Kouřové líčení podle Ashley Benson ( Hanny z Pretty Little Liars)

by - 28 února

Krásný večer, přátelé,


dnes tu  mám takovou specialitku, tak doufám, že se vám bude článek líbit :). Abych pravdu řekla PLL nesleduji, nějak mě to nechytlo, viděla jsem asi 2x prvních pár dílů a nějak mě to nebavilo, ale vím, že hodně z vás se to líbí a především musím ocenit krásné herečky, které jsou inspirací v líčení a oblékání. Podle jedné z nich jsem se dnes pokusila vytvořit makeup a nehty (podotkla bych, je to volná inspirace :). Pro ilustraci jsem si dokonce počítačově obarvila vlasy na blond :D.......Článek je mým dalším počinem pro blogerky.cz, takže koho by zajímal postup líčení, více fotek a použité produkty KLIK SEM.

zdroj obrázku Ashley: ashleybenson-france.com
A jak líčení vypadá s mými vlasy?




  • UDPP Sin
  • Sleek Oh so special
  • Essence long lasting pencil Black fever
  • řasenka L´ambre
  • Gabriella Salvete Matte makeup 01 Sandy
  • tvářenka Bourjois Lune D´Or
  • lesk Essence My favourite milkshake

Postup vytvoření nehtového designu naleznete také na blogerkách.cz.

Jak se vám look líbí a jak se vám líbím jako blondýna? Sledujete PLL? :)

P.S. děkuji vám za všechny zprávy a komentáře, momentálně nestíhám odpovídat, napravím o a po víkendu :)

You May Also Like

91 komentářů

  1. počuj, tebe tá blond celkom sekne! :)

    OdpovědětVymazat
  2. K tobě mi to teda moc nesedne, ale nalíčené je to skvěle. x)

    OdpovědětVymazat
  3. Tobě to nalíčení s těma blond sluší víc Péťo jak tý druhý :D :D :D :)))

    OdpovědětVymazat
  4. super,PPL sleduju a jsem už šíleně napnutá,jak to teď všechno dopadne!

    OdpovědětVymazat
  5. Ta blond k tomu krásně pasuje :) sluší

    OdpovědětVymazat
  6. Péťo, v jakém programu jsi změnila ty vlasy? Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba taaz.com je zdarma, je to super stránka, jdou v ní měnit vlasy, i líčení a změna barvy očí jde taky. Doporučuji!

      Vymazat
  7. Ta blog by ti fakt sekla! Ale to už jsem ti psala na fb ... sluší ti daleko víc, jak tmavá ... vypadáš mladistvěji :)

    OdpovědětVymazat
  8. No inspirovat se ve tvém věku 17-letou holkou, nevím...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no je jí sice 23, ale myslím si,že je to úplně jedno,to líčení je velmi neutrální a vhodné téměř pro kohokoliv,ale ono o to asi ani tak nějak nejde, spíš si jen tak rýpnout,což :D...

      Vymazat
    2. Ja myslim ze zrovna Peta si tohle dovolit muze, protoze sama vypada velice mlade =)

      Vymazat
  9. Jééé :) páni, jak dlouho děláš jeden takový příspěvek? :) ty nehty, upravování vlasů a ještě k tomu tak krásně nalíčená :) jsi prostě úžasná :)*

    OdpovědětVymazat
  10. Peti, není ten make-up od GS ten Hydratační? Podle odstínu bych tipla, že jo, ten Matte nemá Warm Ivory...
    Jinak líčení je boží, v sobotu ho hned vyzkouším :) A byla bys setsakramentsky pěkná blondýna! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nene, tohle je fakt ten matující,ale víš jak já to mám s těmi názvy :D, ono na jejich stránkách mají jen 01,tak jsem myslela že je to stejný :D....

      Vymazat
  11. Teeeda _:) ta blond ti fakt sekne ;) PLL sleduju a hodně. Líbily by se mi články třeba na tipy oblékání a líčení podle Arii :)) z PLL

    OdpovědětVymazat
  12. Já tedy za sebe musím říct, že se mi víc líbíš tmavovlasá, ale pro ilustraci je to hezký :-) A kouřový stíny mám ráda a i tady bych řekla, že ti jdou líp k tvým přírodním vlasům, než k těm "upraveným" :-)

    OdpovědětVymazat
  13. To myslíte vážně? Podle mě ta blond Peti vůbec nesluší. Každý máme jiný názor.

    OdpovědětVymazat
  14. Dnešní článek mi udělal moc velkou radost! :) Děkuji ti, že jsi to líčení udělala - pokud si vzpomínáš tak to já jsem ti psala ten email :D :) Hned si to jdu přečíst a zkusit nalíčit :)

    OdpovědětVymazat
  15. Petrusko, hlasuji za blond, moc ti slusi, jak se psalo vys - dela te jemnejsi a mladistvejsi. zdravi vecne mlcici ale velmi pravidelna ctenarka, mas skvely blog, obdivuji tvoji praci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maruško moc děkuji a vážím si toho, že jsi napsala :)!

      Vymazat
  16. Hezké, ale na tebe nezvyklé.
    Tady je nejlepší makeup tutorial na Pretty Little Liars http://www.youtube.com/watch?v=M2BM8akrSNY
    od jedné z nejlepších youtobe-rek Sineady.

    OdpovědětVymazat
  17. Tohodle se petulko drž moc ti to sluší.A ta blond barva je na tobě super až budeš chtít změnu klidně do ní jdi.

    OdpovědětVymazat
  18. Týýýjo, já Tě vůbec nepoznala :D, ale blond by ti slušela :)

    OdpovědětVymazat
  19. S blond vlasama to líčení vypadá líp :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Omg, ty nehty jsou naprosto dokonalý :) Moc se ti to povedlo :)

    OdpovědětVymazat
  21. wow, super, pristane ti to, prave som dopozerala najnovšiu čast PLL a zbožnujem to :o) inak nechty su taktiež velmi pekne :)

    OdpovědětVymazat
  22. Tohle líčení ti sluší, klidně i na denní líčení ;)

    OdpovědětVymazat
  23. Koukám, že ta blond v Tobě nějak hlodá :-)) A přiznám se, že se mi v ní líbíš čím dál víc, jsi taková výraznější:-) Líčení je super, tentokrát na Tobě tmavé oči vůbec nevypadají tvrdě:-) A jsem úplně unesena z nehtů!!

    OdpovědětVymazat
  24. Odpovědi
    1. já jsem si řikala, že bysme mohly příště udělat v podobném duchu, červený podklad a na to černobílá razítka, co říkáš :)

      Vymazat
  25. Musím souhlasit s holkama,že ta blond ti vážně ohromně sluší!! :) To by mě v životě nenapadlo,je to PECKA!! :) Moc sluší,moc moc moc! :)

    OdpovědětVymazat
  26. Sakra! :) Víš jak ti blond sluší ? :p :)

    OdpovědětVymazat
  27. Vau, veľmi pekné, ale tie nechty sú proste bomba!!! :)

    www.seesimona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  28. Ty tmavé vlásky Ti sluší víc, ale líčení je moc hezké :) PLL sleduju už od jejich začátků a je to čím dál více napínavé. Poslední díl byl napjatej jak kšandy :)

    OdpovědětVymazat
  29. Ta tmavá ti sluší víc, ale líčení moc hezké :) PLL sleduji už od jejich začátků a je to čím dál víc napínavé, jsme zvědavá, jak budou lhářky pokračovat. :)

    OdpovědětVymazat
  30. Peťul, okamžitě na blond!!!!! :-) V blond jsi kočka jak blázen! Moc ti sluší!!!!!

    OdpovědětVymazat
  31. Líčení a nehty se mi moc líbí! Na tu paletku od Sleeku “Oh So Special” mám už delší dobu zálusk. Jinak Pretty Little Liars nesleduji.

    OdpovědětVymazat
  32. Mě se na tobě vždycky tmavé kouřovky moc líbí a i když vlastně v minulém článku slečna co se zabývá tou barevnou typologií říká že ti výrazné barvy nesluší, já si to tedy vůbec nemyslím.

    OdpovědětVymazat
  33. Krasne..:)))....ale pro někoho tmavejsiho..:)))...vím ze jsi sama říkala uz u podobného líčení, ze je na tebe moc tvrdé :)Peti nechtěla by jsi udělat líčení inspirované Kim Kardashian?:)

    OdpovědětVymazat
  34. Světlé vlasy ti moc sluší Peti! Vážně je to jako u Ashly to líčení, moc se ti to povedlo!

    OdpovědětVymazat
  35. moc pěkné líčení a ještě hezčí nehty, moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  36. Hrozně moc bych vám všem chtěla poděkovat, jsme moc ráda, že se vám tohle líčení líbí :). Co se týče dotazů na vlasy, online programů je plno na netu, stačí zadat do googlu, tyhle vlasy jsem udělal v taazu,ale dost se ten program seká, tak možná je lepší něco jiného :)....A moc vám děkuji za pochvalu blond, nahlodal mě manžel, který prohlásil,že bych se mu jako blondýna moc líbila,tak nevím, zda nezesvětlím alespon na tmavě blond nebo studenou světle hnědou,ale bojím se zničení vlasů.....já jsem, co se týče experimentů s vlasy, hrozný srab a mám svou hnědou ráda,ale neříkám,že bych někdy neměla chuť na změnu asi jako každá z nás :D.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Petulko, co se týče tvých vlasů, já jsem určitě pro blond! Byla bys nádherná(nee, že bys ted nebyla ), ale jak jsem viděla tvou úvodní fotku, řekla jsem si ihned, že ti to musím napsat!! :-) Napiš, jak se rozhodneš, jestli se vůbec budeš rozhodovat :-)

      Vymazat
    2. Peťulko, držím ti palce, ať najdeš šikovnou kadeřnici a neboj se aspoň trošičku vlásky promelírovat. Když se ti to bude líbit, můžeš si nechat melír přidávat. Mně se strašně líbí vlásky Elizabeth Lore, té hnědá moc slušela a taky šla na melír a má nádhernou blond! Fakt se neboj, ale pomaličku. Hlavně nepoužij odbarvovač na celou hlavu - toto je nejhorší varianta, jak být blond! A doporučuji jemný melírek a postupně přidávat a přidávat. PS: Taaz.com taky používám, přijde mi nejlepší, dá se v něm i virtuálně nalíčit, změnit barva očí atd. A je zdarma.

      Vymazat
    3. Mě se ta blond k tobě moc nehodí. A pokud máš teďka vlasy zdravé a jsi s nimi spokojená, nechala bych je raději tak. Příroda každému nadělila vlasy v takové barvě, která se k nám hodí jako žádná jiná. Ale jestli chceš experimentovat, tak bych je možná jen lehce zesvětlila. Abys je měla fakt blond musela bys to zesvětlit fakt hodně (ani nevím jestli by to v takové míře šlo, nemám zkušenost) a to by ti je mohlo hezky poničit.

      Vymazat
    4. Určitě do té blond jdi, opravdu Ti sluší. Zničení vlasů se neboj, důležité je stejně to, jak se o ně staráš zevnitř. To, co je vidět je prakticky mrtvé a nijak zásadně tomu neublížíš :)

      Vymazat
  37. Líčení je krásné, ale zůstaň u tmavých vlasů :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  38. Tvoja prírodna farba vlasov je podľa mňa krásna, aj keď viem že človeka láka skúsiť to čo nemá :) Ináč nalíčenie očí je opäť krásne, já mam modro-sivé oči a keď si tieň nanesiem aj na spodné viečko, väčšinou vyzerám ako by som dostala na oko :D

    OdpovědětVymazat
  39. Peti, tobě by slušela snad každá barva vlasů. Ale vlasy máš krásné a zdravé, tak bych je zesvětlováním netrápila.

    OdpovědětVymazat
  40. jednoznačne choď do blond! neskutočne ti to pristane ;)

    OdpovědětVymazat
  41. Mně se ta blond líbí. Neříkám, že takhle výrazná a navíc v kombinaci s tmavým obočím. Ale od určitýho věku je zesvětlení o pár tónů prospěšný (muselo by se k tomu adekvátně zesvětlit i obočí). To líčení je lepší v kombinaci s blond vlasy i když i tak je tvrdý.

    OdpovědětVymazat
  42. Ještě bych teda chtěla dodat, že i ta třiadvacetiletá kočka na tom původním obrázku takhle nalíčená vypadá o dobrých deset let starší. Ale jako inspirace pro zimní typ dobrý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo taky se mi ty oči pro blondýnu moc nezdají. Je to hodně tvrdé.
      Ani Peťa ani ta blondýna se mi s tím líčením nelíbí. Fakt to dost zestaršuje.

      Radka

      Vymazat
  43. Moc krásné líčení,určitě ho vyzkouším :)

    http://missbeautifulll.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  44. Také se přidám a musím říct, že jako blondýna by si vypadala super. Já bych do toho šla. V nejhorším případě můžeš nechat vlasy odbarvit. Já jsem toužila být blond. Vlasy mám od přírody světle hnědé. Přinesla jsem si do kadeřnictví obrázek, jak by měla blond vypadat. Jenže to, co mně udělala kadeřnice na hlavě, bylo něco strašného. Chtěla jsem hezkou blond a na hlavě jsem měla zrzo žlutou. Záleží jakou chytneš kadeřnici. Já koukám ráda na proměny, teď zrovna na Salon Oskar v Praze. A oni podle mně umí udělat krásnou blond. Jenže nejsem z Prahy a mám to daleko, takže bych tam nejezdila. A co se týká mé kvality vlasů. Nepřijde mně, že bych je měla zničené. Samozřejmě blond barva a odbarvování jim dalo zabrat, ale používala jsem různé masky. Teď bych řekla, že mám kvalitu dobrou. Ale jak se říká, každému nejvíce sluší jeho přírodní barva. Na druhou stranu zkusit se má všechno :D nebála bych se, že barvení ti zničí vlasy. V dnešní době si holky barví vlasy už i v 10 letech některé i dříve. Znám takové případy.

    OdpovědětVymazat
  45. Super líčení,určitě vyzkouším!

    http://missbeautifulll.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  46. Jéé, na té uvodní fotce jsem myslela, že vlevo je Ashley Benson bez Photophopu a vlevo s. Moc ti to sluší.

    OdpovědětVymazat
  47. Moc hezké :) I tobě to moc sluší :) Určitě vyzkouším!

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj Peťo, moc pěkné líčení jen na mě trochu dost výrazné.
    Moc se mi líbí reportérka ema smetana, vždy je velice pěkně decentně nalíčená, hlavně oči.Mohla bys udělat líčení dle ní. ( ted je navíc na obálce cosmopolitanu)

    OdpovědětVymazat
  49. dokonalé nehty, já bych neměla trpělivost
    P.S.: hnědé vlasy ti sluší víc :D

    OdpovědětVymazat
  50. Téda, moc ti to sluší ;) na té fotce s blond vlasy mi neskutečně připomínaš Ashley Olsen :)

    OdpovědětVymazat
  51. tá blond ti nesmierne pristane, nerozmýšlala si že by si sa dala odfarbiť? viem je to dlhodobý proces ale bola by si veľmi pekná blondína:) a ten makeup je skvelý:)

    OdpovědětVymazat
  52. Moc ti to sluší a PLL zbožňuju!

    OdpovědětVymazat
  53. Ajaaaj, takuto blond si nedavaj ani keby sem napisali tisic lichotivych komentarov. Viem, ze kazdy ma iny nazor na krasu a mnohi so mnou nemusia suhlasit, no toto je podla mna ako vystrihnute z brozurky toto je gyc. V porovnani s Ashley vyzeras ako by ti tahalo na padesiatku (a nie je to kvoli vekovenu rozdielu), blond ti pridava roky a tmave kruhy okolo oci su klinec do rakvy. Aby som iba nekritizovala nechty sa mi pacia. Ovela viac sa mi pacis ked si namalovana a upravena prirodzenejsie. Pll pozeram:D

    OdpovědětVymazat
  54. Ajaaaj, takuto blond si nedavaj ani keby sem napisali tisic lichotivych komentarov. Viem, ze kazdy ma iny nazor na krasu a mnohi so mnou nemusia suhlasit, no toto je podla mna ako vystrihnute z brozurky toto je gyc. V porovnani s Ashley vyzeras ako by ti tahalo na padesiatku (a nie je to kvoli vekovenu rozdielu), blond ti pridava roky a tmave kruhy okolo oci su klinec do rakvy. Aby som iba nekritizovala nechty sa mi pacia. Ovela viac sa mi pacis ked si namalovana a upravena prirodzenejsie. Pll pozeram:D

    OdpovědětVymazat
  55. Musím říct, že to tvoje malinko odlišné provedení líčení se mi líbí ještě víc a moc ti sluší :))
    P.S.: nehty jsou na mne až moc tmavé, ale udělané je máš krásně =)

    OdpovědětVymazat
  56. Blonďaté vlasy by ti slušely, líčení vypadá úžasně :)

    OdpovědětVymazat
  57. Nehty naprosto perfekni, ani nevím jak jsi to udělala, obdivuji. Ale zda se mi že jsi nesprávně udělala spodní linku, má byt vnitřní, tak děla ten kočičí pohled a ne tmavé fleky pod očima.
    Máš dlouhé vlasy, co tak zkusit to mederni Ombre, jenom na foto to bych taky vypadalo zajímavé.

    OdpovědětVymazat
  58. Vubec jsem tě nepoznala. A já jsem pořád hledala tu tvoji blond fotku a pakaha ona je to ta prvni :D

    OdpovědětVymazat
  59. Ahoj Pěťo, tohle líčení ti oprvdu sluší, ale já se spíše přikláním k barvě hnědé:) Ale je to věc názoru. Chci se zeptat. Koupila jsem si BB cream a obsahuje v sobě mikro třpitivé částečky, tak se chci zeptat jakého to má docílit efektu a jestli to nebude vypadat na obličeji špatně ? :) Díky

    OdpovědětVymazat
  60. Peti, určite by som pouvažovala nad tou blond! veľmi sa hodí k tvojej svetlej pleti a modrým očiam! zmena je život, tak hor sa do toho!a ešte keď ti to manžel navrhol, tak prečo mu nespraviť po tých rokoch menšiu, no dobre, veľkúú zmenu :))

    OdpovědětVymazat
  61. Ta blond ti sluší , ale tmavé jsou prostě tvoje , ono se říká není na tvou vlastní přírodní barvu ... :)

    OdpovědětVymazat
  62. Ahoj Peti, jestli chces blond, jak by jsi to resila s obocim? Prece jenom, ted to vypada normalne (hnede oboci+hnede vlasy), ale kdybys mela blond, tak to tmave oboci by se mi tam nejak bilo, nevim... Mozna kdyby sis nechala udelat nejake meliry + zesvetleni, ale aby tam proste trochu te puvodni hnede zustalo, kvuli oboci :-) Jinak jsem taky PRO, blond ti slusi:-) A celkove je ten blond "uces" desne sexy!:-))

    OdpovědětVymazat
  63. ahojky Peti, kdy bude Lovely top 10 za únor?:)

    OdpovědětVymazat
  64. Úžasné líčenie, úžasné nechtíky a pristanú Ti tie vlasy :) Vyzeráš v nich omnoho mladšia, teda nieže by si teraz vyzerala staro, to nie :D

    OdpovědětVymazat
  65. ahoj Peťo tu kovovou desku na nehty, kdes ji sehnala? dík :)

    OdpovědětVymazat
  66. Jako blondýnku bych Tě nepoznala :DD

    OdpovědětVymazat
  67. BLOND BLOND BLOND vypadáš v ní báječně :) :-*

    OdpovědětVymazat
  68. Kouřové líčení ti sluší daleko více jako tmavovlásce než blondýnce.
    Ale blond barva je na tobě celkově lepší.

    OdpovědětVymazat
  69. K hnedým vlasom je to bomba :3 ale tie blond by ti nepristali ;) aspon podľa mna :) Ale s Ashley ste vážne obe krásne :) Inak sleduješ aj ty Pretty Little liars ? :)

    OdpovědětVymazat
  70. ahojky Peti, hlasuji určitě pro blond! To je uplně suprová, vynikne Ti krásně obličej, oči..:) no já bych to zkusila..šla bych klidně i do lehkého prosvětlení, když se bojíš zničení vlasů :)

    Lucka

    OdpovědětVymazat
  71. Peti nene, zůstaň brunetkou - sluší ti to víc :))
    Já se dívám na Pretty Little Liars a už jsem na tom skoro závislá :DD
    Líčení i nehty se mi zdají poměrně jiné než má Hanna, ale asi šlo jen o inspiraci, ne o kopírování ;)
    Pokračuj dál, třeba s Ariou - tam ti to určitě sedne víc ;)

    OdpovědětVymazat
  72. BLOND BLOND BLOND!!! Strašně moc Ti to slušííí :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!