Podzimní vínový burgundy makeup

by - 02 září

Krásný večer vám všem,

dnešní tutoriál se nese v duchu podzimních barev. Vínová sice není pro mou barevnou škálu úplně ideální, ale přesto si ji čas od času dopřeju. Vínové kouřovky jsou totiž velmi neobvyklé a krásné, určitě je také zkuste a dejte mi vědět, jestli vás dnešní look zaujal či nikoliv  zda s nadcházejícím podzimem také vytahujete tmavé rtěnky :).



Sledujte má videa v HD - přepněte ozubeným kolečkem ;).

eshopy:
clip in vlasy a štětce Petralovelyhair a Sedona lace http://www.lovelyhair.cz
štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
facebook: https://www.facebook.com/pages/LovelyHair/190299520995429
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
 
Podzim se k nám blíží mílovými kroky a abychom na něj byli připraveni, rozhodla jsem se pro tutoriál v nejklasičtější podzimní barvě - vínové nebo také burgundy. Tahle barva je trochu potvora, nesluší všem,ale pokud ji od duhovky oddělíte neutrální tužkou na oči, či ji použijete v kombinaci s neutrální barvou očního stínu, určitě si ji budete moci dovolit. Tento makeup je hodně obléíbený i u celebrit, třeba u Kristen Stewart.
 
Náušnice: Takko
lak: Nubar Barbera
 
použité produkty:
* báze pod makeup Dermacol Satin base
* makeup Rimmel Wake me up 100 ivory
* Urban Decay Prime potion Sin
* Sleek Monaco paletka očních stínů
* Loreal Superliner Silkissime černá tužka na oči
* Essence I love extreme mascara
* Milani Illumintaing face powder 03 Beauty´s touch
* korektor Catrice All round
* Maybelline Color whisper 620 Bare to be bold
* Jordana easyliner for lips Plush plum
* Milani 24 Black cherry
 
Jordana: http://www.jordanacosmetics.eu
 
music:
Jason Shaw -- http://www.audionautix.com
Bird in hand
Mob.ua -- Beautiful music
licence: http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/cz/

You May Also Like

70 komentářů

  1. Peti náááádherné,volila bych světlý odstín rtěnky,ale ty oči jsou sklělééé Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Pááááni, v té tmavé rtěnce je to naprosto nádherné líčení! A když se usměješ, tak je to dokonalé! Perfektní líčení!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak mě se líbí mnohem víc ta tmavá rtěnka...taková žena vamp! :-D Fakt super, já vínovou a fialovou poslední dobou mnohem radši než klasickou černou či hnědou, takže za mě palec nahoru!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kájo, díky moc a je to fakt, mně černá moc nejde, je na mě tvrdá a hnědou miluju,ale už mě začíná nudit, nahrazuju právě tmavě fialovou a tmavě modrou :D.....

      Vymazat
  4. Tento odstín rtěnky se mi na tobě líbí ze všech nejvíc. Vypadáš v ní vyspěle, vášnivě i romanticky. Opravdová dáma :)

    OdpovědětVymazat
  5. Obě varianty jsou pěkné, asi spíš záleží, co komu víc sluší. Na tobě se mi víc líbila varianta č.1. Jinak oči jsou nalíčené nádherně. Potřebovala bych "vymyslet" nějakou pěknou univerzální paletku, abych mohla tahle pěkně experimentovat. Koukala jsem, že zrovna na e-shopu žádnou nemáš.
    Míša K.

    OdpovědětVymazat
  6. Zrovna před týdnem jsem si z drogerky odnesla gelovou rtěnku Catrice v podobném odstínu a jsem trochu ráda za tohle počasí, protože jí můžu spokojeně nosit, ke sluníčku mi podobné barvy nepasují, ale do toho dnešního pošmourna ideál:) Jinak tohle líčení ti moc sluší, Péťa vamp:)

    kissabee.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, Catrice má tyhle odstíny taky skvělé, vid :), přesně, k létu to prostě nejde,ale na podzim - bomba :)!

      Vymazat
  7. ty kokos :O ten rúž je úplne bombový !!! :)

    http://julietandnicol.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. Peti, to video je úplně super. Opět jsem zjistila, že se neumím namalovat :). A ten typ s tou černou tužkou. Paráda, musím to vyzkoušet. Ale kam s tím půjdu... na písek? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, děkuju moc, ale umíš, ty jsi hezká normálně, makeup nepotřebuješ :)!

      Vymazat
  9. Ta tmavá rtěnka je super! Škoda, že já v takových odstínech vypadam jako klaun :) Jinak nádherná barva laku, u tebe je rudá dost velkej nezvyk :)

    OdpovědětVymazat
  10. To je dokonalý , musím ta rtěnka , i stíny , prostě dokonalý!

    OdpovědětVymazat
  11. Nádhera! A jak nejsem na tmavé barvy, tak tentokrát palac nahoru, hlavně rtěnce!:-)

    OdpovědětVymazat
  12. Mně se na tobě víc líbí ta tmavá rtěnka :)) Ty oči jsou nádherný!

    OdpovědětVymazat
  13. Krásné líčení! S tou tmavou rtěnkou je to bomba! Zrovna mám dnes burgundy lak na nehtech, že bych vyzkoušela zítra do práce i líčení v tomto odstínu? No uvidím jak se mi bude ráno chtít. Každopádně ti to moc sluší Peťulko :) Těším se na další video!

    OdpovědětVymazat
  14. Skvělý tutorial jako vždy:) Tobě sluší vše jak tmavý tak světlý odstín rtěnky :) Já bych přesto volila světlou rtěnku:)

    OdpovědětVymazat
  15. nádherne oči :3 máš fakt talent :)

    Beperfectissimple

    OdpovědětVymazat
  16. Tohle se ti naprosto povedlo!!! Hrozně ti ty oči sluší... Lituji že nemám světlé oči jako ty, vypadá to k nim nádherně

    OdpovědětVymazat
  17. Já bych také volila světlý tón rtů, připadá mi že se to trošku rtěnka tluče se stíny. Světlá je krásně podtrhne. Chtěla bych se zeptat, odkud máš Sleek paletky? Já jsem si je nekoupila v Londýně a teď toho lituji. =(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mel, děkuju moc, já mám některé z ebay, některé s bestmakeupa,el určitě mrkni k Plum Foolery na eshop, myslím,že je také měla a za skvělou cenu :).

      Vymazat
  18. Krása..božské :)Peti,kde se dá objednat prosim ta paletky stinu?Nejaky cesky eshop?Moc diky za info!Diky Monika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Mončo, děkuju moc, no dají se sehnat všude možně, myslím,že je má i PLum na eshopu, mrkni k ní :) nebo bestmakeup.

      Vymazat
  19. Ne, prostě černá "waterline" (jak je teď v módě říkat :D) mi přijde taková špinavá, nehezká....

    Ale jinak paráda, ale to už víme všichni, jakej ty jsi talent ;) :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A mně zase přijde, že to oko krásně uzavře a ohraničí. Pokud nemám tmavou linku i na vnitřní straně spodního víčka, tak mi mé oko připadá nesouměrné! Já, pokud se líčím, tak bez černé linky na vnitřním spodním víčku nevycházím :-), prostě v tom vypadám líp a souhlasím s Péťou, že hezky oddělí barvu stínů od barvy očí! Ale setkala jsem se s víc názory, že to nedělá hezké oko, což mě nějak vůbec netrápí :-D.

      Vymazat
    2. Černá waterline, to se říká odjakživa, nebo ne? :) Jinak já souhlasím s Terezkou, já ji mám na oddělení barvy ráda, sice ano, uzavře to oko a kdo má oči malé, není to ideální a může to udělat dojem "rybího oka", ale zároveň to hezky zvýrazní a udělá takový "sexy kočičí" pohled :).

      Vymazat
    3. Linka by tam při tomto líčení chyběla, to souhlasím holky, ale prostě vnitřní linka není nic pro mě... ale proti gustu... :))

      Vymazat
  20. Líbí se mi tmavá rtěnka, ale na denní nošení bych zvolila světlejší. Pěkný líčení! Krásný oči ;-)

    OdpovědětVymazat
  21. Nádherné líčení. Jsi moc šikovná. Pořád se na něj chystám. Čekám na podzimní outfit.

    OdpovědětVymazat
  22. Teda, přestože sem dáváš krásná líčení, tak podle mně je tohle za poslední dobu to nejpovedenější. Sama bych zvolila asi ty nude rty, ale tobě sluší i výrazná rtěnka skvěle, takže obě varianty jsou krásné.

    OdpovědětVymazat
  23. Nadherne oci♡ ja se snad budu ucit malovat si stiny, muzu se zeptat predcasne na cenu stetcu na oci tve znacky? Rada bych dodala, že oba stetce jsou uzasne, jak casto se maji umyvat?

    Libi se mi obe varianty, ale s nude vynikly vice ty nadherne oci :)
    Dobrou noc:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, přesnou cenu budu vědět, až to projde celnicí, nechci ted plácat, ale neboj, nebude to žádná částka, která by zruinovala peněženku :). Jinak umývat podle potřeby, já mezi použitími otírám do kapesníčku a myju tak 1x týdně :).

      Vymazat
  24. Tohle líčení mě strašně zaujalo! Je super a na podzim dokonalé! Asi si budu muset pořídit další paletku Sleek :-D. Péťo, má kreditka ti děkuje :-D. Mně se to určitě líbí víc s tou tmavou, krásně koresponduje s těmi stíny, takže já bych si to i na den vzala určitě s výraznější rtěnkou (na tak moc, ale trochu živější než nude).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D terko,ale když Sleek má ty paletky fakt boží, já mám 4 a jsou skvělé!

      Vymazat
    2. Ach jo, tak tu paletku Sleek Monaco nemůžu na internetu už nikde sehnat, oficiálně se už nevyrábí :-( a prohledávání nebylo úspěšné :-(.

      Nenapadá tě nějaká zástupná paletka, která bz jí byla podobná nebo třeba i jen mono stíny... Přece jen ji máš doma, tak víš, jak ty barvy vypadají v reálu, takhle podle obrázku se to špatně hledá :-(.

      Vymazat
  25. Viac sa mi páči vínový rúž :) a viem si toto líčenie predstaviť kludne na nejaký ples... velmi pekné :) Adrien

    OdpovědětVymazat
  26. Wow moc ti tyhle barvy sedí, ta světlá rtěnka se mi nelíbí, ale líčení očí a tmavá varianta rtů nemá chybu. Vždycky píšeš, že se k tvému barevnému typu nehodí vínová, nebo hodně tmavé výrazné oči a mě se v tom přitom vždycky líbíš úplně nejvíc.

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj, hned v prvi chvili jsi mi pripomela upirku!:) samo, ze jen v dobrem. Vzdy ti to neskutecne slusi. Hlavne jsem rada, ze jsi nasla Krtika! Sama mam od malicka kocky, takze vim jake to je o nejakou prijit... Jinak Kabuki F80 je naprosto bomba stetec, bez nej uz nedam ranu...Mela jsem stesti a poridila ho na ebay s velkou slevou a ted zas vyhlizim nejaky na pudr, tvarenku atd... no vzdy je nejaky nakupni seznam. Jinak fajn by bylo zase nejake video o stetcich celkove nejaky update, uz dlouho nebyly.:) mej se krasne

    OdpovědětVymazat
  28. Za mě palec nahoru, zajímavé, "dle mého názoru" ti opravdu víc sluší líčení v barvách podzimu (hnědá,zlatá,vínová). Takto nalíčená jsi skutečně žena, a jak zde bylo i napsáno "žena vamp". Pro mě žena růže. Jsi moc hezká, milá, s hlavou plnou bezva nápadů. Mě se líbíš víc v té tmavé rtěnce, můžeš si jí dovolit, moc ti sluší. Ale ta světlá na běžné nošení taky fajn. Ať ti studnice tvých skvělých nápadů na líčení nikdy nevyschne. O tom konečně tvůj blog je, to lidi zajímá. Tak se těším na další, přeji štěstí. Vidím, že líčení štětcema je fakt lepší než rukou, těším se na tvoji sadu na oči. Mimochodem, moc hezky sladěno s náušničkama. J.V.

    OdpovědětVymazat
  29. Musím uznať, že verzia s tmavým rúžom ma veľmi zaujala! Pôsobíš v tom veľmi dramaticky (myslené v dobrom), ako femme (vamp) fatale.

    OdpovědětVymazat
  30. Ta hudba je k tomuhle líčení perfektní :)A nejsem asi ani pro jednu variantu, volila bych nějakou jemně krémovou rtěnku s bronzovým nádechem, ale ta by asi letním typům jako my nesedla :) Prostě něco mezi těmahle dvěma, ani světlá ani tmavá, jednoduše přirozená :) Já si teď hraju se Sleek Ultra Mattes, kde se mi hodně líbí odstín Villain a se Sleek Oh So Special, kde mám nejradši odstín Celebrate, takže tu tvojí burgundy náladu chápu :)
    P. S. Asi budu šťoura a asi se ti něchtělo převlékat, ale ta mikina (nebo něco podobného) k tomu líčení a náušnicím vypadá trochu zvláštně :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No spíš mi byla hrozná zima, točila jsme kvůli světlu na zemi v kuchyni, netopíme a je u nás chladno a na displeji to vypadalo, že to tam už není vidět, ale trošku vykukuje, snad to není takové trága :D.

      Na tu Ultra matte V2 jsem koukala taky, na podzim mi přijde jako dělaná,akorát se bojím,aby ty barvy nebyl na mne až moc tmavé.....

      Vymazat
    2. Ta fialová třeba není vůbec výrazná, z těch tmavých je asi nejhůř pigmentované. Za to ta světle modrá - to je nářez :)
      Jé, chudáku, tu podlahu ti nezávidím. Ale je hezké, jak se pro nás obětuješ :) Mě nesmíš brát vážně, jsem hrozný perfekcionsta a šťoural no... :D

      Vymazat
  31. Děkuju vám všem hrozně moc, tak to jste mne překvapili, že se vám víc líbí ta tmavá rtěnka, mně teda taky,ale čekala jsem, že se trefím spíš do menšinového tábora :).

    OdpovědětVymazat
  32. Oči se ti moc nehodí, rtěnka se mi líbí víc, zřejmě je v ní o fous výraznější studený podtón. (Hrozně u červených rtů záleží, kolik je v tom daném odstínu hnědé, kolik červené, jak moc tam vystupuje chladně modrofialová. Bez ohledu na barevný typ může být konkrétní odstín "ještě ok".) Samozřejmě, ty coby křehký letní typ takhle řvavou barvu taky až tak ne e, ale pro inspiraci to marné není. Na ohnivé zrzce bych si to představit uměla, ty oči možná i na jarním typu, ten by v tom nepůsobil nevyspale a jak když má červené oči od pláče. :-) Inspirativní to bezesporu je.

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj Peťo,
    to líčení je na tobe opravdu dokonalé! K modrým očím je nádherné a vypadáš tam jak modelka od LV z kolekce podzim. Je to jedno z nejkrásnějších líčení, co si kdy dělala!! Stínů do červena jsem se vždy bála, ale jak vidím, dá se to udělat nádherně, když se to uzemní černou, fialovou a tak.
    Adéla

    OdpovědětVymazat
  34. Tmavá rtěnka Ti sluší,ale volila bych jí na slavnostnější příležitosti.

    OdpovědětVymazat
  35. Tohle ti slusi uplne mega! Ses kooca :))

    OdpovědětVymazat
  36. Jeee to je pekne! A ja si zrovna koupila krasny "podzimni" Color Tatoo od Maybelline - metalic pomegrenate :) Tyhle podzimni barvy miluju!

    OdpovědětVymazat
  37. BOMBOVÉ!! teraz konečne vidno, že ti výrazné rúže skutočne pristanú, keď už nemáš tie rovnátka. na porcelánovej pleti pôsobia mimoriadne dramaticky, sama ich veľmi rada nosím a som tiež bleduľa :) osobne dávam prednosť variante s tmavým rúžom - v tom bledom si trošku mŕtvolná :) a oči si tiež takto maľujem, mám ich modré a podľa mňa vínové tiene úžasne zvýraznia ich farbu (pôvodne som si myslela, že mi to nepristane, ale bola som prekvapená výsledkom). ale s tou čiernou linkou je to trošku tvrdé, možno by sa hodila tmavá červenohnedá?

    OdpovědětVymazat
  38. Nádhera, dokonalost! Jakmile líčení neruší rovnátka, tak ti tmavá rtěnka padne skvěle...Určitě si nějaký burgundy odstín na podzim pořídím!

    OdpovědětVymazat
  39. Dokonalé strašně ti to sluší mě se více líbí ta 2 varianta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  40. Úžasný líčení!!!! hlavně se mi určitě líbí víc s tou výraznou rtěnkou, nádherná barva, určitě si také musim pořídit takové barvy!!

    OdpovědětVymazat
  41. K líčení nemám slov.Nádhera!Rtěnka mě nadchla. Sice na ní nemám odvahu, ale tobě moc sluší.

    OdpovědětVymazat
  42. Paletku Monako si chci koupit uz nejaky ten patek, noo tohle video me jen utvrdilo v tom ze proste musi byt moje :) opet ti to strasne moc slusi.

    OdpovědětVymazat
  43. Jedním slovem dokonalé!!! Jsi prostě úžasná. Denisa

    OdpovědětVymazat
  44. Ach jo... tak to mi nedělej Péťo :D Jak to, že jsi v každém videu, na každý fotce tak nádherná?! :D Jak jen to děláš? :))

    OdpovědětVymazat
  45. Varianta se světlou rtěnkou u mě na stoprocent vede!:)

    OdpovědětVymazat
  46. Krásné líčení a skvěl blog :) Jestli chceš koukni na můj blog http://ilovefriends.blog.cz/ :)

    OdpovědětVymazat
  47. Nádhera! Jen mám teď strach, že nutně potřebuji nějaký burgundy stín :D

    OdpovědětVymazat
  48. Je to super, ale pro mně by byla spíše ta světlejší varianta :)

    OdpovědětVymazat
  49. Vinovou barvu miluju! Můžu se zeptat jak to vypadá s očními štětci PLH? Už se moc těším až se objeví v eshopu :)

    OdpovědětVymazat
  50. Vínovou barvu miluju! Můžu se zeptat jak to vypadá s očními štětci PLH? Už se moc těším až se objeví v eshopu! :)

    OdpovědětVymazat
  51. Moc se Ti to povedlo. Víš, nějaké podobné stíny z drogerky?
    Díky

    OdpovědětVymazat
  52. Nádherné líčení, hned bych ho zkusila, akorát mi k tomu chybějí stíny. Znáš nějaké podobné stíny z drogerky?

    OdpovědětVymazat
  53. Boží! To musm vyzkouset:-) dlouho jsem neviděla tak originální make-up!

    OdpovědětVymazat
  54. fantastický look s tou tmavou rtěnkou, dokážu si ho klidně představit na nějaké celebritě kráčející po červeném koberci, skvělá práce :) tu tmavou rtěnku si budu muset objednat, je nádherná!

    OdpovědětVymazat
  55. Peťo, to je nádhera! Dneska kašlu na svoje líčení, jdu do vínova:-)

    OdpovědětVymazat
  56. Nevím, jestli bys neměla přehodnotit, že jsi výhradně letní typ. Vždyť tohle ti sedí úplně maximálně!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!