FOTD - líčení z videa o kosmetice Sleek + recenze na produkty značky S-he stylezone

by - 28 září

Krásné sobotní odpoledne,

s příspěvky na blogu se teď docela činím (asi to bude tím, že jsem od manžela chytla rýmu a kašel a tak se zdržuji v teple domova), zítra si dáme oddechové video a dnes ještě nějakou tu kosmetiku a líčení. Moc se vám totiž líbilo líčení z posledního videa a tak bych vám ho dnes chtěla ukázat trochu více zblízka a napsat něco málo o produktech, které jsem na tohle líčení použila. Za pochvaly líčení vám moc děkuji, musím se přiznat, že mi ho pochválil i manžel a mohl na mě oči nechat, což se u líčení zas tak často nestává, ale tohle se mu vyloženě moc líbilo :).


Čím je tohle líčení také specifické je to, že jsem na něj použila co nejvíce produktů značky S-he stylezone, která se dá sehnat v DM drogerii, já jsem obdržela testovací balíček od DM (který blogerkám občas přistane ve schránce :). Tuto značku kosmetiky obcházím v drogerii obloukem, respektive, pár věcí jsem si pořídila a hodně jsem tuto kosmetiku používala  před cca 8-9 lety. Co si tak matně pamatuji, tenkrát to nebyla žádná sláva a od té doby, co změnili obaly a vypadají jako dětská stavebnice z bílého lesklého plastu, nemám vůbec náladu si něco od této značky pořídit. Dnes se ale odprostím od, pro mě dětských, obalů a zaměříme se přímo na náplň a že některé produkty nebyly vůbec tak špatné, jak jsem se domnívala, že budou, ovšem některé zase svou kvalitou zamrzly na době před 10 lety...... Na fotce vidíte i laky, aby nebyl můj dnešní článek dlouhý až přespříliš, rozdělila jsem laky do článku samostatného a fotky a recenzi na ně si můžete přečíst na bloggerkách.cz tady. A recenzi na zbývající rtěnky S-he, které mám ve své sbírce si můžete přečíst tady v mé loňské recenzi.




na líčení jsem použila:

*CC krém Max Factor warm almond
*tvářenka Catrice siberian call Rose´s wood
* korektor Catrice All round
* pudr She 002
* rtěnka She 122
* stíny mono She 010, 020, 050
* řasenka Maybelline Big eyes
* tužka na oči Maybelline Master smokey - smokey black
* štětce Sigma

lak: She 296




Mono stíny S-he 010,020,050

Tyhle maličké mono stíny , které jdou na sebe poskládat a tak je můžete pohodlně přenášet a udělat si vlastní, třeba cestovní, sestavu, mne překvapily nejvíce v pozitivním slova smyslu. Nejenže ty barvy jsou moc krásné, ale také překvapivě docela dobře pigmentované. Nejvíc syté a nejkrásnější se mi zdají ty v odstínu 020 fialové se shimmerem. Jedná se o studený odstín, který k mým očím vyloženě ladí. Světle růžová 010 se stříbrnými třpytkami je také moc krásná. Poslední 050 je černošedý odstín se stříbrnými třpytkami a také se mi moc líbí, ovšem přijde mi ze všech zmíněných nejméně pigmentovaný a navíc mi přišel rozbitý, ale já si ho spravím ;). S bází mi stíny drží dobře celý den, ani příliš neztrácí na intenzitě, ale co mi vadí je to, že poměrně dost práší při nanášení. Celkově ale ty stíny nejsou špatné, takový průměr, nejlepší se mi zdá ten fialkový a asi bych se nebála po nich v drogerii sáhnout.



 
 
Rtěnky magic colours 137 a 122
 
Jako rtěnkový maniak jsem se na vyzkoušení těšila, i když mi bylo trochu jasné, co mám asi tak očekávat, protože některé rtěnky už mám a psala jsem o nich tady. Oba odstíny jsou na pohled velmi pěkné a nositelné, 122 je přirozená broskvová krémová barva a 137 je krásná každodenní červená s jemným shimmerem. Bohužel, i když rtěnky vypadají na pohled moc hezky, jejich konzistence je taková jakoby "lojovitá", jsou velmi špatně pigmentované (na fotkách více vrstev) a na rtech vůbec nic nevydrží, všude se rozmazávají a to nemluvím o tom, že dost lezou do vrásek. Celkově, i když se mi barvy líbí, tak bych si další určitě nepořídila, nestojí za to, to v podobné cenové relaci cca 70Kč naleznete mnohem lepší, třeba ty nové od Essence. Řekla bych, že rtěnky S-he jsou jedny z nejhorších, ne-li úplně nejhorší, co jsem vyzkoušela.
 







 Lesk na rty volume-up lipgloss 217
 
Lesk v krásné béžovorůžovonude barvě slibuje zvětšení objemu rtů. Já na tyhle blbinky moc nejsem, protože nemám ráda, když mě na rtech cokoliv pálí a tenhle lesk dělá přesně tohle bez jakéhokoliv jiného efektu. Opticky vypadají rty plnější s každým leskem a tento není ničím zázračný. Je hutnější, středně krycí a trochu lepí, výdrž je docela dobrá. Za sebe bych to hodnotila jako takový obyčejný lesk, nic co bych nutně musela mít, na druhou stranu, barva je to hezká a na rtech nevypadá špatně, ale žádná bomba.
 


 
Lesk long-lasting lipgloss 132 
 
Na první pohled barva, která mi nesluší a třpytky, které ve věcech na rty nemám ráda, tak jsem sí říkala, jak tohle asi může dopadnout :D......no, překvapivě lépe, než jsem čekala. Lesk je spíše hodně třpytivý a docela málo pigmentovaný, i když v silné vrstvě a na mých světlých rtech, udělá docela hezkou barvu a kupodivu se mi docela i líbí a ani ty třpytky mi zas tak nevadily. Stejně jako lesk předchozí, konzistence je hutnější a lepivější a výdrž klasická. Osobně mám pocit, že S-he lesky jen jinak pojmenovala a do prvně zmíněného přidali trochu mentolu a tím to končí, protože vlastnosti mají oba dva stejné a rozhodně ani díky názvu long lasting od tohoto lesku žádnou velkou výdrž nečekejte. Osobně bych po této barvě nesáhla a ani bych si ho znovu nekoupila. Oba lesky stojí přes 70Kč a určitě bych doporučila spíše Essence než tyto, protože co si tak matně vzpomínám, S-he v lescích za těch 9 let neudělala žádný pokrok.
 


 
Kompaktní pudr 002
 
Nejsem pudrový mág, nemám nijak mastnou pleť a tak pudry, krom čela a T-zony v podstatě nepoužívám a když už, tak mám raději pudry transparetní, buď fixační od Dermacolu nebo matující od Essence, takže pudrem jsem moc nadšená nebyla. Pudr jsem použila několikrát a musím tedy říct, že kdo má rád pudry a netrvá na bezbarvých, tak mi vůbec nepřipadá nějak špatný. Hezky matuje, je neparfémovaný a barva je opravdu taková hodně přirozené a jemná, takže nevytvoří žádné barevné nánosy a fleky. Překvapivě jsem se přistihla, že po něm sahám poměrně často a že se mi moc líbí vnitřní kostičkový design. Celkově bych teda řekla, že to není špatná koupě a pudr bych doporučila, stojí myslím kolem 100Kč.
 


 
Laky quick dry 296,329,311 a 323
 
O lacích se toho více dočtete na blogerkách, abych už nebyla přespříliš dlouhá, tak snad jen, že barvy se mi moc líbí a že docela rychle schnou a kryjí ve dvou vrstvách.
 
 
Toť dnešní, opět, megadlouhý článek, snad jsem vás neunudila k smrti :). Zítřejší video bude na trochu netradiční téma a to o vedení domácnosti, úklidu, vaření, domácích pracích atd, prostě taková víkendová oddechovka, o kterou jste si psali, nic, co by se týkalo kosmetiky, ale to, s čím bojuje každá z nás každý den :).
 
Co se týká dnešního článku, celkově hodnotím S-he spíše podprůměrně, sama bych si pořídila leda tak ty laky, ty mají fakt hezké barvy a ty fialkové stíny, jinak nic moc a značku budu asi nadále v drogeriích spíše ignorovat, jak jste na tom vy? :)
 

You May Also Like

42 komentářů

  1. Peti krásná jako vždycky !! A těším se na zítřejší netradiční,ale přesto určitě zábavné video:) Peti já bych se tě chtěla zeptat,chci si koupit paletku MUA Undressed,ale převažují tam takové hnědě stíny a nejsem si jistá,jestli se to k mým modrým očím hodi. Co si myslíš jako kosmetiková přebornice ? A promiň, že otravuji. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, určitě je tato paletka více než vhodná k modrým očím, má hnědé, béžové, zlatavé a bronzové a šedé stíny a ty přesně nejvíce podpoří modrou barvu očí, určitě do ní jdi :).

      Vymazat
  2. Chtěla jsem si od S-HE koupit asi 2 ty pidi stíny a přítel mi to zakázal, že prej nebudu dávat tolik peněz za "takovýho malýho hajzla" =D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty se ptáš přítele, jestli si můžeš koupit stíny? No to mě podrž. Navíc když už, takovýho držgršla bych "chtěla" mít doma. Jel by jak namydlená myš.

      Vymazat
    2. Je faakt že jsou malý a dávat peníze za něco tak malého to se mi ani nechce. Když taky přemýšlím jestli si to koupit nebo nekoupit, tak se zeptám svého přítele, aby mi pomohl s mou hroznou nerozhodnutí. :)

      Vymazat
    3. Ježiši.... tak ne kazdej potrebuje mit doma frajera kterej jen zasobuje a dava penize jak bankomat....
      Pritel ma pravdu.. Klarko jsou veci ktery za ty penize muzete mit oba ... udelat si radost a stiny si koupit treba priste :-)

      Vymazat
    4. no já bych taky řekla, že za 40Kč jsou docela malý.....

      Vymazat
  3. To líčení očí je nádherné, vždycky zalituju, že jsem narozdíl od tebe jarní typ, který si tak hezky výrazné líčení moc nemůže dovolit:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já spíš zalituju, že už jsem stará a mám spadlá víčka a už si to nemůžu dovolit:(. Miriam

      Vymazat
  4. Peti, ten lak 296 jsi měla taky ve videu se Sleek, viď? Já jsem ti totiž musela pořád koukat na nehty a přemýšlela jsem, co to máš za lak. :-) Tak teď už je jasné, že 296 bude moje. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. S-he mě zatím nezaujala ničím, ani cenou :-D P.

    OdpovědětVymazat
  6. Před cca 7 lety jsem od nich měla kajalovou tužku na oči, tenkrát mi stačila, ale dnes by mi už asi nevyhovovala. A bílý úžasně pigmentovaný stín se shimerem, který byl naopak supr a doteď jsem podobný stín nikde nepotkala.

    OdpovědětVymazat
  7. Už dřív jsem ze zvědavosti koupila sadu 4 stínů do fialkova. Nebyla jsem nijak unešená, stíny docela práší. Co považuju za vyslovený "hřích", jsou obaly kosmetiky S-he. Možná zajímavý nápad, ale provedení? Vysloveně nehezké! Myslím, že obal také hraje velkou roli, aby produkt ženu zaujal. Takže ... stojan v drogérce vlastně obloukem obcházím i já.
    Míša K.

    OdpovědětVymazat
  8. Laky od She jsem měla strašně ráda tak před 5 lety, když měly ještě to staré balení...ale od té doby co jsou v novém tak mi připadá, že kvalita šla dolů....no a taky mě ty jejich obaly vrcholně odpuzují:D

    OdpovědětVymazat
  9. To fialové líčení je superkrásné! Akorát bych zvolila možná trochu jiný odstín rtěnky, nějakou nude, nebo tak:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Bude článek na řesenku a tužku od Maybelline? Plánuju jejich koupi a ráda bych věděla, co si o nich myslíš. Jinak líčení je moc pěkné, na zimu ideální :)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alčo, určitě bude recenze, ta řasenka je skvělá a tužka taky :), hlavně ten malákartáček na spodní řasy, krásně se s ním rozčešou i řasy vrchní ;).

      Vymazat
  11. Péťo, moc Ti to sluší, takhle barevná kombinace stínů Ti prostě báječně sedne. Klobouk dolů.
    Jinak ke kosmetice She můžu říci, že ji také docela obcházím obloukem, zvlášť nehezké jsou ty obaly, jak už bylo mnohokrát zmíněno. Působí děsně lacině. Sice vím, že je to levná kosmetika, ale proč to prokrista musejí dávat najevo už tím balením? :-) nevím no... důvěru to ve mě nebudí.

    zkraslovadla

    kdyzmamchut

    OdpovědětVymazat
  12. Opravdu se mi líbí fialové oční stíny a červený a šedý lak (ten je vážně zajímavý), ale obaly S-he jsou tak nepěkné, že mi v košíku nikdy nic neskončí a sáhnu klidně po dražší, ale oku více lahodící kosmetice:)

    kissabee.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Peti, krásné líčení :-)

    http://www.klaranekulova.com/

    OdpovědětVymazat
  14. Líčenie krásne, tiež ma najviac zaujal ten fialový tieň.

    OdpovědětVymazat
  15. Nádherné líčení, opravdu na tobě vypadá skvěle :) A S-he se v obchodu vyhýbám, moc mě neláká. Ale ty laky mají krásné barvy a i ten fialový stín není špatný :)

    OdpovědětVymazat
  16. Péťo, zkoušela jsi už něco na ucpané póry na nose? :)

    OdpovědětVymazat
  17. To líčenie je fakt krásne, veľmi ti pristane. S-he teda nič moc, hlavne tie obaly... Ale tie laky vyzerajú pekne :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj :) Ty nehtíky jsou krásné! :O
    Nechtěla by jsi udělat nějaké video o studiu na střední škole? :D Třeba jak jsi se připravovala, jak jsi zvládla maturitu nebo nějaké typy a rady? :)

    OdpovědětVymazat
  19. Peti, chtěla jsem se zeptat na ten CC krém od Max Factor. jaký je? ja mam hodně světlou plet se žlutým podtonem a vyběr vhodneho make-upu je pro mě boj.. kdyby si měla nějaky typ, byla bych moc rada :)

    OdpovědětVymazat
  20. Nadherne liceni <3

    looromanova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Krásné líčení,tobě dělá až uhrančivé oči!:-)No,prostě moc sluší!:-)Mě se fialové odstíny stínů taky strašně líbí,ale asi k mému typu nejdou(modrooká blondýna),nebo netrefím správný odstín,protože vždy vypadám akorát uplakaně a unaveně v takových odstínech..A kosmetika She je pro mě strašně nezajímavá,ty obaly hrozně odrazují.Možná už to není má věková skupina,každopádně je zvláštní,že u Essence stojanů se vždy ze zvědavostí zastavím..nika

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj Peti, potřebovala bych poradit ohledne make-upu, BB, CC krému..jsem asiatka s tmavší, žlutou kůží :D a make-upy taky v česku jsou pro mě buďto moc tmavý nebo moc světlý :/ budu ráda za jakýkoliv tvůj typ, děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  23. She považuju za nejhorší drogerkovou značku. Nemám žádný problém s většinou levných značek, Essence mám ráda, NYC taky, pár věcí od Miss sporty taky apod. ale She? Už jen ty jejich hrozné obaly mi nesmí do domu :-) Mají bezkonkurenčně ty nejošklivější obaly. Jejich stojan v DM vždycky míjím a dle tvojí recenze to tak i zůstane :-) Jinak přidávám se a taky chválím líčení, mám podobnou barvu očí jako ty a fialovou ráda používám.

    OdpovědětVymazat
  24. Chtěla jsem nějakou neutrální rtěnku, tak jsem si koupila od s-he číslo 122 a jsem velice zklamaná, jak přetírám tak přetírám a nevidím stále žádný rozdíl :( Ale jsem poučena a od s-hy jedině laky na nehty :)

    OdpovědětVymazat
  25. Chtěla jsem nějakou neutrální rtěnku, tak jsem si koupila od s-he číslo 122 a jsem velice zklamaná, jak přetírám tak přetírám a nevidím stále žádný rozdíl :( Ale jsem poučena a od s-hy jedině laky na nehty :)

    OdpovědětVymazat
  26. She kosmetika je k ničemu,pigmentace stinu me uz nekolikrat zklamala. Zkoušela jsem tyčinku na kruhy pod očima,pruser jak hrozne lezla do vrasek a vic je zviraznila....navic obal me je odpudivý,nevim ,ale za me nikdy vic,jsou to vyhozený peníze. Pokaždé jsem byla velice zklamana.

    OdpovědětVymazat
  27. Překrásné líčení!

    OdpovědětVymazat
  28. Opravdu přenádherné líčení!Stíny vyzkouším..
    Moc,moc se mi na Tobě líbí i odstín rtěnky She 122,hned bych si ji šla koupit,ale věřím,že kvalitní nebude.Nenašla by se rtěnka v takovém odstínu v lepším provedení?Děkuji Katka Z.

    OdpovědětVymazat
  29. Prosím o tutoriál, nejhezčí líčení co jsem na Vás viděla

    OdpovědětVymazat
  30. kosmetika She mě obecně moc nebere, ale tyhle laky se povedly :)

    OdpovědětVymazat
  31. dobrý den kupovala sem si léta rtěnku S-he růžovou ted už ji nedělají a nemůžu sehnat podobnou chci se optat proč nedělate růžový rtěnky děkuji Eliška

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!