Lovely Top 10 - listopad 2013

by - 05 prosince

Krásný čertovský večer všem,

pokud náhodou nejste v terénu, tak mám pro vás další listopadovou Top 10, doufám, že nedávají nic v televizi a že vás neodnesli čerti ;).....



eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz/
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu/
facebook: https://www.facebook.com/pages/LovelyHair/190299520995429
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair

lak: Catrice Goldfinger

vlasy: paruka od vietnamců asi 80kč

makeup Anděl: http://www.youtube.com/watch?v=CQmWckcNQ74&feature=c4-overview&list=UUHREC4tSuCcapNv3gELUAHQ


Věci, o kterých mluvím:
• Mimi Ikon http://www.youtube.com/user/MimiIkonn
• Lenny http://www.youtube.com/watch?v=5xr_P1RwTuA
• Gabriella Salvete 128, P2 Fashion victim 570 so cool!, GS Stars Blu imperiale, Essence Stuck on you
• Astor Heidi 007 Bubbly http://www.petralovelyhair.com/2013/11/astor-color-last-vip-rtenky-heidi.html, Astor Lip colo butter 007 Delicate lilac
• Balea sprchové tělové mléko -- DM drogerie
• Physiogel® A.I. Lipolotion http://www.physiogel.cz/ai-lipolotion.html
• Physiogel A.I. Krém http://www.physiogel.cz/ai-cream.html
• Alverde masážní gel na nohy a do koupele citronová tráva DM drogerie
• Lioele Dollish Eye shadow silver http://www.bbcreamshop.eu/cz/product/113612/lioele-dollish-triple-eye-shadow-12.-silver
• Catrice Liquid metal Nougat it right, Mauves like Jagger, Petrol pan -- drogerie Rossmann
• Inglot 04 Kohl pencil
• Loreal true match C1 http://www.feelunique.com/
• Náhrdelník Lindex, boty Hm, video o oblečení: http://www.youtube.com/watch?v=QcEh-PFgcZA&feature=c4-overview&list=UUHREC4tSuCcapNv3gELUAHQ
• Aussie Luscious long šampon a maska -- drogerie DM
• článek z Blogerky roku http://www.petralovelyhair.com/2013/11/vecirek-blogerka-roku-2013-soutez-o-3.html
• Ikea skříň Breim http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/60252434/?query=BREIM
 
 


You May Also Like

48 komentářů

  1. True Match je skvělý a mám stejný problém jako ty - potřebovala bych N1. Našla jsem si, že ten eshop zasílá u Británie, ale chtěla bych se zeptat jestli se platí clo, DPH nebo nějaké jiné poplatky. Moc děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bože to jsi vážně tak neschopná si vše zjistit sama a musíš si dělat z Petry sluhu? Stačilo mi 1 minutu abych zjistila, že ten eshop je britský což znamená, že spadá do EU tudíž se neplatí ani clo ani DPH a poštovné mají celosvětově nad 10 liber zdarma... Příště zkus přemoct svou lenost a nejdi si to sama, myslím, že 1 minutu ve svém životě najdeš a nebudeš muset otravovat cizí lidi aby ti to našli za tebe!

      Vymazat
    2. Pokud jsi dobře četla, tak jsem psala, že jsem si našla, že zasílají z Británie, a náhodou vím, že Británie je v EU. Našla jsem si i poštovné, já anglicky umím. Pouze jsem se ptala na clo a DPH. Peťa má totiž přímo v živnosťáku zastupování celního řízení, tak jsem se pouze chtěla zeptat. Omlouvám se, že jsem obtěžovala tebe anonyme.

      Vymazat
  2. Zase úžasné video :) každý den jsem napjatá co bude :D ani televizi už nesleduji.. jinak musím říct, že laky od essence mi bohužel také na nehtech nevydrží :( což mě dost štve, protože barev mají spousta. Jediné co vydrží jsou ty s velkýma třpytkama..

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný večer Peti, opět velká pochvala za milé video, které v tomto už nemilém počasí potěší a zahřeje :) Jsem ráda, že konečně slyším něco o výrobku značky Physiogel - začala jsem tuto značku používat sice před měsícem, ale musím už teď říct, že konečně jsem našla něco pro mou citlivou a suchou pokožku. Využívám výr. Physiogel Dermo-Nettoyant (odličovací báze) a Physiogel Créme - oboje super! Jinak ještě drobnost: našla jsem tě v tomto videu a opravdu ti to na tom vyhlášení blogerka roku slušelo! http://www.youtube.com/watch?v=xdyby5G3S_M&feature=c4-overview&list=UU4a6Igdb-m5djykU0uSEkBw . Měj se hezky... Verča

    OdpovědětVymazat
  4. V 16:49 vypadáš jak Eva Longoria.

    OdpovědětVymazat
  5. Péťo přeju krásný večer,
    na TOP 10 se těším každý začátek měsíce a ani dnes jsem nemohla odolat :) už tu "rejdím" od osmé večerní, procházím a jukám vše co jsi ve videu zmiňovala. Vlastně jsem nemohla dospat a projížděla jsem blog, článek po článku a video po videu, co jsem od soboty zameškala.
    1. Hrozně mě zaujaly tvé procházkové outfity a jak už jsem psala pod článkem "Zimní procházky" - strašně se mi líbilo spojení "pomněnkové" bundičky, legín a supr sněhulek Coqui. Tak moc jsi mě inspirovala, že není zbytí a sněhulky musím mít :D
    2. Paruka na andílka je naprosto úžasná a novinky od Milani na tvém eshopíku - hlavně ty třpytivé řasenky - no ty musím mít taky :DDD
    3. A teď videiko top - Balea mléko do sprchy určitě vyzkouším, jako dárek jsem dostala takovéto mléko značky Nivea a strašně mi vyhovuje, až bohužel na typickou "vůni" co má Nivea - já jí bohužel nemusím - taková těžká "vůně" krému :/ ps: teď v zimě používám jako ty místo sprchového gelu ... pokožku nevysuším a je taková vláčná a dle přítele sametová - což potěší každou ženu, když si milovaný muž všimne :o) takže rozhodně mléko do sprchy za mě ANO ! :)

    A myslím ne jen za mě ti musím poděkovat, že tu jsi pro nás, že tvoříš články, videa a že určitě nejenom mě jsi změnila život krásy a pohledu na ní - díky tobě jsem se začala líčit a pochopila, že krása není tuna make-upu, ale podtrhnutí toho co máme na sobě hezkého. DĚKUJU !!! :o)

    Přeji hezký zbytek večera a doufám, že se mikulášský den tobě a ostaním hezky vydařil.

    Aneta Dočekalová
    akyna@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  6. "Já jsem asi pes" :D No to mě fakt rozesmálo :D :D

    OdpovědětVymazat
  7. Těl. mléko do sprchy od zn. Balea už používám nějakou dobu (hned jak se objevilo v Dm) a jsem spokojená :-) Za 400ml dát cca 85Kč je navíc paráda :-) P.

    OdpovědětVymazat
  8. U nás v Rossmanu vyprodávali make-up od Loreálu za 99,90Kč - koupila jsem si odstín 01 vanilla a u pokladny jsem platila pouze 50Kč -10% sleva. Takže úplně supr nákup, make-up za 45Kč :-D Petí

    OdpovědětVymazat
  9. Mám pocit, že N1 jsem viděla na prfums :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ty by jsi měla jít na blond, říkám to pořád :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si nemyslím, že by jí blond slušela. Je typ na hnědé vlasy. Navíc na západě už od přebarvování tmavých vlasů na blond dávno upustili a dávají přednost přirozené barvě. Když se ze zahraničí vracím domů, tak vždycky nechápu, že je tady pořád tolik pipin, které si odbarvují vlasy a nevadí jejich žlutá barva a odrosty. V ČR je snad víc "blondýnek" než ve Skandinávii :-D Také jsem tak před 10 lety patřila do stejného stáda a měla na hlavě platinu, ale už naštěstí vím, že se to nenosí ;-)

      Vymazat
  11. opět skvělé video :) Peti, sleduju Tě už moc dlouho a Tvoje Lovely Top 10 jsem si oblíbila, pokaždé se příjemně odreaguju :) a dodatečně gratuluju k úspěchu Blogerka roku! :-) p.s.: andělský make-up je nádherný.

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Peťul,

    noooo musím s tebou souhlasit, že ten Baleáckej sprcháč je super... a ano, taky se s ním myju... Stejně tak jako ty se nepotím, takže mi to bohatě stačí! Je příjemnej, krásně voní, pokožka si po něm jen chrochtá...!

    OdpovědětVymazat
  13. Peti, lejlak mě dostalo :-D ty jsi taková ta typická češka noo

    OdpovědětVymazat
  14. ajvorryy trú mač mám nejradši

    OdpovědětVymazat
  15. Jěžišmarjá,příde mi naprosto zbytečný,tady někoho napadat,že dělá z Petry sluhu!Dotyčná se jen slušně zeptala,a je jen na ní jak zareaguje.Jinak moc pěkné ta paruka nemá chybu:)

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Peťi,
    Pěkné video, ta Haidina rtěnka je božská! Tyhle ,,tlusté" náhrdelníky jsou úžasné, mám jeden neonovej z New Yorkru cca za 200Kč a jsem s ním spokojena. Chci se tě zeptat, uděláš nějáké videjko o Vánocích? O nákupech atd,..?
    M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, no my jsme se letos dohodli, že žádné nákupy, nic s v rodině nepotřebujeme, takže takové nákupní vánoční video letos nebude :).

      Vymazat
  17. Slzí mi z těch tvých očí s tímto make-upem oči

    OdpovědětVymazat
  18. Mimi je uplně úžasná ..:) A na instagramu její Look of the day... vždycky to uplně obdivuju :D

    OdpovědětVymazat
  19. Péťo, andělský look Ti strašně moc sluší, vypadáš jako děvčátko :-)! Sice už skoro spím ve stoje, protože jsem do 3.ráno editovala video :D, ale Tebe jsem si prostě pustit musela! Pobavilo mne, když jsem u Tebe viděla ten modrý lak P2, který jsi dostala, já jsem ho totiž ukazovala u sebe ve videu jako nejoblíbenější podzimní lak :D. Stíny Catrice jsou opravdu super, naprostý souhlas. Je moc hezké, že se podělíš o zážitek z toho, co Ti holky napsaly, věřím, že jsi musela mít obr radost! :-) Přeju krásný Advent Tobě i Mírovi a těším se na další videa! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ájo, ty jsi blázen jako já :D, dobře to znám,ale koukej také odpočívat! :) Ten lak je úplně úžasnej,vid :). A moc děkujeme a samozřejmě Tobě také!

      Vymazat
  20. Buď přestanu sledovat tvůj blog nebo přestanu chodit do drogerie! Zjišťuju, že po shlédnutí jakéhokoliv tvého videa zase něco potřebuju a po odchodu z DM trpím pohledem na obsah mojí peněženky :D Neudělala bys prosím nějaký video nebo článek na balzámy na rty, který opravdu splňují svojí funkci? Mam pocit, že mi ani jeden nepomáhá. Moje rty trpí celoročně, ale teď v zimě se prasklinky do krve násobí a ne že by to nebolelo :/ Už nevim, co zkusit. Od včerejška si patlam pusu medem a úleva byla znát už po prvním působení, ale kdo má zase odolávat té chuti na rtech a neslízat to, že? :) Takže kdybys měla nějaký typ, budu jásat :) Díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A takový ten zázračný kelímek od Oriflamu ti nepomáhá?

      Vymazat
    2. Skus Carmex alebo Blistex, tie obsahuju myslim mentol, pery to schladi a krasne zregeneruje :) alebo potom eos.

      Vymazat
    3. Ani zázračný kelímek mi nepřijde nějak extra zázračný :) Carmex vyzkoušim, díky za tip! Právě jsem si přečetla pár recenzí (prý to smrdí jako lepidlo, ale jestli to pomůže, vem to čert! ) a nevypadá to vůbec zle. A to se prodává v drogeriích nebo v lékárně?

      Vymazat
    4. Ahoj :), tak to se omlouvám :D, budiž útěchou, že moje peněženka díky blogu taky trpí :). Jinak já bych doporučila Balzám s konopím od firmy Bione, dokonce balzámové video jsem dělala někdy vloni v zimě, mrkni na to :).

      Vymazat
    5. Carmex u nas bezne nezozenies, ale cez internet sa teraz da zohnat :) myslim, ze aj na ceskyche shopoch, ja ho kupujem na asose, tam je postovne zdarma. A este mi napadol Panthenol, ten predavaju v lekarni, na zimu super :))

      Vymazat
    6. A v lekarni zozenies este Panthenol, ten je super na zimu :)

      Vymazat
    7. Já používám světle modrý balzám na rty Sensitive od Balea.. Strašně pěkně to voní, takže pak má člověk chuť furt na sladké :D ale pro mě teda #1 :)

      Jinak Peťa v tomhle videu jede, to je panečku dobrá náladička :D

      Vymazat
  21. Ahoj Péťo,
    znáš http://ask.fm/skolastylubackstage Školu stylu backstage? Sledovala jsem pár otázek, některé byly směřované, jestli se jim líbí tvé outfity. Překvapily mě odpovědi typu, že to je moc fádní a podobně. Jaký máš na to názor, pokud to znáš?
    Pročítala jsem si pár jejich odpovědí a opravdu mě zarážely odpovědi těch holek, co tohle pořádají, protože mají opravdu zvláštní styl, nosí jen samé luxusní věci, takový naprosto pro většinu "nenositelný", když se zmínily, že nejlepší diář je ten od designera za 9 tisíc, tak jsem fakt jen koukala.
    Divím se, že Škola stylu backstage je takhle vychvalovaná, protože mi to přijde neuvěřitelně blbý.
    Měj se hezky a děkuju za odpověď:)
    Tvůj styl miluju, je fakt super, strašně se mi tvoje outfity líbí:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj,

      já to neznám, akorát ten název mi sem myslím už někdo dával nebo se v komentářích zmiňoval, je mi to nějaké povědomé podle jména, ale jestli je to ask nějakého blogu, tak at mají autorky názor jaký chtějí, na to má každý právo ;). Já jsem to nepročítala, ale takové stránky/blog si dnes může na netu udělat každý a říkat ostatním,co mají nosit, to z nikoho nedělá odborníka na nic a popravdě mi všechni tihle rádobyznalci přijdou trochu k smíchu :), vždyt ať si každý nosí, co se mu líbí a v čem se cítí dobře, každý má jiný vkus :).

      Vymazat
  22. To tělové mléko od Balea je naprosto úžasné, psala jsem na něj recenzi zde http://sororessa.blogspot.cz/2013/11/telove-mleko-do-sprchy-balea.html

    Ta Heidi rtěnka mě moc láká :))

    A.

    OdpovědětVymazat
  23. Peťo, super povídací video, je fajn, že to nejsou nějaké pětiminutovky :D Lenny jsem taky neznala, dokud nebyla na Slavíkovi, a taky mi ta písnička uvízla v hlavě :). Ten pískový lak od GS je nádherný, už nějaké mám a chtěla bych všechny barvy :D Laky od Essence taky mám, ale mají špatnou pigmentaci a blbě se mi lakují. Od Astoru ten balzám taky mám, je jemně růžový, dělá krásný nádech :) To sprchové-tělové mléko se mi líbí, levnější varianta Nivei, už je v prodeji v DMku, viď? Stříbrné Lioele stíny jsou fakt krásné, nemáš zálusk i na další barvičky?:D V Ikei jsem tyto skleničky viděla, a líbily se mi, ale vánoční sklenky už doma máme :D jednu s vánočním sobíkem a druhou s vánočním tučňákem :) Jinak ta cena z Blogerky roku určitě není poslední! :) Měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
  24. Tý jo, ta Lenny je dost dobrá, neznala jsem ji a má teda super hlas a úplně koukám, že to je Češka, no klobouk dolů.
    O tělovém mléku do sprchy Balea se dozvídám z blogů, no to je super, určitě vyzkouším. Měla jsem vzoreček Nivea mlíka do sprchy a byla jsem spokojená, tak jsem zvědavá, co vyplodila Balea.
    Tmavě modré tužky na oči taky miluju, v poslední době jsem si strašně moc oblíbila i tmavě, hodně tmavě fialové.
    Jako andělovi Ti to tradičně moc sluší. A Ty i chodíš za dětma? My letos zvali poprvé Mikuláše a spol. pro synka domů, protože měl chudák zrovna angínu. Trochu se bál čerta, ale jinak dobrý. Anděla jsme měli taky pěknýho, se zlatými vlasy, ale na Tebe samozřejmě neměl! ;-) Škoda, že Tě mám trochu z ruky, jinak bych si Tě hned pozvala domů. :-))
    Jé a na konci videa Ti to s těmi culíky moc sluší. Odkud je to tričko prosím Tě?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ke zpěvačce Lenny musím doplnit, že jsem na ni právě náhodou narazila v nějakém článku, kde jsem se dočetla, že je to dcera Lenky Filipové. A tu teda nemám vůbec ráda. :-D Ale mladá je šikovná.

      Vymazat
  25. Nejsi oranžová, žlutá, modrá ani tmavá, tvoje barva je pořád stejná, tak už byste se vy vlogerky mohly odnaučit neustále komentovat světelné podmínky a pohyb oblaků po obloze. :D
    A zadruhý - kruci písek, my CHCEME dlouhý videa. CHCEME CHCEME CHCEME. Tak se furt neomlouvej, že jsi dlouhá, kor když jsi ještě k tomu krátká. :D 25 minut je málo. Udělej klidně video na 50...

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj, bílá ti hrozně sluší:) Rozhodně vyzkouším ten dusch od balei, mám suchou kůži a tohle vypadá moc super, už se na to těším:)

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj Peťka,

    v prvom rade Ti chcem poďakovať za super videá :-D vždy sa veľmi teším na ďalšie príspevky, z ktorých sa inšpirujem. No môj priateľ moc nadšený nie je, keďže najčastejšie tieto videá pozerám ležiac pri ňom večer v posteli :-D
    Pri každom jednom videu sa pozerám na tvoje krásne biele zuby, a preto sa pýtam, ako sa dá docieliť TAK BIELY CHRUP?
    Ďakujem vopred za odpoveď.
    Evča zo Žiliny

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj Péťo
    prosím v jaké drogerii jsi koupila ty úžasné troje stíny? v DM jsem je nenašla ...
    Díky za odpověď Lenka

    OdpovědětVymazat
  29. Only when you apply the concepts in real life would you like to be in a position to excel in this field.
    These percentages are just averages, but there can be a reason for the difference between
    males and females. Blood can be a protein based stain so
    the utilization of hot water, should be avoided as this will likely.


    my homepage :: Own Business News

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!