FOTD - jemné třpytivé zimní denní líčení + recenze na Astor Lift me up a řasenku Big and beautiful

by - 14 prosince

Krásné sobotní dopoledne vám všem,

pokud zrovna nejste někde na vánočních nákupech, doufám, že vám přijde vhod dnešní oddechové a opravdu jednoduché, ale přesto efektní líčení. Abych vám řekla pravdu, tak tohle je jedno z mých vůbec nejoblíbenějších zimních líčení. Miluju v zimě třpytivou stříbrnou na očích a zvláště k ledovým barvám očí to, podle mě, vypadá perfektně. Vy, kdo jste typy teplé, můžete zkusit to samé se zlatou ;).
Celé líčení je velmi jemné a něžné a je postaveno na očích. Vlastně to není nic jiného, než světle šedá a bílá barva na horním očním víčku a na tom stříbrná tekutá linka. Pokud bych mohla doporučit nějaké ne moc drahé tekuté stříbrné linky z drogerie, tak bych určitě volila tyto tekuté Liquid liner od Catrice, moc hezky mi drží a jsou solidně pigmentované. Na konečky řas obarvených klasikou řasenkou potom naneste trochu řasenky třpytivé, jemné třpytky, které občas při mrkání problesknou, vypadají v zimě úžasně a není to vůbec nic násilného.
Celé líčení už doladí jen jemná tvářenka a barevný balzám na rty ve studeném odstínu.


použité produkty:

* Astor Lift me up makeup 101 rosy beige
* Astor Lift me up korektor 001 light
* NYX One night in Morocco
* Catrice Liquid liner 020 my glamourized me
* Astor Big and beautiful řasenka
* Milani Sparkling mascara - 208 silver gaze
* Sleek Blush by 3 - Sweet cheeks tvářenka (prostřední odstín)
* Astor Lip butter 007 Delicate lilac

 





Astor Lift me up makeup 101 rosy beige

Přiznám se vám, že na tenhle makeup jsem koukala v drogerii hned, jak přišel. Zdálo se mi, že podle vlastností by mi měl vyhovovat a nespletla jsem se. Kupovala jsem ho v DM v akci za 199Kč.
Makeup je to lehký se středním až lehčím krytím a rozjasňujícím efektem, hodně mi připomíná makeup od Rimmelu Wake me up a to nejen vlastnostmi , ale i barvou. Popravdě řečeno, kdybych neviděla lahvičku, asi bych nevěděla, který z těch dvou makeupů mám na obličeji. Nespornou výhodou tohoto makeupu je to, že skutečně hezky sjednotí a prozáří a možná je přece jen o stupínek lepší než kolega Rimmel. Navíc oceňuji to, že nevysušuje a je spíše hydratační. Liftingového efektu, ani zmírnění vrásek jsem si nevšimla :), ale přesto je to makeup, který mi velmi sedí. Myslím si, že je vhodný na suchou a zralejší plet, určitě ne na mladou a mastnou, budete se hodně lesknout a budete muset pudrovat.
Balení je pěkné, skleněné a makeup má klasickou pumpičku.
Jediné, co bych ocenila, je ještě o odstín světlejší barva, rosy beige je sice s růžovým podtónem, avšak v zimě bych snesla ještě o kapánek světlejší.
Makeup určitě doporučuji všem, kdo chtějí sjednotit odstín pleti, nemají pleť problémovou a chtějí prozářit, dělá nádherný finish a dodá obličeji takovou zdravou barvu a lesk.
 


 
Astor Lift me up korektor - 001 light
 
Jelikož už mi pomalu začíná docházet můj oblíbený Catrice All round korektor a v DM měli akci nejen na makeup, ale i na korektor, rozhodla jsem se si ho za, tuším, 99Kč vzít. Korektor je v klasické tubičce se štětečkem na konci, před prvním použitím chvíli trvá, než z tuby něco dostanete a zdá se mi, že polovina tuby je jen vzduch. Korekor sám o sobě, i když je nejsvětlejší, tak je na mě docela tmavý a až do oranžova, což nechápu, protože makeup mi vcelku sedí, avšak pod oči potřebuji ještě světlejší odstín. Co se týká vlastností, tak ani tady mne korektor příliš neokouzlil, docela dost leze do vrásek a krytí se mi zdá spíše lehčí. Co je pozitivní, když budete korektor zkoumat hodně zblízka, všimnete si miniaturních rozzařujících částeček, takže oční okolí můžete díky němu pěkně prozářit. Osobně bych ho doporučila všem, kdo nemají až tak světlou plet a nepotřebují kruhy maskovat více, já jsem bohužel člověk, který na ně docela trpí, hlavně i díky často unaveným a červeným očím z počítače, takže mně bohužel nestačí a navíc je tmavší.
 
 
 
Paletka, kterou jsem použila na vystínování oka, stíny jsou jemné a hezky pigmentované, přijdou mi ale maličko sušší a prašivější, něž třeba Sleek,  zvláště ty úplně matné.....použila jsem bílý a šedý stín.
 
 
Catrice Liquid liner - 020 my glamourized me
 
Catrice mám hodně ráda a většina produktů mi vyhovuje, tyhle linky nejsou výjimkou, jsou moc hezky pigmentované a dobře drží, mám je už docela dlouho a vůbec nevysychají a pořád se s nimi dobře pracuje.
 
 
Astor Big & beautiful mascara
 
Tahle nová řasenka s hodně zvláštním tvarem kartáčku má z vašich řas udělat vějíře jako motýlí křídla. Abych pravdu řekla, tak když jsem kartáček poprvé z řasenky vytáhla, docela dost jsem se lekla :D! Je totiž hrozně obrovský a má dost zvláštní tvar a jak víte, já ty jumbo kartáčky až tak nemusím. K mému překvapení se s ním ale pracuje docela dobře a co oceňuji úplně nejvíc je to, že řasenka udělá opravdu přirozené řasy bez jakéhokoliv slepování. Navíc řasy po ní nemáte vůbec tvrdé, ale stále ohebné. Myslím si, že na běžné nošení je to skvělá řasenka, vůbec neopadává pod oko a neobtiskává se, pokud ale chcete dramatické řasy s obr objemem a prodloužením, obávám se, že tohle nebude váš nejlepší pomocník, ani při dvou vrstvách nejsou řasy nějak moc výrazné. Mně osobně to na den velmi vyhovuje, ale kdo má rád mega řasy, asi to nebude nic pro něj ;).
Řasenku jsem dostala k recenzi od českého zastoupení Astor, cena v drogerii je tuším kolem 200kč, ale viděla jsem i 169 Kč.
 
 
Milani Sparkling mascara - 208 silver gaze
 
Jakmile tyhle řasenky z limitované edice dorazily ke mně na eshop, bylo mi naprosto jasné, že je musím mít. Mám stříbrnou a zlatou a můžu vás ujistit, že na zimu je to bomba! Řasenka má v průhledném základu hustě nasázené velmi jemné třpytky a díky malému kartáčku je dokážete přesně přenést i na vaše řasy. Já to dělám tak, že dám dvě vrstvy černé řasenky a na konce řas nanesu trochu té třpytkaté, vypadá to báječně, protože třpytky jen probleskávají a není to nic násilného nebo kýčovitého. Myslím si ale, že ve více vrstvách by to bylo fajn třeba i na ples. Řasenka se dá nanést i samostatně, ale to se přiznám, že mne příliš neokouzlilo, mnohem hezčí je to klasicky na černou.
 
 
Astor Lipcolor butter 007 Delicate lilac
 
O novém lip butteru od Astoru jsem vás informovala už tady a tohle je můj druhý odstín. Oba odstíny nosím teď s sebou velmi často v kabelce, protože tyhle balzámy jsou opravdu v zimě hodně příjemné na rtech. Světlounká růžovofialová mi barevně hodně sedí a je to překrásná barva s jemnými stříbrnými třpytkami, které na rtech nejsou nijak výrazné. Určitě bych doporučila všem, které máte rády tonované balzámy a hydrataci, na to jsou opravdu moc fajn. Cena v drogerii Dm myslím 159Kč, já jsem je kupovala v Tetě, kde jsou levnější, nějak kolem stovky.
 
 
Sleek Blush by 3 - sweet cheeks
 
Na tváře jsem už použila jen studenou fialkovourůžovou tvářenku. prostřední barva z této trojice je prostě úžasná a hned se stala mým favoritem. Navíc celé trio je perfektně pigmentované a velice jemné strukturou. Tvářenka vlevo je krémová, což mám v zimě také ráda, barvu vpravo využívám nejméně, je na mne teď dost výrazná, do těchto tvářenek stačí fakt jen ťuknout, jinak je člověk jako Marfuša :).
 
 
 

Tak to by bylo pro dnešek vše, určitě mi dejte vědět, jestli je tohle jemné líčení vaše gusto nebo ne a jestli také v zimě nosíte rády metalické linky :). Mějte fajn sobotu!
 
 
 

You May Also Like

31 komentářů

  1. Taková změna oproti výraznému líčení v posledním videu..ale i tak pěkné =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc a o tom to právě u mě je, nabízet vám různé looky, různé pohledy, různé intenzity líčení,at si každý najde to své a hlavně nebojí se experimentovat :)

      Vymazat
  2. To neee, to jsem neměla vidět:)) Ta paletky Nyx, ta Astorácká rtěnka, tvářenky Sleek, parádní odstíny!!:) Hezké líčení, takové vyvážené, ani málo, ani moc, sluší ti to takhle.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, no musím se přiznat tohle jsou "moje" odstíny :), někdy mám prostě náladu na něco jemného :)

      Vymazat
    2. když mám chuť na něco jemného, tak si dám flašku vodky :DDD

      Vymazat
    3. jaká je nejlepší? :D já teda nepiju, tak nevím......

      Vymazat
    4. tak ta vodka mě dostala! to se ti povedlo :D

      Vymazat
  3. Veľmi pekné ! :) Moc ti to sluší, teda o trošku viac ako to tmavé výrazné líčenie (ale aj to sa mi na tebe moc páči!!). Večer určite toto líčenie vyskúšam do mesta :)
    Adrien

    OdpovědětVymazat
  4. Peti, moc ti sluší :)) řasenku mám taky teď novou, já Astorky zbožňuju, protože mi velké kartáčky vyhovují, čím větší, tím lepší :)) Jsem s ní moc spokojená a souhlasím, že řasy zůstanou měkké a neslepené. Kupovala jsem ji v DM za těch 169kc, mají ted slevy snad na vsechny rasenky.

    OdpovědětVymazat
  5. Tyhle barvičky jsou ušite na mě:-)Krásné líčeni prostě jse šikulka:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Líčení se mi moc líbí :)) Jako ten makeup vypadá celkem dobře :) Miluji to jejich máslo na rty, hned po prvním použití jsem si ho zamilovala :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné,jemné,jednoduché...určitě něco podobného vyzkouším!:)

    OdpovědětVymazat
  8. já teď zkouším od Astoru ten třetí výrobek z Lift me up, a to BB krém (vyhrála jsem ho u nich v soutěži)... jsem s ním docela spokojená, i když má hutnější konzistenci a já mám radši řidší, ale překvapilo mě, že odstín Light je opravdu krásně světlý. každopádně tenhle článek přišel za pět minut dvanáct, zrovna jsem si říkala, že bych si k tomu BB koupila i ten korektor, ale potřebuju větší krytí a jsem bledulka. nejradši mám Rimmel Match Perfection, taky štěteček, ale kryje hezky a nezalézá a je světlý!

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, na kruhy pod očima doporučuji Astor Skin Match korektor: http://freshlili.blogspot.cz/2013/04/ulovek-mesice-xxvi.html
    Dost na ně trpím (od mala mám hnědý kruhy pod očima, rozhodně mnohem horší než máš ty) a jsem bledá, až mi všichni tvrdí, jestli nejsem nemocná :D A tohle vážně pomáhá zakrývat a ten odstín je tak akorád bledý, aby splnil i podmínku světlejšího korektoru než je moje přirozená barva... Koupila jsem si to na základě recenzí a toho všeho, co se dá vyštrachat online, a musím uznat, že to byla výborná koupě :)

    OdpovědětVymazat
  10. krásné, už opět mám tisíc chutí jít do drogerie a pořídit si tu stříbrnou linku od Catrice :-) Tvoje rady a nápady jsou báječné, ale moje peněženka pláče........ :-)

    OdpovědětVymazat
  11. ten astorácký rtěnko - balzám má úžasnou barvu! a takové jemné líčení ti taky moc sluší:)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  12. moc Vám to sluší :) , krásné ...jemné.... inspirativní.... díky

    OdpovědětVymazat
  13. Líčení je krásné, zimní ! A recenze také super. Zase jsi mě navnadila, že bych hned vyzkoušela makeup a to máslo na rty mě také moc láká ! Asi to nevydržím a rozjedu se do drogérie :-))) Jinak teď odbočím, minulý týden jsem dostala balíček se štětci na oči a flat top a to je fakt nádhera ! Nikdy jsem neměla lepší a to si myslím, že jsem nekupovala zas až tak obyčejné štětce -Sephora, Max factor apod....., ale tyto jsou prostě pohlazením pro pleť opravdu se s nimi hned cítím zručnější ! Moc moc děkuji a fandím, ať se nabídka rozrůstá ! Verča

    OdpovědětVymazat
  14. Na tuhle řasenku jsem byla hodně zvědavá kvůli kartáčku a vidím, že není špatná, ale já mám právě těch řasenek, co udělají přirozený efekt zrovna dost a hledám právě nějakou a efektem dramatických řas..hodně objemu, barvy i délky...
    Jinak tahle barva Astor lipbutter je úžasná. Podle mě ti přesně takové odstíny sedí. Asi si ho taky pořídím, protože jsem podobný typ :).
    malamcanda.blogspot.cz/vánoční tag

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na dramatičtější řasy je skvělá 2000 calorie od Max Factor nebo Wonderlash od Oriflame. Jsem taky fanda výrazných řas a tyto řasenky jsou mé nejoblíbenější.

      Vymazat
  15. vypadá to krásně :) tobě sluší všechno Péťo

    OdpovědětVymazat
  16. Na make-up ji mě navnadila. Uvažovala jsem o něm už dřív, po vyzkoušení pár vzorečků. Přeci jen jsem starší ročník. Ale tehdy mě ještě trápilo akné (jo, i ve třiceti :( ) Teď užívám roacutane a pleť mám suchou a bez pupínků a co jsi tu zatím toporučovala, že ti vyhovovalo, mi najednou po téhle léčbě zázračně padne do noty, takže po něm asi sahnu. Velmi mi vyhovoval odstín 202.

    OdpovědětVymazat
  17. Je to krásné Peti, jsi uplně jiná, když nemáš ty výrazné černé linky, nebo i jinak výraznější oči :). Tohle je moc pěkné!

    Já mám také od Catrice stříbrné linky, ale maličko jiné, asi ze starší kolekce..Nejsou totiř tak skvěle pigmentované jako ty Tvé

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj
    v minulém videu v té záklaní výbavě co bysme všichni měli mít jsi říkala že máš nový a hodně oblíbený makeup Loreal True match
    a chtěla bych se zeptat proč si kupuješ další když jeden nově koupený nemáš ani měsíc?
    stihneš je dopotřebovat?

    OdpovědětVymazat
  19. tohle se mi moc líbí, vlastně jsem přesně takhle byla nalíčená na svůj maturiťák kdysi dávno a myslím, že to docela sklidilo úspěch..:) kéž by byl sníh, který mi tohle líčení připomíná..:(

    jinak na tu řasenku jsem taky koukala, už jen ten poetický popis o motýlích křídlech mě málem zlákal, ale ovládla jsem se..:D řasy potřebuju trochu zashustit, tak asi nebude úplně pro mě..

    OdpovědětVymazat
  20. Tu tvářenku mám taky a je boží :-) Moc ti Peti sluší takovéto líčení!

    http://www.klaranekulova.com/

    OdpovědětVymazat
  21. Další krásné líčení... :) Pro sebe bych ale místo stříbrných linek zvolila obyčejné černé, jinak bych určitě vypadala "vyblitě" :D

    OdpovědětVymazat
  22. Máš nádhernou pleť, opravdu radost koukat na tvoje detailní fotky :) a s makeupem máš naprostou pravdu. Já si ho koupila na základě jedné recenze o nejlepší drogeristický makeup a jak mám mladou a mastnější pleť, lesknu se po něm jak mužská pleška na sluníčku,takže ho bohužel mít nemůžu, což mě mrzí, je hrozně moc příjemnej na pleti.

    OdpovědětVymazat
  23. Máš nádhernou pleť, opravdu radost koukat na tvoje detailní fotky :) a s makeupem máš naprostou pravdu. Já si ho koupila na základě jedné recenze o nejlepší drogeristický makeup a jak mám mladou a mastnější pleť, lesknu se po něm jak mužská pleška na sluníčku,takže ho bohužel mít nemůžu, což mě mrzí, je hrozně moc příjemnej na pleti.

    OdpovědětVymazat
  24. Moc ti to ve videu sluší ;).Video mi v některých směrech pomohlo ;). Jsem ráda ,že natáčíš mám v tobě inspiraci, si něco jako můj malinkatý vzor :D ;) Ráda se na tebe koukám.Super video.

    OdpovědětVymazat
  25. Jéj pardon poslala jsem to do špatného článku :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!