OOTD - chlupatá vestička

by - 02 prosince

Krásný podvečer vám všem,

hodně dlouho jsem odolávala chlupatým vestičkám, vloni to byl obrovský hit a jak jsem již několikrát zmiňovala, já většinou čekám, až trend opadne :). Vlastně, abych řekla úplně pravdu, tak trochu mě na chlupatou vestičku přemluvila mamka. Mně se to zpočátku až tak nelíbilo, přišlo mi totiž, že v tom člověk vypadá trochu jako gorila. Na druhou stranu jim ale nemohu upřít, že opravdu zahřejí a vzhledem k tomu, že mně osobně přidání nějakého toho objemu v horních partií neuškodí, tak jsem se rozhodla, že si vyberu právě tuhle.
Vestičku jsem zkombinovala s jednoduchým krémovým trikem a vínovými legínami (už se těším na komentáře, že by ta vestička měla být delší a že legíny nejsou kalhoty, jen si to užijte :D), na krk jsem přihodila nezbytný výrazný náhrdelník. Výrazné náhrdelníky mě tento podzim a zimu hodně baví, teď jsem si nedávno vyhlídla pár kousků na ebay, tak uvidím, zda se mi podaří něco vydražit :).
Boty i kabelku už důvěrně znáte a samozřejmě jsem přes vestičku ještě oblékla kabát s šálou a čepicí. Na facebooku jste se totiž "pohoršovali", že vám by byla zima :D, tak to mně samozřejmě taky.
Co se týká makeupu, vévodí mu inkoustově šedá horní oční gelová linka od Essence v odstínu Miami´s ink a matná rtěnka od NYXu v odstínu Merlot. Mimochodem tyhle matné rtěnky jsou naprosto skvělé! Na nehtech mám lak od Catrice v odstínu Goldfinger a vlasy natočené kónickou kulmou Remington, přesně tohle je look ze včerejšího videa, kde jste mi vlasy hodně chválili, za to vám moc děkuju :)!
 
Budu moc ráda, když mi dáte vědět, jestli se vám můj dnešní outfit líbí, jestli také vlastníte nějakou tu "chlupatici" (řeč je o oblečení) a co vy a výrazné náhrdelníky?
 

boty, kabelka - HM
náhrdelník ,tričko - Tally Weijl
legíny - Bershka
vesta - Chicnova
 







 
 
Mějte fajn večer a doufám, že se těšíte na zítřejší tutoriál :)!

You May Also Like

105 komentářů

  1. Péťo, zase Ti to moc sluší!! :-) Máš opravdu úžasnou postavu :-)
    Jinak také uvažuji o nějaké takové vestičce, možná spíše než černou, tak takovou tu mourovatou :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc a ty mourovaté jsou moc hezké, taky jsem na ně koukala, akorát jsem si říkala, jestli se to pak hůře neladí s ostatním oblečením :)

      Vymazat
  2. krásné, vesta vám padne!
    jinak takhle navlněné vlasy ve spojení s tou ofinou jsou báječné, hrozně vám to sluší :). K tomu to jemné líčení a milý výraz, je radost koukat na takové fotky.

    OdpovědětVymazat
  3. ty si čím viac tým krajšia a mladneš :)
    ja si uživam žihanú vestičku a všetci sa ma pýtajú, aké zviera som ulovila :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti to sluší a i já pořád odolávám chlupatici :)))

    OdpovědětVymazat
  5. Pááni, ta šestá fotka od zdola, no já nemám slov! Jsem sice holka, ale musim říct, že jsi fakt děsná kočka! Šaty a romanické vzory, stejně jako úsměv ti moc sluší, ale tenhle outfit, plus ty vlasy a ten výraz, tomu říkám být sofistikovaně sexy. Paráda, fakt kráska!

    OdpovědětVymazat
  6. Krásne krásna :) Nič iné sa tu nedá napísať :) Pekný večer. Mima

    OdpovědětVymazat
  7. Přijde mi, že se čím dál tím více stylizuješ do Ejvi, máš úplně stejný boty, začala jsi nosit kalhoty jako ona, najednou máš vestičku jako nosí ona, může to být náhoda, ale takhle všechno najednou a ty samé boty... náhoda to nebude...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D omg, ještě víckrát to sem napiš než dvakrát, díky ;), jinak k Ejvi vůbec nechodím, takže fakt nevím, co má, ale věřím tomu, že boty z HMka bude mít hodně lidí

      Vymazat
    2. a nebude to tím,že se oblíká jako většina z nás? vždyt je vše dostupné všem!

      Vymazat
    3. panebooožee :D zrovna tento styl bot má snad úplně KAŽDÁ bloggerka. polovina z té většiny právě z háemka. jsou hezké, kvalitní, za dobrou cenu, a prodávají se už druhým rokem. problémy některých lidí bych fakt chtěla mít :D

      vlasy i vestičku ti chválím Peti! obojí ti sluší :) já jí nosím už asi třetím rokem, nedokážu si představit být bez ní! mám takovou stařičkou hnědou "melírovanou", teď si chci pořídit ještě černou :)

      Vymazat
    4. Ejvi je ta osoba, co např. tvrdí, že tělový silonky už se nenosí, že jo. Pochybuju, že by jí někdo chtěl vědomě následovat.

      Vymazat
    5. Pochybuju, že by někdo chtěl následovat někoho, kdo tvrdí opak :)

      Vymazat
  8. Moc ti to sluší. A přidám se k pochvalám vlasů, moc krásné. :)
    Ale moc mne rozčílilo, že Essence už ty gelové linky neprodává, stáhli je :( Ach jo.

    OdpovědětVymazat
  9. To není mozné… uz třetí den hledám chlupatou vestičku a porad nevím, zda si ji pořídit nebo ne. A ted, jak uz je mým každodenním zvykem, kouknu na "tebe" a zrovna ji mas a děsně ti sluší. To je přesně ona, kterou řeším :-). Tak si ji asi budu muset pořídit. Diky za tipy. Měj se hezky a zase se těším na další inspirace. Šárka

    OdpovědětVymazat
  10. Jako vždycky ti to hrozně moc sluší Peti! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ty máš hodně ráda Ejvi viď?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pokud vím, tak Ejvi nemá patent na tento typ bot, vínové legíny, nebo kožešinové vestičky. tak nevím, co tu řešíš ;)

      Vymazat
    2. Přesně Natálie, je to teď moderní, nosí to hodně holek, stačí se jít podívat do obchodů s oblečením. Legíny co má Petra mají teď opravdu v každém obchodě, ve všech možných barvách. Jinak ty boty teď taky frčí..byly modní už minulý rok ..například ECCO začalo s touto variantou bot jako první..už v minulé sezoně..letos je mají všude..prostě se to nosí a to že to má na sobě nějaká Ejva, neznamená, že to nenosí dalších půl milionu lidí. Ona se jistě taky inspirovala v časopise nebo u cizinek, které nic jiného nenosí..

      Vymazat
  12. moc hezký, já taky nosim někdy s jeggins kratší triko nebo svetr, venku na to vezmu delší kabát nebo bundu a zadek mám v teple a ať si ostatní říkají co chtějí :) taky by se mi líbila přesně taková vesta, ale "mourovatá" :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ty jsi nádherná! Ten kožíšek je božský! http://carolblog.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Nádherný obleček Petro, jsi štíhlá, takže leginy Ti perfektně sedí a sluší. Vestička je nádherná, také jsem podobnou měla, ale už mi není, poslala jsem jí tedy dál :o) ale o nějaké uvažuji.
    Jsi kočka.
    Moc tě zdraví,
    Lucie

    OdpovědětVymazat
  15. Ahojky,
    všechno je dokonale sladěné...jako vždy :-) Moc Ti to sluší. Legíny jsou skvělé.
    Osobně si na vestičky netroufnu...mám pocit, že bych v nich byla jako mamut... :-)
    Na trapné závistivé komentáře se vykašli,.... chtěla bych vidět ty "nádhery", které je píšou....
    Pěkný večer všem.

    OdpovědětVymazat
  16. Moc ti to sluší :-) Dnes jsem viděla podobné legíny v C&A, tak jsem si na tebe hned vzpomněla :-D Jinak já chlupaté vestičky nenosím, objem v horních partiích opravdu přidávat nepotřebuji a vlastně celkově se mi tyhle typy vest líbí jen na hubených holkách.

    OdpovědětVymazat
  17. Takhle ti vlasy moc sluší Peti! A chlupatá vesta je pěkná, jen ji teď vídám na každém kroku, tak už pro mě ztrácí kouzlo :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Krása! moc se mi líbí ty legíny a kabelka se mi také líbí je taková jednoduchá :) jinak ti to moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  19. Jsem na tom stejně jako ty... Taky mne moc chlupaté vesty neuchvátily a připadám si v nich jako cvalík... Ale onehdá jsem viděla v Reservedu nádhernou chlupatou vestičku a přemýšlím, jestli si pro ni zajít nebo ne... Zdá se mi totiž, že i když jsou to umělé vesty, jejich cena je poměrně drahá...

    A s náhrdelníky to mám takhle celý život, ale většinou si je koupím a pak ani nenosím... :( V létě jsem stále na ebay utrácela za takové blbůstky. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, přesně, to mi také přijde, že jsou ty vesty hrozně předražené :(. No na ebay je lepší snad ani nechodit, vždycky si tam nějakou kravinku vyberu :).

      Vymazat
    2. Ona je drahá i ta látka, je prostě složitá ta technologie výroby...

      Vymazat
    3. Látka je docela drahá a navíc při šití jsou všude chlupy. Jednu jsem si ušila a přišla asi na 350. Úplně nadšená z ní nejsem, když mi ji na blogu chválili.

      Petře moc sluší!!!

      Vymazat
    4. aha, tak to mne nenapadlo, právě jsem si říkala, že všechny tyto vesty jsou dost drahé......

      Vymazat
  20. Skvelý outfit! :) Vesta je naozaj krásna. Tie nohavice majú nádhernú farbu. :) Pristane ti to.

    OdpovědětVymazat
  21. Krása! Moc se mi líbí ty legíny a kabelka je taky moc hezká, je taková jednoduchá :). Já moc na výrazné náhrdelníky nejsem, ale když se dobře sladí tak proč ne? :D Jinak chlupaté vestičky se mi také z počátku nelíbily, teď už se mi líbí víc, ale asi ne až tak abych si nějakou koupila :D

    OdpovědětVymazat
  22. Překrásné, ty prostě víš jak co zkombinovat aby ti to slušelo :-D. Chtěla bych se tě zeptat ty máš nehty přírodní nebo nalepené?Děkuji za odpověď

    OdpovědětVymazat
  23. Tady ti to opravdu strašně moc sluší :) A ty vlasy - paráda ! :)

    OdpovědětVymazat
  24. líbí! :) já sice žádnou chlupatou vestičku nemám, ale myslím, že už dlouho odolávat nebudu :D vypadá to fakt pěkně :) a Péťo, ty máš v dolní části vlasů nějaký melír? vypadá to tak :) každopádně celkově THUMBS UP!!! :)

    OdpovědětVymazat
  25. Ta vestička je skvělá, odkud je? :) Jinak opravdu ti celý outfit moc sluší :))

    OdpovědětVymazat
  26. Jo, máš pravdu, legíny nejsou kalhoty ;) Ale je něco jiného, když si je oblíkneš ty, která má 40 kilo i s postelí, obzvlášť když se jedná o takto opravdu pěkný kousek legín, které v kombinaci s huňatou vestičkou vypadají skvěle. Nebo když si je vezme slečna, která nemá zrovna nejštíhlejší postavu a doplní to upnutý, trikem sotva po boky. A třešnička na dortu bývá, když se jedná o poloprůhledné legíny, to pak na celý svět buď kouká zadek slečny nebo její bombarďáky :D

    Každopádně to tobě moc sluší a jde vidět, že umíš skvěle zkombinovat věci ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pokud má bombarďáky, tak to je ještě dobrý, ale někdy mají jenom tanga a to je potom frkot :D

      Vymazat
  27. Péťo, můžu se prosím zeptat já přesně kulma od Remingtonu to je? Moc děkuju. Ty vlasy jsou super!

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj Peti, neskutečně moc ti to sluší. Musím říct, že jsi čím dál krásnější :) Zuzka M.

    OdpovědětVymazat
  29. No tak tohle je opět můj šálek a chlupatá vestička už putuje i ke mně, z Ebay, akorát v hnědé barvě. Tak doufám, že bude na postavě vypadat stejně krásně, jako ta tvoje :-) A výrazné náhrdelníky určitě ano!

    OdpovědětVymazat
  30. Petro tady máš připlé klipy? Protože máš od poloviny vlasů dolů úplně jinou barvu než nahoře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No neke! Že by to třeba bylo schválně? Co takhle si připnout brejle.

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. mám ombré ;) a to jsem přebarvovala,ale už se to trochu vymylo, takže budu muset znova,ale mám dva pásy na zadní části hlavy na prohuštění,ale tím to není, je to opravdu tím,jak se mi vymývá přeliv z ombré ;)

      Vymazat
  31. Jasné, že se těšíme na zítra ;)
    Jinak ta vesta je dokonalá, moc se mi líbí kombinace s burgundy legínami, přesně můj styl do sychravých dnů :)

    OdpovědětVymazat
  32. Mě by to neslušelo!':D ale líbí se mi to, ty botky jsou hezké i ty legíny,suppr:)

    OdpovědětVymazat
  33. I kdybys k těm legínám měla jen vrchní díl od plavek, tak by to vypadalo super, protože máš prostě úžasnou postavu a můžeš nosit cokoli, jak jen se ti zlíbí! Vestička ti moc sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  34. :-) nad chlupatou vestičkou už dlouho přemýšlím ,tak jsem se rozhodla a koupim si ji.Moc moc Vám to sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  35. Možná by bylo hezký dát na vestičku i brož, moc ti to sluší, a ty fialový kalhoty jsou krásný.

    OdpovědětVymazat
  36. Po dlouhé době kožešinová vestička, která je opravdu krásná, sluší ti moc. Ale ty legíny jsou trochu přeplácané.
    Kristina

    OdpovědětVymazat
  37. Vesta ti moc sluší!!! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  38. Tak tohle je jeden z nejlepších outfitů na podzimní dny, co jsem zatím viděla :) po "chlupáčích" pokukuju už dlouho, ale chtěla jsem spíš nějakou světlou (bílá, pudrová..) ale když na tobě vidím tu černou, tak si říkám, že budu muset vyzkoušet obě a rozhodnout se :D

    OdpovědětVymazat
  39. Tak tady se mi hrozně líbí hlavně tvoje vlasy ! Konečně rozpuštěné a navlněné ! Super ! :)
    Celkově se mi tvůj outfit moc líbí.. chlupatá vestička je super - já o její koupi vůbec neuvažovala, ale teď asi i začnu.. :), protože vypadá opravdu skvěle.. Výrazným náhrdelníkům jsem přišla na chuť teprve nedávno a pomalu se je učím nosit. Na ostatních se mi výrazné náhrdelníky líbí hlavně k jednoduchým outfitům, které náhrdelník hezky doplní a udělá takovou třešničku na dortu..
    Kabelka je krásná - taky jsem si nedávno pořídila takovou jednoduchou černou a nosím jí skoro neustále. Hodí se ke všemu, takže jsem moc spokojená..

    OdpovědětVymazat
  40. moc ti to sluší jsi kočka ;) odkud jsou ty gatě? jsou moc pěkné :)

    OdpovědětVymazat
  41. Tohle je nejkrásnější a nejlepší outfit za poslední dobu Peti! Ta vestička je úžasná, neuvěřitelně Ti sluší..Ale zajímalo, jak jsi jí narvala pod kabát :D Vlasy máš také krásné, ty vlny Ti moc sluší a ta barva - líbí se mi, jak to emáš jednolité, v jednu barvu, ale jak tam je spoustu jiných krásných odlesků..:)

    OdpovědětVymazat
  42. Krásný outfit. Takhle upravené, tedy rozpuštěné a navlněné vlasy ti neskutečně sluší, mnohem více než úplně stažené do drdolu.

    R. from UltimateChic Giveaway o paletku a rtěnku NYX

    OdpovědětVymazat
  43. Krásný outfit.Nádherné kousky!:) ..Můžu se zeptat,kolik stály legíny?:) jo a ještě něco.. nechtěla by jsi udělat TAG co mám v koupelně?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc, myslím, že 499,- ;), jinak ten TAG je fajn nápad, akorát u mě by to bylo asi na celovečerní film :D.....

      Vymazat
  44. Ahoj. Asi nejlepší outfit za nějakou tu dobu :) Ty náhrdelníky se mi nelíbí, můj vkus jsou spíše slabší decentní řetízky. Tohle mi přijde moc masivní. Takže palec nahoru :) Já vestičky nemusím, mě by to škodilo,kdyby mi to hodilo něco navíc nahoře :D Mě stačí ta má výbavička :D ... Vždy mě fascinuje ta mezera mezi nohama, tu nikde nepotkávám :D Nechápu jak tam někdo nemůže mít nějaký ten tuk.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to asi nechodíš moc mezi lidi. A nebo přes tu svojí "výbavičku" nevidíš ani lidem na nohy. No co, někomu holt chápání činí trochu potíže.

      Vymazat
  45. si nádehrná!a outfit tiež!neviem čo viac dodať..proste pecka!:))

    OdpovědětVymazat
  46. si v nej krásna :) keby som ta stretla na ulici odfotím sa stebou ;) :D

    OdpovědětVymazat
  47. Já tyhle vestičky moc nemusím, ale Tobě padne krásně a zaujaly mne Tvoje vlásky, nádherně natočené!! Já se k tomu dokopu vždy tak jednou za půl roku, že si udělám vlny :-) Jo, a ty legíny jsou taky super, včera jsem podobné okukovala v promodu a asi se tam pro ně vrátím :-)

    OdpovědětVymazat
  48. Tak tady mas naprosto luxusni vlasy takto bys to mela nosit casteji:-).Ta vesticka je krasna,dobrej vyber:-).Ja bych si jeste misto te cervene rtenky(ktera ti jinak hoodne slusi o tom zadna) dala vinovou aby to jakoby ladilo k tem leginum ale tak to uz je detail:-).

    OdpovědětVymazat
  49. pekny makeup, vlasy,outfit, az na tie kotnikove cizmy, mne sa tento typ vobec nepaci a uz vobec nie boty z hm, ale tebe to sedi, ja by som sa v nich citila staromodne:)

    OdpovědětVymazat
  50. Super kombinace, ta vesta je perfektní!
    Já mám dvě chlupatice a jakmile udeří silné mrazy, tak neexistuje nic lepšího, aby mi bylo teplo. :)

    OdpovědětVymazat
  51. Moc ti to na těch fotkách sluší máš krásné vlasy a postavu. Ten náhrdelník je opravdu krásný. Žádnou "chlupatou" vestu nemám, ale kdybych viděla někde určitě bych kupovala. A ty legíny, no většina lidí má pitomý kecy k tomu, že legíny se nenosí jako rifle ale pod delší triko nebo svetřík ale spousta těch co to napíšou to tak nosí i já ikdyž jistější jsem když mám delší svetřík.

    OdpovědětVymazat
  52. Peti tahle kombinace ti vážně moc sluší, já ti ale hlavně (v dobrém) závidím ty tvoje bezkonkurenční kadeře :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, děkuju,ale mám zahuštěno clipy ;), mám vzadu dva pásy, své vlasy nemám moc husté. Clipy jsem zastřihla na svou délku a je to supr :).

      Vymazat
  53. Úplně nejskvělejší outfit co jsem na tobě kdy viděla! A ty vlasy máš moc hezké, přijde mi, že vypadáš mnohem elegantněji! Jenom by mě zajímalo, jakou velikost máš třeba Ty, takový drobný hubeňour (v dobrém), v Bershce. Přesně tyhle legíny jsem si tam zkoušela, a přestože nejsem vyloženě hubená, ale ani tlustá, prostě normální, tak jsem se tam velmi těžko dostávala do jakýchkoli kalhot :D
    P.S: Opravdu nádherně vyladěné oblečení! Karolína

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kájo, děkuju hrozně moc, no já mám tak 32/34 jak kde....jinak tyhle legíny mám velikosti 24/XS, alespoň to ej na nich napsáno ;)

      Vymazat
  54. Moc vám to sluší! Já mám vestu z New Yorkeru už z minulého roku, je na zip a ráda ji nosím. A chci se jen zeptat, vy ty vaše fotky retušujete nebo máte opravdu tak kvalitní pleť?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, neretušuju, pouze barevně upravuju, aby odpovídaly skutečnosti, jelikož foták dost žere barvy, takže je třeba je zintenzivnit na fotce. No, já nevím, zda mám kvalitní pleť,ale problémy s ní nemám, pupínky se mi teď prakticky vůbec nedělají.....

      Vymazat
  55. Krásná jako vždy :-) Já chci taky nějakou takovou vestičku, ale s nakupováním mám minimálně do února útrum! Teď se bude nadělovat ostatním :-)

    http://venusisdiary.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  56. Peti, najkrajsi outfit doteraz.. palec hore! :)

    OdpovědětVymazat
  57. hrozně moc vám všem děkuju za komentáře :), omlouvám se, že nebudu jednotlivě reagovat na dotazy odkud jsou kalhoty a podobně,ale skutečně je vždy vše popsáno v článku a tak mi přijde zbytečné to jednotlivě ještě popisovat do komentářů, to si určitě umí každý přečíst, děkuji za pochopení a přeji všem krásné odpoledne a za chvíli nové video :)!

    OdpovědětVymazat
  58. Úžasné Peti.:) Vůbec bych ti nehádala tvůj věk, si boží.:) Když budeš mít chvilku koukni na blog.:) http://carolinedivis.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  59. Nevím jak je to možný , ale každej outfit , který tu máte , se mi strašně líbí :DDD
    PS : V neděli jsem Vás potkala na rozsvicování stromu a byla jsem hrozně překvapená , jak jste sympatická a drobná . :DD
    Ale měla jsem obrovskou radost , že jsem vás potkala :DD

    OdpovědětVymazat
  60. Já na chlupaté věcičky nejsem, neoblékla bych si to, ale tobě to sluší :) To samé ten velký náhrdelník. Já jsem spíše na takové drobnějsí, nejsem na tohle dosti odvážná :)
    Moc pěkná inspirace ;)

    OdpovědětVymazat
  61. Tá vestička je krásna.. Mne by síce nepristala, ale tebe pristane neskutočne :-)

    Visit Papi Lapi Blog

    OdpovědětVymazat
  62. Jéžiš ty si nádherná.Super outfit:)).

    OdpovědětVymazat
  63. Já si nemůžu pomoct, ale ty jsi strašně krásná ženská.

    OdpovědětVymazat
  64. Já také vlastním podobnou vestičku a je prostě super. Hodí se ke všemu!

    OdpovědětVymazat
  65. Peťa, tu ti to naozaj veľmi pristane, a bez zveličovania, hádala by som ti tak minimálne o 6 rokov menej, si krásna! A outfit je veľmi vydarený, po legíny by som si hneď bežala, len mám problém s tým, že v Bershke mi žiadne nohavice nesedia :)

    OdpovědětVymazat
  66. Toto je asi najkrajší outfit ! :3 tá vestička a tie topánky a ten náhrdelník ! :) krásne veľmi..sluší ti to ;)

    Beperfectissimple

    OdpovědětVymazat
  67. dneska se mi moc líbí tvůj účes a líčení, vypadáš svěže a odpočatě...

    OdpovědětVymazat
  68. krasne ... aj licenie aj oblecenie hodi sa ti to

    OdpovědětVymazat
  69. si krasna ale tento styl obliekania k tebe podla mna nejde

    OdpovědětVymazat
  70. Petro, chtěla bych se Vás zeptat: Myslíte, že by se ty legíny daly koupit na internetu a kde? Jsou naprosto DOKONALÉ!!

    Děkuji
    Katka

    OdpovědětVymazat
  71. Nejspíš jsem zapomněla dodat, že myslím na internetu... Do kamenného obchodu Bershky se nedostanu:(
    Katka

    OdpovědětVymazat
  72. Péťo, chtěla bych vidět jak si děláš tyhle vlny. Já mám taky konickou kulmu remington ale moje vlny nevypadají tak přirozeně jako ty tvoje :(

    OdpovědětVymazat
  73. Peti tohle je jeden z tvých snad nejhezčích outfitů.Vypadá to dospěle,neokoukaně,ale zároveň i pohodlně.Nedávno jsem si koupila legíny ve stejné barvě-protože každý teď nosí černou-chtěla jsem být jiná.Šmrnc tomu dodává ta tmavší rtěnka.Rozhodně nádhera :)

    OdpovědětVymazat
  74. leda tak chlupatá pussy :****

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!