2x FOTD + Velká Vánoční soutěž o žehličku Philips, balíčky Ryor, řasenky Dermacol a štětce Petralovelyhair

by - 07 prosince

Krásnou sobotu vám všem,
 
Vánoce jsou už doslova za dveřmi a tak bych se i já vám chtěla odměnit a zahrát si tak trochu na Ježíška. Byli jste na mě celý rok hodní a tak si myslím, že si dárečky zasloužíte. Tentokrát jsem pro vás ale připravila ve spolupráci s Dermacolem a Ryorem nejen krásné ceny, ale také úplně speciální soutěž, abyste to neměli zase úplně "zadarmo" :D. Navíc si myslím, že nová soutěž by mohla spoustu z nás inspirovat.
Vy víte, že miluju rtěnky v jakékoliv podobě a že jsem člověk, který se nebojí výrazných barev. Často mi také píšete, že i vy byste rády výraznější rtěnky nosily, ale buď nemáte odvahu, nebo se v nich jednoduše necítíte. No a já bych byla hrozně moc ráda, kdybychom si vzájemně tu odvahu dodaly a proto jsem pro nás vytvořila celou skupinu na Facebooku.
 
Jak se tedy zúčastnit soutěže?
 
1) naličte se s vaší oblíbenou výraznou rtěnkou a vyfoťte své dílo (musí to být fotka vašeho obličeje a celoobličejová, tedy jen rty neplatí), je to proto, abychom viděly celé líčení a to jak výrazné rty sladit očima  a tvářenkou
 
2) fotku uploadujte na zeď skupiny Hnutí za výrazné rtěnky a do popisku uveďte název použitého odstínu rtěnky (zároveň si zkontrolujte, zda vám jdou na facebooku zasílat zprávy), každý soutěží s 1 fotkou!
 
3) soutěžní fotku můžete uploadovat do  příští středy 11.12. 2013 do půlnoci
 
Já z došlých fotek vytvořím na facebooku album a do konce příštího týdne, tedy do  neděle 15.12. 2013 vyberu 5 výherkyň a vyhlásím je na stránkách skupiny. Album bude samozřejmě veřejné a budete moci fotku své oblíbenkyně okomentovat nebo podpořit likem, na mé konečné rozhodnutí to ale nebude mít vliv! Nejedná se tedy o žádnou likeovací soutěž a nemá smysl shánět si hlasy! Nebudu ani uploadovat fotky došlé na email nebo do zpráv, proto mi je, prosím, neposílejte.
 
Doufám, že celým projektem vneseme do šedi českých ulic trochu barvy na rtech a že se budeme vzájemně inspirovat a také, že se podpoříme v nošení krásných barev, vždyt je škoda si to neužívat, když je tolik možností :). Zároveň doufám, že se nám v soutěži sejdou krásné zimní a vánoční barvy a že se třeba inspirujeme na štědrovečerní makeup. Pevně věřím, že se vám soutěž bude líbit a že mne v tom nenecháte samotnou :). Ceny si můžete prohlédnout v pokračování článku.

A aby bylo jasné, jak to myslím, přídávám můj makeup z uplynulých dnů, rty opravdu poutaly pozornost. Musím se vám ale přiznat, že ted v zimě, když jsme úplně bledá, tak mnohem raději experimentuji s výraznými rty nebo očima než v létě a přijde mi, že mi i víc sluší. Podle mne bledá pokožka je k tomu úplně stvořená a ten kontrast se mi moc líbí.


 A co jsem pro tento look použila?

*Lorel True match C1 rosy ivory
* tělové stíny y NYX paletky One night in Morocco
* černé gelové linky Maybelline
* řasenku Dermacol Vampire mascara
* tvářenku Sleek Sweet cheeks Blush by 3
* rtěnku Sleek Amped (nádherná, zářivá a hlavně matná, růžová)






Letos v zimě si ale užívám i výrazné kouřové oči v neobvyklých barevných kombinacích jako je tato fialovomodrá. K takovému líčení už upřednostňuji jen nude rty. Tohle není příklad do soutěže, jen makeup, který vám chci také ukázat, ale samozřejmě, pokud by se vám k tomu líbily výrazné rty, fantazii se meze nekladou :).

použito:
* paletka Sleek Celestial (mimochodem Sleek naskladněn a s tím i vánoční akce na mé štětce, včetně novinky round top, kdo sjte se ptali ;)
* tužka na oči Inglot Kohl pencil 04
* tužka na oči Milani shadow eyez Midnight romance
* Dermacol Immperial makeup odstín pale
* Catrice All round concealer
* řasenka Rimmel Scandaleyes lycra flex
* bronzer Essence All in one 01 sunlight
* rtěnka Catrice Hey nude!




 
 
 



 
A o co soutěžíme? To vás asi zajímá nejvíce, že? :)

1. cena
* žehlička Philips ProCare Sonic (žehličku jsem vyhrála v Blogerce roku a protože jednu mám, ráda bych vám ji věnovala pod stromeček)
* balíček Ryor Arganový olej - věnoval ryor.cz
* řasenka Dermacol Vampire mascara - věnoval dermacol.cz
* štětec round top kabuki Petralovelyhair (novinka na eshopu)






2. cena
* taštička Inglot
* balíček Ryor Aknestop
* řasenka Dermacol Vampire mascara
* štětec round top kabuki Petralovelyhair (novinka na eshopu)



 

3. cena
* balíček Ryor Levandule
* řasenka Dermacol Vampire mascara
* štětec round top kabuki Petralovelyhair (novinka na eshopu)



4. cena
* řasenka Dermacol Vampire mascara
* balíček Ryor Levandule

5. cena
* řasenka Dermacol Vampire mascara

Recenzi na řasenku Dermacol Vampire si můžete poslechnout TADY cca 16. minuta.

Určitě mi napište, jestli se vám nová soutěž líbí, jestli jste pro výrazné rty a co říkáte na má líčení z uplynulého týdne, mějte fajn sobotu a já se jdu vrhnout na komentáře. Teď před Vánoci toho mám opravdu hodně, takže vás moc prosím o trpělivost s odpovídáním na vzkazy :).
 
Mějte fajn zbytek dne!

You May Also Like

105 komentářů

  1. Soutěž je naprosto parádní, zkusím se i zapojit, akorát upřímně provedu retuš nad rtem (jizva), ať pak zase neruším účast v soutěži :-)

    Ceny naprosto dokonalý, nevím proč jsem si pod žehličkou představila žehličku na prádlo :-D

    Líčení se mi víc líbí číslo jedna :-)

    OdpovědětVymazat
  2. sakra a já mám zrovna opar :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D ted jsi mě pobavila,ale samozřejmě jinak mě to mrzí, třeba zmizne do středy ;)

      Vymazat
    2. to si nemyslim :D Na opary trpim...ten se me bude drzet hooodne dlouho :D zmetek :Dale treba kdyz ho poprosim tak zmizi:DDD..Jinak Petrus..ta výrazná rtenka muzu být i taková ta Barbie ruzova? :-) SVITIVA?:-)

      Vymazat
    3. to víš, že může, prostě jakékoliv výrazné ty, je mi úplně jasné, že pro každého je to něco jiného,ale tím to bude právě zajímavé, si alespoň myslím já :).....

      Vymazat
    4. to vítej v klubu :D

      Vymazat
    5. Přesně tak :-D Já se s oparem léčím už týden a potvora pořád drží :-D Jinak doporučuju kosmín+ riboflavin z lékárny :-)

      Vymazat
  3. Soutěž je super jen škoda, že se neumím nalíčit :D jinak bych se i zapojila

    OdpovědětVymazat
  4. Taková hezká soutěž, ale rozhodně není pro všechny, což mě mrzí a přijde mi to takové blbé. Já třeba rtěnky ani lesky a pod nenosím takže se zúčastnit nemohu ani kdybych chtěla...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no vidíš a právě ted je ten nejlepší čas to změnit ;)

      Vymazat
    2. Mě se to moc líbí, ten nápad s rtěnkama! :)

      Vymazat
    3. Petro, rtěnky nemám ráda a nenosím je a s prominutím jen kvůli soutěži je nezačnu nosit. Zatím jsem nenašla rtěnky, které by vydržely několik hodin, na to abych měla pusu namalovanou hodinu mi nestojí ty prachy abych si kupovala rtěnku... jen mě mrzí, že tahle soutěž je zas jen pro určitý okruh lidí..

      Vymazat
    4. Já nějak nechápu, v čem je problém, soutěž není pro určitý okruh lidí, ale pro ty, co se chtějí zúčastnit a dát si práci s tím, že mohou inspirovat třeba i ostatní, myslím si, že ceny jsou pěkné a že není problém vytvořit nějaké líčení se rtěnkou, Pokud doma žádnou nemáš, nelíbí se ti to a nechceš ji kupovat/půjčit si/fotit se atd, no tak se jednoduše nechceš zúčastnit, vždyt ale nemusíš, je to dobrovolné :). Já si myslím, že taková soutěž bude přínosem i jen pro pozorovatele, že jim třeba dodá odvahu, vždyt je to fajn se takhle podpořit, získat inspiraci. Vůbec nerozumím, co tě na tom pobuřuje. Já chápu, že je jednodušší jen napsat do komentáře email,ale já chci nejvíc odměnit ty lidi, kteří si s tím fakt dají záležet.

      Vymazat
    5. Právě o to v Pétině soutěži jde- aby jsme se odvážili nosit výrazné rtěnky,

      Vymazat
    6. Ještě mi to nedá a musím dodat, kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody ;).

      Vymazat
    7. Ale jde o to, že já bych se ráda zúčastnila, ale kvůli tvým pravidlům nemohu. To je jako kdyby si napsala že pravidlem soutěže je, poslat fotku na které má člověk oblečené maskáče a pochop ne všichni všechno mají a nosí to.... Prostě soutěž je jen pro lidi, co nosí rtěnky a ostatní mají smůlu...

      Vymazat
    8. Navíc se mohou zúčastnit jen lidi, co mají FB protože ti co ho nemají, se také zúčastnit nemohou.

      Vymazat
    9. Anonyme, špatně si hledala, kup si Max factor Lip infinity a vydrží ti celej den.

      Vymazat
    10. ale to právě není jen pro lidi, co ty rtěnky mají a běžně je nosí, jde mi o to, abychom si vzájemně dodaly odvahy a inspirovaly se, protože spoustu lidí mi píše, že by to nosit chtějí, ale třeba se bojí, tak jsem je tímto způsobem chtěla podpořit, tak jsme si říkala, že třeba právě tohle může být prvotní impuls zkusit něco nového...tohle je blog o kosmetice, tak se dá předpokládat, že soutěž může mít něco společného s líčením přece....to je jako kdybys napsala do pejskařského časopisu, kde se soutěží s fotkami psů, že by ses strašně ráda zúčastnila, ale díky jejich pravidlům, že na fotce musí být pes, nemůžeš, protože doma žádného nemáš.....

      Vymazat
    11. Jasně, je to blog o kosmetice, ale to neznamená že lidi musejí mít naplácané na obličeji vše... Já třeba nosím řasenku, pudr, balzám na rty, tužku na oči a stíny, ale rtěnku a tvářenku a bronzer prostě nenosím...ale hold blbému to nevysvětlíš..

      Vymazat
    12. :D tak to jsem asi opravdu blbá, jelikož logika této argumentace mi zatím zůstává opravdu utajena......

      Vymazat
    13. to se zase vyjádřil jeden chytrý anonym, co? Neříkej mi, že žádná tvoje kamarádka/spolužačka/kolegyně nebo mamka nemá rtěnku, aby ti ji mohla půjčit? Třeba se ti to zalíbí a začneš rtěnky nosit, to je účel soutěže (mimo jiné). A jen tak mimochodem, výrazné rty můžeš vytvořit i pomocí balzámu na který naneseš stíny - není to nejlepší způsob, to uznávám, ale dá se to taky, používám na různá karnevalová líčení, kde potřebuji mít např modré rty.

      A teď něco pro tebe, Peti - soutěž se mi moc líbí a doufám, že až budu mít v pondělí volno, tak mi zbude čas vyhrát si s líčením a poslat fotku. Teď u mě momentálně vede rudá a tmavě fialová rtěnka a po výplatě plánuju nálet na tvůj e-shop a rtěnky Milani:) Měj se hezky a užívej předvánoční čas:)

      Vymazat
    14. Ať se to týče zmiňovaných maskáčů nebo rtěnky, není problém si ty věci půjčit, kvůli soutěži si to přece nemusíte kupovat ani někde ukrást a už vůbec ne povinně nosit do konce života.. jde o to jen ukázat, co ve vás je a co se vám líbí, inspirovat ostatní. Pokud někdo o dáreček opravdu stojí, tak myslím, že ani registrace na facebooku, která je na pár minut a jde zpětně zrušit, nebude problém. Když nejde o život, tak jde o h.. ale my si stejně furt musíme stěžovat na blbosti a jako bonus je dokonce sami vyhledávat. Pěkný den :) Marcela

      Vymazat
    15. Co to je za diskusi doprčic????:-D soutezí fotek se rtenkami na beauty blogu peta naopak nabidla VŠEM hrat o ceny......neumim si predstavit nic vic univerzalnejsiho a obsahove odpovidajiciho zamereni blogu;-)

      Vymazat
    16. "ale hold blbému to nevysvětlíš" COŽE?!Když se nechceš učastnit ,tak se neučastňuj!A jestli máš zájem tak bdto si rtěnku pujč a nebo kup!Proboha jsou dané pravidla hry a tím to hasne.Na netu je dost soutěží,kterých se můžeš učastnit,každá hra má své pravidla a to že se zrovna tobě nelíbí s blbou výmluvou že nemáš rtěnky,je jen a jen tvá věc,né chyba ostatních a už vůbec né Petry!Na tvář si plácej co chceš,to nikoho nezajímá..
      Pe´ti soutěž je pěkná,vůbec nechápu,že si jí někdo dovolí takto hloupě kritizovat a ještě jí slovně napadat navíc, když dává tak pěkné ceny+navíc výherce není jen jeden!

      Vymazat
    17. Opravdu nechápu, proč tady všichni remcají, děláte, jakoby byla Petřina povinnost Vám něco dávat.. můžete být vůbec rády, že máte možnost o takové dárky soutěžit. A ne tady ještě přicházet s urážkami, když se Vám něco nelíbí. Já se nezapojím, což ale neznamená, že tady začnu nadávat, jaká je ta soutěž hloupá a že nestačí jen napsat do komentáře mail. Naopak, oceňuju originalitu a myslím si, že kvůli cenám jako žehlička se už vyplatí něco dělat - pokud teda mám opravdu zájem. Všichni byste se nad sebou měli zamyslet:)) Lituju Peťu, s takovou odezvou by mě přešla chuť nějaké soutěže pořádat, doufám, že jí alespoň spraví náladu normální holky, které to ocení a nebudou tu nadávat:))

      Vymazat
    18. to je ako keby si sa chcela na blogu o vareni prihlasit do sutaze, kde budes musiet upiect kolac. ale kolace piect nechces, nebudes, nechutia ti .. fakt nerozumiem pripomienke typu "preco robis sutaz kde sa treba nalicit ruzom?" na beauty blogu ..

      Vymazat
    19. Jako trochu souhlas, zucastnila bych se ráda ale nemám páru jaký odstín mi sluší a kupovat si něco jen tak nebudu a navíc veřejně někde na fbc být nechci, nevadí no :D aspon se pokochám :)

      Vymazat
    20. Já se picnu... a Peťka se tu zase obhajuje a zase úplně zbytečně.... kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde. Ona tady slečna Anonymka asi nepochopila smysl soutěží, že pravidla jsou tam tak nějak podstatná... nebo by byla radši, kdyby jí Péťa rovnou poslala všechny ceny? :D Já se teď třeba zúčastnila soutěže s jedním elektrem, něco koupíš, vložíš kód účtenky, můžeš vyhrát, bla bla... teď si tak říkám proč já hlupák jsem si něco kupovala, proč jsem se nešla do obchodu rozčilovat, že se chci zúčastnit soutěže jen tak, bez nákupu? Tak se to teď dělá, ne? :-D
      Jinak se soutěže bohužel nezúčastním, zrovna si nechávám růst obočí aby mi ho mohla kosmetička nějak hezky upravit a vytrhat hnusný moustache, tak vám ho nebudu předhazovat, ale tak ty ceny mi Peti můžeš rovnou poslat, my se s Anonymkou nějak podělíme :-D

      Vymazat
  5. Velice pěkný nápad na soutěž :) Přidám se pokud bude čas :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak 15.12. to budou moje narozeniny, tak bych to mohla zkusit. HAHA :)

    A ta žehlička, boží! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já když tě vidím, tak chci být studený typ! Tak moc se mi líbí ty ledové oči, to je prostě dokonalý...všude to ještě umocňuje ten sníh...nebo rudá rtěnka, černé linky, řasenka a tmavé vlasy...bohužel jsem přesný opak :/ zlatobéžové vlasy, světlá pleť - odstín nedokážu odhadnout :D A mám pocit, že výrazné rtěnky mi slušely víc, když jsem byla obarvená na čokoládovo...to jsem se rtěnkami začala a teď se jich zase jako světlovlasá nedokážu vzdát, ale přijde mi, že to není ono jako s tmavými vlasy..a jsem asi jediný člověk, kterému prostě červená rtěnka nesluší..vypadám jako klaun :((

    OdpovědětVymazat
  8. platí súťaž iba v ČR? rada by som pridala pár svojich líčení :)

    OdpovědětVymazat
  9. Poslané! cŠkoda, že sa dá iba jedna fotka poslať, pretože ja nosím výrazné rúže rada :)

    OdpovědětVymazat
  10. do p......ja výrazné rúže nosím bežne, mám celkom slušnú zbierku, ale včera som dala držku na ľad a zašívali mi pery >.< a tak rada by som sa zúčastnila už len kvôli tomu, že som maniak do červených a fialových rúžov a hnutie za výrazné rtenky by som veľmi rada podporila ...

    Aneta

    OdpovědětVymazat
  11. Peti, odkud máš prosím ten krásný modrý rolák? Už jsem ho obdivovala FC. A k růžové rtěnce ladí dokonale :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to kdybych věděla, mám ho ve skříni už snad 15 let :)......

      Vymazat
  12. Ahoj, ja by som chcela vedieť či je možné súťažiť aj zo SR, alebo je to len pre Českú Republiku :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, určitě ano, těším se!

      Vymazat
    2. To je skvelé :D Ak kvôli práci stihnem určite to vyskúšam :) A mimochodom strašne moc ti to svedčí... ako vždy samozrejme :)

      Vymazat
  13. Peti, ten nápad je úplně úžasný! Moc ti fandím! Chceš třeba i víc fotek? Ať je album co nejpočetnější? A k dnešním fotkám- mě se moc líbíš na obou! Každá je jiná a tím pro mě zajímava!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klárko děkuji a jakou soutěžní poprosím jednu fotku, každý soutěžící bude soutěžit s jednou fotkou,aby to bylo spravedlivé ;).

      Vymazat
  14. Skvělá soutěž a moc pěkné ceny.. bylo by fajn vyhrát, ale já jsem takový pablb, že nikdy nic nevyhraju, ale určitě se přihlásím tak za zkoušku nic nedám. A děkuju za tuhle soutěž chtěla jsem něco podobného vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
  15. To si asi budu muset založit FB, jinat asi soutěžit nemůžu, že?
    Veronika Maršíková

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také FB nemám a jen kvůli tomu abych tam dala fotku si ho zakládat nechci, když ho jinak nepoužívat nebudu, těším se až bude další soutěž, které se budou moci zúčastnit všichni bez výjimek :(
      Zdena

      Vymazat
    2. holky, já jsem kvůli tomu také zakládala novou stránku, je to otázka pár kliknutí ;), pokud vám jde o to, aby nebylo vidět vaše právě jméno, určitě se to dá založit i pod přezdívkou...jinak tento způsob jsem zvolila právě proto, abyste si mohly samy korigovat co tam dáte a napíšete, případně, pokud si to do středy rozmyslíte,abyste mohly fotku stáhnout atd.....navíc je možné vzájemně k jednotlivým fotkám nejpohodlněji psát názory a je to přehledné ;)

      Vymazat
    3. Petro promiňte, ale jen kvůli tomu abych dala na FB svou fotku si FB zakládat nechci, nepoužívám ho. Ano, založit stránku možná trvá pár kliknutí, ale vy jí pak budete používat, kdežto my, když FB nemáme tak ani nemáme důvod si ho zakládat protože ho stejně používat nikdy nebudeme, pochopte nás.

      Vymazat
    4. já to chápu a respektuji zcela, jediné,co nechápu,jsou ty zbytečné připomínky okolo.....vždyt snad, pokud se chci zúčastnit, tak se zúčastním a pokud ne, tak ne, vždyt je to každého volba a rozhodnutí, já přece nikoho nenutím si cokoliv zakládat a kamkoliv dávat ;)

      Vymazat
    5. ještě abych to úplně vysvětlila, mrzí mě to, že si dám se soutěží plno práce, stojí to plno úsilí a času, snažím se vymyslet něco zajímavého, co by většinu bavilo a bylo přínosem (jasně, nikdy se nezavděčím všem), sehnat pěkné ceny a stejně bude plno lidí remcat...a já to dělám ráda, o tom žádná, ale myslím, že zrovna tohle jsou leckdy zbytečné "stížnosti", já nemohu vyhovět úplně všem, vždycky se to někomu nebude líbit, snad chápete i vy mě ;)

      Vymazat
    6. Péti moc ti to sluší a kdybych se měla přiklonit k prvnímu či druhému looku, tak bych opravdu váhala, protože ti to opravdu sluší a fakt ti závidím ty krásný oči!! :) Já mám tmavě hnědé a stále vždy váhám při výběru barev :( a jinak k soutěži opravdu klobouk dolů vůbec za takovou snahu :) já osobně tmavých rtěnek mám v převaze nad nude, což je hloupý protože je nenosím :D takže i když se nezapojím (jsem strašný stydlín:/) tak doufám, že mi tvoje soutěž pomůže a tento "strach" překonám a jednoho dne konečně využiji sbírku nejen na doma :) Už se těším na fotky :) Holky držím palce :)

      Vymazat
    7. Paní Veroniko a Zdeno, žádná soutěž není bez vyjímek a každá má nějaká pravidla. Soutěžit vás nikdo nenutí. Máte možnost soutěžit jinde, kde stačí napsat komentář s e-mailem. Myslím si, že tahle soutěž má navíc nápad a šťávu a bude užitečná i pro ostatní, kteří se nezúčastní (já - mám fb, ale nechci tam dávat fotku obličeje). Já se moc těším, že si prohlédnu ostatní, kteří mají odvahu do té soutěže jít a inspiruji se u nich!!
      Chápu, že Péťu po takových komentářích přejde chuť podobné soutěže vymýšlet a je mi to líto! Myslím, že je to hodně dobrý nápad.
      Jana

      Vymazat
  16. Ach néééééé :(((((( Já jsem největší milovník výrazných temných i neonových rtěnek a dnes se mi udělal ze studijního stresu opar :´( Jsem zklamaná, mě se hojí tak 2 týdny. No nedá se nic dělat, aspoň se inspiruju fotkama ostatních :)

    OdpovědětVymazat
  17. jééééé, to je senza, si šikovná a se skvělýma nápadama, kdyby by mi nebylo tolik kolik mi je, jdu do toho taky :)

    OdpovědětVymazat
  18. Super soutěž, ráda se zapojím :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Škoda, že se rtěnkou vypadám jako "lehká děva" :((... Strašně ráda bych nosila výrazné rtěnky, rudé, tmavě fialové ... bohužel, ale myslím, že nejsem sama, kdo zkrátka ať chce nebo ne, není rtěnkový typ a opravdu se rtěnkou vypadáme blbě... Tak třeba si zasoutěžím příště :)

    OdpovědětVymazat
  20. Peti, moc Ti to na těch fotkách sluší! :) Soutěž vypadá zajímavě, tak se pokusím něco vykutit a svou fotku taky poslat :)

    OdpovědětVymazat
  21. To je opravdu super nápad! Soutěž se mi moc líbí a pokusím se taky zapojit. I když, já jsem s tmavými rty strašný strašpytlík a nemám odvahu je nosit (max doma před zrcadlem :-D ) takže taková zajímavá soutěž je přesně pro mě, a motivací mi nejsou jen krásné dárky, které jsi do soutěže věnovala.

    OdpovědětVymazat
  22. Těžký říct zda Péťe sluší více výrazná rtěnka nebo výraznější oči. Jí sluší obojí. Ta matná růžová je nádherná! Zrovna jsem ve čtvrtek obdivovala v DM novou kolekci dlouhotrvajících rtěnek od Dermacolu. Mají krásné, výrazné, matné odstíny a i pěkně béžově zlaté obaly. Ještě jsem si našla Peťi líčení z ledna 2012, inspirované Julií Tymošenko. Krásné líčení s výraznou rtěnkou a moc ji to sluší.

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Peti,
    chtěla bych se jen zeptat, jestli je možné soutěžit, kdybych použila i ve větší míře tužku na rty zároveň s rtěnkou???
    Děkuji za odpověď

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, určitě můžeš použít tužku i rtěnku, vypiš k fotce oba odstíny :), těším a hodně štěstí :)!

      Vymazat
  24. Super nápad na súťaž, výrazné rúže mám veľmi rada a každého v ich nosení podporujem, takže sa určite zapojím :) Najviac by ma z výhier potešil asi tvoj štetec, presne taký mi v zbierke chýba. A nemôžem sa prestať pozerať na tú krásnu paletku Sleek a aj ten rúž... Táto značka to "proste umí" :))

    OdpovědětVymazat
  25. Ceny jsou užasný,ale upřímně,vím,že nemám ani malinkou šanci,po tom co jsem viděla líčící podzimní soutež,tak vím,že se nechytam. Rtěnky bych ráda nosila,ale mam jen jednu,pořád jim přichazim na chut a porád hledam barvy co mi sednou,chce to mít krásný zuby ,což bohužel mi nebylo dáno ......pak neumím se tak nafotit,aby to líčení vyniklo,tak budu jen očumovat snažilky a profíky :D a zavistivě se ušklíbat jak jim to jde :D Pak se naštvu a stejně se pokusím něco nafotit,tak ...co na to říct :D

    OdpovědětVymazat
  26. Kdyby jsi ty fotky zkoukla jen ty, tak se asi přihlásím, ale když to bude takhle veřejně a ještě na FB, tak to ne, přenechám to ostatním...

    OdpovědětVymazat
  27. určite sa zapojím :) a Petra u teba to je tá giveaway aspoň o niečom! :) big like ♥

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj Péťo
    napsala jsi že se může vložit pouze jedna fotka
    ale nemohla bych dát dvě ukázky vedle sebe do jedné fotky ?
    díky moc za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, můžeš klidně složit fotku jednoho líčení z více úhlů, ale líčení samotné musí být jen jedno, jinak by to nebylo spravedlivé :).

      Vymazat
  29. Ahoj Péťo
    chtěla bych se zeptat, napsala jsi že jeden člověk muže přidat pouze jednu fotku
    mohla bych sloučit do jedné fotky dvě ?

    jinak ty odměny jsou parádní , slyšela jsem o té žehličce od L3nchannel
    a tvuj kabuki brush bych si strašně přála.
    předem děkuji za odpověď

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jestli chceš, tak můžeš třeba vyfotit líčení ze dvou nebo tří úhlů a složit ho vedle sebe,ale soutěžní líčení musí být jen jedno, ne dvě různá líčení vedle sebe :).

      Vymazat
  30. Soutěž přesně pro mě. Nezůčastním se, jsem ta pro kterou se ale všechny soutěžící budou líčit. Jsem ta čekatelka na odvahu rtěnku vůbec nosit :-) Jsem už dlouho na mateřské a ještě dlouho budu, ale nyní jsem v sobě našla touhu na sobě zapracovat a začít se zase cítit jako žena, věřit si, mít sebevědomí. V roli matky se cítím naprosto skvěle, je to můj splněný sen, děti jsou po mnoha letech vymodlené, ale chci se stejně dobře cítit i v roli ženy. Sleduju tento blog Peti asi 3 měsíce a díky vám začínám s barevným lakováním nehtů. Vždy se mi to líbilo, ale odvaha chyběla. Vím, jak hloupě to pro vás. které se spoustu let líčíte zní, ale pro mě to velký krok je. Třeba si někdy troufnu i na výraznější rtěnku :-) Díky, Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Peti, tak to jsem moc ráda, děkuji za tak krásný komentář, to je přesně to, proč ten blog dělám, moc mě to těší a přeju, at se cítíš čím dál lépe a vše se daří :)!

      Vymazat
  31. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  32. Peti nádherná jsi jako vždy, ty tvou velkou pusu ti závidím! :D Skvělá soutěž, určitě to ráda zkusím taky :))

    OdpovědětVymazat
  33. Ahojky, viděla ses? http://www.everyday-runway.com/ Jsi ve videu dole na stránce - článek s názvem INTERVIEW KRASNA.CZ. Uprostřed videa asi. :-)

    OdpovědětVymazat
  34. Panebože to je zase něco! Někdo asi nechápe, že KAŽDÁ soutěž má svoje pravidla, kterými vymezuje, kdo může soutěžit a kdo ne. Jestliže nenosíte a nechcete nosit výrazné rtěnky nebo nemáte fb, tak nesoutěžte! Vaše smůla! Nápad je to super a to přesto že se nezúčastním, protože nechci přidávat svojí fotku veřejně na fb - ale nebudu remcat, že pravidla jsou špatná!
    To je jako kdyby vyhlásil soutěž pivovar s tím, kdo vypije nejvíc piva a vy byste jim psaly, že ta soutěž má blbý pravidla, protože vy pivo nepijete!!
    Peti vymyslela jsi to dobře, moc ráda se podívám, jak ostatní nosí výrazné rtěnky a třeba najdu nějakou inspiraci.
    Nenech se prosím odradit hloupými lidmi!!
    Jana

    OdpovědětVymazat
  35. No, tak to je neco. Pro me vyzva jako blazen. Ze bych poprve v zivote nahodila nejakou jinou nez nude rtenku?Cool, super napad! Asi se nezucastnim protoze v pripade ze by se na mne usmalo stesti by musela cena cestovat prez ocean, a to je myslim zbytecne. Kazdopadne ale budu sledovat ostatni odvazlivkyne a budu se inspirovat. Diky moc! Krasny den M.K.

    OdpovědětVymazat
  36. Úžasná soutěž.!!! Začínám s beauty blogem a strašně ráda se zapojím! :)

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj Péti super nápad. :)... Prosím jestli by jsi mi nesmazala můj příspěvek na tvé stránce Hnutí za výrazné rtěnky jelikož jsem chtěla nahrát svoji fotku a nevím z jakého důvodu se mi tam nahrál nějaký odkaz :(..... označila jsem to za spam ale pořád to tam je... Děkuji moc... Jinak bych ráda také soutěžila ale samozřejmě s jinnou fotkou :).... Předem díky. :) Žanet F.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Žanet, tak snad smazáno,ale já jsme tam viděla normálně fotku bez odkazu, smazat by ti to ale mělo jít normálně, proto jsem to udělala na facebooku, abyste mohly samy fotky korigovat :).

      Vymazat
  38. Tak jako na Petry obranu musím dodat, že já rtěnky nenosím taky, ale nějaké doma mám, nebo si půjčím od maminky. Jestli něco vymyslím, tak se zapojím ;)

    OdpovědětVymazat
  39. Skvělý nápad :) už se těším na fotky! výrazné rtěnky mám moc ráda a vůbec se nebojím je nosit! tak doufám, že bude hodně fotek, hlavně pro inspiraci :)

    OdpovědětVymazat
  40. Hurá Peti je my 50let a pujdu s kůží na trh rudá je taky dobrá. ZUZKA

    OdpovědětVymazat
  41. Ja som fotku uz pridavala, skoda len, ze z nevysvetlitelnych dovodov si moj fotak zrovna dnes zmyslel, ze vinovy lip tint bude vyzerat ako paradajkovy pretlak.. musela som teda upravovat farby ale aj tak sa mi nepodarilo priblizit sa k realite.. pokial by ale napr. niekto chcel vidiet skutocny odtien, akurat v horsej kvalite, kludne to odfotim cez webku alebo tak, tam to neskresluje a poslem :)

    OdpovědětVymazat
  42. Super nápad Peťul, pokusím se zúčastnit! :) Pa a hezkou adventní neděli :*.

    OdpovědětVymazat
  43. úžasný makeup, úžasná soutěž!:)
    ráda se zapojím :)

    OdpovědětVymazat
  44. Jéé, krásná soutěž. Jen u některých komentářů mám pocit, že vám Peťa drží pistol u hlavy a nutí vás založit si fb nebo namalovat rty!!!??? Nějak mi unikají důvody, proč si někteří stěžují....no nic, zítra to vyzkouším a moc ráda, jen mi začala rýma, tak mi snad nebude ladit nos a rudá rtěnka...Díky Peti
    Petra Z.

    OdpovědětVymazat
  45. Ta soutěž je super,takové mám ráda,když to není uplně zadarmo,ale nikdy se je nezúčastním, protože s linkami a trochu výraznější rtěnkou ( jen přece chodím do školy a necchu byt až moc zmalovaná ) moc parády neudělám.. a ještě někde zveřejnovat můj obliček brr... a už vidím ty reakce z okolí. Ale strašně ráda se podívm na ty fotky a zas budu uplně obdivovat,jak se dokkážou amatéři namalovat jak profesionálovéé :)))

    OdpovědětVymazat
  46. skvělý nápad! akorát se obávám, že můlj wishlist rtěnek ted poroste do neskutečných výšin :D

    OdpovědětVymazat
  47. Peťi! Opět skvělý nápad na soutěž .. Já osobně se také bojím výrazné rtěnky ale už se učím (zatim mi nejvíce sedla nová od essence 09 wear berries- kterou i doporučuji)..Proto si myslím že je tato soutěž skvělý nápad:) Určitě se pokusím se zúčastnit no něco ještě vymyslím:)

    OdpovědětVymazat
  48. Skvělá soutěž Peti určitě se zůčastním . A máš moc pěkná videa i foto jsi krásná :) Jen tak dáááááááál :)

    OdpovědětVymazat
  49. Petro, je skvělé, že děláš soutěž, ale mohla bys příště prosím dát, že bysme ti to třeba poslali na e-mail? Někteří z nás nemají facebook a přes to, se chtějí zúčastnit.

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj Petro, mám jednu takovou fialkovou rtěnku, kterou občas vytáhnu a chtěla bych se s ní zapojit do tvojí soutěže. Problém je v tom, že jsem ji měla v kosmetickém kufříku, takže je bez značky.
    Je to velký problém?
    Nebo mám radši vymyslet líčení s nějakou u které můžu napsat odstín i název značky?

    OdpovědětVymazat
  51. Péti!Opět skvělí námět na soutěž .I Já se snažím nosit výraznější rtěnky předci jen sluší každé(Mě osobně zatím nejvíce sednula nová rtěnka essence 09 wear berries která je skvělá) Pokusím se do soutěže zapojit také ale bohužel můj foťák nic moc no... Doba je špatná..

    OdpovědětVymazat
  52. Peti nádherná soutěž! Miluji rtěnky a ráda se účastním! Ale bohužel mi prostě na zeď nešla fotka uploadovat (a ano, dala jsem to se mi líbí :D). Nevím proč, takže jsem se rozhodla to jedině poslat do zpráv. Mohlo by platit i to?

    OdpovědětVymazat
  53. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj Peti,

    i kdyz se do souteze nezapojim, tak jsi me naprosto nakazila a inspirovala, takze jsem si dnes poridila svoji prvni (!) rtenku vubec, od Gabrielly Salvete v odstinu Bordeaux. Drzim palce tobe i vsem soutezicim :) Jitka

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj peti
    prosímtě jak to je ?
    psala jsi že soutěž je do středy
    a i dnes jsou přidávány fotky
    :)
    jinak skvělý nápad taková to soutěž :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to je dobre, jen at pribyvaji dalsi, ale soutezni jsou jen do te stredy ;).

      Vymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!