Recenze na kosmetické štětce originály vs. kopie

by - 07 února

Krásný večer vám všem,

v úterý jsem vám na facebooku slíbila recenzi na sady, které jsem si objednávala na zkoušku z ebay, tak tady je, plus srovnání s originály. Snažila jsem se vše popsat co nejdetailněji a i ukázat na kameru, tak snad to bude přínosem a všem, kdo se rozhodují, to pomůže v představě co mu asi tak přijde domů :). Jen upozorňuji předem, chtěla jsem udělat krátké video, ale nějak mi to ujelo, rozkecala jsem se a tak z toho máme takovou telenovelu trochu :D......




You May Also Like

96 komentářů

  1. Super video!
    Neustále ti hypnotizuji rty, moc krásná barva.
    Nemáš nějak víc vytrhané obočí? Možná je to jen klam, ale příjde mi to tak

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nene, nemám, nevím čím to je :D

      Vymazat
    2. Taky jsem se celé video dívala na hezky namalované rty :)

      Vymazat
  2. dokoukala jsem celý video a musím říct, že je vidět že se vyplatí investovat...:) zacinam setrit!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně se vyplatí investovat i přes to, že to není levná záležitost. Já si u Peti objednala štětec na make-up flat kabuki F80 a jsem opravdu velice spokojená. Štětec je úžasný, nanáší se s ním perfektně make-up(ze začátku je potřeba si na něj zvyknout, je to úplně jiné než nanášení prsty:D),je nádherně jemný, že se s ním musím až mazlit jak je příjemný:D a hlavně já mám problematickou, aknózní pleť takže jsem si nechtěla celý život matlat make-up rukama. Takže za mne palec nahoru :)

      Gabriela

      Vymazat
  3. Teda Peti, tady ti to strašně moc sluší :) Moc krásný líčení, skvěle ti sedí a ten účes je taky super. Můžu se zeptat, na ten účes budeš dělat návod nebo už jsi ho dělala? Hodil by se mi příští týden na ples :o) Jinak co se týče štětců, tak Sigma je můj sen, tak doufám, že se k ní časem dopracuju. Už mi málem Ježíšek přinesl tu cestovní, ale ty si je bohužel zrovna neměla skladem a do Vánoc by se to už nestihlo, takže jsem měla smolíka :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petul, já myslím,že jsem návod dělala, někdy v září, mrkni do starších videí, tak tady:
      http://www.youtube.com/watch?v=q5Ire4npZBc

      Vymazat
    2. super moc děkuji, akorát tady u těch štětců to máš jen s jedním zapleteným copem, to se mi líbí víc :)určitě vyzkouším, to se zase navztekám :D

      Vymazat
  4. Zlobit se určitě nikdo nemůže, rozhodně jsi udělala vodítko a přehled pro ty, kteří nad koupí štětců uvažují a je na zvážení každého do čeho bude investovat a co za tu investici očekávat.

    Pokud dovolíš, ráda bych Tebe i Tvé čtenáře a všechny milovnice lesků pozvala na GA. Díky
    http://tuttobenecz.blogspot.cz/2013/02/leskova-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  5. Peťul, kdy Ti sundají rovnátka? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to bych taky ráda věděla, zubař řikal koncem zimy,ale nakonec mi ještě rovná skus a jedničky horní,tak to asi bude na dýl :(.....

      Vymazat
  6. Mohu se zeptat kdy budou na eshopu ty levnější (kvalitní) sady štětců jak jsi zmiňovala ve videu že o nich jednáš? :) Děkuju za odpověď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak záleží taky na rychlosti pošty, ale počítám, že do 14 dnů by to mohlo být cca

      Vymazat
  7. NO takže začínám šetřit na Sigmu :) abych si mohla udělat v květnu k narozeninám radost :) Doufám že tak dlouho budete štětce na e-shopu mít :) jinak Vám to strašně moc sluší :))) Martina V.

    OdpovědětVymazat
  8. Moc hezký video. Já si osobně ušetřila na malou bambusovou sadu od Zoevy (nepotřebuju štětce na make-up, hromadu štětců na stíny atd.) a jsem moc spokojená. Souhlasím s tím, že nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci ;) Zastávám názor, že radši mít míň kvalitních věcí, než vyhodit peníze za nekvalitní věci :)

    OdpovědětVymazat
  9. Dobrý video :) a co říkáš na štětce z drogerií? Např. Essence, Catrice, atd.?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkoušela jsem Essence - tětec na oční stíny a je vážně super.. za 39,90,- je to fajn výrobek a chválí si ho i dost blogerek..:)

      Vymazat
    2. a taky třeba co ELF? máš zkušenosti?

      Vymazat
    3. Já od essence mám blending a za mě palec dolů :/

      Vymazat
    4. holky, takhle, než tohle z ebay, tak je fakt lepší essence z drogerky, i kdž teda se strašně rychle zničí, já měla ten na linky a byl fajn, akorát se strašně brzo ošoupal a začly odstávat chlupy do všech stran, takže brzy na vyhození, stojí sice 40Kč,ale když si vezmu,že bych si musela každé tři měsíce koupit nový.....jinak jsem měla na tvářenku, strašně se mu ohybají štětiny, třeba zapečená s tím nejde nabrat vůbec,ale jinak to použitelné je, určitě lepší jak ta velká sada z ebay :)
      ELF - základní řada tedy absolutní hrůza a děs, okamžitě se mi oddělila rukojet od zbyteku, špatně zastřižené, hrubé, práší, řídké, fakt hrůza, srovnatelné s těmi z ebay. Studio řadu jsme nezkoušela,ale kosmetika ze studio řady zdaleka tak špatná není jako ta z té základní,tak do toho bych možná i šla, ale nečekala bych zázraky....

      Vymazat
  10. jednorožec :D:D:D Peťo, já tě žeru :D

    OdpovědětVymazat
  11. Je strašně roztomilé, jak si se u toho začínala rozčilovat :D To mě pobavilo! :D Jinak ti tento vzhled strašně sluší! Jen tak dál! ;)) Sabina

    OdpovědětVymazat
  12. Super video Petruš! :) Já už šetřím na Sigmu a brousím si zuby na round kabuki od Sigmy. :) Jinak mi vyhovují hodně Real Techniques. :) A chtěla bych zkusit Ecotools. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Peti, ty jsi je teda nešetřila :) Ale recenze mi moc pomohla a jen jsem chtěla napsat, že Tě obdivuju, že jsi do toho vůbec šla, ikdyž jsi věděla, že to bude stát za prd...:) utrácet za to peníze a trávit čas zkoušením pro nás..jsi úžasná :)

    OdpovědětVymazat
  14. Super video, Peti, snad nejlepší, co jsem kdy na české blogové scéně viděla! K.

    OdpovědětVymazat
  15. Zdravím Petro, máte zkušenosti se štětci Sephora? Mají teď akci 3 za 2 produktů Sephora, tak nad nima celkem přemýšlím

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nemám,ale myslím, že jsou to dobré štětce, lidé si je chválí :), já s nimi líčila jednou a přišly mi dobré,akorát se mi nezdály tak jemné

      Vymazat
    2. já mám teda pouze jeden štětec od Sephory a to plochý štětec na make-up, ale musím říct, že jsem opravdu moc spokojená. Pokud ale porovnám cenu toho mého štětce a štětce zmiňované značky Sigma, tak je tam rozdíl cca sto korun - což zase není tak markantní a možná se víc vyplatí ta Sigma:) LL*

      Vyhraj stíny MAC i TY!

      Vymazat
  16. Peťo tak na úvod musím říct, že ti to ve videu strašně sluší :)))
    Jinak co se týče samotné recenze, tak nemám slov, to co děláš, opravdu děláš výborně, kvalitně a tak, jak to má být, a taky proto jsi jedna z mých nejoblíbenějších blogerek... Názor na štětce s tebou sdílím a myslím, že jsi to krásně vysvětlila i pro začátečníky, opravdu se vyplatí zainvestovat do kvalitnějšího štětce, to musí být po tvém videu jasné každému, jak jsi jasně ukazovala rozdíl v nanášení i kvalitě štětců :) Stejně tak máš ale pravu, že jsou to jen štětce a svět se nezboří, když je člověk nemá, takže děkuji za video, bylo moc přínosné :-) K.

    OdpovědětVymazat
  17. Musím říct, že máš můj obdiv. Vyhodit peníze za něco o čem si dopředu nebyla přesvědčená aby si mohla přinést tohle video o porovnání, to tě opravdu obdivuji. Pro mě je to hodně přínosné video. Přiznám se, že sama jsem o téhle fialové napodobenině Sigmy přemýšlela a nakonec jsem objednala original Sigmu a jsem s ní opravdu spokojená. Ano dá se žít bez štětců, já bez nich žila 23 let ale já chtěla štětce zkusit a tak jsem investovala do dražší sady, kterou už prověřilo tisíce lidí. Jinak myslím, že kdo nechce investovat tisíce tak myslím, že i Maestro jsou kvalitní a nejsou zas tak drahé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verčo, moc děkuji a souhlasím, ale je i spousta levnějších značek než je Sigma a jsou dobře použitelné, určitě se tomu budu věnovat dál a i na eshop zase zařadím nějakou levnější kategorii, která bude ok :).

      Vymazat
  18. Super video. Je dobře, že se do toho opřeš a řekneš všechno na rovinu. Docela se mi líbí, jak se u toho rozčiluješ :D Tak to má být, je třeba si umět i postěžovat a nejen slepě chválit. Toho si na Tobě hrozně vážím :)

    Já mám jediný štětec - a to na pudr (z esence, tuším) a je docela fajn a pak jen nějaké štětce na stíny, které teda nejsou nic moc... Už nějakou dobu jsem přemýšlela o koupi nějakých nových štětců, ale vzhledem k tomu, že si nemůžu dovolit koupit ty drahé, a na druhou stranu se mi nechce zbytečně si kupovat něco, co stojí za prd, tak si tak říkám, že je vlastě asi ani nepotřebuju :D Takže díky za rady, asi na to prostě kašlu :D :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ahooj :)
    Sice se začínám poohlížet po nějakém tom štětci na oční stíny, ale až tak úplně mě toto téma momentálně nezajímá... Co tím ale chci říct? Že mě těch půl hodiny neskutečně bavilo! Že jsi měla mou pozornost celé minuty a že to bylo super! Jak to jenom děláš? :)

    Jinak se mi líbí tvůj postoj e-shop + štětce na prd ;)


    Léňa

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Péťo, dost dlouho uvažuji nad koupí nějaký štětců chtěla bych levné a kvalitní (ale to snad každý :D) a pořád nevím, které si mám vybrat a koupit, neplánuješ nějakou větší recenzi na štětce nebo sady? Předeme děkuji za odpověď .
    PS: Tvoje videa jsou super! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Simčo, plánuji a plánuji hlavně do eshopu zařadit něco levnějšího, přesto použitelného ;).

      Vymazat
    2. Super moc se těším :) Děkuji :)

      Vymazat
    3. Pokud sháníš štětce a váháš nad značkou, doporučuju mrknout na mega recenzi štětců od Lu.

      http://www.youtube.com/user/Budtesamisebou/videos

      Vymazat
  21. Díky za další super video. Ve štětcích se nevyznám a tak zkouším. Jako asi každý jsem začala se štětci z drogerek. Není to peklo, ale ani žádná hitparáda, takže se poohlížím dál tentokrát už na webu. Taky jsem uvažovala nad nějakou fake sadou, přeci jen rodičák není žádná velesuma, ale opět dám na tvé moudré rady. Nějaký Sigma štětce si objednám a určitě u tebe, ušetřila jsi mi zase spoustu času s hledáním a asi dost peněz se zkoušením, tak proč nenakoupit u tebe. Jinak moc děkuju za vánoční soutěž o poukázku na kosmetiku. Jednu jsem vyhrála - na kosmetice jsem byla minulý týden a moc jsem si to užila. Slečna je moc milá a fakt šikovná a hýčká si klientku jak miminko, určitě se k ní budu ráda vracet. Takže díky díky díky...
    Vendula S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já moc děkuji a jsem ráda, že jsi si kosmetiku užila :)!

      Vymazat
  22. Právě jsem dokoukala celé video:-) večerní relax:-D sigma je fakt výborná!

    www.diarybylucinda.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Péťo, snad ti můžu tykat. Bude mi teprv za chvíli 18, ale myslím, že člověk, jakéhokoliv věku, má snad dost rozumu, aby si raději koupil něco kvalitního, než fake. Samozřejmě, že nemám peníze na štětce Sigma, měla bych na ty levnější verze, ale je to vážně jak kdybych ty peníze hodila do koše. Vážně skvělá ukázka. Už jen jak z každýho fake štětce padaly chlupy. Kdyby si raději ty ženský nechali poradit od beuty blogerek. Já na tebe dám hodně, i na ostatní a díky vám si kupuji kvalitní kosmetiku. A taky se mi líbilo jak ses rozčílila, a řekla i sprostý slovo, to u tebe za ten rok a víc co tě sleduji neznám a někdy se to vážně hodí říct :) Jak říkáš: Za tohle palec nahoru! Za video! :)

    OdpovědětVymazat
  24. tak poporiadku :D

    v celom videu je uplne krasne vidiet mierne rozculenie co dodava videu smrnc :D a ten jednorozec ma napadol hned ako si si tam ten stetec dala a ked si to sekundu na to este aj povedala som sa smiala jak blazon uplne perfektne video a myslim si ze kto ma kusok kozmetickeho taktu si podivne smejdy z hoc kade kupovat nebude....myslim ze napr. elf ma stetce za rozumnu cenu a aspon u nas vybavuju reklamacie na 1* a chcem este podotknut ze som robila mensi prieskup u nas v meste pred tyzdnom na stetce na tekuty makeup a vsetky obchody (okrem pupy) mi ponukali stetce na puder namiesto na tekuty makeup a v 3 sa ma opytali: vy nanasate makeup stetcom ? a vyzerali ako vyhukane sovy ktorym prave niekto ukazal kde je sever....je to vyborne video len mi je luto ze niekto berie ako urazku to ked mu chce niekto iny dobre (ty a drahsie ale lepsie stetce)

    Ela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tomu se ani nedivím, ono kolikrát ty prodavačky vůbec nemají přehled o kosmetice a ani o celkovém sortimentu :(......jinak sova zase pobavila mě :D

      Vymazat
  25. Zrovna ty sady trilionu stetcu jsou opravdu vyhozeny penize:-( A o to vic se desim, kdyz pak to nekdo prodava na Aukru jako MAC nebo Bobbi Brown a clovek i vidi, ze to lidi kupujou:-(

    Ale ten stetec ruzovej, co jsi porovnavala s f80 mam asi podobnej (tusim, zas z videa tezko rict) a prijde mi super. Desne dobre se mi s nim pracuje a prijde mi, ze nevsakava tolik makeupu do sebe jako ta F80ka, ktera je tak "nadychana" nebo jak to rict, ze mi prijde, ze pul makeupu sezere :D To ty umely nedelaj....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě hlavně překvapuje, že ono to stojí 10 dolarů, sada je v pouzdře jako od Sigmy, na tom vyraženej nápis MAC a lidem to nepřijde divný,no :D......

      jinak ted se v tom ztrácim a nevim jakej růžovej :D, ten malej z tý sady co vypadá jako Sigma? no vono tyhle bývaj většinou umělý všechny, jinak souhlas v tom, že když se to jakoby natírá,tak to asi sežere mín makeupu, ale dělá to šmouhy a prostě ten makeup mi přijde, že na pleti sedí, jenže zase podle mě když se to vklepává a pak zapracuje do pleti, tak je mnohem lepší výsledek, nebo aspon tedy u mě :D, ono záleží jaká technika komu vyhovuje :)

      Vymazat
    2. Holky nehádejte se :) Stejně obě používáte BB krémy :D

      Vymazat
    3. darig: vždyt k žádné hádce nedošlo (a ani nedojde podle mě, nebo byste chtěli trochu bulváru :D....) nebo jsem slepá?! :D ale jo, BB mám teda radši,to jednoznačně! :D

      Vymazat
    4. Nedošlo, je to legrace, zvlášť, když o tolik nejde :)

      Vymazat
  26. Peto,
    ja jsem dostala na Vanoce od segry stetec na make-up Maestro od Tebe z eshopu, je uplne skvely, jsem s nim strasne spokojena. Segra jich ma od Tebe vic, je z Tebe uplne ''podelana''haha, jsi pro ni jako kosmeticka bohyne :))))
    Mej se hezky
    Jeanny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to moc děkuju a těší mě to, jsme ráda, že jste obě spokojené :) a že pozdravuju ségru ;)!

      Vymazat
  27. Ahoj, musím moc pochválit, jak jsi sladila oči, barvu halenky a lak :)

    Z ebay jsem si objednala už 2 štětce, samostatně, ne v sadě. Oba jsou v pohodě, využití jim najdu :) Ze zvědavosti jsem také za 160(!)korun objednala sadu 15 štětců, tak budou aspoň 3 použitelné :) Ale je to fakt zvědavost..

    Sigmu mám kabuki, asi ten F88 a mě trochu vadí, jak je velký. Mám raději malinké štětce. Třeba na rozjasňovač používám blending brush od UBU(velký jako moje oko:)

    Na velkou dupe sadu jsem koukala, ale zdálo se mi moc vyhodit 500 za fake, který ani nebude kvalitní. Takže nakupuji tak nějak co se mi kde zalíbí, aspoň to ve stojánku nevypadá nudně.

    OdpovědětVymazat
  28. Petka ako vzdy super video predsa si nebudes davat na e-shop nieco co nie je dobre...ja som si tiez daku podobnu sadu ako v tom obrusovom :) obale mas i ty objednala ale v mensom. Tiez ma uchvatil obrazok ako krasne na nom stetce vyzerali. Ked prisli sklamanie sa dostavila ihned. Ako vravis stetinky zastrihnute krivo, vypadavali mi po celych trsoch dokonca stetce su pre mna nepouzitelne...mam ich v stojanceku na stetce a vobec ich nepouzívam ...kto by chcel lacnejsiu variantu tak ja mam skusenost so stetcami od zoevy mam tu sadu very crock (neviem ci je to presny nazov)stetce mam uz 4 roky aj nieco a musim povedat ze su velmi kvalitne...vobec mi nevypadavaju stetinky su stale ako nove...ale aj stetce od every day minerals su super...ale myslim si ze sa oplati investovat do kvality stetcov ...nie je to na jeden den ...Peti drzim palce mam ta moc rada...

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Péťo, tohle je snad první video, které jsem viděla, kde jsi takhle rozčílená :D :D Až jsem se musela smát, samozřejmě to nemyslím ve špatném. ;) Ale také mě občas rozčilují podobné věci.:) Hlavně faky Benefitu na ebay :D :D Každopádně tohle video je určitě přínosné, a hodně holek to odradí od toho, aby kupovaly podobné blbiny. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Domčo :D, když ale já jsem vůbec rozčílená nebyla, to byl jen zápal vysvětlování a do recenze,abych vám řekla a ukázala všechno,no :D....heled já si myslím,že naopak to hodně lidí koupí, protože to bude chtít zkusit a pak mi napíšou,ža to zas tak hrozný neni a že s tim nalíčit dá, no jak jsme říkala, ono se dá nalíčit téměř se vším, že jo :)....

      Vymazat
  30. Já mám tu fialovou cestovní sadu, objdenávala jsem ji z Číny za 500 Kč včetně pošty a jsem s ní spokojená, štětce mi nepelichají, ale ten rádoby "kabuki" tam nemám,je tam místo něj normální plochý štětec na makeup. Jasně, že to není Sigma, ale za tu cenu to službu udělá a to pouzdro je fajn.

    OdpovědětVymazat
  31. Peťul, děkuji ti za vyčerpávající informace. To jsem přesně potřebovala vědět. Jsem štětcový laik a dlouho jsem tápala. Teď si mi pomohla si uspořádat myšlenky a směle se vrhnu do nákupu.

    OdpovědětVymazat
  32. Zuzana Marková8. února 2013 v 9:17

    Mám cestovní sadu štětců - dárek z posledního čísla z časopisu Glanc a jsem s nimi moc spokojená. U nás ve městě ten časopis se štětci okamžitě vyprodali :- ). Dá se s nimi dobře nalíčit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám taky tu sadu z Glancu a úplně mi z nich tekly nervy. Po třech dnech to letělo celé do koše. Já teda od toho žadný zázrak ani nečekala, když štětce i s časopisem stály asi 30 Kč.

      Vymazat
  33. Peti a co hovoris na Zoeva stetce, mas s nimi nejaku skusenost?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. bohužel nemám,ale většina lidí si je docela chválí,co jsme tak četla :)....

      Vymazat
    2. Len ci to nie je tak ako si spominala vo videu, ze to chvalia ti co nic lepsie nikdy nepouzivali... hmm, asi stavim na istotu a pokupim si po kuse pomaly sigmu

      Vymazat
  34. Video je povedené a všechno jsi dokonale vysvětlila. Já se zatím spokojím mou sadou štětců essence, E.L.F atd.., protože momentálně nemám dostatek financí investovat do štětců tolik. A když už bych kupovala nějaké štětce tak rozhodně originály.

    OdpovědětVymazat
  35. hrozně moc všem děkuji,tak jsem ráda, že video je přínosem :)

    OdpovědětVymazat
  36. Super video :-)
    Peťo mám velkou radost, že jsi nepřistoupila na to, dát ty napodobeniny na Tvůj e-shop.
    Plně s Tebou souhlasím, že nejsme tak bohatí, aby jsme mohli kupovat levné věci:-)
    Pěkný den Petra

    OdpovědětVymazat
  37. Peti ještě že jsi nepodlehla a tu fake sadu na eshop nedala... Když jsi totiž psala na fb, že ji tam dáš, hned jsem si právě řekla - tak když to prodává Peťa, tak to bude asi vcelku kvalitní, ikdyž je to fake... takže bys tím možná jenom poškodila sama sebe, takhle ti můžeme věřit, že bys nám tam nedala nic čemu nevěříš ;) tak jen tak dál a nenech se ovlivňovat jen tím, co na tvém eshopu chtějí ostatní :)

    jinak video super jako vždy, mám na tobě ráda že umíš i kritizovat a řekneš všechno tak jak si to myslíš.. a doufám teda že jako studentka si taky jednou našetřím a pořídím aspoň pár štětců ze sigmy, ale svět se mi bez nich nezboří, v tom ti taky musím dát za pravdu :)

    OdpovědětVymazat
  38. Super video!!!Minuly tyden mi prisla Sigma ,sada kabuki,jsem strasne spokojena,lepsi stetce jsem nemela.Pouzivala jsem stetce zn.Kiko vzdy jsem si rikala,ze neumim nanyst make-up,ze mi to nejde a pouzivala jsem radsi prsty...a ono to bylo stetci!!!Sada kabuki je senzacni,kdo je jeste nema,premyslejte o ni,urcite to nejsou vyhozene penize.Brzy si objednam i dalsi sadu stetcu zn.Sigma.Pekny den Renata

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj, som veľmi rada, že si dospela k tomu rozhodnutiu nedávať na e-shop niečo čo ti je proti srsti.
    Vo videu ti to naozaj pristane, ale že naozaj ;) Prišlo mi vtipné keď si tam ukazovala tie fake štetce, potom si vybrala sigmu, a ja si myslím, že komentár už ani nutný nebol :D to bol tak evidentný rozdiel. A hlavne, že na tvár boli tie štetce omnoho menšie ako by mali byť, a tie na oči z tej ružovej sady zas boli obrie :D
    Každopádne super video, ukázala a popísala si rozdiel jednoznačne. Myslím, že pomôže viacerým.

    PS: áno, dá sa nalíčiť všetkým možným... aj paličkou do ucha,... ale efekt taký ako so štetcom to rozhodne nebude ;)

    OdpovědětVymazat
  40. Tento look ti sluší.
    Máte někdo zkušenost s štětcem na makeup od max factor?
    Pája

    OdpovědětVymazat
  41. to tenčí obočí ti moc sluší, dřív si ho měla přehnaně hustý :)

    OdpovědětVymazat
  42. jinak ještě něco: nezkoušela si štetce od elfu ze studio řady? mam sigmu stejnou sadu co ty a pár elfích studio štetců a přijdou mi i srovnatelný (mám powder brush, stipple a kabuki) :)

    OdpovědětVymazat
  43. Ahooj Pétťo, úplně dokonalá skvělá recenze. Je to subjektivní názor, ale přitom tak objektivní..
    Přišlo mi dost super, že jsi závěrem připomněla, že nikoho do ničeho nenutíš, že chápeš, že lidé nemají peníze aby si kupovali drahé štětce.., že je to prostě jen tvůj názor a at se nikdo za to nezlobí..
    Je vidět, že jsi ponaučená, zkušená a víš, co by anonymové mohli vytknout a na čem by mohli "vařit" a rýpat. Teď něco z mé zkušenosti. Objednala jsem si sadu štětců z ebay. V krásném koženém pouzdře, s nápisem M.A.C. a naivně jako hloupá mladá holka, objednala. Samozřejmě jsem prozřela, když jsem pouzdro otevřela. Ty štětce jsou prostě na prd. Je to akorát další "píčovinka", na kterou jsem se nechala nachytat. Jsou nepoužitelné a troufám si říct, že štětka na záchod by byla jemnější. Co nejdřív si pořídím sigmu. Budu investovat postupně, protože ne všechny potřebuji. (make-up bych si se štětcem stejně nenanesla ani s houbičkou , prostě ničím takovým. - , ale chápu že jako kosmetička je potřebuješ, nanášet rukama je nehygienické a ani se to nedělá).
    Moc děkuji za recenzi, vážím si tě jako blogerky a jsi jedna z mála českých blogerek, kterou jen tak neopustím. Mám ráda tvou upřímnost, bezprostřednost. Máš vlastní názor a jen tak někdo, tě neovlivní. Vše zakládáš na zkušenosti a pravdivosti. Jsi krásná a chytrá ženská. Ještě, že někdo jako ty na blogové scéně existuje :) Přeji Ti pěkný zbytek dne, Anett

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj Péťo,

    moc Ti děkuji za video, je skvělé. Velmi jsi mi usnadnila rozhodování při koupi :-) Původně jsem totiž pošilhávala po faku od sigmy v tom fialovém balení. Děkuji Ti, že jsi mě zase odradila od zbytečného vyhození peněz. Fakt si vážím toho co děláš a hlavně s jakým nasazením. Díky, že jseš!!! Terka
    PS: Jinak v tomto videu ti to ohromně sluší.

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj přibudou na e-shopu zase štětce Maestro? Psala jsi o levnější variantě, ale nevšimla jsem si jaké značky. Líbí se mi ta malá sada za 110 zlotých, případně za 140 s obalem. Díky za odpověď Verča

    OdpovědětVymazat
  46. ahoj, prinosne a zaujimave video.stetce pre man su a asi vzdy budu v ramci "sveta licenia" aktualne tema. patrim k tym, ktori sa bez nich proste nedokazu nalicit.v podstate az vdaka stetcom som pravidelne zacala pouzivat makeup, prstami mi to nikdy neslo, vyzeralo to ako nanos bahna, neprirodzene.ale teda musim dodat, ze mam velmi problematicku plet, tak to je asi i tym. v kazdom pripade vdaka stetcom sa mi podari naniest makeup vzdy perfektne. vyskusala som stetce od Ecotools, Everyday Minerals, Sephory, ale momentalne su mojim milacikom stetce Hakuro.Uzasne jemne, vyborne sa s nimi pracuje a to vsetko za viac nez prijemnu cenu. Priznam sa, ze zrovna stetce by som asi nedokazala nakupovat na ebayi, radsej si priplatim a nakupim bud v kamennom obchode alebo v ofic.eshope vyrobcu. Inak, chvalim licenie oci vo videu,"vytvara" krasny uhrancivy pohlad.Krasny den!

    OdpovědětVymazat
  47. Teda musím říct, že video úžasný. I přes jeho délku mě celé bavilo a hrozně se mi líbil ten tvůj zápal a rozčílení :D Je obdivuhodné, že jsi za to utratila peníze i když jsi tomu nevkládala důvěru a taky, že jsi natočila toto video, protože věřím, že se ještě najdou nějaký ,,haters", co budou mít zase nějaký problém. Na tomhle videu je ale všechno suprově vidět a já už začínám šetřit na Sigmu :)Mimochodem hláška s jednorožcem mě vážně rozsekala a celý video bylo vážně moc příjemný a jsi navíc nádherně namalovaná, takže vážně radost koukat <3 Jinak se chci zeptat, jestli máš nějakou zkušenost s Bamboo sadou štětců od Zoevy? :)

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj Peto,

    zrovna nedávno jsem si také pořídila a jsem moc spokojená, jsou to real techniques. Nezkoušela jsi je náhodou? Nebudou u tebe na e-shopu? Mají moc fajn sady štětců na oči a i ostatní sady jsou skvělé. Měla jsem pár obyč. štětců z drogerky a vždy jsem byla zklamaná, že výsledek nebyl třeba podle návodu, který jsem okoukla třeba na youtube. A ted? Konečně si nemyslím, že jsem tak nešikovná :-) ty základní sady vyjdou na 20 dolarů
    Jinak velmi názorná a účelná recenze. Jsi šikulka a vystihla jsi podstatu problému. Eva P.

    OdpovědětVymazat
  49. Aj real techniques su super ! Ale kabuki jedine sigma :))

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj, mimořádně ti to sluší. Uděláš líčící tutoriál na tenhle vzhled? Nebo aspoň prozradíš make-up a rtěnku? Díky

    Jinak neprodávat fejky je krok dobrým směrem.

    OdpovědětVymazat
  51. Že ty umíš být vždycky na těch videích tak strašně sympatická, že člověk i kdyby musel, tak to nedokáže zastavit a nedokoukat! :D

    OdpovědětVymazat
  52. Hm, tak už vím, nač šetřím v té své plechové kasičce. Tedy asi. :) Před časem jsem si koupila v Kiku takovou velikánskou plechovou kasičku a házím do ní všechny "stříbrné" korunky, co mám v peněžence. Až bude plná, tak ji otevřu a budu přemýšlet, co si za to koupím nebo koupíme. A

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj všichni, ti zvás, kteří si stejně jako já, nemohou dovolit drahé štětce, by mohly zajímat levnější produkty. Právě jsem rozběhla blog, kde recenzuji sadu štětců ELF a štětec značky UBU. Od UBU chystám recenzi i dalších štětců. Takže pokud by to někoho zajímalo, recenze naleznete zde ... http://lovetocosmeticsblog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  54. Souhlasím se vším až na ten flat top kabuki. Pravda, mám na něm trochu jiný nápis, ale bude to ten stejný. Není to napodobenina Sigmy, ale Everyday minerals a je takřka stejný. Aby z tebe byl jednorožec, to jsi musel hoodně, ale hoooodně tlačit. Předpokládám, že takhle si make-up nenanášíš. Krásně s ním jde vše vklepat, netlač jako bys ho chtěla prorazit hlavou. To ti pak jednorožce udělá každý štětec. Jinak ty fejk Sigma - s těmi souhlas.

    A respekt, že nechceš prodávat napodobeniny. To každopádně.

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj, tohle je vážně úplně skvělé video!! Zaprvé ti to moc moc sluší a zadruhé se mi moc líbí celkově ten obsah, jde vidět, že jsi chytrá a víš co říkáš a proč to říkáš, moc díky za tvůj blog!!
    Já osobně jsem kosmetická začátečnice a se štětcema se učím, mám zatím nějaké levné varianty na roztírání stínů z drogerky, chtěla bych ale něco lepšího, hlavně bych chtěla štětec na make-up. Moc mě zaujaly štětce Zoeva, akorát nevím, co si o nich myslet - recenze na netu jsem našla pochvalné (jedna slečna je přirovnávala k Real Techniques a ty jsou prý super), ale dle ceny se bojím, že to bude ten případ, že hodnotící nevyzkoušeli nic lepšího... A těch cca 700Kč za sadu nechci vyhodit za něco, co bude na prd... Ale zas ty pochvalné recenze.. no nevím nevím... Taky jsem si všimla, že hodně slečen používá na tekutý make-up tento štětec ze sady zoeva bamboo http://2.bp.blogspot.com/-F9Kgvs6CTKs/T1hq8Fw7A9I/AAAAAAAABec/xNizm5YoaN4/s640/IMG_3564.JPG a tímhle to pak roztírají... Je to tak dobře?? Trochu to odporuje všemu, co jsem četla o aplikace make-upu štětcem... Díky za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
  56. Péťo, souhlasím s tebou na plné čáře. A dodala bych, že nejsme tak bohatí, abychom si kupovali levné věci, což u štětců platí 100%!

    OdpovědětVymazat
  57. Ahoj Petro,
    já používám české štětce z tohoto internetového obchodu http://obchod.mvp-pe.cz/scripts/zbozi.php?KID=7 . Mám štětce z profesionální i neprofesionální řady a jsem celkem spokojená. Doporučuji vyzkoušet tě, co nechtějí moc utráce. Bohužel nemají v nabídce už sestavené sady, tak si musí člověk vybrat. Mám doma i nějaké štětce od Diora - ty nic moc. Pak štetec na tvářenku od Lancome - ten asi 15 !!! let a je samozřejmě úplně jinde, než vše ostatní. Vůbec na něm jeho věk není znát. Vyplatí se rozhodně investovat, zvláště pokud se člověk chce líčení nějak více věnovat. Také jsem přemýšlela nad sadou Sigma, ale jsem takový český patriot a na to moje líčení mi stačí to co mám. Hezký den Tobě i čtenářkám. Larka

    OdpovědětVymazat
  58. Kedy budu dostupne sigma sady na tvojom e shope? neviem sa dockat :D

    OdpovědětVymazat
  59. Ahoj, super video....Dlouho jsem nad štětcem Sigma přemýšlela a nakonec jsem se rozhodla :-) Už mám od Petry doma dva :-) A určitě to není konečné. Hned jsem si je oblíbila, jsou tak krásné a skvělé...Jinak moc Ti děkuji za super rychlé obchodování :-)Určitě se vyplatí investovat!

    OdpovědětVymazat
  60. Ahoj Peti :)
    1) k ebay - Kupuješ na ebay přes paypal? Pořád se toho nakupování ze zahraničních stránek (a natož bez paypalu) bojím.
    2) Máš nějaké zkušenosti se štětci Essence nebo Elf na tvářenku a pudr? Hodně lidí i říká, že štětec na pudr je na pudr celkem k ničemu, ale na tvářenku dobrý.. Plus co si myslíš o barevnosti nových Essence štětců? :D
    Jinak super video :) na tobě mám ráda, že nejsi povrchní, a i když bys mohla mít vše od Macu, neodsuzuješ i ty levnější značky např. z drogerky :)

    OdpovědětVymazat
  61. Ahoj, moc pěkné video. Jen jeden poznatek. Sigmu přece dělají také v Číně...

    OdpovědětVymazat
  62. Ahoj :) Nedala by si prosím na svoj eshop štetce značky is mine? sú to kvalitné štetce (teda čo som na ne čítala recenzie, sú skoro rovnaké ako tie od sigmy) :)

    OdpovědětVymazat
  63. Pěkná recenze. Nemáš v plánu si vzít do parády taky štětce Mery Macom? Jsou levné, ale slyším na ně samou chválu, tak bych ráda věděla, co si o nich myslíš ty. A taky jsem koukala, že máš na eshopu Petra Lovely Hair štětce na oči. Budeš dělat nějaké předvádějí video jako u předchozích? Líbí se mi, ale jako antitalent by se mi hodilo, kdybys o každém něco řekla, abych si ho zařadila a věděla pořádně, co s ním :) (pokud už něco takového existuje, tak se omlouvám, ale já nic nenašla)

    OdpovědětVymazat
  64. super video:)udělala bys srovnání i se štětci od essence a ebelin?

    OdpovědětVymazat
  65. Peti, a co říkáš na štětce od Zoevy? :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!