3 x OOTD přímo od moře

by - 13 července

Krásné dopoledne,

tak už se nám blíží odjezd, u moře mi to vždycky tak uteče. Přiznám se, že bych potřebovala na regeneraci ještě tak týden, protože zatím jsme každý den byli někde po výletech a večer ve městě, takže jsem si odpočinula jen přes den na pláži :). Také to tak máte, že se z dovolené kolikrát vracíte vlastně ne zas tak odpočatí? Ale bylo to super, to musím uznat a je mi líto, že už se zítra vydáme směr ČR.
 
Dneska mám pro vás tři outfity z uplynulých dnů. Já se teda přiznám dobrovolně, že u moře to nějak neřeším, ani vlasy, ani oblečení a už vůbec makeup. Vlasy umyji od soli, hodím do culíku nebo nechám jen tak a co se týká makeupu, je pro mne maximum rtěnka. Takže se fotek nelekejte, myslím si ale, že je fajn nechat pleť alespoň ten týden odpočívat a vůbec se nelíčit. Jinak vlasy mám u moře vždycky strašně rozlítané, je to takové vstala a šla, takže trochu čarodějnice :D. Na čem si ale zakládám i na dovolené, jsou hezky nalakované nehty, to musím mít vždy. Oblečení, boty i kabelky musí být maximálně pohodlné a vzdušné, takže žádné podpatky, mám většinou z vedra nateklé nohy a nic upnutého.
 
Určitě mi dejte vědět, jak to máte vy a jestli se vám některý můj outfit líbí.
 


1) overal Tally Weijl, boty F&F, kabelka tržnice, rtěnka NYX shocking pink matte lipstick, brýle DM





2) šaty HM, boty New Yorker, kabelka tržnice, brýle HM




3) šaty HM (od mamky předběžně k svátku), boty tržnice, kabelka tržnice, brýle HM






a na závěr malý bonus :), kraťasy HM, triko New Yorker, boty Humanic, taška ebay


v pozadí Rovinj

 

You May Also Like

90 komentářů

  1. Na té páté fotce odshora ti to sluší možná i víc jako nenalíčené ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se líbí všechny outfity :-) jsou letní a vzdušné a tak to má být :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jste opravdu krásný pár, tvůj manžel je frajer :D

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné fotky a outfity :) To já/my když jsme u moře, tak nikam nechodíme. Mamka si chce hlavně odpočinout a do nějakého městečka vyrazíme pouze tak 1x max 2x. Jsem si v duchu řekla, kdy že to máš ten svátek a pak mi došlo, že jsi taky Petra :D Nemám ráda den, kdy mám svátek, protože už je skoro konec prázdnin :/ :D Jinak ta fotka s manželem je krásná :) Moc vám to spolu sluší. Snad sis dovolenou užila :)

    OdpovědětVymazat
  5. Doufám, že sis krásně odpočinula u moře. :) Mně se bohužel líbí jen Mírův outfit. Má skvělé boty! Já ti nevím, Peti, příjde mi, že ses nám, co se oblečení týče trochu pokazila. Overal by ještě šeel, ale ty šatičky jsou nezajímavé a nudné. Když už tak by měly být "na doma". Vím, že asi byly levné, ale radši kvalita než kvantita :) To je můj názor a doufám, že se za něj nezlobíš. Věřím, že příště nám připravíš něco krásného ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je zase názor, to má chodit u moře v kostýmku nebo co? Oblečení je pohodové, úplně adekvátní k moři, je vidět, že je to normální holka a nemusí být za každou cenu vystajlovaná na 100% všude, asi těžko jela na dovolenou předvádět oblečení.

      Vymazat
    2. Souhlasím, že na dovolené si má člověk především odpočinout. Taky mám ráda, když mi to sluší, mám podpatky atd., ale zrovna nedávno jsem si tak v duchu skládala "kufr", co si s sebou vezmu na dovolenou do Řecka a štekle tam nemám ani jedny :-D
      Musí bejt hrozně náročný, bejt na sebe tak přísná, že musím mít furt všechno eňoňuňo ťipťop a ladit pomalu i s projíždějícíma autama, ne? ;-)

      Vymazat
    3. Nikomu nevadí, že Peťa není u moře vystylovaná... ale tyto příliš obyčejné a pohodové outfity, které nemají co ukázat by neměly být v postu OUTFIT OF THE DAY.
      Petra K.

      Vymazat
    4. Nápodobně, s tím názorem! To nemůže mít někdo vlastní, odlišný názor? Když se mi něco nelíbí tak se mi to prostě nelíbí a nebudu psát (pokud se chci vyjádřit), že je to nádherné, ne? Sto lidí sto chutí, "no stress":))
      Mě se třeba taky žádné z těch šatů nelíbí, ale zase vypadají velmi velmi pohodlně a lehce, takže proč ne:)

      Vymazat
    5. Mně se šaty žádné nelíbí, připadají mi levné, nekvalitní, možná na doma pro mou mamku...

      Vymazat
    6. Ty příšerný, nevkusný a zastaralý kabelky už vyhoď! To i ten Mirda má moderní, super kabelu!

      Vymazat
    7. Souhlasím, je to takové neslané nemastné. Taky nechodím na dovolené na podpatcích, ale stejně se chci líbit, tak proč vypadat, jako nejaká sedlačka? Moc terna neudělají ani ty křivé nohy :-(

      Vymazat
    8. "...neměly by být v postu OUTFIT OF THE DAY" ??????????????
      A není to snad to, co měla ten den na sobě? Nemají co ukázat? Je tam snad nahá???

      Chápu, že se ti to nelíbí, tak se ti to nelíbí, nejsem pro kvanta souhlasných názorů, ale heslo, že se nám Péťa pokazila mě teda dojalo :-D

      Vymazat
    9. na řešení takovýhle blbostí nemám čas, radši si užívám života !!! nosím to co se mi líbí a je mi pohodlné, a taky hlavně aby to nebylo zbytečně předražené ... Petí žije rozumný život, užívá si života a neřeší zbytečnosti a přesto o sebe pečuje a vypadá přirozeně, žensky a za to más ode mě sympatie a bludišťáka :-) ... příjemnou cestu zpět ;-) Peťula

      Vymazat
    10. jak to tak vidím, tak příště bych si měla vzít na dovolenou jiné nohy, no vynasnažím se :D.....

      Jinak tedy já osobně dávám na dovolené přednost pohodlí a nemyslím si, že to oblečení,co mám na fotkách, je strašné a levné, jsou to normální šaty z HMka a nekvalitní není, naopak mi šaty krásně drží a mají příjemný a vzdušný materiál. Myslím,že je mnohem lepší být v 35st takto přirozeně, než se na výletě, ve vedru a po dlažebních kostkách, do kopce, ploužit v podpatcích, s bolavýma nohama a rozteklým makeupem, to je mně osobně mnohem víc pro smích, ale chápu, že každý má jiné preference. Já si jedu na dovolenou odpočinout, něco vidět a ne dělat módní přehlídku. Osobně nejsem tak náročná, abych ohrnovala nos nad konfekcí a pokud se mi něco líbí, tak si to koupím i na tržnici, nechápu lidi, co chodí do značkových butiků s tím, že si myslí bůhvíco nemají a mají pocit, že jsou díky značce na cedulce něco víc, zvláště, když dneska se stejně šije všechno v Číně v jedné továrně.

      Vymazat
    11. "Nevkusný a zastaralý kabelky"?? Co je nevkusného na jednoduchých matných kabelkách?? Tyhle snad z módy vyjít nemůžou, je to klasika. A nevidím na tom jinak nic špatného, obzvlášť na dovolené. V tom vedru mít toho na sobě co nejmíň a to ze vzdušných a příjemných materiálů a vzdušné boty. A Petě to navíc ladí :)

      A naprosto souhlasím se značkovými věcmi... ať si každý říká co chce, obzvlášť tady v ČR je to jedno a to samý, jenom z odlišnými cenami a cedulkami... až na pár výjimek.

      I.

      Vymazat
    12. Ani jedna není právě jednoduchá a šik, to je omyl, kýčovité, šílené popruhy a zdobení...na zábavu r. 1995 možná. To není o ceně, ale vkusu kolotočářském. Kabela, či taška kvalitní je základ !K moři či na dovču může být i látková, ale musí to mít nápad, glanc přitom praktičnost a jednoduchost. To kabelky Petry nejsou, ani některé slevové modely bohužel. Kýčovité haleny s motýlky nosí madam z Dallasu nebo Ivanka Trumpová, které chtějí vypadat o 20 let mladší...

      Vymazat
    13. Líbí se mi Mírův vkus, to je pravý Petře...To má nápad i styl. Není to přeplácané....

      Vymazat
    14. anonym 21:53 pobavil :D, i kvůli takovým lidem má cenu blog dělat, to musí být život viset na blogu někoho,koho nesnáším a stále mu psát dokola to samé ;)....

      Vymazat
    15. Nebuď vztahovačná a nauč se přijímat negativní názory a nemazání medu kolem úst. Nevisím na Tvém blogu, to si nefandi:)! Líbí se mi tvé účesy, některá jednodušší líčení i modely, recenze výrobků, proto sem zavítám. Ale pokud se mi něco nelíbí, jsem upřímná. Napíši i kladné hodnocení, pokud se mi něco líbí, to už ale v té záplavě nevnímáš...Tady ale kvantita přebíjí kvalitu, a to je škoda!

      Vymazat
  6. Pff prej čarodejnice! :D :) Náhodou Ti to sluší! :) A já teda z dovolené odpočatá vždy přijedu asi sem moc líná a nevykonávám žádnou aktivitu při dovolené. :D :)

    OdpovědětVymazat
  7. Kočka , aj keď nie si nalíčená. =) Pekný pár je z vás .

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné fotky a outfity, moc ti to sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Kočka, aj keď nie si nalíčená =) a tiež je z vás krásny pár. =)

    OdpovědětVymazat
  10. Barevné šatky ti moc sluší a já ti je sakra závidím :D

    OdpovědětVymazat
  11. ta poslední je 100% nejhezčí!:)

    OdpovědětVymazat
  12. Já se u moře také nikdy nelíčila, ten týden na řasách je pak dost znát! :-) Krásné fotky!

    OdpovědětVymazat
  13. Míra se často tváří jako uchyl, rekl mu to uz nekdo nebo se to zdá jen mě? Jinak krásné fotky, nejvíc se mi líbí ty zelenkavé šaty :-)

    OdpovědětVymazat
  14. 3. fotka odspodu! Jsi strašně krásná, Peti!! :) I jako nenalíčená :) A strašně se mi líbí ty poslední šaty :)

    OdpovědětVymazat
  15. Strašně vám to s Mírou sluší na té poslední fotce :)

    OdpovědětVymazat
  16. Mně se líbí všechny outfity a vůbec se mi nezdá, že by ses co se týče oblečení nějak ,,pokazila".
    Já to mám u moře stejně, taky se líčím jen minimálně večer a jinak ne a nosím pohodlné šaty a věci ve kterých nic netáhne a neškrtí. Kostýmků a líčení si užiju v práci až až. Moc hezké fotky! Petra

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj, nejpěknější je ta poslední kde jste oba :-) patříte k sobě ...palec nahoru :-D

    OdpovědětVymazat
  18. Tobě sluší snad všechno, takže si nedokážu vybrat, ale ty poslední šaty jsou krásné! Ta společná fotka je nejlepší!

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Petro.Moc ti to sluší,nejvíc ale v šatičkách s jahůdkami(?)a v bílých sandálcích.Jasně,Mírovi to také sekne.Hezký zbytek dovči.

    OdpovědětVymazat
  20. Krásné.. :) Moc vám to spolu sluší na té poslední fotce :)

    OdpovědětVymazat
  21. Moc hezké fotky:-)
    http://glamourandbeautyforyou.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  22. jednou jsem se přidala ke kamarádům na takovou turistickou "dovolenou" - potřebovala bych tenkrát další dovolenou, abych se vzpamatovala z týhle :P :D
    moc vám to oběma sluší, u tebe se mi nejvíc líbí ten outfit s overalem a manželův outfit je taky super pohodový :)

    OdpovědětVymazat
  23. Mi se nejvíc líbí overál a šaty č.2 :-) jsou přesně podle mého gusta. A na overlu se mi líbí že je jen kraťáskový a ne kalhotový to se mi nějak nelíbí :-) Jinak u moře bych mohla trčet třeba rok a neměla bych asi dost :-D

    OdpovědětVymazat
  24. Líbí se mi, jak se obléká manžel. Češky se to už aspoň trochu naučily, ale Češi na dovolené, to je hrůza!
    Jinak to samozřejmě už tradičně moc sluší i tobě :)

    OdpovědětVymazat
  25. tak to je zas hruza, tak neupravena ... pekne teda reprezentujes cr!! a ty zaprany hnusny raminka co si ani nedokazes poradne zandat za ty saty tak to je hnus prober se.. a souhlasim s komentářem nademnou ze ten tvůj vypada jak uchyl :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak díky bohu, že tobě při cestování mimo čr nikdo nerozumí, když otevřeš svou nevymáchanou pusu(nevěřím, že umíš nějaký světový jazyk, protože z tebe hloupost cáká na sto mil), jinak by to s tou reprezentací moc nedopadlo, milá slečno, nejspíše v začátcích puberty.

      Vymazat
  26. Moc hezke Peti.. A fotka kde je Rovinj je top. Rovinj je moje srdcova zalezitost!;-)

    OdpovědětVymazat
  27. U moře a malovat se? To snad ani nemá smysl... Stejně by to pot odnesl směrem dolů... Takže jsem jako ty jen na rtěnce, nebo si možná zvýrazním obočí. Vlásky si možná přežehlím, ale taktéž je většinou hodím do drdolu a mám klid. Ono už tak jsem vždy na dovolené jako černoch, takže mé make-upy nemají ani "můj odstín" A opálení dělá krásná těla:-)))
    Caatherine

    OdpovědětVymazat
  28. Mám dovču začátkem srpna a budu v česku ,tak doufám,že mi vyjde počasí :) Jsem ráda,že jste si to užili :)

    OdpovědětVymazat
  29. Nejví se mi líbí první outfit, ta růžová rtěnka ti moc sluší!:) já jedu do Chorvatska za týden a už se nemůžu dočkat,jak si odpočinu a hlavně na
    teploučko :) N.

    OdpovědětVymazat
  30. tobě sluší snad všechno..všude si krásná a ta poslední fotka je nejlepší,ta s tvým manželem,moc vám to spolu sluší :)!

    OdpovědětVymazat
  31. Tak s dovolenýma to mám podobně, fyzicky vždycky K.O., ale psychicky člověk dobije baterky. Partner vždycky kňourá, že už chce do práce, aby si tam odpočinul :) Kam se jede autem, tam s náma musí jet i kola, kde nemůžou kola, tahám partnera všude možně pěšky. Nesnáším prostě nicnedělání a jen tak někde ležet na pokoji mi přijde jako absolutně promrhaný čas, za který se platí.
    Jinak tyhle outfity nejsou zrovna můj šálek kávy a jsem zastáncem toho, že člověk by se měl upravovat vždy. Ještě bych tak snesla ty botky z prvního outfitu, jinak ale nic pro mě. Ale věřím, že pohodlně a příjemně v tom bude. Na lítačku super, jak říká moje mamka. A taky si nedovedu představit lak na nehtech u moře. Musí to být pořád oprýskané od té vody ne? Přijde mi to jako taková ztráta času, denně si nanášet vrstvy laku, čekat než to uschne apod. A navíc, odlakovávat a lakovat se v pokoji, to by mě partner asi "zabil", nesnáší ten smrad z toho. Mírovi to nevadí?
    Doufám, že jste si to oba pořádně užili a přeju Vám, abyste si takových chvil mohli užívat častěji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem lakovala za celých těch 7 dnů, co jsme tam byli jen 2x a ten žlutý lak mám na nehtech ještě dnes úplně v pohodě, je to Colorama drží opravdu dobře už 5 dnů, takže žádné velké a zdlouhavé lakování ;), navíc jsme měli stále otevřený balkon i okna, takže to nevadilo :).

      Vymazat
    2. Tak to mi nejde do hlavy...Právě taky používám nejčastěji Coloramu, ale vydrží mi tak 3 dny, když si nějak moc nemáčím ruce a nic moc nedělám. Jinak je na okrajích hned oprýskaná, stačí si umýt vlasy nebo se chvíli cáchat v bazénu, nedejbože vařit. A třeba předevčírem večer jsem si dávala Coloramu nějakou do fialova, odstín z hlavy nevím a už včera v poledne se mi při práci uštípla, jak jsem rukou do něčeho cvrnkla. To mě fakt naštvalo. A nehty mám pevné, nelámou se, používám pod i nadlak, ikdyž pravda že nějaké levnější z drogerky, tak nevím, jestli to může být tím...

      Vymazat
    3. nadlakem to může být taky,ale myslím, že to nemusí sednout každému, jako máme každý jinou plet,tak máme jiné nehty ;)....mně drží fakt suprově

      Vymazat
  32. Všechny outfity jsou na léto ideální, mi se ale nejvíc líbí dvojka a to hlavně kvůli tomu milému potisku třešní. A taky se mi líbí tvá výrazná rtěnka.

    Maru

    http://ultimatechic.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Já to nechápu, všechny ty nádherný talentovaný ženský, co ví strašně moc o make-upu, maj tak staře vypadající chlapy.Třeba Mírovi bych tipla tak 35-40 a tobě maximálně 26!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Celkově ty pěkný ženský mají ošklivý chlapy. Jakoby u žen na kráse záleželo na 100% a chlapum se lecos promine, když si vezme čistý triko a navoní se.

      Vymazat
    2. A? Má si snad Peťa najít někoho jinýho, protože TOBĚ se zdá Míra podle fotek starej? :-D Aby jí třeba líp ladil k oblečení? :-D Mně zas přijde, že prostě vypadá normálně na svůj věk.

      Vymazat
    3. Kdybys Peťu sledovala, tak víš, že jsou to vrstevníci
      Verča

      Vymazat
    4. Míra je o 3 roky mladší,je mu 30 ;)

      Vymazat
  34. Šaty se mi líbí všechny 3, k moři perfektní. I ty motýlkové sandáli moc pěkné. A moc se mi líbí, že si "hlídáš", abys měla lak vždycky upravený, z toho by si měla spousta žen vzít příklad :).
    MalaMacanda

    OdpovědětVymazat
  35. Nejvíc se mi líbí ty růžovo zelené šatičky! My k moři ještě nejeli, ale snad někdy pojedeme :)


    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  36. To je taková krása, závidím vám tu dovču! I když se z dovolené také často nevracím tolik odpočatá, ale ta atmosféra v Chorvatsku je úžasná, jak koukám na ty fotky, tak to na mě z nich úplně dýchá :) Achjó, já chci taky odjet :) Ale nesnáším ten návrat do ČR vždycky :D
    mszarofka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  37. napíšeš prosím, jak probíhala cesta zpět, zda jste někde výrazně čekali apod.? dík

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. cesta zpět byla hrozná, vedro a hlavně jsem čekali před hranicemi se Slovinskem, děsná kolona v obou směrech, jinak už to pak jelo dobře

      Vymazat
  38. Ta poslední fotka je úplně úžasná :) Oboum vám to moc sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  39. ten overal je super :) Ja sa pri mori nelíčim takmer vôbec, iba večer do mesta nejaký ten rúž a ide sa :)

    OdpovědětVymazat
  40. Míro, roste ti panděro.

    OdpovědětVymazat
  41. Je fakt, že tvůj styl oblékání a i postava neodpovídá tomu, že ti je přes 30 let ale tak každého věc. Dřív se mi to líbilo ale teď už moc né..

    OdpovědětVymazat
  42. Já osobně teda nemám pocit, že bys nevypadala nějak neupraveně. Podle mě jsou to pohodový outfity, na dovču ideální, ale každej máme holt jiný chutě. Myslím, že na dovolený by se měl člověk cítit hlavně pohodlně. Navíc ono je fajn se hezky upravit třeba na večer, ale pokud se jezdí přes den na výlety, je horko, tak nějaký vymýšlení super outfitů, líčení, úprava vlasů je dosti nepraktické a zbytečné. Znám to podle sebe. Dovolenou si chci užít, nechci se starat o to, jestli mi někde něco neleze, nerozpadá se mi účes a neroztejká makeup, což ale neznamená, že chodím jak cuchta. Prostě všeho s mírou :-) A taky rozhodně nemám pocit, že musím reprezentovat ČR :-D Aja

    OdpovědětVymazat
  43. Míra je stejně vysoký jako Petra???

    OdpovědětVymazat
  44. kurňa, jak já ti závidím tu dovolenou!!! :D Jinak pěkné oblečení, jsi prostě v tomhle jednička a máš pro módu cit.

    OdpovědětVymazat
  45. Peti, spolecna fotka s manzelem je super. Co se tyce saticku vubec nejsou spatne, jen se mi u tebe libi vice treba ty bile s krajkou apod., co se tyce make upu tak te fakt obdivuju jak se vzdycky umis moc hezky nalicit,vetsina nenalicenych holek je obycejnych, ale jen nektere se umi krasne nalicit, coz je tvuj pripad, k mori to neni treba prehanet, ja se tam licim jen na vylety a vecerni mejdany, k vode ne....uzij zbytek a stastnou cestu, lenka

    OdpovědětVymazat
  46. veľmi pekné fotky :)

    Bola by som rada, keby si navštívila môj blog. Môžeš sa stať i mojou followerkou, čo by som sa veľmi potešila :)

    http://bonieblue.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  47. Zrovna včera se v Objektivu zaměřili na Chorvatsko a hned, jak jsem slyšela Istrie a Mys Kamenjak, tak jsem si vzpomněla na vás. :-)

    OdpovědětVymazat
  48. Prosím moc jen ne viditelná ramínka od podprsenky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem měla s sebou i bez ramínek, ale jak se člověk spotí, tak nemám takovoui jistotu,že by to drželo dobře,tak jsem to neřešila

      Vymazat
  49. Oceňuji tvoji přirozenost...kolik čtenářek by se nechalo vyfotit nenalíčených? no málo! Tobě to ale náramně sluší! Pohodové fotky :-)

    OdpovědětVymazat
  50. Já se musím opravdu smát, co jsem si tu zas přečetla :D....většina lidí se na dovolené nelíčí, což tu i píše, takže já když se také nelíčím (dovolenou si chci užít, podívat se v cizině po pláži, po městě, po památkách večer a ne v 35st řešit makeup), tak je to špatně a jsem cuchta, kdybych se ovšem nalíčila, tak budu určitě padlá na hlavu, u moře se líčit, co jsi to za pipinu :D......opravdu někteří jedinci by se měli zamyslet ;). Jinak všem moc děkuji za komentáře,večer jsme dorazili domů, cesta byla dost úmorná, za chviličku čekejte soutěž a k večeru nový post :).

    OdpovědětVymazat
  51. Mně se všechny tři outfity opravdu moc líbí,nejvíc asi ty šaty s jahůdkami (nebo že by třešně? ),ty ti padnou jak ulité,vůbec bych je neoznačila jako oblečení ,,na litačku", naopak. Vypadáš v nich jako víla!:)

    OdpovědětVymazat
  52. Moc vám to sluší, je jasné, že na dovče chce člověk být v pohodě a neřešit roztékající se make-up a lezoucí podprsenku bez ramínek (jednou jsem takovou tu nalepovací lovila až u pupíku :D)... Navíc souhlasím s komentářem výše, že obdivuji to, že ses nechala vyfotit bez nalíčení, navíc ti to skutečně sluší.
    Přeji co nejhladší návrat do pracovního procesu :)

    OdpovědětVymazat
  53. Slusi ti to! Krasne letni fotky. Taky bych jela k mori... s miminem ale budu muset jeste aspon rok pockat. :)

    OdpovědětVymazat
  54. My sme boli toto leto v Chorvátsku 2 týždne a tiež mi to nestačilo :o) Rovnako ako ty, ani ja som sa takmer vôbec nelíčila a pleti to len a len prospelo.
    www.isabelle.sk

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!