Valentýnské líčení s kosmetikou L´ambre

by - 14 února

Krásné odpoledne vám všem,

přestože já sama se obávám, že u nás žádné velké slavení svátku zamilovaných neproběhne, jelikož pozdní odpoledne strávím pracovně a navíc se mi ozvaly problémy se žaludkem, takže nemám na žádné velké slavení náladu, chtěla bych vám dnes dát malý tip na líčení. Samozřejmě ho nemusíte použít právě na Valentýna, ale vzhledem k tomu, že oči v kombinaci vanilkovovínové, jsou velmi zajímavá kombinace, myslím, že se na dnešek mimořádně hodí a navíc je to poměrně dost rychlý look, který zvládnete za chviličku, když dorazíte z práce či školy :). Takže si dnešní večer a den užijte, ať už slavíte, či nikoliv!

Zároveň bych dnešní líčení pojala trochu jako recenzi na luxusní francouzskou kosmetiku Madame L´ambre. Právě od českého eshopu mi byla líčidla věnována, já za ně moc děkuji a ještě vám osvětlím, proč jsem se rozhodla právě tuto kosmetiku vyzkoušet. Jednak jsem četla velmi pozitivní ohlasy na jejich laky, které byly v jednom z boxů krásy a jednak Francie je ve výrobě kosmetiky vyhlášená a pak, který kosmetický nadšenec rád nevyzkouší něco nového, že ;). Navíc se tedy přiznám, že mě zaujala celá koncepce této značky a hlavně roztomilý design. Pokud vás zajímá více, určitě mrkněte na http://www.lambreshop.cz/  nebo na oficiální stránky http://www.madamelambre.eu/.
 


Postup líčení je tedy velice jednoduchý, pleť jsem sjednotila BB krémem od Etude house collagen, na oči jsem použila stíny z kazetky L´ambre, použila jsem všechny barvy, matný tělový stín pod obočí, tělový s růžovým shimmerem do vnitřního koutku, pak růžový a do vnějšího koutku vínový, šedý jsem pak použila na linky. Spodní waterline jsem obtáhla černou voděodolnou tužkou od Barry M, kterou jsem udělala i linku na horním víčku do řas, zhruba do 2/3 od vnějšího koutku. Ná závěr jsem nanesla řasenku od stejné značky.
Na tváře už jsem pak použila jen tvářenku z kazetky a nad lícní kosti i rozjasňující pudr. Rty jsem přejela hydratační rtěnkou, taktéž L´ambre a výsledek můžete vidět níže, jak se vám líčení líbí?
 



 
Tak a vrháme se na recenzi jednotlivých produktů :). Musím říci, že odstíny jsem si mohla vybrat, ale nechala jsem si poradit od paní z eshopu (ráda bych ji přidělila nějakou funkci nebo titul, ale nejsem si jistá, tak snad se neurazí :), každopádně mi poradila perfektně, to tedy musím pochválit. Nebyla jsem si jistá s barvou rtěnky a stínů, protože přecejen na eshopu nejsou tak dobře vidět a musím říct, že z barev jsem nadšená a řekla bych, že mi bezvadně sednou. Stíny i tvářenky a pudry si můžete koupit samostatně a vybrat z různých odstínů, které si potom sestavíte do dřevěné krabičky podle libosti. Mimochodem, ta krabička má obrovské zrcátko přes celé vnitřní horní víčko a působí na mě jakobych se vrátila do minulosti, někam na zámek, je to jak pro princeznu nebo spíše šlechtičnu. Koukněte sami, že je to fakt boží :D.....
 



 
Paletka je magnetická a tak k ní dostanete i takový malý váleček, který stíny z paletky vytáhne, ovšem já, inteligent, jsem si toho balíčku s tím kovovým válečkem nejdřív nevšimla a samozřejmě jsem to šťourala nehty....:D.
 
Stíny samy o sobě jsou opravdu dobré kvality, jsou pěkně pigmentované a jsou jemné a hrozně hebké, vážně nevím, jak jinak je popsat, ale přijdou mi úplně jako nadrcená motýlí křídla, asi je to hloupé přirovnání, ale nic výstižnějšího mě nenapadá. Celkově jim nemám, co bych vytkla, snad jen jednu věc, jsou tak jemňoučké, že když do nich zajedete tím nejjemnějším štětcem, stejně si naprášíte všude okolo a do stínu se jakoby boříte, což moc nechápu, protože nejsou práškové konzistence, ani nejsou vůbec suché, těžko se to popisuje, prostě jsou jiné, než které jsem vyzkoušela doposud. Myslím si ale, že díky tomu budou možná rychle ubývat. Nicméně na víčku vypadají moc hezky a na bázi dobře drží. Boží je ovšem vyražený reliéf a unikátní barevná paleta, to se mi líbí moc.
 
 
Tvářenka i pudr jsou zapečené, přesto jdou velmi dobře nabrat i jemným štětcem, na kterém krásně zůstanou, takže přenesete všechnu barvu na tvář. Z rozjasňujícího pudru trošku lítají třpytky, což jsou mrchy, které lítají vždycky ze všeho, takže s ním opatrně. Já jsem ho použila trošku nad lícní kosti a jako rozjasňovač je super, kdo se ale třpytíte neradi, bude to na vás asi moc, já jsem ale něco hodně lesklého chtěla. Barva je vanilkovobéžová. Tvářenka je barvy broskvová a je fakt nádherná, ostatně mozaikový reliéf se mi líbí u obou zapečených výrobků a myslím, že tahle barva je opravdu hodně univerzální a bude sedět každému. Co se týče vůně, všechny věci voní úplně jemně pudrově, žádná přehnaná parfemace, což je velmi příjemné.
 
 
Dostáváme se k řasence, přátelé, ta mě pozitivně překvapila, když jsem prvně vytáhla kartáček, dost jsme se podivila tvaru, který mi přijde hodně inovativní. Štětiny má totiž zastřižené do oblouku a na jedné straně krátké a na druhé dlouhé. Říkala jsme si, s mýma chudinkama to stejně nic neudělá, ale překvapivě opravdu krásně pročeše a prodlouží a neslepí a ten kartáček je na horní řasy fakt boží! Ten tvar a zastřižení je prostě vychytané, za to teda opravdu palec nahoru. Hůř se s tím tedy malují spodní řasy, to je fakt, ale na ty si klidně vezmu řasenku jinou :). Taktéž celkové balení je krásné a působí luxusně. Jediná věc, která je trochu otravná je to, že ten kartáček sám o sobě je z docela měkkého plastu, což je při nanášení na řasy plus, avšak při zasunování řasenky zpět do balení se ohýbá a jde tam špatně, ale to jsem už opravdu hnidopich :).
 

 
Posledním výrobkem, který jsem vyzkoušela, je rtěnka. A i zde mě uchvátilo balení, luxusní a zajímavé a přitom klasické, rtěnka se vysouvá. Barva sama o sobě je něco, co jsem už dlouho chtěla, ale pořád jsem nemohla natrefit na tu pravou, je to taková lepší barva mých rtů v jedné vrstvě, strašně přirozená a hezká. Rtěnka vůbec nevysušuje, ale ani to není ten typ, který by se vám rozmazával po rtech a nekryl a byl všude kolem, hezky drží tam, kde má a výdrž bych hodnotila jako průměrnou, taková klasika. Co se týče vůně, je také taková klasická, rtěnková a velmi jemná, což mám já osobně nejraději. Vyražený nápis na straně rtěnky je už jen třešnička na dortu.
 

 
 
Tak co říci závěrem a jak bych to shrnula? Podle mě francouzi kosmetiku fakt umí, jo, podle mě z toho, co jsme vyzkoušela, můžu všechno s klidným srdcem doporučit, jsem velice spokojená a navíc mě uchvátil vzhled výrobků, který se mi zdá mimořádně povedený, stejně jako celá koncepce značky, za mě tedy hezká novinka a jednoznačně palec nahoru!
Co se týče cen, myslím si, že kvalitě zcela odpovídají, je to taková střední třída, řekla bych, na ceny se podívejte na eshop, ale rtěnka stojí asi 149,-, stíny 130,- každý, pudr 340,-, řasenka 169,-, takže nic přehnaně drahého a za tu řasenku bych dala klidně víc, ta je fakt super, i když je mi zcela jasné, že někomu tento inovativní kartáček naopak třeba vyhovovat nebude.
 



 

You May Also Like

85 komentářů

  1. Cekam od nich na tonovak a nejak se s tim ta posta coura:-( Po tve recenzi se tesim o to vic, az to dorazi!

    OdpovědětVymazat
  2. Líčení je moc povedený a produkty vypadají nádherně! Moc se mi líbí ten nápad dřevěné paletky, vypadá to krásně :)

    OdpovědětVymazat
  3. To je nádhera. Hrozně mě ta kosmetika zaujala a čekala jsem velké ceny a ty jsou přitom příznivé. Krásné :)

    OdpovědětVymazat
  4. Péťo, nádherné líčení, jsi neskutečná žena ! ))
    chtěla jsem se Tě zeptat, jak se ti líbí tyhle maturitní šaty?:)) díky za názor https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/6435_4212108273583_601690126_n.jpg

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. líbí se mi, krásná barva a zajímavý střih, mít do nich prsa, směle bych v nich vyrazila na ples :)

      Vymazat
    2. A přijdou ti vhodné na ples? mamka mi řekla, že jak jsou takový "kratší" vepředu, tak jí to moc na ples nepřijde:). Já se hlavně chci vyhnout takovým těm přezdobeným šatům:D

      Vymazat
    3. mně tedy na ples určitě vhodné přijdou, naopak nevím kam jinakm bych takové šaty nosila,ale chápu,že ne každý musí souhlasit, jestli na to máš postavu a prsa,tak jdi do nich, budeš určitě kočka, jsou nevšední a zajímavě zpracované,mně se fakt líbí ;)

      Vymazat
    4. Ty šaty, co vidím na obrázku, mají rozparek a nepřijdou mi v předu krátké, jsou krásné a na ples vhodné. Mít na ně tak postavu...

      Vymazat
  5. to je krása, je to úplně takový poetický :)

    OdpovědětVymazat
  6. Úžasné líčení Peti,jako vždy! Moc ti to sliší. :)
    A paletka vypadá absolutně dokonale! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc se mi ty vyrobky a jejich forma libi! Ba co libi, jsem primo unesena a jdu objednavat :) Moc hezka recenze - a jeste jsem v zadnem tvem clanku necetla tolikrat slovo bozi. Ale mas pravdu, jinak to nazvat proste nejde. Je to nadherne a bozi! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no právě, když ono je to takový rozkošný,ale ne kýčovitý, prostě se mi to fakt líbí :D

      Vymazat
    2. Ty výrobky jsou dokonalé, s tím dřevem to působí opravdu luxusním nevšedním dojmem. Paráda!!

      Vymazat
  8. velmi pekne licenie, akurat sa idem chystat na valentinsku veceru tak sa inspirujem :))

    ked chces mrkni na moj blog , prebieha tam valentinska GA :))

    http://veronika-life-in-picture.blogspot.sk/2013/02/valentinska-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  9. Je to úplně boží, tohle Valentýnské líčení se mi zamlouvá o dost víc než předchozí :)

    OdpovědětVymazat
  10. Peti, jako obvykle krasne! Moc se mi libi ta rtenky, i presto, ze jsem spis na vyrazne barvy.
    Hlavne, at je ti brzo dobre (zkousela jsi se nekdy stravovat podle peti elementu? Me zacaly problemy se zaludkem a zazivanim pred peti lety a pomohla mi az moje obvodacka akupunkturou a prave mi doporucila vyzivu podle peti elementu a neskutecne mi to pomohlo! Problemy mam vyjimecne)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji a vůbec to tedy neznám, mrknu na to,ale já vím z čeho to ted mám, musela jsem na chvíli vysadit prášky a tak se mi to ozvalo, no :)....

      Vymazat
  11. Líčení je krásné, co bych ale chtěla vyzvednout je absolutně dokonalá barva tvářenky. Chtěla jsem se zpetat jestli obsahuje třpytky. Na fotkách vypadá, že dodává jemný sheen a třpytky nevidím, ale fotky někdy klamou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji a máš pravdu, ta tvářenka má fakt dokonalou barvu! vyloženě třpytkatá není, spíš shimmer,ale občas sem tam nějaká třpytka vykoukne,ale tak nenásilně

      Vymazat
  12. Tak nevím, asi jsem jediná, které se ta dřevěná krabička nelíbí a ty obaly celkově, asi by mě to v obchodě odradilo. Ale tobě líčení strašně moc sluší, vypadáš nádherně :) Tvůj manžel si dobře vybral=))

    OdpovědětVymazat
  13. Peťulko, to líčení nemá chybičku. Musím opět uznat, že Ti to moc sluší!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Moc krásné, úžasná kombinace barev a ten design jsem snad rozkošnější neviděla...a tato barevná kombinace Ti opravdu velice sedne :)

    OdpovědětVymazat
  15. Milá Péťo,
    chtěla jsem se Tě zeptat, kdyby ti někdo poslal svojí fotku obličeje (nenamalovanou), myslíš, že by jsi mohla takhle na dálku odhadnout, nebo poznat, co by mu třeba slušelo za líčení? Stačilo by třeba jen říct, jestli je pro něj vhodná linka, nebo ne, nebo jaká barva stínu, víš? Jestli mi rozumíš:). Vím, že tu dáváš hodně inspirativních videí ohledně líčení, ale takhle by to přece jenom bylo mířeno cíleně na jednu osobu a aspoň bych měla názor "nezaujatého" pozorovatele. Děkuji moc za odpověď, Nel.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Nel, určitě, pošli mi ji na meail, vynasnažím se poradit :), nebo tedy spíš přispět svou troškou do mlýna :).

      Vymazat
  16. Ahoj, ja spolupracujem s L´ambre už 3 roky a som spokojná. Vyskúšala som už väčšinu ich výrobkov a môžem doporučiť make- upy,očné tiene, laky na nechty, vône ... Nakoľko sa viacej špecializujú na dekoratívnu kozmetiku. Ja používam Matting make- up 3 a som sním spokojná, očné tiene duo L´ambre vydržia tiež dlho ( aj v krabičke aj na očiach ) a rad Madam L´ambre je jednoducho krásne navrhnutý pre detaily, ktoré vždy potešia. Výrobok zakúpený len v samotnom " blistri" určite nestráca bez krabičky na kvalite. Mám aj štetce, dá sa s nimi pekne namaľovať, ale Sigma to teda nieje :) Teraz testujem Anticelulitídnu radu,ktorá má vôňu ako straciatelová zmrzlina. Každopádne za mňa odporúčam, aj keď niekto môže mať iný názor :) Prajem pekný deň a Peti držím palce, aby bola stále taká kreatívna :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Simčo, moc děkuji za komentář, tak to je určitě zajímavé, zdá se to být moc fajn kosmetika :).

      Vymazat
  17. Peti, to je krása! Hodně mě to zaujalo, všechna tvá líčení se mi líbí ale tohle je nádhera! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju,to jsme ráda, je to taková nevšední a zajímavá barvy ty stíny :)

      Vymazat
  18. toto ti oveľa viacej svedčí, ako to červené líčenie!:) nádhernéééé...a krásneho Valentína ti prajem :)♥

    OdpovědětVymazat
  19. líčení naprosto NÁDHERNÉ, jsi BOŽSKÁ <3

    OdpovědětVymazat
  20. Moc krásné líčení!!! A celkově .... nádherné balení!!! Už si stránky dávám do oblíbených a pravděpodobně z nich vyberu něco na svůj wishlist třeba k narozkám nebo k vánocům :-D

    OdpovědětVymazat
  21. Péťo, to líčení se ti fakt neskutečně povedlo a moc ti sluší! Máš tak krásné oči, že na nich ty barvy nádherně vyniknou :) Na stíny jsi mě celkem nalákala! Asi si to nechám projít hlavou, ale jsou vážně kouzelné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju a já se musím přiznat,že když jsme balíček rozbalila, i moje srdce zaplesalo,jsou fakt moc hezký ty stíny,ale ono všechno :).

      Vymazat
  22. To je zatím nejhezčí valentýnské líčení, které jsem viděla :).

    OdpovědětVymazat
  23. Moc ti to sluší!! :)

    http://my-colorful-kingdom.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  24. Krásná Peti.. A ta dřevěná krabička? Naprosto dokonalá!!! :)

    OdpovědětVymazat
  25. Já už jsem na tuto značku koukala, někde už jsem recenzi na produkty viděla a opravdu se mi líbí! To balení paletky je přímo kouzelné, i ta rtěnka se mi moc líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  26. Krásné, krásné, krásnéé líčení, jemňoučký vhodný na den :) Sluší ti :)*

    OdpovědětVymazat
  27. mě takhle někdo vyfotit zblízka, tak má navždy noční můry :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ale nene! jen to chce dobrý světlo a foták ;) a hodně dělá líčení a ten BB je taky super, bez těch vychytávek je to hrůza, bud v klidu :D!

      Vymazat
    2. Ze mě by taky měli noční můry :D :D: D

      Vymazat
  28. Ceny perfektní, malovátka nádherný, zapisuju si je na svůj wishlist a jakmile bude potřeba se za něco odměnit... však vy víte! :D

    A na puse máš jen tu rtěnku a žádný lesk na tom? Pokud ano, tak jsem ohromena. Moc pěkná barva a krásně lesklá.

    OdpovědětVymazat
  29. To líčení je skvělé, povedlo se ti :)

    www.duty-live.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  30. Krásné líčení, krásná kosmetika :)

    OdpovědětVymazat
  31. já všem horzně moc děkuju,jsme moc ráda, že se vám líčení líbí, protože já bych z těch barev opravdu nadšená :)

    OdpovědětVymazat
  32. Ta kosmetika má dokonalé obaly!!:)
    Líbí se mi odstíny stínů a líčení je krásné!:)

    OdpovědětVymazat
  33. Teď jsem shlédla celou nabídku a musím říct, že mě kosmetika neuvěřitelně zaujala! Předtím jsem o ní neměla ani potuchu, takže moc děkuju za skvělou recenzi:) a líčení se ti opravdu povedlo:)

    OdpovědětVymazat
  34. Peti, tak to je opravdu luxusní, tahle paletka je přesně pro Tebe :)

    OdpovědětVymazat
  35. samej paraben, ta kosmetika asi nebude nic zdravýho

    OdpovědětVymazat
  36. Krásné líčení, tento styl se mi moc líbí. Jinak jsem čekala ceny za tak krásné výrobky i vyšší.

    OdpovědětVymazat
  37. Ty nalíčené oči vypadají krásně! :)

    OdpovědětVymazat
  38. Péťo, tak tohle je opravdu nádherné líčení a moc se ti povedlo. :)
    Výrobky jsou krásné a prostě boží, jak píšeš. :)

    OdpovědětVymazat
  39. Krásné líčení a kosmetika luxusní... ty obaly mě totálně dostaly :)

    OdpovědětVymazat
  40. Ako to že máš takú krásnu pleť? :) A líčenie je nádherné, veľmi sa mi páči aj rúž, jednoducho celé wau! Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, moc děkuju,ale vážně nemám, jen ted nějak nemám zrovna pupínky,ale jinak mám taky trochu rozšířené pory na čele a kolem nosu, jen dobré světlo ;), ale díky :).

      Vymazat
  41. Ten dizajn je absolútne úžasný! Tvoje farby sa mi až tak nepáčia, čo máš ale keby si nakombinujem blastnú paletku bolo by to super. Ale líčenie je super ako vždy. Ináč to BB kolagénové chcem kúpiť mamine má nad 40 rokov. Odporučila by si ho aj pre takúäto staršiu pleť?

    OdpovědětVymazat
  42. Moc krásní líčení :)!!A ta paletka vypadá nádherně!!

    OdpovědětVymazat
  43. Líčení je nádherné!Moc Vám to sluší!!A paletka vypadá krásně,jsou v ní barvy které mám ráda!!

    OdpovědětVymazat
  44. tieto vecičky sú také krááásne :) nevedela by som si vybrať :D

    môj blog:
    styllin.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  45. Líčení je nádherné, ty barvy se mi strašně líbí a moc ti sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  46. Já jsem ohromena - kosmetika vypadá opravdu kvalitně a jsem překvapena celkem snesitelnými cenami. Líčení je skvělé, ale tak jako tobě se mi nikdy nepovede :/ Jinak se chci zeptat, kdy budou naskladněny paletky MUA?

    OdpovědětVymazat
  47. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  48. Máš krásně symetrickou tvář:)

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Opět úžasné líčení, moc se mi na tobě ty barvy i ten typ líčení líbí :))

    OdpovědětVymazat
  50. Dobrý den, Petro!

    Přestože se sama moc nelíčím, jen tónovací krém a řasenku, Vaše videa občas ráda skouknu.
    Prosím o radu. mám zelené oči, a protože vím, že tato barva je v našich zeměpisných šířkách nejméně obvyklá :-) ráda bych zelenou ze svých očí ještě více "vytáhla" a zvýraznila... jakou barvu tužky nebo očních stínů byste mi doporučila? klidně i ze stínů značky Lambre..
    A jinak, moc Vám to na fotkách sluší :-)

    Děkuju za odpověď, Marie

    OdpovědětVymazat
  51. jedním slovem nádhera, tohle ti moc sluší a ty barvy jsou dokonalé! :)

    OdpovědětVymazat
  52. moc pekne liceni) povedlo se ti:)
    http://bit-ofme.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  53. Péťo, jakou velikost oblečení si objednáváš z eshopu SAM, který jsi zmiňovala v nedávném videu?

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj Peto, opravdu krasne liceni, moc Ti slusi.
    Jen jsem se chtela zeptat, zda jsi si jista, ze ta kosmetika-Madame lambre je opravdu francouzska(jak pises v uvodu)? Myslim si, ze ma francouzske jen jmeno a je vyrobena v Polsku. Kontakty atd. Google vse "hazi" do Polska.

    OdpovědětVymazat
  55. Krásná práce Petruš, líčení je božské. Díky ti za článek. Lucka K.

    OdpovědětVymazat
  56. Velmi se mi líbí tvůj blog i videa, hlavně nepřestávej kvůli nějakým negativním ohlasům, i kdyby tu byl jenom jeden pravidelný čtenář, tak to má smysl :) Drž se Péťo! mám tě moc ráda :) si moje nejoblíbenější blogerka! ♥

    OdpovědětVymazat
  57. Při brouzdáním mezi videi jsem na tuhle kosmetiku taky narazila a docela mě nadchla. Asi od nich taky něco zkusím. :)

    OdpovědětVymazat
  58. Zdravím petuš:) Vím ,že to není nic k tomu ,ale chtěla bych se zaptat jestli plánuješ objednat další štětce od fimy Maestro:)konkrátně teda tu napodobeninu od sigmi khabuki štětce:) jinak nádherné líčení!

    OdpovědětVymazat
  59. Tobě tohle líčení moc sluší-ostatně jako většina-ale na mě by vypadalo příšerně-bohužel.Mě totiž tyhle teplé odstíny nesedí,mám světlé vlasy a s růžovou a červenou na očích vypadám jako kdybych měla oteklé oči a brečela.Jinak ale opět pochvala :) ♥

    OdpovědětVymazat
  60. Tak tohle líčení je nádherný, projíždím tvůj blog k nejstarším článkům a zatím jsem pěknější líčení neviděla.. přidávám si ho do záložek a rozhodně ho musím někdy vyzkoušet! ♥♥

    OdpovědětVymazat
  61. Mohu jen doporučit, paletku taky vlastník a nedala bych ji z ruky, ale kéž by mi to taky takto šlo. Na Madame Lambre nedám dopustit! :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!