Novinky Essence pro jaro 2013 (řasenky, stíny, pudr, tužka, barva na rty) + denní smokey look

by - 05 února

Krásné úterý,

venku máme počasí, že by psa nevyhnal a přestože já mám zimu ráda, tak "tento způsob zimy zdá se mi poněkud nešťastným" abych tak parafrázovala klasika. Proto se jistě hodně z nás už těší na hezké počasí a samozřejmě i my, kosmetičtí maniaci, na novinky, se kterými nás výrobci překvapí.
Já jsem si pro vás dnes připravila novinky, které Essence začne prodávat na přelomu února a března, tedy pár z nich, další mám ještě v zásobě, ale to si necháme na jindy :). Také jsem s pomocí těchto novinek vytvořila jednoduchý denní look, je tedy maličko výraznější a je to vlastně taková obdoba klasických smokey eyes, které hodně z nás nosí i na den. Pochopitelně, je to pro někoho, kdo se třeba rád líčí i na den výrazněji a pro ostaní to může být třeba inspirace na rychlé večerní líčení. Za mě ale tohle klidně i na den, zvláště tedy ted v zimě, bych se toho nebála. Zároveň bych podotkla, že barva na rty není k těmto očím úplně nejlepší volba, ale já jsem vám tuto novinku chtěla ukázat v akci spolu s dalšími produkty, takže to budete muset velkoryse přehlédnout :).....






A jaké produkty jsem na tuhle rychlovku použila?

  • Bázi pod oční stíny Urban decay v odstínu Sin
  • oční stíny z paletky Essence night club - Použila jsem odstíny fialkové a pod obočí béžový. Se stíny se pracuje docela dobře, prostě taková klasika, i když bych tedy řekla, že zrovna u této paletky není pigmentace bůhvíjaká, na druhou stranu, na den je to dobré v tom, že to nepřeženete, nicméně i tak, za to bych tedy body strhla! Naopak body plusové bych dala za moc hezké a dobře kombinovatelné odstíny.


  • na pleť jsem použila bázi Satin a mekaup Pure gold v odstínu číslo 1, obojí Dermacol
  • makeup jsem zafixovala fixačním matujícím pudrem od Essence - já nejsem pudrový expert, moc pudry nepoužívám, takže můj názor je názorem amatéra, můj nejoblíbenější je fixační od Dermacolu , ale musím říct, že tento pudr od Essence mi připadá dobrý. Je velmi jemně namletý, hezky slisovaný, nepráší a funkci matování splňuje, navíc je na pleti transparentní, samozřejmě ho nesmíte ale dát kilo :D...

  • tvářenku jsem použila Quiz, kterou mám už roky a hrozně práší a je hrubě namletá, ale strašně se mi líbí její barva, už jsem vám ji ukazovala asi stokrát ve videích :)
  • na rty jsem použila barvu z kolekce Hugs and kisses od Essence, sehnala jsem ji v DM, stojí asi 50Kč a její barva vás praští do očí a leknete se, mají ji ještě v odstínu červeném, neméně výrazném. Na první pohled to tedy vypadá, že je to nenositelné, nemusíte se ale bát, jedná se o barvu na rty, která není tolik krycí, když dáte jednu jemnou vrstvu, máte krásný nositelný růžový odstín. Co mě ale nadchlo, je výdrž téhle barvy, když to nanesete, vypadá to jako lesk, ale za chviličku se to do kůže vpije a krásně to rty zabarví. Vypadá to velice přirozeně a hezky. Jediný problém, který s tím mám já, zdá se mi, že bezprostředně po nanesení, mě to jakoby štípe na rtech, ale za chviličku to přetane. Každopádně výdrž je ohromujcí, zkoušela jsem s tím dělat psí kusy a vydrží to všechno, bezvadné je i to, že to můžete přetřít balzámem na rty, aniž by vám jakákoliv barva na balzámu ulpěla. Tedy můžete dle libosti jíst, pít atd, bez obav z otisků na skleničkách, na jídle a pod. Snad jen poznámka, rozhodně to není hydratační, proto doporučuji po zaschnutí přetřít rty balzámem. Asi to nebude vyhovovat všem, ale za mě tedy palec hore, tohle mě fakt zaujalo a podle mě se to Essence povedlo.

  • horní i spodní oční linky jsem přejela novou tužkou od Essence Stays no matter what, která je voděodolná. Klasická černá tužka na oči se rozhodně neztratí a musím říct, že ačkoliv to není úplně nejčernější černá, kterou jsem viděla, držela mi dobře i na waterline, i na linkách.
  • a konečně hlavní bod programu :), na řasy jsem použila kombinace dvou nový Essence řasenek. Nejprve jsem řasy přejela řasenkou Maximum lenght mascara, která obsahuje prodlužující vlákna a co mě tedy udivilo,  že to fakt funguje. Já jsem totiž v první chvíli vůbec nevěděla, že je to řasenka s nějakými vlákny, prostě jsem přečetla název prodlužující, říkám si "hm, to jsem zvědavá" a pak kouknu do zrcátka a myslím si "tyjo, ta je fakt dobrá" :D. No ty mé chudinky opravdu prodloužila, to je snad první řasenka, která to dokázala. Navíc mi bezvadně vyhovuje kartáček, který je plastový a vůbec neslepuje. Pozor, podle mě řasenka není objemová a skutečně vám řasy příliš nezahustí, pouze krásně pročeše, oddělí a prodlouží. Tak jsem si řekla, že po tom prodloužení zkusím ještě vrstvu nové I love extreme crazy volume, upřímně jsem se nejprve lekla obalu, protože ty loňské v tom obřím obalu s obřím kartáčkem, byly pro mé krátké řasy naprostá katastrofa. Toto ale není ten případ, i když je kartáček mohutnější a i na pohled působí robusně, tak s ním pročešete i řasy krátké, je totiž plastový s malými štětinami. Tohle je podle mě tedy taková průměrná řasenka, třeba Maybellinky mi vyhovují více, ale překvapilo mě, že přesto špatná vůbec není, objem udělá a ani mi nepřišlo, že by slepovala. za mě jako duo,které se bezvadně doplňuje také palec nahoru.


řekla bych, že umělá vlákna jsou i na fotce vidět....



  • doplním už jen lak v krásném a hodně studeném fialkovém odstínu Hello marshmallow, který kryje ve dvou vrstvách a opět nevím, zda se v Essence tolik zlepšili nicméně, tento plochý a širší štěteček, který mají i ostatní laky z řady Color and go vůbec okousaný není a dobře se s ním lakovalo, kryje ve dvou vrstvách a obsahuje strašně zvláštní jemný modrorůžový shimmer, který bohužel na dnešním světle nesvětle není vůbec vidět a tak mi budete muset věřit :)
 
Tak a to by bylo už úplně všechno k dnešnímu megačlánku, který pevně doufám, jste dočetli až sem :). na cenu produktů se mě neptejte, ty novinky nevím, kolik budou stát,ale předpokládám,že to bude stejně levné jako ostatní Essence věci, v prodeji tedy přelom února a března, nyní je ještě neseženete. Mějte se dnes fajn!

You May Also Like

93 komentářů

  1. Paletka stínů a lak na nehty mě moc zaujaly! Krásné barvičky.. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný líčení :) A ta paletka se mi taky líbí :) :D

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem si ten liptint taky poridila...Te barve se proste nedalo odolat. Jenže mi rty nějak podivn ě podráždil. No zkusim mu dat jeste sanci:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak nejsem sama, mě to taky trochu pálí,jak jsem psala.....

      Vymazat
    2. já ho mám také, ale ten červený (nádherná barva)a opravdu to štípe, ale jen ze začátku. Ale nijak mi to nevadí, jsem zvyklá od carmexu :o)

      Vymazat
    3. to ano pálí a ještě jsem večer po odlíčení měla takové "boláky" až, které mi vydržely do dneška:/ Ale zase ta barva je tak....no ještě ho rozhodně použiju:D

      Vymazat
    4. Podle mě v tom budou nějaké jedy. Říká se, že čím výraznější barva v kosmetice, tím větší chemický dryják. Teď je na pultech knižní hit: Ve rtěnkách je jed, koukala jsem na to v knihkupectví a je to fakt dobře sepsáno. Jsou tam jmenovány přímo firmy, které používají přespříliš chemie a nebezpečných jedů v kosmeticke, mezi nimi vaše oblíbené značky: Loreal atd. Na druhou stranu uvádějí některé přírodní firmy, např. Lavera... Určitě stojí za přečtení, zvláště pro takové kosmetické maniaky...
      Monika

      Vymazat
    5. Peti, tak jsem neodolala a koupila si ten červený liptint!!! (ten mi jde více k typu:) a musím říct, že úžasný...barva bych řekla, že i v jedné vrstvě je výraznější než v případě růžového, ale ta výdrž je opravdu skvělá...takže díky moc za supertip!!:))jo a chvíli po aplikaci taky pálí, ale nic co by na mě nechalo dlouhodobější následky:))

      Vymazat
  4. Teď to nemyslím nijak zle, ale měla by sis začít uvědomovat svůj věk. Už ti dávno není 20 let aby ses líčila takto. Měla by si především v růžovýma rtěnkama a blázniným líčením ubrat.Netvrdím aby ses líčila jako žena středního věku, ale jen aby ses pořád nelíčila jak dvacítka...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky,zamyslím se nad sebou a svým věkem v kombinaci s kouřovýma očima a půjdu si pobrečet nad rodným listem ;)

      Vymazat
    2. Péťo :D já když jsem videla líčení jako Miranda, tak si říkam, tohle už nic nemuže predčít, tak nádherná si byla. a teď koukám a si proste zasa nádherná, jen jinak. si proste žena mnohých tváří :D Kai

      Vymazat
    3. Milý anonyme, tohle snad ani nemůžeš myslet vážně...?! Někdy si při čtení komentářů připadám, jako v jiném světě, v jakém zmiňovat nebudu, protože nechci nikoho urážet. I když tedy jak píšeš to nemyslíš zle, tvůj komentář není normální:-) Vždyť tohle je petřin blog a ta se tady může malovat, jak chce?! Hlavně tady vůbec nejde ani o její věk..pane bože!!!

      Jde vidět, že Peťa už to bere s nadhledem a výborně reaguje:-)

      Vymazat
    4. Já moc děkuju a nemyslím to blbě,ale já jsem se fakt zasmála,když jsem si přečetla ten komentář,ale tak opravdu upřímně, prostě mě to pobavilo......
      Ale napíšu tedy i něco vážně, já samozřejmě vím úplně přesně (bohužel, haha :D) kolik je mi let a také věřím v inteligentci svých čtenářů a věřím, že je všem jasné, že si neudělám třeba mašličkový makeup, rudou pusu a jdu nakoupit do Alberta nebo na pracovní schůzku :). Ačkoliv si myslím,že třeba výrazná rtěnka s méně nalíčenýma očima je klidně vhodná i na den a podle mě vypadá elegantně a je škoda, že se rtěnek tolik lidí bojí,ale to je jiná kapitola.
      Jde o to,že jak jsem zjitila z vašich ohlasů, můj blog čtou jak 12leté slečny, tak 60leté paní, za což jsme mimochodem velice vděčná a tak se snažím,aby tu každá našla něco, co by se jí mohlo hodit, dělám tedy jak makeup, který je vhodný pro 15, tak něco neutrálního,co si může vzít paní v letech, alespoň v to doufám a jelikož nemám takovou škálu obličejů k dispozici, ukazuji to na sobě, ale pevně věřím,že až na pár jedinců je toto všem jasné :).

      Vymazat
    5. souhlasím s anonymem, Petro, nedělej ze sebe něco, co nejsi :)

      Vymazat
    6. Možná by nám mohl milý anoynym ukázat svou představu líčení ve dvaceti, třiceti, v padesáti atd.? Asi by byl spokojený, kdyby Péťa skončila s blogem, vyhodila veškerou kosmetiku, natáhla šátek a důchodky... Mě připadá tento look na denní nošení naprosto super, jsem milovnice výrazně nalíčených očí. Za mě palec nahoru!

      Vymazat
    7. tak to jsem moc ráda, anonyme 15:30 a 14:45 níže, že se sebou zase souhlasíš, ale už jsi to napsala dolejc, tak se nemusíš opakovat ještě v tomto vláknu :D a ještě jsi zapomněla napsat Petro!!! (tedy dnes ti chybí ty tři vykřičníky a zuřivější tón), mimochodem by mě celkem zajímaly tvé myšlenkové pochody u článků, které tě vždycky nejvíc naštvou :D, už je to fakt docela směšné ;)

      Pavlo moc děkuju a já jsem téhož názoru jak na líčení, tak na anonyma, asi by hodně lidí potěšilo,kdybych s blogem skončila, proto je tak baví snažit se mě deptat :D.....

      Vymazat
    8. By me zajimalo, jestli to je ten samej, co zas me vzdycky pise... KAROLINO!!! :D A fakt nechapu lidi,kteri napisou komentar a za 10 minut si sami napisou odpoved...samozrejme souhlasnou. TO me vzdycky dokaze pobavit :D A tak peto doufam, ze uz mas ten rodnej list celej rozmocenej od slz a na blogu odted bude jen nuda a sed ceskych ulic - oranzovy makeup, pandi oci a nude rtenka, co i ze zubu jak perlicky udela zlutaky:-)

      Vymazat
    9. Peťo nedej se!! :) Jsi úžasná a nějaký takovýhle komentáře můžeš hodit s těžkým klidem za hlavu. Svědčí to jen o omezenosti pisatele. An.

      Vymazat
    10. Anonym jen dokazuje svoji zkostnatělost a úzkoprsost!Ikdyby jsi Pěťo nosila na hlavě fialovýho pankáče,tak do toho nemá nikdo co mluvit...nehledě na to,že anonym závidí to,že na dvacet vypadáš a dokážeš to ještě podtrhnout osobitostí krásného líčení:-)

      Vymazat
    11. Já vůbec nechápu, že sem někdo chodí, když se mu tady nelíbí. Já mám ještě o 2 roky víc než Peťa, mám 2 děti a klidně bych se takhle namalovala. Je to moc hezké. Šárka

      Vymazat
  5. Stíny mám v plánu si koupit a jak tak koukám, přihodím k nim i tenhle lak :)

    OdpovědětVymazat
  6. Stíny mám v plánu si koupit a jak tak koukám, přihodím k nim i tenhle lak :)

    OdpovědětVymazat
  7. ty stíny mi dostaly, na oku vypadají vážně krásně :)

    OdpovědětVymazat
  8. Teda, super post :) mohu se zeptat, jak se takhle k novinkam predbezne prijde? Predpokladam, ze nejspis nejaka spoluprace :)
    Lip Tint mam take a jsem s nim take spokojena. Paletka ocnich stinu je super, mam z teto rady jednu a nemohu si ji vynachvalit.
    Na rasenky se silene moc tesim, kartacky me zaujaly!! Nu a co se laku tyce, je na me celkem dost svetly, ale na opalene ruce nemusi vypadat spatne :)
    Inhotblog.blogspot.cz
    Kkiss

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju a ano, je to díky spolupráci se zastoupením Essence,tak nějak jsem si říkala, že to asi jasně vyplývá,ale možná to raději doplním.

      Vymazat
  9. Paletka a pudr vypadají dobře. :) Ráda bych to vyzkoušela.

    OdpovědětVymazat
  10. Ten lak je super, na ten určitě kouknu :o) Paletka se mi také moc líbí, obsahuje nádherný barvy, ale pro mě je rozhodující výdrž a pigmentace a ta je tady asi minimální :(

    OdpovědětVymazat
  11. Lak a stíny jsou bomba. Zase budu muset navštívit DM. Ach jo..:):):).

    OdpovědětVymazat
  12. Plánuju ten fixační pudr, mám ráda transparentní pudry. Jinak na tu růžovou řasenku jsem se těšila, protože má mít takové ty štětinky i na špičce... no ale moc se mi ten kartáček teda nelíbí. :-D Co se týká laků, tak tyhle nové mi vůbec nedrží..ráno nalakuju a večer to může dolů.... Tobě drží? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně ty nové laky právě taky nedržely, od té doby, co to daly do těch divných lahviček, ale musím říct,že tento nový odstín se zdá být lepší....ovšem já to ted špatně posoudím, protože mám tak hrozné nehty, že mi vlastně nedrží obecně vůbec nic :)

      Vymazat
    2. Tak třeba konečně vyslyšely ty nářky :-D já je měla tak oblíbené - levné a velký výběr barev... a oni je tak pokazili. Snad na to přišli, že nikdo není spokojený :-D

      Vymazat
    3. já myslím,že jo, protože speciálně české zastoupení se mě po té mé negativní recenzi ptalo, které odstíny konkrétně mi přišly nejhorší, což mi přišlo super, že je to zajímá a snaží se to zlepšit, tím si u mě docela šplhli :), jiná značka by se na to třeba vybodla, hlavně že by lidi nakupovali....

      Vymazat
  13. nechtěla bys natočit líčení s touto paletkou? :)) moc se mi zalíbila :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj, tenhle článek je super, už se těšim, až se na ty novinky podávám v obchodě =) Ten lip tint mám, ale ten červený a jsem z něj uplně nadšená! Je teda na rtech trošku víc oranžový, než vypadá, ale je fakt supe, hrozně se mi líbí jeho dlouhá výdrž a to,že mi potom nebarví balzám =D A vůbec mě neštípe, vím, že to hodně lidí psalo, ale mě to nedělá vůbec nic a to mam velmi citlivou pokožku =) A taky se mi zdá (alespoň ten můj odstín) strašně moc pigmentovanej, takže ho stačí opravdu jen maličko a je docela fuška ho rovnoměrně rozetřít =D

    OdpovědětVymazat
  15. Mě docela zaujala ta řasenka s těmi vlákny....určitě na ní mrknu až bude k dostání :) Díky za tip! ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Peti krasne licenie nerob si nic zo zakomplexovanych ludi nechapem preco by si sa takto nemohla licit? ved urcite nenosis take extravagantne licenie ako bolo s maslickami na bezne denne nosenie...ach jaaj nechapem tych ludi ...

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj, mohla bych se zeptat, zda používáš při lakování nehtů nějakou šablonu, vždy máš totiž na fotkách, nehty přesně nalakované.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju a vůbec nic nepoužívám, prostě to chce jen pevnou ruku :)

      Vymazat
  18. Co takhle se ličit na tvůj věk a né jako 15ka??

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, chci se zeptat, kde si ty novinky vzala ty? :) Essence ti je poslala nebo si je koupila někde v zahraničí? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Verčo,jak jsem psala výše, mám je od zastoupení essence, ale poprosili mě abych neuváděla bližší kontakt, neb jsou pak prý zavaleni maily od blogerek, které chtějí věci zadarmo a není v jejich silách poskytnout produkt na testování všem ;), čemuž věřím, protože mi to psaly i jiné firmy, které jsem uvedla, že jsem s nimi spolupracovala, že je pak oslovuje hrozně moc blogerek a že raději v klidu vyberou sami, koho chtějí oslovit ;)...což mě tedy překvapilo, protože mně osobně by bylo blbé,když vidím někde u někoho spolupráci hned se té firmě vtírat,ale tak lidé jsou různí,že......

      Vymazat
  20. Krasny clanecek. Pěkně jsem si pocetla

    OdpovědětVymazat
  21. Teda, pokud ta barva na rty drží jak píšeš, to si ji musím koupit:D
    Měla jsem takovou barvu z kolekce Twiglight a ta byla úplně k ničemu, za chvilku byla pryč...
    A o řasenkách essence si myslím, že nejsou špatné. Jednou jsem si ve slevě koupila tu oranžovou v lesklém obalu, jen ze zvědavosti, a pak jsem s nadšením používala a klidně bych si ji koupila znovu:)
    A laky jsou taky super, ten nový štěteček mi vyhovuje maximálně:)

    http://myparadise-teresa.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  22. A může nám tu ten někdo chytrý prozradit, jak vypadá líčení na "ten" věk??? Začíná mne to neskutečně zajímat. To jako nad 30 je povinné nosit papírový pytel přes hlavu nebo co? Pokud má někdo místo ksichtu (_!_) které nepomůže ani svěcená voda, tak chápu, že tě tento blog musí opravdu přivádět k šílenství. Nebo je to ona pověstná česká povaha? Pane Bože dej, ať sousedovi zdechne kráva, když já na ní nemám.
    Pardon, ale fakt mě to zajímá;) Jinak pěkné líčení, budu zas rabovat DM. Ty řasenky mě moc a moc zajímají. Mělo by být na úvodní stránce varování: Sledování může způsobit hubnutí peněženky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, to s tou krávou je velmi výstižné! :D předpokládám ale, že to bude jako vždycky výkřik do tmy, protože většinou tito pisatelé argumenty či konstruktivními příliš neoplývají,ale třeba překvapí,když ho na oplátku dostatečně vyprovokujeme :D....

      Vymazat
    2. *konstruktivními příspěvky

      Vymazat
  23. Peti, je to moc krásné líčení. A tqky bych byla pro video :-) Marcela

    OdpovědětVymazat
  24. Ten lip tint mám v červené barvě a je teda úplně stejně rudej jako v lahvičce... proto jsem ten růžovej nevzala, že to bude moc velkej úlet, ale tady na fotkách vypadá jemně. Asi teda přikoupím. Protože ta výdrž je fakt neskutečná!!! Paletka stínů už je v prodeji? Nikde jsem ji zatím neviděla a líčení vypadá krásně. Díky a pěkný den! Veronika z Brna

    OdpovědětVymazat
  25. Ten pudr vypadá skvěle, mám od Essence jeden transparentní a jsem s ním moc spokojená :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  26. Dobrý den,budete dávat na svoje stránky i paletky NAKED?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. o tom jsem uvažovala před Vánoci (že by byly dobrý dárek), ale vzhledem k tomu,že bych byla schopná zajistit cenu podobnou jako všude jinde,tak nevím,zda to má smysl.....pokud by byl zájem, tak ej ale sehnat mohu ;)

      Vymazat
    2. No já bych si zde Naked taky objednala.

      Vymazat
    3. Ahoj Peti, já bych byla za paletky naked velmi ráda :)
      Líčení se mi moc líbí. Já mám ráda spíše výrazné až extravagantní líčení, takže mi toto přijde na den úplně v pohodě :)Terka

      Vymazat

  27. Ahojky,takhle se líčím já každý den do práce a to je mi dost přes 40.Mě se to líbí!!!! Nevím proč musí pořád někdo rýt!!!! Vendula

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vendulo, děkuji, podle mě je tohle líčení naprosto vhodné pro všechny věkové kategorie, taktéž to nechápu,ale jsem přesvědčena, že o to samotné líčení asi ani tak nejde :), to je vždycky něco ;)

      Vymazat
    2. Podľa mňa to tí anonymovia absolútne nechápu, o čom je blogovanie, asi im chýba to povestné "kolečko".
      Si istý typ, ktorému idú skôr jemné letné farby a nežnejší štýl líčenia. Je samozrejmé, že v istom type líčenia vyzeráš dobre, v inom ešte lepšie. Avšak nepíšeš články len pre ľudí podobných tebe. Musíš mať viacej tvárí, chceš ukázať viacero štýlov. To, čo robíš, robíš dobre. Každý si z toho vyberie to svoje;)
      Zasa ma zaujali riasenky, s itými d Essence mám zlé sksenosti, no tieto majú dobré kefky,ktoré môžem;)

      Vymazat
  28. Moc pěkné líčení a těch blbých komentářů si nevšímej ! Jsem ráda,že zkoušíš stále nové věci a nelíčíš se stokrát stejně..! Novinky je třeba vyzkoušet a posoudit..mám tě ráda a vždy se ráda dívám na nové videa nebo čtu tvé články a recenze. Znám spoustu blogůůkde mají mladé holky 1000 fotek za měsíc..a nic nového..všude stejně udělané vlasy a namalované stejně..a není na tom nic extra..takže radši si nevšímej debilních keců tady..a tvoř dál svůj blog..je to fajn :) měj se hezky

    OdpovědětVymazat
  29. Máš opravdu parádně nalíčené oči :-) Mám podobnou barvu očí a fialové stíny jsem ještě nikdy nezkušela, používám spíš přírodní odstíny. Ale fialová vážně skvěle vytáhne tuhle barvu očí. Musím někdy vyzkoušet :-)

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj Peti, líčení je krásné a moc ti sluší. Na novinky Essence jsem koukala na jejich stránkách a paletky se mi líbí obě a jsem zvědavá na ty 3D stíny, nové laky taky nevypadají na jaro marně... peněženka asi zapláče :D

    OdpovědětVymazat
  31. Tiež si myslím,že líčenie je pekné :)) Možno je trošku tmavé, ale tak ten kto má rád tmavé farby nemôže mať nič proti a podľa mňa ani ten, čo má rád bledé:)Tá paletka vyzerá dobre, asi ju pôjdem omrknúť do drogérky,ak k nám vôbec dorazí:)

    Nius07

    OdpovědětVymazat
  32. Já už se novinek od Essence nemůžu dočkat....
    Plánuju vyzkoušet jejich nové lepidlo na řasy a takovou tu houbičku na make-up v růžové barvě :)

    http://diarybylucinda.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  33. Jj Peti měla by sis nazout důchodky, vlasy ostříhat, natrvalit a ztónovat do fialova :-D To je zase názor... Líčení je povedené a myslím, že tyhle jemnější kouřovky Ti sednou a klidně je můžeš nosit jako denní líčení! Nádreha :-)

    OdpovědětVymazat
  34. Ten lak <3 <3 <3 och oc hoch-esteze nam to vies podat takto v predstihu ;D

    OdpovědětVymazat
  35. milá Anonymko bude mi 51 a asi si koupím ty stíny a je mi to jedno a růžová rtěnka mi náhodou! moc sluší mám Dermacol 02 a Essence 47 a tady!! jsem pravidelnou čtenářkou

    OdpovědětVymazat
  36. Ten lak mi připomíná Chinu Glaze v odstínu Light as Air ,který zrovna mám na nehtech:)
    Paletka vypadá super, ale stíny Essence těm moc nefandím.
    Určitě se mrknu na ten Transparentní pudr, ten mě hodně zaujal :)

    OdpovědětVymazat
  37. Krásné líčení, moc ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  38. já mám ten lesk hugs&kisses v červený a to je teda téměř nenositelný, jen pro otrlý lidi jako jsem já:D lesk (který neleskne ale vpije se do rtů) je šíleně zářící do dáli, tka že záříte vín než semafory:D a dostat to ze rtů? to je nemožný:D dala jsem si to ráno a probudila jsem se s tim ještě další den:D

    OdpovědětVymazat
  39. Pěkný článek, i když essence moc nemusím.

    OdpovědětVymazat
  40. Péťo, Péťo, jak ty to jen děláš?! Ve všem ti to tak ohromně sluší!! :) Já třeba používám většinou nude odstíny.. já ,když si dám fialovou,růžovou nebo třeba zelenou, vypadám, jak kdybych byla den předtím v ringu a dostala jsem na čenich :)) a ty si dáš jakoukoliv barvu a vždy vypadáš tak krásně! Jen tak dál!! :)

    OdpovědětVymazat
  41. Chtěla bych se zeptat, jestli je ta paletka v nějaké limitce nebo ve stálém sortimentu? :-) v nějaké "valentýnské limitce" či jaká to byla (z niž je ten liptin) jsem viděla paletku 4 stínů, ale přišly mi takové.. "dětské barvy" :-D jinak - toto líčení ti sluší!! :-).. Milliwin*

    OdpovědětVymazat
  42. No nevím...ty rty spíš vypadají jak setřená rtěnka..vůbec to nedělá hezký efekt, je to takové flekaté :-/

    OdpovědětVymazat
  43. Pro ten lip tint si asi zajdu, růžová je úžasná. A líčení ti moc sluší!!!

    OdpovědětVymazat
  44. Peti, slusi Ti to, ty oci jsou bozi!
    Magda

    OdpovědětVymazat
  45. Líčení se moc povedlo, ty oči jsou nádherné! Z novinek se mi nejvíc líbí lak, barva je fakt boží :D A s tím líčením v souvislosti s věkem... například moje mamka se líčí každý den do práce podobným způsobem a to už jí je dávno po čtyřicítce. A lidi jí ještě chválí jak vypadá, protože když člověk ví, co má zvýraznit a jaké barvy a styl mu sluší a vyhovuje, tak by se mohl výrazněji malovat klidně až do 90 a ostatním je po tom houby, můžou jen závidět, že si sami neumí ani napudrovat nos! Tobě to líčení, které nosíš, moc sluší a kdo to nepobral, tak se může za počítačem užírat závistí^^

    OdpovědětVymazat
  46. No Anonyme... ty si myslíš,že když někomu neni 20 ale víc,že si má nahodit šátek kolem hlavy,sukni až po kolena a vůbec se nelíčit (přinejmenším jenom minimálně). Klasické české myšlení s prominutím. Tvůj názor ti samozřejmě neberu,ale potřebovala jsem se k tomu vyjádřit.Úplně sohlasím s anonymkou 5. února 2013 15:24

    Ps: Peti toto Ti fakt sluší :)

    OdpovědětVymazat
  47. Já si také myslím že toto líčení ti moc sluší :) Nejsem profesionál ani nelíčím, maximálně sebe a mamku tak nemohu soudit co sluší třiceletým a co dvacetiletým ale opravdu ti to sluší :) Paletku určitě vyskouším, mám už ty dvě předchozí a přijdou mi opravdu dobrý :) Pudřík a lak na nehty možná také :)

    OdpovědětVymazat
  48. Růžovou barvu na rty Hugs and kisses mám a jsem mooc spokojená. Mám dost bledé rty a tahle barva jim dodá super šťávu na hodnně hodně dlouho. A chystím se vyzkoušet řasenku, jen co na ni narazím někde v drogérce. Děkuji za tip Péťo.

    OdpovědětVymazat
  49. Náhodou, Peťo! Moc ti to sluší! :) Ten lip tint prostě musím mít a tu tužku Stays no matter what chci taky zkusit :)) Navnadila si mě velmi dobře a děkuju ti za to! :). Jinak, já bych ty anonymy už ani nečetla, to jsou zakoplexované žvásty nějaké slečny která ti jen závidí, že seš takhle dá se říct slavná a dostáváš produkty k zrecenzování atp..:D příjde mi to neskutečně dětinské a trapné. Ale zase, aspoń se vždy od srdce upřímně zasměju ;). Tak hodně štěstí :)

    http://themakeupeuphoria.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  50. Jéé sežeň nám tu paletku NAKED, budu moc ráda :) jinak sluší, jako vždy :)

    OdpovědětVymazat
  51. teším sa na balzam, púder a na tú špirálu s vláknami :)) počula som že tie vlákna naozaj zhusťujú a predlžjú :)))

    môj blog:
    styllin.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  52. Ten lak je naprosto božskej ♥
    H.

    OdpovědětVymazat
  53. Dneska jsem si tu barvu na rty pořídila a je vážně suprová :) Ještě mě docela láká ta druhá, ale než se rozhoupu, tak bude určitě pryč :D Každopádně, jak píšeš, taky mám po nanesení na rty zvláštní pocit, ne přímo štípání, ale je to prostě divné. A já teda nevím, ale přijde mi, že se ty rty k očím hodí, já bych tak klidně šla :)

    OdpovědětVymazat
  54. mě se to líbí barvičky moc hezké :-) myslím si, že ti to i sluší ;-)

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj. Liceni je hezke akorat mi pripada ze mas vzdycky slepene rasy od rasenky a nechces pouzit klesticky ?? ..... s nem by to liceni nylo dokonale :-) :-)

    OdpovědětVymazat
  56. Ahojky, líčení moc pěkné. Čerpám od Vás inspiraci. Moc pěkné kombinace barev. Jen tak dál. Jste moc šikovná. Líčím se hodně dlouho už 14 let ale pořád se učím novým věcem :-). Užijte si pěkný den.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!