Co mi uvízlo v mobilu za poslední týdny

by - 21 prosince

Krásný sobotní večer vám všem,

doufám, že si užíváte předvánoční atmosféru a proto i já vám dnes přináším oddechové téma a i zítřejší video bude pohodové :). Vy, kdo sledujete můj Instagram, tak jste mými nekvalitními fotkami zásobování pravidelně a věřím, že vám už lezou krkem....ale znáte to, mobil je po ruce a tak cvaknete kdeco, i když je to na blbém světle :).
Dnešní fotočlánek je tedy takovým shrnutím toho, jak se v poslední době mám a co dělám :).....

Nosím výrazné rtěnky....Sleek Plush, Dermacol č. 5, Sleek Amped, Milani Sangria


Nosím výrazné oči......


Testuju novinky v drogerii....v Inglotu, Dermacol nové Long lasting, tak co, kterou? :)


Testuju novinky doma......jumbo tužky Milani, novinky do mé sbírky z Rossmanna, Sleek Celestial, Milani jumbo tužky


Pracuju......Miss Jindřichohradecka 2013



Jsem v TV :)...Metropol a ČT


Užívám si předvánoční atmosféru.....nejkrásnější svíčka od Áji <3(děkuju hrozně moc!), točení vánočního TAGu s Mírou, rozsvěcení stromečku v J. Hradci, vánoční výzdoba v nákupním centru


Peču cukroví....kokosové kuličky, perníčky


 Vařím českou klasiku :)......písmenková, perník, svíčková, buchtičky se šodo a ve skutečnosti teda to jídlo nevypadá tak vyblitě a použitě jako na fotkách :D!


Vařím a někdy mě to překvapí :).....nejpitomější zdobička od Dr. Otkera, ze které náplň nejde vůbec ven, někdy zapojím i manžela, někdy se pořežu a někdy si zahraju na "hrnečku, vař!" :)


Chodím na procházky a obdivuju krásy zimní přírody...


Mám ráda zvířata :)...Blair cvičí se mnou, Blair ve vánočním, soví ozdobu jsemesi nakonec nepořídila :), hračka z Box4Pet


Dělám si drobné radosti...nákup Rossmann, teplé bačkory, že prý si musím dát u Starbuks aspoň čaj :D, nový náhrdelník z Lindexu


Lakuju si nehty.....nová brokátová limitka od Coloramy, China Glaze Whirled away přes bílou Jordanu, Catrice Goldfinger a Sally Hansen Purple heart


A fotím se s manželem ve výtahu :D.......


 

A jaké jsou vaše dny? :) Mějte fajn večer!

 
 

You May Also Like

98 komentářů

  1. Bože ta fotka vedle těch swatchů rtěnek je příšerná, jsi zmalovaná jak můra a ty silně orámované či ti přidávají tak 10 let.

    Můžu se zeptat proč "kážeš vodu, ale piješ víno" pořád říkáš, že ke světlé pleti se nehodí tmavé oči, ani tmavě orámované, ale pořád to nosíš, to nechápu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale no tak, to chce klid :D, to je stejná fotka jako ta koláž nad tím úplně v vpravo dole ;), jen prostě jiné světlo a tak to vypadá až tak tmavě....a já nosím všechno, mám ráda změnu, ano, podle pravidel tmavě orámované oči jsou na mě moc tvrdé, ale proč to někdy neporušit, tady nejde o život, je to jen líčení, neprožívej to tak :) a že to nosím pořád? Měla jsem takhle orámované oči 1x za poslední dva měsíce, tak to asi není pořád ;).

      Vymazat
    2. Ty oči jsou náhodou úžasný, to líčení se mi hrozně líbí a sluší ti Péťo :)

      Vymazat
    3. Náhodou to Péti moc sluší a výrazné oči to jenom podtrhují ;) takže klíídek anonyme :)

      Vymazat
    4. Přesně tak, ty oči jsou skvělý! Nevím, proč má někdo potřebuje takhle dokola rozebírat takový blbiny, když se mi něco nelíbí, tak to nekomentuju takovýmhle způsobem, jsme přece lidi.. :)
      J.

      Vymazat
    5. Mně se naopak ty fotky, kde má Petra rtěnku líbí. Podle mě Petře ty rtěnky moc sluší! :)

      Vymazat
    6. Myslím , že by každý měl nosit to v čem se dobře cítí a myslím, že ty by jsi si to na sebe nenamalovala, kdyby jsi se v tom dobře necítila :-) Na té fotce ti to náhodou sluší :-))

      Vymazat
    7. Tak ji nesleduj ty hysterko ne?nebo seš masochista a sleduješ věci který se ti nelíbí?! By mě zajímalo jak vypadá zmalovaná můra :-D

      Vymazat
    8. Ty budeš asi hodně hezký člověk , když píšeš tohle viď ;)

      Vymazat
    9. Se zpusobem vyjadreni nesouhlasim, ale se smyslem ano. Myslim si sice, ze je zivot prilis kratky, abychom se drzeli hloupych pravidel, ale u liceni by (az na vyjimky jako maskarni) melo vzdycky platit, ze bude zkraslovat nebo aspon neosklivit, ale tobe to na te ctvrte fotce u vyraznych oci fakt neslusi :( Neber si to nijak zle. Mas nadherne velke oci, ktere jsou krapet bliz u sebe, a kdyz si je takhle vyraznou barvou oramujes timto zpusobem, tak nejen ze ti barva pridava roky, ale mas najednou divne velke oci hrozne blizko u sebe a trochu to vypada, ze silhas... Kdyz uz se licis cernou/tmavou šedou nebo jinou hodne tmavou barvou, tak byt tebou dam tuzku i na waterline a nedotahuji liceni az do vnitrniho koutku. :) nakonec ti to nejvic slusi s vyraznou rtenkou, kdyz nemas oci nejak extra zvyraznene. Jsou totiz pekne a vyrazne samy o sobe, coz je hezky videt na fotce hned vedle te s tim (podle me) neslusivym tmavym licenim, kde mas jen stribrnou linku. :)

      Vymazat
    10. Hele, pravidla jsou od toho, aby se porušovaly, tak o co jde :) Já jsem kdysi kritizovala barevné kruhové náušnice - hlavně ty růžové, to byl děs a pak jsem je dostala od kámošky (černé) a začla je nosit a svět se kupodivu nezbořil, takže klid:D

      Vymazat
    11. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    12. Lucie, myslim, ze jsem svuj nazor vyjadrila slusne. Podle me tohle liceni Petu dela osklivejsi a je to skoda, protoze je to fakt krasna baba :D Snazila jsem se nikoho neurazet a byt konstruktivni a doufam, ze me tak predevsim Peta pochopila... Kdyz jdes s kamoskou nakupovat, tak ji taky reknes, ze ji treba kalhoty delaji vetsi zadek a nemyslis to zle, nesijes do ni. Nakonec kazdy mame nejake nedokonalosti - Peta ma oci krapet bliz u sebe, ja mam treba previsla vicka.
      A Peta, tusim, mluvila o te fotce podtim v Inglotu. Ja myslela tu fotku nad, kde ma na sobe modry svetr :) Liceni je stejne nebo minimalne dost podobne.

      Vymazat
    13. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    14. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    15. no o tobe jsme se zas dozvedely, ze nemas co delat, tak se vtiras blogerkam. nedivim se ze nemas nikoho, kdo by takovou hysterickou kravu chtel

      Vymazat
    16. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  2. Krásný fotky. Líbí se mi jak ladíte ve svetrech se sobama a strašně Ti to sluší u těch stromečků. Bohužel já si letošní Vánoce tolik neužívám, ale tak co. Snad v příštím roce bude lépe :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to mě mrzí, at je lépe <3! já jsem letos relativně v klidu, protože nic neřeším, nějaké cukroví mám, nějaké dárky jsem koupila dnes a hotovo :D.....

      Vymazat
  3. Viac takýchto článkov :O ! :3 napr raz za mesiac koláž fotiek čo si pridala na instagram :)
    Mimochodom tvoj manžel ma pekné ruky :3 :)

    OdpovědětVymazat
  4. super článek, zařaď ho pravidelně :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ta posledni fotka s Mirou je nadherna!

    OdpovědětVymazat
  6. Já si nemůžu pomoct, ale mnohem víc ti sluší tmavě namalovaný oči.. To se pak na tebe nemůžu vynadívat a furt na to musím koukat..:D :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš :D, to mě ani nenapadlo,to já asi fakt pořádně neumim :D.....

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  9. S Mírou vám to moc sluší :-) Zrovna jsem dokoukala svatební video :-) Jinak tmavé oči ti MOC sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Můžu se zeptat, kde se dá koupit lak na nehty China Glaze Whirled Away? Moc děkuji a přeji veselé Vánoce a šťastný nový rok Tobě i Mírovi :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Abych pravdu řekla, tak už nevím, mám ho dlouho,ale ted jsem ho vytáhla :)....tobě také a moc děkujeme!

      Vymazat
  11. Ráda fotíš vše, co je kolem tebe ;-) ;-) A prosím tě, Peti, já vím, možná osobní, ale co je tvoje práce? Ty jsi profivizážistka?
    Adél

    OdpovědětVymazat
  12. nejvíc se mi líbí fotka, kde máte s mírou sobíkaté svetry, ta je prostě dokonalá ♥
    Vánoční giveaway

    OdpovědětVymazat
  13. Takovýhle posty prostě miluju :-D!

    OdpovědětVymazat
  14. Peti, krasa a jen krasa, hezky jsem se pokochala, mas to vse vychytane a vystajlovaneeee. Me vanocni silenstvi miji, relaxujem ve Spindlu:-), ale na Jeziska uz budem doma:-))).
    Ahojky

    OdpovědětVymazat
  15. Jé, ten zlatej Catrice lak je teďka k dostání? Nebo je to nějaká starší záležitost?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dáši, jáho teda kupovala už dřív,ale podle mě pořád je, je to klasická nabídka :)

      Vymazat
  16. ta poslední fotka je strašně roztomilá:)) super článek

    OdpovědětVymazat
  17. Jen nechápu jak to všechno stíháš :-)!! Moc hezký článek...Lenka

    OdpovědětVymazat
  18. Já sleduju všechno, jsi úžasná, krásná, inteligentní a vůbec, dělá mi to sledování radost, a proto to dělám a dělat budu. Vše nej.. v novém roce a hodně štěstí. Jsi fakt príma.

    OdpovědětVymazat
  19. supr clanek, jsi proste takova normalni holka od vedle,a tim mi velmi sympaticka ♥♥♥ jsi ma nejoblibenejsi blogerka a fakt si nenech kazít vanocni naladu pitomejma komentarema ;-)

    OdpovědětVymazat
  20. Krásné fotky :) A Blairinka je vazne krasna :)) co vlastne Krtek? Uz musi byt velky ne? :)

    OdpovědětVymazat
  21. Hezke fotky:) Dny mame rekla bych dost podobne a jsem rada, kdyz vidim, ze i nekdo jiny dela polevku tak hustou, ze tam pomalu lzicka stoji:)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to jsem taky ráda, málokdo má pro to pochopení, když v tom nestojí lžíce, není to polívka :D!

      Vymazat
  22. Krásné fotografie! Sluší ti/vám to velice.

    OdpovědětVymazat
  23. úplně ta první rtěnka je božská a neskutečně ti sluší!

    OdpovědětVymazat
  24. uz dlhsi cas sledujem petrin blog a celkom nechapem vsetkych ktori dokazu kritizivat petru dookola, vraj tmave oci, robia ju starsou atd ...pride mi to ubohe, ak sa im blog nepaci tak nech ho necitaju. ... ja pri nom relaxujem a orientujem sa v sirokej skale kozmetiky. ... ak ma tema nahodou nezaujala alebo sa mi nepaci tak si pockam na dalsiu :-), vdake petre som objavila sleek ruze ! su bozske ! prajem krasne sviatky a vela blogov ktore nam nieco daju :-) ...kozmetika a moda je hra, kazdy den mozme byt ine, ci s vyraznymi ocami alebo ustami. .. ivana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Ivanko, moc děkuji za komentář a souhlasím :), také přeji krásné svátky a vše nej do nového roku!

      Vymazat
  25. nádherné fotky, takovéhle články mě moc baví. :-)

    OdpovědětVymazat
  26. Poslední fotka je třešnička na dortu :))

    OdpovědětVymazat
  27. Jééé ta fotka v oc vedle těch stromečků vypadalš jako panenka, jsi nádherná :*

    OdpovědětVymazat
  28. Kokosové kuličky jsem dělala také a mám jich nějak moc :D! Péťo hrozně mě baví tyhle příspěvky, mohla bys je dávat častěji :) je to takové oživení, a ty bačkory jsou krásné! :D

    OdpovědětVymazat
  29. Na tej poslednej fotke vam to velmi slusi :) A ako Blair cviciiiii ..to je podarene :))) Z kozmetiky ma najviac zaujal zlaty lak od Catrice..asi sa pon stavim v drogerke:) (Neobsahuje ziadne tryptky a tak, ze?)

    Peacock & Pineapples
    Vianočná Rozdávačka

    OdpovědětVymazat
  30. Krásné fotečky! Mohla by jsi takový random článek dělat častěji. :) Prosím tě odkud máš ten krásný vánoční svetr? Já jsem letos nemohla žádný nikde najít. :(

    OdpovědětVymazat
  31. Chybí mi tam Krtík, našel se vůbec?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně chybí taky :(, bohužel se nenašel

      Vymazat
    2. Ja nechapem ako mozes dat takej krasnej macicke meno Krtek :((( Ved to je priserne :(

      Vymazat
  32. Nějak mi nefungují komentáře, tak se omlouvám, pokud to pošlu dvakrát. S manželem vám to mo sluší a měli byte točit spolu více videí, jste super pár a ty videa jsou hrozně pohodový.

    A neplánuješ natočit nějaké video o péči o pleť do zimních dnů? Na fotkách ji máš super:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkujeme moc :)! No, to bych mohla, i když na druhou stranu, já v zimě nedělám nic jiného, než že se mažu víc než v létě a hutnějšími krémy....no možná by to bylo zajímavé :).

      Vymazat
  33. Super článek, víc takových :)

    OdpovědětVymazat
  34. Ahojky, můžu se zeptat, co je to za ty úúúúžasné bílé zimní boty? Odkud je máš?

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj, můžu se zeptat, co je je to za úúúžasné bílé zimní boty? Odkud je máš? Scháním něco na zimu a v obchodech se mi nic moc nelíbí, ale tyhle jsou boží!

    OdpovědětVymazat
  36. Ahojky Petruška:-)krásny článok,nové inšpirácie a nazaj Ti to moc sekne...zas len žasnem nad úbohosťou,,rýpaliek"ale aby nám predviedli niečo oni tak to nie:-)))Prajem Tebe-Vám krásne vianoce a vždy ma poteší nový článok..Ja Anna37r:-)a moja dcéra 15r...a každá si tu niečo nájdeme,no sme baby:-)Ja som tiež bledula ale zima a občas si čierno orámujem oči ako múra:-)a napodiv sa to okoliu páči...máš pravdu pravidlá občas treba,,porušiť":-)veľa úspechov a radosť v srdci Anna37:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Anno :), já moc děkuji za všechny krásné komentáře a přeji jen to nejlepší do nového roku a krásné svátky!

      Vymazat
  37. Tééda ty buchtičky s krémem bych si dala!

    OdpovědětVymazat
  38. Taky bych strašně ráda chodila na procházky - vůbec nechápu kde si na to ještě najdeš čas. Já předpokládám, že toho nemám na práci tolik co ty, ale stejně si nedokážu najít čas na to, abych se jen tak šla projít ven... :/
    A mimochodem moc ti sluší ty výrazné rtěnky, zvlášť ta růžová. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, no je pravda, že moc času na to nemám, takže nechodím každý den,ale občas si člověk musí jít provětrat hlavu ;)

      Vymazat
  39. Peti, prosím odkiaľ máš ten šedý kabát, ktorý je na foto vedľa stromčeka v nákupnom centre? Je krásny a presne niečo také už dlho hľadám.

    ďakujem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt nádherný. Před týdnem jsem ho u nás v Tescu viděla zlevněný na cca 700,-, akorát už nemají malé velikosti.

      Vymazat
  40. Ahoj Petro, moc ti to všude sluší:)) a mohla bych se zeptat, kde jsi koupila ty bílomodrý boty?:)) jsou moc hezký a scháním taky takové podobné:) děkuju za odpověď:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuju moc, jsou to Merrelky ;), http://www.merrell.cz/ a zatímv elká spokojenost, je v nich fakt teplo a jsou pohodlné :).

      Vymazat
  41. Ahoj Peťo, super fotky, moc ti to tobě, Mírovi i Blair sluší :)) Taky jsem se před 2 dny řízla do prstu, tak doufám, že se mi to do Štědrého dne zahojí, abych mohla nasadit vánoční nehty :)

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj Petro, krásný článeček a ty linky ti moc sluší:))

    OdpovědětVymazat
  43. Starbuks? Znám je Starbucks...Ale chápu, pro člověka, jako jsi ty, to musí být zážitek na celý rok :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. koukám, že pro tebe je zážitek na celý rok, když mně vypadne jedno písmenko v jednom článku z 836, to musí být život :)......

      Vymazat
    2. Normalne se nad anonymy povznasim ale todle se neda-jsi hrozná nána:-D

      Vymazat
    3. A pro tebe musi byt zazitek na cely rok kdyz nahodou napises vetu s carkami na svem miste,ze?;-)

      Vymazat
    4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    5. Luco, ty si zajdi radsi na plastiku vypadas jak E.T a nech uz konecne Petu bejt. jo a je hodne trapny tady furt narazet na gramatiku :D

      Vymazat
  44. hezké,milé,předchozí tipy na dárky též super,i když já už je mám nakoupené,ale i tak jsem se na to ráda podívala.Stáňa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji a Stáňo, přeji krásné svátky a vše nejlepší do nového roku!

      Vymazat
    2. Děkuji Péťo,totéž přeji Vám i Mírovi.Stáňa

      Vymazat
  45. Krásné fotky. Jinak taky mi občas z pekárny překyne těsto, ty formy jsou totiž moc malé...

    OdpovědětVymazat
  46. wau perfektný fotopost. Mimochodom viac ti pristanú výrazné oči, ako výrazné pery...

    OdpovědětVymazat
  47. Najlepší post za poslednú dobu, mám rada tieto všehochuť články/fotky zo života :)

    OdpovědětVymazat
  48. Tvoje nejlepší fotky, moc se mi líbí!!

    OdpovědětVymazat
  49. Super post i nápad, moc se mi to celé líbí :-). Mám velkou radost, že jsi měla radost! :-) Ještě jednou šťastné a veselé a pokud možno i odpočinkové! pa

    OdpovědětVymazat
  50. tam na tej poslednej fotke z kolaže nosim vyrazne oči sa neskutočne podobáš na tvoju mamu podla mna :D

    OdpovědětVymazat
  51. Moc krásné..:)* jakým fotoaparátem fotis?:-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!