Fialové rtěnky

by - 11 září

Krásný den všem,

tento týden se přiznám, že nevím, kde mi hlava stojí, jsem trošku rozlítaná, ale o středeční video vás určitě neošidím :). Jen prosím o trošku trpělivosti v reakcích na maily a objednávky. Vše bude vyřízeno během zítřka, moc děkuji za pochopení.

Dnešní video je tedy o mém absolutně nejoblíbenějším odstínu rtěnek a to je v poslední době fialová. Tahle barva je krásná, ale i trošičku zrádná, protože s určitými odstíny mohou vaše zuby vypadat žlutší. Budu moc ráda, když mi dáte vědět dole, jestli i vy máte mezi fialovými rtěnkami svého favorita nebo jestli jste tuto barvu ještě nikdy nevyzkoušely :).

Všechny informace o videu najdete jako vždy v infoboxu na youtube nebo zde pod perexem :).



Včera jsem navštívila jednu z přehlídek Prague Fashion Week, přehlídku Ivana Mentlové a Kláry Nademlýnské a musím vám říci, že byla úplně skvělá a určitě vám přinesu nejen celý report z této přehlídky, ale také z dalších přehlídek Fashion Weeku :), na který mám přístup jako blogerská ambassadorka Dreft Black Card, za což Dreftu moc děkuji, protože je to opravdu velmi zajímavá podívaná a včerejší modely mne nadchly!
Šaty mám z www.voguec.com, boty z Deichmanna a psaníčko je po mamce.

Sledujte má videa v HD - přepněte ozubeným kolečkem ;).
eshopy:
clip in vlasy a štětce Petralovelyhair a Sedona lace http://www.lovelyhair.cz
 štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
facebook: https://www.facebook.com/pages/LovelyHair/190299520995429
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair

Fialová barva rtěnky je pro mne na podzim a zimu jasná "must have" :). Máte i vy svůj oblíbený odstín?

Rtěnky, které ukazuji:

• Inglot 281
• Revlon Lip Butter 060 Gumdrop
• Loreal Caresse 175 Violet chiffon
• Sleek Mystic
• Barry M 129 Palest lavender
• Gabriella Salvete Dolcezza 01 lilla romantica
• Maybelline Color whisper 210 Oh la lilac
• Maybelline Color vivids 906 Hot plum
• Milani 20 Uptown mauve http://www.milanicosmetics.eu
• Lioele Dollish lipstick Bordeaux wine http://www.bbcreamshop.cz

Na sobě mám halenku z http://www.zlz.com
lak  - Jordana white a na to matující Miss Sporty
líčení - http://www.youtube.com/watch?v=iMCYp6BAqnM

You May Also Like

108 komentářů

  1. Nič v zlom, ale tú halenku máš po babke? Vyzeár totiž tak. Je strašne staromodna, nemoderná, proste úplne out! och bože, viem, že každý má svoj štýl, ale mne príde že tá halenka je pre 70 ročné babky... nemáš vôbec štýl, vkus. A ešte k tomu tie fialové rúže, to je strašné niečo! ved máš sakra 30, nie 70! a skús radšej burgundy a red rúže... fialová na tvojej bledej pokožke vyzerá, že zachvilu odpadneš, jak mrtvola...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozřejmě máme každá jiný názor, mně se halenka i fialové rtěnky líbí,ale co mmne pobavilo je, že pod předchozím videem jsem se dočetla, jak si hraju na mladou a že už se to oblečení,co nosím, ke mně vůbec nehodí a tady se zas dočtu, že to je tak na 70letou :D, tak to opravdu nevím, co si z toho vzít :D.....

      Vymazat
    2. Haha zase nejaka rejpalka. Me se na tobe halenka libi desne moc a v kombinaci s tou rtenkou je snad jeste hezci. Tady ti to desne slusi a ja mam tvuj styl rada. :)
      Jen jsem se chtela jeste zeptat, da se sehnat ta rtenka od Inglotu? Koukala jsem na jejich stranky a nikde jsem ji neobjevila. Popripade jestli se da sehnat v obchode? Dekuju :)

      Vymazat
    3. Skús si dať neičo čo neni pre 12-ročné ale ani pre 7 ročné ;) nerob extrémy k sakru! :D zober si nieoč pekné, mladistvé, ale nie mačku cez šaty alebo halenku pre 70-ročné :// to by si mohla pochopiť...

      Vymazat
    4. Mě se teda nelíbí přístup některých lidí typu "haha, zase rejpalka", "závist" a podobně... já se bohužel musím přiznat, že jak halenka a šaty PODLE MĚ (né, že by mě někdo chytal za slovo, že je tohle nejnovější trend) tak zvláštně zastaralé a nepěkné. :/ Vážně to vypadá jako součást nějakého šíleného kroje a vím, že se umíš Peťi obléct 100x lépe :))) Přiznám se, že jak jsi psala, někdy mi příjde, že se oblékneš "až moc mladě" (jako nemyslím to špatně, nejsi rozhodně stará a už vůbec tak nevypadáš), ale některé kousky/kombinace bych si třeba ani já kolem dvacítky nevzala :D ale je to individuální věc :)

      A jedinou rtěnku, co mám jakoby do fialova je Pink pop, jinak mám spíše fuchsiové a oranžovo-korálové :))) Ještě jsem měla hodně světle jemnou od Essence, ale to už je dávno, ta už se snad nevyrábí a k světlé pleti mi nepřipadala zrovna špatná :))))

      Vymazat
    5. Souhlasím se slečnou ze SVK i s 6.anonymní. Petu mám ráda, ale je třeba se přiznat, že styl či vkus moc nemá.. Nemyslím to zle. Někomu se to líbí, to je jasné ale řekla bych, že te menši polovině lidí.. Lenka

      Vymazat
    6. Jo protoze v cechach jsou vsichni zaprdli. Kazda zenska si mysli, ze ve triceti musi nosit jen elegantni modu a vse temer v cerne. Jasne, je to klasika, kterou nikdo nic nezkazi. Ale koukat na to porad dokola je nuda. Peta se alespon neboji nosit to, co chce a co se ji libi. A to si polovina z nas netroufne. A priznejte se, ze kazda uz jste nekdy videla spoustu ,,blaznivych,, modelu, ale prave kvuli tomu, ze jste se neodvazily si to na sebe obleci jste opet sahly po cerne klasice. Halenka co ma Peta je hodne originalni a vyrazna, ale nevidim na tom nic spatneho. Tohle se bezne nosi v jinych zemich, jen u nas na to nejsme zvykle. Ale jen kvuli tomu, ze to neni cerna klasika, bych to neodsuzovala. Jasny, kazdy mame vkus jiny, ale nemyslim si, ze by tato halenka byla ,,zastarala,,.

      Vymazat
    7. Proč furt nějaká klasika a černá ještě k tomu? Neexistuje jen nevkus a klasika.. Peťa se oblíká prostě jinak na svůj věk a někdy opravdu nevkusně ale ne tak abych záviděla a ani tak abych neměla odvahu si to vzít. Každý má jiný styl, někdo by takhle třeba chtěl Peti poradit ať se zamyslí co nosí a co by ji lichotilo víc.

      Vymazat
    8. Ta halenka je hlavně hrozně kýčovitá, prostě nevkusná, jak pro zmalovanou Rusku.

      Vymazat
    9. Ahoj Péťo, včera ti to opravdu moc slušelo, bylo to moderní a elegantní, vůbec se nedivím, že si tě na přehlídce všimli od televize a natočili tě. Vypadala si jako jedna z modelek a vůbec se nedivím, že si tě taky s modelkou spletli, šaty jsou nadčasové, i když na přehlídce byly podobné. Takže tato móda se pomalu blíží i k nám. Moc ti ten úspěch přeji, i když já takové štěstí neměla. Blog.K.

      Vymazat
    10. Já osobně bych si zrovna tyhle šaty nejspíš nevzala, ale rozhodně nejsou nemoderní. Všichni očividní znalci přes módu by měli vědět, že tenhle styl se nějakou chvíli už vrací. (Na Pétě se mi líbí a nemyslím, že má zrovna touhu být vždy 100% in - buď se mi to líbí a nosím no, nebo se mi to nelíbí a nenosím to). Každý občas sáhne vedle, ale rozhodně bych netvrdila, že Péťa nemá vkus, to je dost přehnané. A ty kecy o věku... nechápu... nikdy jsem se tady nepohoršila, pohorším se když si někdo vezme o dvě čísla menší oblečení, tenisky k elegantní sukni či šatům, ale že si Peťa obleče dle vás "mladistvou barvu" nebo potisk kočky, pardon, ale co je to za "úlet"?? Když se zbytek dobře zkombinuje, vypadá to skvěle vždycky :)

      I.

      Vymazat
    11. Mě se teda z 95% modely od Péťy líbí a sluší ji, věk/nevěk, o to ani tak nejde, ale tohle jsou asi ty 5 %... ty šaty a košile (opravdu jako ruský kroj :D) bych s klidem v duši nechala na dně šatníku :))

      Vymazat
    12. Mě se ta halenka náhodou líbí, neříkám, že bych ji nosila, protože na to nemám postavu, ale líbí se mi, nejspíš proto, že mám ráda Steampunk a takové věci s desingem o par desitek let zpátky. Jediné co mi k tomu nesedí je ten náhrdelník. Petra určitě vkus má, spíš podle mě někdy překročí jednou nohou mez, ale myslím si, že se zrovna ona nemá za co stydět :).. ty šaty, ty se mi sice nelíbí, ale kvůli tomu, že se mi nelíbí nebudu kritizovat ani ji, ani ty šaty Bože. Každý má jiný vkus. Kočka na šatech pro holčičky? Mě to teda nepříjde, ale každý na to máme asi jiný názor no. Marcela

      Vymazat
    13. tu rtenku od Inglotu mam z kamenne prodejny na Chodove, urcite ji tam budou mit :)

      Vymazat
    14. tu rtenku od Inglotu mam z kamenne prodejny na Chodove, urcite ji tam budou mit :)

      Vymazat
    15. Ze prej jestli je halenka po babicce..:D:D tomu teda rikam edurovany nazor. Uz nejaky cas je v mode vintage, vime? A ze je to jako soucast kroje? Lidi, to, ze je nekde krajka a kvetiny jeste neznamena, ze je to osklivy styl a la stara babka. Ta halenka je uzasna, kor na nekom, kdo ma tak krasnou, drobnou postavu, je to typ obleceni, ktery se bude libit hodne, nebo vubec, ale pokud se mi nelibi, tak musim umet normalne vyjadrit proc a ne rikat, ze je to jak obleceni po babice v negativni slova smyslu. Chapúete, ze de facto tim neurazite toho, kdo tu halenku nosi, ale jeho babicku?
      To mi treba prijdou horsi jine outfity proto, ze jsou vylozene nudne a naprosto fadni, typu halenka-dziny-kabelka-nepohodlnevypadajicilodicky. Oproti tomu ty saty jsou taky super, originalni, nevsedni, krasna barva, zajimave prvky, rozhodne to neni nuda, navic sedi Peti k postave.

      Vymazat
    16. Hej hola, a ty si už viděla sedmdesátiletou babku v takové halence a s fialově namalovanou pusou? Že by v Tatrách? To je tedy inteligentní přirovnání, nebuď zlá a směšná!

      Vymazat
  2. Děkuji za toto video, protože mi pomohlo při výběru rtěnky. Ta halenka je nádherná!

    OdpovědětVymazat
  3. Máš krásně modré šaty, barvou mi připomínají "hořce" kvetoucí na horách. Moc hezké, sluší ti, těším se na další informace. J.V.

    OdpovědětVymazat
  4. Já miluji rtěnku od Revlonu v černém obalu v odstínu mauve, bohužel mi ji dcerka zlomila, takže její uplatnění je nulové.Taky mám ráda whisper Mad for magenta.Petra

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, jak jsi mluvila, že ty studené fialové dost vytahují žlutou na zubech, já naopak myslela, že to dělají teplé odstíny. Můžeš doporučit nějaké odstíny, které žluté zuby nezvýraznují? Vím, že Ty s tím problém nemáš, tak to nebude z Tvé zkušenosti, ale i tak. Určitě nejsem sama, koho to zajímá :).. zuby mám bohužel dost žluté od dětství a od přírody, nepiju kávu, víno, nekouřím, vyzkoušela jsem X past s bělícím efektem, ale ty mi byly prd platné. Jediné co mi kdy pomohlo bylo čištění si zubů prstem v mořské vodě :D. Do bělení at už sodou nebo u odborníka bych nešla, ve svých 20ti letech ještě nemám jediný kaz, takže to nechci riskovat a ani se mi ten hit nelíbí..

    Děkuju, Marcela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Marcelo, no já jsem to řekla ještě možná trošku nepřesně, zažloutle vypadají zuby v hodně studených a hlavně světlých odstínech, právě třeba v té Palest lavender od Barry M, ale naopak v odstínech tmavších s příměsí růžové vypadají normálně. Nejběleji vypadají s červenou rtěnkou s modrým podtonem nebo ve fuchsiové barvě.Cihlová nebo hnědá dělá také nažloutlé zuby. Co jsem vypozorovala,tak to není jen o tom,jestli je odstín studený nebo teplý,ale také hlavně o barevném typu člověka, barevné intenzitě rtěnky a samozřejmě odstínu, na každém to totiž může působit a vypadat trochu jinak, takže takové ty obecné poučky, bych řekla, že tak úplně v tomto případě neplatí, protože je třeba hodnotit celek,protože při pohledu na člověka taky není v zorném úhlu jen rtěnka se zuby :) . Bělejší zuby opticky také vypadají,pokud jsi opálená :).

      Vymazat
  6. Ahoj Peťo, tak mně připadá, že Tobě sluší snad všechny odstíny rtěnek, ještě jsem snad nezažila, aby Ti nějaká vyloženě neseděla. Možná moc nejsi typ na oranžový. Závidím Ti, že je můžeš nosit, já mám totiž pocit, že když si dám výraznou rtěnku, tak vypadám jak z E55 :-). Jsem sama o sobě dost výrazný typ, zimní, tmavá, mám tmavé vlasy, tmavé oči a i pleť spíš olivově-bronzovou, takže se spíš cítím líp v lescích na rty a jemnějších nude odstínech, nebo světle růžových apod. Hrozně by se mi líbily rudé nebo bordó rtěnky, ale fakt se v tom necítím. Možná je to i o zvyku, protože mému typu paradoxně hodně takové barvy doporučují.
    Pěkný den Denisa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Deniso, já bych to určitě přehodnotila, ono je to často jen o zvyku a je škoda si nějakou výraznou barvu občas nedopřát, zkus ji zatím mít jen doma, ne když jsi mezi lidmi a uvidíš, že až projdeš poněkolikáté kolem zrcadla, tak si na to zvykneš a začne se ti to líbit :).

      Vymazat
    2. Mě právě příjde, že tím, jak často vidíme Péťu v barevně nalíčených očích a šílených rtěnkách, že už je to právě ten zvyk :))) a že se nám tom líbíš :D :))

      Vymazat
    3. Ja si hlavne myslim, ze nema cenu mit kosmeticky blog a ukazovat jen nude liceni nebo jednu barvu rtenky, jak jsem uz stokrat zminovala, snazim se, aby vas blog nenudil a byla to zmena, nosim proto i barvy, ktere vim, ze mi nelichoti a delam i takova liceni, at barvou nebo vyraznosti. At si z toho kazdy muze vzit jen to, co ho zaujme, nebo naopak muze usoudit, ze tohle nikdy, ze se mu to nelibi/ nema na to odvahu atd. vzdyt o tom to prece je, zkouset nove veci, proc tolik lidi bere liceni nebo oblekani tak nudne a vazne, ja to nechapu. Rozumim tomu, pokud je nekde dress code, ale jinak?!

      Vymazat
    4. Jo, já to nemyslel špatně, to se k právě líbí!:))) Te´d bych jí teda nechtěla nějak urazit, ale narozdíl od ťapkání barev do sebe jako Lou ty to opravdu umíš (ona má sice hrozně hezky 'naučenou' teorii a umí jí vysvětlit, ale nelíbí se mi jak to ve finále vypadá) a obdivuju to co vytvoříš snad v každém barevném provedení, které jsi tady ukázala, hrozně se mi třeba líbilo tyrkysové letní líčení, které jsi na stranách vyblendila v hnědé barvě tvářenky, nebo různé fialkově sladěné oční stíny a podobně, vždycky to vypadá úžasně a narozdíl od ostatních u tebe mám vážně chuť si jít hned po skončení videa koupit tu a tu paletku, která obsahuje tu barvu a líčení opravdu vyzkoušet :))) ...a z devadesáti procent u rtěnek to opravdu udělám, pokud je drogerková (z eshopů se mi většinou nechce platit vysoké poštovné...), protože mi k světlému odstínu pleti sedí :)

      Vymazat
    5. já vím, že to bylo myšleno v dobrém :), děkuju moc ;), to nebyla taky reakce na tebe, ale takový obecný "povzdech" nad tím, že prostě nechápu, proč se to tak hrozně řeší a vše rozebírá do detailu jakoby šlo o život :)

      Vymazat
  7. Pekný článok.Pozývam na GIVEAWAY!!!!!!!!
    http://beautybypetka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. Zdravím Vás,
    typická ukázka velmi nevkusných šatů. Na takovou událost.... velký přešlap.

    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jano, fascinuje mne Vaše vytrvalost s jakou mi tyto komentáře , jak jsem hrozná a nevkusná :), píšete, myslela jsem, že Vám to už stačilo, ale asi jsem se spletla :). Jinak mám pro Vás překvápko, přesně tyhle šaty mi včera několik lidí velmi pochválilo a dokonce si je natáčela jedna televize a ptali se mne odkud jsou, byly totiž podobné těm, které předváděly modelky na přehlídce. Ale samozřejmě Vám upřímně děkuji za všechny Vaše názory, které jsou v podstatě jen jeden a to je, že jsem nejnevkusnější osoba pod sluncem. Samoržejmě to chápu a respektuji, každý máme jiný vkus a jiný názor, já nosím to, co se líbí mně a je jasné,že někomu jinému se to vůbec líbit nemusí.

      Vymazat
    2. A já zrovna chtěla napsat, jak ti ty šaty sluší :) J.

      Vymazat
    3. já taky :) a sluší :)

      Vymazat
    4. děkuju moc, to mě těší <3

      Vymazat
    5. Petro,
      napsala jsem asi 3 komentáře, co konkrétně Vám jde, co umíte a co je nevkusné. Nikdy jsem Vám nenapsala, že "jste nejnevkusnější osoba pod sluncem" ani že jste "hrozná". Psala jsem konkrétně - jak které oblečení působí navenek.

      To co jste například prezentovala jako nové oblečení na letošní podzim bylo většinou dětinské. Nevím jak a s čím to chcete do celku nakombinovat, to mě zajímá. Tyto modré šaty jsou nevkusné, je to kýč. Přesněji - barva hezká, díl sukně fajn, horní díl a rukávy přeplácaný, přiznaný zip přes celý záda úplně mimo styl krajkových šatů. Boty nevhodné, měly být jemnější, sandály na podpatku, nebo jemné nude lodičky. Jako celek nevkus. Že Vám šaty někdo pochválil, neznamená, že jsou vkusné. A vůbec mě to nepřekvapuje, spousta lidí nemá vkus, dokonce i lidi "z televize". Sledujete Módní policii třeba v Topstaru, nebo na IDnes?

      Podívejte se třeba na celebrity, u nás i ve světě, často slavné, bohaté, a kolikrát se obléknou nevkusně, někdy vulgárně, a bez citu pro styl. Outfity pro show jsou samozřejmě neco jiného, tam je dovoleno téměř vše.
      Skvěle hodnotí outfity paní Františka na Blesk.cz, mrkněte na její komentáře, hlavně čeho si všímá na každém outfitu, který hodnotí. Zásadní je taky příležitost, kam jdeme v jakém outfitu, jestli do práce, na rockový koncert, nebo do divadla. Zkuste k Vašim outfitům vždy uvést, kam je vhodné se tak obléknout.

      Abzste mi rozuměla, mne velmi mrzí, že prezentujete Vaše outfity, nebo jednotlivé kusy oblečení jako "úžasné, nádherné", a šíříte tak nevkus mezi ty holky a ženy, co hledají inspiraci a svoje vzory. PROTO Vám toto všechno píšu a píšu konkrétní věci, jak to působí a co konkrétně je špatně.
      Nepíšu Vám proto, že nemám co dělat :) Miluju módu, kosmetiku a za dlouhá léta jsem si vypracovala vkus, cit pro celek i detail. Jsem vnímavá k tomu, jak člověk působí celkovým outfitem, a vůbec nemusí být oblečený podle trendů či poslední módy, ani mít drahé značkové kousky, to vůbec ne.

      Jak jsem Vám už napsala dříve, svým oblečením a celkovým vzhledem dáváme okolí o sobě výraznou informaci. Jak chceme působit, jak působíme, kdo vlastně jsme. Proto bychom si měli dát na celkovém vzhledu záležet. Chci působit jak holka od kolotoče? Já ne.

      Líbí se mi že jste pracovitá, na blogu je vidět spousta udělané práce. Tak si to dál nekažte, je to škoda. Když přijmete konstruktivní kritiku, a poučíte se z ní, tak máte otevřenou cestu.

      s pozdravem,
      Jana






      Vymazat
    6. Milá Jano, vážím si vašeho názoru, přesto lze dohledat, že píšete v podstatě pořád to stejné dokola a takto jste se tu pohoršovala již několikrát, nechápu tedy důvod, proč mi neustále píšete to stejné dokola, pokud se vám můj vkus a moje kombinace nelíbí, pohoršují Vás a působí to na Vás tímto způsobem, proč sem proboha stále chodíte a plýtváte Vaším jistě drahoceným časem? Tomu nerozumím já. Navíc nechápu, kdo Vám dává právo a z jaké pozice si dovolujete určovat co bych měla nosit a co je špatně nebo správně, jste snad Bůh? :) Vaše tvrzení, že Vy sama máte cit pro kosmetiku a módu je nejen odvážné,ale také dost irelevantí, prosím ukažte nám Vaše nápady a konkrétní práci, ať se mohu nejen já,ale i ostatní poučit, děkuji.
      Co se týká nude lodiček, původní záměr takový byl, ale dohromady to vůbec nevypadalo dobře, proto jsem si na poslední chvíli koupila modré ve stejné barvě jako šaty, což se mi líbilo víc.

      Vymazat
    7. Zdravím Petro,
      proč Vám opakovaně píšu jsem objasnila v dnešním komentáři výše, cituji:
      "Abyste mi rozuměla, mne velmi mrzí, že prezentujete Vaše outfity, nebo jednotlivé kusy oblečení jako "úžasné, nádherné", a šíříte tak nevkus mezi ty holky a ženy, co hledají inspiraci a svoje vzory. PROTO Vám toto všechno píšu a píšu konkrétní věci, jak to působí a co konkrétně je špatně."

      Rozhodně nemám v úmyslu Vám určovat co máte nosit. Líbí se Vám - noste si, jasná věc. Když ale outfit postujete na blogu s výzvou post okomentovat, ( že všechny příspěvky Vám dělají ohromnou radost ), tak očekávejte a přijměte různé názory, především, když jsou slušné. Ráda Vám pochválím co umíte, co vypadá skvěle ( potěší mně a může navíc inspirovat ) a slušně napíšu, co je na místě ohodnotit negativně.

      Nepíšu Vám a neurčuju co máte nosit. Komentujeme outfity, šaty, ne Vás. Napsala jsem Vám jaké boty by se hodily k modrým šatům do společnosti. Šaty jsem rozebrala, abyste viděla kde je na nich problém. Škoda že nejste zatím příliš schopna sebereflexe, a reagujete podrážděně. Píšu Vám velmi konkrétně, a čekala jsem ( zřejmě naivně ), že něco přijmete ( minimálně tak že o tom budete uvažovat ).

      Nejsem bloggerka. Jsem velká fanynka módy, kosmetiky, a líčení. Umím anglicky, německy, léta sleduji módní časopisy, kosmetické a módní weby a blogy, britské, německé, americké, české, slovenské, mám horu časopisů, a čtu, sleduju, a - stále se učím a uvažuji co se třeba pro mně hodí, co ne. Celé to je proces, který nikdy nekončí a baví mně.

      Moje nápady? Spíše nadšení, momentálně pro líčení a produkty s rozjasňovačem, pudry z rozjasňovačem. Hledám taky dobrý bronzer pro světlý typ a budu se učit trošku korigovat svoji hranatou tvář..: )
      V práci mě zastavují holky, jak to dělám, že TAK vypadám.. Dior Loose powder Capture Totale, který je NEJúžasnější produkt, který jsem kdy měla. Ale bohužel už se nevyrábí..: ( , dá se ještě sehnat na ebay.
      Používám kosmetiku z drogerie,a něco "High End". Když na make-up z drogerie ( LOreal True Match) použiju luxusní pudr s rozjasňovačem ( který nemá třpytky,ale odráží světlo) tak pleť vypadá nádherně. Takový zvláštní jas.
      Tak bychom se mohly bavit a všem možném, opravdu "nevařím z vody" : )

      Všichni se máme stále co učit, kosmetický průmysl jde stále dopředu ( a nikdo učený z nebe nespad...) Nakonec tip na ispirativní web: All women stalk.

      zdravím
      Jana




      Vymazat
    8. Jano, jak vidite, nemam problem se s Vami uplne normalne bavit, kdybych neumela prijmout kritiku ci reagovala podrazdene, vubec nemusim Vase komentare schvalovat a odepisovat Vam, budiz to dukaz, ze sebereflexi mam a za kazdy komentar jsem rada. Vy ale nechapete jednu podstatnou vec, je to pouze jen Vas subjektivni nazor, ze saty jsou nevkusne, tudiz bych je nemela davat na blog. Pokud Vam vadi, ze sirim nevkus, tak si take zalozte blog a sirte vkus, kdyz mate co predat, to je prece jednoducha rada a jiste Vam bude spousta lidi vdecna.Pro me neni oblekani nic, na co bych musela studovat casopisy, ja sem davam jen to, co se libi mne, jak chodim oblecena ja a nikoho nenutim, aby tak chodil take. Mne se zase mohou nelibit ruzne modely od navrharu a take jim muzu jit psat na stranky pod X prispevku, ze jejich modely jsou hrozne a nevkusne a ze by to meli navrhnout jinak, ale co z toho budu mit? Myslite si, ze mi napisi omluvny dopis s tim, ze jim je lito, ze siri v modnich casopisech neco, co mne osobne prijde nevkusne? A je ta hrstka navrharu, kteri prezentuji sve modely, nazor vetsinove spolecnosti na to, co by se melo nosit? Vetsine lidi se modely z prehlidkovych mol nelibi a nevzaly by si je na sebe.

      Vymazat
    9. jeste bych snad dodala, ze tady nejde o mou sebereflexi, ale prave Vy nedokazete prijmout jiny nazor a jste netolerantni, ja sama Vas nazor plne respektuji, ackoliv se s nim neztotoznuji

      Vymazat
    10. Milá Jano (?????), a vy jste módní guru? Vy se totiž do této role pasujete a jakým právem? Asi takhle, jak píšete "to, že někdo šaty pochválí, neznamená, že jsou vkusné" dobrá, tudíž platí i věta obrácená, to že vy napíšete, "že se jedná o ukázku velmi nevkusných šatů" neznamená, že nevkusné jsou, že ano!!!! Dejte už pokoj, a Péťe se divím, že s vámi ztrácí drahocenný čas a energii, vždyť sem nechoďte, když vás to tak vytáčí a uráží nevkus. Jsou snad i jiné blogy, vyberte si vkusnější, tolik rada pro vás!!!!!! Přeji Vám hodně štěstí při výběru. Efka

      Vymazat
    11. Milá Jano, jelikož jste se to holedbala, jak moc sledujete módní časopisy a trendy a vydávala svůj názor, že šaty jsou nevkusné a že vzít si je na přehlídku je velký přešlap, za objektivní pravdu, potom jistě ráda uvidíte, že stejné šaty se objevily v úterý v New Yorku na přehlídce Michaela Korse pro jaro 2014 a zřejmě ani v Německém Vogue je nepovažují za nevkusné,ale Vy to jistě víte lépe, že :).....
      http://www.vogue.de/fashion-shows/kollektionen/fruehjahr-2014/new-york/michael-kors/front-row#fashionshow/6

      Vymazat
    12. At uz jste clecno/pani buhvijaka prebornice na modu, uz jen z toho duvodu, jak namyslene a neprijemne vystupujete jsem si temer jista, ze vase ,,cenne,, rady nikoho zajimat nebudou. A vubec nechapu, co sem komu cpete ze umite anglicky a nemecky. To s modou nema vubec nic spolecneho. Nalistujte radeji k modni casopisy, usednete za pocitac a naklikejte Frantisku z blesku a neobtezujte ostatni vasim komentarem. Uprimne ta vase ,,pozitivni kritika,, nestoji vubec za nic. A to okecavani okolo jak jste uzasna a s modnim citem cpete nekomu jinemu. A kdyz mate potrebu upozornovat na to, jak si kazdy muze verejne napsat svuj nazor: velice me obtezuji vase komentare a kdykoliv se ukaze nejaky dalsi, radeji bych zila na planete nevkusu, nez ve spolecnosti lidi jako jste vy. Naschledanou.

      Vymazat
    13. Já souhlasím a podepisuji v plném rozsahu reakce na paní Janu. Paní Jana je tak trochu mimo nebo spíš dost hodně mimo. Sebekritika a sebereflexe nikde a pasuje se do role módního guru :o))))))))))))))))))))))))) cha :o))))))))))))))))))))) Prosím ukažte nám své stránky, moc ráda se poučím, co je vkus a nevkus :o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      Vy to jistě víte podle komentářů nejlépe :o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      Péťo, skvělý outfit a parádní video, ještě bych dodala, že Salvetka Lilla romatica nádherně voní :o))) Ahoj Káťa

      Vymazat
  9. V tom videu ti to strašně sluší ! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Peťo moc ti to sluší! :-)
    Jdeš na nějaké přehlídky i o víkendu? :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Mne fialove rtenky moc neslusi, mam doma akorat od Maybelline - hot plum a ten Color Whisper balzamek Oh la lilac. Ale nasla jsem jednu uzasnou podzimni od GS Dolcezza -03! :) A docela i dlouho vydrzi. FAkt moc doporucuju pro vas, co se nebojite byt vyzyvavejsi. Co se tyce tech satu, tak mne se moc nelibi, ale chapu, ze je ted tenhle styl v kurzu :)

    OdpovědětVymazat
  12. Vubec nechapu ty komentare o tom, ze ty saty nejsou pekne! Jsou originalni, u nas ve vidlakove se jen tak neuvidi, jsou krasne a slusi ti ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju hrozně moc, mě zaujaly na eshopu hned,ale tak chápu,že to nemůže být všem po chuti :)

      Vymazat
  13. Fialové rtěnky nejsou nic pro mě, nesluší mi. Tobě ale naopak sluší moc.
    Šaty jsou krásné a moc ti to slušelo! Uvidíme se v sobotu na přehlídce vítětů Dreft Black Card? Ráda bych tě konečně poznala osobně. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru dekuju moc a pokud se nestane nic neocekavaneho, tak uvidime, tesim se moc :)!

      Vymazat
  14. Trend fialových rtěnek se mi líbí, ale absolutně top pro mne, asi vždy bude rudá, červená rtěnka :))
    A to nemyslím vůbec špatně, fialová je má nejbarva :D
    PS. Moc ti to sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  15. U CzechChicks máš moc pěknou fotku :)http://www.theczechchicks.com/2013/09/prague-fashion-week-day-2.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no jo, fakt, hezkou.....

      Vymazat
    2. ajo, děkuju :), no je fakt, že jsem tam byla dost na ráně, hned vedle fotografů,ale jinde nebylo už místo.....

      Vymazat
  16. Peti absolutne suhlasim, ze si clovek zvykne na vyrazne ruze...ja som nenosila na pery absolutne nic iba balzam a pri sledovani tvojich videi som sa odhodlala ku kupe ruzov od maybelline na leto farby 910 shocking coral a 422 coral tonic a najprv som sa citila zvlastne a neskor som sa bez nich skoro nepohla!! a ano slovenky a cesky su stale relativne konzervativne takze pohladom neuniknes, ale aj okolie si velmi rychlo zvyklo...teraz na jesen urcite vyskusam niektoru z fialovych (asi zas maybelline som s nimi spokojna). inak ja som taky ten typ snehulienky - bleda plet tmave vlasy aj oci, mas nejaky speci tip pre takuto kombinaciu?
    co sa siat a bluzky tyka - 100 ludi 100 chuti ale nenechaj sa odradit, preto ze vycnievas z davu sedych mysiek a dovolis si obliect aj nieco ine ako maju vsetci v rade...:)
    barbi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barbi, děkuju moc za podporu :). Jinak co se týká sněhurek, na těch jsou výrazné rtěnky úplně překrásné, právě ty jsi ten nejlepší typ na to je nosit, určitě bude krásná tmavě růžová, vínová a fuchsiová,ale také klasická červená, hlavně aby byla barva čístá, nezastřená, zářivá a studená, vyhni se hnědým a oranžovým :).

      Vymazat
  17. Mě by se šaty líbily, kdyby ta sukně u nich byla delší a např. pouzdrového typu, takhle krátká s podivným kanýrem mi přijde divná a k jinak poměrně pěknému a zajímavému vršku se poněkud nehodí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, o pár cm delší bych ji také ocenila,ale ten kanýr se mi právě líbí, mám tento zvonkový typ sukně ráda :)

      Vymazat
  18. Ty šaty ti moc sluší :)


    Na mém blogu je giveaway o earcuff..budu moc ráda když se zapojíte :)

    http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/2013/08/giveaway-giveaway-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  19. Mně se fialové rtěnky líbí strašně moc, ale bohužel na ně nejsem ten typ. Ale i přesto mám doma Hot Plum od Maybelline, která je naprosto úžasná a pak takovou růžovofialovou Vintage Pink (180) od Rimmelu. Nosím je ráda, ale spíš mi přijde, že mi sedí růžové a nahnědlé odstíny.

    http://makeupcoctails.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  20. Tak já fialové rtěnky vůbec nemusím. Jsem spíše na velmi jemné růžové nebo i výraznější odstíny červené. Myslím, že mi osobně ani fialová nesluší a měla bych mrtvolný nádech v obličeji. Jinak modré šaty se mi moc líbí a naopak halenka vůbec. Co člověk to názor ;)

    OdpovědětVymazat
  21. Mě náhodou strašně moc baví, jak střídáš styly svých outfitů. Modré šaty jsou vážně úžasné a velice ti sluší. Halenka sice není "můj šálek kávy", ale na tobě se mi líbila. Vlastně ji beru automaticky jako součást tvého šatníku. Vždyť už jsme ji měli možnost potkat v některém z tvých příspěvků a tehdy jsi sklidila docela úspěch. Také díky za tipy na podzimní rtěnky. Mě zaujala L´oréal Caresse 175 Violet chiffon (doufám, že se brzy objeví v prodeji) a Gabriella Salvete Dolcezza 01 lilla romantica. Ještě jsem si v drogérce vyhlédla na podzim jako výraznější rtěnku MAYBELLINE COLOR SENSATIONAL LIPSTICK - 540 HOLLYWOOD RED.
    Míša K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, děkuju hrozně moc a musím se podívat v drogerii na tu Maybellinku, stále hledám tu nejkrásnější červenou :).

      Vymazat
  22. Petro, děkuji za toto video, s výběrem výraznější rtěnky si už dlouho lámu hlavu. :) Bodl by mi nějaký Tvůj tutorial o barvách rtěnek k určitým typům. Ale to je na Tobě. :) Tvůj blog sleduji už docela dlouho a stále mě moc baví. A videa miluji, jsi roztomilá a milá, dost se nasměji. :)
    Viktorie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viki, moc děkuji a to je zajímavý nápad, píšu si :).

      Vymazat
  23. Místo toho abyste si vážili toho,že tady v Česku máme tak úžasnou blogerku,která je lepší ne leckteré americká youtuberka, tak zkoumáte každdou maličkost... A vy tu košili nosit nebudete, tak nevím,co to řešíte! Kritizovat umí každý.. Peti jako vždy jsi úžasná ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hezky..... palec nahoru

      Vymazat
    2. děkuju hrozně moc za takovou podporu <3

      Vymazat
    3. Presne, kdyby mela obycejne tricko, tak si budou lidi stezovat, ze je nudna, kdyz si vezme neco nevsedniho, tak je zase jak z cirkusu... proste to je ta ceska mentalita.. Bohuzel... Ziji v zahranici, kde je uplne super to, ze si kazdy chodi oblekany jak chce a jde tu hlavne o atraktivitu. Takze tisice sperku, barev, hodne make-upu a hlavne vyrazne rtenky, proste se to tu tak nosi a clovek se stydi vyjit ven nenamalovany. Cech by urcite rekl, ze jsou tu vsichni jako z cirkusu, ale mne se ti libi. Ja to tu uz take odkoukala a pak prijedu do CR a to je studena sprcha - porad reci typu: Ty mas rande, ze jsi tak namalovana? Ty jdes do divadla? Podivej se na ni, jak je vymodena.. atd atd. Proste hodne Cechu je zlych a spatne snasi nekoho, kdo vycniva a kdo chce zit jinak.. Bohuzel... Peto, ty zustan jako jsi, ja se take kvuli ceste do CR nenechavam svuj styl v zahranici. A vis co? Ja se bavim reakcemi ostatnich a tema jejich znechucenyma pohledama :-D Dle me by meli byt Cesi trosku pokornejsi, vse kritizuji, ale at se obcas kouknou do zrcadla...Nejen tady, kde ziju, maji Cesi dost spatnou povest...A popravde uz jen dle obleceni se da vetsina poznat, ze jsou z CR... LV

      Vymazat
  24. Ahoj Péto, ta rtěnka od Milani je můj favorit z tvého videa :) taky ujíždím na fialové, jenom drobná rada, mauve se čte mauí, omlouvám se, že tě opravuju..

    OdpovědětVymazat
  25. Jinak jak tady některé přítomné dámy komentovaly tvůj outfit na fashion week, když se podívám na fotky lidí co na přehlídce byly u czechchichs, spíš bych negativně hodnotila je,než tebe Petro. Šaty byly originální, barva velice modní, ličení to doladilo. Nejdeme na prodanou nevěstu, ale na modní akci a to jsi splnila na jedničku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju hrozně moc, já jsem také měla za to, že když jdu na koktejl spjatý s módní přehlídkou,že koktejlkami tedy nic nezkazím,ale každý má jiný vkus, to chápu a respektuji, někteří si také přijdou jen rýpnout a některým prostě vadí jen to, že mne tam pozvali,tak ono je to těžké :)......

      Vymazat
    2. No jasně..,jenom mi tedy stále není jasné proč jsem ty lidi chodí, když jsi tak neinspirativní..to mi stále více uniká, ale tak to je taky spojené s tím co jsi psala výše o nutnosti si do někoho rýpnout a neschopnosti někomu přát úspěch.

      Vymazat
  26. Ahoj Péťo, šaty ti moc sluší a jsou pěkné!! Nechápu komentáře typu- že jsou staromódní...To napíši jenom holky co nemají fantazii a oblékají se podle stejného lejna jako ostatní.)Nuda.
    Naopak, chválím, že se oblékáš vesele, barevně a ženský. Jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
  27. moc ti to sluselo Peto, tesim se na dalsi clanek o PFW :)

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj, od kdy cca budou prosím na Tvém e-shopu paletky Sleek?
    Díky Karolína

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kájo, faktura je zaplacená, balík snad an cestě :), nevím jak dlouho může jít, možná koncem příštího týdne by to tu mohlo být :).

      Vymazat
  29. Já tedy na fialové rtěnky nejsem. Nevím proč, ale libuji si prostě v "neutrálních" hnědých odstínech. Ale tak ať každý nosí, v čem se cítí :)
    Jinak ty šaty ti moc sluší a skvěle se k dané příležitosti hodí. Nechápu ty negativní komentáře výše. Moc se těším na report :)

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj, nemáš ponětí, kdy budeš v televizi? Ráda bych se podívala. Díky. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to nevím, třeba mě nakonec vystřihnou :D,ale až to bude tak dám určitě odkaz na facebook :)

      Vymazat
  31. Peti, nedala by si do eshopu od UD lip primer potion? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já ho ted nedokáži sehnat za dobrou cenu, tak by se vám to asi nevyplatilo......

      Vymazat
  32. http://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-trendy-moda/198376/pet-duvodu-proc-nenosit-telove-silonky-nikdy.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jen vidim blesk v linku a ani to nebudu otevirat, to budou jiste velmi inteligentni rady :D, zrejme neco o silonkach, ja jsem mela tenoucke a velmi svetle v barve mych nohou a neleskle do uzavrenych lodicek, udalost byla oznacena jako koktejl s modni prehlidkou, tak jsem si vzala koktejlky a vzhledem k vecerni akci a uzavrenym botam silonky, chodit tam naboso by mi prislo opravdu divne u kratkych satu, to se hodi na leto a ne na vecer. Ale asi vec nazoru jako vse :).

      Vymazat
    2. To přece nemůže být jen věc názoru, ale etikety, samozřejmě, že na takovéto akce se nosí silonky. :-)

      Vymazat
    3. to je i můj názor, ale hodně lidí tam bylo naboso, což mi přišlo v lodičkách dost zvláštní, tak nevím.....

      Vymazat
    4. na akcie sa prave nemusia nosit silonky, nie je to pravidlo ;) rovnako aj na ples, do plesovych siat sa silonky NEnosia. telove silonky vyzeraju zufalo, hrozne deformuju nohy :DvPeti, ak sa ti nepaci blesk, tak tu mas vyjadrenie stylistov http://skolastylu.cz/tematydne/detail/72

      Vymazat
    5. Já bych k takovým šatům na boso nešla, mně to prostě přijde nevhodný, jako k něčemu delšímu ještě ok, ale takhle, to je jak na léto a do zavřených lodiček je to i nepříjemný, to bych si odřela nohy akorát, článek si přečtu ;). A nechápu, kde se najednou vzal názor, že všechny tělové silonky vypadají strašně, nosily se vždycky a nosit se budou, to je přece věc, která nepodléhá módě a osobně bych se teda řídila zdravým rozumem než stylistou třeba z Blesku :D, nebudu na podzim večer po Praze lítat s nahýma nohama, to fakt nechápu tyhle názory.

      Vymazat
    6. ok, predstavme si, ze vsechny nemame takove krasne dlouhe nohy jako Peta a tudiz i kdybychom chtely chodit bez silonek, tak nemuzem. Jakou barvu teda mame nosit? Cernou nebo bilou? To ma jako vypadat lip?:D
      Za dva tydny se vdavam, mam kratke, smetanove saty, vdavam se v kostele, bude kosa. Mam celulitidu a na jedne noze hodne jizev. Jakou barvu si mam vzit? Bilou? Ke smetanovym satum? Navic, bile silonky delaji tluste nohy neuveritelne korpuletni a zvyraznuji celulitidu. Mozna ruzovou nebo zelenou, ne? Apson bych byla originalni nevesta :D
      vazne, nekde vyplody radoby znalcu mody me vazne fascinuji. Nylonky jsou uz dlouha leta znamkou toho, ze zena, ktera je ma na sobe, je v jistem smyslu nobl a ma dost soudnosti, aby na nektera mista nechodila s nahyma nohama.

      Vymazat
    7. Komentář č. 92.: Smetanové šaty - pokud nejsou přehnaně elegantní, zvolila bych i ty zelené silonky :) A nebo barvu jednoduše hodící se ke kytce :)... Ráda vídám originálnější svatby, ale pořád má spoustu lidí málo odvahy :)

      I.

      Vymazat
    8. Silonky ve spreji ;) Totiž to že tělové silonky udělají hezké nohy je dost mylná představa...

      Vymazat
  33. Ahoj Peti, sleduju Tvůj blog už nějaký ten měsíc a moc se mi líbí tvé recenze a hlavně tvá videa. Působíš na mě velmi sympaticky a mile. Po shlédnutí Tvých videí se už nemusím bát výraznějších odstínů rtěnek a za to Ti patří mé velké upřímné díky. Jak jsem si všimla, tak někteří lidé budou rýpat kdykoliv a na cokoliv. Ale z těch si určitě nemusíš nic dělat, protože máš spoustu fanoušků (nebo jak to nazvat), kteří Tě pravidelně sledují a vždy se těší na každý tvůj článek nebo video. Chtěla bych Ti popřát hodně štěstí a úspěchů s blogem a také krásný den.
    Lucie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lucko, děkuju hrozně moc za krásný komentář, který mne potěšil a opravdu si vážím toho, že mne tak podporujete, bez vás by neměl smysl ani blog, ani videa a ani by mne na žádnou přehlídku nepozvali :).

      Vymazat
  34. Tyhle akce jsou všechny stejné, musím na ně chodit již řadu let, jsou tam lidé, co něco dokázali a lidé, co se dokázali narodit, nebo se tulí k těm, co něco dokázali. Jedni jsou zlatí, druzí pozlacení. Tak to prostě je. Tys zapadla mezi ty zlaté a nestálo tě to ani kapku spolknutého semene, proto Tě ty pozlacené/í nesnášejí a budou nesnášet...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já popravdě vůbec nevím, co na tohle napsat, snad děkuju moc?! :)

      Vymazat
    2. Tedy to jsou slova do pranice...... hezky Katarino, jsi skvělá.... tak to fakt funguje.....

      Vymazat
  35. Ahoj, začala jsem Tvůj blog sledovat asi dva týdny zpátky, a musím tedy říct že jsem úplně nadšená :) Nikdy jsem žádný blog moc nesledovala, ale Tvůj je super. Já se řadím taky k letnímu studenému typu, takže to video o rtěnkách mě strašně inspirovalo a nějakou fialovou si určitě pořídím (nejspíš Maybelline).
    Jinak přeju hodně úspěchů a určitě budu dál sledovat (na mateřské času dost :))

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj Peti, prosím, odkiaľ máš tú halenku? Je krásna!

    OdpovědětVymazat
  37. Paní/slečna Jana je vševědoucí. Vždy má jistě stoprocentní pravdu, především v posuzování vkusu. Jinak si nedokáži racionálně odůvodnit, jak by mohla mít tak sebevědomé názory. Navíc mě mírně uráží, když si myslí, že čtenářky tohoto blogu jsou jen hloupé ovečky bez vlastního smýšlení, stylu, názoru. Dovoluji si říci, že je poněkud naivní zastávat názor, že když si Péťa vezme nějaké oblečení, tak my ho bezhlavě zkopírujeme. Je to opravdu jen inspirace. Pokud se mi to nelíbí, tak outfit nechám být a dále se nezajímám. Proč taky, žádný užitek bych z toho neměla.
    Paní/slečnu výše jmenovanou tyhle "hádky" nejspíše baví, ale zato Petru asi ne. Tak Vás prosím jen o jedno: nesrážejte jí náladu a neberte drahocenný čas "útočnými" komentáři. Dělá blog pro čtenáře a tímhle chováním nás akorát okrádáte o vytváření nových článků i odpovídání na naše komenty. Navíc Vaše snaha je marná, ona se kvůli Vám (doufám) měnit nebude.
    Nakonec jen dodám, že běžně komentáři nepřispívám, ale ráda se postavím za svoji oblíbenou blogerku, která mi pomocí nejen svých videí, dává zkušenosti ze světa líčení, za které jsem jí jako šestnáctiletá dívka vděčná.
    S pozdravem KiTy

    OdpovědětVymazat
  38. Aho, budeš mít na e-shopu rtěnku Sleek Mystic? chtěla jsem si ji objednat ale nevidím jí

    OdpovědětVymazat
  39. ahoj, urcite ano, byla v objednavce, ale byla v UK vyprodana, ted jsem ji objednavala znovu, tak snad dorazi koncem tydne :).

    OdpovědětVymazat
  40. Zdravím , chcela som sa opýtať či nepoznáš nejaký tmavý, fialový , sýty odtieň rúžu a keby sa dalo aj značku ďakujem :)
    S pozdravom Miša

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!