Životní styl - jídelníček a cvičení - 1. část video

by - 25 května

Příjemný pátek,

dnes mám pro vás slibované video, update o mém životním stylu. Hodně z vás si o tohle video psalo, tak doufám, že se vám bude líbit, i když nevím, jestli vám povím něco nového a převratného :). Video rozdělím na dvě části, protože část se cvičením budu muset ještě dotočit a trochu předělat, bylo by to moc dlouhé....:).

You May Also Like

98 komentářů

  1. Krásné video :).Určitě se moc těším na 2. ! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vaříš denně oběd? Nebo chodíš třeba někam v práci?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. úplně denně ne, vařím třeba na dva dny dopředu nebo i na tři, jídel v restauraci se bojím z toho důvodu, že ne všechno můžu, doma vím, co do jídla dám a mám jistotu, že mi to na žaludek nebude vadit :)

      Vymazat
  3. Ahoj Peti,už dlouho sem se tě chtěla zeptat,co je vlastně tvé zaměstnání?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. z bezpečnostního hlediska prosím tyhle otázky na mail, já už jsem to tu psala,ale někteří lidé nejsou líní si kdeco pak vyhledávat a škodit....

      Vymazat
    2. Jsi kosmetička nebo vizážistka, že?

      Vymazat
  4. Ahoj Peťko, prosímtě prozraď jestli máš vybělené zuby nebo ne? (pokud ano prosím přibliž jakou technikou) máš je totiž tak úžasně bílé že je to až k neuvěření !
    LollaP

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bělila jsem bělícími pásky crest cca před rokem a tři čtvrtě a stále mi drží zuby vybělené :), měly myslím 14% peroxidu, mrkni na článek bělení zubů tady na blogu :).

      Vymazat
    2. také bělím pomocí těchto pásku a jsou fakt skvělé :)

      Vymazat
    3. Mohla bych vědět kde a za kolik se pásky dají sehnat?:)

      Vymazat
    4. já objednávám od p. Richtera, tady: http://www.crest.mypage.cz/menu/crest-supreme ... výsledky byly znát již po prvním použití, známý se mě neustále ptají, jaktože mám takové bílé zuby.. :) Zanedlouho určitě recenze na mém blogu :)

      petulabook.blogspot.com

      Vymazat
    5. já jsem si ty pásky objednávala tenkrát z ebay od nějakého prodejce z USA :)

      Vymazat
  5. Ahoj, už se těším na druhou část. Máš užasná videa :]

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkné video. Ty tvarohy jsem ani neznala, a to mám ochucené tvarohy ráda. Určitě je teda prozkoumám! :)
    A cvičení s kočičkou je roztomilé... :))

    OdpovědětVymazat
  7. nedávno jsem ti psala, že mi připadáš až moc hubená a měla bys trochu přibrat - upřímně říkala jsem si, jestli se nešidíš v jídle. ale teda jsem překvapená, protože jestli jíš dostatačné množství toho, co jíš, tak teda klobouk dolů, je to moc hezké! v podstatě jím docela podobně, akorát jsem dost lenoch na cvičení (myslím na to cílené, chodím na procházky, všude pěšky, většinou i schody vyběhávám), takže moc děkuju za tu zuzku, o té jsem nevěděla a tyhle krátké workouty jsou přesně pro mě! doufám, že se k tomu konečně dokopu!

    OdpovědětVymazat
  8. AhojPeťo! super video. Já se taky dost zajímám o zdravý životní styl, i se čas od času sejdu se svou výživovou poradkyní. Psala jsem na toto téma také jeden článek. Kdybys chtěla můžeš se podívat na: http://mishastyle.blogspot.com/2012/04/muj-novy-zivotni-styl.html .

    Tvůj blog mám moc ráda a už se těším na další video:-)

    www.mishastyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Míšo, děkuju za odkaz, už na to koukám, máš to super napsané .)!

      Vymazat
    2. Já děkuju za pochvalu a hlavně za tohle tvoje video! už se moc těším na druhou část:-)

      Vymazat
    3. Tak zrovna to, co je napsáno na tomhle blogu jsou přesně ty typické naučené dietní tlachy prdy o zdravé stravě, jejím přesném časovém rozvržení, pravidelném cvičení, co do nás na cvičitelských kurzech cpali taky :DDD Po zkušenostech v praxi, kdy tohle urputně moje klientky dodržovaly, až jim to začalo lézt krkem a za chvilku zase tlačily klobásy a skončily u nás v poradně, vřele nedoporučuju. Zlaté pravidlo o rozumném přístupu zde platí stonásob a rady fitness trenéru brát s rezervou obzvlášť.

      Vymazat
  9. Ešte stále to sledujem lebo mi dnes nejak strááášne blbne net ...ale musím povedať že máš vo videu moc krásny odtieň rúžu ...čo je to zač
    No a k veci by som povedala len to, že ja jem snáď aj 15x za deň ja furt niečo dusím :) do seba ...som naučená jesť v podstate všetko...mäso sice moc nemusím ale i to zjem ... tiež mám rada veľa zeleniny a ovocia ... jem proste hoden malé porcie a veľmi veľa krát za deň ...
    http://alicaletko.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. To bylo pěkný video:) taky mě překvapilo, že se vůbec nešidíš v jídle a máš tak štihlou postavu. A tobě taky příjemnej pátek:)

    OdpovědětVymazat
  11. Caro mám taky moc ráda! Ale nepiju to originální, ale Caro Vitality, které obsahuje vlákninu. A piju ho s rozpustným sojovým Zajícem =)

    OdpovědětVymazat
  12. Teda, abych byla upřímná, tak si nemyslím, že jsi svými vsuvkami dodala svému videu na vážnosti... :D :D
    Ale každopádně mám tyhle videa, která jsou i o něčem jiném než o "jakoby pořád dokola o líčení a oblečení" hrozně ráda - protože tě to ukazuje z jiné stránky - a kdo by někoho, kdo je spoustě lidem díky blogu, tak blízký nechtěl poznat i z jiných stránek než z těch módních a líčících...
    Líbí se mi, jak jíš - stýkám se s pár blogerkama, které tě znají z dřívějška... A jsi tak slavná, že jsme se o tobě pobavili :o) vše v dobrém!!! :o)
    Jsem ráda, že jsem tě za pomocí internetového světa mohla poznat. Díky, že jsi!! :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za milý komentář :), tedy páni, že přijde řeč na mě, to už musela hodně dojít témata k hovoru :DDD......ale děkuju!

      Vymazat
  13. Suprové video, jím skoro stejně :)od oběda bych už sladké nedoporučovala, je to plné sacharidů :( Ochuceným tvarohům bych se také vyvarovala - raději normální nízkotučný a do toho naházet to, co máš ráda..k večeři pečivo také není dobře! :) spíš rýži, zeleninu, bílkovinu..ale ne zas ty sacharidy :)

    Snad Ti to moc nekrituzuji .. :) Divím se, že jsi tak štíhlá, když se vůbec v jídle nešidíš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Promiň, ale s tímhle nemůžu souhlasit. Sacharidy potřebuješ i k večeři! (mimochodem zmiňuješ rýži - ta je podle tebe z čeho? ze sacharidů)
      Jen by těch sacharidů mělo být méně a to:
      na oběd: 1/2 porce sacharidy, 1/4 porce bílkoviny, 1/4 porce zelenina
      na večeři: 1/4 porce sacharidy, 1/4 porce bílkoviny, 1/2 porce zelenina
      A tyto poměry jsem si nevymyslela, vím to od výživového poradce ze STOBu.

      Vymazat
    2. No já nevidím důvod, proč by si po obědě to sladké nedopřála..hlavně si to může dovolit:).

      Vymazat
    3. Každopádně může.. s její postavou bych jedla jak blázen

      Vymazat
    4. Heh? Ona nemusíš držet dietu. Je rozdíl být otrokem jídla a jíst celkem zdravě. Jestli ty se stravuješ dietně, nikoliv zdravě, tak je to tvoje věc, ale jsi magor. Nech nás žít, prosím tě. Jím teď rohlík, zabiješ mě?

      Vymazat
    5. Tak to se moc omlouvám, že jsem napsala svůj názor

      Vymazat
  14. Peťulkoo ty srandičky jak děláš :) :D já jím podobně ale asi tak jednou za měsíc si neodpustím třeba ten smažák.

    OdpovědětVymazat
  15. Se zdravou výživou se toto opravdu neslučuje.Jen mléčné sladké výrobky a pečivo(sušenky,chleba,buchty)-s intolerancí laktózy je to pro mne nepochopitelné..Jinak jsi moc hezká a Tvůj blog mám ráda,ale na tohle jsem prostě musela zareagovat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sladké mléčné výrobky právě nejím, jím pouze kysané - jogurt tvaroh, které se i při intolernaci často doporučují a jsou ve většině případů doporučovány, mám schváleno gastroenterologem :). Co se týče pečiva, tam je to množství úplně zanedbatelné, v sušenkách je to horší, ale zas jich nejím kila :). Já si naopak myslím, že zdravá strava znamená nic si neodpírat a ne držet dietu ;).

      Vymazat
    2. Já sice nejsem úplně zastáncem sladkostí, ale souhlasím, že když se toho nejí tuny, tak to neuškodí. Naopak, tělu se musí dopřát od všeho v rozumné míře, jinak strádá. Pak to přesně dopadá tak, že když si člověk úplně vymaže sladké, tak to vydrží třeba měsíc, ale pak při prvním pokušení a příležitosti toho spráská najednou víc, než co by snědl normálně bez omezení.A hlavně o čem by ten život pak byl, mít pořád nějakej stres z toho že něco nesmím sníst a týrat se tím:-)

      Vymazat
  16. Nejlepší česká blogerka, balancování s karem hodně pobavilo :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji, já jsem vůbec nevěděla, jestli tam ty vsuvky dávat, přišlo mi to na mě až moc pubertální,ale v zájmu udržení pozornosti jsem tam trochu opičáren dala :D......

      Vymazat
  17. Skvělý video, na tohle jsem taky čekala:)
    A vtipné vsuvky a kočička nakonec jsou BEST :)

    OdpovědětVymazat
  18. Vážně pěkné video :) to cvičení na konci s kočkou je perfektní! :D :) Já jsem teď cvičila podle Jillian, to je zaměřené na celé tělo, ale musela jsem s tím na chvíli skončit :( moje kolena už nějak nezvládala ty náročné cviky.. :D

    OdpovědětVymazat
  19. Ti co tady přednáší o zdravé výživě a o správném poměru sacharidů a bílkovin ze mě budou mít asi osypky, ale já se řídím heslem "Zdravé je to, co nám chutná, respektive na co máme zrovna chuť." A já když nemám celý den chuť na nic jiného než na Snickersku, tak prostě za celý den sním jen 10 Snickersek :-D Abych to uvedla na pravou míru, jím dá se říct všechno, maso, ovoce, zeleninu, přílohy, omáčky, mléčné výrobky, cereálie, sladké, Mekáče... Ale můj (ne)režim je takový, že jeden den jím relativně normálně, další den celý den nic a pak jen večeři, další den od rána do večera jen Snickersky (nebo čokoládové dougnuty nebo karamelové větrníky), další den celý den jen ovoce a zeleninu, další den zase poměrně normálně:-D Samozřejěm jsem zkoušela jíst pravidelně a vyváženou stravu, ale stejně jsem to nikdy nevydržela a Snickersku nebo doughnut mi hold nic nenahradí :-D Co dodržuju je vypít alespoň 1,5 l tekutin denně (hlavně čisté vody), denně sníst aspoň nějaký kousek zeleniny (k těm Snickerskám :-D) a pohybu mám celkem dost, věnuju se tanci, chodím ven se psem, vycházím schody...:-D Ještě musím podotknout, že nejsem žádný mládežník, který v těchto věcech ještě nemá pořádek nebo se cpe sladkým z nudy, a na výšku 173 cm vážím 55 kg a nezdá se, že by se mi váha měla rapidně zvyšovat. A že by se ta nezdravá strava na mém vzhledu nějak negativně projevila si taky nemyslím, samozřejmě se nepovažuju za žádnou Miss krásy, ale zuby bílé, pleť čistá, vlasy kvalitní, pokud mohu soudit, zdravotní stav výborný a energie na rozdávání :-D M.B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já se přiznám, že když jsem byla maldší, tak jsem také často jedla způsobem čokoláda místo oběda nebo večeře a je to fakt špatně, ono se dlouho nic neděje a pak ti to dá tělo pěkně sežrat ;).......

      Vymazat
    2. Péťa má pravdu. Tělo vydrží neskutečně dlouho překonávat tenhle nápor na výkyvy metabolismu. Několik let je to v pohodě, ale pak se dotyční hrozně diví, že skončí při nejlepším s cukrovkou, při nejhorším na metabolické JIPce.

      Míša.

      Vymazat
  20. Díky za ty odkazy, vůbec jsem nevěděla, žě něco takového existuje. Takovou disciplínu jako ty bych taky chtěla mít, ale nedovedu si představit život bez kávičky a červeného vína, to fakt ne.

    OdpovědětVymazat
  21. nějaký sejra,rejže:D:D:D prážáci mě nikdy nepřestanou bavit:-D ne, ale moc pěkné video,jen mě vždycky pobaví ta tvoje mluva:-D

    OdpovědětVymazat
  22. Tak to je skvělé video! Hodně mě to i zabavilo :D
    Jinak taky slyším od hodně lidí, že si čaj nesladí, ale já si prostě vždycky sladit musím.. ale jenom taky medem :) Jinak u toho cvičení, tak já popravdě moc necvičím, ale když už jo, tak taky úplně nejvíc nesnáším ty cviky na ruce, nejdou mi a nevydržím to ani (někdy) :D

    OdpovědětVymazat
  23. koukala jsem se na tu zuzku na YT,a jak má to úvodní video tak mě to totálně vyděsilo!neříkám že já jsem v angličtině úplný znalec,ale s tak PŘÍŠERNOU angličtinou bych raději držela zobák.Nevím proč to vůbec říká anglicky protože něco tak strašného by angličan/američan nikdy neposlouchal a ani nerozuměl.úplně mě to odradilo se na ni dívat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nó, já bych byla opatrná s vynášením soudů o angličtině, vzhledem k tomu, že za jejího působení v bodyrock patřil její kanál mezi top ten nejsledovanějších na youtube, má celosvětovou sledovanost :)! Jinak mně její výslovnost nevadí, sama ji mám teda hroznou :D,ale hlavně mi jde o to cvičení :).

      Vymazat
    2. Asi tak. Angličtinu má úplně plynulou, že jí vy holky, ve školních lavicích, můžete jen závidět, to že jí ta výslovnost nejde úplně přes pusu, zvládne za pár let. V Americe žije tolik přistěhovalců, že na přízvuky jsou zvyklí. I přes výslovnost ta cvičení uvádí a vysvětluje výborně a právem patří k nejsledovanějším (mj. asi právě proto, že není jako většina uprděných Češek a i přes tu údajně příšernou angličtinu mluví).

      M.

      Vymazat
    3. Me Zuzka velmi vyhovuje. Je super. Je pravda, ze jeji vyslovnost je trochu kostrbatejsi ale co.. Od te doby, co tam je Lisa ji nerozumim skoro nic a cviceni me taky nebavi, takze jsem rada za Zuzku, navic me inspiruje predevsim to, ze i nekdo v Cesku muze mit tak super postavu. priznam se, ze kdyby to byla americanka, tak si reknu, ze toho dosahla buh vi jak...

      Vymazat
    4. Ja jedu podle Zuzky uz skoro rok. Je pravda, ze to ted trochu flakam, protoze je zkouskove a nestiham to. Ale tesim se na leto az zas zacnu na plno makat. Zuzka je super, dobre se mi podle ni cvici. Co se tyce jeji anglictiny je pravda, ze je trochu kostrbatejsi, ale po pravde v porovnani s anglicankou Lisou, Zuzce aspon rozumim. Lisa pouziva nespisovne vyrazy a mluvi hrozne rychle, takze ji rozumim kazde 5. slovo. Navic je super ze Zuz neni bezchybna, tim padem se clovek neboji na cokoliv zeptat s tim, ze by mohl udelat chybu. Dalsi vec, ktere je alespon pro me hodne motivujici a inspirujisi je, ze je Zuzka Ceska. Asi kdyby nebyla, tak si reknu: "Jo jasne nejaka Americkanka, buh vi cim se dopuje a co je na tom pravdy", jenze ona je od nas, a tak vidim, ze i tady v tom malym statecku muze clovek dosahnout super vysledku

      Vymazat
    5. Holky, souhlasím s vámi, ale zároveň vás chci upozornit, ať si neděláte iluze. Kdybyste viděli, čím vším se dopují lidi tady v Českých fitkách :D

      M.

      Vymazat
  24. Super video Peti ! Miluju vědět víc o lidech, kteří mě baví a mám je svým způsobem ráda, i když je osobně neznám :) Tedy, musím se zastydět a tobě vyseknout poklonu za to, jak dodržuješ stravování ! Já jsem přesně ten případ, který jsi zmiňovala v úvodu - ráno nic, pak odpoledne cosi něco a večer cosi něco plus popcorn ! Děs !!! Zaujaly mně ale ty skořicové "žížalky" :) Jinak Zuzka Light je nejlepší, taky mi občas dává holka jedna do těla :D A s těmi činkami - nechej si ty kilové, menší zátěž je na rýsování svalů, vetší na růst svalů. Proto kulturisti a spol. zvedají ty nejtěžší zátěže - aby jim rostly pracky :) Tak jestli chceš jen zpevnit, nech si ty, co máš :)

    Měj se krásně a taky se moc těším na pokaračování !

    OdpovědětVymazat
  25. Líbí se mi, že si tu nehraješ na to, jak jíš hyperzdravě a podle nejrůznějších tabulek apod:). Reakce typu: jíš moc sacharidů! atd. mě vždycky dokážou pobavit..většinou to radí dámy, které s tím svým "zdravým stravováním" začaly tehdy, když už bylo pozdě a OTP (rozuměj ochranný tukový polštář) na světě. Jinak se mi tvé stravování líbí, jím podobně - nejím příliš tučná jídla, čokolády na posezení každý den, uzeniny, naopak mám ráda sýry, zeleninu,ovoce, takové ty ochucené tvarohy taky hodně můžu:). Miluji těstoviny a jinak když na něco mám chuť, tak si to prostě dám. A důležité je nesedět doma na zadku. Jinak ten závěr s kočkou mě dostal!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak s tebou do puntíku souhlasím. Prostě zdravé štíhlé tělo je v hlavě - kdo jí normálně, převážnou většinu zdravějších kvalitních jídel, může si dát i sladkou tečku ke kávě nebo nějaký fastfood. Mě se taky diví, že nejsem tlustá, když si dáme s přítelem každý pátek kyblík pálivých křidélek z KFC. No nejsem, protože jím normálně zdravě a tohle je jednou týdně a navíc to nepřeháním.

      Míša

      Vymazat
  26. teda Petko,dneska skvele video. Ty vsuvky jsou bozi a kocicka nakonec je nejlepsi. Je opravdu videt,ze te to bavi. super

    OdpovědětVymazat
  27. Moc moc všem děkuji za komentáře, jen jsem je prolétla a odpovím později jednotlivě :). Jsem ráda, že se vám video líbilo, s těmi vsuvkami jsem si nebyla jistá, jestli to není už moc velká opičárna :D, ale zase jsem si říkala, že to alespoň udrží pozornost, že by vás třeba nebavilo poslouchat deset minut o tom, co jím, i když jste si o tohle video hodně psali :).....Jinak bych jen tak na okraj podotkla, já rozhodně nejsem žádný výživový oborník, ale hlavně, se zdravou stravou to nepřeháním, dám si prostě to, co mi chutná, v rozumném množství a snažím se doplnit ovocem a zeleninou. Myslím si, že zdravé stravování znamená si nic moc neodpírat, hlavně další věc je, že tohle není žádná dieta na hubnutí, protože to já opravdu nepotřebuji. Jak tu někdo psal se sacharidy večer a na noc, já jich právě jím večer více, protože je to prý dobré na přibírání a energii potřebuju, myslím, že hubená jsem dost a protože ani tak netloustnu, tak pro mě sacharidy nejsou problém ani večer v podobě třeba buchty nebo sušenky k televizi,ale pro někoho,kdo chce zhubnout to nebude......nemyslím si ale, že by to bylo něco nezdravého, nic se nemá přehánět :). Jinak určitou formou diety by se to asi nazvat dalo, protože jak říkám, nemůžu moc mléčné výrobky, hlavně ty sladké a tučné a kořeněné, z toho mám pak zažívací potíže....Krásný večer všem :)!

    OdpovědětVymazat
  28. Skvele video, clovek se i pobavil:) Asi bych si mela vzit priklad z Tvoji zivotospravy, protoze ja dost hresim:D Bez Coly a poradnyho masa a gumidku si to nedovedu predstavit. Sice jsem hubena jako Ty, ale nejaka zeleninka by mi asi neuskodila. K:)

    OdpovědětVymazat
  29. No :) Madeta - tvaroh s tou sušenkou je vynikající :), ale Dobrá vláknina je hnus, kterej se nedá jíst. Nedivím se, že tvému manželovi nechutná, ble ble :)

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj Péťo, chtěla bych se jen zeptat, proč si nezaložíš Formspring :)

    OdpovědětVymazat
  31. Zdravím Peťi,

    díky moc za video, hrozně jsem se na něj už těšila. Díky Tobě mám supový pátek. Nejvíc jsem, ale zvědavá na tu část o cvičení, tak mě moc dlouho nenapínej :-) Jinak nejlepší byl konec s kočičkou a tvoje supový triko se sovičkou.

    OdpovědětVymazat
  32. mám moc ráda tvůj blog, ale musím s tebou nesouhlasit v tom, že je káva nezdravá. Pokud je v přiměřeném množství, tak je prospěšná, protože obsahuje velké množství antioxidantů, které působí proti působení volných radikálů. Mám na výživu školu, takže vím, o čem mluvím.

    Jinak si super a tvoje kouzlení s kosmetikou miluju. Zdraví Barča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barčo, děkujeme za osvětu, já to beru ze svého hlediska, že mi káva dráždí a překyseluje žaludek,ale pro člověka, co s tím problémy nemá, tak jedno kafe denně asi opravdu neva :).

      Vymazat
  33. Páni, úžasné video Peti, opět jsem se pobavila, ale zároveň´se něco dozvěděla... povedené :))

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Super video, nemám co dodat, jen to, že ty "vsuvky" byly vážně super, jako třeba karo :D

    OdpovědětVymazat
  35. Super video Peti, zrovna tebe bych tipovala na takového toho člověka, který se zajímá o zdravou výživu :). Ale taky si myslím, že není zrovna nutné žít podle jídelníčků. A navíc každý člověk má chvilky, kdy si chce dát vyloženěně něco nezdravého :). Jinak máš krásnou kočku/kocoura :)

    OdpovědětVymazat
  36. Petro, dík za video. Spousta nás potřebuje od někoho jako Ty slyšet, že je potřeba normálně jíst a netrápit tělo dietama. V době anorexií...
    Je pravda, že štíhlá postava
    je tak trochu v genech, moje kolegyně je jak tyčka a ta toho sní :) .
    Obdivuju, že se přinutíš cvičit, mě to samotnou doma nebaví, musím jít
    někam do tělocvičny. Těším se na další články, měj se fajn, díky!

    OdpovědětVymazat
  37. Ahojky a muzu se zeptat kolik vazis?:-)

    OdpovědětVymazat
  38. Super video ;) jen bych se chtela zeptat, kde se da prosim koupit ta dobra vlaknina ty zizalky? Rada bych to vyzkousela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Normálně v Tescu a většině supermarketů

      Vymazat
    2. Nebo třeba já jsem jí koupila v Albertu.

      Vymazat
    3. Jojo, podle mě to mají úplně všude, stojí necelých 50Kč.

      Vymazat
  39. Ahoj Petí, zase super video :) chtěla jsem se jenom zeptat, jak jsi říkala že se dá vypočítat kolik litrů musíš vypít na tvoji váhu, tak jak se to dá spočítat? :) Děkuji za odpověď

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji a mrkni na net, "výpočet pitného režimu", já si vzoreček nepamatuji, ale vyjedee ti to hned ;)

      Vymazat
  40. Pěknéé :) to je vaše kočka?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vypadá to, že už asi bude :D.......původně je sousedů, ale líbí se jí víc u nás :)

      Vymazat
  41. Velmi užitečné video :)
    Já se stravuji hodně podobně, také nejím uzeniny a místo toho si dám raději sýr :-D Ale k snídani bych jogurtík asi nezvládla.. Možná jako dopolední svačinku :) Každopádně už teď se těším na pokračování se cviky ;)!

    OdpovědětVymazat
  42. Myslím, že ve stravování je nejdůležitější se řídit sám sebou. Podle mě si tělo řekne, co potřebuje a kdy už má dost :) Samozřejmě, že je třeba se trochu hlídat a snažit se jíst zeleninu a ovoce a ne jen nezdravé věci. A ještě důležitější je se občas podívat na složení, jestli to co jíme je tím, co si myslíme, že jíme ;)
    Někomu stačí tři velká jídla denně, já sním někdy i 10menších porcí. Tělo to pak snáz stráví a energie se uvolňuje průběžně. Akorát pořád dokola poslouchám připomínky na nedojezený oběd a podobně :D

    Jinak video je fajn, ty vsuvky mě osobně nebavily, ale jak to čtu, tak většinu ano :) Jen tak dál! :)

    OdpovědětVymazat
  43. Péťo tohle video se ti strašně povedlo zkoukla jsem ho celý :)) A těším s ena druhou část :)

    OdpovědětVymazat
  44. to je rýžové mléko

    OdpovědětVymazat
  45. Ahojky Péťo! Super video, přínosné informace, velmi jsem se bavila :) Hrozně se mi líbí tvoje sáčko, co máš ve videu na sobě! ;) a ta barva hlavně :) Můžu vědět, kde jsi ho koupila?

    OdpovědětVymazat
  46. Tak ja se musim priznat, ze mi to cele taky prijde zvlastni. S intoleranci latkozy snidat kazdy den jogurt a cpat se tvaorhy, ale trochu mleka do kavy ne? A pak ty radoby "vtipne" vstupy, to se na me Peto nezlob, ale to by bylo roztomily u 14lety Lucy... Ty musis byt stejne asi dost zvlastni v realnem zivote:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta intolerance laktozy je trochu širší problém, kysné mléčné výrobky, tedy právě jogurty a tvarohy většina lidí toleruje a může i s intolerancí ;), horší je to se sladkými mléčnými výrobky a klasickým mlékem, ty se nedoporučují a mám vyzkoušeno na sobě, že přesně takhle to funguje, pudinky nebo mléko do kafe nemůžu, ale jogurty mi nevadí ;). Jinak ty kulturní vložky, to nemělo být ani omylem roztomilé proboha :D, to jen mělo udržet pozornost, což se evidetně povedlo :D. A zvláštní, no to jsem :D!

      Vymazat
    2. A zvláštní, či prdlí lidé jsou super.. na věku nezáleží ;)

      Takže jen tak dál Peti, s úsměvem je na světě líp :).

      Petra T.

      Vymazat
    3. Já mám intoleranci kaseinu, což je horší než laktóza, protože bílkovinu z mlíka prostě nedostane nikdo nijak. Narozdíl od cukru. Ale není až tak silná, mlíko v kafi, sýr i jogurt zvládnu... ale jak dostanu smetanovou omáčku, tak se raději několik hodin nevzdaluji od wc... :)
      Jinak mi loni přišli na refluxní ezofagitidu, což mě celkem šokovalo, protože mě v životě nepálila žáha. Beru léky a dost mi to pomohlo s bolestmi břicha. Ale jak mám delší dobu hlad, tak dostanu pěkné křeče... fuj!

      Vymazat
  47. Juchůůů díky,díky Péťi :) Mischa

    OdpovědětVymazat
  48. Ještě jednou moc všem děkuji za krásné a milé komentáře!

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj,máš nádhernú postavu,si veľmi štíhla.Určite sú to aj gény, pretože jesť poobede piškóty s Carom a ešte po večeri si dať niečo na maškrtenie,tak to by kočka, ktorá má tendenciu priberať nikdy neschudla.Viem,že to nepíšeš z odborného hľadiska a ide o Tvoj vlastný životný štýl,ktorý Ti vyhovuje a tak to má byť.Len potom majú niekedy kočky, ktoré majú nadváhu pocit, že sa takým istým štýlom stravovania a cvičenia dopracujú k takej úžasnej postave akú máš Ty a tak to nie je.Držím palce v tom čo robíš,máš krásny blog.

    OdpovědětVymazat
  50. škoda, že nemám čas na vlastní blog ... nejen že by mě to bavilo, ale hlavně by to bylo třeba i všem přínosné :-) ... jinak Peťul, postavu mám jako ty, nevím jak to děláš ty, ale já cvičím tak akorát, jídlo - to se cpu vším, ale dbám i na zdravou stravu, ale prostě i hřeším :-) ale vím, že mám rychlé trávení a hlavně to spalování ... všichni mi to závidí tu štíhlost, ale jsem se svou postavou nespokojená, ale fakt, když vidím jak tobě to sluší, pokaždé si říkám, že má hubenost není až tak hrozná ... ale lidé jsou zlí, závistiví a člověku pak ubližují slovně ... chápu tvou anonymitu, i když ta ti kolikrát také už ujela že vím o tobě věci které ses snažila utajit, ale jsi milá slečna, není důvod tě nijak slovně napadat ... jsi moc fajn a držím pěstičky s blogem :-) ... Peťula

    OdpovědětVymazat
  51. To video je naprosto super! Líbí se mi, že děláš i srandičky a nejsi jen seriózo :) Pecka! Těším se na pokračování o cvičení.

    OdpovědětVymazat
  52. Pecka! Mně se naopak ty srandičky moc líbily! :D Je fajn, že nejsi pořád jen seriózo. A těším se na pokračování cvičení ;)

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj. Moc sa mi tvoje videjko o zivotosprave lubilo. Tak jedalnicek mas dost pestry a dost podobny tomu mojmu:)Ja taktiez jedavam tak 5krat za den. Tiez si davam na ranajky jogurt s ovocim a vlockami, akurat, ze ja si robim taky mix - klasicke ovsenne vlocky, drvene lanove semiacka, amarantove perlicky, ...a striedam podla chuti. Moc to pomaha hlavne na plet a nechty. Ale musia to byt klasicke vlocky najlepsie aj Bio, nie tie v namiesane v krabiciach.
    Inak super je davat si do nich Goji berries - asi to poznas, je to ovocie s extra vysokym obsahom antioxidantov.

    Ten Jihocesky jogurt som mala kedysi tiez hrozne rada, ale uz mi akosi odpadol od chuti:) A teraz mam najradsej Hollandiu Bio bielu, Tami zivy jogurt a uplne super i ked trochu tucny je Sabi jogurt - ale to uz su tie nase slovenske a neviem ci ich dostat v CR.

    A inak to Caro tiez pijem - pomohlo mi zbavit sa mojej zavislosti od kavy.

    Dakujem za tie linky na cvicenia - tie sa mi moc hodia a zaroven sa tesim na tvoje dalsie pokracovanie - ako cvicievas.

    Tak paa a sportu zdar aneb v zdravom tele zdravy duch:)
    Evka

    OdpovědětVymazat
  54. Jsem si našla chvilinku na video.
    jen tak mimo...taky nesnesu mlíko, ale sojové mě krutě nechutná. Zkoušela jsi
    http://www.meggle.cz/Novinky/Bezlaktozove-mleko-1-l.aspx ? V JH to mají v Kaufíku:-)
    A v DM mají laktázové kapsle(enzym štěpící mléčný cukr) natrefila jsem na ně náhodou a jsou kolem 60,- fouknu tam kapsli a v pořádku si můžu dát smetanovou zmrzlinu z Čokína;-)

    OdpovědětVymazat
  55. skvělé video! :) jsi moc sympatická:)
    kravské mléko sice můžu, ale to sojové si občas taky kupuju, na zpestření, moc mi chutná :)a caro jsem si poslední dobou taky oblíbila, i když kafe se vzdát nedokážu:D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!