OOTD - v duchu color blockingu

by - 22 května

Krásné úterý,

původně jsem pro vás měla připravený lakovací příspěvek, ale někam mi zmizely fotky laků a tak je budu muset nafotit znovu, jestli je manžel nevytáhne z karty, tedy dnes opět outfit, doufám, že vás tím nebudu nudit a kosmetiku si dáme příště :).

Barvy mám ráda, hlavně na jaro a léto, na podzim a v zimě se jich trochu bojím a mnohem lépe se cítím v barvách tlumených a tmavých, ale teď, když je hezky, mám naopak na zářivé barvy chuť. Trend výrazných barev k sobě frčel už vloni a mně se moc líbí a také jsem ho chtěla zkusit, jestli se mi to povedlo nebo ne, nechám na vás, ale já jsem se v tom cítila dobře.
Na sobě mám sako z HM, tílko F&F, džíny od vietnamců, boty z mimibazaru (kupodivu se v nich celkem i dá chodit :) a kabelku mám z ebay. Co se týče kabelky, na mém facebooku se rozproudila debata, zda je to fejk. Tak já asi rovnou řeknu svoje stanovisko i tady, protože je mi jasné, že pro některé to bude olej do ohně :). Kabelku jsem si koupila, protože jsem chtěla nějakou žlutou (sice původně o kousek světlejší jako vypadala na obrázku,ale vem to čert), brouzdala jsem na ebay a narazila na tuhle, moc se mi líbí ten tvar, že to možná připomíná nějakou známou kabelku jsem tušila,ale nijak jsem si to nevyhledávala, teď po diskuzi na facebooku, jsem si na netu Birkin bag prohlédla důkladně a uznávám, že jsou si hodně podobné. Můj názor je takový, že mně osobně jsou tyhle věci ukradené, značky nesleduji, je mi to jedno a nemám na věcech viditelné značky a nápisy ráda, tahle kabelka žádný nemá, já soudím pouze podle toho jestli se mi to líbí nebo nelíbí,  je to každého věc a vkus a je mi to jedno, ať si každý nosí, co chce. Také jsem nedávno slyšela, že se nesmí nosit boty s barevnou podrážkou, zvláště červenou, protože je to napodobenina Loboutina, no :D...jak říkám, moje stanovisko je takové, že se to přehání, já na tohle nekoukám, v obchodech je takových věcí a kabelek tohoto tvaru plno a jestli jsou to všechno napodobeniny, nechám čistě na posouzení každého z vás ;). Tak, cítila jsem potřebu vyjádřit se dopředu, protože by k tomu asi stejně došlo a mohu pokračovat bižuterií, řetízek je z ebay, náušnice z HM a brýle z C&A. Mějte fajn zbytek dne!

P.S. pro klid duše našeho dvorního anonyma dodávám předem, ne , nechodím do lesa v podpatcích :D






You May Also Like

145 komentářů

  1. Velice pěkně slazené Petruš! :) Sekne ti to! A podle mě to nejsou napodobeniny, ale věci co se těmi "luxusnějšími" kousky inspirovaly. :) A hlavně Loboutin nemá patentovanou červenou podrážku. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji, já jsem stejného názoru :)

      Vymazat
    2. :) Za pravdu se vůbec neděkuje! :)

      Vymazat
    3. Videly jste nekdy nejake boty seriozni znacky, ktere by kopirovaly cervenou podrazku? Ja teda ne:)

      Vymazat
    4. Holky, já to taky nějak řešit nechci,ale když jsme u těch červených Loboutinových podrážek, tak jsem koukala, že spor Loboutina o červenou podrážku s YSL zatím asi nemá vítěze, ted jsem na ty články koukala, protože mě zajímalo, jak to je s těma slavnýma podrážkama :). Každopádně YSL začal dělat také boty s červenou podržážkou a americký soud zatím rozhodl, že barvu si nikdo přivlastnit nemůže a dle dostupných info už YSL dělal boty s červenou podrážkou v 60. letech, takže Loboutin zatím ostrouhal nejspíš, nevím,jestli se odvolávali a jak je to ted. Schválně si to vyhledejte v googlu. Takže otázka, jak to je s červenou podrážkou a co je fejk čeho ;)....

      Vymazat
    5. Ale tady nejde o to, ci je ta podrazka puvodne. Ale ze zensky co ji nosi na botech od čongů a podobně vypadaji, jako by chtela mit doma toho "lubutána" :D :D A nebo ze jsou to modni anafalbetky a ani ho neznaji!

      Vymazat
    6. Tak podrazka je to posledni kvuli cemu si boty kupuju. Zadny lobotinky doma nemam a ani nic jineho s cervenou podrazkou ale kdybych videla nadherny boty kterykoliv jiny znacky nez louboutin a zjistila ze ale maji cervenou podrazku tak by me to nezajimalo. Je to jen detail kterym se chteli YSL nebo Chris odlisit. Tecka.

      Vymazat
    7. No to jsem pěkný analfabet. Myslela jsem že červený podrážky začal dělat první Manolo Blahnik.....

      Vymazat
  2. Peti, moc ti to sluší! :) I když k sobě barvy na první pohled neladí, tak je to prostě nádherné! A ta kabelka.. krásná :)

    OdpovědětVymazat
  3. Luxusní kalhoty.. :) kdes je koupila? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásny outfit :) .... koľko meriaš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také moc chválím, je to veselé a jarní/letní! :) Překvapilo mě, že jsi tak maličká. Z fotek jsem si vždycky myslela, že máš tak 190 cm a 40 kg, no typická modelka... jsi hezký důkaz, že holky nemusí být vysoké, aby byl krásné. Vypadají na tobě moc hezky i modely, o kterých jsem myslela, že sluší jen vysokým. Kačka

      Vymazat
    2. Podle me maly holky jsou hezci. Nejsem nijak extra vysoka(171cm) ale chtela bych byt mensi. Prijde mi to sexy byt mensi. Takze zavist Peti ;)

      Vymazat
  5. Velice moc vám to sluší.Je to hezky sladěné ;) pěkný blogspot.

    OdpovědětVymazat
  6. tieto farebné outfity sú najkrajšie na tebe :')

    OdpovědětVymazat
  7. Krásny outfit :) ... koľko meriaš?

    OdpovědětVymazat
  8. moc ti to sluší!:)a kabelka je uzasna a nezajima me jestli to je fake nebo ne:D muzu se zeptat za kolik si ji na ebay sehnala?:)dik!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, rozklikni si odkaz v tom článku pod slovem ebay, je to odkaz přímo na tu kabelku :)

      Vymazat
    2. Přesně tak..fake nebo ne, je skvělá..a co je lepšího než koupit tak krásnou kabelku za dobrou cenu!:))

      Vymazat
    3. Přesně tak:), fake nebo ne..kabelka je krásná..a co je lepšího než taková krásná kabelka za super cenu :)

      Vymazat
  9. Odpovědi
    1. Peti, sluší ti to jako vždy ;) mohu se zeptat, jaký máš láček na nohách? Je moc krásný ;)

      Vymazat
    2. Peti, nemáš zkušenosti s hodně diskutovaným kartáčem na vlasy - tangle teezer? :)

      Vymazat
    3. Moc děkuji a co se týče laku je to Essence Show your feet Blood orange smoothie. Jinak s kartáčem tangle teezer zkušenosti nemám, ale má ho kamarádka a tu to nějak nenadchlo, prý normální obyčejný kartáč :), ale sama jsem nezkoušela.

      Vymazat
  10. Wow, vypadáš nádherně!! Tohle ti sluší daleko víc než nějaké tlumené barvy. A s kabelkama souhlasím :)

    OdpovědětVymazat
  11. Mě se to líbí,i ty barvy k sobě jdou. Ta kabelka je taky parádní a že by to měla být nějaká napodobenina? No a co? Já se o nějaký značky taky nezajímám a když by se mi líbila,tak proč ji nekoupit?!

    OdpovědětVymazat
  12. Peti ji kočka :) ! Moc se mi na tobě líbí ta kombinace růžové a tyrkysové ! :)A co jsem si nejvíc oblíbila jsou ty tvoje boty ! :)

    OdpovědětVymazat
  13. strašně moc ti to sluší! Barevná kombinace je super a pokud tam není někde natištěná značka tak to podle mě fake není, pouze inspirated bag a těch jsou plné obchody :)) a ty botky jsem si chtěla koupit, ale neměli moji velikost :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky si myslím, fake to byl, kdyby na tom byl nápis nějaké značky, kterou to má napodobovat, takhle je to ok..:-) to by pak fake musely být každé "socky" co nejsou od značky converse...:-) Jinak Ti to sluší:-)

      Vymazat
    2. Taky ze kazde "socky" od Vietnamce co nejsou Converse jsou fake! Ja mam kamaradku a jeji rodice maji obchod, jsou vietnamci a vsechny tyhle boty jim taky zabavili! Ted uz je asi prodavaji znovu, ale fejk to proste je....:)

      Vymazat
    3. Jestli jako máte na mysli klasické "pláťáky", tak ty se přece prodávájí všude - nejen u vietnamců, ale taky v CCC, u Bati...

      Vymazat
    4. To by i kecky z Deichmanna musely být padělky.

      Vymazat
    5. Ne, to opravdu ne, zalezi predevsim jak vypada podrazka. A kazde plataky opravdu ne! A nikde v normalnim obchode sem tedy nevidela uplne stejne tenisky jako Converse akorat ze misto napisu Converse s vietnamskym napisem...

      Vymazat
  14. tak krásná postava!! strašně moc ti to sluší:))

    OdpovědětVymazat
  15. Myslíš, že by nevadilo keď mám 171 cm a dala by som si cca 8 cm podpätky?

    OdpovědětVymazat
  16. Nebudem príliš vysoká keď má cca 172 cm a dala by som si 8 cm podpätky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě nevadilo, jdi do nich. Má sestřenice má 187 cm a nosí i 10 cm podpatky. :)

      Vymazat
    2. Souhlasím s Verčou, směle do toho, vysoké holky jsou krásné :)!

      Vymazat
    3. nebudeš, budeš nepřehlédnutelná;-) mám 175cm a klidně si vezmu pořádné jehly z Deichmanna, jen v tom musíš umět chodit a neklopýtat jako chromá žirafa

      Vymazat
  17. to sako je vážně dokonalý :)

    OdpovědětVymazat
  18. Krásné a moc ti to sluší :) Neskrytě ti závidím tvoji postavu :D

    OdpovědětVymazat
  19. z tebe to jaro/léto úplně saje... :D mooc pekný outfit a skvěle sladěné barvičky a kabelka je skvělá(elegantní a jednoduchá), takové mám ráda ... :D

    OdpovědětVymazat
  20. Kdyz to je tezky,Tobe by slusel i pytel od brambor,tohle kdybych si na sebe vzala,vypadam jak strasidlo..ty vypadas jak modelka!:-)tleskam a chvalim:-)
    Julie

    OdpovědětVymazat
  21. Moc ti to sluší :D. Závidím ti tvojí krásnou postavu!! :)

    OdpovědětVymazat
  22. Z celého článku se mi nejvíce líbilo PS. :-D Dobře ty :-)))!!!

    OdpovědětVymazat
  23. to sako je naprosto dokonalý :)

    OdpovědětVymazat
  24. Peti, outfit je opravdu nádherný, všechno se mi moc líbí a máš opravdu úžasnou postavu! Mimochodem ta poslední hláška pro "dvorního anonyma" mě fakt pobavila!:-D

    OdpovědětVymazat
  25. Moc se mi líbí, jak jsi zkombinovala všechny barvy, vypadá to krásně letně a svěže :-)

    OdpovědětVymazat
  26. jak už jsem psala na fcb, moc ti to sluší a mě se to líbí! :-) a taky sem toho názoru, ať si každý nosí co chce a značky/neznačky jaký chce. stejně je to ve výsledku všechno na stejný brdo a udělá ti to stejnou službu až to stojí 100kč nebo 1000kč. někdo to holt moc žere. to by pak někdo mohl říct, že všechny rifle kromě těch prvních jsou fake, a to samé s teniskama, kabelkama, sakama... už je pak ale jiná věc, pokud si někdo koupí napodobeninu a prezentuje to za originál. takový lidi jsou dle mě trapný.

    OdpovědětVymazat
  27. Vám sluší všechno-Ať se to fejk nebo pravé,ať je to značkové nebo od vietnamců..vám to bude vždy slušet :)

    OdpovědětVymazat
  28. Já chci ty botyyyy......:D :D Moc krásnéééé,zajímalo by mě,jak se v nich chodí,bo podpatků se "bojím",ale strašně se mi líbí,ale při mé výšce 176 cm...bych byla jak žirafka...:))Olga

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oli, moc děkuji a samozřejmě není to jako bačkory,ale chodit se v nich dá, nejsou ani nějak extrémně tvrdé, i když už jsme měla na noze samozřejmě i pohodlnější podpatky :). A být tebu, klidně do nich jdu i s tvou výškou, mně se to líbí :).

      Vymazat
  29. Tak tenhle outfit se mi moc líbí!:)

    OdpovědětVymazat
  30. Opět krásný outfit :) zajímavé, jak fialové/růžové kalhoty krásně ladí se žlutou kabelkou, vypadá to moc dobře. Kabelka je krásná a jestli to je napodobenina nebo ne, bych neřešila - zvláště, pokud není odshora dolů potištěná nápisy :)Ps: perfektní postavička ;)

    OdpovědětVymazat
  31. ten outfit je supeeeer! jeden z nejlepších co si kdy nám představila :)

    OdpovědětVymazat
  32. Moc pěkné Péťo! :) Já sama se barev bojím, nosím ji maximálně tak po jedné, po dvou.. ale ráda to sleduju u jiných.. :) A jinak co se tohoto typu kabelky týče - podobné jsou k dostání i v různých obchodních řetězcích, třeba já mám podobnou z New Yorkeru.. takže pochybuju že by šlo hned o fake.. je jasný, že se všechny obchody někde inspirují.. :D

    OdpovědětVymazat
  33. miluju tenhle outfit, máš dokonalý nohy :'O

    OdpovědětVymazat
  34. ahoj, moc ti to sluší, a inspirovala si mě ke color blockingu a už i v mém šatníku září barvičky :) Mám shlédnutá všechna tvoje videa, a tady na blogu jsem to snad ani nikde nenašla, ale velice by mě zajímalo kolik ti je let?? pokud to před námi netajíš :) pěkný večer Věrča

    OdpovědětVymazat
  35. Krásné, veselé, létní:-) za mě palec nahoru!

    OdpovědětVymazat
  36. Peti, jaký láček máš na nožkách? Je božííí ;)A sluší ti to jako vždy ;)

    OdpovědětVymazat
  37. páni, poslední dobou si říkám, že jsi čím dál hubenější. nic ve zlém, ale podle mě by neuškodilo pár kil přibrat :) (nejsem závistivá a tlustá, ani dvorní anonym :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D ted jsi mě pobavila s tím dodatkem....já myslím, že je to tím, že jsem sundala ty zimní vrstvy oblečení, protože vážím dokonce o trochu víc, než v zimě, ale je to i možná tím, že cvičím podle Zuzky Light a tak se mi trošku vyrýsovala postava :)

      Vymazat
  38. http://www.femina.cz/magazin/krasa/krasny-rybi-cop-podle-simony-krainove.html

    Toto není žádný reklama, jen je na té stránce tvoje video =))

    OdpovědětVymazat
  39. Nádherný, nádherný, nádherný. Miluju tyhle barevný kombinace. Moc ti to sluší a vůbec bych neřekla, že měříš 165 cm, na fotkách vypadáš o dost vyšší. Měřím stejně a na fotkách jsem hroznej trpaslík ( i v podpatcích ). Jak jen to děláš...:D

    OdpovědětVymazat
  40. Ahojky Petul, vyjádřila jsi se stručně a jasně.. Můj nazor je stejný, také nosím ,co se mi líbí a je mi jedno, co kdo říká :D Boty mám uplně stejné, jen nemají vyukrojenou špičku :)

    OdpovědětVymazat
  41. Takové kabelky, které jsou podobné známým značkám nosí i takové ikony jako je Chiarra nebo Andy a ty maj i na pravou birkinku - navíc se Chiara sama při navrhování inspiruje jinde a je to hvězda numero uno! Navíc bych pochopila, že se ostatní čertěj, když bys napsala, že je to Hermés, ale tak to 100% nebylo že?

    Jinak barevná kombinace je suprová a nejvíc se mi líběj ty gatě od vietnamců, takže mi prosímtě přesně napiš od kterých :-)))))

    http://kacabos-seen-through-my-eyes.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji a kalhoty jsou z Jarošovské ulice, krámek uprostřed ulice, dva schody nahoru a velká prosklená výloha :), naproti jsou Housarovi.

      Vymazat
  42. krásne farby, hodia sa spolu :) S tým čo píšeš v článku s tebou úplne súhlasím, tiež značky moc neriešim a kúpim si to, čo sa mi páči :)

    OdpovědětVymazat
  43. no mě právě mrzí, že je to zkopírovaná kabelka, původně jsem to taky nevěděla a chtěla ji, ale takhle by mě to štvalo, znám se, každopádně moc ti to sluší...

    OdpovědětVymazat
  44. Takže, za prvé-mám kabelku úplně stejného tvaru z Asosu, akorát větší, a ani trochu mě to netrápí. Že to připomíná "Birkinku" (typ cca 10 let zpět) mě nepadlo celkem nedávno :) a za druhé-lodičky s červenou podrážkou mám (Reno, Mixer atd), a ne jedny, protože se mi to líbí. A taky mě to vůbec netrápí :)
    Jinak, sluší ti to, ale to tobě snad vždycky :) škoda, že u nás u Vietnamců nemají takhle hezké věci, ale spíš špatně koukám :)

    OdpovědětVymazat
  45. Kabelku v tomhle tvaru a v různých barevných variacích jsem už po všelijakých kšeftech viděla tolikrát, že bych nějaké "napodobování" neřešila. Kabelka je to pěkná, já bych snesla i větší. A brýle taky vypadají hezky. Ale tobě sluší všechno, jsi prostě pěkná. To jenom já se svou trapně hranatou hlavou nemůžu sehnat brýle, které by mi slušely. Já bych si zas podpatky do lesa vzala, aby měli houbaři na co koukat ... a aby se měl anonym čemu divit :)
    Radka

    OdpovědětVymazat
  46. Ta kombinace je nádherná. A ta kabelka se mi moc líbí. Mám ráda tenhle tvar a klidně si ji koupím, když se mi bude líbit. A je mi jedno, že je to napodobenina. Nekupuju si kabelky kvůli podobnosti, ale protože se mi prostě líbí. Třeba tašku s logem LV bych nechtěla ani za nic =)

    OdpovědětVymazat
  47. Moc se mi líbí tvoje outfity Peti a máš skvělou postavu :)

    OdpovědětVymazat
  48. Krásný outfit! Chtěla bych se zeptat jaká je to velikost co máš ty? Na ebay jsou dvě medium a large.. :) abych měla představu. Děkuju

    OdpovědětVymazat
  49. kabelka sa nam nepaci ale inak je to super farby ti velmi pristanu :)

    OdpovědětVymazat
  50. a Ty to máš obojí - kabelku i podrážky, styď se! :D
    ten outfit je skvělej, barvy se k Tobě moc hodí :))

    OdpovědětVymazat
  51. Tak pro mne je tvuj pristup k gejkum celkem zklamani. Inspirovane veci ano, ale fejky z trznice nebo ebay by nikdo podporovat proste nemel:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já tomu úplně rozumím,ale právě tuhle kabelku beru jako kousek inspirovaný kabelkou drahou, samozřejmě jelikož třeba LV znám, tak bych si kabelku s nápisy LV nekoupila, krom tedy toho, že bych si nekoupila ani pravou, rozhodně jsem to nemyslela tak, že by si někdo měl kupovat padělky s nápisy známých značek.....

      Vymazat
    2. Ony i inspirované věci by se daly nazvat fejkem. Takže bych toto neřešila. :)

      Vymazat
  52. Jsi úžasná Peti:) Chtěla bych tvou postavu, tvůj šatník, kosmetiku, jsi prostě můj "vzor" ! :)

    OdpovědětVymazat
  53. Hrozně ti to sluší! :) a ty kalhoty jsou super.

    OdpovědětVymazat
  54. Super barevná kombinace. Já jsem totálně ujetá na boty a kabelky a je mi úplně fuk jaká je to značka, ale musí se mi prostě líbit. Navíc by mi bylo asi líto dát třeba za kabelku od LV dvacet tisíc. To si radši koupím fejk a budu honit vodu s tím. :)

    OdpovědětVymazat
  55. Peto-tenhle blok je o tobe a vazne se mi tento outifit libi. Jsi priklad pro slecny a pani ze i da par penizku se da nakoupit krute veci ktere udelaji paradu. Vse co mas na sobe ti slusi. Super inspirace. Ty kalhoty bych moc chtela jen nevim zda je v Brne sezenu.

    OdpovědětVymazat
  56. Souhlasím s tebou Petruš. Pokud to není od větnamce a není to šmejd na první pohled (špatně ušité) s nápisem "Lůjs Vitón" tak to podle mě není padělek ani napodobenina. Prostě inspirace. Já jsem si nedávno koupila kabelku a pak mě jedna módní guru napadla, že mám padělek Paul´s Boutique. Koupila jsem si ji sice u stánku ale nikde na ní nepíšou žádnou značku takže jakejpak padělek! Jinak barevná kombinace se mi opravdu moc líbí a brzy zkusím něco podobného.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A proc mate pocit, ze z Ebay je to kvalitnejsi nez od Vietnamce?

      Vymazat
    2. Děkuju a já si také myslím, že pokud si to člověk nekoupí s nápisem známé firmy a za účelem vydávat to za nějakou značkovou kabelku, jen mu prostě nco mimoděk padne do oka, že je to zbytečné řešit, podle mě se tohle v poslední době opravdu přehnaně řeší.
      Jinak souhlasím s anonymem, stejně to většinou všechno pochází z Číny, takže je to nejspíš jedno ;), nakonec dnes tam šijí téměř všechny značky a módní řetězce, takže je to i tak jedno :)....

      Vymazat
  57. Bi-cervena podrazka je pro velkeho guru Louboutina typicka. Ale nechci se hadat. Jinak tento blok je o Petre ktera to dela pro nas ,baby. Peto-super outfit. Me se to moc libi. Ukazujes ze to jde i s hadriky za par penizku a ze nepotrebujea horentni sumy za obleceno ci kabelku. Na foteckach ti to slusi. Kocka. Diky moc za inspiraci.

    OdpovědětVymazat
  58. Nechci nikoho urazit, ale podle mě by barevné a obzvlášť takhle výrazné kalhoty měly nosit jen ženský/slečny s takhle hubenýma nožkama jako ty :))

    OdpovědětVymazat
  59. outfity mi určitě nevadí ;) barvy mám teď také ráda a ráda si s nimi hraju. s tou kabelkou nebo botama si nic nedělej. já osobně napodobeniny ráda nemám, ale myslím si, že když si to ten člověk nekoupí za tím účelem, vydávat to za Birkin bag a podobně, nebo na tom nejsou iniciály a podobně, tak co řešit? vždyť i v new yorkeru například nebo snad na každém e-shopu jsou takové kabelky (hlavně..) a nejedna blogerína má kabelku podobné té známé..

    OdpovědětVymazat
  60. Ta kabelka je naprosto úúúúúúúúúúúžasnáááááááááááááá! Slintám a závidím! :D
    Pavla

    OdpovědětVymazat
  61. Já bych vám všem chtěla moc poděkovat za krásné komentáře, jen jsem je prolétla a odpovím na ně zítra, moc moc děkuji!

    OdpovědětVymazat
  62. Tato kabelka je možná INSPIROVANÁ kabelkou Hermes Birkin, ale to je vše. Tak jako jsou letošní kabelky v Mangu inspirované tvarem LV Speedy a Almou. A spousty jiných obchodů, butiků..

    Pokud tam není nápis Hermes, žádný padělek to není a jakoukoliv diskuzi na toto téma považuji za naprosto zbytečnou..

    Děvčata, buďte přející a zbytečně nerýpejte, hmm..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně Veronica , je to každého věc , co si koupi a co bude nosit.

      Vymazat
    2. Přesně Veronica , je to každého věc co si nosi , a taky na co ma. Ja jen bych snad přidala " přej a bude ti přáno " :)

      Vymazat
  63. Vypadá to nádherně! A do té kabelky asi půjdu také :-D Je moc krásná...

    OdpovědětVymazat
  64. Jak to děláš, že jsi tak nádherná za každičké situace? :)
    Moc krásný outfit ! :O :)

    OdpovědětVymazat
  65. Moc ti to sluší, kalhoty jsou dokonalé a botky také! Ta žlutá je nvíc do toho všeho super, outfit zářící jako sluníčko. :) Já si kupuji, co se mi líbí (mimo faků a tím myslím kabelku s nápisem značky) a pokud se tobě líbí tato kabelka, tak pro ji nekupovat jen proto, že je podobná Birkince?!

    OdpovědětVymazat
  66. Už kolikrát jsem si všimla, ale nenapsala - máš nádhernou postavu. Nechceš se zabývat modelingem? Určitě by se o tebe rvali a to doslova ;) Hodně ti tu postavu závidím... Jinak mám taky ráda v létě a na jaře výraznější barvy a na podzim takové tlumené. Přijde mi to mnohem přirozenější než opak :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, moc děkuji za chválu,ale nemyslím, že by v mém věku a tak vůbec, že by to byla taková hitparáda a někdo by mě chtěl :D....

      Vymazat
  67. No... asi tak, pokud se nějakému rýpálkovi zboří svět kvůli tomu, že uvidí někoho s nějakou napodobeninou, tak ať :P Peti, tobě to moc sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  68. Moooooooc ti to sluší:) Lidmi, kteří chtějí rýpat se vůbec nezabývej... Když si někdo chce rýpnout, rýpne si a je to blb. Neřeš;) Jsi krásná!:)

    OdpovědětVymazat
  69. Moc ti to sluší! Barvy ti hrozně sedí :)

    OdpovědětVymazat
  70. Vypadáš vyšší než 165. Outfit moc hezký. Zajímalo by mne, které kabelky v obchodech nejsou inspirované nějakou známou značkou? Nějakou "neznačkovou" si koupím třeba v Itálii, Japonsku nebo USA a časem zjistím, že se podobá nějaké "známé" značce, kterou jsem ale já objevila až nyní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji a přesně tak, to už se mi také několikrát stalo, že jsem si něco koupila a pak to bylo podobné něčemu jinému, známějšímu, aniž bych o tom dopředu věděla, ono taky co mají výrobci pořád vymýšlet nového :)....

      Vymazat
  71. Moc Ti to sluší, já si nedávno koupila podobnou kabelku v černé barvě. Podle mě to fejky nejsou, prostě se jen nějaký Vietnamec inspiroval:-D...

    http://anns-fashion-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  72. krásně slazené, ale asi bych neměla odvahu :)
    http://your-honeybee.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  73. Ahoj Peti,

    chtěla jsem se zeptat na kolik tě ta kabelka vyšla? Libi se mi moc i celkově ten outfit, sluší ti to ;)

    Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, Petí, klikni na odkaz pod slovem ebay, je to přímý odkaz na tu kabelku ;).

      Vymazat
  74. krásně sladěné !! opravdu moc se mi líbí jak jsi sladila barvy :) !!

    http://myworldclothing.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  75. Moc krásny color blocking! A tá tvoja ritka je v tých nohaviciach dokonalá!

    OdpovědětVymazat
  76. Ty jsi krásná, sluší ti to moc! :)

    OdpovědětVymazat
  77. Petí, fakt ti někdy závidím, jak dokážeš sladit všechno možný a ve výsledku to vypadá uplně suprově :) mě se to taky moc líbí, umíš to nosit :)
    Eliška

    OdpovědětVymazat
  78. Ahoj Péťo, nebyla jsi o víkendu náhodou v Táboře? Mám takový pocit, že jsem tě zahlédla v obchodě :-) Jinak moc ti to sluší, kabelky taky neřeším, o značky tu přece vůbec nejde, tak měj hezký den!
    P.S. Závidím procházky do přírody, mě teď čeká ještě 14 dní učení se na státnice, takže se ani ven nedostanu..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Míšo, byla :), škoda, že sji se nepřihlásila :D! Jinak držím palce na státnice, ať to dobře dopadne :)!

      Vymazat
  79. Ahoj Peťo,
    moc ti to sluší,nádhera.Chtěla bych mít tvoje nohy :-) Naprosto souhlasím,co píšeš v článku!

    OdpovědětVymazat
  80. Moc všem děkuji za krásné a milé komentáře, jsem moc ráda, že se vám barvy líbily :)!

    OdpovědětVymazat
  81. moc ti to sluší peťo :) chtěla jsem se tě zeptat na jednu věc a nevím kam to napsat,jelikož nemáš formspring(což je škoda,myslím že by se to více lidem líbilo :-) chci si teď koupit z ebay nějaké rtěnky od NYXu, na tobě vždycky vidím takové pěkné výrazné barevné růžové rtěnky!mohla bys mi prosím doporučit nějaké výrazné odstíny co máš ráda?:) (nude moc nemusím,ale vyloženě rudé taky ne)

    OdpovědětVymazat
  82. Ahoj Peťko, v barvičkách ti to moc sluší. Vysoké podpatky miluju, ale mam z nich obvykle hned problém s palci :( Můžu se tě zeptat jestli jsi tu kabelku kupovala přímo od tohoto prodejce a za jak dlouho ti dorazila? Ještě jestli jsi měla nějaké problémy s celnicí, kvůli takovéhle kabelce bych to ebay zkusila :) diky kami

    OdpovědětVymazat
  83. Mě se to až na kabelku líbí, hezky barevné a celkem i slazené.
    Jinak k fake. Boty s červenou podrážkou má i YSL, vede se i spor a myslím, že dokud není na botě CH.L. tak bych to tak nechala být:-) Každý, kdo nakupuje v MNG, Zara, HM atd. v podstatě kupuje věci inspirované přehlídkami a návrháři. Akorát vyrobené z méně kvalitních materiálů a předělané, aby to nebylo napadnutelné, ale je to tak. U bot koneckonců moc věcí nevymyslíš.
    Přijde mi to stejně trapné, jako řešit u Lucy, jestli je její inspired bag by Celine taky trapné a pak asi zřejmě Lucčin dvorní anonym, který pro změnu píše ostatním, co si o tom myslí :-)
    Prostě inspirované věci nosíme všichni.
    A co se týče kabelky, tak teď se u rákosníků rozmohly Alma LV styl a právě Birkin. Mě se ty "Almy" líbí, i když na nich nic není apod., nekoupila bych si ji a ani ty "Birkin" jako máš ty. Ale jen já. Jinak jsem radši když vidím holku s takovou taškou bez nápisů než aby měla dovezený "LV" z Turecka za 1000Kč :-) Nebo Guess a myslí si bůh ví co nemá za kvalitu :-D Di.

    OdpovědětVymazat
  84. na fejky,značky a padělky mám stejný názor jako ty :D ! prostě buď se mi to líbí nebo ne a nekoukám na to jestli je to značkové či ne. Kabelku mám taky, v červené barvě a musím říct, že ta žlutá vypadá opravdu skvěle!asi objednám další kousek!:D a docela jsem i byla překvapená kolik do toho narvu věcí, na fotkách vypadá docela maličce a neprostorně.akorát tě obdivuji, že máš nervy nosit tam ten zámek,na něj už jsem rezignovala :D
    P.S.: zase ti to nesmírně sluší a tiše závidím tvé dokonalé nohy!

    OdpovědětVymazat
  85. Je to supr barevné a moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  86. ..a ty máš tu medium nebo large z toho ebay? :) díky.

    OdpovědětVymazat
  87. NÁDHERA! Tenhle outfit mě úplně dostal! Krásně barevný, sladěný, úžasný! A máme stejné tílko :D, kéž bych ještě měla takové kalhoty, jsou super.

    OdpovědětVymazat
  88. Sluší sluší sluší... a kdo má furt nějaký připomínky a rejpání tak má asi nějakej mindrák sám ze sebe... jsi kočka a to prostě hold někdo nesnese. Verča

    OdpovědětVymazat
  89. Ahoj Peťo. Kalhoty jsou super. taky mám jedny růžovky a mám je moc ráda! jsi kočka a tyhle outfity jsou na léto to nej:-)

    www.mishastyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  90. Outfit je boží, až na ty botky - ty mi tam nějak nesedí, ač jsou hezké ;) Jinak jak už tady bylo 100x řečeno: není padělek jako padělek. Móda se opakuje, jedno připomíná druhé... I seriózní značky prodávají oblečení/doplňky, které připomínají kolekce světových návrhářů... Pokud to nekřičí LV, ač to bylo koupeno někde na tržnici, tak proč ne! :))

    Taky už jsem viděla slečnu s "Dolce Baggana" :D

    OdpovědětVymazat
  91. Petro, moc Vám to sluší:-) barvičky jsou super!
    A s tou kabelkou, ehm, zrovna dneska mi dorazil mail se nabídkou ze Stilago.cz, kde mají tyto kabelky "Made in Italy" a vypadají jako tenhle "fake" a nikomu to divný nepřijde a to nemluvím o ceně....
    takže klídek a já si jí mažu koupit na ebay za třetinovou cenu:-D:-D koukala jsem na ní už před nějakou dobou a mě se moc líbí.
    tohle není nic proti ničemu, dokud tam není zprzněný nápis...
    v podstatě to moc hezky napsala Di., naprostý souhlas;-)

    OdpovědětVymazat
  92. Super a navíc máte krásné fotky . Moc Vám to sluší , skvěle jste zkombinovala barvy !

    OdpovědětVymazat
  93. Pravdupovediac, nebola som na tvojom blogu dlhsiu dobu a nooo pozeram ake zmeny nastali!!! super header:D:D a tento outfit je uuuzasnyyy. milujem color blocking a ty si to zvladla na jednicku s hviezdickou!:D Super nohavice, topanky, kabelka sacko no vsetko:)) Si trendy!:)))

    OdpovědětVymazat
  94. Strašně moc ti to sluší :) můžu se zeptat kde přesně bych na Ebay našla ten řetízek? je boží :)

    OdpovědětVymazat
  95. Krasny blog...nemozem uverit, ze som ta az dneska objavila... :) budem ta odteraz sledovat pravidelne..inak outfit je uplne super, velmi sa mi paci! no a co, ze je inspirovany luxusnejsimi kuskami...aspon ides prikladom, ze sa da obliect aj za lacnejsie :))
    Inak tiez som si teraz zlaozila blog o kozmetike a liceni, budem rada, ked sa pridete pozriet! :) http://znackovakozmetika.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  96. Krásné, ne jen tohle ale všechny outfity :-) Kočka :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!