Lovely top 10 - červenec 2014

by - 31 července

Krásný čtvrteční večer vám všem,

dnes bez dlouhého okecávání :), přináším další díl mých oblíbenců za uplynulý měsíc. Schválně mi napište, pokud budete mít náladu, jaká je vaše oblíbená červencová rtěnka :).


* * * * * KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO :) * * * * * *

eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz/
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu/

Na sobě: tílko Amisu
Lak: Essie Guchi muchi puchi na gel laku Sally Hansen
 
Věci, o kterých mluvím:
*Ariana Grande - Problem ft. Iggy Azalea https://www.youtube.com/watch?v=iS1g8G_njx8
* Essie Guchi muchi puchi
* Too Faced Melted violet
* Sleek Matte me – Petal, Birthday suit
* Ryor samoopalovací mléko
* Balea tělový olej beauty
* La Roche Posey Hydraene extra riche
* Ziaja jasmínové krém na oči
* Sally Hansen airbrush legs makeup na nohy
* tužky Sephora Banana split a Romantic comedy
* Party řasenka Dermacol
* Lorac PRO palette http://www.ebay.com
* Max Factor CC corrector dark spots – dark
* Bobi brown tinted eye brightener – light bisque
* Loreal Nude Magique eau de teint – 100 pocelain
* Physicians formula Nude wear
* The Balm Hot mama http://www.thebalm.cz/
* náhrdelník http://www.yesstyle.cz/
* kytičkovaný s límcem: http://www.dresslink.com/
* šortky s trásněmi Tally Weijl
* skorts žluté: http://www.ebay.com/
* svítivě růžové krajkové Tally Weijl
* trojkulma Babyliss BAB2269TTE

You May Also Like

22 komentářů

  1. Ten B.B korektor se mi moc libil, urcite nekdy zkusim. No sama paradni kosmetika opet:)) Ja jsem si asi oblibila Revlon rtenky, ty jsou uzasne:)

    OdpovědětVymazat
  2. Peti,
    opět super video. Ty matný lesky od sleeku vypadají opravdu dobře. Jinak krásné náhrdelníky, na tobě se mi moc líbí, ale já bych si na ně asi netroufla. Jseš moc fajn. :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Peti, moc Ti to v tom videu sluší :). O těch legínách Workout taky uvažuju, jen mám strach z jakýho je to materiálu, aby se mi tam neudělaly žmolky, když to vyperu.
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. V červenci jsem asi nejvíc nosila O.M.G. od Sleeku a High Voltage od Milani. Matný lesk od Sleeku mám (odstín Party Pink) a člověk se ho jen tak nezbaví, večer ho při odličování fakt nenávidím! :D Jinak moc příjemné video a znovu musím pochválit náhrdelník, tyhle barevné šílenosti mě prostě baví.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Péťo ! Bombastické video jako vždy! :))) Komentáře moc nepíšu ale obdivuji Tě, jsi muj vzor :) Chtela jsem se také zeptat jestli ještě nosíš příčesky ? :) Také o nich přemýšlím, chci si je pořídit z tveho e-shopu tak jsem se na ně chtela krapátko pozeptat:) Vypadají přirozeně nebo někdy jde vidět či prosvítá ta sponka která je připína? Taky co když mi nebude vyhovovat odstín šlo by to nejak vyměnit? A mužu se jeste zeptat odkud je to černé tílko? :D scháním obyč černé krajkové ale zatim se mi žadne nijak nezalibilo.. Předem díky moc za odpověď Peťi a jen tak dál!!! :))) Aňule

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky by me zajimlo jestli Peta este nosi přícesky, jinak ma ale krasný vlasy tak myslím že je ani už nepotřebuje :-)

      Vymazat
  6. Super videjko a opäť si krásne nalíčená ;)
    Čo sa týka kozmetiky ja som si v poslednej dobe dosť obľúbila značku Pupa a z vlasovej kozmetiky boduje u mňa Aussie :) A v TW som tiež zohnala krásne kúsky v zľave :))
    Trojkulmu mám tiež od Babyliss, ale PRO BAB2469TTE a tiež robí také isté plážové vlnky a je o niečo menšia a ľahšia :))
    Teším sa na ďalšie video ;)

    OdpovědětVymazat
  7. opět super video! :)) Už mám objednaný ten rtěnko-lesk od Sleeku..:D Nikdy jsem lesk neměla a rtěnku vlastním jen jednu,tak jsem zvědavá, odstín jsem vzala ten první je super. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Trojkulmu si musím také pořídit, dělá fakt super vlnky. Opálení Ti moc sluší a pestrobarevné náhrdelníky jsou nádherné a vypadají na Tobě skvěle. Celkově Ti to v tomto videu moc sluší. A jsi taková příjemně rozesmátá, to se mi líbí. :) Jitka

    OdpovědětVymazat
  9. Zbožnuju Lovely top 10!! A zbožňuju tu energii co z tebe vyzařuje :) Kde se dají koupit laky Essie prosim tebe?? :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ta trojkulma je super. Jinak ti to sluší jako vždy a ten set Sally Hansen vypadá hodně dobře, bohužel pro mě dost velká investice :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Petro,
    jako spousta čtenářek bych ti i já chtěla napsat, že ti to ohromně sluší, jsi moc krásná a pozitivně naladěná. Tak mě napadá, jestli bys třeba někdy nechtěla natočit nějaké video o tom, jaký k sobě máš vztah, jestli třeba s něčím na sobě jsi nespokojená, nebo jak se tvůj přístup k tvé osobě (tělu, obličeji atd.) třeba vyvíjel (puberta vs. dospělost) + by to šlo spojit třeba s nějakými obecnými radami, jak se mít ráda atd. Nevím, jestli už jsi něco podobného třeba nenatočila, ale jestli ne, tak mě by se takové video moc líbilo, i když se tedy netýká přímo kosmetiky a oblečení, ale vztahu sama k sobě.
    Přeju ti mnoho úspěchů a díky za tvůj blog.
    Renata.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také bych byla pro, ačkoli je to hodně osobní. Zase nepřeju pak Petře ty rýpaly. Nicméně zajímalo by mě, jestli se sama sobě, Peti, líbíš, vždy ses líbila a jak jsi na tom eventuálně pracovala. Někdy tak koukám na tvoje videa a říkám si, jak by bych šťastná, kdybych se jednoho rána probrala a byla krásná jako ty, ale možná se pletu a ty to tak nevnímáš.

      Vymazat
    2. Tak já si myslím, že se musí sama sobě líbit když se fotí a dělá blog ne?? Nebo ty, pokud se sama sobě nelíbíš, fotila by ses pro veřejnost? Trošku blbá otázka od tebe ne? Je jasné, že blogerka musí mít nějakou dávku sebevědomí ...bože bože

      Vymazat
    3. Ahoj holky, moc vám děkuji za zajímavé komentáře a nápad. Musím říci, že já se sebou nemám problém, vlastně nemohu říci, že by bylo něco, co bych chtěla radikálně měnit. Na obličeji tedy vůbec ne, možná to bude znít blbě, ale jsem spokojena. Možná jen, mám hodně výraznou mimiku kolem úst a tam se mi docela prohlubují vrásky, je to sice tvarem obličeje, ale to je asi jediná věc, se kterou by se dalo něco dělat a byla bych ochotná s tím něco udělat :).....Co se týká těla, tak jsem také spokojena, co bych brala jsou větší prsa a pevnější zadek :D, na plastiky se ale necítím, to zase tak nespokojená nejsem a z v podstatě zbytečných operací mám velký respekt a s pushupkou je to fajn a na zadku pracuju už léta, ale pořád se nedaří. Upřímně, jsou to jen takové mouchy, nic, co by mne nějak trápilo, zatěžovala bych se tím nebo tak, každý má asi detaily, se kterými třeba není na 100% spokojený. Asi by bylo divné, kdybych řekla, že se mi 100% líbí úplně všechno :), možná by to znělo i namyšleně, což tak rozhodně není a rozhodně nějakým vysokým sebevědomím neoplývám. Často se lidé diví, že spíše naopak. Každopádně mohu říci, že v globálu jsem naprosto spokojená a nechtěla bych jinak vypadat, jsem to prostě já i s chybami, dokonalý není nikdo. Myslím si ale, že ta spokojenost se sebou, tělem, obličejem atd pramení zevnitř. Když je člověk štastný a vyrovnaný, tak bývá i spokojený. Navíc hodně se dá udělat makeupem, správným oblečením, takže úplně každá žena si to zdravé sebevědomí může vybudovat a proto já dělám blog, abych snad mohla trošku inspirovat, aby se ženy nebály experimentovat s makeupem ani módou a našli si to, v čem se budou cítit skvěle :).

      Vymazat
    4. bože bože, aby ses milá anonymko nedivila. Navíc otázka se nevztahovala jen na současnost, že? Ale hlavněže ty jsi tak prudce chytrá!

      Vymazat
  12. Nádherné líčení!! Nejen oči, ale i pleť :))

    OdpovědětVymazat
  13. Skvele video! Strasne Ti to slusi! Tu trojkulmu si musim poridit! Ale nevim, jestli na moje vlasy - rovne jako hrebiky - bude mit ten stejny efekt.. Mam strach, se budu jak pudl nebo hvezda ze 70 let a ne lesni vila jako Ty,.
    Peto, dotaz uplne mimo - po skonceni videa mi tam naskocilo to same z lonskeho roku a tam ukazujes boty od Bati za 199kc. Koupila jsem si je totiz taky a musim rict, ze jsem je mela jen 2x na noze, tak jsem se chtela zeptat, jestli je nosis, protoze jsem je snad v zadnem outfitu (pro inspiraci) nevidela..
    Moje top rtenka na cervenec a dele je goddess of the sea od mac, ten obal je proste bozi a rtenka nadherna. :-)
    lucka

    OdpovědětVymazat
  14. jsi užasna :)) Peti ted trošku odbočím, mám otázečku,nevím jestli jsi to už někam psala,každopádně jsem na to nenarazila. Máš zkušenost s nějakým černým matným lakem a kde se dá sehnat,nejlépe v jaké drogerii,přes net nenakupuji..a taky nějaky gel lak,bez použití lampy..děkuji a jen tak dál :) vypadat jako ty tak si pískám..<3

    OdpovědětVymazat
  15. Moc se mi líbí líčení :)

    gethealthyandfitwithus.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Peti, díky za tipy. Určitě zase spoustu zajímavostí. Chtěla jsem poprosit, jestli bys mohla třeba natočit nějaký účesový video. V létě se snažím česat všemožně, ale už mi dochází nápady. :) Díky. Jinak ti to moc sluší.

    OdpovědětVymazat
  17. Peti,nechtěla bys udělat video o tý trojkulmě?
    Přemýšlím o koupi :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!