Top coaty a base coaty Jordana

by - 19 února

Krásný večer všem,

 
hodně se mě ptáte na nehty, co v poslední době používám a jestli mám gelové, jestli se mi třepí nebo jestli mám kvalitní nehty v genech. Dnes bych vám proto ráda ukázala pár laků, které těm mým dobrým nehtovým genům pomáhají. Na úvod musím říci, že s nehty obecně problém nemám, mám své, narostou mi i do dobré délky, kdybych chtěla, ale já teď nosím raději kratší. Musím ovšem říci, že v zimě, je třeba nehtům věnovat větší péči, protože mráz nehty a i ruce celkově, strašně vysušuje. Nezbytností je tedy pro mě nejen nějaký krém na ruce (nejraději mám modrou Indulonu, krémy na ruce Balea nebo ted v poslední době konopný Bione, ten je také super), ale i dobrý podkladový lak.
Díky spolupráci se značkou Jordana  jsem měla možnost vybrat si nějaké výživy a top coaty. Protože top coaty využiji přecejen více a nechce se mi pořád dávat 200Kč za Seche vite, který sice suší skvěle, ale hrozně houstne a strašně rychle ubývá,  tak jsem si vybrala hned tři nadlaky. Výživu vám zatím ukáži jen jednu, ale můžu říct, že se mi zdá super a zvláště za ty ceny, nyní mají na českém eshopu akce, laky za 30-40 Kč a k tomu jsem koukala, že vstupenka na březnový veletrh Beauty and spa při nákupu nad 500 zdarma, jen tak pro info ;). Já se na ten veletrh moc těším a jestli se půjdete podívat, asi se tam uvidíme, pro nás kosmetické maniaky to bude ráj :D! Koho by zajímalo více, přidávám odkaz na veletrh . Já jsem ještě nikdy na takovém veletrhu nebyla, ale strašně mě to zajímá, což mě vede k otázce, jestli jste se tam už někdo z vás byli podívat a jak se vám minulé ročníky líbily? Ale abych se tu nevypisovala mimo téma, hned se vrhám na laky....
 

 
Diamond boost hardener with diamond dust je průhledný base coat, schne rychle a líbí se mi na něm to, že je hodně lesklý, takže kdo preferuje jen bezbarvý lak, určitě dobrý kup vzít výživu, dodáte nehtům péči i lesk zároveň. Tento podlak s diamantovým prachem nehty skutečně zpevní, zvláště se mi osvědčil na nehty, které se dvojí, což se mi bohužel ted, po tom, co jsem je vzala leštičkou, občas stane. Tohle je tedy odpověd na to, jaký ted používám podlak. Navíc mi přijde, že ho spotřebuju strašně málo, používám ho už asi měsíc a nic moc mi neubývá, dávám tedy opravdu tenkou vrstvu, ale stejně. Musím říct, že za tu cenu 30,-, 15ml dobrého podkladu, se podle mě vyplatí, palec nahoru!
 
 
Quick dry top coat, tak tohle byla pro mě jasná volba. Byla jsme hodně zvědavá na to, jak rychle suší, můžu ho porovnat i se sušičem Seche vite a Vytvrzovačem laků Four Seasons, se kterými jsem celkově spokojená. Seche usuší lak rozhodně nejrychleji, ale stojí kolem 200,-, špatně se shání, hrozně rychle ubývá a houstne. Four seasons stojí asi 50,- , je ho14ml a suší sice podstatně déle, než Seche, ale nehoustne a pořád schnutí urychlí. Nevýhodou je, že rozpouští barevné laky a štěteček je dost tvrdý, takže si do laku naděláte pruhy. Jordana se mi v poměru cena výkon zdá opravdu dobrá. Nesuší tak rychle jako Seche, ale řekla bych, že je to stejné jako Four seasons, co se délky schnutí týče. Barevné laky rozpouští sice také, ale lakuje se s ní o poznání lépe, krásně se po nehtu rozlévá a hlavně má dobrý štěteček, kterým si barevný lak "nepoškrábete". Za, na obalu slibovaných 60 sekund, lak suchý mít nebudete, ale musím říct, že schnutí skutečně výrazně urychlí. Určitě bych také doporučila na vyzkoušení.
 
´
Quick shine top coat je také rychleshnoucí bezbarvý nadlak s vysokým leskem, řekla bych, že schnutí je skoro stejně rychlé jako u quick dry, větší rozdíly jsme nezpozorovala a i lesk mi přijde stejný. I tento nadlak se mi zdá dobrý.
 
 
 Yellow out top coat je zatím neprobádaná oblast, má chránit před UV zářením a žloutnutím laku, no já nevím, já jsem problém se žloutnutím laku ještě nikdy neměla, ale asi je to tím, že si nehty lakuji i v létě často a tak mi žádný lak nestačí změnit barvu. Čekala jsem ale a byl to i důvod, proč jsem si ho vybrala, že bude nafialovělý a bude opticky "bělit", ale není, tak nedokáži posoudit jaký to má na barvu vliv. Zatím se mi jeví jako klasický nadlak.
 
 
Tak to by bylo dnes k lakům všechno, za mě spokojenost, není to určitě úplný zázrak, ale za ty peníze bych je doporučila zcela jistě a zítra si dáme zase nějaké to video ;). Mějte se hezky!
 

 
 

You May Also Like

22 komentářů

  1. Ahoj Petí, chtela bych Jordanu vyzkouset, a hlavne laky na nehty, v minulem clanku o Jordane si uvadela krasne odstiny, neplanujes nahodnou zaradit Jordanu na e-shop??

    OdpovědětVymazat
  2. Já byla na veletrhu už 2x, mají tam úžasné věci, nechala jsem tam strašné prachy :D. Jinak je to obrovské, takže to je na celé dopoledne :) Určitě napiš v kolik tam půjdeš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé, tak to se těším a plnou peněženku s sebou tedy jo :D.....já tam budu v sobotu pravděpodobně

      Vymazat
  3. Zrovna nějaký top coat sháním, tak se po těhlech podívám. Děkuju Peti za tip! :)

    OdpovědětVymazat
  4. já si nehty koušu..:( nemá někdo nějáký tip?

    OdpovědětVymazat
  5. Da se sehnat Jordana v kamennem obchode??? Nechci kupovat 3 veci a platit postovne.. to me prijde zbytecny, jinak moc rada bych je vyzkousela :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj,když jsem byla na střední- kosmetička,tak jsme jezdili každý rok. Určitě se máš na co těšit :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ja jsem na veletrhu byla minuly rok s mamkou a celkem me zklamal. Bylo tam vetsina stanku s vecma na gelovy nehty a to zrovna neocenime... Takze za me nic moc, ale nevim,jak to bude tenhle rok :)

    OdpovědětVymazat
  8. Zaujal ma base coat aj "sušič". Dajú sa zohnať aj inde ako na nete?

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, Tak na veletrhu tě možná někde zahlédnu, mamka tam pořádá přehlídku spodního prádla :-)
    Jak se znám, tak budu odcházet s prázdnou peněženkou a plnou taškou kosmetiky :-D

    OdpovědětVymazat
  10. potrebovala by som nejaký top coat tak sa zrejme mrknem po tomto ;)

    je u mňa giveaway alias pozvánka ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Mňa štve, že som bola v Bratislave na Interbeauty a síce som sa tam zastavila, ale som si povedala, že čo to môže byť zač, keď sú taký lacný. No a týždeň na to si pozerám video na YouTube a skoro som odpadla, keď tam boli vychválené ich lesky a púdre u niekoho, kto používa väčšinou Mac. Som na seba vážne naštvaná!!!

    OdpovědětVymazat
  12. díky moc za typy, zrovna tyhle top coaty sháním :)

    OdpovědětVymazat
  13. Nejdříve k veletrhu, jezdím na něj každý rok už od střední školy:-) Neber si s sebou moc peněz, jinak všechno utratíš :-D Jinak pro lakové maniaky je to určitě ráj, prodávají laky třeba i po 10,-Kč, na veletrhu se také bezvadně a levně shánějí umělé řasy a lepidla. Který den jedeš? Já hned v pátek ráno.

    Co se týče laků, tak mě právě nejvíc zaujal ten proti žloutnutí, hlavně kvůli neonovým lakům, ty mění barvu třeba už druhý den, tak po omhle laku určitě půjdu! :-) Moc díky za tip.

    OdpovědětVymazat
  14. Ty jo jak to čtu tak teda nevím kolik peněz si sebou vzít :-D na veletrh jdu poprvé a mooc se tam těším :-)kouknu i na ty top coaty děkuju za tip! :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Ty jo, tak to tedy nevím kolik si vzít peněz sebou :-D na veletrh jdu poprvé a jsem na to zvědavá :-) už se tam moc těším! děkuji za tip s tím top coat kouknu na to :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Tak jsem si hned u nás v drogošce koupila Diamond Boost a pak Speciální výživu s vitamíny, kalciem a výtažkem z česneku ... a jeden jen za 59Kč :-D mám radost, díky za tip :-) Peťula

    OdpovědětVymazat
  17. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!