OOTD - pyžamo?! :)

by - 11 května

Krásný slunečný pátek všem,

dnes mám pro vás další outfit, který možná bude pro hodně z vás diskutabilní, protože skoro každý říká těmto kalhotům pyžamo, když si je vezmu na sebe :). Musím přiznat, že vzorem i střihem ho skutečně připomínají, nicméně jsou ohromně pohodlné, lehoučké a vzdušné a mám je do teplých dnů moc ráda. Pořídila jsem si je vloni na dovolené v Chorvatsku. Dál mám na sobě tílko z F&F, sako a brýle z HM, kabelku a balerínky od vietnamců a náramky z Takka. Ráda bych vás upozornila na lak na nehty, který už jste měli možnost vidět na mém facebooku a je to China Glaze High Hopes, výrazná oranžovočervená s kapkou růžové, na léto krásná barva a mám ho z hairbeauty.cz. Ještě bych možná měla zmínit rtěnku, která je od NYXu a je to Matte Lipstick v odstínu Sweet Pink, výrazná zářivá růžová, na tyto rtěnky ještě bude následovat později podrobná recenze, ale už ted vám mohu říct, že nenalíčené oči nebo jen řasenka a výrazná rtěnka bude v létě moje typické líčení :).









You May Also Like

124 komentářů

  1. Ať jsou jakékoli, taky bych takové chtěla, vypadají na léto jak dělané a navíc, tobě k tomu celkovému outfitu moc sluší, do toho to prostředí, skvělé :)))

    http://mojetelo.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Opravdu vypadají jako pyžamo,ale musí být extra pohodlné :) Moc vám to sluší,jako vždy ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc ti to sluší :))) At je to pizamo nebo ne:D

    OdpovědětVymazat
  4. Čauky a krásný den :)
    Kalhoty jsou pěkné, moc Ti šluší..ta Barvička je pěkná.. Máš to dobře zkombinované, takže to nevypadá jako pyžamo :) Možná kabelku bych dala trošku jinou :)

    http://petulabook.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Ty kalhoty jsou krásný, moc se mi líbí a hned bych je brala taky!!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Petí,
    kalhoty jsou podle mě opravdu trošku podobné pyžamu :-D Ale to vůbec nevadí, nejdůležitější je, že se v nich cítíš dobře. Také mám ráda v horkých letních dnech dlouhé splývavé kalhoty s jemného materiálu ;)
    Jinak rtěnka vypadá úžasně :)

    OdpovědětVymazat
  7. Peťko, moc se mi Tvůj vkus líbí, kalhoty Ti sluší ikdyž vypadají trochu "pyžamovsky", kdo by si do těch pařáků dobrovolně bral uplé úzké kalhoty z hrubé látky :D Outfit se ti moc povedl :)

    OdpovědětVymazat
  8. Peťko, moc se mi Tvůj vkus líbí, kalhoty Ti sluší ikdyž vypadají trochu "pyžamovsky", kdo by si do těch pařáků dobrovolně bral uplé úzké kalhoty z hrubé látky :D Outfit se ti moc povedl :)

    OdpovědětVymazat
  9. Mě se strašně kalhoty líbí. Přesně takové sháním. Ovšem na svou medvědí postavu je to docela boj něco sehnat. Ve všem vypadám jako méďa kulička.

    OdpovědětVymazat
  10. Vyzeraju straaaaaasne pohodlne a to je hlavne, treba sa citit dobre vo svojich veciach :)

    OdpovědětVymazat
  11. Kalhoty jsou krásný, brala bych je hned a je mi jedno, co na to ostatní říkají. :) Vypadají moc pohodlně a na léto jsou jako dělané.

    OdpovědětVymazat
  12. Tak tyhle gatě nutně potřebuju :D:D:D

    OdpovědětVymazat
  13. Kalhoty ti moc sluší. I kdyby vypadaly jako pyžamo, tak jako moc krásné pyžamo. :D

    carre-de-sucre.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. ty kalhoty jsou skvělý...a skvělý outfit... :D na jaro/léto ideální... :D

    OdpovědětVymazat
  15. nádherný outfit,kalhoty ti moc sluší a s tím sakem jsou boží! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ještě dobarvit ty šediny co vám podrůstají.

    OdpovědětVymazat
  17. A jaké máte ruce upracované, jak moje babička. Ten červený lak se k hrubým dělnickým rukám nehodí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je mi dvacet a moje ruce vypadají úplně stejně jako Petřiny. nekoukáte náhodou na jinou fotku než ostatní? ;)

      Vymazat
    2. anonym má evidentně takový vztek, že si musí vsugerovávat, že je mi o mnoho let víc, nemám žádné vzdělání a pracuju třeba u pásu (proti tomu já osobně vůbec nic nemám, ale jednodušší charaktery to považují zřejmě za degradaci, za jakoukoliv práci se není potřeba stydět, tím spíš v dnešní době ;).

      Vymazat
    3. Naprosto s Vámi Peťo souhlasím... A nad komentářem anonyma mi fakt zůstává rozum stát.

      Vymazat
  18. Ty sluneční brejle ♥ jsou úchvatnýýýýý! :)

    OdpovědětVymazat
  19. To pyžámko bych si nikdy nekoupila, ale ty jsi sladila tak,že vypadá velmi hezky a elegantně :) No ovšem tu rtěnku... tu musím mít :D Nádherné jako vždy :)
    Nikol M.

    OdpovědětVymazat
  20. To je fakt příšerné. Nejhorší model z celého blogu. Nechápu, jak v takových odporných kalhotách můžeš vylézt na veřejnost, která tě navíc taktně upozorňuje, jak na tobě kalhoty vypadají.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak když potřebujete, aby vám okolí schválilo co nosíte, tak to klíďo dělejte :-)
      ale jsou i lidé, kteří nosí to, co se jim líbí, v čem se líbí partnerům a v čem se cítí dobře :-) To jsou pak ty, co se nemusejí schovávat za módní značky a většinou se na ulici usmívají :-)

      Vymazat
    2. Když něco hodnotítě jako příšerné a odporné,tak by bylo vhodné to zdůvodnit. Mě by docela zajímalo, jaká fakta Vás vedou ke zhodnocení odpornosti. Zda je to z hlediska konstrukce střihu, oděvního materiálu, barevnosti či vzoru. Nebo je to ryze subjektivní záležitost vnímání módy? Gagru

      Vymazat
  21. Kalhoty opravdu vypadají jako pyžamo, ale je fakt, že jako celek to působí svěže :) Sako je skvělé a barva laku se mi velice líbí :)
    Žasnu nad některými komentáři, ale závist je mocná, to víme všechny.
    The Diary Of Pie Rette

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To víš, že jó. Takové "módní kreace" na takové "mladé krasavici". Všichni na ni musí zírat : chlapi zírají, ženský zírají a psi jí dokonce závidí. Jen slepice ji nezávidí a berou mezi sebe.
      A ještě když se takhle pěkně nastrojí a do dětského kočárku si dá Babyborn a jezdí s tím u nich po dědině - to je teprve něco :-D

      Vymazat
    2. opravu nechápu, co vás vede k tomuto komentáři....nemyslím si, že je třeba někoho urážet, navíc anonymně, není to výraz hrdinství ani odvahy.
      Já jsem z těch kalhot na rozpacích, líbí se mi,ale nesedí mi k nim to sako, nicméně to nevypovídá nic o tom, že by snad autorka měla být přijata mezi domácí zvířectvo.....

      Vymazat
    3. Tak mám pocit,že ten anonym víc naštval mě než Péťu.Nechápu,kde se to v lidech bere tolik zášti.Ale závist je holt asi taková česká vlastnost:-(A nenech se tím hlavně odradit,moc ti to sluší:-)
      Já mám takové kalhoty kytičkované z Milána a mám je moc ráda a takové podobné mají i u Prady v Pařížské ulici:-)

      Vymazat
  22. Moc vám všem děkuju, jsem ráda, že se vám pyžamokalhoty líbí, pravda je, že jsou ohromně pohodlné :). Jinak koukám, že se tu zas rozjel oblíbený anonym, který se snaží mě naštvat :D, čekám, kdy přijde deset vykřičníků a caps lock :D....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymové mají většinou plnou hubu keců, holt výhoda internetu - ať si ten pocit užijou, jako vítěz s tímhle přístupem vyjdeš stejně jen a jen Ty ;DD oni se budou doma u počítače dál užírat a rozčilovat se, co si to ta Petra vzala zase na sebe :D což samozřejmě nedají najevo - to oni jsou ti, co jsou strašně nad věcí :D hah.
      ty kalhoty se mi líbí, nějaké podobné by se mi hodily k moři :).

      Vymazat
  23. Model je svěží, barevně pěkně sladěný, letní. A k létu patří pohodlí, volnost a ležérnost. Je pěkné na ulici potkávat hezky oblečené a upravené ženy a dívky. Chválím a nenechte se otrávit zlými jazyky, lidmi, kteří nemají cit pro estetiku. Zdravím. Gagru

    OdpovědětVymazat
  24. Mně se ty kalhoty moooc líbí a určitě bych si je sama koupila, musejí být pohodlné. A ty trapné komentáře některých lidí - sprostota sama!!! Když se jim to nelíbí, nikdo jim to nenutí, ne? Tohle nechápu =( Ale co, holt závidí =D

    OdpovědětVymazat
  25. pyžamo? aké pyžamo? ja už asi 5 minút čumím na to úžasné sako :-D si tak vyštafírovaná, že keby si to nenapísala, tak mi to ani nenapadne :-) celé super ako vždy! ale to sako... :-)))

    OdpovědětVymazat
  26. Péťo, kdybys nenapsala, že vypadají jako pyžamo, tak by se anonymové ani neměli čeho chytit... Nic si z toho nedělej, prostě to přejdi! Kdyby to měl být plnohodnotný názor, tak to sem napíše ze svého profilu a né jako anonym...
    Já Ti naopak ty kalhoty závidím a hned bych je brala taky! Musí být neskutečně pohodlné na léto - vzdušné. Navíc mají krásný vzor a ani jako to pyžamo nevypadají - nevím teda v čem anonymové spí, ale moje pyžama takovýhle střih vážně nemají!!! :-)

    mujfialovysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  27. Celkový outfit působí velmi optimisticky, pohodově, letně. Líbí se mi a sluší ti. Já bych jen nemohla nosit ty gumičky u kotníků, protože bych působila mrňavá.

    Kéž by v ČR šlo nosit více kytičkovaných potisků a různých volánků a také "pyžamkoidních outfitů" (sama na blogu nějaké kostýmky mám), ve kterých bychom se cítily skvěle a vypadaly stejně tak....hlavně by to bylo něco jiného než "flísové" mikiny a "maskáče"

    OdpovědětVymazat
  28. no celá zostava vyzerá suprovo :-) svedčí ti to

    nadkinsvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  29. Mě se ty kalhoty nelíbí. Nelíbí se mi střih - ta guma dole. Ale co se mi líbí moc je ten potisk. Byly by z té látky úchvatné šaty nebo sukně.

    OdpovědětVymazat
  30. Náhodou ty kalhoty jsou prďácký a vůbec celá kombinace je super,taky jak jsi to krásně oživila tím sáčkem... (Proč by jsis taky brala sako k pyžamu, že??! to by jsi musela být vážně cáklá :DD)
    Super outfit, moc se ti povedl! :)

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  31. tohle ti úžasně sluší, brýle, rtěnka, všechno... kalhoty jsou super! sháním takové už dlouho, na léto ideál, i když pravda je, že bych si asi zvolila jiný vzor:) v červenci se chystám do chorvatska, tak třeba tam:)

    OdpovědětVymazat
  32. Ty máš vždy tak krásné fotky...zÁvist ;)

    OdpovědětVymazat
  33. já jsem unešená ze saka, je nádherné ... kalhoty bych brala jako pyžamko, ale líbily by se mi takové šaty nebo sukně :-) Jana

    OdpovědětVymazat
  34. jéé ty jsi takový sluníčko:) moc ti to sluší, krásné pohodové fotky. kalhoty jsou super a musí být děsně pohodlný. Kdyby byly celé v bílé, bez vzoru, taky bych je chtěla. Ale myslím, že ty gumičky u kontníků, by mi ještě více zkracovaly nohy:) ovšem tobě sluší náramně...

    OdpovědětVymazat
  35. Mně se to líbí moc, vypadá to pohodlně, svěže, jsou v outfitu zvoleny nádherné a příjemné barvy a myslím, že není zrovna nutné, aby se nosily neustále nějaké "nauniformované" kalhoty co nosí všichni ;) :).

    OdpovědětVymazat
  36. mě se to líbí dohromady se sakem a trikem na tobě, ale ten lak a rtěnka mi to trošku ruší, ale tak to není zas tak hrozné :)

    OdpovědětVymazat
  37. je to supr,hlavně ty barvy a ještě to pozadí, úplně mi ty fotky zvedly náladu!

    OdpovědětVymazat
  38. Kalhoty opravdu trochu jako pyžamo působí, ale moc se mi líbí! :-)

    OdpovědětVymazat
  39. Ty kalhoty jsou úžasné, také přemýšlím, že si jedny koupím, ale zatím jsem nenašla to pravé barevné provedení, které by se mi líbilo. Ale tyhle jsou vážně krásně barevný. Celý outfit je nádherný, palec nahoru :-)

    OdpovědětVymazat
  40. Peti, tak to je něco úžásného! :-) Celý outfit se mi moc líbí a ty barvy jsou nádherné, veselé, letní. Víc takových optimistických lidí jako seš ty a jak by na tom světě bylo hned líp :-) Já si podobné kalhoty dovezla z Řecka a stačilo se jen projít po městě a už jsem byla středem pozornosti a drbů.. Bohužel mi ty pohodlné kalhoty leží ve skříni, protože nemám na to, poslouchat takové blbé řeči. Proto lidem, jako seš ty, moc fandím! :-) Moc se těším na každou dovolenou k moři, protože tam je každému jedno, co si kdo obleče a nikdo nic neřeší a tam si fakt užívám :-D Evča

    OdpovědětVymazat
  41. moc hezký! já mám podobný leopardí, navrchu trochu rozšířený a jsou skvělý! :)

    OdpovědětVymazat
  42. Bomba :-) úžasný ! Opravdu, nemám slov ! Strašně moc ti to sluší, jseš nádherná ! A outfit je též absolutně bezchybný ! :)

    OdpovědětVymazat
  43. Je to výborný outfit, kalhoty dohromady se sakem se mi hrozně líbí.

    OdpovědětVymazat
  44. Víš co? :) Vykašli se tady na nějaký zakomplexovaný anonymy! Moc Ti to sluší a co především oceňuji je, že se nebojíš si na sebe vzít něco nevšedního! Je fajn vyčnívat! Z vlastní zkušenosti můžu říct, že lidi na co nejsou zvyklý většinou odsuzují! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asociálové mají potřebu vyčnívat např. podivné oblečení, když nemá na drahé. Výrazný make up, když už není pěkná ani mladá.

      Vymazat
    2. Tak me treba outfit nevadi, urcite bych ale nerekla, ze kazdy, komu se to nelibi je zakomplexovany... Proste nekteri lide se o modu zajimaji vic a tudiz jim takovyhle kombinace proste prijdou nevkusny... Ale petra proste chodi oblikana jako jakakoliv jina obycejna zenska, takze ja bych ty outfity proste moc nehodnotila... Zadny modni peklo to neni, ale treba ja osobne bych i premyslela, jestli to jako kalhoty od pyzama opravdu nebylo mysleno... Taky mam jedny pohodlne kalhoty, co tak vypadaji, ale urcite bych si je nevzala ven, prave proto, ze by si to kazdy myslel.... Ono neco jineho je se oblikat extravagantne jako treba Eva Schon, ktera ma ale cit pro modu, ale neco jineho je splacat pate pres devate a rikat tomu extravagance a proste konstatovat, ze komu se to nelibi, je akorat prilis konzervativni....

      Vymazat
    3. A o tom to právě je. Vystihla jste to přesně, "Taky mam jedny pohodlne kalhoty, co tak vypadaji, ale urcite bych si je nevzala ven, prave proto, ze by si to kazdy myslel...." Proboha proč nenosíte to, co se líbí vám? Pak nikdy nebudete originální ;) Jen tak dál, Petro...

      Vymazat
    4. Ale me se NELIBI, mit na sobe NA VEN neco, co evokuje pyzamo. Naopak, na doma jsou pro me takove kalhoty idealni. A o to jde. Moc jste to zjednodusila a nepochopila.

      Vymazat
  45. Ahoj,

    teda ten můj komentář není vůbec k tématu, ale všimla jsem si, že asi s manželem nebo s kým to chodíš fotit outfity, často vyrážíte do přírody. Napadlo mě, jestli máte i nějakého pejska a nebo jestli neuvažujete :-)

    OdpovědětVymazat
  46. Moc pěkný outfit, krásně to k sobě ladí :-)Z.

    OdpovědětVymazat
  47. Kaťata jsou naprosto božské! A strašně ti sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  48. ty si ale kočka peti, krásny outfit !

    OdpovědětVymazat
  49. Petro, že zrovna ty, která chodíš na procházky na 15cm šteklích, u těchto kalhot bazíruješ na pohodlnosti. I kdyby byly nejpohodlnější na světě, hodí se akorát na doma k televizi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Boha jeho, co to zase je za rozumy, tohle? :D

      Vymazat
  50. Úžasné sáčko a ta rtěnka! Ach! :)

    http://borntobe-awesome.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  51. Milá Petro,
    díky za to, že bojuješ proti šedi českých ulic! Kalhoty bych si asi nekoupila (hlavně proto, že jsem spíš na šaty a sukně), ale přesto se mi moc líbí jejich kombinace s fialovým tričkem a bílým sakem. Oblékej se dál jak se líbí tobě a nám - tvým věrným čtěnářům a divákům. Hezký víkend. Pavla

    OdpovědětVymazat
  52. Moc krásné fotky.Já osobně bych si takové kalhoty asi nekoupila,ale Vám moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  53. Tvůj blog mám moc ráda a každý den ho kontroluju, jestli něco nového nepřibylo. Tvůj styl i vkus jsou mi velmi blízké, i když zrovna v oblékání si to nemůžu dovolit, protože jsem kus ženské :). Ale to je vedlejší. Velmi se mi líbí, že kombinuješ značkové hadříky s neznačkovými, nezáleží ti na značce u pečující a dekorativní kosmetiky, ale na její kvalitě, osobní zkušenosti a cenové dostupnosti. V tvých OTTD je vidět radost s jakou se oblékáš a jak tě to baví. Tímhle vším jsem jen chtěla trochu ztupit hrubost anonymových příspěvků. Tvůj OTTD si mi líbí a kdybys nenapsala tu poznámku o pyžamu, tak by mi to ani nepřišlo na mysl :). Jsem moc ráda, že jsem tvůj blog objevila, protože od té doby o sebe víc dbám a pečuju. Už si toho všímá i mé okolí a zaznamenávám velice pozitivní reakce.

    OdpovědětVymazat
  54. A jen mě ještě tak napadlo, že kdyby se v podobném oblečku objevila třeba Kirsten Stewart z Twillight ságy nebo jiná filmová hvězda, tak by to bylo považováno za naprosto úžasné a bombastické a chodili by v tom všichni. Když se poprvé na veřejnosti objevila Britney Spears v tom svém hadříčku, který do té doby patřil akorát do ložnice jako kratičká noční košilka na dráždění manžela, a doplnila ho značkovou kabelkou a lodičkama, tak to najednou bylo super úžasné a nosil to každý. Udělat to nějaká obyčejná ženská, tak se setká s takhle ostrou kritikou.

    OdpovědětVymazat
  55. No dovolím si taky přidat komentář. Smekám před Petrou a tím jak se vyzná v kosmetických produktech, smekám nad její zručností se namalovat vhodně ke každé příležitosti, smekám nad její trpělivostí odpovídat na jakýkoliv dotaz a vyjít vstříct každému čtenáři, smekám nad její povahou a nadhledem vůči zbytečně hanlivým komentářům....Bohužel nemá pouze klady...Jednou z jejich záporných stránek je oblékání! Blog sleduji už od jeho začátku, ale i přesto nejsem pravidelným divákem a musím říct, že ani jeden jediný z jejich OOTD se mi nelíbil. Překvapujemě, jak se s citem dokáže nalíčit, no s oblékáním je to katastrofa...doslova jsem šílela z postu, kde na sobě měla srdíčkové punčocháče, svetřík s volánky a mraky zbytečných doplňků...na mě působila jako laciná paní od kolotočů, co jde právě obsluhovat do střelnice. K tomuto postu se raději ani vyjadřovat nebudu... Samozřejmě nejsem žádný módní guru, ani milionář, který nakupuje značky v Pařížské ulici! Jsem obyčejná ženská, co se chce líbit, co se chce oblékat přiměřeně ke svému věku, a to můžu vypadat sebevíc mlaději...a právě tady mne mrzí nevkus paní Petry. S její postavou by se mohla oblékat až neskutečně krásně, bohužel s nákupy u vietnamců s pestrobarevnými a rostodivnými úbory toho nikdy nedocílí. Ale na druhou stranu mi například vyrazila dech zlatým svetříkem právě od vietnamců...ten je skvostný, ale kolik takových kousků se jí ještě podaří sehnat? Osobně si myslím, že by měla na módu a posty o ní vynechat a naplno se věnovat tomu, co jí jde nejlíp. Nechtěla jsem Vás urazit, pouze už jsem nemohla vydržet to, co jsem chtěla vyjádřit už dříve. Jste nádherná žena, tak se prosím odpoutejte od kalhot na gumu, srdíček na punčocháčích a volánkových šatiček....mateřská školka je už přeci za námi:-)

    I nadále věrná čtenářka Lucie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paaani, tak tohle je opravdu krasne napsane a naprosto s tim souhlasim. Ja si ale myslim, ze to je trosku z Petriny strany takovy jako egocentrismus nebo jak to nazvat? Nebo spis exhibicionismus? Proste podle mne se Petra rada ukazuje a ve videich o kosmetice tezko bude predvadet svoji postavu atd... Protoze proc by jinak ty outfitove posty davala? Sama casto pise, ze modu az tak neresi, tak predpokladam, ze ambici inspirovat druhe nema (snad):) Ale smekam pred zpusobem, jakym jste to napsala, protoze ne kazdy anonym je proste zavistivy ubozak, jak to tu casto prezentuji Petriny bodyguardky:)

      Vymazat
    2. A právě to, co zrovna vy považujete za vrchol nevkusu, může spousta ostatních lidí považovat za maximálně vkusné. Takže si myslím, že by se měla věnovat tomu, co se líbí a baví ji.

      Anonymové zatlačte slzu lítosti, že je Petra zajímavá a úspěšná na rozdíl od drtivé většiny z vás internetových superhrdinů. Propleskněte si hubu a už se vzpamatujte.

      Vymazat
    3. Ale dyt ji nikdo nebere, ze je uspesna! Ale jeji blog je o kosmetice, to je oblast, kvuli ktere je uspesna. A krome jednoho stale se opakujiciho sprosteho anonyma u kosmetickych clanku kritiku nevidam. Naopak u outfitu se kritika objevi pokazde, coz uz samo o sobe ukazuje, ze modni ikona Petra proste neni, ani to o sobe netvrdi. A psat reci o proplesknuti a hube pod tak konstruktivni kritiku, jakou napsala pani v hornim prispevku, opravdu nechapu. Vsichni tady kritizujete sprosty anonymy (podle me neni duvid, dycky byli a budou a ukazujou akorat svoji ubohost) a kdyz se tady konecne objevi nekdo, kdo dokaze napsat inteligentni kritiku, tak mluvis o hube? Zvlastni... Projevem se blizis spis tem anonymum, ktere tady napadas:)

      Vymazat
    4. Tak přesně Lucii jsem odpověděla naprosto slušně. Schválně jsem to oddělila dalším odstavcem, aby si někdo nemyslel, že házím všechnu kritiku do jednoho pytle. No bohužel jste to nepochopila.

      Takže znovu, myslím si, že by Petra měla dělat cokoliv ji baví. Protože tak jak vám se třeba nelíbí to, jak se obléká, tak někoho zrovna nezajímá nebo nebaví kosmetika nebo nehtové posty. V každé oblasti se najde někdo, koho nadchne a naopak. Takže proto, že zrovna tohle se několika lidem nelíbí podle mě neznamená, že by se tomu neměla věnovat.

      A nezlobte se na mě, ale tacoví duševně nemocní anonymové, co tady nejenom Petru napadají a dokonce, jak jsem se dočetla, si shánějí i její adresu a podobné ptákoviny, to už na to proplesknutí je. Ať se vám můj projev nelíbí, já si za tímto prostě stojím.

      Doufám, že teď už je to pochopitelnější.

      Vymazat
    5. "Jsem obyčejná ženská" no a právě to Petra není a proto si dovolí kombinovat to, co by si někdo jiný nevzal, protože už je to na něj "moc". Má jednu slabinu - žije v ČR. Kdyby žila v Anglii, tak by nikoho nenapadlo napsat takový koment. Tam lidi nosí fakt kde co a nic jim nepřijde divné.

      Hezký den všem
      Míša

      Vymazat
  56. Opravdu pěkné pyžamko, moc se mi líbí :o) Jinak mi k tomu teda nesedí ten vršek, ale já sama nevím, co bych k tomu dala, takže nemůžu soudit. Těším se na ty recenze o těch rtěnkách :o)

    OdpovědětVymazat
  57. Já nevím....to je tak fakt na spaní do ložnice..... ani v obýváku bych v tom nechodila. Že se za ni manžel nestydí............... nebo stydí a radši mlčí, aby měl doma klid.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nestydím :-) jsem na ní hrdý! Dokonce jsem Peťu přemlouval aby si ty kalhoty koupila :-)
      Jediné, za co se občas stydím, jsou lidé jako vy, ale to je dáno celkovým stavem společnosti, s tím nic nenadělám, takže to ani nijak neřeším :-)

      Vymazat
    2. Tos psal fakt sám ???? Nebo ti držela pod krkem nůž ???

      Vymazat
    3. Ano, sám :-) už totiž umím psát, víte :-)
      A když budete hodná/ý, tak vám řeknu, jak smazat ty otazníky, které jsou ve vašem komentáři navíc.

      Vymazat
    4. Miro myslim si, ze za takoveto sproste anonymy se stydet nemusite, preci je to dano anonymitou, kterou internet umoznuje. A pokud se s tim clovek nechce setkat, tak proste neni mozne mit blog, kde prezentuji svou osobu. Ja si treba nad sprostotou anonymu nestyskam, naopak se dycky potesim, kdyz vidim, ze s nimi bloggerky umeji nalezite nakladat -> tim myslim, ze dokazi mit nadhled a neresit:) O to vic si pak takove bloggerky vazim....

      Vymazat
    5. Stav společnosti ? Míra bude asi politolog amatér :-D. Míro :Pravda, láska, pyžamo a infantilní blog jedné starší ženy musí přece zvítězit nad lží a nenávistí.

      Vymazat
    6. Když už, tak by se hodilo napsat sociolog amatér ;-) politologie je jiný obor. Ale ne, nejsem sociolog amatér. Spíš nejsem omezen jen na ČR a přijdu do styku i s cizinci žijícími v ČR a nevěřila byste jak občas valí očima. Nad vámi by možná i rukama lomili ;) Láska a pravda je mi celkem ukradená, spokojím se se základní slušností a morálními hodnotami. Pohledejte na internetu o co se jedná ;)

      Vymazat
    7. Valí očima? Myslíš valí oči? Češtinář amatér... Umíš aspoň anglicky líp než Petra?

      Vymazat
    8. aneb, tonoucí se stébla chytá :-)

      Vymazat
    9. Bez čárky, chytráku ;-)

      Vymazat
    10. Míro, ty máš asi nějaký problém. Svěř se, uleví se ti. Petra s tebou nechce spát, protože by jí při tom upadly umělé vlasy, umělé řasy, rozmazala by si make-up a setřela samoopalovák? Pak tedy objednej velkoobjemový kontejner a všechny tyhle krámy jí vyhoď.

      Vymazat
    11. ...a kdo spí s tebou anonyme?

      Vymazat
    12. výpady hodné ubožáka, který si anonymně honí triko, nic víc

      Vymazat
    13. Tady má někdo mindráky. :) Já Mírovi Petru závidím.

      Vymazat
    14. Já Mírovi Petru závidím. A takových nás bude víc :)

      Vymazat
    15. Já Mírovi Petru závidím a takových nás bude víc :).

      Vymazat
    16. Krása není vše. Obzvlášť když v hlavě je vymeteno.

      Vymazat
    17. anonymka je nějaká ošklivá závistivá a k tomu primitivní hilda bez kamarádů a manžela jinak by po Petře tolik nešla, ubožačka

      Vymazat
  58. No, volné kalhoty si bezesporu může štíhlá figura dovolit, aniž by v tom vypadala jak kredenc, za mě bod, pohodlí taky nesporné. :-) Kdyby byly bílé, tak určitě super, kytičky nejsou úplně můj styl.

    OdpovědětVymazat
  59. Mně se ty gatě líbí. Sama jsem měla loni vyhlídnuté podobné, jenom ještě o dost volnější, a nakonec je nekoupila. Docela mě to mrzí.
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  60. Super outfit !:)Akorát jsem se chtěla zeptat jestli ti v tom nebylo vedro?? :) Protože já jsem umírala a to jsem měla kraťasy :) Jinak si fakt kóča ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju a nebylo, sako jsem si teda sundala,ale ty kalhoty jsou právě takové lehoučké až chladivé :)

      Vymazat
  61. Snad nebude vadit, když zareaguji najednou :). Já bych vám všem chtěla moc poděkovat za vaše reakce a komentáře, jak jsem již několikrát psala, velmi si vážím slušné kritiky a děkuji za ni. Co jsem již také zmiňovala, je to, že každý máme jiný vkus a nemyslím si, že by měl někdo právo na to říkat, co je dobře a co se může nosit a co je špatně a nosit se nesmí. Myslím, že co tady chybí nejvíc je tolerance (ať už jiného oblečení nebo názoru). Co se týče toho, že nakupuji levnější věci a nestydím se napsat, že mám něco od vietnamců a nemám na drahé, jak tu někdo psal.....upřímně, líbí se mi samozřejmě jak dražší kousky, tak levnější, značky nerozlišuji, je mi to jedno a mám jiné priority, než utratit tolik peněz za oblečení a popravdě klidně přiznám, že na to opravdu ani finance nemám, krom toho, že by mi to přišlo zbytečné. A ruku na srdce kolik lidí v dnešní době to dělá a ty finance na to má? Já chci a bylo to tak, i bude, aby tento blog byl jednoduše řečeno "lidový", aby věci, které tu ukazuji byly relativně dostupné pro všechny. Podle mého názoru je plno blogů, kde holky ukazují a nosí Vuittonky, Chanelky atd., můj styl to není, i když se mi také líbí, ráda se podívám, ale tohle tu neuvidíte. Pokud toužíte po drahých značkových věcech, prosím, odeberte se na jiné stránky, díky ;). Stupidity typu náražek na manžela, věk a podobně ani komentovat nebudu, to je prostě snaha mě vyprovokvat a urazit, jestli má někdo pocit, že 31 let je pokročilé stáří, proavděpodobně to bude ještě puberťák a velmi se těším, až dospěje a nafackuje si za takové ubohé výlevy. Jinak důvod proč dávám i outfity je ten, že tyhle články máte dle reakcí prostě rádi, schválně jsem se koukla do statistik a patří mezi nejčtenější a sama vím, že si o ně hodně píšete, přičemž většina reakcí je právě taková, že oceňuje "obyčejný" styl oblečení, ne každému se líbí móda z dnešních fashion blogů, vážně nechápu, co je na tom divného a špatného ;), tedy se některým omlouvám, že si na svůj osobní blog dovoluji dát i outfity, když by podle vás měl být jen o kosmetice. Já mám ten dojem, že někteří nepochopili, že blog je prostě jen zábava, odreagování, inspirace, koníček, není to nic smrtělně vážného a nevypovídá to o mých vnitřních hodnotách, vlastnostech a životě, je to pořád "jen" blog a já jsem moc ráda, že vás baví, že vyvolává reakce a že se sem vracíte, za to vám všem opravdu ze srdce moc a moc děkuji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peťo, Vám je 31? Vůbec bych to neřekla, vypadáte o dost mladší :) Jinak na brýlky jsem koukala včera v HaM a mému obličeji bohužel nesedí :-(

      Vymazat
    2. Nič si nerob z neprajníkov...oni ti totiž iba závidia...Podľa mňa si veľmi milá, príjemná, pekná a dobre sa na teba pozerá.
      Veľa šťastia

      Vymazat
    3. Péťo, lidově řečeno "ser na to". Ti anonymové prostě byli, jsou a budou. Děti se nudí, nemají vyžití, tak kopou na internetu do ostatních, protože jsou v podstatě chudáci, kterým se nikdo nevěnuje a nemají žádné zájmy. Blog děláš pro svoji zábavu a pro své fanoušky, hnusné komenty bych jen smázla, protože některé děti jsou až překvapivě primitivní a sprosté a ty zblitky se fakt číst nedají, ale jinak bych to osmolila. Ty anonymy prostě budou pořád... Fakt nejsi stará, nemáš staré ruce, nevypadáš jako opice... to si prostě jen potřebujou kopnout. Ve finále to jsou ti největší fanoušci a dělají ti návštěvnost. Víš, co dá práce, aby o tobě tohle všechno pozjišťovali? :DDDDDDDDDDDDD

      Míša

      Vymazat
  62. Ty jo moc ti to sluší ! :) Ta 4 fotka :) děláš letadlo ? :D Ale fakt moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  63. Ty kalhoty vypadají fakt pohodlně. Nevím, jestli bych si je vzala někam na veřejnost. Ale to je nejspíš tím, že nemám dost odvahy se postavit konvencím :). Zvláštní, že kytičky na sukni připadají všem naprosto v pořádku, ale na kalhotách to vzbuzuje takové emoce. Jinak se mi líbí Petin blog, ráda se nechám inspirovat. Takový přehled o kosmetice nemám a už jsem pár Petiných tipů jsem využila. Díky Peťo, že se s námi o své poznatky dělíš.

    Radka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V sukni se obvykle nespí.

      Vymazat
    2. V sukni ne, ale v noční košili ano. A ta svým střihem připomíná šaty a na šatech, taktéž jako na sukni, připadají kytičky všem naprosto v pořádku... Spokojen, anonyme?
      Hanka

      Vymazat
  64. Na úzké roury v létě nakašlat i když "se to teď nosí" a co si budem vykládat, kdekdo v nich taky zrovna jako ty modelky na molu nevypadá. Dámy, prosím, fakt to klidně můžete sundat, když vám to nesedí a nebýt in. Pořád lepší nebýt in než vypadat jak šašek.
    Co já osobně nechápu, jsou takové ty hrozné kalhoty s rozkrokem až u kolen. Co je možná hyperpohodlné, ale každá slečna v tom v podstatě vypadá jak věšák, na který někdo natáhl o pár čísel větší kalhoty. No a taky to někdo je ochotný kupovat a nosit a co má jako být?
    Zrovna nedávno jsem potkala slečnu, měla na sobě obyčejné úzké tílko a kalhoty takovéhohle typu, jako autorka, jenže bílé. Slušelo jí to a věřím, že v nastalém vedru se cítila skvěle.
    Já osobně jsem minimalistka, takže ten potisk mě na tom vážně neláká, ale ty kalhoty vážně samy o sobě nejsou takové zlo, aby se to nedalo hezky zkombinovat a nebylo to vkusné. Dovedla bych si představit, že v jiné podobě a k něčemu jinému bych si je koupila taky. A jestli se v tom autorka takhle cítí dobře, tak je to fakt její věc. Pro mě z toho oblečení vyzařuje hlavně to, že se podívala do zrcadla, přemýšlela nad tím, jestli jí to sluší a jestli se cítí dobře. To je mi milejší, než chodící reklamy na Háemko, který se natáhnou i do pytle, kdyby jim někdo řekl, že pytel je moderní.
    Asi to není zrovna snadný, mít z komentářů bitevní pole, kde se objeví pár trolů, ostatní se jim samozřejmě nezdráhají říct, co si o nich myslí, ale já si třeba tohohle docela cením, že na to paní nervy má. Každá druhá bloggerína "nevhodné" komentáře v tichosti maže nebo alespoň mazáním vyhrožuje, korunujíc tímto prohlášením vyhrocenou debatu. Být s to přijmout kritické názory a povznést se nad lidi, kteří akorát ryjou, to není taková samozřejmost. Jsou bloggerky, které na každou kritiku reagují štěknutím: "Když se ti to nelíbí, tak to nečti." Popřípadě fanatické sluníčkové chváličky, co se zastávají své ikony, to je taky děs. To, že veřejnost dá najevo někomu, že jeho prudící komentáře jsou v konstruktivní dikusi v komentářích dost otravný čtení, to je naopak super.
    Já oceňuju, že paní Petra umí vést se svými čtenáři dialog a to nejen, dokud ji plácají po rameni a chtějí články na téma to a to. Je připravená i na lidi, kteří mají jiný názor nebo se na blogu vůbec vyskytnou pouhou náhodou a jejímu stylu naprosto nerozumí (a tak trpělivě vysvětluje). Fakt se může stát, že když je člověk na internetu, ledaskdo si ho všimne a někam prorazí. Znám dost bloggerek, které se s tím prostě neumí smířit a připadá mi to jako obstojný trapas. Nejdřív je nikdo nečte, to fňukají. Pak to začne někdo číst, sem tam přijde i kritika a ony to hystericky nezvládájí a ohání se slovy, jak do prostoru, který je naprosto veřejný a vy ony samy a dobrovolně využily (do modelové situace jsem si vybrala ženu, módní a kosmetickou bloggerku), mají chodit jen kamarádky, protože je to osobní věc milé bloggeríny, není zvědavá na kritiku, ona to tak dělá a bude dělat a stojí jen o kamarádky, které ji nebudou prudit. Mělo-li to být jen pro kamarádky, dejte si to pod heslo, odkaz dejte taky jen kamarádkám a bude klid. Nazývejte si tu vlastnost potřebnou k ustání takového stavu třeba špetkou exhibicionismu. Já mu tleskám a říkám, že jen ano. Kdyby byl každý takový exhibicionista, tak by bylo na internetu zase o něco líp. Prudičů v diskusi je sice dost, ale sebestředných egomaniaků-autorů "jájsemnaprostodokonalýplácejteměvšichniporamenou" taky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A k čemu že měl tenhle elaborát vlastně přispět?

      Vymazat
    2. Aby ses měl/a na co blbě zeptat

      (autorka příspěvku výše)

      Vymazat
  65. jsi kouzelná a moc ti to sluší! :) ikdyž kalhoty jsi trochu sázka do loterie, ale ty ji podle mě vyhrála!

    http://myworldclothing.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  66. Kalhoty musí být moc pohodlné, ovšem nesedí mi k nim to sako a balerínky. Sako bych sundala a balerínky vyměnila třeba za žabky :). Je to ovšem věc názoru :). Nad hloupými anonymy zůstává rozum stát :-O. Bára

    OdpovědětVymazat
  67. Tak tohle je úplně peckovej outfit, moc ti to sluší :)ty kalhoty musí být vážně pohodlné :))

    OdpovědětVymazat
  68. Kalhoty pro mne nic moc ale ako celok je to super:D

    OdpovědětVymazat
  69. Krásně sladěné! chválím. Fialovou jako jarní barvu miluju, koupila jsem si letos takové i balerínky.
    http://www.mishastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  70. Krásny a mladistvý outfit...veľmi ti to pristane
    http://lifeismystyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  71. petra vyzeraš skvele ako stale! <3 na anonymov kašli :) stale boli aj budú :)
    http://bloomingflowers-ika.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  72. Kalhoty jsou paradni!!!!

    http://ona.idnes.cz/modni-trendy-jaro-leto-2012-kalhoty-s-potiskem-fmo-/modni-trendy.aspx?c=A120511_134755_modni-trendy_sck

    OdpovědětVymazat
  73. Pěkné, takové jarně letní a fresh.

    Míša

    OdpovědětVymazat
  74. Zajímavé, co všechnno se dá v popelnicích najít, ale ne vše je nositelné :)

    OdpovědětVymazat
  75. Tak tohle pyžamo je naprosto boží. No kupovala jsem si tady podobnou soupravu, jako že tričko a kalhoty. A spím v tom pořád. Teda mimo praní. Ale mám sušičku, takže prakticky v něm spím každý den..

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!