OOTD - Parrot sweater

by - 08 prosince

Krásný pondělní večer všem,

docela dlouho tu nebyl žádný outfit, co říkáte? A já vím, že vy je máte rádi, ačkoliv se většinou strhne největší debata právě u nich ☺. Chápu, že ne každému se můj styl oblékání líbí, ale to je úplně v pořádku, každý to vidíme jinak. Já za sebe mohu říci, že mám ráda takové kousky, které nejsou okoukané a věřím i tomu, že polovina lidí by si je na sebe nevzala. Předpokládám také trochu, že právě dnešní svetr bude něco, co polovina lidí bude milovat a polovina nenávidět.
Jak asi správně tušíte, já jsem v té první půlce. Hned jak jsem svetr s papouškem viděla, bylo mi jasné, že ho jednoduše potřebuji. Ten nápad mi přijde bezvadný a kromě toho mám papoušky moc ráda, tedy ovšem hned po sovách ☺. Svetřík se mi nejvíce líbil v šedé variantě, ale mají ještě další dvě.
Tentokrát jsem k němu vzala "kožené" kalhoty, ale je bezvadný i k džínám nebo sukni. Nad jejich pořízením jsem přemýšlela hodně dlouho, několikery si zkoušela už dříve, ale žádné se mi nezdály. Myslím si totiž, že koženkové kalhoty musí opravdu sedět jako druhá kůže, jinak to nevypadá pěkně. Nakonec jsem úplně náhodně šla kolem Tally Weijl a tyto mi padly do oka a kupodivu mi také bezvadně sedí na těle. Navíc mají skvělou délku akorát ke kotníkům, takže výjimečně je nemusím zkracovat.  
Celý look jsem doplnila už jen vyžehlenými vlasy a červenou rtěnkou, která je ve skutečnosti neutrální a ne tak do oranžova jako na fotkách, to víte, zářivky. Dělají dost nažloutlý nádech, za to se moc omlouvám.
 
A mě by dnes samozřejmě zajímalo, zda občas nosíte oblečení s takovými vzory či obrázky a zda kožené kalhoty jsou něco, co byste si s chutí vzali, či nikoliv. Já musím říci, že teď na zimu budou skvělé, jsou totiž neskutečně teplé!



 
boty - Choies
kalhoty - Tally Weijl
svetr - Newdress
kabelka - Persunmall
vlasy - Lovely Hair
rtěnka - Diego Dalla Palma Snow white and the Huntsman
hodinky - Daniel Wellington Classy Shefield "petralovelyhair" pro 15% slevu









Na Chodově jsme se v sobotu také stavili ve Smile Boxu a zvěčnili se na památku v rámci kampaně Astor za zdravé seběvědomí. Kdo z vás tam byl, určitě neprohloupil, protože si odnesl nejen fotku, ale také dárečky v podobě nového 24h Perfect stay korektoru a nových odstínů lip butters. Korektor je opravdu krásně světloučký i pro bledulky a nové odstíny Lip butters jsou prostě božské!






You May Also Like

119 komentářů

  1. Svetr s papouškem se mi nelíbí, ale sama jsem si kdysi ze Švédska přivezla svetr s ledním medvědem. Dnes už mi takové svetry připadají spíš jako z módní minulosti a jaksi dětské. Líčení je mimo barevný typ. Dnes opravdu ne.

    OdpovědětVymazat
  2. Pekny OOTD ale nelibi se mi ty boty. Podle me jsou skarede a tobe neslusi
    ��

    OdpovědětVymazat
  3. Outfit se mi sám o sobě líbí, ale co mě mrzí, jsou ty clip-iny. Člověka praští do očí, jak je to vidět.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kde je to vidět? Těd jsem to zrovna četla a říkala si, že kdybych to nevěděla, tak nepoznám clip-iny :D (Neber to nějak naražlivě, ale opravdu to nevidim :)...)

      Vymazat
  4. Svetřík je krásný, asi si ho taky budu muset pořídit :-) Kožené kalhoty taky vypadají super, ale těm kozackam nemůžu nějak přijít na chuť. Možná časem :-) Ale jako vždy ti to sluší. Martina

    OdpovědětVymazat
  5. Patřím mezi tvé fanoušky, ale ty boty se mi moc nelíbí. Jinak za papouška opět palec nahoru ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Outfit se mi moc líbí. Tedy až na ty boty, ale to bude tím, že sama bych si takové nepořídila. Svetr s papouškem je boží.
    Sama mám podobné kusy oblečení moc ráda, protože dokáží rozjasnit den a na neformální příležitost jsou nejlepší.

    OdpovědětVymazat
  7. Peti ... papagáj je supr oživení zimního outfitku a rtěnka ladí na 100 % o tom žádná! Kalhoty pecka! A kozačky boží ... stejné má Dara Rollins. Pěkný večer přeje Renata.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To, že je má Dara Rolins, bych tedy rozhodně nebrala jako bernou minci.

      Vymazat
    2. Já je viděla i na Simoně Krainové :)

      Vymazat
  8. Všechno super, jen ty boty bych opravdu nenosila :(

    OdpovědětVymazat
  9. Svetřík moc pěkný :). Koženkové kalhoty nesnáším na všech, přijdou mi laciné a nevkusné :). Boty se mi také vůbec nelíbí. Neber si to ale vůbec osobně, je to prostě má celková averze, prostě a jednoduše podle mě tyto kalhoty a boty nesluší vůbec nikomu :).

    OdpovědětVymazat
  10. Ty boty jsou super! :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Svetr je super. Nelíbí se mi ale kombinace černých kožených kozaček a černých kožených kalhot + jde na fotkách hrozně vidět že máš připnuté vlasy. Takže za mně dnes také rozhodně ne ovšem ne kvůli svetru. Ten je boží!

    OdpovědětVymazat
  12. Dobry den, Peto. Nemuzu se na vas vynadivat. Miluju vase vlasy a jeste kdyz je mate takhke rozpustene, hned bych si je s vami vymenila. Kdybych nevedela, ze jste se pred nedavnem ostrihala a nosite clip in vlasy, vubec bych to nepoznala. Vim, ze je to outfitovy clanek, ale tohle liceni vas hrozne moc slusi. Jste nadherna zenska a hrozne rada vas sleduji. Celkovy outfit vam skvele sedi, avsak ja sama bych si na svetr s potiskem netroufla. Za me jednoznacne palec nahoru! :-) Mejte se krasne, Bara

    OdpovědětVymazat
  13. Peti outfit uplne super akorat mi pijde,ze ti ty boty neskutecne zkracuji nohy a uplne zbytecne :( Ale jestli se to tobe libi tak je vse v poradki :) Kazdy si ma nosit to co chce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi tady Peta prijde uplne malinka. Ale celkovy outfit je na pohodu, neurazi, ale ani nenadchne.

      Vymazat
  14. Docela pěkný ale nevzala bych si k tomu ty boty . Podle me to cely o outfit kazi. Neber to zle je to osobní názor :)

    OdpovědětVymazat
  15. Svetr se mi líbí, dneska jsem si koupila černý svetr s obrovskou bílou sněhovou vločkou :D Za mě tedy ne boty, ale to píšu pořád dokola :D Ale jsem teda odvařená z Mírova svetru, ten je skvělý! Celkem mě udivuje, že se řeší, zda líčení sedí barevnému typu nebo ne, jsem snad jediná, kdo to neřeší? :D

    OdpovědětVymazat
  16. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  17. Peťo ty snad mládneš... vypadáš jako by ti bylo něco málo přes dvacet :) opravdu!!

    OdpovědětVymazat
  18. Petro... tento outfit je az desivy. nevadi neplac zachovaj klud dá sa to spravit ak mas zdravy sluch staci aby si zmenila pristup! palec dolu pro miru. pa veruska

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "palec dolu pro miru"
      Tak a mam pokazene cele odpoledne... Ale zachovam klud, protoze mam zdravy sluch :D
      To je zas narez tady :D

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. Tak to mě rozsekalo :D
      Fandím Vám Peťi a Míro. Btw ty boty se mi taky nelíbí..
      Ale za mě palec dolu anonymce se zdravým suchem :D :D :D

      Vymazat
    4. Ty voe, co to tady meleš :D :D :D pomoc!:D

      Vymazat
    5. Anonym palec dolu a zdravy sluch :D Mě se svetr náhodou líbí moc- aspoň není fádní a móda je hra!

      Vymazat
  19. ten papoušek mě bude strašit ve snech :************* miluju te

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě taky. Je vážně strašidelný. ;-)

      Vymazat
  20. Mne se, Peto, libis vzdycky! Svetr je super-roztomilej a krasne ti k tomu ladi rtenka.

    OdpovědětVymazat
  21. Řekla bych, že Ti úplně nesluší příliš rovné vlasy.

    OdpovědětVymazat
  22. Kalhoty jsou úplně boží Peti....

    OdpovědětVymazat
  23. Pekné :) ale tie topánky Peti už nie ... nepáčia sa mi a tebe zoohavujú nohy :)) inak je to kráásne :)

    OdpovědětVymazat
  24. Ty boty jsou úžasné...:D)) Jdu na ně mrknout na net...akorát nevím jestli bych je natáhla přes lýtko...Petra

    OdpovědětVymazat
  25. Jak dvacítka :) na outfit bych já asi nevsadila, ale tobě to sluší jako vždy :))

    OdpovědětVymazat
  26. Zdravím,
    svetřík je super a taky moje krevní skupina. Moc Ti sluší a nemyslím si, že by to byla módní minulost. Kalhoty jsou diskutabilní, jelikož, jak píšeš, aby vypadaly fajnově, musí sedět, jako druhá kůže, což se moc nepovedlo. Většinou žasnu a smekám, dneska si bohužel žádnou inspiraci neodnesu.

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj, svetr bych asi volila spíš k džínám a teniskám, zkrátka k nějakému volnočasovému outfitu. Jinak já se svetrem problém nemám. Nerada se beru vážně, pár takových kousků taky mám. Tohle je prostě taková sranda, proč ne :) Je fakt, že jsem teda o dekádu mladší, takže se to asi snese líp, ale nevadí mi to ani na tobě. Nepohoršilo by mě to asi na nikom :) Hezký den!
    Magda

    OdpovědětVymazat
  28. Svetrík vyzerá roztomilo, pekný outfit. :-)
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
  29. Za mě až moc koženkové. U těch bot si pořád nějak nemůžu uvědomit, jestli se mi líbí nebo vlastně nelíbí, ale ty je máš podle všeho ráda, tak je klidně nos. :)

    OdpovědětVymazat
  30. Svetr je parádní, stejně jako líčení a vlasy :) Kalhoty ti taky sednou (jinak se mi kožené zas až tolik nelíbí), jen ty boty... Každopádně ti to celkově vážně moc sluší :) S těmi druhými kozačkami (tuším z CCC, na vysokém podpatku) by to bylo ještě lepší :)

    OdpovědětVymazat
  31. Miluji ten svetřík! Moc ti to sluší Péťo, krásně sladěný outfit! Kristýna

    OdpovědětVymazat
  32. Ty boty jsou odporný -_-

    OdpovědětVymazat
  33. Nádherný makeup, krásné vlasy, svetr oukej, i když tyto ,,dětinské" vzory nenosím. Kalhot jsem se bála, ale nakonec vypadají parádně, co trochu kazí look jsou ty divné kozačky, nějak to prostě není ono.

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj, dneska se to nějak nepovedlo :-( Svetr je sice roztomilý, takže proč ne, ale ty boty (které jsou v mých očích hrozné samy o sobě) se k těm kalhotám, tak nějak nehodí. Ale proti gustu... :-)
    A pominu-li oblečení, tak ani ten zbytek se dneska nepovedl :-( Vlasy jsou šílený...aspoň na fotkách vypadají. Make-up jednoduchý, ale přesto, že máš vždycky krásné a krásně nalíčené oči, dnes vypadají zapadle, otekle, unaveně. Dneska z Tebe zkrátka nezáří ta pozitivní energie a krása jako jindy.
    Ale každá/ý z nás je holt někdy unavenější než jindy... Tak pěkný předvánoční čas a odpočívej :-) Ať nám dlouho vydržíš :-)))
    Andrea

    OdpovědětVymazat
  35. A mně se ten svetřík líbí. Je mi 20 a dalo by se říct, že jsem z mnoha roztomilých věciček nevyrostla :D Takže mně příjde moc hezký a tobě sluší :)

    OdpovědětVymazat
  36. Vím, že tohle je outfit post, ale mně se vlastně nejvíc líbí, že tvá rtěnka ladí s Mírovo svetrem (kterej je prostě boží!). Byl to účel nebo náhoda :)?

    OdpovědětVymazat
  37. Svetr se mi moc líbí, ale nějak mi nesedí ty koženkové kalhoty s těmi kozačkami :)

    OdpovědětVymazat
  38. Co se týče svetříku, tak ten bych v obchodě určitě přešla, ale tobě tak nějak sluší, sedí a vůbec mě neuráží :) Díky své štíhlé postavě si můžeš dovolit i koženkové kalhoty. Naopak se mi nelíbí kozačky (a to tak, že vůbec :( ), ale to je věc vkusu a kdyby se všem líbilo to samé, byla by to nuda!

    OdpovědětVymazat
  39. Tak me se treba zrovna ty boty hrozne libi :)

    OdpovědětVymazat
  40. Momentálně prožívám spíše minimalistickou fázi, takže tuto zimu bych si takový svetr asi nekoupila, ale jinak je fajn :) Btw, na sovičkách jsem taky ujížděla :D

    Ráda bych vás pozvala ke mě na blog na adventní giveaway o náhrdelník z Lindexu :)
    odkaz tady: Pieces of FRECKLED style GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  41. Péťo mně se outfit líbí, jen těm botám z boku nemůžu přijít na chuť :/ A s těmi cli-iny nesouhlasím. Náhodou vůbec nebijí do očí. Až když jsem si to přečetla tady v komentářích, tak jsem si toho všimla, ale jen u jedné fotky :-)

    OdpovědětVymazat
  42. Svetr super, ale nemuzu prijit na chut tem botam.. Podle me ti moc neslusi..urcite by si nasla lepsi kozacky..:-)

    OdpovědětVymazat
  43. No ty boty jsou strašný...To se nezlob..:) Svetr s papouškem žeru, ale nemůžeš si vzít lesklé kalhoty a k tomu stejný styl bot. Vypadá to děsivě.. K tomuhle sis měla vzít třeba modré džíny a nějaké conversky nebo vansky :)

    OdpovědětVymazat
  44. ty boty a ten svetr jsou bozi ! :)
    Check my blog YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
  45. svetr pěkný na doma, kalhoty se dají i když si nedovedu představit, že bych je nosila (jak to napsat správně- málokdy vidím někoho komu sluší- na hubených mi příjdou slizký na baculkách nevkusné), boty katastrofa, to jsem psala už minule. Ale neuraž se, protože dohromady ti to všechno odpustím je proto, že si to ty a když se mi jednotlivé kousky nelíbí, tak tobě to prostě sluší i v pytli od brambor :-D Jen mě zajímá, že třeba vůbec nenosíš ty kozačky Lasocki, co si měla v nákupech na zimu, přitom ty jsou boží, hnedka jak jsem je viděla pádila jsem si je do obchodu koupit i když peněženka teda zaplakala, ale pro mě jsou supr pohodlné, jak kdyby neměly ani tak vysoký podpatek. Právě se divím, že častěji nenosíš ty, než tyto antisexuální, promin :-D

    OdpovědětVymazat
  46. hahaha Míra vyzerá s tými fúzikmi (knírkem) ako Poirot! :DDD ešte cylinder a paličku. inak super, máte obaja úžasné svetre, ja som rozhodne za "bláznivé" a veselé vzory. "kožené" nohavice ti podľa mňa skvele padnú, robia ti peknú postavu, na rozdiel od tých kozačiek teda. ale inak je to milé :)))

    OdpovědětVymazat
  47. Zdravím Peti, jsem většinou jen taková tichá obdivovatelka Vašich příspěvků a snažím se si názory nechat pro sebe - nevidím důvod proč by Vás měli zajímat :D jen jak Vás již delší dobu sleduji, říkám si jestli to občas opravdu myslíte vážně, protože nechápu jak se můžete vyzivat v tolika různých stylech a ještě je mezi sebou kombinovat. Opravdu tomu nerozumím a dnešní outfit je toho prikladem. Tolik krásných kousků, ale prostě to k sobě nejde ani omylem. Vypadáte jak slušná studenka, kterou právě nekdo vyrušil pri prevlekani za rockovou hvězdu. Byla bych rada kdyby jste to nebrala jako nejake hateovani, nebo urážky - je to čistě můj názor a jak sem již psala nemusí Vás vůbec zajimat. Jen si myslím, že i Vam by více slušelo alespoň trochu nějaká souladnost jednotlivých stylů. Přece jen jste krásná žena a sluší Vám téměř vše, ale toto asi neni ta prava cesta. Doufám, že se nezlobíte a přeji Vám hezký den a spoustu dalších úspěchů. Pavla

    OdpovědětVymazat
  48. Dobrý deň Petra páčia sa mi svetríky čo máte z Newdressu, tiež by som si chcela objednať, ale chcela by som sa opýtať ako ste spokojná s kvalitou ?
    Vopred ďakujem za usmernenie.
    Ivana

    OdpovědětVymazat
  49. Boze, Petooo si uzasna :-***** Nechapu ty zensky komentare :D To je hrozny zavist :D Ty je musis hrozne stvat svou krasou.
    Kozeny kaloty na nadhernych stihkych nohach a stakovym sexy zadeckem je luxus! Muj pritel to miluje mkuci taky. Ale spis bychk nim volila štekle a to by sis teprve vyslechla!:D tady sem snad komentuji jen zavistivy tlust machny bez vzkusu po 3 detech.

    OdpovědětVymazat
  50. Ten svetr je super vtipnej :-D Asi bych si ho sama nakoupila, ale na tobě vypadá hodně dobře a sluší ti :-)

    Kalhoty ani boty se mi nelíbí - připadá mi, že obojí je ti velké a nesedí ti :-(

    OdpovědětVymazat
  51. Svetr je super!!! Ještě jsem podobný snad na nikom neviděla :) a Mílův svetr je taky boží! Akorát se mi moc nelíbí ty kozačky. Ale celkově se mi nelíbí tenhle typ, takže to je jen můj názor. Moc ti to sluší Péťo :-*

    OdpovědětVymazat
  52. Bože, vždyť ty boty jsou luxusní :D hned bych je brala :))) a krásné vlasy :)))

    OdpovědětVymazat
  53. Dobrý den, Petro,
    ačkoliv tento outfit není mým šálkem kávy, tak Vám musím vyseknout poklonu. Jako vždy Vám to sluší. Co ale obdivuji, je Vaše neskutečná trpělivost. Co zde některé čtenářky píší, je neuvěřitelné a snaha se Vás dotknout za každou cenu a něco vytknout je z příspěvků cítit na sto honů. Doufám, že si z toho nic neděláte.
    Jak někdo může napsat cosi o barevném typu, oteklosti a podobně? To je snaha urazit za každou cenu, vždyť jste jasně napsala, že fotky jsou více žluté, jak tedy někdo může posuzovat barevnost líčení a vhodnost k Vašemu barevnému typu? To stejné s vlasy, všimla jsem si, že Vám čtenářky vlasy často chválí a kdybyste nenapsala, že jste se ostříhala, tak se Vás budou ptát, jak to děláte, že máte tak krásné a dlouhé vlasy. Ale když přiznáte, že máte clip in, hned se do Vás navážejí, že je to příliš vidět. Přitom barva i textura vlasů zcela splývá a koresponduje s Vašimi a poznat to skutečně není.
    Děkuji Vám za každodenní inspiraci a nenechte se otrávit jedovatými a závistivými příspěvky, co děláte, děláte dobře. I když se s Vámi v oblékání nebo líčení někdy neshodnu, tak vždy na fotkách i videích záříte a předáte mi dobrou náladu.
    Přeji mnoho spokojených čtenářů (také) Petra

    OdpovědětVymazat
  54. Proč ne... Ale umíš to i lépe :-)

    OdpovědětVymazat
  55. Já se těším, až si Peťa vezme svůj nový "párty outfit", který vybrala nedávno a ve kterém vypadá jako jeden z andílků VS :-) To se vsadím, že bude i nějaká prasklá cévka, to anonymové vyletí z kůže, protože ten je opravdu HOT!!
    Už aby byla příležitost :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se také těšíme, ale u ní aspoň s pořádnou pushupkou, ať poznáme předek ;-)

      Vymazat
    2. Jenže andílkové kromě štíhlé postavy musí mít i ten oheň a charisma...prsa ne, dneska jsou push-uky na neuvěřitelně vychytané úrovni. Ale ten oheň. bez umělých řas příčešků s elegantním clip názvem...ten oheň, víš?
      Ty ho ve své ženě vidíš, za to smekám. To není myšleno ironicky, ale upřímný obdiv. Málo chlapů dává najevo cit.
      Ale ty Tvé reakce nadupané ironií a humorem mají někdy opačný efekt.

      Vymazat
    3. Komentáře jsem nečetla, ale přijde mi trapné, jak se tu pod každým článkem angažuje manžel... Chtělo by to trochu zklidnit :-D Nebo z toho tady bude zachvili odboj dvojka

      Vymazat
    4. Vás to teda nějak rozohnilo :D Vždyť sem jen napsal, že bude kočka k sežrání (ostatně vaši manželé/partneři vám to potvrdí) ale jestli to právě nebude ten problém...
      Jinak poslední anonym sám sebe usvědčil ze lži, styl "nečetla sem, ale vím" ;) na tom chce ještě zapracovat.

      Vymazat
    5. je ale nad roztomilou naivitou anonymky, ktera si mysli, ze modelky jsou 100% prirodni jsem se opravdu zasmala :) Prave tam probihaji nejvetsi upravy zevnejsku vcetne vychytavek jako umele vlasy, rasy, pricesy, silikonove vlozky do podprsenek atd :)

      Vymazat
    6. Fááááákt?
      Petro, proboha, to ví všichni. Mě přijde roztomilá i Tvá reakce, že si o někom myslíš, že to neví:-)
      Spíš bylo myšleno, co ta modelka vyzařuje. Ne, co na sebe přilepí.
      A pro Míru, ne všichni jsou na stejný typ žen a ne všichni uvažují stejně jako Ty. Ale to určitě víš.

      Vymazat
    7. "bez umělých řas příčešků s elegantním clip názvem" citace z komentáře, tak asi neví

      Vymazat
  56. Jééé, tak já půjdu asi opačně :). Ač to mám stejně jako vy, nej je sova, pak jsou další druhy ptactva, tento svetr bych si nekoupila:), ale od bot k pasu úžasné. Boty vám sluší, jelikož máte štíhlé nohy, kalhoty sedí jak ulité - jsou to kalhoty ne legíny, pokud zde někdo poukazuje, že nepřiléhají. A v tomto případě ani nevypadá zle ta totožnost materiálů (kalhoty, kozačky). Zkrátka, sekne vám to. Příště třeba nakombinovat se svetrem výrazné barvy, masivní náhrdelník v černé....vy to umíte.

    OdpovědětVymazat
  57. moc ti to sluší,moc se mi líbí svetr a boty

    OdpovědětVymazat
  58. Sluší ti to moc. Můra je jak úchyl, to je klasika, to bude asi nějaký můj osobní problém, ale ty jsi opravdu krásná a sluší ti to velmi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ja vzdycky myslela, ze uchyl je Průša :D

      Vymazat
    2. Tahle netolerance k ostatním je hrozná! To, že mám pod džínami růžová tanga s krajkou a nápisem "Mira´s Kingdom", které ani nejsou na fotce vidět, přece hned neznamená, že jsem úchyl !!!

      Vymazat
    3. Anonyme ty by sis mel dat do huby granát nebo ji umyt mydlem. Nikdo tady neni úchyl

      Vymazat
    4. =D =D =D já myslím, že jsi príma =D

      Vymazat
    5. Komentár Mira je super !!! palec hore :) pobavila som sa ... Ivana

      Vymazat
    6. Míro :D :D :D

      Vymazat
  59. Já jsem na druhé straně, líbí se mi jen kabelka:-D

    OdpovědětVymazat
  60. Vypadáte tam s Mírou jak matka se synem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Boze muj. A jak vypadás ty s partnerem? Bibi

      Vymazat
  61. Svetr je super :) takovej pěkně veselej. Kožený kalhoty/ legíny se mě líbí, sama mám jedny, který jsou teda kožený jen zepředu a zezadu normálně jako legíny :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  62. Ženský vy jste FAKT praštěné. Jakej úchyl, jaká klasika? Matka se synem, co jsou to za h*vna ? To není normální toto, jakou v sobe máte zášť. To jste opravdu tak nešťastné a zakomplexované? Páč každý kdo je se sebou vyrovnaný nemá potřebu být tak jedovatý. Poukazujete jen na sebe.
    Péťo sleduji Tě už pár měsíců a fandím Ti. Ikdyž ne vše co si vezmeš na se mi líbí ale tom to je. Každá jsme individuální a to je ta krása, ta různorodost. Za to se mi ale líbíš TY jako sobnost,Tvá, duše. Jsi moc fajn. Krásná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omlouvám se za chyby, psala rychle a nezkontrolovala jsem si to.

      Vymazat
  63. Krásný svetřík a máš tady moc hezké vlasy, rovné ti moc sluší :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  64. Sveter je milý, myslím, že zima a Vianoce sú aj o vtipných pohodlných svetroch. Nie každý ich vie nosiť a ty áno. Treba to dobre skombinovať, aby toho nebolo príliš a ty si to zladila s jednoduchými basic vecami.
    Mne sa nepáčia jedine čižmy, tá spodná časť je taká široká, deformuje to nohu. Vlasy super, som sa až začudovala, že ti tak narástli, ale už čítam že sú to clip in. Svedčí ti to :)

    krasavnutri.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  65. Připadá mi, že paradoxně (navzdory tomu svetru) dnes vypadáš jaksi starší. Přičítala bych to tomu celkově laděnému žlutému tónu fotek, v důsledku čehož Tvůj studený typ jaksi zapadá, jako bys nebyla úplně zdravá.
    Já mám třeba světlou pleť s dost výrazným modrým podtónem, a jakmile bych si k obličeji dala něco v nevhodném barevném odstínu, hned vypadám nemocně: jak ten studený modrý podtón pleti s teplou barvu oděvu u obličeje složí zelenou... je to logické.

    OdpovědětVymazat
  66. Když tak koukám na ty asi prodloužené vlasy, napadlo mě, že by Ti mohly slušet vlasy v délce těsně pod ramena, určitě by Tě to vizuálně omladilo. Ale v žádném případě nestříhat ofinu nebo se pokoušet vlasy zesvětlovat, to by mohlo dopadnout i tragicky a neslušelo by Ti to.
    Výrazně studené typy to mají složitější s výběrem vhodného odstínu přelivu nebo barvy na vlasy, protože většina jich hází teplé tóny (moje vlastní zkušenost). Když už existuje něco "iced", pak je to snad jen nějaká tmavá hnědá. Lze to trochu pořešit u značek či druzích barvy / řad, které mají v nabídce i stříbrnou (je to ale spíš vzácnost), protože pak to lze smíchat s jinou vhodnou barvou z téže řady (nikdy nemíchám různé řady, nebo dokonce značky, to by mohlo skončit moc špatně) a výsledný odstín je pak docela pěkný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. diky za tip,ale vlasy si nebarvim

      Vymazat
    2. Vím, užs jednou povídala, že si vlasy nebarvíš, ale když jsi tu měla blond paruky, tak Tě některé čtenářky nabádaly, abys šla do blond i se svými vlasy. Mám to pořád na paměti a taky znám dost holek a žen, které si zesvětlovaly své tmavé vlasy a dopadlo to ve většině případů špatně, tak aby ses nedala některými, co Ti radí, zviklat a neuškodila sis, Tvoje přirozená barva je nejlepší.

      Vymazat
    3. Dekuji, to se neboj, ze bych sla cela na blond, to u me ted urcite nehrozi. Take bych se bala znicenych vlasu a hlavne se citim dobre ve sve prirodni barve :).

      Vymazat
  67. Já bych si nechala líbit nějaký opravdu pěkný svetr třeba s ananasem

    OdpovědětVymazat
  68. Ty boty jsou hrozný, ale jinak jsi moc krásná a ten svetřík je parádní :-)

    OdpovědětVymazat
  69. svetr je božovskej, mnam ten chci! :D co se kožených kalhot týče odrazují mě metalový zpěváci a díl přátel, kde je měl na sobě ross a tak se mu zapařily nohy, že je nemohl ani oblíknout ani svlíknout :D neříkám, že se mi na ostatních třeba nelíbí, ale ten materiál mě děsí :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je fakt, když tak o tom přemýšlím, tak to musí být nějaká umělina, a kdo ví, čím může být napuštěná...

      Vymazat
    2. na Rosse jsem si vzpomnela taky :D,ale jinak myslim, ze to bude mytus. Ono to totiz neni zevnitr hladke jako zvenku,ale takove plysove, takze se to na nohy nelepsi a sundat to jde uplne stejne jako jakekoliv jine kalhoty :).

      Vymazat
  70. jo a mírův svetr je taky skvělej!

    OdpovědětVymazat
  71. Ty boty opravdu ne, ale jinak super. Jsi krásná ženská! :)

    OdpovědětVymazat
  72. No, Peti, Tobě fakt sluší asi všechno:-)
    Já si sice na sobě ani jednu z Tvých věcí neumím představit, ale jak říkám - seš v tom kočka a vypadáš na dvacet!:-)

    Jo a mimochodem, závidím, že normálně musíš kalhoty zkracovat. Sama mám podobnou postavu jako ty, jen k tomu měřím přes metr osmdesát a sehnat na mě kalhoty (ještě s mou averzí k nakupování), který by mi nebyly úplně krátký, je fakt záhul. Když občas, asi tak jednou za dva roky, nějaké najdu, dojme mě to víc jak DiCaprio na dně oceánu... :D

    AB, http://asexualuv-denicek.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můj problém je opačný: všechny kalhoty musím zkracovat a v pase dost zabírat. Naštěstí mám pár letitých kalhot s normálním, úzkým pasem, které pořád ještě drží. Nové takové nejsou k sehnání, budu nucená si je na sebe šít (naštěstí jsem ještě ze staré školy, v níž byly takovéto dovednosti pokládány pro dívky za užitečné).

      Vymazat
  73. Ahoj Petka, velmi ti to pristane, make up, kozenne nohavice aj ten svetrik sa mi paci, ja by som si ho kludne obliekla ja mam prave take kusky velmi rada a jedneho tucana som mala na tricku, len skoda, ze sa mi spralo a musela som ho vyradit. Ja som ho uplne zboznovala. Bohuzial musim suhlasit s vyssie, ze tie kozenne boty k tym kozennym velmi nejdu, skor tie opatky by som volila, ale zase toto iste robim aj ja dam do outfitu nieco co kazdeho poburi a ja sa potom na tom dobre bavim. ;) tak dufam, ze aj ty s Mirou sa tam niekde chechtate na tychto prapodivnych komentoch. :D

    OdpovědětVymazat
  74. Já pokud bych třeba takový svetr navrhovala, tak bych určitě nedělala papouška oranžového nebo červeného, ale základní barvou by ten můj byl zelený a pak bych jako doplňující barvy použila třeba žlutou a modrou nebo modrou a červenou – prostě bych si předtím prostudovala fotky opravdových papoušků, aby i ty stylizované na svetrech byly aspoň barevně reálnější. Takhle by někoho mohlo i napadnout navrhnout papouškovi barvu růžovou nebo fialovou... a byl by to děs.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bože, kde ty připomínky lidi lověj... vždyť je to STYLIZACE! a když už bychom chtěli mít přírodopisně věrně vypleteného papouška, tak těmto barvám odpovídá ara arakanga - takže klid, jeto Ok :)))

      Vymazat
  75. Dobrý den Petro, líčení se mi líbí, ale outfit za mne ne.-)

    OdpovědětVymazat
  76. Dekuji vsem za komentare, zvlaste pak tem, jemz v prevanocni horecce zustal mozek nepovaren, jelikoz z nekterych komentaru tady mam pocit, ze na nekoho uz je toho asi moc :D.

    OdpovědětVymazat
  77. Ahojky OOTD je moc pěkný.Ten svetr je fantastický a rtěnka je k němu báječně zvolená.Akorát se mi nelíbí boty.Ale jinak je outfit povedený. Barča
    P.S.Ty vyžehlené vlasy ti moc sluší :).

    OdpovědětVymazat
  78. Nelíbí se mi boty ani kalhoty. Dnes ani líčení, ta rtěnka je přímo strašidelná. Jindy ti to sluší víc.

    OdpovědětVymazat
  79. KRÁSNÁ !!!
    Mně se prostě líbí tento celek. Peťa jako vždy krásná, nevšední. Palec hore!

    OdpovědětVymazat
  80. Ten svetr je skvělej!! A celá kombinace je krásná, moc ti to sluší (jen bych změnila kabelku a boty, protože prostě nemám ráda tyhle inspired čínské věci), ale co se mi líbí uplně nejvíc je make-up :)

    OdpovědětVymazat
  81. Kalhoty a boty,..nevím nelíbí se mi to na tobě,ale co musím vyzdvihnout jé krásné líčení rtěnka je báječná a moc mi k tobě sedí. Je taková veselá stejně jako ty. Prostě ty boty a kalhoty,..já nevím mě se to nelíbí,hlavně ty boty,..:/

    OdpovědětVymazat
  82. Mě se ten svetr vubec nelibi ja bych si ho na sebe nevzala a to mi ještě nebylo 18! :D kožené kalhoty jsou super nechápu ty lidi co říkají že jsou lacine přitom je nosí vsechny rockerky a metalisti ;) vse ok až na svetr....

    OdpovědětVymazat
  83. Hezké, kdybych na mĕla postavu jako ty, určitĕ bych si to vzala. Svetr bych si vzala určitĕ. Moc sluší <3 :-)

    OdpovědětVymazat
  84. Líčení i outfit se mi líbí akorát bych příště zvolila jíne boty.Jinak vlasy a make up se povedl. <3

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!