OOTD - elegantně a černobílé

by - 16 prosince

Krásný večer vám všem,

po delší době opět outfit a tentokrát v elegantnější i ležérnější verzi naráz. Myslím si, že s černými slimkami nebo kalhotami bude outfit úplně maximálně elegantní a bude super i do práce, kde se požaduje dress code. Já jsem tentokrát sáčko doplnila klasickými modrými džínami, roláčkem, hladkými kozačkami a perličkami. A na to samozřejmě kabát ;).
Co se týká saka, tak po něčem takovém jsem už hodnou chvíli koukala, tenhle kousek je zároveň teplý a variabilní, dá se vzít pod kabát a na jaře určitě samostatně jako sáčko.
Kozačky jsou story sama pro sebe, eshop persunmall mi totiž poskytl 100 dolarů na nákup a já, vzhledem k tomu, že jsem u nás žádné hladké kozačky na podpatku nesehnala, sáhla jsem po těchto, které se mi na obrázku moc líbily. Doplatila jsem si cca 30 dolarů a dalších 450Kč jsem zaplatila celníkům, protože mi balík chytli, takže mě kozačky vyšly stejně na tisícovku a když si vezmu, kolik stojí v přepočtu normálně, tak jsem byla pěkně naštvaná i za tu tisícovku, nehledě na to, že si to třeba někdo koupí za těch 130 dolarů. Na eshopu totiž píší leather (ne že bych čekala pravou kůži, kožené věci si tak nějak sama ani nekupuji), ale myslela jsem si, že to bude za ty peníze alespoň nějaká kvalita, tak přátelé, jsou normálně umělé a mám dost silné podezření, že v mrazu se to bude lámat a popraská to. Takže jsem pěkně naštvaná a asi jim na eshop něco napíši, protože tohle je normální klamání zákazníka. Jedno se jim ale upřít nedá, na noze vypadají opravdu docela pěkně, na led to ale nebude, protože dost kloužou a mají hladkou podrážku.....
K celému outfitu jsem zvolila novou rtěnku, je to Rimmel v odstínu Cuting edge a koupila jsem si ji díky vám a Vánoční rtěnkové soutěži, moc mě ta barva zaujala a všem doporučuji. Mimochodem, kdo ještě nezaznamenal výsledky, může se podívat na facebooku a jsem přesvědčená, že po nakouknutí do galerie vás to chytne a poběžíte pro nějaký výrazný odstín :)!
Tak to by bylo vše k dnešnímu outfitu, určitě mi dejte vědět, co na to říkáte :), těším se na vaše názory.
 

boty - Persunmall
džíny - Bershka
rolák - F&F
sako - Sheinside
kabelka a perličky - HM
brýle - DM drogerie
rtěnka - Rimmel Cuting edge
lak - Jordana white a na to China glaze Whirled away
 







 
 
 Mějte fajn večer!
 
 
 

You May Also Like

91 komentářů

  1. botky vypadají vážně pěkně :/ je škoda, že tolik zklamaly

    OdpovědětVymazat
  2. ani náhodou nevěřím, že jsi v tomto trajdala někde venku. Možná tak na focení, ale jinak by ti byla zima. Ty sama píšeš, že je ti zima i ve dnech, kdy zima tolik není a ty máš tlusté bundy, takže silně pochybuji, že jsi v tomto outfitu TY v prosinci chodila... Jen mi přijde, že je to strašně překombinované. Vyměnila bych ty ošklivé, laciné kozačky a perly a hned by to bylo ono ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to by taky bylo fajn někdy číst a ne jen honem za tepla vše pomluvit :D, samozřejmě na to jsem měla kabát,jak jsem psala ;)

      Vymazat
    2. Ze ma ubohost niektorych ludi, este stale dokaze prekvapit... Peti, je to velmi pekny outfit :-) Daniela

      Vymazat
    3. Ono by se to sáčko totiž pod kabátem špatně fotilo :-P Příště stačí přečíst článek a trochu zapojit mozek ;-)

      Vymazat
  3. Krásné, víc takových outfitů :) a k těm kozačkám, já mám z pravé kůže za 3 tis a stejně praskají :// to snad všechny, ne?:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to se mi nezda, kdyz si u koupim kozacky u Bati maximalne za 2500, mam je treba i 3-5 let, alespon jednou za mesic je nakremuji a nikdy nepopraskaly-kuze podle me tedy rozhodne nepraska, ani v mrazech--

      Vymazat
  4. Kozačky se mi nelíbí, působí hodně laciným dojmem, škoda... zkazily celý outfit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi kozačky nelíbí, ani mi k tomu nejdou ty perličky, pochválit musím ale rtěnku, ta je krásná a sluší ti, dobrá koupě :-)

      Vymazat
    2. Hoď sem odkaz na kozečky, co působí drahým dojmem. Vážně. Chci nějakou inspiraci.

      Vymazat
  5. Mě se moc líbí ten cardigan! Je boží!! Bohužel jsem málo odvážná, abych si ho koupila ze zahraničí...a trošku podobný styl saka jsem viděla nedávno v Takku, už si na něj brousím zuby a počkám si na povánoční slevy :-)
    Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja som to v takku kukala tiez a tiez som so povedala ze pockam na zlavu ...ale ono to slo na dracku ako teple rozky takze si mozem o nom uz len snivat

      Vymazat
  6. Veľmi by ma potešil outfit ako aj líčenie na firemný vianočný večierok ala Petra, kedže je to teraz aktuálne, mohlo by to inšpirovať mnohé priaznivkyne tvojho blogu.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tenhle outfit je úžasný!! Moc moc ti to sluší! A ty botky jsou perfektní, skoro jak Louboutin :D :)


    >>> N i k o l a M i l l s - beauty and fashion blogger

    OdpovědětVymazat
  8. Vše moc pěkný,jeany super sedí,že já nemůžu mít ty do pasu...a boty bohužel vypadají velmi lacině a už nepěkně se ohýbyjí ted,opravdu škoda peněz a určitě bych jim napsala.
    Ta rtěnka je vážně krásná...no uvažuju že nabehnu zitra do rossmana :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tento outfit je velmi vydareny. Jednoduchy a chic ;) Very nice!

    OdpovědětVymazat
  10. Pěkný outfit,ale botičky se mi moc nelíbí hlavně jak jsou rozpůlené vepředu uprostřed po celé délce to je divné :-) A měli by Ti poslat nějakou náhradu za ty boty. Sara

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Péťo, jak jsem psala na FB, super kočka :) jinak se chci zeptat na materiál sáčka a zda je příjemné (hřejivé ) děkuji :) O něčem takovém přemýšlím už druhou sezonu a vypadá fakt super.

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj.. Outfit super.. Krásné sako, kabelka i botky, které na mě konkrétně laciným dojmem nepůsobí.. Spíše mi připadá, že celý outfit podtrhují a přidávají na luxusu..=D Tu kabelku už jsem viděla v několika tvých outfitech a je nádherná, pokaždé se nad ní rozplývám.. Asi si budu muset udělat výlet do H&M a modlit se, abych tam tuto či alespoň podobnou našla..=)

    Jinak k tomu praskání obuvi.. Před pár týdny jsem byla nakupovat boty a nakoupila jsem si i ošetření, a to jak na syntetiku, tak na kůži.. Co se týče syntetiky, tak mi byla doporučena hi tech ošetřující pěna od Deichmanna, která čistí, ošetřuje a zároveň chrání před deštěm (sněhem).. Paní prodavačka se dušovala, že při používání tohoto přípravku to nepopraská.. Zatím jsem zkoušela jen párkrát, takže nemohu tvrdit, že to funguje na 100% a boty skutečně celou sezónu vydrží bez úhony.. Ale když jsem tento přípravek použila na loňské boty, tak mi připadaly méně "scvrklé", jakoby ten materiál do sebe ten přípravek nasál a byl daleko "vzdušnější".. - nevím, jestli mi rozumíte..=D Takže co se týče bot - určitě ošetřovat, ošetřovat, ošetřovat.. Simona..=)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Outfit - super! Boty se mi líbí, škoda, že tak zklamaly.

      Musím souhlasit. Impregnace na obuv je super věc. V podstatě po nich voda jen tak steče, takže se na nich zbytečně neudržuje, nereaguje... Na semišové boty pro mě automatika - bez toho bych neexistovala -neprotečou tak rychle v extrémním sněhu/sněhové břečce ;) No a u těch falešných kůží už taky, když nemám zrovna černé nebo čistě hnědé kozačky a nemůžu je nakrémovat ;) Jen jedna drobnost - zkuste se podívat jinde než v Deichmannu :D Nevím, co pěnová, ale existuje i normálně ve spreji - je to impregnace na obuv - většinou univerzál - i na kůži i na umělinu.Tam se mi zdá, že mívaj občas dražší než v běžné obuvi či drogerce... ;) Ale to je detail. Každopádně - je to super věcička :)

      Mia :)

      Vymazat
  13. Peti, krásný outfit, úžasný boty a luxusní barva rtěnky :)

    OdpovědětVymazat
  14. Nádherné sako!
    Krásny outfit...ako vždy. :)

    OdpovědětVymazat
  15. Nádherné boty! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Opět Ti to sluší Peti a kozačky vypadají opravdu pěkně.

    OdpovědětVymazat
  17. Tyto kocici bryle ti slusi a rtenka je krasna, jen ja bych tedy asi spis zvolila jeans v cerne barve anebo cerne kalhoty, vypadalo by to podle me lepe :-) LV

    OdpovědětVymazat
  18. Ty kozačky jsou opravdu z toho obchodu na který jsi dala odkaz? Vždyť vypadají úplně jinak? Špičku mají celistvou, ale ty jí máš jakoby tím pruhem rozpůlenou..

    OdpovědětVymazat
  19. Aha, ty to tam o tech cernych kalhotech pises :-) No jo, to je tak, ze se nedockave vrhnu na fotky a na clanek zapomenu :-) LV

    OdpovědětVymazat
  20. Péti nemám slov :) Outfit je úžasný a neskutečně ti to sluší! :) Tohle je přesně něco pro moje oči... Nádhera!!!!
    PS: Soutěž, kterou jsi pořádala byla pro mě příjemnou inspirací :) a kozačky snad něco vydří :)

    OdpovědětVymazat
  21. mě se tento outfit hodně líbí a právě ty kozačky se mi na něm líbí nejvíc
    jestli se to někomu nelíbí, tak ať to radši nepíše protože to co z nich pak vypadne je fakt hrozné...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co je špatnýho na tom, když člověk napíše svůj názor? Sto lidí, sto chutí..

      Vymazat
    2. no ale tak ať prostě ... no to je jedno nedokážu to vysvětlit a stejně by to nidko nepochopyl

      Vymazat
  22. Model vypadá elegantně. Sedne ti, já bych v něm vypadala nejspíš usedle, ale ty v něm vypadáš šmrncovně. Kozačky jsou nádherné. Obdivuju, když někdo dokáže chodit na takových podpatcích :o) A moc se mi líbí i kabelka. Jediné, co bych dala pryč, jsou ty perly. Líbil by se mi k tomu třeba nějaký střapec na delším řetízku nebo prostě něco delšího a možná trochu výraznějšího, ale jednoduchého. Ale sluší ti to moc :o)

    OdpovědětVymazat
  23. Moc hezký outfit, kdybych měla takové krásné nohy, ráda bych se taky tak oblékla a ta rtěnka je úžasná :)

    OdpovědětVymazat
  24. naozaj veľmi štýlový outfit, páči sa mi :)

    OdpovědětVymazat
  25. Tak v tomhle outfitu jsi nádherná. Přijde mi, že přesně podtrhne vše, co má a prostě v něm vypadáš nádherně. Je to jeden z nejhezčích outfitů, co jsem na tobě viděla.

    Moc se mi líbí jednoduchá kabelka - nedávno jsem si pořídila podobnou a beru si jí skoro ke všemu.. a kozačky - jednoduché a moc pěkné !

    OdpovědětVymazat
  26. No, ty boty by mě teda naštvaly, za ty peníze :( Já raději boty na e-shopech nekupuju.
    Ale jinak moc hezký outfit, líbí se mi ten blazer :)

    OdpovědětVymazat
  27. Kozačky jsou parádní :-) Cena teda hodně vysoká :-o Někdo píše, že jsou laciné, ale mě se přesně tento styl líbí. Ušláplé kozačky nosím při venčení psa. Tmavé kalhoty by byly určitě lepší, hlavně když se vám na těch riflích úplně roztahuje zip, jak jsou vám ty rifle malé, to mě teda lisklo do očí hned. Ale jinak super :-)

    OdpovědětVymazat
  28. Od pasu nahoru Grace Kelly, od pasu dolů ucouraná česká uniforma. Modrý džíny nikdy nebyly ani stínem elegance a nikdy nebudou. Sportovní eleganci nedělají džíny. Od kolen k zemi mě napadají jen nepříliš lichotivé příměry na téma E55 (a to máš pěkné a velmi štíhlé nohy, které si mohou dovolit ledasco, v čem většina Češek dobře nevypadá, neb slovanská postava: větší pozadí a krátké nohy)...

    OdpovědětVymazat
  29. Mne sa velmi paci to sako a s perlami vyzera uzasne, taky chanelovsky styl, super. Kabelka vyborna, okuliare ti idu, cizmy vyzeraju z dialky dobre, ale na detailnej fotke vidiet, ze su lacne, gumene, za tu sumu by ma to naozaj nastvalo.
    Ale co mi strasne vadi je, ze ti je vidiet zips na rifliach, taha ti to tam. Ja som kvoli tomu uz jedny vyhodila. Vyzera to, ako keby ti boli tesne, aj ked to tak nemusi byt, niektore to robia, lebo je zly strih, urcite by som ich nenosila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mas pravdu, je to sthime, jenze jsou to jedine modre s vyssim pasem, co mam, takze se mi nechce je vyrazovat, az sezenu lepsi ;)

      Vymazat
    2. Mne to nektere kalhoty taky delaji a tak davam triko pres. Skoda vyrazovat, jinak jsou perfektni ;) K.

      Vymazat
    3. Rifle su velmi pekne, to ano, ale mne to tam prekaza. Pomohol by aj opasok s "ooobrovskou " prackou :-)))

      Vymazat
  30. To vypadá, že ti poslali úplně jinej model bot. V tom eshopu na fotkách totiž není zip vzadu, ale po stranách.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem koukala, budu to jeste resit

      Vymazat
    2. Ono to bude asi tím, že eshop užívá (krade) fotografie produktů originálu Louboutin Babel boots a podle toho šije své kopie, takže by se dalo předpokládat, že kozačky nebudou na chlup stejné jako na fotce. Určitě bych chtěla své peníze nazpět, protože je to opravdu klamání zákazníka. Kdyby alespoň vypadaly jak na fotce a byly kožené, ale takhle...

      Vymazat
    3. Nejsou to spíš tydle? http://www.persunmall.com/p/babel-platform-knee-boots-p-2863.html ?

      Vymazat
    4. vypadá to, jenže já si objednala ty z odkazu a poslali mi teda asi ty druhé :(

      Vymazat
  31. outfit je krásný, jediné, co se mi nelíbí jsou ty boty ... hlavně ta červená podrážka.
    Vánoční giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja by som teda s cervenou brala vsetkymi desiatimi! Ale original :-)

      Vymazat
  32. Páni..to je dokonalý outfit! :-)
    A ten odstín rtěnky ti vážně sekne! Mě bohužel nesluší takovéto odstíny :(
    Přeji hezké Vánoce.

    OdpovědětVymazat
  33. Outfit je pěkný,sluší Ti, ale kozačky jsou Ti velké kolem lítek a kdyby neměli podpadpatek,tak vypadají, jako holiny....je to škoda, jinak by byli super... :-) líbí se mi červená podrážka...

    OdpovědětVymazat
  34. Podľa mňa ti to moc sluší, aj keď ja osobne by som si také kozačky nevzala, ale to je len môj názor.. tebe pristane naozaj všetko.. škoda že ťa ta sklamali :/
    a rúž je super!!!! :) asi poň pôjdem tiež:)

    Adrien

    OdpovědětVymazat
  35. Ty kozačky se mi moc líbí, ale mají až příliš vysoký podpatek. Na to bych si netroufla :D Ale tobě sluší moc, jako vždycky. Zato na tu rtěnku bych si troufla, mám ráda výrazné barvy i když sama jich moc nevlastním... :/

    OdpovědětVymazat
  36. Boty jsou děsné) vážne)) masivní platforma a zip vzadu a červená podražka))) ale na strankach jsou jine) trošku lepši. Je ale fakt ,že sehnat jednoduche kozačky na podpatku je snad nadlidskej vykon.

    OdpovědětVymazat
  37. Mě se to líbí a to moc! Účes, perličky s rolákem miluju, skvělá barva rtěnky, a to sáčko. Podobné, nekožené boty mam z CCC za 999,- ale jsou kvalitně ušité. Moc chválím. Na rtěnku se půjdu podívat, myslíte ze už bude v DM? Mám sice teď novou long lasting 05 od Dermacolu, pak úžasnou vinovou od Avonu,ale asi neodolám :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dekuju za tip, ja jsem shanela hrozne dlouho a nikde nic, v CCC jsme byla v Palladiu a tam meli houby :(. Rtenka bude urcite, mam ji z DM v JH :).

      Vymazat
  38. Sluší ti to :) ty kozačky jsou božíí :)

    OdpovědětVymazat
  39. Pěkný outfit! Blazer vypadá pěkně a skvěle ti sedí tyto brýle. Rtěnka má moc hezkou barvu a sluší ti.

    OdpovědětVymazat
  40. Mně se to líbí celé, zaujaly mne právě ty boty. Jinak moc povedené. Možná bych doplnila nějaký pásek na rifle nebo zakryla zip, ale to je detail. Díky za príma inspiraci :-).

    OdpovědětVymazat
  41. Co se kozaček týče,bohužel se přikláním k názoru, že působí lacině. Já osobně pak problém vidím hlavně v tom, že jsou to napodobeniny kozaček od Ch. Louboutina (dokonce bych i řekla, že poslední fotografie - postava modelky je přímo zkopírovaná ze stránky net-a-porter,com). Samozřejmě tento negativní dojem nevychází obecně z faktu, že se jedná o padělek, ale jak už bylo i v samotném článku řečeno, z nekvalitního materiálu a zpracování. Inspirace mezi drahými a levějšími značkami je jedna věc (např. Celine -> Zara), netvrdím, že je to kdo ví jak kreativní, ale v přiměřené míře je to většinou pozitivní jev. Druhá věc pak je, sprosté okopírování, ať už se jedná o kabelku, kozačky nebo parfém. Například proti Vašemu názoru na levnější kosmetiku nic nemám, stejně tak bych nic neměla proti levnějším kozačkám (třeba i nekoženým a lehce nekvalitním), které by byly na pohled hezké, ovšem ne, pokud jsou prostým padělkem. Věřím, že napodobeninu Dior Cherie byste si nekoupila (nemluvím o parfému s podobnou vůni, to je jen inspirace, viz výše), ovšem boty ano. Chápu, že je to pouze Vaše věc, ale přijde mi to nepatřičné ze dvou důvodů, zaprvé je to sprosté vůči té dané značce a zadruhé si nemyslím, že by se zrovna tímto měla prezentovat módní blogerka. Tereza Janíková

    OdpovědětVymazat
  42. Co se kozaček týče,bohužel se přikláním k názoru, že působí lacině. Já osobně pak problém vidím hlavně v tom, že jsou to napodobeniny kozaček od Ch. Louboutina (dokonce bych i řekla, že poslední fotografie - postava modelky je přímo zkopírovaná ze stránky net-a-porter,com). Samozřejmě tento negativní dojem nevychází obecně z faktu, že se jedná o padělek, ale jak už bylo i v samotném článku řečeno, z nekvalitního materiálu a zpracování. Inspirace mezi drahými a levějšími značkami je jedna věc (např. Celine -> Zara), netvrdím, že je to kdo ví jak kreativní, ale v přiměřené míře je to většinou pozitivní jev. Druhá věc pak je, sprosté okopírování, ať už se jedná o kabelku, kozačky nebo parfém. Například proti Vašemu názoru na levnější kosmetiku nic nemám, stejně tak bych nic neměla proti levnějším kozačkám (třeba i nekoženým a lehce nekvalitním), které by byly na pohled hezké, ovšem ne, pokud jsou prostým padělkem. Věřím, že napodobeninu Dior Cherie byste si nekoupila (nemluvím o parfému s podobnou vůni, to je jen inspirace, viz výše), ovšem boty ano. Chápu, že je to pouze Vaše věc, ale přijde mi to nepatřičné ze dvou důvodů, zaprvé je to sprosté vůči té dané značce a zadruhé si nemyslím, že by se zrovna tímto měla prezentovat módní blogerka. T. Janíková

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 1) nepovazuji se za modni blogerku
      2) padelek? :D ja jsem si nevsimla zadneho napisu nebo znacky na botech a fakt nejsem clovek, ktery by mel prehled ve znackach typu Loboutin, pokud se jedna o cervenou podrazku, tak to se uz resilo nekolikrat, ze to neni vynalez Loboutina, ale ze to prebral od jine znacky, ktera to mela driv. Staci zagooglit ;). To je stejne jako mi tu nekdo psal, ze tahle kabelka z HM je padelek neceho a ja ani nevim ceho :D, myslim, ze to moc resite, to by byl dnes padelek vse vseho. Ja jsem proste videla hladke cerne kozacky na obrazku, tak jsem si je vzala, jsou bez znacky, takze opravdu nevidim problem. Navic fakt nemam takovy prehled abych vedela, co kdy kdo vyrobil a cemu to muze byt podobne.

      Vymazat
    2. Kozačky se mi hrozně moc líbí a k tobě mi sedí! :)

      Vymazat
  43. Já se ráno namaluju, učešu. Výjdu ven ,ofoukne mě vítr a z účesu je vrabčí hnízdo, aby toho nebylo málo tak mi zrudnou oči a vypadám jak nemocná. Po pár hodinách v práci mi začíná mizet i makeup z obličeje. Nevim jak to, ale pupínky, které jsem zakryla zase koukaj na svět. Takže večer na mě v zrcadle kouká jiný člověk než ráno. Už raději nemluvím ani o tom, že cvičím, cvičím a cvičím....výsledky nikde.
    Takže na tebe přestávám koukat, protože puknu závistí. Máš krásnou postavu. Moc ti to sluší, je to jak z časopisu.
    Jen se mi nelíbí ty boty, asi je to proto, že je většinou vídám ve filmech o prostitukách.

    OdpovědětVymazat
  44. Rekla bych, ze kdyz publikujete clanky vztahujici se k mode - ukazujete, co jste si noveho poridila, jakou kombinaci podle Vas zvolit pro danou prilezitost (napr. ples) ci jak jste se dany den oblekla Vy sama. Dalsim faktem proc Vas povazuji za modni blogerku je skutecnost, ze dostavate ruzne kousky obleceni k recenzi zdarma (napr. prave tyto kozacky). Vzdyt jste sama rekla, ze Vas blog nema ostre hranice, ze se nevenuje pouze kosmetice, ale vsemu, co Vas bavi, proto me zarazi, ze se modni kategorie najednou tolik distancujete. Dale bych pak chtela pripomenout, ze ani na originalu kozacek neni patrne vyrazne logo znacky, jejim poznavacim znamenim je pak prave ona cervena podrazka, na kterou ma oficialni narok pouze Ch. Louboutin (bez ohledu na to, zda ji sam vymyslel, priladem budiz spor mezi znackami Yves Saint Laurent a prave Ch. Louboutin o cervene lodicky YSL, ktere mely cervenou take podrazku, spor nakonec dopadl ve prospech YSl, jelikoz jsou-li boty celocervene jak tomu bylo prave v tomto pripade, podrazka je pouze soucasti celobarevnosti boty a Louboutin na toto nema zadny narok, ovsem v pripade ze je cervena pouze podrazka narok ma... V posledni rade, co se Vasi kabelky (H&M) tyce, rekla bych, ze k tomu uz jsem se vyjadrila, kdyz jsem psala o inspiraci (ne o prvoplanovem okopirovani celeho produktu, ktere se v retezcich take vyskytuje) mezi drahymi a levnymi znackami. V pripade kabelky je sice patrna silna inspirace, ale kdybychom to meli takto hrotit tak bychom mimo jine nemohli s cistym svedomim nosit treba cerne smokingove sako, protze to by bylo vyhradou YSL. Na inspiraci neni vice mene nic spatneho, ale musi byt v mezich, ovsem co se kozacek tyce, jedna se o druhy pripad. Tereza Janikova

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na kozačkách není ani žádný malý nápis, prostě tam není nic. Ano, můj blog je směs, ale právě proto bych si nedovolila označit se za módní blogerku, vůbec netvrdím, že nějak rozumím módě, jen ukazuji, co nosím já a jak se mi to líbí. Naproti tomu, o kosmetice a líčení si troufám tvrdit, že tomu rozumím více, proto to ohrazení, myslím ale, že jsem se k tomuto už několikrát vyjadřovala ;).

      Vymazat
    2. Já se tedy do toho nechci plést, ale co se týká červených podrážek, tak takové "sprosté kopie", jak píše Tereza Janíková, prodává tedy i Deichmann. Černé lodičky s červenou a nově také s fialovou podrážkou za necelých sedm stoveček asi nebudou mít s Louboutinem nic společného a přesto jsem nezaznamenala žádné davy protestující proti jejich prodeji a hájící právo Louboutina na červenou podrážku před prodejnou... :D
      Takže Péťo, kozačky sice nejsou dle mého vkusu, protože já bych se na takovém podpatku zabila, ale užij si jich ve zdraví a pokud se ti povede ještě vyřešit to klamání zákazníka, tak jen dobře. :) Krásný večer,
      Aranka

      Vymazat
    3. Já se tedy do toho nechci plést, ale co se týká červených podrážek, tak takové "sprosté kopie", jak píše Tereza Janíková, prodává tedy i Deichmann. Černé lodičky s červenou a nově také s fialovou podrážkou za necelých sedm stoveček asi nebudou mít s Louboutinem nic společného a přesto jsem nezaznamenala žádné davy protestující proti jejich prodeji a hájící právo Louboutina na červenou podrážku před prodejnou... :D
      Takže Péťo, kozačky sice nejsou dle mého vkusu, protože já bych se na takovém podpatku zabila, ale užij si jich ve zdraví a pokud se ti povede ještě vyřešit to klamání zákazníka, tak jen dobře. :) Krásný večer,
      Aranka

      Vymazat
    4. Neznalost neomlouvá.

      Vymazat
    5. dobře,ale potom už vůbec nechápu,co se tu řeší, anonyme, když na těch botech prostě žádná značka není

      Vymazat
  45. Rtěnka je úžasná a mám jí doma už několik dní taky. K tomu jsem si dokoupila ještě super odstín od gabriella salvete dolcezza 03. Psala o ní v komentu vítězka soutěže. Vyšla mě na 70,- protože mají v TETĚ slevu 30% na gabriellu. A Rimelka na 99,- taky Teta. Chtěla jsem se jen zeptat. Vypadá to, že máš použitou (bílou?) konturku na rtech? Mě se totiž ty výrazné rtěnky strašně rozpíjí a tak uvažuji o tužce z nové kolekce od Dermacol, jen nevím zda těch 130,- není zbytečnost a neudělá mi stejnou službu i bílá tužka na oči za cca 70,-? Díky moc za odpověď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markét, nemám bílou tužku, mám klaiskou tmavě fialovou konturku, je to tím, že vedu konturu maličko menší, než mám rty a možná to tak působí, když jsem vedla po skutečné hranici rtů, tak mi zas lidi psali, že si rty přetahuji :D. Ale na tu tužku od Dermacolu jsme taky koukala, hodně by se mi hodila, pokud ovšem opravdu funguje,asi si ji pořídím a vyzkouším :). A děkuji za tip, dojdu to do Tety omrknout, vůbec mají o dost lepší ceny všeho :).

      Vymazat
    2. Peťo, to si nevybereš, divím se, že se tu ještě neřeší, že si zmenšuješ rty :-D

      Vymazat
  46. Rtěnka je úžasná a mám jí doma už několik dní taky. K tomu jsem si dokoupila ještě super odstín od gabriella salvete dolcezza 03. Psala o ní v komentu vítězka soutěže. Vyšla mě na 70,- protože mají v TETĚ slevu 30% na gabriellu. A Rimelka na 99,- taky Teta. Chtěla jsem se jen zeptat. Vypadá to, že máš použitou (bílou?) konturku na rtech? Mě se totiž ty výrazné rtěnky strašně rozpíjí a tak uvažuji o tužce z nové kolekce od Dermacol, jen nevím zda těch 130,- není zbytečnost a neudělá mi stejnou službu i bílá tužka na oči za cca 70,-? Díky moc za odpověď.

    OdpovědětVymazat
  47. Strašně krásné. Už na facebooku jsem z toho omdlévala. :) Tvůj vkus je boží, tento OOTD mi to potvrzuje.

    OdpovědětVymazat
  48. Existuje vůbec něco, co ti nesluší? :) Tohle je parádní, jsi v tom taková šmrncovní.

    OdpovědětVymazat
  49. Ohledně těch kozaček to bych byla teda také naštvaná :/ Upřímně se mi ani moc nelíbí. Tenhle typ bot znovan nevyhledávám, ale takhle na tobě a celkově v tom outfitu proč ne. Já mám od stejného e-shopu objednaný křivák na který se už moc těším, protože po něm také koukám dlouho tak doufám, že bude hezký. Jinak se mi ale moc líbí to sáčko. Na sheinside.com jsem na něj zrovna nedávno koukala a zaujalo mě :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  50. Horní polovina tvého těla vypadá nádherně a elegantně, moc ti to sluší. Bohužel ty rifle se mi moc nezdají, ta jejich modrá barva to zbytečně ruší a odvádí pozornost od zbytku a to je škoda :) Dokázala bych si k tomu vršku představit klidně i jednoduchou sukni a nějaké punčocháče, nebo ty černé slimky by byly taky parádní :) Boty bych být tebou reklamovala, nelíbí se mi, jak se u kotníků shrnují a opticky deformují nohu. Jinak ta kombinace makeupu, rtěnky a těch brýlí je překrásná, taková francouzská elegance, jsi chic! :)

    OdpovědětVymazat
  51. To jsou ale mrzáci. Na fotce vypadají božsky, prostě dokonalé kozačky, za takový bych byla ochotná zaplatit opravdu hodně. Ten pruh uprostřed je poděl a zip vzadu místo z vnitřní strany by mě sral snad ještě víc (ne to ne, pruh je horší) Navíc mají celkově jinej tvar. A prostě všecko špatně! Chápu že s takhle štíhlýma nožkama těžko seženeš pěkně obtažený vysoký boty, ale tohle jsou krutý gumáky na podpatku. Jinak zbytek otf hezký.

    OdpovědětVymazat
  52. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  53. Já nevím, ale asi je načase dát sbohem čínských eshopům, to oblečení je docela tragédie...Za stejně ceny se dá nakoupit například na asosu..

    OdpovědětVymazat
  54. Kozačky vypadají jako ty, které měla na sobě Pretty woman..Takže nejenže jsou drahé, falešné, ale i vypadají blbě.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!