OOTD - květované šortky

by - 03 září

Krásný večer všem,

vypadá to, že venku se nám usídlil podzim, ale já se ještě chvíli nehodlám vzdát lehkého oblečení a už vůbec ne šortek. Tyhle jsem si vydražila na ebay za nějakou úplně směšnou cenu a jsou prostě perfektní. Mají lehoučký materiál, vzadu gumu, takže moc pěkně sedí v pase a hlavně jsou až do pasu, což v poslední době na šortkám mám nejraději, samozřejmě mne, jako milovnici romantických květinových vzorů, zaujala i látka. Celý dnešní outfit vznikl na rychlovku před skříní, člověk neví, co honem na sebe a tak jsem sáhla po šortkách a co jiného k výraznému kousku, než jednoduché triko, svetřík a lodičky.....u nás je docela zima, takže přes to jsem hodila ještě trenčkot.
Vzhledem k nedostatku času jsem vyrazila úplně nenalíčená jen s culíkem, občas takové dny prostě jsou, snad jsem nikoho nevyděsila a doufejme, že nevyděsím ani vás :).
 
Líbí se vám šortky do pasu a hodláte je nosit i s nadcházejícím podzimem nebo si je necháváte jen na léto bez silonek?
 
 
náušnice, náramek - Takko
tričko - HM
svetřík - vietnamci
šortky - ebay
silonky - Bellinda (kupuji v DM)
lodičky - Deichmann
kabelka - Humanic
lak - Milani Quick teal












 
 

You May Also Like

86 komentářů

  1. tieto okuliare ti naozaj veľmi pristanú :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty šortky jsou úúúžasné, moc se mi líbí vysoký sed a barvy přesně takové, co mám ráda. A na Vaší krásné postavě jsou ještě úžasnější. Jste krásná, Péťo :)

    OdpovědětVymazat
  3. ahoj, krasny outfit! :)) muzu se zeptat, ty vlasky jsou tve nebo je mas prodlouzene? diky :)

    OdpovědětVymazat
  4. jee ten svetřík mam taky..:-) supr outfit

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to zase sluší, mě se líbí perličky, já na ně trpím (jsem na ně ulítlá),a taky ten bílej sveřík, elegantní. V kombinaci s kytičkovanýma šortkama to nemá chybu, vyšší sed je fajn, zvýrazní pas, je to ženské. K tvým hezkým nohám a podpadkům, fakt jo. Jsi opravdu krásná. Já mám radost jen když se na tebe dívám. J.V.

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné! Jen jsem nevěděla že nosíš brýle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc, nosím občas, mám čtvrt a 3/4 dioptrie, hlavně jsou brýle fajn,když člověk není namalovaný, ledacos schovají :D

      Vymazat
    2. Já ti tak závidím tvoji postavu! :D Kombinace moc pěkná a šortky jsou naprosto úžasné ♥ Miluju květované vzory!! :)) Danča

      Vymazat
  7. Jé, teď jsem vyšmírovala na ebay šortky s rozparkem uprostřed stehna, takové tyrkysovomodré, taky kytkaté, tedy ty by byly k tvým nalakovaným nehtům skoro hezčí. Ale jen můj názor. J.V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na ty jsem taky koukala, možná si je vzhledem ke směšné ceně objednám, jsou moc pěkný :D

      Vymazat
  8. Ta kombinace květovaných šortek a bílého vršku se mi velmi líbí!

    OdpovědětVymazat
  9. Ty jo Peti, na těch fotkách máš úsměv trošku podobný Reese Witherspoon (nebo mi to tak aspoň přijde:))

    OdpovědětVymazat
  10. Moc hezký outfit, krásně sladěné. Ty brýle jsou "bomba", moc by se mi líbily.

    Ještě se, Peti, zeptám. V předchozím příspěvku jsi v komentářích doporučovala e-shop Plumfoolery, kam jsem také mrkla. Zaujala mě paletka 88 barevných očních stínů. Nevíš, jestli jsou stíny dobře pigmentované? Nemůžu si vzpomenout, jestli jsi ji náhodou v některém líčící videu nepoužila. Jak bys hodnotila v porovnání s paletkami Sleek?
    Díky Míša K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, děkuju moc, no tyhle paletky s hodně stíny jsou vesměs všechny stejné, Sleek to teda určitě není, více práší a nejsou tolik pigmentované, Sleek je jiná liga než tohle, ale i přesto na pokusy jsou fajn. Pigmentace je překvapivě dobrá, respektive u některých barev je super, u některých horší, srovnala bych to klidně s drogerkovými stíny, rozhodně tyhle paletky špatné nejsou. Pro mě spíše na pokusy a občasné líčení s bláznivými barvami, na běžné denní líčení mám jiné favority :).

      Vymazat
  11. S brýlemi vypadáš tak nějak " učitelsky " ale mile učitelsky , neboj ! :DDD

    OdpovědětVymazat
  12. Tyjo, Péťi, kdybych si nepřečetla text, tak bych se tě zeptala, jestli bys nechtěla udělat tutorial na tohle líčení:D!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D tak to je dobrý :D, tak to asi nevypadám zas tak hrozně bez makeupu :D

      Vymazat
  13. krasne... presne muj styl:) jenze u nas uz je opravdu hafo zima a v krataskach se silonkama bych zmrzla :-D :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, já přes to ještě házím trenčkot a to pak určitě zima není :)

      Vymazat
  14. Outfit- palec nahoru (jak říkáš :D) A jinak ... Mě se strašně líbí ty tvoje lodičky, připadají mi velmi elegantní a jemné :-) KRÁSA!
    Adél

    OdpovědětVymazat
  15. Moc se mi ty šortky líbí :) Já osobně si kraťasy nechávám jen na léto, protože už mě dostatečně odpudilo to, jak k nim některý holky nosí silonky a koukají jim z těch šortek ty tmavší části nahoře (jestli víš co myslim) :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to vypadá hrozně, vím, co myslíš, já nosím silonky bez zesíleného sedu i špičky, to je jistota a vypadá to mnohem lépe :)

      Vymazat
  16. Tyto brýle Ti moc sluší, jsou o 100 % hezčí než takové ty černé. Vlasy už máš taky pěkně dlouhé. Celý outfit Ti velmi padne, i když já bych si na sebe nevzala krátké šortky, protože mám silnější stehna. Ale tobě sluší. Pěkné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, děkuju moc,to je zajímavé s těmi brýlemi, toto jsou mé první,které jsem si pořizovala a polovina lidí řekne, že jsou hrozné a polovině se zas líbí více než ty klasické černé :)

      Vymazat
  17. No tak tady vypadas Peti skvěle!! Zrovna pri těchto fotkách by mi mohl někdo zkusit říct že je ti přes 30 a řekla bych mu asi ať si dá facku a probere se, protže tu vypadáš neskutečně mladě

    OdpovědětVymazat
  18. Celý outfit je pěkný a tyto brýle Ti moc sluší.

    OdpovědětVymazat
  19. Teda Peti, tobě to sluší!:) Chtěla bych se zeptat, jak jsou na tom ty šortky velikostně?:) sedí na české číslování nebo bych měla objednávat větší/menší? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc, já jsem si brala asijské S myslím, což je naše XS,ale některé jsou tam i bez velikosti, resp. jen jedna velikost, tak spíš asi mrkni na ty rozměry :)

      Vymazat
  20. raději bez jména3. září 2013 v 21:57

    Nádhera, ale ty zuby, to jsou tak křivé :/ na té 6 fotce ta levý přední zub úplně dopředu na šikomo... já vím, že jsi říkala ve videu, že to máš nějaké zkrácené nebo co, ale takto to vypadá jako by rovnátka neměli efekt, i když máš kársné zuby to neříkám! kazí to...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuby bych neřešila jsou pěkné a zdravé!Péťa je pěkná holka až na nohy, Péťa je moc hubená ale nohy má nepřiměřeně u kotníku široké,nemyslím to nijak zle:)

      Vymazat
    2. Petro, běž se rychle nechat celá předělat, páč někteří nedokážou pochopit, že normální žena nevypadá jak ty vyretušované éterické bezchybné bytosti z časopisů :-) Támhle jsi moc hubená, támhle zase široká, nebo křivá, jejdamane..
      Já asi nikdy nepochopím proč to sem píšou, asi aby sis toho na sobě všimla nebo co.. Já bych blog mít nemohla, nesnesla bych takové ty rádoby dobře míněné rady :-(

      Vymazat
    3. ale já se přiznám, že mně to přijde spíš k smíchu :D, mě by zajímalo, jestli jste se vy ostatní také někdy zkoumali tak důkladně jako zkoumáte mě, by mě fakt zajímalo jaké mají nohy, zuby, kotníky atd ti,kdo to píší :D....i když chápu,že to člověk nemusí myslet blbě a že něco může být "dobře míněná rada", tak co bych s tím asi tak podle vás měla dělat :D, myslím, že podle některých asi nejlépe zrušit, blog, že :), to už by zuby ani kotníky nikomu nevadily.....já fakt těmto poznámkám moc nerozumím co to komu dá, nezlobte se na mne :)

      Vymazat
    4. chytrá holka, na ní nemáte.

      Vymazat
    5. Zkoumejte svoje nohy, poměřujte se, zvažte se, vemte si k tomu tabulky, ale vyjadřujete se k věcem, které nám nepřísluší a Petra ani nechce, bavte se o šortkách!!!!!!!!!!!! Petro tvoje kritičky jsou asi bez chyb, chudinky, je mi jich líto. Já si vždy říkám, škoda, že je nemůžu vidět, to bychom se asi nasmály. Jo, kotníčky jak mají být. Pavla

      Vymazat
  21. Petro, nemyslím to nijak špatně, ale nepřemýšlela si nad tím, že vy si vyhledala nějakou lékařskou pomoc vzhledem k tomu, jak tvá postava vypadá? Otvor mezi rozkrokem je opravdu rapidní a ze školy vím, že to není rozhodně nic zdravého a že je nejčastěji takto viditelný u lidí s poruchou příjmu potravy a s dalšími podobnými nemocemi. Vím, že ty jsi několikrát říkala, že máš nějaké zdravotní problémy a že jsi proto takto hubená, ale je to opravdu moc. Měla by sis za někým opravdu zajít. Vím o čem mluvím, ne nadarmo studuji medicínu a o tento směr se zajímám.

    S pozdravem Vlaďka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vlaďko, chodím pravidelně na gastroenterologii a má výživa je zcela v pořádku, svou váhu a konstituci jsem konzultovala právě s paní doktorkou a ta mi řekla, že stejně nepřiberu, že mám velmi drobnou stavbu těla a že se nemám znepokojovat a stresovat váhou, že co by za to jiné daly, tolik názor velmi uznávané odbornice v tomto oboru.

      Vymazat
    2. To jsem tušila, že se opět najde nějaký chytrolín, který ví nejlépe, co je pro tebe dobré.

      Ano máš pravdu, co bychom za to některé daly, zejména já, která mám každé léto problém s vyrážkou na vnitřní straně stehen, protože mám prostě "normální" stehna, která se o sebe třou :-( Ach jo, hned bych měnila.

      Jo a outfit ti strašně sluší, včetně brýlí! :-)

      Vymazat
    3. Ale to je blbost, přece každý máme nějak stavěnou postavu, já viděla tak rapidní otvor v rozkroku, a musím říct, že paní by si určitě nikdo netroufl toto říct, ani napsat, i když v dobrém, a to si neviděla jak vypadala její postava. Nevím jaké měla zdravotní problémy, ale určitě ne příjmu potravy. To co si sem napsala se mi nezdá taktní, a já bych si to nedovolila. Ale každý jsme nějaký, někdo jen vyzvídá, že? Ani já to nemyslím nijak špatně. Efka

      Vymazat
    4. Já žasnu. Opravdu moc je, že ti do toho nic není. Tu medicínu asi studuješ nadarmo, nemyslím to ve zlém, zkus raději jen masáže, tam toho možná tolik nepokazíš. Pavla

      Vymazat
    5. Dívej se na oblečení, ne na mezeru mezi nohama. Nehorázná drzost tohle někomu napsat... když s tímhle přijde kamarádka, která o dotyčné něco ví, ještě neřeknu... ale cizí člověk na cizího?? Tohle mě absolutně vytáčí. Člověk neví vůbec nic, ale hrozně radí...

      I.

      Vymazat
    6. Nohy má ale fakt hnusné, jsou to jako háky do betonu, které bych raději neukazovala :-( Aspoň, že už je na fotkách trochu překřižuje, kdysi stávala s nohama u sebe a to byl šílený děs :-(

      Vymazat
    7. A ja som si myslela, že toto je blog o kozmetike a móde a nie o medzere v rozkroku a bohviečo... každý človek je nejaký...

      Vymazat
    8. Tedy to je ubohost, a vlastně závist, ten kdo napíše, že studuje medicínu, by toto určitě nenapsal, protože prostě není hloupý, aby se k takové ohavnosti snížil touto cestou. To někdo pátrá v okruhu známých a neví jak jinak, medik!!!! hahaha. Nohy krásné, rovněž jako celé tělo a obličej. Je to furt lepší než mít velkej zadek a tlustý kejty. Jo, a všimni si, že v rozkroku jsou prostě ty šortky ušité tak (do obloučku), že to dělají. U šatů si všimneš švu a u šortek ne? Nejsi ty švadlenka, popř. tvoji předkové? Myslím, že by bylo dobré, kdyby si Petra zašla za tebou, když tak vše poznáš, ne??? I já bych tě chtěla vidět, nevěřím ti ani slovo, ty tedy určitě medik nejsi a pokud ano, nech tady na sebe spojení, to jsem zvědavá!!!!!!!!!!!!!!!! Tak Péťe poraď. Je krásná, postavu má danou geneticky, rovněž jako ty, a kdokoliv jiný, tak nerejpej a nepátrej. Kdyby byla zlatá, tak stejně vymyslíš zas něco jiného, je mi tě líto, závidíš a chceš jen ublížit, nic ti do toho není. Žít se zlobou to musí ubíjet, asi nejsi šťastná a vybíjíš si to touto cestou. Vlaďka, taky medička
      P.S. Jo, a ty to určitě špatně myslíš, komentátore. Koukni na ebay, tam to ty šortky dělají též, a mají ty modelky problém s příjmem potravy?????? Ty vyhledej lékařskou pomoc, a to psychologa, třeba ti pomůže, moc ti to přeju nešťastníče.

      Vymazat
    9. Já pořád říkám, že ženské by měli z medicíny vykopat. Většina doktorek jsou neuvěřitelně blbé čubky (čest vájimkám) a ještě větší průser jsou jejich dcerušky. A že jich znám.

      Vymazat
  22. Strašně Ti to sluší ! :) Mám Tě hrozně ráda, protože děláš užasný videa,recenze, tutorialy a všechno prostě :D Jen tak dál, velmi Ti fandím :)
    A ty šortky jsou nádherné :)

    OdpovědětVymazat
  23. Krásný optimistický outfit, přesně jako ty! Vůbec nevadí, že nejsi nalíčená, stejně ti to moc sluší.

    OdpovědětVymazat
  24. ty šortky jsou krásné,hrozně moc ti to sluší

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  25. no tak aj nenamalovana vyzeras fakt super! :) pekny outfit :)

    OdpovědětVymazat
  26. Já se přiznám, že se mi tahle kombinace nelíbí. Obecně se mi na holkách nelíbí kombinace šortek a podpatků prostě... :-) Když šortky, tak k nim žabky, sandálky nebo něco takového.
    Naopak se mi mooc líbí tvoje kabelka a botky , jsou boží :-)

    OdpovědětVymazat
  27. Tak já vypadám nenamalovaná "vyblitě" i s brýlema :D.. Šortky jsou krásný, už dlouho sháním sukni s takovým nějakým vzorem, nevidělas někde nějakou levnou v nějakým kamenným obchodě? Závidim Ti, že můžeš mít takhle krátký šortky, já si to bohužel nemůžu dovolit, ale strašně Ti to sluší a ta kabelka je krásná, taková něžná s tou kytkou, prostě doslova k sežrání, škoda, že se víc ženskejch neoblíká tak krásně jako Ty, svět by byl hned hezčí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju hrozně moc! No, sukni v kamenném obchodě jsem bohužel neviděla :(, ale zkusila bych asi HM nebo Bershku,tam mívají občas podobné vzory....

      Vymazat
  28. tak tie su nadherne. Tiež som nedávno po jedných pokukovala v Reservedu, no mali už len veľké velkosti...

    OdpovědětVymazat
  29. Jsi moc krásná, ale ty brýle jsou ohavné. Tenhle typ je v našich končinách vidět až moc často. Tobě ještě relativně sedí, ale... uááá... srry, mám k nim totální averzi.
    Jinak moc obdivuju, že se nebojíš barev a vzorů a skoro na tobě nevídám černou. Když vidím ty květované šortky na tvých nohách, hned se mi chce víc cvičit :D

    OdpovědětVymazat
  30. Normálně vypadáš na 25 a nenamalovaná na 18!!! Nechápu! Že bych se přestala malovat :o))), u mne by to asi nezafungovalo :D... Brýle Ti sluší hrozně moc!! Já zatím také podzim ignoruji, protože podzimně-zimních věcí si myslím užijeme, až nám to poleze krkem. Tvůj outfit je krásný, šortky super! Já osobně "nemám pas", takže cokoliv "do pasu" je pro mne passé :D, to samé romantické vzory, nesluší mi, ale pro Tebe je to nejlepší možná volba (si myslím). Moc hezké vše a lak na nehty super!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Äjo, díky moc,ale teda neřekla bych :D! Jinak s podzimem jsem na tom stejně, jediné,co mě baví,tak jsou tmavší rtěnky a laky na nehty,ale jinak oblečení mě zatím moc nebere, protože mám plno hezkých letních věcí a na podzim nic :D!

      Vymazat
    2. aj ja som to chcela napisat:) vyzeras ovela mladsie nenamalovana, a zavidim ze si aj tak krasna!

      Vymazat
  31. Nemůžu si pomoct, ale v poslední době ti to Péťo čím dál tím víc sluší :-) Jsi opravdu krásná ženská. Bejt chlap, tak tě začnu svádět :-D.

    Michaela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tedy já bych to řekla taky, já bejt chlap tak bych o ní taky usilovala. :-D Efka

      Vymazat
  32. Nadherny outfit, slusi ti to. I kdyz me se kalhoty s vysokym pasem nelibej,ale hezky.

    OdpovědětVymazat
  33. šortky jsou fakt krásný, a sluší ti to i bez líčení :)

    OdpovědětVymazat
  34. Jeeeeeee tyhle sortky znam :) Hrozne se mi libily, ale uz se cokoliv bojim z Ebay objednavat, ptz mi nic nesedne :( a to jsem stihla vysoka, s konfekcni velikosti M. Takze ti hrozne zavidim, ze ti padne vse.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no jestli jsi hodně vysoká,tak se nedivím, ono většina těch věcí sedí malým holkám a je to naše tak xs-s, protože je to šité na asiatky, já jsem hodně malá a hubená,tak mi to sedne,ale to bych řekla,že jsem spíš výjimka :)

      Vymazat
  35. Nohy až do nebes.....jsi krásná! :)

    OdpovědětVymazat
  36. Hezký outfit, ale proč máš ty silonky? Nezahřejí ani nezkrášlí, takže nevím proč.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc, ale právěže zahřejí, mně osobně tedy není v silonkách zima jako bez nich a navíc tyto nejsou vůbec vidět, takže bych spíše řekla proč ne :)

      Vymazat
  37. Moc vám všem děkuji za komentáře, přiznám se, že jsem maličko otrávena debatou, která se vyskytne skoro už pod každým příspěvkem, já nevím, lidi, zkuste fakt někteří trošku přemýslět než něco napíšete a nemyslím jen na ty samozvané "kritiky",ale obecně. Abych řekla pravdu, já jsem už otužilá :) a jsem na to zvyklá,ale věřím, že někoho jiného může debata zhnusit a až otrávit a někoho třeba i odradit od založení blogu, není to škoda?! Přece to není tak složité, co komu dá to, že napíšete dejme tomu, že jsem hnusná a blbá (dnes tu takových komentářů bylo víc i pod jinými články), mně nic a pochybuju, že vám se nějak více uleví, vždyt je to zbytečné, už takhle má každý svých problémů dost, tak proč ještě urážet. Děkuju moc za pochopení.

    OdpovědětVymazat
  38. Peťuška,zasa krásna ako vždy..okuliare ti moc pristanú..a aj ja som si kupila teraz na konci leta šortky do pásu..riflové..ale neviem či ich budem nosit aj v zime,uvidíme :D :D Prajem ti krásny deň... ♥ Trgesinka336

    OdpovědětVymazat
  39. Zase jsi zabodovala!<3 Strašně Ti to sekne, a zajímavé je, že když jsme byla včera v DMku, dívala jsem se tam dlouho právě na silonky, a dneska mám na sobě ten stejný náramek taky z Takka :D. Přeju hodně čtenářů, Lucka

    OdpovědětVymazat
  40. jé, já chci taky takhle hezky vypadat nenamalovaná :) šortky ti moc sluší.

    OdpovědětVymazat
  41. Peťo kolik že ti to je ...:))? Zapadla bys mezi gymplačky, krásná

    OdpovědětVymazat
  42. Ahojda,
    né že bys byla stará, ale v tomhle outfitu jsi hrozně omládla, šup do lavice a počítat příklady! =o) Občas trošku přirozenosti neuškodí =o)

    OdpovědětVymazat
  43. :-D Takové jednoduché, proč ne... žádnou strašnou mezeru mezi stehnama fakt nevidím, vypadáš tady jako studentka :-)
    Ty kotníky teda asi doporučuju odseknout? Nebo co s nima asi tak má člověk udělat jinýho? To mě spíš zajímá ze stran kritiček kotníků?
    Kdybych měla koukat na detaily, tak by mě rušila krémová bílá se zářivě bílým tričkem, ale to rozhodně není nic až tak strašnýho, pořád nadprůměr. Líbí se mi boty a kabelka, ty bych brala hned.

    Taky mám pocit, že sis ještě nezvykla být bez rovnátek? Už ti někdo psal něco o úsměvu - ale v rovnátkách jsi to nedělala (a mám pocit, že před rovnátkama taky ne), se mi zdá - tak si možná ještě zvykáš? Nikdy jsem rovnátka neměla, tak nevím, jaký to je bez nich po sundání...

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj, hele, mám ještě takovej dotaz, teda snad Ti to nebude připadat moc vlezlý, ale chtěla bych se zeptat, jakej druh přesně těch silonek máš? Furt kupuju u vietnamců a chtěla bych právě nějaký kvalitnější. Teprv doo DM půjdu a určitě tam narazim na víc druhů silonek od Bellindy, tak jestli bys mi nemohla prozradit, který přesně to jsou, jakej druh, ono se to v tý krabičce tolik nepozná, jak to bude na noze vypadat a mě se hrozně líbí, jak krásně vypadaj ty Tvoje, jako kdybys ani žádný neměla, vypadaj přirozeně a nohy jsou v tom strašně krásný.

    OdpovědětVymazat
  45. Koupila jsem si šorty do pasu v Gate, takové vážně krásné, akorát do nich nemám moc hezkou postavu, tak jsem se bála si je vzít poprvé do školy, ale vypadá to, že v pohodě. Tobě hrozně sluší, kytičkované látky jsou fain!

    OdpovědětVymazat

  46. Velmi Vám to sluší,ty brýle,proště kočka!!!!! Vendula

    OdpovědětVymazat

  47. Pěti, prosim tě, mohla by si mě napsat přesný typ silonek Bellinda, které máš na fotkách. Moc děkuji

    OdpovědětVymazat
  48. What a lovely lady. U look so gorgeous, my dear Petra. Your legs are simply made for nude pantyhose. I love it.

    Best regards Anne

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!