OOTD - "roztomile retro"

by - 24 září

Krásný večer vám všem,

docela dlouho tu nebyl outfitpost a tak se s ním hlásím dneska s tím, v čem jsem dnes byla mezi lidmi :). Jak jste si asi už všimli, mám hodně ráda ženskou módu, sukně, šaty, halenky a neméně ráda mám roztomilé dívčí a ženské vzory na oblečení. Zcela chápu, že to není po chuti všem, ale já prostě zbožňuji na oblečení srdíčkové, mašličkové a květinové vzory, asi jsem nenapravitelný romantik a také si myslím,že pokud je takový vzor na jinak tmavé nebo neutrální barvě, nijak přeslazeně to nevypadá.
Tudíž je vám asi jasné, co se stalo, když jsem v HM uviděla tuto sukni - musela být moje. Doplnila jsem ji černým tričkem a retro lodičkami a kabelkou. Lodičky jsem si objednala z amazonu a byl to můj první nákup tam a dopadl skvěle, za týden byly v pořádku doma, platila jsem klasicky kartou a je třeba se zaregistrovat. Po takových lodičkách jsem toužila už hrozně dlouho, ale ne a ne je u nás sehnat, takové kdysi mívala moje teta i babička a mně se pásek přes nárt a průstřihy hrozně líbí a i když, díky poštovnému, nevyšly úplně lacině, musela jsem si je pořídit. Dnes bylo poměrně teplo a tak jsem už jen přehodila kabátek a doplnila puntíkatým šátkem, kabátek je stejně dlouhý jako sukně, takže to maličko vypadá jako když jsme pod ním nahá :D. Makeup byl v podstatě nulový a stejně ho zakrývají kočičí retro brýle, jen výrazné rty, tohle je rtěnka Loved up od Sleeku a perfektně ladí ke kabátku, který ted nosím pořád. Také ladíte rtěnku s nějakým kusem oblečení? Jak se vám dnešní romantický outfit líbí?
 
 
kabátek, šátek - F&F
sukně, kabelka - HM
tričko - Amisu
boty - amazon (jsou značky Qupid a velikostně odpovídají přesně)
brýle - DM drogerie
 


 






 
 






You May Also Like

104 komentářů

  1. Ten outfit s kabátkem je dnešní, viď? Viděla jsem Tě! :) Jsi krásná! :)

    OdpovědětVymazat
  2. jojo, je :) a kde, měla jsi na mě aspoň mrknout, haha :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U kruháče u nemocnice :) Pak jsme tě s kamarádkou obdivovaly až ke školce :D :)
      Když já nikdy nemám odvahu :(

      Vymazat
    2. tak to děkuju moc a neboj, já nekoušu :D

      Vymazat
    3. Kabát je úžasný, moc sluší a nejen na fotkách. :) Jste s manželem krásná dvojka! :) Děkuji za dárek. Všechny štětce jsou super, doporučuji známým dál. :)

      Vymazat
    4. Jee ja videt Petu tak se k ni řítím s usmevem! :D :)

      Vymazat
  3. O víkendu mi přítel koupil ten samý kabátek jako předčasný dárek k narozeninám, ale mám pocit, že jsem v něm na ulici až moc vidět, snad si zvyknu. A hodně podobný botky se mi podařilo cca 5 - 6 let zpátky koupit v Humanicu, byly tenkrát ve slevě a byly ohromně pohodlný..Sukně se mi moc nelíbí, ani ne tím vzorem, spíš materiálem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten kabátek je ještě k dostání? Letím pro něj!!! :-) Prosímtě nevíš cenu/případně Petro? :-)

      Vymazat
    2. U nás v Plzni měli ještě pár kousků, ten malinovej tam byl jedinej, stál 599,-. Tak nevím, jak je to jinde, ale třeba se ti ještě podaří ulovit ho :-)

      Vymazat
    3. Tak u nás byl poslední ve vel. 48 :-D Taky za 599, sleva z 899. Ale to nevadí, naživo se mi stejně nelíbil :-)

      Vymazat
  4. moc hezký outfit :) kabátek jsem si chtěla koupit ale nakonec jsem ho vzala v černé :)

    OdpovědětVymazat
  5. další infantilní outfit. Bože raději zůstaň u kosmetiky. Nebo alespoň absolvuj pár týdenní kurz stylistiky aby si se uměla oblékat -_-

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A kdo se podle tebe z blogerem oblékat umí? Jen tak pro představu.

      Vymazat
    2. A ty si napřed zopakuj gramatiku, když už chceš rýpat.

      Vymazat
    3. Bože, nepraskni od té závisti!!!

      Vymazat
    4. Další naprosto zbytečný komentář, už je to fakt trapný, jdi si zvyšovat sebevědomí a kecat jinam, píšeš to furt dokola. Kdo má právo určovat,co je v oblékání špatně? Dneska si na stylistu hraje každá druhá a upřímně, když vidím kolikrát outfity, co vytvoří kdejaký stylista a co je schopný doporučit, vůbec se mi to nelíbí a nikam bych v tom nešla, nehledě na to, že to odporuje zdravému rozumu (třeba nenoste tělové silonky). To už jsme na tom tak špatně, že si sami nedokážeme určit, co se nám líbí a musíme se ohánět nějakým stylistou nebo článkem kdesi na netu a slepě, bez použití mozku, se tím řídit, co to proboha je?! Tak snad bud se mi to oblečení líbí a cítím se v něm dobře nebo ne, ale abych se nechala svazovat tím, co někdo někde, v lepší případě, anonymně řekne, no tak to děkuju, nechci :).

      Vymazat
    5. Péťo, já vůbec nechápu, že ještě reaguješ, podle mě proto to ty anonymy (nebo jednoho konkrétního?) pořád baví, přesně o to jim jde. Radím ignorovat, beztak je to pořád dokola :).

      Jinak outfit není můj styl (mně by s mojí postavou ani neslušel :) ), ale celkově je to moc hezký a rozhodně dávám palec nahoru. Minimálně ten kabát bych teda brala hned!

      Vymazat
    6. Nechápu, co tu pohledáváš, když se ti to nelíbí.

      Vymazat
    7. Problém je v tom, že si na nic nehraješ. Ne to, že nenosíš džínovinu, černou, khaki, vínovou a krémovou se zlatými doplňky jak jiné blogerky (přijde mi, že tyto barvy jakoby byly jediné povolené a hájené vkusné v rámci českého blogového rybníčku, ale u tebe je to problém podružný). Prostě sis dovolila nebydlet v Praze, nestudovat žurnalistiku, něco na ekonomii nebo jiný takový obor, nejsi řiťolez, neadoruješ drahou kosmetiku a LV nebo Marca Jacobse. Přitom máš sledovanost. Někdo ti tu vytknul i že jsi lidová. Nemyslím si. Některé outfity mi připomínají http://www.wendyslookbook.com/ jenže v dostupnějším provedení, ale kolikrát kdybys nenapsala, jak levné ty věci jsou, nenapadlo by mě to. Je dráždí, že vypadáš hezky, nápaditě, nebojíš se a přitom si zachováváš svou hlavu a rovná záda. Držím ti palce, mám tvůj blog ráda. Ze začátku jsem koukala jak na zjevení, co je to za vysmátou okatou slečnu (už vím, že paní) s velkými rty a pak jsem si tě nesmírně oblíbila.

      Vymazat
  6. Krásné Peťul, sluší.. :)) Takové mladistvé outifty jsou na Tobě prostě nejhezčí :)!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Sukně nádherná! Prosím kdy jsi kupovala tu kabelku?

    OdpovědětVymazat
  8. Krásná :) Tebe tak někde potkat :O

    OdpovědětVymazat
  9. Celý outfit se mi moc líbí:) A sukně je úžasná.

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Peti! :) Moc ti to sluší. :) Kabatek mám stejný a jsem z něho nadšená, vždycky mi v pošmourným podzimu zvedne náladu. :)
    Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Andy, přesně tak, takové barvy jsou na podzim úžasné :).

      Vymazat
  11. Naaadherna, chtěla bych byt tak stihla. ..:) krasna jsi opravdu ! Kabelka je aktualne v Hm ? Takovou nějakou si predstavuju... kolik stala?

    OdpovědětVymazat
  12. Ten kabát je božský, hrozně moc vám sluší. Mně se moc líbí, ale nejsem si jistá, jestli bych si dokázala takovou barvu vzít na celý vršek, moje konzervativnost v tomto směru mě hrozně štve...

    OdpovědětVymazat
  13. Nádherný outfit, sekne ti to! :)

    OdpovědětVymazat
  14. tak podobné botičky jsem si cca před 3 roky koupila v deichmanu a jsou to jediné botky na podpatku, ve kterých zvládnu chodit :D jinak ti to moc sluší ;) m-Tina

    OdpovědětVymazat
  15. Mě se tenhle outfit moc líbí =D !!!! myslíš že by vadilo kdyby byl kabát kratší než sunkě ?? díky moc ti to sluší =)

    OdpovědětVymazat
  16. Sakra práce.Máme stejnou kabelku ale proč na mě nevypadá tak dobře jako na tobě? :(. Tenhle styl ti sedí a ta sukně je nádherná :).

    OdpovědětVymazat
  17. Peťo, to je fakt krásný outfit! líbí se mi úplně všechno, kabátek, sukně, botky i kabelka, fakt krása! :-)
    a tu kabelku jsi kupovala tento rok? myslíš, že jí ještě budou mít? :))

    OdpovědětVymazat
  18. ta sukně a ta kabelkaa!! <3 na tu kabelku mám taky zálusk :)

    OdpovědětVymazat
  19. Tak do tohohle outfitu jsem se zamilovala, rtěnkou začínaje, botičkami konče.

    OdpovědětVymazat
  20. Mega moc ti to slušíí! :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  21. Botičky jsou nádherné! Sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  22. Tohle se mi líbí moc, krásné brýle, krásný kabátek... moc se mi líbí i sukýnka, dělá Ti nesmírně útlonký pas. :) Jen by se mi to víc líbilo s nějakou vzdušnější halenkou, nebo tak. :)

    OdpovědětVymazat
  23. Peti, ten kabátek a ta sukně, to je prostě nádhera :) moc ti to sluší

    OdpovědětVymazat
  24. Tak tu sukni já od teď oficiálně miluju :D

    OdpovědětVymazat
  25. veľmi pekný outfit, naozaj si vystihla názov, topánočky sú krásne, sukňa je roztomilá :) veľmi si pekná :)

    OdpovědětVymazat
  26. Jee krásná sukýnka!Peto mužů vědět ve kterém h&m si sukni koupila?Ja byla dnes s mamkou na můstků a šly jsme vyloženě po sukních,ale tu tvoji jsme tam nevidely😞

    OdpovědětVymazat
  27. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  28. Ta sukně je super! A to říkám já, přestože sukně nikdy nenosím. :)

    Celkově se mi outfit moc líbí. :) A ano, rtěnku/lesk/balzám vždycky ladím s oblečením. Nemusím mít úplně stejnou barvu, ale vzít si teplý odstín rtěnky k studeně laděnému outfitu bych považovala za trapas.

    OdpovědětVymazat
  29. Velmi sa mi to paci. Hadam by bolo pre nas zaujimave okrem vizualnej kozmetiky odporucat aj dajaku vonu k aktualnej teme.
    Tu pravda nanafotis no ja sa stavim ze pri tvojom hlbokom zmysle pre harmoniu by bez vone cosi ozaj podstatneho chybalo.
    Moja fantazia nezna hranic tak si to vsetko predstavujem s papierikom u nosa a tvojim obrazkom pred ocami a tipujem ze
    ci ta ktora vona by bola kraisia k tomuto obleceniu. Este ti musim povedat ze tie topanky su bohovske. Tesim sa nabuduce!

    OdpovědětVymazat
  30. Ta sukně je super! A já myslím, že se nemusíš za to, co ráda nosíš, omlouvat. Pokud někdo bude chtít, tak to negativně okomentuje i tak :-D. Já jsem ráda, že se najde i někdo jiný, kdo se obléká tak, jak to má rád a ne tak, jak by si lidé vzhledem k věku, představovali! Já někdy taky vyrazím naprosto "nevhodně" na třicet let :-D (ovšem otázka je, co je vlastně nevhodné...) A ten kabátek tě krásně rozzáří! Je to nádherná barva.

    OdpovědětVymazat
  31. Moc pěkné,taky ráda ladím líčení s oblečením :) a mám stejný kabátek :))

    OdpovědětVymazat
  32. Ta sukně je nádherná :)

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  33. Můžu se zeptat odkud je kabátek? Je super :)

    OdpovědětVymazat
  34. Můžu se zeptat odkud je kabátek? Je super :)

    OdpovědětVymazat
  35. Super sukně i botky! Kabátek hezký rozsvítí ulice. Tohle ti moc sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  36. Outfit pod kabátkem je báječný :)

    OdpovědětVymazat
  37. Tvůj blog sleduju už docela dlouho, ale opravdu jen kvůli kosmetickým radám a líčení. Videa tohoto druhu mám od tebe moc ráda. Ale žádný outfitpost my od tebe nikdy nebyl ani trochu inspirací. Podle mě si skvělá vizážistika, ale co se týče oblékání je to děs, děs, děs:)

    OdpovědětVymazat
  38. Jejda to je luxusní, kabát a rtěnka je boží akcent!

    OdpovědětVymazat
  39. Moc krásné, vše!! Takové botky měla moje babička, vůbec se nedivím, že jsi do nich šla :)! Malinový trenčkot je nádherný, šátek máme stejný :). Mám moc ráda Tvoje outfit posty!
    PS. rtěnku většinou neladím s oblečením, to spíš v létě se víc odvážu :D. I když jsem si na Tvé doporučení pořídila "podzimní", vínovou rtěnku z té novinkové řady Essence a je fakt super :)!

    OdpovědětVymazat
  40. Tohle se mi moc líbí, nemůžu vytknout nejmenší detail :)... A jak někdo psal že je to infantilní, tak to mi nepřijde, jelikož je sukně šedo-černá, ale ty by sis ji klidně mohla vzít i v jiné barvě :)... Je nádherná, tvé postavě náramně sedí a chci ji taky :D... Na tobě se mi Peti líbí puntíky, srdíčka a mašličky ze všeho nejvíc :) (já je teda taky miluju :D)

    I.

    OdpovědětVymazat
  41. Já na ty srdíčka atd. moc nejsem. Ale tobě to sluší. Ten kabátek je nádherný!

    OdpovědětVymazat
  42. Mě se nejvíc líbí kabátek ve výrazné barvě, něco takového jsem přesně hledala, teď už aspoň vím, kam zajít. :) Sukýnka mi přijde pěkná, ale nemusím přes mé břicho věci do pasu. Nicméně Péťo Tobě sluší. Nejhorší jsou dle mého názoru boty. Já bych si vzala klasické černé vysoké lodičky.

    Už mi to prostě nedá a musím se vyjádřit k anonymním znalcům stylingu. Petra se přece nikdy neoznačovala jako módní blogerka. Nikdy u svého outfitu nepsala: tohle noste, to je nejvíc trendy. Její posty jsou jen ukázkou jejího šatníku a toho, jak kombinuje oblečení. Kdo nechce, nemusí se na to dívat a počkat si na článek o kosmetice ;) Já jsem holka zvědavá a ráda se mrknu, co měla Péťa dnes na sobě. Dokonce dneska mě navíc inspirovala.

    OdpovědětVymazat
  43. Bond girl! Ta sukně je úžasná, asi si o ní napíšu Ježíškovi ;)

    OdpovědětVymazat
  44. Moc krásné boty a sukně, jinak v barvách, které já mám ráda, zdají se mi elegantní, moc ti to sluší. J.V.

    OdpovědětVymazat
  45. Peti,tobě to vzdy tak sedne,ta romantika,kyticky,srdíčka a tak :))) Tobe tyto vzory naprosto sedí,já osobně bych po takové sukni nešáhla. Když vidím puntíky na šatku,tak bych třeba zvolila puntíky na sukni,aby to vic ladilo a nebylo by jich moc kdybych satek poté odložila.
    Obdivuju kabelku,ta se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  46. Krásné, moc ti to sluší Péťo :o)

    OdpovědětVymazat
  47. ahoj, je to krasny outfit, jen ten kabatek mi vubec nejak neprirostl k srdci, nevim proc.........:/ Dorka

    OdpovědětVymazat
  48. Já nevím, no na outfit bych asi řekla "dobrý". Nejhezčí jsou ty boty, sukni raději komentovat nebudu a baloňák je už podzimní klasika. Ta šedo černá kombinace bez pláště působí smutně, myslím, že se spíš hodí pro blondýnku, která by outfit víc rozzářila, u tebe bych šla vís do barev, ať to nepůsobí tak mrtvotně. Jinak jako celek klasická městská móda. Možná by lepší volba byla pouzdrová sukně v délce po kolena, ale to už je jen na náladě a taky počasí :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych právě řekla, že pouzdrovka ke kolenům se k takové délce kabátku a ke zbytku outfitu vůbec nehodí, bylo by to celé ještě tmavší a obyč a osobně bych právě ani do barev nešla, protože takový vzor sukně s třeba červenýma srdíčkama, by mi sukně přišla už takové dětská, právě ty tmavé barvy to podle mě drží víc v eleganci. Ovšem moc děkuji za názor, toho si vážím :)!

      Vymazat
    2. ja si myslim ze praveze dobre ze do farieb nesla, ked ma taky vyrazny kabat, nie? keby mala pod tym nieco farebne tak tu zas pisete ze je kolotocarka alebo co..

      Vymazat
  49. Já nevím, no na outfit bych asi řekla "dobrý". Nejhezčí jsou ty boty, sukni raději komentovat nebudu a baloňák je už podzimní klasika. Ta šedo černá kombinace bez pláště působí smutně, myslím, že se spíš hodí pro blondýnku, která by outfit víc rozzářila, u tebe bych šla vís do barev, ať to nepůsobí tak mrtvotně. Jinak jako celek klasická městská móda. Možná by lepší volba byla pouzdrová sukně v délce po kolena, ale to už je jen na náladě a taky počasí :o) Vlásky příště rozpustit, zjemní, hezky orámují a omladí obličej.

    OdpovědětVymazat
  50. Mám tu samou kabelku, akorát v krémové barvě a je úžasná :) I v černé vypadá moc elegantně. Divím se, že nebyla hned pryč, já ji kupovala už někdy na jaře. I

    OdpovědětVymazat
  51. Sukně z teplákoviny, takže evidentně zamýšlená na doma, příliš krátká, takže neslušivě odhaluje tvé vychrtlé a křivé nohy... No ale hlavně, že se cítíš dobře.

    OdpovědětVymazat
  52. ten kabátek je krásný, také jsem na něj koukala, nakonec sem si ale vzala ten tělový :)

    OdpovědětVymazat
  53. Celé je to nádherné a moc, moc Vám sluší. Ten kabát...aach, úžasný. Můžiu se zeútat, kolik stál a jestli ho ještě mají na prodejnách? Do Tesca se často nedostanu. Děkuju:)
    http://way--to--smile.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. stál 599 a já ho kupovala v Táboře někdy v létě myslím :), zda ho mají netuším.....

      Vymazat
  54. Ahoj Péťo. Strašně ti do v té sukýnce sluší...je fakt krásná. Mít tak hezké nohy, taky bych jí určitě chtěla. Jsem totiž taky na srdíčka a hvězdičky a podobné sladké vzorečky...:o) fandím ti a tvůj blog se mi moc líbí. Díky za inspiraci...hlavně v líčení. Ahoj, Verča

    OdpovědětVymazat
  55. Moc pěkné, kabátek úžasný. Tvůj blog jsem objevila teprve před pár dny, ale už ho sleduji pravidelně a moc mě baví hlavně kosmetické vychytávky. Nenech se odradit negativními komentáři ;-)

    OdpovědětVymazat
  56. Krásný Péťo. Tenhe outfit se mi moc líbí. Já bych si jednotlivé kusy asi nekoupila, ale jak se ti to povedlo všechno sladit je úžasné. :) Nejvíce se mi líbí kabítek s puntikatým šátkem a brýle.
    Jo a mohla bys mi prosím poradit s make-upem? Zaujal mě v předchozím videu Match Perfection od Rimmelu a chtěla bych se zeptat, jestli je konkrétně ten tvůj odstín vhodný i na zimu? Mám pleť poměrně světlou, (ale určitě zase né tolik jako ty v zimním období) se žlutým podtónem. A jestli třeba zalézá do pórů nebo dělá na obličeji šupinky? Předem děkuji za odpověď. :)
    Káťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ká´to, mám na něj tady na blogu recenzi,tak mrkni :). A děkuju moc!

      Vymazat
  57. Peti, outfit je to opravdu pěkný. Působíš v něm mladistvě a i přes tmavší barvy pod kabátkem poměrně svěže a vesele, snad to dělají ta srdíčka na sukni a krásná barva rtěnky. Kdybych tě neznala z blogu a potkala na ulici, řekla bych si, že jsi určitě hravý člověk - díky té srdíčkové sukni. Nicméně, co mně celkový dojem kazí je tvá až přílišná štíhlost. Jak jsem viděla 2. fotku, tak jsem se při pohledu na tvé nohy opravdu až lekla. Hned se mi vybavily obrázky takových těch extrémních případů (koncentrační tábory, anorektičky, africké děti...). Na té fotce prostě asi "blbě" stojíš a a to, o čem jsem psala, tak nějak vyleze. Protože hned další fotka, na které máš nohy jakoby překřížené už vypadá trošku lépe. Nepřísluší mi však říkat ti, jak máš vypadat, nebo co je správné, co naopak už není, to je každého věc a taky každému se líbí něco jiného. Říkám jen svůj první dojem, a i když vím, že ses k tomuto tématu už nejmíň stokrát vyjadřovala, mám dojem, jako by ses opět o kousek víc ztratila před očima a myslím, že je to škoda, protože máš hezky tvarovanou postavu a čím víc se ztrácí kila, tím víc i ženské tvary. Snad jsem tě nijak neurazila a těším se na další outfitové inspirace! Jana

    OdpovědětVymazat
  58. Nádhera! Moc se mi líbí kabátek, má dokonalou barvu :)

    OdpovědětVymazat
  59. Petro, možná teď urazím mnoho bloggerek, ale na tvoje fotky a outfity české módní blogy nemájí (a už nikdy nevyhraju giveaway od jiných). Jsi skvělá. Pokračuj dalších 10 let dále.:)

    OdpovědětVymazat
  60. Ahoj. Tento outfit je naprosto užasný. A zamilovala jsem se do té sukně :D Určitě si ji budu muset koupit :D

    Terka

    OdpovědětVymazat
  61. To je dokonalost :O Neuvěřitelně Ti to sluší :)*

    OdpovědětVymazat
  62. Moc a moc hezké, neuvěřitelně Ti to sluší. :-)))

    OdpovědětVymazat
  63. Říkala jsem si, že je mi ten kabátek povědomý a pak mi došlo, že ho mám taky :D Moc se mi to líbí

    OdpovědětVymazat
  64. ja mam tiez velmi rada srdiecka, mam 31 a urcite sa ich nevzdam :p

    OdpovědětVymazat
  65. Sukně je krásná a máš neuvěřitelně krásné nohy!!!:3

    OdpovědětVymazat
  66. Bože...ty máš snad ty nejdelší nohy, co jsem kdy viděla =)

    OdpovědětVymazat
  67. Peti, podle me (a urcite nejsem jedina) se oblekas skvele. Je to presne tvuj styl, to, co te vystihuje. Nechapu jak si muze nekdo (nejlepe anonyme, ze?) urcovat co se smi nosit a co ne. Kazdy nosime, to v cem se citime dobre a jestli se mily anonym citi dobre v teplakach a vytahane mikine, prosim, ale ne kazdemu to tak vyhovuje. Ja osobne take zboznuju romanticke looky, v necem "drsnejsim" bych asi ven nesla. Ale nikomu nerikam/nepisu kvuli tomu, ze se neumi oblekat. Protoze presne jak rikas ty: kdo ma pravo rict co je spatne??? Driv bylo tabu kombinovat vzory a loni toho naopka bylo vsude plno. Takze????? :/ uffffffff

    OdpovědětVymazat
  68. Péťo,hrozně moc ti to sluší,fakt nádherný :) hrozně ráda čtu tvůj blog a sleduji tvá videa :) jsi hrozně moc sympatická :) tenhle styl se mi hrozně líbí :) tak jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  69. no wauu kočka Peťo :) líbí se mi to moc

    OdpovědětVymazat
  70. Sukýnka nádherná :) i materiál..já jsem taky romantická..takže srdíčka kytičky miluju..myslím si, že se dá nádherně obléct za příjemnou cenu, jsi toho důkazem...zaujalo mne to o té "lidovosti" to je právě ta největší přednost..umění jak přirozeně a upřímně získat sympatie a být oblíbená.. líbí se mi, že jsi otevřená..každý odlišný nebo negativní názor jen zrcadlí to, jak dotyčnej vidí svět. Takže :) to nemá nic společného s Tebou, ale s ním samým... ---@

    OdpovědětVymazat
  71. Ty boty mě naprosto nadchly, jsou fakt krásné. A vůbec celkově ti to moc sluší, máš perfektní postavu tak nevidím důvod přoč bys nemohla nosit to, co nosíš, já bych ti nehádala víc jak 25, jsi skvělá! :) A jsi pro mě vzor do budoucna, chtěla bych být jako ty, až budu straší...Děkuji, že tak pravidelně a smysluplně přispíváš

    OdpovědětVymazat
  72. ta sukýnka je úžasná :) dneska jsem si ji v H&M zkoušela, ale mě bohužel nesluší, mám na ni asi moc širokou postavu :( ale jinak bych ji hned brala ! je skvělá :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!