♥ Lovely news - listopad 2014 ♥

by - 11 prosince

Krásný čtvrteční večer vám všem,

dnešní díl je opět pořádně nadupaný novinkami, které přistály v mé sbírce kosmetiky za měsíc listopad. Vyzkoušela jsem dvoje nové štětce různých značek, několik paletek, rtěnek a řasenek. Co se mi líbilo nejvíce a co mě naopak příliš nenadchlo? To se dozvíte ve videu ☺.

 
↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓


eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
 
Líčení: W7 Naked basics, Astor lip butter Plump it
Lak: Jordana texture Victorian rouge http://www.jordanacosmetics.cz
halenka: Choies
 
o čem mluvím:
* Kiehl´s Hydro plumping serum, Avocado eye treatment, Ultra facial moisturizer, Creme de corps
* Real techniques Duo fiber collection
* Eco tools 5 pcs brush set
* Kardashian beauty Khroma Endless summer
* MRL amazing inner eye brightener
* MRL Atomic ruby lipstick
* MRL Give them nightmares
* Benefit It´s potent eye cream
* Too Faced Chocolate bar
* W7 In the buff: Lightly toasted http://www.galaxieprani.cz
* W7 Chunky cheeks Paris, London
* W7  Get set eye shadow base
* Dermacol Monn touch 21, 18
* Dermacol mega lashes mascara http://www.dermacol.cz
* Too Faced Better than sex mascara
* Too Faced Melted peony
* Wet n´wild Smokin´hot pink
* Alverde Shimmer rouge Secret rose
* Alverde dvoufázová odličovací emulze
* Balea Black secret mit dem duft von vanille und orangen
* Madam Glam gelové laky 428 http://www.madamglam.com YT30OFF
* Madam Glam Wonderland


 

You May Also Like

23 komentářů

  1. Já nevím, ale přijde mi, že ten face brush od Real Techniques je spíš určený na sypké produkty, přesněji pudr. I Samantha ho ve svém videu používá na pudr, na make-up si ho nedovedu představit. =oD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi může být na oboje, i když původně jsou stipple brushe spíše na tekuté či krémové produkty, mně připadá na pudr málo huňatý, ale každému to vyhovuje jinak, určitě ho zkusím i na pudr dle tvého tipu, děkuji :).

      Vymazat
    2. Face brush je primárně určený na pudrové produkty - pudr, tvářenka, rozjasňující pudr, Eye brush je na rozmazávání stínů. Mám je a používám je na to k čemu jsou určené a jsou perfektní. Pokud je Face brush použitý na pudr, konečný výsledek je přirozený, na tvářenku je dokonalý. Hezký den :)

      Vymazat
  2. Páni, to je nadílka :) Ta čokoládová paletka je dokonalá, asi jí připíšu a svůj vánoční wish list :) Jinak strašně mě pobavila ta řasenka od Too Faced :D Ten název :D

    Jinak chtěla jsem Ti dnes poděkovat :) Kdyby nebylo Tebe, tak patrně ani nemám blog :) Díky Tobě jsem v sobě našla kuráž také si jej založit a dneska jej mám už cca půl roku a uspořádala jsem svou úplně první Vánoční Giveaway :) Děkuju :) Máš dar inspirovat lidi :))
    Strašně mě to baví vymýšlet další a další nápady, co ještě hodit na blog :D No ale vždyť to znáš :) Ty blogy jsou jako sáček s brambůrky :)) - Dáš jeden a nemůžeš přestat :)

    Jinak co Ty a Vánoce ? Kdyby si chtěla a měla čas, můžeš juknout ke mě na pár typů co jako dáreček- prohledala jsem fler.cz a všechny prodejce originálních věcí jsem vypsala do seznamu :) Fler je skvělý v té věci, že dárky by měly dorazit do Vánoc :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Pájo, děkuju hrozně moc za pozvání na blog, určitě se mrknu, až budu mít chvilčku. Právě předvánoční období je pro mne vždycky na padnutí kolik je práce :D, takže já a Vánoce letos zatím pořád nic, jelikož to vůbec nestíhám. Doufám ale, že si o víkendu alespoň užijeme s Mírou vánoční trhy v J. Hradci :).
      Hlavně bych chtěla ale poděkovat já tobě za to, že mne sleduješ a navštěvuješ a jsem moc ráda, že jsem třeba maličko přispěla k tomu blogování, je to opravdu super koníček a moc držím palce a mnoho spokojených čtenářů :)!

      Vymazat
    2. Děkuji moc , Péti :)
      jj před Vánoci je to krize...Ale ten výsledný efekt stojí za to :) Ještě týden a budeme si všichni užívat klid a pohodu :)
      Kdybych už náhodou nestihla mrknout na počítač, tak Ti Peťulko přeju co nejkrásnější prožití svátků vánočních a do toho nového roku jen to nejlepší :))
      A na těch trzích si to s Mírou pořádně užijte :))

      Vymazat
  3. Ahoj Peti, chci se zeptat trochu od tématu, kde jsi prosím koupila holografický top coat od Essence? Nikde ho nemůžu sehnat. Předem moc děkuju za odpověď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, normálně ho mají ve stojanu Essence, mrkni do Rossmanna třeba :).

      Vymazat
  4. Ahoj Peti, chci se zeptat... udělala bys někdy recenzi na Hakuro stětce? :)
    P.S Jseš úžasná!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuju ♥, já jich nemám zas tolik a bohužel se mi na nich udělala měděnka, tak nevím, ale jinak jsou super :)!

      Vymazat
  5. Ty musíš mít TOLIK kosmetiky, že by ji normální člověk nevypotřeboval ani za dva životy!!! Kde to množství skladuješ? A nevadí Mírovi, že se pořád bavíš jen o líčidlech, krémíčkách atd? Musí mít s tebou svatou trpělivost, mít za přítelkyni takovou "pipku", která se rozplývá nad každou novou paletkou. Chudáákk maličký :) Asi mu budu muset rozšířit obzory!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...když už jsme u omezenosti : to je tak těžké pochipit, že když se někdo téměř na odborné bázi zabývá kosmetikou, tak má doma hodně kosmetiky? já pracuji ve výtvarném oboru - mám několik sad pastelek, desítky fixek, štětců, barviček, barevných papírů; má matka je učitelka - má doma (ó, jaké překvapení) učebnice z několika ročníků a odborná skripta, švadlena bude mít asi doma látky , nitě a knoflíky... a partneři, pokud mají v mozku alespoň nějaké mozkové buňky, to chápou - na rozdíl od tebe, ubohý anonyme... jinak celý tvůj příspěvek je ubohá masturbace ega, ještě že ten internet je, že....
      Uff - Petro, nedejte se znechutit takovými ubožáky, jste moc milá a pro mnohé inspirací - a to mi není náct :) Eva

      Vymazat
    2. haha, na základe čoho usudzuješ, že ak je niekto beauty-blogerka, musí byť pipka? Ja som beauty-blogerka, mám 2 VŠ tituly vrátane doktorátu, venujem sa čítaniu a písaniu odborných a populárno-náučných článkov, ktoré okolo kozmetiky ani nechodili, mám iks ďalších záľub a v niektorých z nich som fakt že dobrá... U mňa slovo "pipka" rovná sa niečo ako "totálna vymletosť" a to si, pri všetkej úcte, nemyslím ani o sebe, ani o Petre a vlastne ani o nikom z beautyblogerského mikrokozmu.
      Reagujem anonymne, aby to zas niekto nebral, že sa chvastám, ale ja fakt nie som pipka :D...

      Vymazat
    3. tak a teď už jste mě naštvali, proč urážíte takovou schopnou ženskou, to nevidíte, že tomu opravdu rozumí, UBOŽÁCI. Péťa je schopná,emancipovaná, inteligentní žena, která jak je zřejmé se umí postarat, vydělat si, je soběstačná, komu to zas vadí?

      Vymazat
  6. Ta řasenka "Better than sex" mě dost vážně zaujala:-). Tak uvidím:-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je skvělé,ale faktem je, že řasenky jsou tak individuální věc, že dopředu těžko hodnotit zda sedne :)

      Vymazat
  7. Díky moc za recenzi očního krému od Benefitu, byla jsem na vážkách, ale jdu do něj :) A jen tak na okraj - skvělý nehty ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Péťo, chtěla bych tě poprosit o radu. Týká se to make-upů Dermacol. Právě jsem na dně s ULTIMATE LIFTING & SHIELD MAKE-UP v té nejsvětlejší barvě. Mám spíš suchou pleť, každý měsíc se mi v jistém období objeví pár pupínků, takže mi šlo o to, aby make-up i kryl (navíc mám problematickou bradu - červenou od dřívějších pupínků). Byla jsem v Rossmannu a tam byla zrovna sepisovat stav zboží paní od Dermacolu. Doporučila mi CAVIAR LONG STAY MAKE-UP & CORRECTOR , ten jsem nakonec koupila. Ještě jsem uvažovala o těchto: 24h CONTROL* MAKE-UP a TRUFFLE MOISTURIZING MAKE-UP. Nevím, zda jsem neudělala chybu, že jsem si koupila ten kaviárový. Jsem bledulka a mám celkem strach, jak make-up bude vypadat. Mám ho pod stromeček. Jenom jak je teď akce, tak se bojím, aby ten make-up byl v pohodě a nepotřebovala jsem jiný. Mohla bys mi poradit, prosím? A ještě jsem začala uvažovat nad bází pod make-up také od Dermacolu. Jaká ti přijde nejlepší, že rozjasní? Je znát, že je báze použita? Celkem mě mrzí, že drogerie nedávají vzorky make-upů, protože takhle člověk nepozná, co potřebuje. Já to z obchodu nepoznám a odzkoušení v prodejně je celkem blbé v tomhle počasí - blbé světlo a venku zase zataženo. Děkuji za rady. Renata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Renato, máš pravdu, s těmi vzorky je to špatné, sama bych moc ráda kolikrát makeup zkusila a jak jinak než ze vzorečku, že....občas bývají v časopisech,ale stejně.....
      Co se týče makeupu od Dermacolu, tak Caviar long stay je super, mám ho moc ráda a nemyslím si, že by to byla špatná volba, na mou plet je ale trošku víc do žluta, než bych potřebovala, jsem ale hodně růžová, takže pro někoho, kdo je spíše neutrální, bude ok i barevně. Korektor je skvělý. Bázi bych doporučila pearl, sice nerozjasňuje nějak viditelně,ale přesto udělá dobrou službu. Bázi pod makeup určitě doporučuji, hezky plet vyhladí a připraví na nanesení a makeup vypadá lépe :). truffle je také skvělý, avšak je více hydratační a doporučila bych ho opravdu spíše na suchou plet, protože jinak se po něm budeš lesknout :).

      Vymazat
    2. 24 control mám a na suchou plet podle mě není ideální. Mě docela dost vysušuje, jakmile používám třeba týden v kuse, tak se mi začnou dělat suché šupinky a jen těžko se jich zbavuju.

      Vymazat
  9. Peťi nemusíš v tom videu tak spěchat, já tě poslouchám ráda a klidně i půl hodiny :-))

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoji Peti, když sem viděla jak mluvíš o krémech tak mě napadlo, jestli nemáš nějaký tip jak vyndat požadované množství z kelímku, aniž by toho polovina zůstala za nehtem. Konečně mi totiž narostly delší nehty a jakmile chci odebrat z nějakého kelímku krém, jelení lůj či bázi na oční víčka... víc jak na prstu mi zůstane za nehtem :-( Hodně používám štětce, ale to bych jich musela mít o hodně víc :-D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!