Sobotní Prague Fashion Week - Lukáš Macháček, Tatiana Kovaříková, Beáta Rajská

by - 16 září

Krásný pondělní večer vám všem,

v sobotu jsem se opět zúčastnila Dreft Fashion Weeku, tentokrát na celé odpoledne a zrovna dnes bych vám chtěla ukázat pár (no krapet víc :D) fotek z přehlídek, na které jsem se nejvíce těšila a které mne nejvíce zaujaly. V rámci odpoledne jsem navštívila 3 přehlídky, fashion talk návrhářky versus šéfredaktorky a hlavně, speciálně pro čtenářky mého blogu, jsem vyzpovídala Miss world 2006 Taťánu Kuchařovou, která je nejen hrozně krásná, ale také velice příjemná a sympatická. Opravdu si mě získala svým lidským přístupem, inteligencí a tím, že se chovala hrozně přátelsky a normálně, popovídala jsem si s ní jako s kamarádkou u kafe, vždycky mi byla sympatická, ale teď ji mám ještě radši. Na rozhovor se můžete těšit někdy později, protože ho musím ještě zpracovat :).
Dnešní článek bude asi poměrně dlouhý, takže pěkně popořadě :).....



Když jsem dostala pozvánku na přehlídku vítězů mladých talentů Dreft Black Card (Dreft je přípravek na jemné prádlo a je hlavním letošní partnerem celé události), kterou svou účastí podpořila právě Taťána Kuchařová, moc jsem se těšila, ovšem zároveň se naplnily mé obavy z dress codu, stálo tam totiž red dress. Jediné červené šaty, které mám doma už asi dva roky, jsou klasické pouzdrovky z F&F, červenou barvu celoplošně moc nenosím, ale tyhle šaty se mi tenkrát strašně líbily a tak jsme si je koupila, bohužel mi byly větší a měly pro mou postavu špatnou délku, tak jsem je zanesla ke švadleně a ta mi je upravila, měla jsem z toho strach, ale dopadly, podle mě, dobře. Zkombinovala jsme je s černým křivákem z C&A a ultravysokými botami, které mám odsud. Musím přiznat, že ani černá, ani červená nejsou v takové míře zrovna mé nejoblíbenější barvy, ale celkově se mi outfit moc líbil a cítila jsem se v něm velice dobře, budu moc ráda, když mi dáte dole vědět, co si o tom myslíte vy :).
 




 
V 16 hodin následovala přehlídka Dreft Black Card, kde své kolekce předvedli Jindra Jansová a Lukáš Macháček, kolekce první jmenované mne příliš nezaujala, přiznávám dobrovolně, ovšem černobílé modely Lukáše Macháčka byly krásné. Zvláště se mi líbily jednoduché šaty s kovovými opasky, něco takového bych ve své skříni viděla více než ráda :D!
 

Jindra Jansová




Lukáš Macháček

 



Tento model se mi líbil nejvíce





 
Po přehlídce jsme se všechni blogeři v červeném sešli v přední části hlavního stanu, kde proběhlo malé focení a samozřejmě povídání, toho jsem moc nestihla, protože jsem šla zpovídat Taťánu, ale i tak jsem tam viděla a pozdravila se se spoustou známých tváří.


Se sympatickou Markétou a její sestrou z Flower Paris blogu.


S krásnou a úžasně milou Nikol z Mademoiselle M. blogu.


S blogerem Míra LovelyHair :D


V 17 hodin následoval fashion talk návrhářky versus šéfredaktorky, ze kterého jsem toho moc nestihla, ale přesto alespoň foto :)....


Po 18. hod. začala přehlídka Tatiany Kovaříkové Zima 2013, na kterou jsem se těšila asi nejvíce, abyste to pochopili, k Tatianě Kovaříkové mám zvláštní vztah a nostalgii :), pracovala jsem totiž v oděvní společnosti Otavan Třeboň, když ještě fungovala, respektive brigádničila jsem na prodejně konfekce. Strašně mě to bavilo, protože Otavan šil skutečně velice kvalitní a krásné modely, módu jak pánskou, tak dámskou a spolupracoval právě s předními českými návrhářkami. Jednou z nich, která celou kolekci pro tuto společnost vytvořila, byla právě Tatiana, od které jsem si v Otavanu, za snad druhou výplatu, pořídila strašně krásné dva kabáty, které už bohužel nemám, protože jsem je prodala, což mě ted s odstupem času, docela mrzí, protože to byly nadčasové kousky, které by se mi ted, když kabáty zase nosím, docela hodily. Každopádně práci Tatiany Kovaříkové tedy poměrně dobře znám a je to má nejoblíbenější česká návrhářka. Myslím, že až uvidíte následující fotky, tak mi dáte za pravdu, že její modely jsou skutečně velmi elegantní a nadčasové.
 




Tyhle šaty byly naprosto úžasné!



Tohle se mi líbilo méně....


A naopak tohle jsou šaty, které se mi líbily nejvíce svou jednoduchostí a zajímavým zpracováním.


Dlouhé splývavé šaty byly naprosto úžasné, krásně zvýrazní siluetu a prodlouží postavu.


Tatiana s modelkou :).
 
Vyvrcholením dne a poslední podívanou byla přehlídka Beáty Rajské, která pro svou kolekce jaro/léto 2014 vybrala, dle mého názoru, velmi netradiční a zajímavé materiály. Průsvitný pruhovaný materiál, který dost trčel, mne moc nezaujal, avšak nádherná květovaná látka, která pod UV světlem házela zajímavé odlesky, mne uchvátila. Bílé šaty z této látky byly překrásné a celá přehlídka byla pastvou pro oko.
 




Tyto šaty se mi přesně trefily do vkusu, romantické květované vzory já můžu :).



Tento materiál mne neuchvátil....

Tyto šaty byly také překrásné



Beáta (která měla krásné lodičky) s modelkou :).
 
 
Tak to by byla dnešní nálož fotek, doufám, že se vám bude můj report z akce líbit, dle ohlasů máte tyto reportáže nejraději, což mne moc těší a jsem moc ráda, že vám mohu i čas od času přinést také něco jiného, než jen recenze nebo videa o kosmetice :). Určitě mi dejte vědět, jestli se vám líbí některý z modelů, co na kolekce říkáte a tak vůbec :). Ještě bych chtěla upozornit, že já se opravdu nepasuji a nehraji si na žádného odborníka přes odívání, prostě jen vyjadřuji své osobní názory ;), ale myslím, že to všichni bystří chápou už dávno ;). 

You May Also Like

96 komentářů

  1. Na fotkách ti to moc sluší. Krásné šaty.
    Míša K.

    OdpovědětVymazat
  2. Pouzdrovky jsou nej a ta červeno-černá kombinace ti fakt sluší! Plus, jak už jsem psala několikrát i tohle líčení ti strašně sedne, mnohem více, jak výrazné rtěnky..:)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj moc ti to slušelo :) Také mám Taťánu Kuchařovou moc ráda je sympatická a má moc příjemné vystupování.. Proboha co to těm posledním modelkám udělali s obočím :D ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem si říkala, co to mají proboha s obočím :-D ... oni ty modelky musej prostě nějak zprznit aby model více vyniknul :-D P.

      Vymazat
    2. no take mne to prekvapilo to oboci :D

      Vymazat
  4. Peti za mě je tohle ten nejlepší outfit, co jsem na tobě snad kdy viděla (netvrdím, že jsem viděla úplně všechny, to jsem určitě nestihla). Ale zase pokud se v něm necítíš a víš, že to není tvůj šálek kávy, tak se asi nemá cenu nutit. Ale ohromně ti to sekne, vážně :)

    OdpovědětVymazat
  5. Táťa vedle tebe vypadá jako buřtík :) Jsi nejhubenější 30tka co "znám" :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja dekuju, ale uprimne rada nejsem, Tana ma uzasnou postavu, akorat, neni moc hubena, ma tvary, ja bych menila hned :).

      Vymazat
    2. Tak Petra a Táňa se hlavně nedají vůbec srovnávat. Každá je úplně jiná.Petra je prostě celkově od přírody malinká a drobná, spíše asijský typ. Obě jsou pěkné. Táňa je krásná a sympatická ženská, ale opravdu ženská v tom pravém slova smyslu, žensky tvarovaná, vysoká. Péťa je svou postavou taková holčička (a teď se doufám neurazí!:-)).
      Outfit ti, Peťo, slušel, mám ráda tento styl, na těch botech bych se asi zabila :-), ale jsou originální. Palec nahoru za vše! Denisa

      Vymazat
    3. Petra je dívčí typ. Takové ženy nestárnou :) Kuchařová je vypadá jako velmi zralá žena a rychle zestárne - opticky. S tím se nedá nic dělat. Petra být o 10 cm vyšší tak je top modelka .

      Vymazat
    4. Řekla bych, že Táňa prostě začala normálně jíst a vypadat normálně. Snad si z toho nic nedělá. Už i na super.cz psali, že má faldíky a tlustá stehna nebo co. Teď by se hodil takový ten smajlík, co si klepe na čelo...

      Vymazat
  6. Strašně moc ti sluší tenhle rockový styl:) Jsi v něm hrozně šmrncovní:)

    OdpovědětVymazat
  7. Lukáš je opravdu talent! :) Mám jeho práci moc ráda. Kolekce Tatiány se mi líbí hodně. Takové jednoduché a přitom zajímavé. A to obočí u modelek se mi určitým způsobem líbí. Příjemné zpestření celkového vzhledu.

    OdpovědětVymazat
  8. Některé šaty jsou opravdu krásné! A tobě to moc moc sluší

    OdpovědětVymazat
  9. Naživo ti to slušelo ohromně :) Mně se ze všech přehlídek líbila nejvíc od Beaty, ta byla krásná :)
    Haha ta fotka! Na těch našich to zase vypadá, že já koukám do fotoaparátu a ty mimo :) Holt jsme každá koukaly na toho svýho chlapa :)

    OdpovědětVymazat
  10. Hrozně ti to slušelo! Taky jsem se v sobotu přimotala na Fashion Week, kdy nám slečny hodinu před přehlídkou Young Talents prodaly lístky, že nestíhají, splnil se mi sen, a to jsem na to ani nebyla připravená! :D

    OdpovědětVymazat
  11. Boží článek, Peti, taky bych se jednou chtěla na takovou přehlídku podívat:)

    OdpovědětVymazat
  12. Hroooozne ti to slusi tady! A kupodivu bych si i nejake ty modely klidne poridila, kdybych na ne samozrejme mela :D Dorka

    OdpovědětVymazat
  13. Moc moc moc moc mě tento článek bavil! <3

    OdpovědětVymazat
  14. Ty šaty od Beáty jsou naprosto úžasné! Především ty bílé které mají nahoře tu průhlednou část...opravdu nádhera :) Moc ti závidím že ses mohla zúčastnit :)

    OdpovědětVymazat
  15. Konečně jsi se oblékla tak, jak se na takovou událost hodí. Ovšem absolutně netuším, co tam dělal Míra. Nikdo známý to není, fashion blogger taky ne, leda jako doprovod. No každopádně tvůj outfit je hezký, jen mi vadí, jak ti u bod odstávají ty strany.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. U bod? :D Jinak naprosto nechapu v cem je problem, kdyz si Peta vezme na prehlidku sveho manzela jako doprovod...Peto asi sis mela vzit za manzela nejakou celebritu, aby toho byl hoden :D... achjo, ta anonymni zavist...

      Vymazat
    3. pozvanka platila pro dva, tak jsem vzala logicky manzela ;), vzdyt to byva caste, ze na spolecenske udalosti si clovek bere doprovod, navic Mira mi pomaha s blogem i eshopem, tak je to trochu i pozvani pro nej :)

      Vymazat
    4. anonymka ti totiz nemuze nic vytknout, protoze jsi vypadala bajecne. :) tak se chyta vseho mozneho.
      Taky nevidim nic spatneho na tom, ze si Peta vzala manzela jako doprovod. Jen proto, ze neni celebrita ma zakaz vstupu? :D To je mi zase logika takhle po ranu.

      Vymazat
    5. Prosimtě celebrity..., nejsme v Indii, kde je kastovní systém :) a lidi jsou to snad taky ne? :)

      Vymazat
    6. já to asi připojila k špatnému vláknu, bylo to na ten první koment.

      Vymazat
    7. Taky bych takového chlapa nenechávala samotného chodit po Praze, když se kouknu po kamarádkách, tak každá druhá je sama a loví chlapa kde se dá :-) A Míra by byl hodně horké zboží i pro mne ( a to jsem šťastně zadaná :D ).

      Vymazat
    8. Chichi, to mě zase pobavilo :D Ano, lidská závist, jak jinak... :D Proč by tam Míra jako neměl být? :D Mě se líbí, jak se dokážete s manželem podporovat, že i na fotce vypadá, že je tam rád, nebo ho to snad i baví - a ne že tam musí být nebo že to dělá čistě jen a kvůli Tobě a tím se tedy tak nějak obětuje ;)) Takže když máš takového úžasného manžela, proč ho tam nevzít? :) A kdybys neměla, kdyby tam prostě nechtěl jít, tak vezmeš třeba nějakou kamarádku - co je na tom?... :D A ano, vím, i pak by se našly všelijaké absurdní kecy od stylu až po příslušnost :D

      A co se "bod" týká :D Jééé mě se líbej! Ano, přerazila bych se na nich a vypadala jak žirafa (o tom že bych v nich umřela bolestí ani nemluvě - jak to děláš?!! :)) ), ale právě jejich originalita mě hned zaujala - ono "odstávání" vypadá báječně - strašně se mi líbí, že máš celý outfit červeno-černý a boty jsou černé s červeným vnitřkem - taková třešnička na dortu - super detail. :) Fakt povedené :)

      A přehlídka - nejvíc mě zaujaly ty černé co vyzdvihuješ - ty s kovovým páskem a ty jednoduché - oboje by můj šatník vítal s otevřenou náručí :) Ale líčení modelek - zajímavé - to obočí zaujalo a bude se o něm jistě dál mluvit a všichni budou vědět o čí přehlídku šlo ;))) Tak trochu asi marketing :) Každopádně lepší než takové ty figuríny :) Jen - já si vždy myslela, že chodím divně, ale ta jedna modelka - takhle vykloubený kotník na stranu při chůzi jsem ještě neviděla... :))) (fotka hned po těch černých s páskem :) )
      Mia

      Vymazat
  16. Peťo, chci ti jen říct, že ti to na všech fotkách neskutečně sluší,opravdu moc(!!!)

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Peti, chtela jsem se zeptat na stetce tve znecky. Jestli budou ty na oci s flat top a tim malym (nevik jak se jmenuje) budou v nejake vyhodne sade? Dekuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, planujeme nekdy pred Vanoci, protoze bude jeste jedna novinka :).

      Vymazat
  18. Krásné fotky! Moc ti to seklo, otázkou však je, jestli byla Ejvi spokojená s tvýma silonkama? :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D děkuju moc, no je teda fakt, že i tyhle silonky, ačkoliv jsou matné,tak se s bleskem prostě lesknou, mně přijde, že to dělají skoro úplně všechny....každopádně, co jsem koukala, tak tělové silonky tam měla spousta lidí a dam třeba právě v kostýmku nebo elegantnějších šatech, tak nevím.....

      Vymazat
  19. Je mi líto, že Otavan už v Třeboni nefunguje...Jednak to byla pracovní příležitost pro třeboňáky, ale společnost měla i dobré jméno. Nevím do jaké míry (nebo jestli vůbec) Otavan ještě funguje, ale je to škoda...
    Každopádně-super článek a krásné fotky :) Přehlídky musely být zážitek! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nefunguje už vůbec, slyšela jsem,že tam taky byl nějaký tunel,ale nevím zda je to pravda....každopádně je to škoda, šili moc krásnou konfekci a hlavně kvalitní, třeba jejich pánské obleky nebo dámské kabáty byly vážně skvělé!

      Vymazat
  20. Velmi pěkný článek, také bych velice ráda navštívila nějakou přehlídku. Jinak ti to v těch červených šatech moc sluší a máš velmi pěkné a zajímavé botky :))

    OdpovědětVymazat
  21. Tohle ti moc sluší!! Opravdu povedené!! :)

    OdpovědětVymazat
  22. Moc ti to slušelo. Šaty jsou jednoduché a krásné!
    Byla t fajnová akce a kamarádka říkala, že vypadaš hodně mladě. Jinak mi mrzí, že jsem nebyla na přehlídce Beaty Rajské, protože její kolekce byla krásná, alespoň podle fotek, co jsem měla možnost vidět.

    OdpovědětVymazat
  23. Petro prosím, vím, že jsem možná trošku hnidopich, ale příště si otři boty mokrým hadříkem, aby nebyly takto zaprášené, nevypadá to dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja jsem je kartacovala pred odchodem, mne se tedy zaprasene nezdaji, on je to takovy zvlastni material, jestli myslis ty svetle plosky, neni to ani semis, ale ma to takovy delsi hrubsi vlas nebo jak to popsat

      Vymazat
  24. Mrzí mě, že jsem tam nemohla být, takže moc děkuji za super článek i fotky :) Těším se na rozhovor s Taťánou.
    A mimochodem, s manželem vám to opět moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Peťo, kombinace červených šatů s křivákem vypadá opravdu perfektně!
    A chtěla bych ti poděkovat za fotoreportáž z přehlídek, na té úterní jsem byla, ale bohužel jsem neměla moc dobrý výhled, tak jsem ráda, že si můžu modely prohlídnout na fotkách.

    Byla jsi i na nedělní přehlídce La Perla? Ráda bych si z ní přečetla fotoreportáž.
    Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, děkuju moc a byla jsem i na La Perle, bylo to krásné, určitě také zpracuji fotky a reportáž :).

      Vymazat
  26. Strasne moc ti tento styl slusi!! (uz na netu shanim take takovou bundu a budu ji nosit k satum jako ty) Jen me trochu rusi to odstavajici zapinani na rameni - jedno mas zapnute a to druhe ne, nevim, jestli schvalne, jen me to hned upoutalo.
    Uz se tesim na rozhovor s Tatanou, mam ji moc rada a jsem zvedava, jake otazky sis pro ni pripravila! LV

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc, naschvál to není, měla jsem na rameni foták a asi se mi to rozeplo při sundavání a nevšimla jsem si toho a nikdo v okolí asi taky ne :)

      Vymazat
  27. chýba mi na tebe červený ruž :)

    OdpovědětVymazat
  28. S tím názorem na ty kolekce naprosto souhlasím JJ se mi moc nelíbila, ale LM naopak hrozně moc :) Jinak krásné fotky. Mě se bohužel nějak nepovedlo vše takto hezky zachytit. No a jak už jsem říkala tam moc Ti to slušelo a ráda jsem Tě poznala :))) Snad brzy zase na nějaké akci a bude více času popvídat si :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrozně moc děkuju a ty jsi byla hrozně sympatická a seklo ti to, škoda, že fakt nebyl čas víc si popovídat :)!

      Vymazat
  29. Teda Peti, fakt krasa. Moc moc ti to na fotkach slusi. Podle me taky jeden z top outfitů.
    Nektere modely jsou opravdu krasne a rada bych byla jejich vlastnikem. :) Krasne mi prijdou ty dlouhe cerne az na zem, prvni model od tatiany a vsechny saty od Beaty. Dekuji za fotky a moznost prohlednout si modely. :)

    OdpovědětVymazat
  30. hrozně ti to slušelo a náhodou, šaty se mi na tobě hrozně líbí

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  31. Tvůj outfit byl dokonalý. Úplně jiný šálek kávy, než většinou nosíš, ale nemůžu si pomoc, tento styl (trochu rock, trochu žena vamp) ti sedí mnohem víc, než jemné květinkové šatičky a podobně.

    OdpovědětVymazat
  32. strašně ti to sluší :) já už tady asi čtvrt hodinky sleduju ani ne tak modely, jako too obočí těch modelek :D já bych se na tý přehlídce asi nedokázala soustředit na to oblečení :D je to svým způsobem i hezký i když divný :D co ty jsi na to říkala? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc, no mě to obočí taky dost překvapilo :), ono to v první chvíli šokuje a je to dost divné a na druhý pohled si říkáš, že je to fakt zvláštní a že to udělalo tu přehlídku docela zajímavou :)

      Vymazat
  33. Ahoj...úžasne spracovaný článok...a nemusela si sa obávať vyzerala si fantastisky a kráse...niektoré modely boli naozaj úžasné...musel to byť skvelý zážitok :-)

    OdpovědětVymazat
  34. Si krasna!! tento outfit ti velmi lichoti, je velmi pekny, tak isto aj make up. Mne sa zas naopak paci ze pri topankach trosku odstavaju tie boky, pretoze ta cervena sa pekne doplna so satami.

    OdpovědětVymazat
  35. Petro, moc ti to sluší, opravdu pěkně oblečená a krásné boty, ale na ty boty pozor, předpokládám, že na sebe chytají každé smetí a prach, ale buď je nějak nejdřív vyčisti, nebo se raději vyhni detailní fotce. Ale jinak pěkné! :)

    OdpovědětVymazat
  36. Krásné modely, některé černé a bílé šaty nemají chybu! Ty ses oblékla jako pravá elegantní rockerka a zase ti to sekne! :)

    OdpovědětVymazat
  37. outfit byl krásný, moc se mi líbí, je to víc můj styl než obvykle nosíš :)

    OdpovědětVymazat
  38. S blogerem Míra Lovelyhair :D :D

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj,
    já osobně taky nemám moc ráda červenou. Ale není červená jako červená a odstín tvých šatů to vystihuje. Sluší ti to.
    Simča

    OdpovědětVymazat
  40. Vypadala jsi krásně, moc se mi líbí ta fotka s manželem :) A samozřejmě jsem moc zvědavá na rozhovor s Táňou Kuchařovou, musím uznat, že mě neustále překvapuje, jak intenzivně se blogu věnuješ a jak ho neustále posouváš dál.

    OdpovědětVymazat
  41. Krása, Péťo, strašně Ti to sluší, fakt, já bych si k tomu určitě vzala nižší podpatek, protože na tomhle bych se zabila :D, ale já miluju červenou, v kombinaci s černou mi připadá úžasná, v F&F se mi vždycky nějaký šaty líběj, problém je, že mně je i ta jejich 34 velká a švadlenu nikde poblíž nemám, bohužel. Zas mám dotaz na pásek, ten asi patří k šatům, viď?... Jinak k líčení - taky já osobně si myslim, že když máš jen výrazný oči, tak Ti to sluší víc, ale zas vim, že máš ráda výrazný rtěnky a je samozřejmě Tvoje věc, v čem se cítíš líp, ale máš strašně hezký oči, a poslední dobou taky nějak moc dlouhý řasy... jak to děláš? :D

    OdpovědětVymazat
  42. Mně se strašně líbí ta Tánina kolekce, obléká Barbaru Nesvadbavou a vždycky má na sobě pěkné kousky. Mám ráda i Beatu, pracovala jsem kousek od jejich butiků v Dlouhé, takže jsem kolem nich denně chodila a Beata má krásně udělaný salon a vždycky tam měla krásné šaty, jen se mi moc nelíbí proč mají modelky tak divně namalové to obočí..vypadají jako klauni..Určitě bych si u obou vybrala mít bezednou peněženku :)

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj Péťo, jsi nádherná ....a naše misska Kuchařová, je boží. Když vyhrála, bylo mi 13 a poprvé jsem se kvůli ní obarvila na blond :D. Je to dokonalá žena...vzhlížím k ní a respektuji vše co dělá. Závidím, že jsi měla tu možnost s ní dělat rozhovor :))). Moc ti to slušelo a Mírovi také. Sleduji tě strašně ráda :). Bloguj, postuj, motivuj, inspiruj a raď mi dál..prosím!! :)
    Hezký zbytek dne, Anett

    OdpovědětVymazat
  44. Super fotky Peti :) mě se vždycky líbí kolekce Beaty Rajské, přijde mi taková nositelná :) moc ti to slušelo a dobře sem se pobavila, když jsem četla popisek "s blogerem Lovelyhair Mírou" :) super super super!! Jo a jsi hubenější než Miss World, hmmmm :)))))))

    OdpovědětVymazat
  45. tak tohle ti moc sluší, nic kýčovitého, jen jednoduchost :) super, víc takových outfitů ( a mim. červená není taky moje oblíbená barva, šaty bych doma nenašla :D)

    OdpovědětVymazat
  46. Tento outfit konečně odpovídá Vašemu typu dospělé ženy a základním požadavkům vkusu. Je vidět že ta bunda je Vám velká, chtělo by to menší velikost aby Vám seděla. Škoda že Vás nikdo neupozornil, že Vám odstává jeden odepnutý náramenník na bundě a kazí tak celkový dojem.
    Jinak znova opakuji, vkusné věci se dají koupit levně ( zvláště v sezónních slevách ), zrovna značka F&F je toho dobrým příkladem.

    PS: Vyšlo nové číslo ELLE, které je mimořádné tím že má přes 300 stran. Spousta úchvatné módní a kosmetické inspirace a zajímavých článků, mimo jiné jeden o známých českých Fashion bloggerkách .... doporučuji všem co mají rádi módu!

    OdpovědětVymazat
  47. Peti moc ti to sluší, nádherné šaty i jemné líčení, ve kterém vynikne tvoje přirozená krása, žádná tmavá rtěnka. Prostě super. Máš i nějaké šaty ke kolenům nebo nosíš jenom mini? Něco jak má jedna modelka na tvé fotce, také má červené šaty, ale ke kolenům a to vypadá taky moc dobře.

    OdpovědětVymazat
  48. Šaty by měly být delší. Chce to trochu elegance a ne "dobrý den, celé nohy ven".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestlipak by jsi i tohle řekla Petře Němcový, která měla šaty kratší a bez silonek? A rozhodně lepší elegantní mini než džíny, který jsem tam viděla bohužel až moc často.

      Vymazat
  49. Ty vypadáš krásně a máš moc pěkné boty! Některé věci jsou moc povedené , některé méňě .. Ale vypadá to na skvělý zážitek ! :)

    OdpovědětVymazat
  50. Krásné fotky, moc ti to slušelo! Ty červené šaty s křivákem nádherná kombinace!:)

    OdpovědětVymazat
  51. Peťulko, moc ti to slušelo!
    Ale jako mega pochvala Mírovi... kdybych řekla doma, že jdeme na přehlídku, tak se mnou muž prostě nejde. Obdivuju Míru :-) chodí na přehlídky, poslouchá o líčení, fotí..... šikovnej!

    Fotky jsou krásný, ale já módě nerozumím, vidím tam prostě paní v oblečení =o) pro módu nemám cit ani smysl. Já bych si na sebe nevzala ani jednu jedinou věc z přehlídky =o)... Jediný, co se mi fakt nelíbí je to zpizděný obočí modelek na fotkách od Beaty...

    OdpovědětVymazat
  52. Na Dreft Black Card jsem byla taky, vůbec jsem tě tam ale neviděla, škoda :) Lukáš Macháček je úžasný návrhář a nejradši bych měla doma celou kolekci ! :D

    OdpovědětVymazat
  53. hned nekolik modelu bych z fleku brala a nastehovala si je do me skrine! a co se tyce tveho outfitu, tak ten se ti fakt hodne povedl. moc ti to slusi! :) jak ta kombinace, tak ta cervena :)

    OdpovědětVymazat
  54. Moc Ti to slušelo, myslím že jsi šaty doplnila hezky :) Hrozně se těším na ten rozhovor s Taťánou. Určitě je i na živo příjemná vid? :)

    OdpovědětVymazat
  55. Peti moc ti to slušelo :) Také bych chtěla někdy na takovou akci! :)

    OdpovědětVymazat
  56. Jé na FW jsem tě viděla! Opravdu ti to moc slušelo! :)

    OdpovědětVymazat
  57. Tak tohle ti hrozně moc sluší !

    OdpovědětVymazat
  58. Vyzeráš úžasne! Si veľmi sympatická a hodíš sa mi do sveta módy- veľkých módnych akcií, prehliadok. :D

    OdpovědětVymazat
  59. nádhera, moc Vám to slušslo...a nejvíce se mi líbí líčení, mnohem lepší než výrazné rtěnky, tot můj názor :)
    a nemůžu se nabažit fotek Vás a Míry...jste spolu krásní!! a myslím, že by Vaší rodince slušelo malinko se rozrůst, co Vy na to? :)

    OdpovědětVymazat
  60. Péťo, fakt Ti to seklo, podle mě máš opravdu skvělý vkus a navíc i postavu :) Vedle Táni na fotce vypadáš jako její kámoška z modelingu :)) Doufám, že jste si s manželem užili skvělý den, a ty detaily, co ti tu v komentářích někdo vyčítá, vám asi celkový zážitek nezkazí, vid?:)) Obdivuju Tě za to, jak umíš snášet anonymy, když čtu ty negativní komentáře je mi z toho smutno a to ani neútočej na mě...Drž se tedy, seš fakt nejlepší blogerka :) (P.S. co nevidět mi dorazí tvoje štětce, tak se moc těším)

    OdpovědětVymazat
  61. Táňa není hubená, holky... děláte si prdel?

    OdpovědětVymazat
  62. Boty se mi nelíbí, ale jinak paráda! A modely z přehlídky jsou naprosto úchvatný! Romča

    OdpovědětVymazat
  63. Bože ty si tak krásna ♥ Strašne ti to pristalo..a tie tvoje topánky ma úplne dostali..A som strašne rada že sa ti takto darí.. Prajem ti ešte veľa,veľa úspechov. Si najlepšia!!! P.S.- chcem vyzerať ako ty.. mám už síce 20 rokov ale si môj veľký vzor, a hlavne inšpirácia ♥ Trgesinka- Iva

    OdpovědětVymazat
  64. Ahojda,
    nechápu, jak mi tenhle článek mohl utéct =o(
    Červeno-černá kombinace? Miluju to! Červená je moje nejnejnejnejnejoblíbenější barva a když jí nemám na sobě, tak jí mám na drápech a když jí nemám na drápech, tak jí mám na vlasech (to se už taky párkrát stalo).
    Hrozně se těším na rozhovor s Taťánou K. Patří mezi mé nejoblíbenější blondýnky =o)
    Hrozně se mi líbí černé šaty na modelce, která vypadá jak Leona Machálková =o) Jinak holá břicha nemám ráda, vždyť jim nastydnou orgány! ;)
    Hmmm Míra bloger, fešák =oD napíše zas nějaký článek? =o) Mohl by třeba něco upéct, ať je legrace =o))
    Vím, že jméno "Beata Rajská" je dost profláknuté, na rozdíl od těch ostatních (ty jsem opravdu slyšela poprvé), ale její modelky vypadají jak z SCI-FI seriálu, napadá mě Hvězdná brána apod. Takové obočí bych si asi nespáchala, ale ono to bude jen nalepené a dokreslené, ne? ;)


    OdpovědětVymazat
  65. Péťo, ty jsi prostě ze všech nejkrásnější :-)

    OdpovědětVymazat
  66. Ahoj Peťko,

    prvně ti moc děkuji za skvělý blog. Hodně jsi mě inspirovala a naučila.
    Teď bych se ještě chtěla zeptat na tvé zkušenosti s objednáváním zboží ze zahraničí. Dnes jsi třeba u bot udávala dresslink.com
    Já osobně totiž s takovýmto druhem nákupu nemám žádné zkušenosti, ale některé kousky jsou moc lákavé. Možná by toto téma mohlo být i jako dobrý typ pro nějaké video nebo článek.
    Ještě jednou děkuji a měj se moc krásně.

    Petra

    OdpovědětVymazat
  67. tyhle dvě přehlídky byly pro mě to NEJ z celého fashion weeku. zvolila si naprosto perfektní outfit, fakt pěkné! :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!