FOTD Modročervené párty líčení + Recenze Essence novinek pro podzim 2013 + Projekt blogerka roku

by - 19 září

Krásný čtvrtek vám všem,

ještě než se pustíme klasicky do článku a recenzí zajímavých novinek od firmy Essence, byla jsem požádána o to, zda bych vám i já (stejně jako třeba Lucka a Nicole z Cup Of Style) nepředstavila projekt Blogerka roku a jelikož, jak víte, ráda podpořím dobrou věc a pro portál blogerky.cz vytvářím i články (jako třeba dnešní líčení), rozhodla jsem se vás o této události informovat. Abyste mi rozuměli, nejsem nějaký skalní fanda podobných soutěží (ehm, vlastně vůbec v jádru nejsem fanda jakýchkoliv soutěží :D), soutěží miss a já nevím čeho všeho ještě, považuji to celkem za zbytečné, ale tento projekt mě zaujal právě i svou charitativní částí Blog pomáhá a podporou nadačního fondu Dobrý anděl, který pomáhá rodinám, kterým život znepříjemňuje rakovina a díky tomu se dostali do finančních potíží. Nevím, jestli tento nadační fond znáte, ale myslím, že v ČR je obrázek Dobrého anděla poměrně rozšířený a tak si říkám, proč nepodpořit dobrou věc, je to maličkost, kterou může udělat každý z nás a pokud nám v tom mohou pomoci i blogy, ať už jakéhokoliv zaměření, jsem pro. Tak tedy, i pokud by vás samotný projekt Bloggerka roku 2013 nezaujal, prosím, mrkněte alespoň na tu charitativní část ;). Ale abych vám řekla něco o samotném projektu, samozřejmě vše najdete na oficiálních stránkách viz odkaz výše, ale v podstatě se jedná o to, že vy čtenáři, nebo i vy, blogerky můžete nominovat svůj blog, nebo blog své oblíbené blogerky, ve 4 hlavních kategoriích beauty, fashion, food a life. Co se mi hlavně líbí, že o výsledcích budou rozhodovat právě čtenáři a své zástupce si do výběru nominuje i porota, jejíž členy si můžete prohlédnout na stránkách. Pro začínající blogerky je to jistě příležitost jak svůj blog zviditelnit, protože poslední kategorie je Objev roku a mohou se zúčastnit všechny blogy, které vznikly po 1.3. 2013. Zajímávé jsou rozhodně i ceny a závěrečný večírek pro blogerky. No a předpokládám, že se mě někdo anonymně zeptá :D, jestli jsem nominovala svůj blog, tak ne ;), myslím, že je objektivní nechat rozhodnutí právě na vás, na čtenářích, kdo se má do výběru dostat a předem vám všem děkuji za blogerky, které jste nominovali právě vy, protože, alespoň to si myslím já, právě pro vás, my blogerky, píšeme a blog tvoříme a já osobně bych bez vás nebyla nic a že jste mi vy všichni pomohli splnit sen o vlastních kosmetických štětcích, už nemusím vůbec zdůrazňovat. Proto bych i ráda na tomto místě apelovala na blogerky, aby si svých čtenářů vážily a hýčkaly si je a nezapomínaly na to, díky komu se jim třeba podařilo získat nějaký úspěch, či spolupráci, či cokoliv jiného, čeho díky blogu dosáhly.

 
 
Tak a teď už k dnešnímu líčení. Obyčejně se držím pravdila buď výrazné oči nebo rty, ovšem pravidla jsou od toho,aby se porušovala, alespoň v líčení a módě, tady nejde o život a tak jsem si řekla proč nezkusit něco výraznějšího,co by se hodilo na večer, plesovou sezonu nebo párty. Celé líčení je velmi jednoduché a skvěle bude vypadat na zimním typu Sněhurky,ale v jemnější verzi si ho může dovolit v podstatě každý. Budu ráda, když mi dáte vědět, jestli se vám líčení líbí a jestli i vy někdy nosíte výrazné rty i oči najednou. V pokračování článku naleznete i recenze na pár novinek, které jsem k líčení použila.
 



 
Použitá kosmetika:
 
*CC cream Dermaheal Tan beige
* korektor Catrice All round
* krémové stíny EssenceStay all day 07 Jim-me blue
* paletka stínů Sleek Storm
* tužka Essence I love smokey
* řasenka Essence Lashes go wild
* tužka na rty NYX Hot red
* rtěnka Essence All you need is red
* bronzer a rozjasňovač EssenceSun club all - in -one bronzing highlighter lighter skin 01 sun light
 
Essence long lasting lipstick 02 All you need is red
 
Předpokládám, že nejžhavější a nejvíce diskutovanou novinku od Essence už jste si v drogerii určitě ohmataly na vlastní kůži :), nebo o ní někde četly, ale protože se, podle mě, jedná o věc, která se Essence fakt povedla, musím  vám o ní napsat i já. Na této rtěnce mne totiž překvapily tři věci, velmi příznivá cena za fakt slušný produkt a krásná pigmentace a zajímavá konzistence. Tyto rtěnky stojí v drogerii 59,90,- a jsou dostupné v 10 krásných odstínech. Já sama mám teď už tři, protože jako rtěnkový maniak, jsem prostě barvám a ceně neodolala, mám odstíny 02, 09 a 10. Rtěnka sama o sobě je v klasickém, černém balení s barevným proužkem uprostřed, myslím si, že to nikoho určitě neurazí a asi ani nenadchne, ovšem oproti balení klasickému, na které jsme u Essence zvyklé, se mi tohle líbí o dost víc, je pevné a bezvadně funkční, rtěnka se v něm neviklá jako v těch původních. Barva sama o sobě je moc hezky pigmentovaná a kryje už v jedné vrstvě, tedy na mých světlých rtech, je možné, že vy, kdo máte rty více pigmentované, budete toto vnímat jinak. Konzistence je taková zvláštní, hodně lehká až spíše gelovokrémová a hrozně moc jemná, ta rtěnka je mnohem méně hutná, než jsem zvyklá, ale přitom nevysušuje, neleze do vrásek a rty vypadají jakobyste je barvou potáhly. Nikde to nedělá šmouhy, prostě jako kdybyste si rty přetřely barvou. Opravdu jsem byla mile překvapená. Co se týká výdrže, tak osobně mi zas až tak excelentní a  výjimečně dlouhotrvající nepřijde, po jídle je třeba obnovit, ale nějaké to pití to snese určitě, to ale fakt není věc, která by mi vadila, beztak si po jídle čistím zuby a rtěnku obnovuji. Za mě, za tu cenu fakt skvělá věc a úžasný výběr odstínů, ani jsem se nemohla rozhodnout, určitě doporučuju!
 



 
Essence Lashes go wild volume mascara
 
Další z podzimních novinek ve velmi netradičně zpracovaném obalu. Tahle řasenka má ale zajímavý nejen obal, ale i kartáček. Jste zvyklé na klasický kulatý a pevný obal? Tak tohle je něco úplně jiného a podle mě je to velmi dobrý nápad. Měkké tuba totiž umožňuje vypotřebování řasenky až do dna, protože si ji můžete pohodlně "vymačkat".  Plusové body dávám i za kartáček s výkroji, který řasy neslepuje, pěkně rozčeše a prodlouží. Plus dávám i za cenu kolem 60-70Kč. Jediné, co mi nevyhovuje a je to bohužel poměrně podstatné mínus, je konzistence řasenky, netuším, jestli zrovna ta má je nějak vyschlá, ale na řasách se mi docela drolí a poměrně opadává. Celkově tedy hodnotím neutrálně, obal i kartáček fajn, ale na náplni by bylo třeba ještě zapracovat, Essence má i lepší řasenky.
 
 
Essence Sun club all in one bronzing highlighter 01 sun light
 
Na bronzery já teda moc nejsem a když už, jsem na ně poměrně náročná, hlavně co se týká odstínu. Proto mě příjemně překvapila tahle novinka, která se dá použít jako rozjasňovač, bronzer i tvářenka. Na obalu, ani v konzistenci, nehledejte nic inovativního, obal je pevný a praktický a pigmentace spíše nižší až střední, což mi u tohoto typu produktů vyhovuje více, protože jsem hodně světlá a jakmile je něco pigmentováno sytě, tak je to na mě moc výrazné. Můžete si i, díky různě barevným proužkům, sestavit svůj požadovaný odstín. Bronzer tedy trošku práší, ale není to nic, co by mi přišlo tragické a vadilo mi to. Výdrž je na mojí sušší pleti dobrá, drží mi celý den. Obsahuje jemné třpytečky a bezvadně vypadá i jako oční stíny.
 


 
Essence I love smokey jumbo eye pencil 01 deep black
 
Klasická černá tužka v jumbo verzi je věc, která se hodí každé z nás. Tužka je klasicky dřevěná, což při ořezávání dost oceňuji a je měkká a velmi dobře pigmentovaná. Nezkoušela jsem ji zatím na waterline, ale normálně na kůži mi drží dobře, nerozmazává se (opět sušší pleť, nevím, jak u mastné), kůži nedře a je pěkně matná. Cena kolem 50Kč a za sebe bych ji za tu cenu určitě doporučila.
 
 
 

You May Also Like

70 komentářů

  1. ahoj na blogerku roku jsem tě nominovala hned jak spustili tento projekt :D líčení je krásní pouze ta rtěnka je na mne až moc výrazná :) řasenka se mi nelíbí nevím proč, ale nelíbí. Bronzerům moc neholduji takže taky nic pro mne. Ta tužka mne ovšem zaujala a asi si jí i koupím :) děkuji za tipy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ježiš, tak to děkuju strašně moc <3!

      Vymazat
    2. není zač :) a o tom to je abys získala hlasy jen za to že jsi supr, píšeš krásný články, točíš skvělá videa. A my ti nemůže poděkovat jinak než že tě podpoříme takto :) Myslím si že nejsem sama tak si drž palečky :)

      Vymazat
    3. Není zač :) A o tom to je ! Ty nám dáváš každý týden videa, články, fotky a věnuješ nám čas a my ti nemáme jak poděkovat... Proto tě podpořím v něčem co ti pomůže. A myslím si že nejsem sama, tak si drž palce :)

      Vymazat
    4. Tak to jsi byla ty.. mě nominace už nešla přidat! :)

      Vymazat
  2. Tak toto je fakt nej :) Tohle by si zasloužilo tutoriál :) Doufám, že bude, jelikož to chci strašně vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Me se tohle liceni libi neskutecne a na tobe vypada primo bozsky. Ale to bude i krasnymi fotkami, na kterých ti to moc sluší. Máš na nich hezký výraz.
      Taky moc prosim o tutorial. :)))

      Vymazat
  3. Jako panenka, nemám slov! Jste opravdu okouzlující!

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti to slusi Peti :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten rúž vyzerá skvelo, hádam už budú aj u nás :) ...mimochodom čo sada na oči a SR? A to líčenie ti velmi pristane, vyzeráš úžasne :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sady na oči budú i na našom slovenskom eshope romiebeauty.sk, informácia o naskladnení sa určite objaví na našej fb stránek :-)

      Vymazat
  6. Líčení očí krásné:) Ty rtěnky se jim povedly celkem, ale vyzkoušeno nemám, poslední dobou moc kosmetiku nekupuju, protože jí mám fakt plný stůl a už bych to vážně nevyužila.. Což je mi samozřejmě hodně líto a stejně nakupuju dál:-DD

    proto bych i ráda na tomto místě apelovala na blogerky, aby si svých čtenářů vážily a hýčkaly si je a nezapomínaly na to, díky komu se jim třeba podařilo získat nějaký úspěch, či spolupráci, či cokoliv jiného, čeho díky blogu dosáhly. --- Tak přesně na tohle jsem myslím včera myslela, je to přesně jak píšeš a pár blogerek by se mělo trošku probrat a opravdu si svých čtenářů více vážit a podle toho se k nim i chovat, protože jak píšeš, ono kdyby jich nebylo, tak by nebylo ani těch spolupráci atd...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím :) Přiznám se, že blogy, kde bloggerka nereaguje na čtenáře, vůbec jim nezodpovídá dotazy, nemám ani chuť sledovat.

      Vymazat
    2. děkuju hrozně moc holky, jinak teda, já jako samozřejmě taky další kosmetiku nepotřebuju,to ej jasný .D, ale o čem bych jinak psala, asi budu muset udělat nějakou soutěž o kosmetiku z mé sbírky :D nebo někoho podarovat.....

      Vymazat
  7. krásné!! určitě budu hlasovaat pro tebe :-)

    OdpovědětVymazat
  8. krásné! určitě budu hlasovat pro tebe!

    OdpovědětVymazat
  9. Petka, detto, skvele ako obvykle, aj podla mna si naozaj najlepsia a to nielen pre CR, ale aj pre SR. Prejav, kreativita, sarm.Palec hore. Drzim palceky ;) K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, nečekala jsem takovou podporu, opravdu děkuju!

      Vymazat
  10. Nádherný líčení, sluší ti to.

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Peti, tak odhlasováno :-) máš tam můj hlas, jak jinak :-) essence mám moc ráda takže článek super :-) včera došly štětce a velká spokojenost !!!!! Moc díky Petro! Hodně dalších úspěchů!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, děkuju hrozně moc za podporu i za nákup a věřím, že budou malovat samy :D!

      Vymazat
  12. to líčení je naprosto nádherné, přesně můj styl a vypadáš v tom úžasně! skvělá inspirace :)

    OdpovědětVymazat
  13. Třetí fotka (tedy druhá z líčení) je dokonalá vamp a neuvěřitelně sexy. Pro mě si taky top beauty bloggerka, a nejen beauty :)

    OdpovědětVymazat
  14. Péťo, určitě hodně dívek bude hlasovat pro Vás, a já přeji hodně štěstí ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Sluší ti to Peťul :) Opravdu moc hezké líčení ;) Rtěnku od essence z této nové řady mám doma a jsem s ní spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  16. Líčení je strašně krásné Péťo!! to si zaslouží video :D..Jenom jsem se chtěla zeptat,jestli Ti vadí,že Ti lidi tykají?..:D :D :D Baru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru, děkuju a nevadí mi to vůbec, je to takové přátelské, vyloženě to vítám .)!

      Vymazat
    2. Taky jsem měla v úmyslu se na to zeptat, protože mi to vykání vůbec nešlo přes pusu, ale zas bych nechtěla být nějak neslušná :) je to prostě takové familiérní, ale Peti, ty prostě působíš jako starší sestra, takže je fajn, že to nevadí, ikdyž se osobně neznáme.

      Vymazat
  17. jsi nádherná, krásné líčení a jako vždy ti to na fotkách strašně moc sluší.

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  18. To líčení je super :)
    A tu rtěnku si budu muset taky pořídit, jen pořád nevím jaký odstín :D Ale hodně mě překvapila už na pohled, ten obal je oproti těm původní úplně perfektní :)

    OdpovědětVymazat
  19. Krásný líčení a těším se, až se v drogérii kouknu na novinky od essence "naživo"! :))

    OdpovědětVymazat
  20. ahoj Pétiku ,rtenky z tehle kolekce mam dve a naprosto spokojena ,tvarenky a sorbety taky ale koupila jsem si jumbo tuzku a tak jssem byla nadsena tak jsem se taaaak zklamala,..licilo se mi s ni krasne ale ani ne behem minuty me po ni silene palili oci :-( tak me to mrzi vypada totiz dobre na kourovky fakt dělana...jinak moc ti to slusi :-) veru:-)

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Peti, liceni je excelentni!!! Prosim te koukam na ty paletky sleek, kterou by jsi mi doporucila pro zelene oci??? Dekuju. Jinak tve stetce - tak opravdu jsem nadsena, palce vsechny nahoru:-).
    Lenka33

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Leni, děkuju hrozně moc za podporu i nákup, to jsem ráda :). Jinak já bych doporučila něco s fialovými odstíny, určitě by byla skvělá nová Vintage, nejen na podzim a zimu,ale právě pro zelené oči je jako dělaná! A pak určitě Oh so special, taky určitě potrhne zelené oči, ale ty paletky jsou nádherné všechny :).

      Vymazat
    2. Peti, diky moc za odpoved! Za me mas jasny hlas o tom neni pochyb!!! Mej se moc hezky, lenka33

      Vymazat
  22. Ty si tu nominaci Peti zasloužíš, já jdu taky hlasovat pro Tebe a dneska mi přišly štětce, jabadabaduuuuu :-) jsou krásné, jemné, to bude radost se líčit. Paaa Marcela.

    OdpovědětVymazat
  23. Krásně napsaný článek, líbí se mi, že zdůrazňuješ "vděčnost" čtenářům.... to je věc, na kterou mám pocit některé blogerky zapomínají a Ty jsi právě výjimečná v tom, že prakticky na všechny komentáře odpovídáš, a že jich máš požehnaně a ne všechny z nich "pohladí po duši" :D. Takže z mé strany obr respekt a obdiv za nesmírnou pracovitost, kreativitu a pokoru. Máš můj hlas a pro mne jsi jednoznačně "Blogerka roku" a to i bez soutěžení !!! :)
    Líčení moc krásné, na rtěnky jsem se dívala a byla jsem mile překvapena kvalitou. Řasenka je dobrý nápad, ale nekoupila bych si ji, ani kartáček mne nezaujal. Tužku z této série mám již druhou a je opravdu super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ájo, děkuju moc za podporu, od tebe mne to těší dvojnásob, tvůj blog mám hrozně ráda <3!

      Vymazat
  24. akurát dnes som mala výrazné oči aj pery :) a ty vyzeráš užasne ako vždy <3

    OdpovědětVymazat
  25. Jak jsi psala k té blogerce roku. Napsala jsi to úžasně, vážně skvěle. S tvým názorem na tu rtěnku souhlasím, mám z ní úplně stejný pocit. Já mám odstín 07 a nosím jí poslední dobou úplně nejčastěji. Ale jinak mě z těch novinek nic nezaujalo :(
    To líčení je bomba.

    OdpovědětVymazat
  26. Rtěnka má úžasnou barvu. :)
    A když ji chválí takový rtěnkový odborník, asi nějaký odstín vyzkouším. :)
    Ostatní novinky už mě tak nezaujaly, ale ještě je omrknu naživo.
    A samozřejmě Ti to nesmírně sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj, líčení je krásné, sluší Ti. Tento odstín rtěnky Essence a další 3 mám také :-) a musím říct, že jsem s nimi také spokojená, skvělá pigmentace i výdrž celkem dobrá, ale musím říct, že mi ta červená nesluší tolik jako Tobě. Jednak zatím nejsem na výrazné rtěnky moc zvyklá, používám spíš lesky na rty nebo jemnější odstíny rtěnek a pak taky, i když jsem sice zimní typ, tak ne "Sněhurka", ale mám pleť spíš s olivovým podtónem, bronzový nádech, takže mi spíš jdou odstíny do fialova nebo vínově červené. Když si dám takhle jasně červenou, připadám si zmalovaná :-). Chtěla jsem to ale vyzkoušet a za tu cenu jsem si takto výraznou barvu pořídila. Mají ještě jeden tmavší odstín červené, tak uvažuji, že si koupím i tu. Mám potom ještě 2 růžové a fialkovou. Btonzery naopak miluju a hojně je používám, protože právě k mému typu a odstínu pleti se skvěle hodí. Kdo má naopak hodně světlou pleť, musí s nimi opatrně. V soutěži o blogerku roku pro Tebe budu určitě hlasovat :-)) Přeji hodně štěští! Denisa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Deniso, předem moc děkuji za podporu! Musím se přiznat,že co bych já občas dala za tmavší plet, můžeš si dovolit i hodně tmavě fialovou, která mně se strašně líbí,ale vypadám v ní jak mrtvola nebo právě tmavší červenou a vínovou a to já taky už moc nemůžu :(, resp. já si to občas vezmu, protože se mi ty barvy líbí,ale vím,že to není značka ideál :D.....nemáš od Rimmel Kate Moss 04 a 09? Ty jsou pro tmavé typy jako dělané,ale je to teda už nářez, jak jsou výrazné :).

      Vymazat
    2. Ahoj Peťo, na ty rtěnky se musím podívat. Od Rimmelu Kate Moss jednu rtěnku mám, teď si nevzpomenu na číslo, je taková korálová. Což o to, barvy se mi budou nejspíš líbit moc, ale jak sama píšeš, že už je to dost nářez, tak se obávám, že se neodvážím je koupit, protože si na výraznější rtěnky teprve zvykám. Nebýt Tebe, tak je snad ani nikdy nevyzkouším :-). Ale mám od Milani tu Black cherry, je to úžasná barva, ale já si ji nanáším štětečkem a ještě obtiskávám do ubrousku, aby nebyla tak strašně tmavá. To pak vypadám jak mrtvola.
      Ty jsi značka ideál vždycky! :-) Denisa

      Vymazat
  28. Skvělý článek:-), líčení se Ti jako vždy maximálně podařilo:-), jinak moc děkuji za další informace, měj se krásně.
    Glamour and Beauty

    OdpovědětVymazat
  29. Zaujala mě hlavně rtěnka, půjdu je do drogerie okouknout. Zatím si nejsem jistá, jestli by se mi víc hodila dvojka nebo trojka. Nejsem s to takhle moc posoudit, jestli jsou obě klasicky červené a trojka je více studená, zatímco dvojka teple oranžová nebo je trojka spíše do švestkova. A čtyřku potřebuju určitě, po temně švestkově fialové toužím.

    OdpovědětVymazat
  30. Souhlasím Peťo, ty rtěnky jsou bezva, taky jsem o nich psala článek :) Já mám 9, je to taková pěkná fialová barvička ;) No ale ještě si určitě zajdu pro další :)

    OdpovědětVymazat
  31. Chtěla jsem Tě nominovat, ale někdo mě už předběhl. :)

    Jinak zpozorovala jsi novinku od Coloramy Vintage Leather? :) Koupila jsem si ten hnědý lak a právě ho mám na nehtech, docela zajímavé. Ale nejlepší je od Gabriella Salvete Stars Enamel Princess, ten jsem poznala díky Tobě a jsem nadšená! :)

    Karolína

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Karčo, děkuju moc. No koukala jsem na to,ale zatím jsem neviděla ve skutečnosti, tak otázka, jestli skončí u mě, Colorama laky mám jinak moc ráda, dobře mi drží.

      Vymazat
    2. Haha jsi druhý člověk, co mi za život řekl 'Karčo'. (před Tebou to byla paní profesorka angličtiny ještě na gymplu).

      Ten lak je matný, takový zvláštní, na takovýhle jsem ještě nikdy nenarazila..

      Vymazat
    3. Je tak to doufam, ze jsem se te nedotkla a ze ti treba tohle osloveni nevadi :).

      Vymazat
    4. Néé v pohodě. ;)

      Vymazat
  32. Péťo, moc ti to sluší! :-) Líčení je hrozně krásné a přirozené, červené rtěnky sluší každému bez rozdílu věku.
    V projektu blogerka roku bych zásadně volila jen tebe, protože jsi skvělá! Neznám tolik skvělých blogerek, jako jsi právě ty :-) Přeju ti hodně štěstí a hezký den, K. - http://the-keep-calm.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  33. Váš blog čte spíše moje dcera, ale jí vás chci moc pochválit a poděkovat vám, že píšete spisovně a pravopis máte také vynikající :-) Čeština je krásná a je hrůza, jak ji třeba někteří moderátoři v televizi kazí, paní Pergnerová je typický příklad :-(

    OdpovědětVymazat
  34. Chtěla bych vám všem moc poděkovat za komentáře a také za podporu, moc si toho vážím a děkuji!

    OdpovědětVymazat
  35. ahoooj, také jsem neodolala a jela si dnes koupit rtěnku od essence :) a rovnou dvě at to stojí za to. Včera mi přišly štětce a jsem strašně spokojená, jsou nádherný a prostě skvělý. Už se moc těším na ten další štětec co pro nás chystáš :) to je přesně to co mi ještě chybí, uplně jsem se rozzářila, když si nám ho ukázala. Jinak paletky od sleek jsou skvělé, akorát jsem nečekala takový výběr a ted nevím kterou :D Každý den koukám a nemůžu se rozhodnout. Plánuješ ještě ty trička Petra lovelyhair ??

    OdpovědětVymazat
  36. Milá Petro, jste pro mě blogerka roku, protože jste skvělá!! Ze srdce Vám přeji vítězství. Svůj hlas jsem Vám již poslala.Pokračujte stále dál, protože to umíte a máte skvěle "našlápnuto".Věřím, že to někam dotáhnete. Bohužel se to nedá říci o valné většině dalších našich blogerek.
    Přeji mnoho štěstí Vám i manželovi!
    Mirka (ta, co platila štětce na 3.pokus) :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mila Mirko, hrozne moc Vam dekuji za podporu a samozrejme take za nakup, jsem moc rada, ze balicek dorazil a ze se nam nakonec transakce zdarila ;).

      Vymazat
  37. Péťo, na tvé inteligentní s vtipem napsané články se vždy moc těším, dáváš do nich srdíčko, tedy kus sebe, alespoň já to tak cítím, tvá slovní zásoba, sloh, a v neposlední řadě i pokora. Čtení tvých řádků mě vždy potěší. Jsi úžasná ženská, piš, natáčej nám pro radost. Přeji ti hodně štěstí a úspěchů a samozřejmě vítězství, máš na to. Ty jsi blogerka roku. Pokračuj, souhlasím, máš skutečně "našlápnuto". "Jdi za štěstím". Držím palce. J.V.

    Líčení má jako vždy šmrnc, a s tvými štětci to zvládneme všechny. Díky.

    OdpovědětVymazat
  38. Líčení je opravdu krásné, bohužel není ideální pro "mé barvy", ale tobě moc sluší.

    Já z novinek od Essence zkoušela akorát rtěnky a moc mě nenadchly. Psala jsem o nich taky tady

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!