Vánoční TAG

by - 22 prosince

Krásné adventní odpoledne,

jak jsem slíbila včera, dnes přicházím s další oddechovkou :). Určitě se nebojte v TAGu pokračovat u sebe, nebo mi napište vaše odpovědi do komentářů, moc se těším na to, jestli se s vámi shodnu třeba v tom, jak probíhá Štědrý den nebo v oblíbených vánočních filmech, či písničkách :).




eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace a kosmetika Sleek a Milani http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy, štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
facebook: https://www.facebook.com/pages/LovelyHair/190299520995429
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair

lak: Gabriella Salvete Stars Vampire
rtěnka: Rimmel Kate 111 Kiss of life
svetry: http://www.sportsdirect.com/
 
otázky:
1. When do you start getting excited about Christmas?
2. Do you still have advent calendars?
3. What are your favourite Christmas Films?
4. Do you have any funny Christmas memories?
5. Talk us through your typical Christmas Day?
6. What do you eat for Christmas Dinner?
7. Do you have any Christmas traditions?
8. Which are your favourite Christmas songs?
9. What is the best Christmas present you ever received?
10.Real or fake christmas tree?
 

You May Also Like

51 komentářů

  1. Ahoj peti, máte nádherné svetre, ja miluje s film s tebou ma baví svet, pozerám ho každý rok:) krásne sviatky prajem:)

    OdpovědětVymazat
  2. Povedené video :)) Ty svetříky jsou roztomiléé :) Popelku mám taky velice ráda :))) Vám taky přeji krásné Vánoce :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. To ja zase zemiakový šalát zbožňujem najviac na celých Vianociach a akékoľvek diétne verzie považujem za hrozné rúhanie :-) A čo nenávidím: Sám doma. Ako môže niekto taký trápny gýč považovať za symbol Vianoc?
    Pekné sviatky prajem :-)
    Niki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ale no taaaak, Vianoce bez Kevina nemozu byt ! :D

      Vymazat
    2. Pre mňa sú ideálne Vianoce úplne bez telky, takže aj bez Kevina :-) Ale keď je také hnusné počasie ako teraz (prší, poľadovica...) a nedá sa ísť blbnúť do snehu, tak nám asi nič iné nezostane, len v teple pozerať rozprávky. Ale nie Kevina :-D
      Niki

      Vymazat
    3. mne se teda Sam doma taky vubec nelibi :),ale manzel to ma docela rad :)

      Vymazat
  4. Ty svetry jsou opravdu nádherné. O Vánocích se nejraději podívám na pohádku Vánoční panenka :) Šťastné a veselé :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja mam rada prirodni protoze hezky vonej a umelej je proste umelej =D

    OdpovědětVymazat
  6. Super TAG. Míra opět pobavil, vaše společný videa nemají chybu Péťo :-)! Zrovna balím dárky, tak jsem si vás k tomu pustila a super :)

    OdpovědětVymazat
  7. Peti, ty čekáš miminko, že teď nemůžeš svařák? :-O Jinak ty svetry jsou fakt boží, ty se mi moc líbí :) Hezky se to poslouchalo!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem zvědavá co na to Peťula odpoví. Spíš se přikláním k variantě : něco se zažívacím ústrojím, proto nemůže svařák. Druhá varianta: mimi :-) by bylo jistě krásnéééé :-)

      Lucka K.

      Vymazat
    2. Je to tak moc osobni, ze odpověd nečekám a vůbec se za to zlobit nebudu, ale nedalo mi to :)))

      Vymazat
    3. Jste normální? :D Péťa, několikrát říkala, že už několik let nepije.

      Vymazat
    4. Muze mi nekdo vysvetlit po lopate, proc kdyz reknu, ze nepiju alkohol, musim byt nutne tehotna? :D Ja to fakt nechapu, kazdy, kdo je abstinent, tak ceka mimino? A proc se tohle porad resi, znamena to snad, ze kdyz je cloveku 30, tak bud musi nutne chlastat nebo mit dite? :D

      Vymazat
    5. Musím reagovat. Petro jsem na tom úúúplně stejně,je mi 32, v létě jsme se s partnerem vzali a od té doby se mě každý ptá, kdy bude miminko a kdesi cosi a nedej bože, když si k pití dám nealko,místo obvyklého vína,to jsou hned dotazy a kecy. ..:/

      Vymazat
    6. Rekla jsi, ze mas rada vanocni trhy a svarak, ktery si ted nemuzes dat. Takze kdyz ho mas rada a nemuzes si ho dat, tak si z toho nekdo muze odvodit par duvodu, proc to tak je. A protoze te spousta lidi ma rado, byli by radsi, kdybys cekala miminko, nez treba kdybys mela zdravotni problem. Nerekla bych, ze tu ma nekdo problem s tim, ze ve triceti nechlastas, nebo nemas dite.

      Vymazat
    7. souhlasim, vždyť se zeptala slušně a hned kecy

      Vymazat
    8. Vždyt všichni tady taky odpověděli slušně! A úplně upřímně, nechápu, proč by se mělo pořád na blogu o kosmetice řešit mimino, jednu dobu to byla přetažená rtěnka a ted zas tohle, už mě to docela otravuje, abych byla upřímná. Taky proto, že jsem už kolikrát říkala, že nepiju x let kvůli problémům se žaludkem a kdykoliv to zmíním, tak jsem těhotná. Já si opravdu moc vážím toho, že vás zajímám i já jako člověk, nejen mé názory na kosmetiku, ale přesto si myslím, že jsou některé věci, které není třeba řešit veřejně :), těhotná nejsem, nebyla jsem, momentálně to neplánuji, tak bych celkem i ocenila kdyby mi na to nechodilo 10 dotazů denně ;).Děkuji mockrát za pochopení ;)!

      Vymazat
    9. Zase Petra nezvládá odpovídat s klidem. Markvitka se hezky slušně zeptala, žádné rýpaní, žádná ironie...Když by kamarádka v tvém věku řekla, že má ráda trhy a svařák, který teď nemůže pít...taky bych se zeptala na miminko...

      Vymazat
    10. Já jsem úplně klidná, Kristýno, schválně jsem to spočítala a od včerejška mi přišlo 34 dotazů na to, jestli jsem těhotná. Jak jsem řekla, je od vás opravdu hezké, že byste z toho měli radost nebo mi přejete abych otěhotněla nebo byste to chtěli nebo já nevím co :D, ale mně osobně by bylo blbé to tahat i z kamarádky, tohle je věc, kterou přece žena řekne, když to uzná za vhodné a je to natolik intimní záležitost, že vůbec nechápu, proč to řeší cizí lidé na netu, protože tebe já třeba vůbec neznám, nejsi moje kamarádka, tak proč bych ti to měla říkat, i kdyby to byla nakrásně pravda (hypoteticky, pravda to není, doufám, že z toho zase někdo něco vyvodí)? Chápeš to, že na některé věci je prostě, podle mě, neslušné se ptát už z principu? A to je třeba tohle, kolik vyděláváš, kde na to bereš atd.....Chápu ale úplně, že každý má na top jiný pohled a že má jiné hranice. A ještě se těším, až někdo zas na tohle napíše, že neumím odpovědět slušně, že neumím přijmout kritiku, nebo že nemůžu mít děti :)......nepřipadá vám to taky už jako demagogie? Protože mně někdy jo!

      Vymazat
    11. Co ovšem nepochopím je ta pitomá společenská norma - mít dítě je přece povinnost každé ženy a pokud je ti nad 30 a nemáš dítě - jsi automaticky divná. Lidi, mimino není povinnost, bezdětnost nedělá z ženy méněcennou a další věc - je to krajně osobní záležitost.

      Vymazat
    12. Chápu, že je to osobní záležitost, ale troufám si říct, že si za to Péťa může tak trochu sama - její blog je chvílemi až moc osobní. Jak si to nastavila, tak to má. Ale nechápu, proč neustále reaguje na dotazy, které jí rozčilují a podněcuje tím další diskuzi. Pokud už to jednou někde shrnula, že se o dětech bavit nechce, tak ať už dál nereaguje a je to. Jinak souhlasím, že dítě není povinnost a že ženská nemusí bát nutně divná, když po třicítce nemá dítě.

      Vymazat
    13. Mne to tema nijak nevadi,ale nebavi me resit to porad dokola a odpovidat na to same, co ano, je muj problem, protoze povvazuji za slusnost odpovedet, kdyz se me nekdo na neco pta,ale to je fakt muj boj, to mas pravdu ;).

      Vymazat
    14. Jak jsem psala, odpověď jsem ani nečekala :) Ale neptala bych se, kdyby si řekla, že alkohol nepiješ. Ale ty si tam jasně řekla, že máš ráda svařák, který si TEĎ nemůžeš dát.. tak to prostě jen bylo trochu zavádějící :) Sama znám spoustu abstinentů a nic mi na tom divné nepřijde, akorát ty svařák rádi nemají :)) a že je to příliš osobní uznávám, taky jsem to psala :) Nechtěla jsem začít nějakou zbytečnou debatu :)

      Vymazat
    15. Souhlas- nevhodně vyřčená věta, do uší bijící - mám svařák ráda, ale TEĎ ho BOHUŽEL nemůžu. Ale to sme u výrokové logiky, ne u slušnosti... Takže i souhlas s Peťkou - nikomu do toho nic není. Budu gratulovat, až Peťa sama oznámí ;) Jako i když jsem tu byla nová, tak jsem (šak je to tu každou chvíli :D ) měla pár myšlenek jako "že byyyyyyy?" ale to je autocenzura - nenapíšu hned jestli je těhotná, protože mi do toho nic není, jen mě zahřeje u srdce, že ta možnost tu je a že bych jí to přála. Jenže v dnešní internetové době se nikdo sám necenzuruje, pak se divme všem těm ujetým, nejvhodným až sprostým komentářům (teď to myslím obecně a nejen tady... ;) ). Kdyby to bylo v reálu a ne přes net, spoustu věcí by jí lidé do očí neřekli, včetně "jééé, nejsi těhotná?!!" nebo ono "milované" "nemáš tu rtěnku přetaženou?" a "silonky?!!" :D :D To chce zasmát se nad blbostí lidí, i když po tisícé už to musí být otravné a že je to tu každou chvíli... :D Ale přes net má každý patent na rozum a na vše právo... :D

      Takže Peti, přeju (do nového roku :))) ) hoooodně trpělivosti - máme Tě rádi, pokračuj v blogování aaaa asi tu trpělivost ještě budeš potřebovat... :)
      Mia

      Vymazat
    16. Petro, já bych se osobně cizího člověka na tyto soukromé záležitosti neptala, nežiji virtuálním životem a nemám potřebu o cizí osobě z obrazovky vědět vše...ano, sleduji Vás a ráda, ale kvůli tutoriálům, recenzím, tipům - tedy věcem, ve kterých máte daleko více zkušeností než já...a za to Vás obdivuji a fandím Vám. Jen jsem konstatovala, že jste na položenou otázku reagovala (jak tomu poslední dobou u Vás v psaném projevu bývá) podrážděně. Do osobního života jste sama nechala nahlédnout až příliš...fandím Lu (svět módy XL), která je vřelá, lidská, otevřená, ale striktně odděluje blog a soukromý život.

      Vymazat
    17. Kristino, reagovala jsem velmi slusne, rekla bych vzhledem k otazce az s velkou nadsazkou. Patrne jste si neprecetla vse. Obavam se, ze brecite na spatnem hrobe nebo blogu.

      Vymazat
  8. super TAG
    moc se mi líbil
    a ano taky se mi strašně líbí od obou ty svetry
    a chtěla bych se zeptat jestli neuděláš po vánocích video co si dostala na Vánoce , zajímalo by mě to
    já se strašně ráda dívám co kdo dostal a tak nevím proč ale strašně mě to baví...

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj oběma,
    teda... ty svetry Vám seknou! My letos máme prvně v mém životě umělý stromek a už stojí ve své plné kráse v obýváku. Je pravda, že na těch živých jsem nejvíce milovala tu vůni, ta se jen tak nahradit nedá.

    Také přeji hezké svátky, hlavně ve zdraví a pohodě :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Supr video :) Mě se na přírodních stromcích líbí hlavně ta vůně, umělé jsou hezké ale prostě tě vůně Vánoc k tomu patří, a ty bílé mi přijdou děsně nevkusné, babi ho mívá:/ A stres+shon na Vánoce neznám, nemám to s nima naštěstí spojené:) super svetry!:D

    OdpovědětVymazat
  11. Preco si nemozes dat svarak ? Ved to je najlepsia vec na trhoch ! :D

    OdpovědětVymazat
  12. Super video!:) a svetry jsou fakt užasné:D

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj oběma, musím se přidat k ostatním s chválou vašich svetrů. Jsou fakt moc hezké a moc vám sluší. Taky mám ráda filmy, o kterých jsi mluvila. Letos máme "náhradní" vánoční stromeček. Máme docela malý byt a já dostala koncem listopadu k narozeninám obrovskou vánoční hvězdu, kterou jsem musela postavit na jediné místo - kde stává stromeček. Máme velký fikus benjamina - asi 1,5 m, tak jsem ho ozdobila jako normální vánoční stromeček a vypadá to hezky. Byla to zkouška, ale už se mi ho nechtělo odstrojovat. Krásné vánoce vám oběma i všem ostatním. Eva.

    OdpovědětVymazat
  14. Taky přeji krásné Vánoce :)) Doufám, že se pak pochlubíš, co jsi našla pod stromečkem :) A ty jsi Mírovi fakt nic nekoupila? Tomu nevěřím :D

    OdpovědětVymazat
  15. Ten film se jmenuje Vánoce naruby - s Timem Allenem. :) Taky ho mám strašně ráda. Jinak šťastné a veselé Vánoce. A máte nádherné svetry!! :)

    OdpovědětVymazat
  16. K filmum pridavam s tebou me bavi svet a sam doma:-)tradic je hodne.jsem ochotna neco menit az budu mit svou rodinu.nicmene jedina vec pres kterou bych se neprenesla nikdy je umely stromek.vzdyt ten zivy kraaasne voni:-)krasne svatky Peto preju

    OdpovědětVymazat
  17. Jé tak filmy mám ráda stejný, matýsek se... musí být:) a ještě mám ráda sám doma, protože od maličky mi každej říká, že sjem jako kevin :D

    salám do salátu? tak to se nedivim že vám to nechutná, to je zvláštní. ale bramborovej salát miluju s majolkou i bez :)

    jo a ta písnička je možná Christmas is all around - billy mack :)

    a nejlepší vánoční dárek je ručně pletenej svetr pod voňavým živým stromečkem:)

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj lidičky, Mírův oblíbený film se jmenuje vánoce naruby. Jinak zase super videjko. Vám taky krááásné a klidné vánoce :-)

    OdpovědětVymazat
  19. strašně vám to spolu sluší :) svetry jsou taky super :D je to fajn, že takto spolu točíte :) krásné vánoce :)

    OdpovědětVymazat
  20. Moc hezký tag. Já jako holka koukala vždycky na Pyšnou princeznu, Mrazíka, Popelku, Princeznu se zlatou hvězdou na čele a Císařův pekař, Pekařův císař - to je taková moje klasika. Co mám děti, ještě malé na takovéto pohádky, tak se zatím nedívám, nebaví je to, lezou pak po mě a jsou protivný:-) Písníčky koledy, nic jiného. K večeři řízky a bramborový salát, klasika, máme od babičky a ten nemá chybu. Na vánoce se začnu těšit někdy v listopadu a v prosinci to poleví a už to nějak moc neprožívám, tož nevím, proč to tak mám v sobě:-)
    Co mám děti, tak vánoce bez nich nejsou ono, to děti vytvoří to těšení, nedočkavost, kouzlo, jejich radost, nadšení, Vánoce u nás děláme hlavně pro ně. Když jsme byli ještě s manželem sami, tak jsme si ustrojili stromeček, koukali na pohádky, byl klid, pohoda, ale nebylo to ono, nebylo v tom kouzlo, napětí, očekávání. Tohle všechno u nás dodají až děti. I když musím na štědrý den vymýšlet pestrý program, protože jinak jsou celý den naprosto nesnesitelní, když už bude večer, kdy už, kdy už, kdy už! :-)

    Peťo, krásné vánoce, užijte si s manželem pohodu, odpočiňte si.

    OdpovědětVymazat
  21. Peti ty jsi těhotná!!!!?? Pochlub se, ať už můžeme oslavovat :D

    OdpovědětVymazat
  22. Na Vánoce se každým rokem hrozně těším! :-) Jinak pohádku, kterou bych mohla vidět každý rok jsou Chobotničky z 2. patra, prostě klasika. :-)
    Jinak pozdravuj Míru a krásné Vánoce a nový rok Vám oboum
    Dominika

    OdpovědětVymazat
  23. I Vám oboum přeji krásné Vánoce!! Užijte si je.

    U videa jsem se moc pobavila, hlavně u těch adventních kalendářů :-) Chudák Míra, ten si asi doma moc čokolády neužije :)

    OdpovědětVymazat
  24. nejsi ty těhotná Petruško, když nemůžeš ten svařák? :-)))))

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Peti,
    dovol mi zeptat se proč si teď nemůžeš dát svařák?
    Nezlob se za tuto otázku, asi se ti bude zdát zvláštní, ale prostě mě to nějak zaujalo...

    Hezké Vánoční a Novoroční svátky

    OdpovědětVymazat
  26. Chtela bych vam vsem hrozne moc podekovat za komentare a samozrejme prani, i ja preji vsem krasne svatky,ale to jeste udelam osobne :).

    OdpovědětVymazat
  27. Veľmi milé video! :) U mňa na blogu som tiež spravila vianočný tag, aj keď s trochu inými otázkami :) Prajem Ti krásne vianoce!

    http://themigi93.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  28. Přeji Vám pěkné a pohodové Vánoce!

    OdpovědětVymazat
  29. Krásne video! Nádherné svetre :) Milujem videá s tvojím mužom, ste spolu skrátka skvelí!
    Ak chceš, moje vianočné líčenie si môžeš pozrieť tu: http://luccietips.blogspot.sk/2013/12/my-x-mas-eve-make-up-look-tutorial-notd.html

    OdpovědětVymazat
  30. Krásné video Peti, Tobě i Mírovi přeji krásné Vánoce a vše nejlepší do Nového roku :))) jsi má oblíbenkyně :)

    OdpovědětVymazat
  31. Suprové video, ty svetry nemaj chybu :)) S manželem se skvěle doplňujete. S těma kalendářema ste mě nsekutečně pobavili - já vždycky měla problém odolat a ne že ze svého vyloupnout dál, ale neujíst bráchovi. Ale udržela jsem se... Kalendář je jediná čoko, kterou jsem mu nejedla... ;) :D :D A čokoládové penízky - joooo, nedávno jsem je strouhala a obalovala v nich ořechové kuličky... Nooo, skoro nebylo v čem obalovat :D Jinak salát se salámem taky nepochopím. Ani vajíčko nedáváme, ale salám mi přijde už moc... Možná když je ten salát jen jak pařížák - s rohlíkem - fajn, ale jako hlavní jídlo k řízkům?... Ale proti gustu :) A vidím konečně, že nejsem sama- doteď jsem nad tím sice nepřemýšlela :D ale taky Vánoce jako takové - ten den, mi nic neříká, tak jsem nechápala, kde je chyba. :D Ale čas před Vánoci miluju - celkově atmosféra, symbolika Vánoc - příslib pohody a klidu, odpočinku, vánoční trhy, výzdoba, sníh... <3
    Mia

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!