Mercedes Benz Prague Fashion Weekend - podívejte se se mnou do backstage :) + OOTD

by - 26 září

Krásný čtvrteční večer vám všem,

v neděli jsem měla možnost navštívit Prague Fashion Weekend, konkrétně jeho zákulisí a zůstala jsem i na pár přehlídek, i když jsme byla v Praze jen na otočku a moje dojmy z celé akce, bych vám chtěla přinést právě v dnešním článku. Přiznám se dobrovolně, že mne nalákala hlavně pozvánka do zákulisí, protože mne hrozně moc zajímalo, jak to tam probíhá, zda bude cítit nervozita, chaos, napětí a budou pracovat emoce a také jsem chtěla vidět práci makeup artistů z první ruky :). Hlavním partnerem v oblasti makeupu byla letos značka Maybelline, kterou byly modelky v zákulisí líčeny, v předsálí stanu měla Maybelline i svůj stánek, kde jste se touto kosmetikou mohly nechat nalíčit i jako návštěvníci Fashion Weekendu. Pokud si tedy někdo myslí nebo vám tvrdí, že vizážisté na přehlídky by nikdy nelíčili drogerkovou kosmetikou, nevěřte mu, viděla jsem to na vlastní oči a že to líčení bylo moc hezké :). Co se mi také líbilo bylo, že jsem na stolcích zahlédla např. štětce od Sedony Lace. Určitě vás ale nejvíce, stejně jako mne, zajímá, jak to vlastně v zákulisí probíhá. Zákulisí MBPFW byl takový, řekněme, zadní přístavek hlavního stanu, kde nebylo příliš prostoru, stála tam spousta stojanů s oblečením pro modelky (to jsme vám nemohla vyfotit, protože se to nesmělo, tam měli dovoleno fotit pouze 3 hlavní fotografové MBPFW), touto částí jsme prošli do takového menšího prostoru, kde bylo plno stolečků se zrcadly a kde byla doslova hlava na hlavě. Mimochodem po cestě jsem potkala modelky, jak do sebe narychlo soukaly nějakou čínu, takže i modelky jedí :D!Vzadu v "maskérně" všichni pracovali, modelky a modelové poslušně drželi pod nánosem líčidel a vizážistkám ruce jen kmitaly, byla cítit nervozita a napětí a možná trochu i stres, protože toho do začátku další přehlídky musely stihnout hodně. Setkala jsem se tam i hlavní vizážistkou Maybelline New York Margitou Skřenkovou, jejíž umění jsem chvíli obdivovala v akci a také ji pro vás poprosila o fotku na blog a tip na podzimní líčení :).

Nemohla jsem se tam dlouho plést, protože mě tam pustili jen na 5 minut, takže jsem udělala jen pár fotek, ale přesto se mi to moc líbilo a byl to pro mne fajn zážitek, bylo to zajímavější, než vidět přehlídku jako host z hlavního stanu :).
 
V poslední části článku uvidíte i můj outfit, zvolila jsem poměrně pohodlné oblečení, protože mne čekaly celkově asi 4 hodiny v autě :).


 
Tip na podzimní líčení od hlavní vizážistky Maybelline: Letos je hitem výrazné líčení, plné výrazných barev, lesklých odstínů, kouřového líčení a výrazných očních linek. Připravte se na líčení plné dekadence, inspirované punkem, výraznější než kdy dříve.
Takže, milé dámy, na podzim máme schváleny výrazné linky i kouřovky, docela se na to těším :).....







 
V předsálí stanu byl stánek Maybelline a Redken, kde se návštěvnice mohly nechat zkrášlit.
 









Také jsem navštívila dvě přehlídky, přiznám se, že ani jedna z nich mne příliš neoslovila, i když některé dlouhé šaty a kabátky se mi docela líbily.....



Překvapilo mne, že místa nebyla plně obsazená.....

Přehlídka Sharky Bosákové, jejíž tvorba se vyznačuje především volností pohybu, komfortem a elegancí.








Přehlídka Chatty byla zaměřena především na dospělou městkou ženu, která ráda experimentuje a upřednostňuje originalitu. Obě designérky, které Chatty vlastní, začínaly především s denimem a elegantní streetwear módou.





A co jsem měla na sobě já? Zvolila jsem černý základ a k tomu hodně výrazné sako, které mne zaujalo nejen mým oblíbeným proužkovým vzorem, ale také kontrastní, růžovou, podšívkou.






 
boty - Deichmann
džíny - vietnamci
tričko - HM
sako - zlz.com
náhrdelník - chicnova.com
psaníčko - KappAhl
hodinky - ebay

You May Also Like

19 komentářů

  1. Volná místa pak obsazovali, normálně 5minut před začátkem všem kdo tam stepoval :D což mi přišlo divné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no právě tam byla volná místa i při přehlídce, co jsem koukala tak nevím, tohle bylo už chviličku před začátkem focené, taky se mi to zdálo divné :)

      Vymazat
  2. Ty holky jsou všechny tak nádherný <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím říct, že slečna s bílou šálkou, je naprosto překrásná.
      Nádherná tvář!
      Maja

      Vymazat
  3. Moc zajímavé sako! Strašně se mi líbí, originální....a po pravdě, kdybych ho viděla někde na věšáku, nezaujalo by mě... mám moc ráda Tvé nápady a ráda se nechám inspirovat! Děkuji :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, děkuju moc, já také přemýšlela,zda si ho vůbec pořídit,ale říkala jsem si, že s černou bude fajn a výsledek se mi líbí :).

      Vymazat
  4. Velice ti to slušelo! Outfit se mi líbí!

    OdpovědětVymazat
  5. Peti moc ti to sluší, opravdu, krásný outfit. Když se tak dívám do té backstage, tak to je úplný ráj! Milion šminek, to je moje)))
    Тнє ∂ιαяу σƒ ριєяєттє

    OdpovědětVymazat
  6. Moc ti to slušelo! A musel to být skvělý zážitek se takhle podívat do backstage! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tyyjo...trošku extravagantní sako,na tuto příležitost se ale hodí..Na normální nošení bych ale asi neměla dost odvahy :D
    Muselo to být zajimavé,pohybovat se v tomto prostředí, pro ženu, která se zajimá tolik o módu jako ty. Díky za report ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Zajímavé, je vidět, že když jsou vizážisté šikovní tak je zvládnou nalíčit obyčejnou drogérkou nad kterou tolik blogerek ohrnuje nos. Pokud to pořádně neumím a nevyberu si vhodné odstíny pro můj typ tak mě ani luxusní nebo profesionální kosmetika nespasí :))

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Peti:) Mockrát Ti chci poděkovat za Tvé skvělé články a inspirace. Jsem ze všech Tvých příspěvků nesmírně potěšena a nikdy se od nich nemůžu odtrhnout. Díky tobě se úpravě zevnějšku začínám věnovat ještě o něco více než dřív:)

    OdpovědětVymazat
  10. super post a moc ti to slušelo, to sáčko je úžasné

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  11. Vzdy obdivujem Tvoj styl a zmysel pre detail az po gombik. Pisem 1*

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Péťo, začala jsem tě pravidelně sledovat nedávno (asi před měsícem) a mám moc ráda tebe i tvoje videa, vždy netrpělivě čekám na nové :) přijdeš mi jako nejsympatičtější youtuberka, je super že zkoušíš spíše kosmetiku která je dostupná skoro všem a dokážeš s ní teda super věci! Oblečení máš taky dokonalé sluší ti to snad ve všem :) Zůstaň jaká si jsi super! jinak na fotce ti to moc sluší a zrovna stojíš před mojí střední školou :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!