Milani růžičkové tvářenky (rose powder blush) - nové odstíny

by - 19 července

Krásné sobotní dopoledne vám všem,

o nových odstínech Milani růžičkových tvářenek se toho namluvilo už hodně, stejně tak jako ty původní, i tyhle pořádně rozčeřily kosmetické vody. A upřímně, ne nadarmo, Milani prostě tvářenky, rozjasňovače, tužky a rtěnky umí na výbornou! Co moc nemám ráda jsou makeupy a ani z pudrů nejsem odvařená, ale tohle, to je něco, co se vám prostě vyplatí mít ve své kosmetické sbírce. Ne nadarmo mají v oblibě jejich tvářenky tak slavná youtuberská jména jako Lauren Curtis, Emily Noel, Carli Bybel atd....a tak si myslím, že když jsou tyto produkty dobré pro beauty guru špičky, měly by být dobré i pro češky. Přesto se občas dočítám, jak je Milani nekvalitní a jak jsou jejich obaly hnusné a kýčovité, je jasné, že každý má jiný vkus, ale někdy se mi zdá, že to píší určité blogerky jen proto, že já jsem řekla, že mně se líbí a je to kvalitní věc :). Tohle téma do recenze vůbec nepatří, ale chci vám to napsat proto, abyste některé výrobky nezavrhovali jen proto, že si na nich někdo vylije svůj vztek a frustrace, protože byste se sami mohli ochudit o něco fakt báječného, čímž zrovna tyto tvářenky bezesporu jsou!



 
Jako první věc, i zda si povšimnu krásného obalu. Je z pevného plastu a je bytelný a podle mého názoru, velice vyvedený. Tvářenky můžete bez obavy nosit v kabelce a nerozbije se, alespoň mně se to s žádnou nestalo. Co je trošku kamenem úrazu u všech tvářenek Milani, jsou zlaté nápisy, které jsou sice moc pěkně udělané, ale poměrně rychle se začnou ošoupávat. Je to problém jen tohoto druhu balení, na rtěnkách, tužkách atd. jsou nápisy vyražené a budou vám držet do smrti.

 
 
Samotná tvářenka je, jak si nelze nevšimnout, slisovaná do tvaru růžiček. Podle mého názoru je to naprosto rozkošné a upřímně se vám přiznám, že jsem ty tvářenky chtěla už jen kvůli tomu. Ten reliéf je prostě boží!
 
Chválit budu ale i samotnou náplň, tvářenka je naprosto jemně mletá, konzistence nových odstínů je ještě lehčí a "krémovější" než těch původních. Přijdou mi lehoučké jako našlehaná pěna a přitom téměř nepráší, původní čtyřka se mi zdála o fous prášivější. Odstíny jsou velice dobře pigmentované, stačí tvářenku lehce přejet a na štětec se vám nabere barva. Dá se klidně i vrstvit, ale věřím, že to ani není potřeba. Výdrž je skvělá, mám sice sušší pleť, ale na mně drží celý den a barva je stále pěkně intenzivní. Opomenout nesmím ani obr obsah balení, který váží 17g a cena je kolem 200kč. A to si přátelé myslím, že je opravdu za tu cenu terno!
 
Co mne ale nadchlo úplně nejvíce, jsou právě nové odstíny, maximálně miluji všechny čtyři, i když momentálně nejoblíbenější jsou warm petals a romantic rose :). Každopádně tohle všechno jsou velice nositelné odstíny i pro bledulky. Nenechte se ale zmást, že původní by nositelné nebyly, jen to chce lehkou ruku při nanášení a třeba i tak výrazný odstín jako je Love potion vypadá na bleduli božsky, jen to chce opatrně, protože pigmentace těchto tvářenek je opravdu skvělá!
 
 
Romantic rose - je to krásný studený zastřený odstín, já mu důvěrně říkám vintage rose, prostě taková zašedlá růžová, která na mé pleti vypadá geniálně. Pro mě absolutně nejkrásnější odstín a vhodný celoročně. Barva je zcela matná.



Flora passion - úžasná šťavnatá růžová, ve které je kapička oranžové. Překrásná k opálené pleti a bude slušet všem typům, hlavně ale světlejším. Je však ve své podstatě spíše neutrální, i když na fotkách se tváří spíše studeně. Tvářenka je matná.



Warm petals - nikdy by mě nenapadlo, že lehce bronzový odstín budu tak milovat. Tohle je totiž přesně ta béžovobronzová, která vypadá dobře na každém. Obsahuje maličké zlaté třpytky, které ale na tvářích rozhodně neruší a nemusíte mít strach, že byste se moc leskli. Odstín je už z podstaty teplejší, ale i tak je podle mne hodně univerzální a na léto bude slušet také všem.



Bella rosa - pro mě princeznovská barva. Je to úžasná, studená a matná růžová s modrým podtónem. Typická barva růžové růže, která bude vypadat božsky v zimě na porcelánové pleti, ale i teď mi krásně ladí.



Abych pravdu řekla, tak všechny odstíny jsou naprosto parádní a upřímně, ano, z tohoto jsem si sedla na zadek :)!

A co vy, máte nějakou růžičkovou tvářenku od Milani a nebo se vám některý odstín líbí a plánujete koupi?

Mimochodem, kde se dá u nás sehnat? Nejspolehlivěji asi na oficiálním eshopu, avšak doprodej celého sortimentu Milani probíhá právě u nás na eshopu, kde seženete vybrané kousky za opravdu super ceny ;).

Mějte se krásně a zítra se těšte na rtěnkový TAG :). Fajn slunečný víkend všem!
 

You May Also Like

47 komentářů

  1. Musím teda uznat, že jsou fantastické :))) Já moc tvářenky nepoužívám, ale asi bych měla opravdu začít! :))) Mají úžasné odstíny! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Romantic rose chci a i tady vidím, že se mi líbí nejvíce, takže supr, díky za fotky!

    OdpovědětVymazat
  3. Obal tvářenek se mi líbí moc a ta růžička to je prostě božský :) Určitě bych si chtěla udělat radost koupí jedné z nich a asi bych si vybrala odstín bella rosa :)
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Zaujaly mě všechny tři odstíny růžové a Tvoje recenze mě jen utvrdila v tom, že si mi fakt líbí úplně všechny! :D Takže moje dilema s výběrem se vůbec nevyřešilo. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ještě žádnou růžičkovou tvářenku nemám, ale rozhodně si jí plánuji pořídit. Moc se mi zalíbil z této čtyřky odstín warm petals. Vypadá úžasně :)

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  6. Mam warm petals. Je uzasna... taky jsem bledulka a mela jsem strach, ze bude moc oranzova, ale sedi.

    OdpovědětVymazat
  7. Romantic rose bude moja, definitívne...:)

    OdpovědětVymazat
  8. to jsme se nasmáli,když to je dobré pro guru je to dobré i pro ubohé češky a kdo nejde se mnou jde proti mně !!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uz jsi opravdu trapna se svymi komentari ;). Proc ubohe cesky? Zdaji se ti tyto youtuberky ubohe? Mne tedy opravdu ne a prehled maji obrovsky. Ale chapu, je to dobre pro cely svet,ale pro ceskeho anonyma nedostacujici :D.

      Vymazat
    2. vidím ,že jste mě vůbec nepochopila nepíšu nic o tom,že by byly youtuberky ubohé.Měla jsem na mysli,když je tento výrobek dobrý v zahraničí,tak hold měl by být dobrý i pro ubohé češky,běžné ženy a dívky.Jsou to vlastně Vaše slova jenom v jiném podání.

      Vymazat
    3. Tak uz jsme si zacli vykat, typicky vyvoj trolla :). Nehodla ztracet cas touto nesmyslnou konverzaci, kde se mi snazite vnutit a prekroutit neco, co jsem nerekla. Bezte si diskutovat jinam, diky. Mimochodem ale ano, myslim si, ze kdyz je neco dobre pro cely svet, je to dobre i pro cesky a nevim, proc by mely kvuli tomu byt ubohe. Ty tvarenky jsou skvele a proto je ceskam doporuji, tecka, konec debaty.

      Vymazat
  9. Tvářenky jsou opravdu moc pěkné a toto je velmi lákavě sepsaný článek :D :)
    Třeba se k nim někdy odhodlám a koupím si konečně nějakou :)

    OdpovědětVymazat
  10. Jsou opravdu krásné....Nejvíc se mi líbí flora passion. Příjde mi nádherná pro všechny typy pleti...

    OdpovědětVymazat
  11. Budes mit tvarenky i na tvem eshopu? Budu si u tebe neco objednavat tak bych si hned vzala i tu tvarenku. Diky moc za recenzi. Sylva

    OdpovědětVymazat
  12. Vypadá to nádherně! Já si nejspíš budu objednávat warm petals. Vyloženě růžové tvářenky mi totiž nesluší.

    http://karolinarblog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Nejvíc mě okouzlila Romantic Rose a o nějaké Milani tvářence hodně uvažuju, protože v drogerii není k sehnání matná tvářenka :/

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. romantic rose a warm petals. Ale líbí se mi všechny:)

    OdpovědětVymazat
  15. Fotky jsou opravdu povedené a přesvědčily mě o tom, že z těchto odstínů žádný kupovat nebudu. Připadají mi dělané vyloženě pro bledule. Mnohem víc se mi líbí minulé odstíny, jak jsi na ně odkázala na začátku článku, hlavně Coral Cove a Tea Rose.

    OdpovědětVymazat
  16. Majú naozaj nádherné obaly a tie ružičky sú strašne roztomilé. Najviac sa mi zapáčila Romantic rose, má fakt krásnu farbu.

    TMD photo and blog

    OdpovědětVymazat
  17. Ty a Rendy se nemáte moc rády, že? A taky černá moora?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak jsi na to prisla? :D Naopak, s Rendy se rady mame a casto se potlkavame. Mooru nesleduji, jeji blog me nebavi, takze tady nemohu slouzit ;). Ani nevim, kdo to konkretne je, tudiz nechovam zadne sympatie ani antipatie, je mi to jednoduse jedno :).

      Vymazat
    2. Přišlo mi, že jsou to právě ty blogerky, co zepsujou vždy kosmetiku, co ti vyhovuje.

      Vymazat
    3. Já fakt nevím, Mooru nečtu. A jinak bych ani neřekla, musíš myslet, že třeba Rendy je mladší a má úplně opačný typ pleti než mám já, tudíž je docela logické, že jí bude vyhovovat něco jiného, ale pokud vím, tak zrovna tyhle tvářenky chválila taky ;).

      Vymazat
  18. Skoda ze postovne na Slovensko=cena licenky ... :-(

    OdpovědětVymazat
  19. Jsou krásné, ale kromě té teplejší jsou si jinak hodně podobné.

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Péťo, super recenze :D. Jen jsem se chtěla zeptat jestli ještě někdy budeš mít na eshopu Milani zapečené tvářenky. Moc se mi libí odstín Luminoso i když teď mě zaujala tato nová řada. Respektive warm petals vypadá dobře, ale pořád se mi o něco víc líbí Luminoso :) . Díky za odpověď :D. A měj hezký den :). Míša

    OdpovědětVymazat
  21. tyhle barvy se mi moc libi :)

    Zvu tě ke mě na giveaway o 20$, která probíhá na mém blogu :YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj Peti, můžu se prosím zeptat,jak moc rychle tvářenka ubývá? Na jak dlouho by mohla při každodenním používání vydržet? Díky.

    Týna :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Tyno, ja ji kazdy den nepouzivam,ale je ji 17g, takze je opravdu megavelka.

      Vymazat
    2. Musím říct, že mám z té první várky dva odstíny a bude to fakt na dlouho, jednak je jich strašně moc v balení a jednak pigmentace je až taková, že se s nimi musí opatrně :) Za mě super kup.

      Vymazat
  23. Tvářenky jsou nádherný, odstíny krásné, ale s květinovým reliéfem se mi o chlup víc líbily tvářenky Clinique :) Přemýšlim ale, že ji jedna (dvě :D) pořídim :)

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Peti, jen mimo téma, omlouvám se. Ale říkala jsem si, že by tě mohl zajímat tento článek http://www.modnipeklo.cz/clanky/vysoka-cena-levne-mody/

    Nežádám reakci, jen to, že se mezi oblečením pohybuješ, tak něco pro tebe :) pa.

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Peti :) chtela bych si koupit romantic rose, ale vsude je vyprodana a ctu,nze je to limitovana edice. Myslis, ze se bude dat jeste sehnat?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to bohužel netuším, ale zkus vznést dotaz na ofiko zastoupení ;).

      Vymazat
  26. já mám jednu z minulé kolekce, tyhl jsou sice taky krásné, ale na mě moc studené a jediná ta warm petals mě zaujala, i když v ní jsou ty třpytečky...

    OdpovědětVymazat
  27. Teda ty vypadají moc krásně, i když mám raději lehce oranžovější odstíny. :)

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj Peto, mam doma Tea rose a ted se chystam na Warm petals:-), diky za tip!

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Petruško, jsi můj vzor, nenechám si uniknout žádné video. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli bych s tebou mohla udělat rozhovor na můj blog. Jestli by jsi měla zájem napiš na tento email : konici000@seznam.cz
    Předem děkuji za odpověď.

    OdpovědětVymazat
  30. Zaujaly mě odstíny Romantic Rose a Warm petals :-)

    OdpovědětVymazat
  31. já jsem jim neodolala a doma mám už Coral Cove :)

    OdpovědětVymazat
  32. Mám Romantic Rose, je to krásná starorůžová barva. Dlouho jsem kolem nich chodila a díky Petině recenzi jsem si ji konečně koupila. :-)

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj, musim rict, ze jsem zklamana barvou Bella rosa, na zaklade recenze jsem si ji prala od Jeziska a myslela jsem,ze bude studena ruzovo fialova,pritom je temer identicka s Tea rose, kterou jsem si taky koupila...:(

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!