Colorama Brocades - limitovaná kolekce laků na nehty

by - 23 prosince

Krásné pondělí vám všem,

jak jistě správně tušíte, i dnešní recenze bude tak trochu vánoční a to proto, že tahle limitka laků od Maybelline je, podle mého názoru, vyvedena opravdu velmi vánočně. Nejen barevně, ale také tou spoustou třpytek připomíná tohle období a já takové laky prostě miluju.
Abych se vám přiznala, nejdřív jsem si koupila ty dva světlé a druhý den mi Míra přivezl i další dva zbývající, protože se mi líbily v drogerii všechny, je fakt zlatej :)!
Tak tedy díky Mírovi můžete dnes vidět celou kolekci v akci.
Mám takový pocit, že Colorama laky v nových obalech jsem už někde chválila a musím to dneska udělat znovu, protože i tihle fešáci mají skvělé vlastnosti, teda alespoň ty, které jsem stihla za těch pár dnů poznat, protože je mám relativně nově.
Dost jsem se bála toho, že laky budou jen třpytky a nebudou v podstatě krýt, naštěstí se ale moje obavy nevyplnily, laky perfektně kryjí ve dvou vrstvách. Lakují se dobře, i když díky husté konzistenci dělají trošku hroudy a díry, mají klasický štěteček a také je vidět, že budou dobře držet. Zatím jsem je měla v kuse na nehtech jen 3 dny, ale bez odštípnutí a to toho teď rukama dělám opravdu hodně, takže předpokládám, že na mých nehtech budou s klidem držet týden v kuse, jak jsem u Coloramy zvyklá.
Jak jistě správně tušíte, zádrhel nastává u odlakování, jsou to třpytky, takže to jde hůř, ale potěšilo mě, že není třeba použít alobalovou metodu a zas až takový šílený horor to není, přesto se trochu obrňte trpělivostí.
Laky seženete momentálně v drogeriích, já je mám z DM, kde stojí 64Kč, obsah laku je 7ml.
 
Jestli sháníte něco třpytivého, vánočního, něco na párty, či ples, tak tyhle laky určitě potřebujete, protože jsou nádherné! Koupi určitě doporučuji a pospěšte si, bývají hodně vyprodané ;).....





 

219 - velké stříbrné glitry ve zlatostříbrném základu, připomíná mi čerstvě napadaný sníh a je to naprosto překrásný lak



220 - velmi zajímavá kombinace starorůžových glitrů ve zlatém základu, asi nejzajímavější lak z celé kolekce



221 - tmavě šedý základ se zlatýma třpytkama, ačkoliv je to překrásná barva, zatím mě zaujal z celé kolekce nejméně



224 - moje barva pod stromeček, kterou jsem si právě nalakovala :), růžové a červené třpytky ve zlatočerveném základu, na nehtech vypadá nádherně a sluší i bledým rukám




 
Jak vidíte, laky jsou opravdu nádherné a tak je pro mne hodně těžké vybrat jednoho favorita, protože každý z nich je unikátní a umí to pěkně rozbalit. Už jste některý z nich ulovili, který je váš nej? :)

 


A pro ty z vás, které touží mít pod stromečkem něco zajímavějšího, než je jednobarevný lak, mám tu pro vás nový článek pro blogerky.cz s nehtovou vánoční inspirací.

http://www.blogerky.cz/clanky/1360/vanocni-nehtova-inspirace

You May Also Like

62 komentářů

  1. Veselé Vánoce i tobě a Mírovi :-) Já budu mít pod stromeček bronzový lak od flormaru a prsteníčky zlaté, potažené fólií. Budu krásně ladit ke stromečku, který máme právě zlato-bronzový. Laky jsou krásné, ale asi nejvíc mě zaujal ten zlato-starorůžový :-P

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné barvičky! :) A přeji veselé Vánoce a do nového roka ti přeji stále více čtenářů a diváků! :) A ať jsi nadále tak úspěšná jako doteď!

    OdpovědětVymazat
  3. Červený vede! Já se chystám pohrát si s essence limitkou a jejími nalepovacími cukrátky na nehty. :) http://www.essence.eu/fileadmin/_processed_/csm_7622101416_addf7bfae6.png

    OdpovědětVymazat
  4. Tedy, ta 220 mě opravdu uchvátila :) Tu musím mít! Momentálně jsem tedy pořád zamilovaná do laků od GS Stars, teď na Vánoce hlavně 03 Intense Coral a 04 Mistero Grey, ale myslím, že až si pořídím tento, tak budou mít velkou konkurenci...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a i Tobě krásné Vánoce a spoustu nápadů na spoustu dalších skvělých článků a videí :)

      Vymazat
  5. já budu mít na Vánoce na nehtech Rimmel 60 seconds (430 Coralicious) s efektovým nadlakem od Miss Sporty Oh my Gem (003), kombinace je to vyloženě vánoční :) Jinak přeji krásné a požehnane svátky :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jsou nádherný, musim po nich mrknout.

    OdpovědětVymazat
  7. Mám z této limitky dva kousky, 220 zlatý a 221 tmavě stříbrný. Líbí se mi oba tak strašně, že se nedokážu prostě rozhodnout který víc. Ale u stromečku mi asi bude dělat společnost tématický zlatý :-)

    kdyzmamchut

    OdpovědětVymazat
  8. ten červený je krásný :) já mám nalakovaný pískový lak do P2, červený se zlatými třpytkami a je nádherný :)) Péťo přeji krásné Vánoce pro tebe i pro celou tvou rodinu :)

    OdpovědětVymazat
  9. 220 je krásná :)) Podobný dávno dělá i Golden Rose v kolekci Jolly Jewels, ale vůbec nedrží, tak zkusím tenhle :))
    Já budu u stromečku s Julie G My Private Palace, to je největší dokonalost, co jsem lakovala :D

    OdpovědětVymazat
  10. Dech beroucí :-o Já jsem oněměla ,na nehtech vypadají nádherně....

    Po blogerské masáži:D jsem si koupila pískový -ANO! já a pískový lak :D Essence,odstín 156 Me and my lover...a ten jsem si nalakovala a doufám,že vydrží celé svátky ;)

    OdpovědětVymazat
  11. ty jsou vazne bozi, asi si skocim do drogerie :D

    OdpovědětVymazat
  12. 220 & 224 ♥♥♥ Zamilovala som sa

    OdpovědětVymazat
  13. Dneska jsem si šla speciálně do DM v Příbrami pro 220...a neměli jí!!!! :-( Moc jsem jí chtěla, protože je hrozně krásná.... No snad jí ještě někde seženu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A byla jsi v Prazske ulici nebo na zdabori? Protoze ja dneska byla v DM v prazske a mam vsechny 4 a jeste jich tam meli od kazde barvy hodne ;-)

      Vymazat
    2. Na jakém místě?

      Vymazat
    3. koukala jsem všude a nikde jsem je neviděla?

      Vymazat
    4. Normálně v Pražské v DM, tak úplně vzadu u stojanu Essence napravo jak mají laky tak tam je měly ;) Byla jsem tam okolo půl třetí a měli tam všechny odstíny a hodně kusů od každého, tak je možné, že když jsi tam byla třeba dopoledne, že je neměly a pak je doplnily, ale já tam byla fakt v půl třetí a měli všechny odstíny z této limitky :)

      Vymazat
    5. no já jsem tam byla ráno kolem 10 a koukala jsem právě u toho stojanu u Essence, kde mají klasicky laky od Coloramy a neměli je tam, byla jsem tam se ségrou a ani jedna jsme je nenašly, takže je tam pak asi doplnily... Tak díky za info, hned po svátcích tam zajdu, snad ještě budou...:-)

      Vymazat
  14. Krásný vánoční, červený lak :) Moc se mi líbí :) Hezké Vánoce Všem :)

    OdpovědětVymazat
  15. Málokdy se mi stane, že se mi líbí všechny laky z kolekce, tyhle jsou vážně dechberoucí. A ten zlatý je dost podobný jednomu od GoldenRose, který už mám :-) Jinak na mé vánoční nehty se teprve chystám a asi se pěkně vyřádím! :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Tuto kolekci jsem zatím nikde neviděla, ale kdybych ji potkala určitě si jeden koupím:) Vypadají vážně krásně a zajímavě, také se mi nejméně líbí ten černý je takový nezajímavý:/ Přeji krásné Vánoce! :))

    OdpovědětVymazat
  17. V pátek jsem šla do Dmka jen kvůli těmhle lakům, ale protože šel se mnou manžel tak jsem se trošku držela na uzdě a vzala si jen ten červený nádherný ♥ Včera se nechtěně prořekl, že mi koupil i ty tři zbývající :-D Se těším na zítřek!

    OdpovědětVymazat
  18. Sotva bude po Vánocích a nakupovacím šílenství, hned si pro ně poběžím do drogérie =D Já letos pod stromeček volím smrčkově zelenou (na očích i nehtech), k červeno-zelené, flanelové košili.

    OdpovědětVymazat
  19. No, mám takový pocit, že je všechny čtyři nutně potřebuju :D!

    OdpovědětVymazat
  20. Tak ty jsou nádherné! Nejméně se mi asi líbí ta 221, ale zbytek....ty jsou prostě dokonalé...:) Já jsem dneska lakovala zlatě, obrázky tady: http://thingsbydebie.blogspot.cz/2013/12/notd-sparkly-gold.html :)

    Jinak přeji Tobě i Mírovi veselé, krásné a hlavně pohodové Vánoce bez nějakých potíží a problému a jen to nejlepší do nového roku! <3

    OdpovědětVymazat
  21. práve zháňam nejaký takýto lak..tak ďakujem za inšpiráciu..ten červený je fakt nádherný..a kúpim si asi ten :)

    OdpovědětVymazat
  22. Sháním všude ten zlatorůžový a zatím je všude vyprodaný :( Ale dneska jsem pořídila ten červený a je nádherný! Hádám, že taky bude můj štědrovečerní! :)

    OdpovědětVymazat
  23. No všechny vypadají dokonale, nejvíce mě zaujal stříbrný a červený :)

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  24. Teda mě se nejvíc líbí ten stříbrný, ostatní nic moc. Když už barevný třpytivý lak, tak s malýma třpytkama. :) Jinak třpytky moc nemusím, ale na Vánoce jsme taky pořídila nějaký takový podobný lak. Akorát to odlakovávání bude stát opět za to. :D

    OdpovědětVymazat
  25. Ty jsou nádherné, hlavně ten 220!:) Ale dneska jsem byla v dm a neviděla jsem je tam..:(

    OdpovědětVymazat
  26. Ten nazlátlý odstín 220 je boží! ale....odlakovávat třpytky, no moje nervy :D takže asi ne...ale třeba jako dárek krásné :)

    OdpovědětVymazat
  27. jsou krásné! já mám ráda pískové Stars, ale jenom ty s těma velkýma třpytkama (Azzuro, Lila atd.), takže tohle je přesně pro mě :) krásné Vánoce!

    OdpovědětVymazat
  28. Och, tak 220 si píšu na svůj shopping list! :D

    OdpovědětVymazat
  29. Krásné fotky :) Laky mám všechny až na ten černý, ten jsem si řekla, že nepotřebuju...snad nebudu litovat..:D Ale ty tři ostatní jsou božské!! Uvidím co dneska láknu na zítřejší den, ale asi nějakou červenou možná právě tuto od Maybelline.
    Přeju krásné Vánoce :)

    OdpovědětVymazat
  30. 220 u mňa vedie! Krásne Vianoce prajem :)

    OdpovědětVymazat
  31. V Brně jsem je neviděla, u nás už vůbec nebudou :( Každopádně nejvíc mě zaujala ta 220!

    OdpovědětVymazat
  32. To jsou opravdu moc hezké barvy ...Po vánocích si musím alespon jeden pořídit ! :)

    Můj blog :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  33. 220 je krásná, tu bych si nalakovala ke stromečku já. :)
    I když ta červená je ke stromečku také jako dělaná.

    OdpovědětVymazat
  34. Peti, krasne vanoce:-).
    Za me ten cerveny.
    Ahojky

    OdpovědětVymazat
  35. 220 jsem si koupila a měla jsem i tu červenou. Chci tak ladit i oblečení, zlato růžové....uvidíme, jak to vyjde. Moje nehty po úklidu, kuchání kapra, strojení stromku, strouhání všeho do salátu a obírání kostí jsou poněkud unavené.

    OdpovědětVymazat
  36. Hlavně jsem vám chtěla popřát pohodové Vánoce! Šťastné a veselé!

    OdpovědětVymazat
  37. Tak ta 220 je úchvatná tu musim mít :)

    OdpovědětVymazat
  38. Tak díky článku jsem dneska oběhla čtyři drogerie, než jsem je konečně sehnala, ale 220 už byl vyprodaný. Nevadí, nejvíc se mi líbí červený 224. Moc děkuji za tip. Krásné Vánoce :)

    OdpovědětVymazat
  39. Všechny jsou překrásné! A ještě když je máš skvěle nafocené :) Mně nejvíce uchvátila 220, už jsem po ní chtěla sáhnout v DM, ale říkala jsem si, že pro netrpělivku jako já to asi nebude :D

    OdpovědětVymazat
  40. Péťo, přiznám bez mučení, že jsem se inspirovala u Tebe na Instagramu s č.220 :-), právě mi zasychá, je naprosto úžasnýýýýý a totálně vánoční :-). Krásný Štědrý den! :-)

    OdpovědětVymazat
  41. Já to fakt nechápu - všichni si tyhle laky pořád tak chválí... Já si pořídila nádhernou fuchsiovou barvu - a nejen, že nekryje ani ve 3 vrstvách - ale je takovej jakoby vodovkovej - takže pruhuje o sto šest a vůbec vypadá prostě šíleně... Pak nějaká tmavá červená +- to samé... Tak jsem si koupila nějaký světlý růžový a ten je taky strašnej... Jedinej, kterej je nějak nalakovatelnej je ten s bublinkami - ale tam mě odradilo šílený odlakování... Přitom barvy maj fakt pěkný, ale konzistence a krytí se mi zdá strašný - a doteď nevím, jestli mám jen kliku na ty horší...

    Jinak hezký svátky a šťastnej novej rok :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlasím, mám ten růžovozlatý a jako v lahvičce nádhera, ale lakování hrozné, přesně tak, že je vodovkový. Jako včera jsem si ho dala večer a už teď mám oprýskané špičky. Naštěstí se to tak třpytí a ta zlatá není nijak výrazná, že z dálky to není vidět. Ale výdrž naprostá katastrofa, jako aby se mi během spánku lak oprýskal se mi ještě nestalo ani u těch nejlevnějších značek a laků za 20 kaček.

      Vymazat
    2. Já si koupila všechny čtyři a nevydrží mi hezký ani jeden den. A to jsem jinak s coloramou fakt spokojená, nevim co dělám špatně. Naštěstí to jde dolakovat a není to moc vidět.

      Vymazat
  42. Ten nejtmavsi me zaujal zase nejvice :)
    Samozrejme tobe i Mirovi preji krasne vanoce a vse nejlepsi do noveho roku :) :-*

    OdpovědětVymazat
  43. Peti, zkoušela jsi i laky od Rimmel Stardust. Mám odstín Aurora a jsem nadšená, je to moc krásný odstín. Jinak opožděně krásné svátky a v novém roce 2014 hodně lásky a úspěchů :)

    OdpovědětVymazat
  44. ta červená je teda nádherná, ten lak musím mít:)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  45. jsou nádherné, ale..
    Awww, při představě, jak to zase budu odlakovávat.. :D vždy si nehty nalakuji něčím třpytivým a říkám si, že to určitě půjde dobře odlakovat, že si to jen špatně pamatuji. A za několik dní si opět v duchu (někdy i nahlas) nadávám :D.
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat
  46. Jsou nádherné:) už mám také ten červený a růžovozlatý;)

    OdpovědětVymazat
  47. Nevíte, kde v Praze je zaručeně seženu? Navštívila jsem už 4 drogérky a nikde nic.

    OdpovědětVymazat
  48. samostatně vypadají pěkně, ale dokážu si je představit i přes nějaký lak :)

    OdpovědětVymazat
  49. Odstín 220 mě naprosto uchvátil, zrovna v tyto dny jsem si říkala, že bych ráda nějaký zlatý lak. Ovšem s pěkným zpožděním, že?:) Milé dámy, pokud by se lak dal ještě někde koupit, prosím info, moc děkuji! Hledala jsem dnes v Tetě a marně. Ráda i odkoupím, prostě udělám téměř cokoli:D Díky, Eliška
    když tak pište na malotova.eliska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  50. Zrovna v tyto dny jsem si říkala, že bych ráda lak jako je odstín 220. Pozdě, co?:) Moc prosím o info, kde by se dal lak ještě sehnat. Pátrala jsem dnes v Tetě, ale marně. Ráda od ochotné "nálezkyně v drogerii" odkoupím i přeplatím:)) Božínku jak moc jsem si ho zamilovala...Děkuji.
    když tak pište na malotova.eliska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj Peti, jelikož je to limitka, myslíš, že se dá ještě někde koupit? :)

    Děkuji za odpověď. :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!