Slavnostní stříbrnošedé třpytivé kouřové líčení

by - 11 prosince

Krásný večer vám všem,


dnešní líčení je maximální univerzální, vhodné pro všechny barevné typy a také maximálně univerzální pro své využití, bude se krásně vyjímat na plese, párty nebo pod stromečkem. Je to prostě taková klasika ozvláštněná zajímavým prvkem, snad se vám bude líbit :).

 



eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace a kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy, štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
facebook: https://www.facebook.com/pages/LovelyHair/190299520995429
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair
 
lak: Essence pískový Here´s my number
náušnice: Takko
 
použité produkty:
• Dermacol satin base
• Loreal true match odstín C1 rosy ivory
• Maybelline brow sharper Soft brown
• Maybelline Color Tattoo Eternal silver
• Essence metal glam n´ice frosting 08
• Lioele Dollish eyeshadow silver http://www.bbcreamshop.eu
• NYX Winter in Moscow
• Maybelline gel eyeliner lasting drama -- black 01
• Loreal Superliner Silkissime black
• Catrice All round concealer
• Ardell Demi wispies + Ardell lash grip
• Catrice gel liner In love with a robot
• Rimmel Scandaleyes lycra flex
• Essence Sun club all in one -- sunlight 01
• NYX Lip liner pale pink
• Lioele Dollish lipstick č. 4 flower pink http://www.bbcreamshop.eu
• Štětce petralovelyhair http://www.lovelyhair.cz
• Štětce Sigma http://www.lovelyhair.eu

Music:
Jason Shaw http://www.audionautix.com
Get a move on
Licence:
https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/cz/
 

You May Also Like

49 komentářů

  1. ahoj, tak na toto liceni jsem se tesila a az pujdu nekam za zabavou, tak vyzkousim! LV

    OdpovědětVymazat
  2. Vyzerá to nádherne! :-) Ja sa snažím skúšať niektoré tvoje líčenia a toto určite vyskúšam tiež, keď mám krásne strieborné tiene. Len by som si priala štetce, vyzerá to tak, že sú naozaj veľkým pomocníkom...raz si na ne našetrím :-)

    Mimochodom, robíš niečo pre to, aby si mala takéto krásne biele zuby? Ak máš nejaké tipy, možno by to viaceré baby zaujímalo :-) (Ak si to už nespomínala, možno som prehliadla)

    that-nat.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To už Peťka psala i říkala asi tisíckrát :) Má zuby takové od přírody a nic speciálního nepoužívá, jen si je čistí asi po každém jídle...
      Podle mě je zabarvení zubů z velké části dané, jasně, pokud člověk pije hodně kafe, černého čaje, červeného vína, kouří apod., zuby zežloutnou nebo zšednou a pak pomůže bělení, ale pokud už jsou zuby zbarvené odmalička, moc s tím nenaděláte...

      Vymazat
    2. Ja tak miluju takove chytre lidi jako anonym prede mnou :DDD Petra si zuby belila pred 3 rokama, prave psala, ze je mela i trochu zazloutle, takze od prirody je takove nema ;) nedelej chytreho

      Vymazat
    3. Ahoj Nat, já jsem bělila, to už bude asi 3,5 roku bělícími pásky Crest a pomohlo to dost a od té doby, co nepiju černý čaj, víno, ani kafe, tak mi bílé drží :).

      Vymazat
    4. no presne jak rikam ;) anonym 8:39 fail

      Vymazat
  3. Peti je to krásné,asi vyzkouším i ten make up,možná sahnu i po stejném odstínu,mě se v drogerkách hrozně špatně vybírá odstín make upu ,nevyhovují mi tam ta světla,jak ste na tom Vy?Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, ja jsem na tom podobne, ale hlavne vetsina makeupu je bud tmava nebo oranzova, vyhovuje mi odstinove nejvice Dermacol nejsvetlejsi odstiny a jinak jedine pres net ze zahranici.

      Vymazat
    2. děkuji za rady,mimochodem mám vyzkoušený Váš nový round na tvářenku a pudr a jsem moc spokojená,před tím jsem používala zkosený štětec a tento Váš mi vyhovuje více,hezký víkend Hanka( pozdrav i pro manžela)

      Vymazat
  4. To líčení je na tebe strašně tvrdé, jsi bělounká, měla by jsi používat světlejší a teplé barvičky, tohle je jak pěst na oko a utápí tě. Co třeba zkusit nějaký růžovo-broskvový stín?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nepíše se by jsi, ale bys!

      Vymazat
    2. chytrolínko, píše se oboje, tak si běž zas opravovat dál :P

      Vymazat
    3. Ale tady přece nejde o to, jestli Pétě přistane - má sloužit jen jako předloha a inspirace pro ostatní.

      Vymazat
    4. no, vzhledem k mému barevnému typu by byl nevhodný právě růžový teplý odstín, se kterým bych vypadala jako ubrečená

      Vymazat
    5. Ha ha, no to bych chtěla vědět, od kdy se píše by jsi? Od té doby, co jedna blbka neumí mateřský jazyk.

      Vymazat
  5. určitě vyzkouším :-) skvělé ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, chtěla bych se zeptat jak mám pečovat o štětec, kterým každý den nanáším pudr :) jestli ho umýváš nebo tak ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, urcite neni nutne ho myt kazdy denn staci jednou tydne, ale samozrejme zalezi na pleti, pokud mas problematickou, tak prostriknout mezi pouzitimi desinfekci.

      Vymazat
  7. Vypada to uzasne, skoda, ze jsi to nepridala driv, vcera jsem zrovna byla na plese a tam by se to vazne hodilo :) super!

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherné a rtěnka má krásnou barvičku! Zrovna v pátek jdu na ples, tak něco podobného zkusím.

    OdpovědětVymazat
  9. No, tak to je moje každovíkendová klasika. Už se snad ani jinak nelíčím, protože mi to prostě sedne. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj:) Liceni se mi docela libi, ale neodpustim si malou kritiku. Dost me zarazilo tvrzeni, ze je liceni podle tebe vhodne pro vsechny barevne typy. Nedokazi si jej vubec predstavit na zadnem jarnim nebo podzimnim typu. Pro leto to taky neni zadna vyhra: pro tvoje chladné leto to jeste jde. Kombinace barev mi na tebe ale prijde trochu konstrastnejsi, lip by ti sedla jemnejsi verze. Na svetlem a tlumenem letu to urcite fungovat nebude. Nejlip to asi pujde zimnim typum, i kdyz treba pro tmavou zimu je to liceni prilis chladne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já sice nevím, jestli jsem podzimní nebo jarní typ, mám hnědé vlasy, zelené oči, olivovou pleť, dobře se opaluji, nosím neutrální odstíny oblečení jako béžová, hnědá...ale toto líčení mi sluší i tak, ono je opravdu vhodné snad pro kohokoli, neuměla jsem si to prvně představit, sluší mi spíše hnědé léčení, ale zkusila jsem i stříbrné s černou a vypadá to moc hezky. Denisa

      Vymazat
    2. Tohle liceni bude fakt sluset vsem, samozrejmosti je prizpusobit intenzitu ;), nemyslela jsem to tak, ze svetla jarni bledule si ma delat tvrde cerne linky, at si udela tmavsi sede a pod ;), proste malicko prizpusobit typu,ale v zasade to fakt slusi vsem ;), je to takova vecerni klasika ;). Pochopitelne je treba brat v potaz, ze liceni na vecer musi byt vyraznejsi ;).

      Vymazat
    3. Nechci být zlá, ale vybrala sis z toho zase jenom část. Intenzitu samozřejmě beru, ale myslíš, že to bude jarnímu typu sedět barevně? To líčení je chladné. Nahoře jsem dávala příklad tmavé zima. Tmavá zima je neutrální, spíš chladný typ, který výrazné líčení snese, přesto tohle líčení není pro tento typ vhodné. To už by se musely úplně měnit odstíny - někomu teplejší, jinému neutrálnější, dalšímu míň zářivé... Nakonec by z toho bylo pro každý typ úplně jiné líčení a to jsem úplně vynechala rtěnku.. Líčení je to ale fakt pěkné a tobě celkem jde, i když na té intenzitě bys mohla ubrat. Pro mě si ho ale větou, že je vhodné pro všechny typy, trošku shodila.

      Deniso, klidně můžeš být i jeden z letních nebo zimních typů, to se takhle říct nedá... A jestli ti to sluší nebo ne, taky nemůžu posoudit, pokud ti budu věřit, tak jak znám většinu zelenooček, ideální pro tebe asi nebude ;)

      Vymazat
  11. Nádherné, moc ti to sluší a moc ti sluší rozpuštěný culík :-) A rtěnka je naprosto úžasná :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Super líčení! Určitě vyzkouším na nějaký ples. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Moc hezke liceni :) ja ale davam prednost mene namalovanym ocim a vyraznym rtum :)

    PS. kdyby mel nekdo zajem, je u me na blogu kosmeticka giveaway.:)

    OdpovědětVymazat
  14. Přeji krásné Vánoce, bohatého Ježíška, hodně zdraví a úspěšný rok 2014. Společně s mými nejbližšími kamarádkami o Tvém blogu říkáme holkám, který ho ještě neznají. Už tvoříme pěknou hrstku obdivovatelek, takže doufáme, že Ti svými hlasy pomůžeme obhájit vítězství v příští bloggerce roku.
    Jinak blok se mi vždy líbil, sleduji ho už od jeho počátků a ještě mě neomrzel, a to už něco v mém případě znamená. Jen tak mě napadlo, že když člověk má blog, a ten blog časem dosáhne na stupínky úspěchu, vyrojí se samozřejmě hodně reakcí i těch negativních, to je jasné. Svého času jsem měla také blog, sice jinak zaměřený, ale co jsem takhle odpozorovala, reakce jsou vesměs stejného typu, i když se dokonce nejedná o kosmetiku.
    Ještě mě napadlo, že bys třeba mohla jít studovat psychologii, protože Tvá videa, což vyplývá z reakcí návštěvníků blogu, působí jako odreagování. V tomto smyslu bys byla dobrý psychologický terapeut - lidé Ti rádi naslouchají. Navíc bys už měla vyřešenou závěrečnou práci - mohla bys zpracovat svízele moderního blogování, nebo typy reakcí... Ale do ničeho Tě samozřejmě nenutím =), jen tak jsem se potřebovala vykecat, čistá úvaha ;)

    Měj se moc hezky, ať se Ti všechno daří
    Lucka K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lucko, ty jsi zlata, hrozne moc dekuji za tvuj komentar, potesila jsi me a dekuji i kamaradkam :)! Psychologie me vzdycky bavila, uz na gymplu, uvidime co vse jeste bude,ale ted mam tak malo casu, ze studium bych asi nestihala :). Preji krasne svatky a mnoho uspechu roce 2014 :)!

      Vymazat
  15. Nádhera Peti. Určitě se nechám inspirovat a zkusím ho na sobě také vykouzlit, akorát bych byla ještě ráda, kdyby přišly ty krásné tužky co byly hnedka pryč, znova... jooo a napadá mě už dělší dobu jedna otázka. Po jak dlouhé době vyhazuješ dekorativku, hodně čtu o výdržích... ale někdy mi přijde, že se to hodně přehání.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dekuju moc, ty tuzky jeste dneska naskladnim :)! jinak ja se ridim tim, co jsme se ucili na kurzu, kremova produkty cca 2 roky, pudrove 6 let,ale spis to brat selskym rozumem, jakmile to zacne menit konzistenci nebo vuni, je cas se s tim rozloucit. ono vyrobci to trochu prehaneji, aby nas nutili nakupovat driv :).

      Vymazat
    2. tak bohužel balík dorazí až v pondělí, takže budou v pondělí ;)

      Vymazat
  16. Nevím, mně to připadá přehnaně výrazné, skoro až nehezky umělé... stačila by podle mě jen horní linka a přirozené řasy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano,všichni budeme chodit jen s linkou a řasenkou! Proboha,kdy už pochopíte,že tohle je blog o kosmetice,a Peťa prostě nemůže dávat jen videa na to,jak si udělat horní linku a nanést řasenku! Peťo,omlouvám se, obvykle moc nekomentuji,a už vůbec ne tímhle způsobem,ale tohle mě fakt dokáže vytočit :D
      Maruška

      Vymazat
    2. Maruško, mě už to nechává chladnou, holt prostě někteří lidé postrádají zřejmě logické myšlení ;), jinak si to neumím vysvětlit :). Ale jako jo, řasenka na 1000 způsobů by byla jistě velmi zábavná :D.......

      Vymazat
  17. Ty jsi tak šikovná! Tohle líčení je úplně dokonalý a moc ti sluší :) bohužel já jsem tele a nic takového neumím. A jen tak mimochodem si myslím, že ten korektor si měla dát před líčení očí, lépe se potom rozmaže :)

    OdpovědětVymazat
  18. Moc krásné plesové líčení Peťko! Petra Takáčová

    OdpovědětVymazat
  19. Tak toto líčení je úplně to nejhezčí co jsi kdy dělala a souhlasím s tebou, že se hodí ke každému, ať už tu někdo mele o teplých a studených typech co chce:-)Jsi prostě šikulka. Opravdu super a strašně moc ti to sluší!
    Janča

    OdpovědětVymazat
  20. Peťo, máš nádhernou svěží pleť, fakt!

    OdpovědětVymazat
  21. To je fakt nádherné! Jenže já mám zapadlé oči a asi by mi je to ještě víc utopilo :( prosím víc návodů na líčení zapadlých očí, jen už ne na Mirovi :D

    OdpovědětVymazat
  22. Líčení je vážně moc povedené, jen na mě moc úkonů, jednodušej by to nešlo? :) Daniela

    OdpovědětVymazat
  23. Moc vam vsem dekuji, jsem rada, ze se liceni libi :)!

    OdpovědětVymazat
  24. Peti, zaujal mě ten make up :) chtěla jsem se zeptat, jestli má v sobě třpytky?

    OdpovědětVymazat
  25. No téda, tak tady se ti to hrozně moc povedlo a vypadáš naprosto dokonale :-)
    Peti, závist :-)

    A ten Essence - Here's My Number je k tomu dokonalá volba :-)

    OdpovědětVymazat
  26. Fakt hezké líčení, ale já mám setjný problém jako Pepu Pepunka, malé, zapadlé oči, tak nevím jak by to vypadalo. Spíš mě zaujalo nanášení korektoru pod oči. Už mi není dvacet, nějaké vrásky tam jsou a mě ten korektor vrásky vždycky hrozně zvýrazní.

    OdpovědětVymazat
  27. já ty dramatický looky zbožňuju úplně nejvíc. výrazný oči - to je pro mě :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!