Fashion Week - přehlídka luxusního spodního prádla La Perla

by - 21 září

Krásný večer vám všem,

 
tento článek jsem měla naplánovaný už na včerejšek, ale díky velmi milým povinnostem jsem ho nestihla, tak tedy až dnes. Nebudu se dlouho "vykecávat" a nechám za sebe mluvit hlavně fotky. Minulou neděli jsem navštívila závěrečnou přehlídku Dreft Fashion Weeku v Praze, luxusního spodního prádla La Perla, jednalo se dokonce o světovou premiéru nové kolekce a musím předeslat, že se rozhodně bylo na co dívat.
Osobně jsem milovníkem  krásného prádla a upřímně, ráda jsem se pokochala i pohledem na nádherné modelky, i když věřím, že v tomto směru to byla skvělá podívaná hlavně pro pány.
Celá kolekce na mne působila velmi rafinovaně, některé modely byly inspirovány indickými prvky, jiné byly zase klasiky sexy, průhledné kraječky a materiály, což já příliš neocením, mám sice ráda krajky, i když na běžné nošení preferuji hladké prádlo, ale i tak, i když je to překrásné, v takové podprsence bych se cítila "málo oblečená", ovšem na pohled je to nádhera, o tom není pochyb.
A co jsem zvolila na sebe? Černé šaty z Tally Weijl se mi moc líbí kombinací klasické látky a koženkových vsadek vepředu a po stranách, přehodila jsem přes ně bundičku a přidala vysoké boty  z dresslink.com. Makeup i účes jsem ponechala jednoduchý, rudé rty a horní černá linka, z vlasů jsem si vyčesala můj typický vysoký drdol a vše doplnila psaníčkem KappAhl a náhrdelníkem Tally Weijl.
 
Přehlídka se mi moc líbila  a byl to pro mne určitě moc hezký zážitek, když už jsme u tématu spodní prádlo, jaké preferujete vy, krajky nebo hladké? :)

 
















Barbora Bergová, Petra Němcová a Karolína Bosáková


A ještě pár fotek mého outiftu :)....



Hlavním partnerem celého Fashion Weeku je Dreft, přípravek na praní jemného prádla.


You May Also Like

69 komentářů

  1. přehlídka musela být vážně krásná, škoda, že jsem už musela jet domů...ale alespoň prostřednictvím fotek jsem trochu nahlédla a teda hned bych si vybrala! :-))
    a moc ti to slušelo, mělas strašně pěkné šaty a ty boty jsou naprosto dokonalý! :-))
    ještě jsem se chtěla zeptat..už sis založila instagram? nebo kdy se ho chystáš založit? :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Treti podprsenka od shora

    OdpovědětVymazat
  3. Někdy ty modelky musí mít vážně odvahu :) Prádlo je krásné, to žádná :) Za ty peníze se ani nedivím :)
    A poslední fotka díky nasvícení ve mně evokuje Drákulu od Brama Stokera - taková sexy upírka :D

    OdpovědětVymazat
  4. Hezké šaty jsi zvolila, už jsem to psala.. Mě se z toho prádla teda nelíbí vůbec nic, působí to na mě divně, až moc krajky a příliš velká snaha u těch modelů o originalitu za každou cenu.. No mám asi jiný vkus:)

    OdpovědětVymazat
  5. Peto, proc ti tak ujizdeji zuby na stranu, nemas je ani vycentrovane, hodne je to videt na fotce pod "A ještě pár fotek mého outiftu :)...." K cemu ti ta rovnatka byla? Navic ti furt vic a vic leze pri usmevu dasen, to neni hezky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Me teda neprijde, ze by jí zuby nekam ujizdeli:) má jen nakloněnou hlavu....:) A ze jí leze dasen? Kazdý se nejak usmiva, nekomu jde videt kousek zubu a nekomu jde videt celý zub i s dásní:) A nevím, co je na tom nehezké, já si myslím, ze Petce slusí usmev se zoubkama venku:) A to jsem na zuby uchyl, protoze studuju obor zubní technik uz patym rokem:))

      Lenča

      Vymazat
    2. to jo má zuby nakřivo jak kůň a musí je pořád ukazovat bože .. to ten doktor byl k ničemu když to ani neuměl narovnat a s tou dásní taky souhlasim, zkus tu pusu otvírat míň protože tohle je hnusný

      Vymazat
    3. Děcka, já se z vás poměju :D

      Vymazat
    4. no nvm. ja hnusné zuby nevidím, ale za to vidím trapáka čo komentuje imaginárium svojej hlavy. Zuby sa dajú zmeniť, úsmev natrénovať, ale keď je raz niekto blb, tak na to ešte liek nevynašli :-*

      Vymazat
    5. :D:D:D:D tak to byl zase komentar. Ty jsi vazne blbka :)

      Vymazat
    6. to jí ujížděj asi z debilních anonymních komentářů :D

      Vymazat
    7. Ježiši,nechtěla bys nám taky poslat svojí fotku,aby jsme ti popsaly tvůj chrup? Tak za prvé,má zuby moc hezky,za druhe,křivý je určo nema a ze třetí i kdyby jí něco někde ujíždělo,tak v nedokonalosti a nepravidelnosti je ořeci krása,ne? Neví jak se přihlásit,tak jsem anonymní,ale jinak se jmenuji Marie Honzová

      Vymazat
  6. Na běžné denní nošení preferuji nějaké obyčejnější hladké prádlo, hlavně pohodlí.. Samozřejmě někdy si ráda vezmu nějaké zdobnější a více sexy, hlavně na nějaké speciální příležitosti nebo třeba na plesy pod šaty, přijdu si pak tak nějak víc..žensky. :)

    Jinak, vím, že už je to trochu pasé, ale mě to stále nedá. Ráda bych se zeptala, na kterém blogu se do tebe někdo opíral v komentářích ohledně té luxusní kosmetiky. Mně to furt nedá, ráda bych si to přečetla, ale pochopím, jestli to už nechceš řešit.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj tvé šaty jsou krásné :) moc ti to slušelo...:) prádýlko je na mne taky moc nahatý,ale to prádlo na 4 fotce je nejhezčí :)

    OdpovědětVymazat
  8. Peti, vždyť ty vypadáš taky jako modelka. Z fleku bys mohla to prádlo předvádět :-). Jinak jak říkáš, na běžné nošení je lepší hladké, to bez debaty. Ale krajka zase mnohem víc lahodí oku, takže podle toho na jakou příležitost :-).

    OdpovědětVymazat
  9. Nádherné prádlo! Krajka je krásná. Takové erotické a přitom jemné negližé. A musím uznat že i modelky jsou velmi pěkné. Myslím si, že takovéto tenké krajkové prádlo se na každodenní nošení samozřejmě nehodí, obzvláště kalhotky. Nošením se hned látka "oškubá a rozježí". Ale na večerní parádu ideální, co si budeme povídat :D Já mám ráda prádlo hladké a podprsenky vyztužené, protože s mojí velkostí 75E nebo 80DD musím mít vše pod kontrolou :) Prádlo zdobené krajkovou výšivkou nebo kamínky si beru pod pevnější materiály, kde neprosvítá a nerýsuje se... A myslím si, že ženám s menšími prsy průsvitné krajkové prádlo rozhodně více svědčí :)

    OdpovědětVymazat
  10. sluší ti to ale rozpuštěné vlasy nebo culík by se mi líbil víc:)

    OdpovědětVymazat
  11. Nádhera! Jsem nadšená! Já tedy miluju krajky a tohle je pro mě balzám pro oči, opravdu nádherná kolekce :)

    OdpovědětVymazat
  12. Tedy prádélko nádherné, a ty v těch černých šatech taky, moc ti sluší. Dobrý výběr, jo a zuby máš taky krásné, hned bych je brala. J.V.

    OdpovědětVymazat
  13. skvelý outfit :)

    werushberry.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  14. Ja by som nejake nevystuzene pradlo nosit von zrejme nemohla. Citila by som sa naha. Ved zafuka vietor a kazdy vie, ze je dotycnej zima. A ten pohlad muzov na bradavky.. No to fakt nie. Ale na pohlad je to pekne, to je pravda! Inak tvoj outfit sa mi velmi paci, hlavne tie saty :) Jedine co by som vymenila su hodinky, posobia tak "nemoderne" alebo ako to povedat.

    OdpovědětVymazat
  15. Já se teda přiznám, že se mi prádlo moc nelíbí :-( Krajka je fajn, ale člověk prostě do krajkového prádla musí mít podle mého názoru co dát. Na téměř plochém hrudníku to vypadá divně. Já nejčastěji nosím prádlo napůl krajkové a napůl hladké. Celokrajkovou podprsenku mám jen jednu a ta je fakt vhodná jen tak.. řekněme na doma :-D

    OdpovědětVymazat
  16. hmm tie modelky mohli byť chudšie, ale prádlo nádherné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hubenější? Chceš podporovat anorexii? Je dobře, že tam chodí normální ženské, ne kostry!

      Vymazat
    2. veď nevravím, že anotektičky, ale nejaké chudšie proste ;)

      Vymazat
    3. anonym má asi založený proana blog... povedzme, že by mohli mať trošku pevnejšie svaly (mám radšej také vypracované baby, než chudulinké), ale sú štíhle až až!!

      Vymazat
    4. pane bože, za to, že je niekto chudý a páčia sa mu chudé modelky, to neznamená, že je anorektik a fandí anorexii. uvedomte sa, chudosť je daná aj geneticky, prečo na niekoho kto je chudý každý bez problémov povie že je anorektik a na niekoho tučného sa nepatrí povedať, že je tučný. dajte s tou anorexiou pokoj.

      Vymazat
    5. Nemám pocit, že by zde uvedené modelky trpěly nějakou nemocí, jo mají menší prsa, ale hezký, pevný, jinak tělíčka jedna báseň. Obávám se, že větší, a asi i nepevná prsa by vypadala v tomto prádélku poněkud ohavně a asi by to chtělo i širší ramínka podprsenek, která by tu tíhu unesla. Efka

      Vymazat
  17. krásná show, krásná péťa :))

    OdpovědětVymazat
  18. Nádherná Péto! A to prádlo! Mně se tedy moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  19. Super show. Moc se mi líbí tvůj outfit . Mohu se zeptat odkud máš ty šaty a boty ?:)

    Můj blog http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pokud jsi cetla clanek, tak asi vis, odkud jsou saty a boty.... ach jo..... hlavne, ze zminis tvuj blog, ze.........

      Vymazat
  20. Já mám osobně radši krajky, ale nemám ráda, když je to průhledné.
    Outfit je velmi podařený. :)

    OdpovědětVymazat
  21. Hezký článek! Petro nenech se rozhodit těmi tupci, kteří nemají úctu k práci druhých a umí jen prudit. Zuby máš hezké a rovnátka Ti pomohla. Směj se dál a piš dál tenhle fajn blog.

    OdpovědětVymazat
  22. Prádlo z přehlídky mě moc nezaujalo, ale sama také nejraději nosím krajkové, cítím se v něm daleko lépe. I když pod různá trička nosím hladkou tělovou podprsenku.

    OdpovědětVymazat
  23. Fíí, tobě to teda seklo :)

    Jinak já jsem spíše na spodní prádlo bez krajky, ale pokud chci okouzlit toho druhého v posteli, pak volím krajku. Jinak tyhle modely jsou na mě spíše odvážnější, asi bych se v nich necítila tak moc dobře.

    OdpovědětVymazat
  24. Naprosto úžasný outfit, moc se mi líbí kombinace zajímavých, elegantních šatů a sportovnější bundičky, k tomu psaníčko a největší pecka jsou ovšem boty, na ty se nemůžu vynadívat! Osobně mně krajkové prádlo moc nebere. Nejraději mám hladké od VS, případně hladké s nějakou chic krajkovou ozdobou, či doplńkem. Asi jsem divná, ale klasické krajkové prádlo mi připadá usedlé a vůbec ne sexy. Vím, že je to hrozně individuální, nicméně jsem toho názoru, že na hezké postavě daleko lépe vypadá prádlo hladké, jednoduché, líbí se mi i mírně leské materiály a pudrové barvy.

    PS. úsměv máš krásný a zuby taktéž, nechápu kde berou drzost anonymové, kteří zde řeší věci, do kterých jim je kulo! Místo "zkoumání "křivosti" úplně výstavních zubů někoho jiného, bych jim doporučila spíš zkoumat křivost jejich vlastního charakteru! Je mi líto, že se do Tebe pořád někdo naváží... :(

    OdpovědětVymazat
  25. Myslím, že se to líbilo hlavně chlapům, protože na běžné nošení to nebylo.
    Hezký.
    Simča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebylo? Tohle by ženy měly nosit, muži by byli hned o fous věrnější :D ale ve správné velikosti!

      Vymazat
    2. tý jo, jestli si myslíš, že věrnost muže závisí mimo jiné i na druhu podprsenky, co jeho drahá nosí, tak upřímnou soustrast, pokud máš někoho takového doma...

      Vymazat
    3. Muzi jsou bohužel spíše na vjemy oční, narozdíl od nás. Pokud mají v posteli pořád někoho jiného díky prádlu, nejdou jinam, to je holý fakt, ne moje dedukce. Ale ano, mám doma chlapa, co rád hezké prádlo a myslím, že není velká vyjímka mezi ostatními.

      Vymazat
  26. Tož upřímně, prádlo se mě nelíbí vůbec, moc průhledné, moc překombinované. Na 13té fotce od shora to už snad není ani podprsenka, ale jakýsi krajkový pruh, to absolutně nemůže prsa držet. Kolekce je vhodná tak pro ženy, co mají dvě lentilky pod kobercem (čímž vůbec nechci urazit majitelky takových prsou), i když i pro ně by byly lepší naprosto jiné podprsenky.
    Já ráda hladké, či s jemnou krajkou na krajích, celokrajkové nee. A hlavně takové, co jsou dobře střižené, dobře ušité a plní svou funkci.
    Jinak tobě to Petro na fotkách sluší moc! Kolik stály ty šatičky? Uvažuju, že by si do Tally skočila a vyzkoušela je :-)

    OdpovědětVymazat
  27. no, podívaná pro chlapy asi moc ne, modelky nemaj vůbec žádný prsa :)
    jinak tobě to moc sluší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak jestli tohle považuješ za "vůbec žádná prsa", tak to teda potěš....

      Vymazat
  28. Vidíš,jak hezky vypadá nevystužená podprsenka u žen s malými prsy? Být tebou, odhodím ty nesmysly "zvětším Vám prsa o 2 čísla", co nosíš, beztak vypadají k tvému útlému tělu nepřirozeně a směšně uměle a jdu do hezkého prádélka, co zdůrazní přirozenou siluetu. Daniela

    OdpovědětVymazat
  29. je to nádherné! la perla obdivujem, škoda tých cien. najviac ma zaujal 4. set, je to dokonalosť!

    OdpovědětVymazat
  30. Taky bych se chtěla někdy podívat na tuto přehlídku :) Mají moc hezké věci ale ty ceny fuuha :D

    OdpovědětVymazat
  31. Wow, Peti, naozaj ti to pristalo. ;)

    OdpovědětVymazat
  32. Peťo, moc hezké fotky v článku a pěkně upravené..a také bych se chtěla jednou podívat na týden módy, třeba příští rok:)
    Míšin Stylebook

    OdpovědětVymazat
  33. Petro, umísťuj si drdol níž, tenhle máš na hlavě posazený jak hnízdo.

    OdpovědětVymazat
  34. Ty boty (tvoje) jsou vážně dokonalý!

    OdpovědětVymazat
  35. tobě to sluší.......já nosím hladké prádlo a push up efektem :) jako asi skoro každá

    OdpovědětVymazat
  36. opet ti to moc sluselo, nejvice se mi ale porad libi ten outfit v cervenych satech :) prehlidka musela byt zajimava.

    OdpovědětVymazat
  37. Prádlo by mohly předvádět nějaké modelky, které mají co ukázat... u oblečení mi ani tak nevadí, že jsou hubené a ošklivé, ale u prádla ano. Jinak Tobě to Peti moc sluší!! Magda

    OdpovědětVymazat
  38. musím říct, že to prádlo se mi moc nelíbí :/ Ale ty jsi krásnáááá :) Zrovna mi přítel koukal přes rameno a říkal, že taky konečně sleduju nějakou kočku! :-D

    OdpovědětVymazat
  39. Peťko nedivím se, že by sis v tom připadala neoblečená, když nosíš ten double push up... dnes jsem se na to dívala v obchodě a ta vycpávka je opravdu megalózní, vypadá to sice lépe než nic, ale jak to nosit když to na těle nejde snést?

    OdpovědětVymazat
  40. Mě se celokrajkové prádlo nelíbí, působí na mě lacině a to k prádlu nepatří, to má být luxusní. Proto se mi líbí víc kombinace s neprůsvitnými látkami. Třeba jen krajkový okraj, nebo krajka přes saténový spodek, nebo krajková ramínka či záda apod. Ale samozřejmě velice záleží na střihu.

    OdpovědětVymazat
  41. hm, to se to nekomu bloguje, kdyz nemusi nic fotit... trapne, ostatni holky to aspon delaji poctive!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. cože :D?! co to je zase za výplod tohle, někteří už fakt neví, co vymyslet, to jsou samozřejmě moje fotky, proto je na nich logo ;)

      Vymazat
  42. mě se třeba líbí, že tam ukázali normální holky a ne holky co maji silikony a velikost 4 :DD pak si mi co máme dvojky nepřipadáme blbě a navíc co je na malých prsech špatného ?? Znám spoustu chlapů co upřednostnuje menší prsa

    Petro tobě to moc sluší ty šaty bych si vzala klidně taky

    OdpovědětVymazat
  43. To musel být zážitek :), hrozně bych někdy chtěla na nějakou módní přehlídku :). A outfit úžasný :)!!

    OdpovědětVymazat
  44. Ahojda, slušelo Ti to! =o)
    Asi bych se styděla nosit takové spodní prádlo, vždyť je tam všechno vidět! A hlavně je to na mě málo push-up =o)

    OdpovědětVymazat
  45. Moc se mi líbí tvůj účes, tak jsem si taky koupila vycpávku a účes si udělala. Měla jsem radost, že mám taky něco jinýho než jen rozpuštěné nebo svázané v culíku vlasy, ale hned mi zkazili náladu chlapi, že prý v ten účes vypadá jak pro ukrajinky. Tak nevím jestli to jsou opravdu takový burani nebo tomu jen nerozumí. Ale každopádně mám po náladě. :(

    OdpovědětVymazat
  46. ty lodičky!! Nádhera.. já si je snad taky objednám :) sedí podle velikostí? :))

    OdpovědětVymazat
  47. Já preferuju prádlo ve správné velikosti, což ty modelky rozhodně nemají.

    OdpovědětVymazat
  48. strašně moc ti to sluší!! vypadáš nádherně, ty šaty jsou krásný a účes super (můj oblíbený na tobě) !!! (při čtení některých komentářů tady je mi zle, obdivuji tě, že toto zvládáš)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!