OOTD - plaid everywhere

by - 20 prosince

Krásné sobotní dopoledne vám všem,

 
zdá se, že podzim nám chce vynahradit to šedo, co panovalo v poslední době a teprve teď, před Vánoci, nám ukazuje svou vlídnější tvář, která zvolna přechází do jara.  A to až tak, že se nám zase začíná zelenat tráva a pučet stromy a naše kočka je tak zpitomělá, že začíná zase trávit více času venku a noční mejdany dospává přes den v pohodlí domova, což dělává vždycky zjara.
No, co se dá dělat, těšila jsem se na bílé Vánoce nebo alespoň zamrzlý rybník, ale toho se evidentně nedočkáme. Já vám nevím, ale letos nějak nejsem ve vánočním módu, nechci si tu stěžovat na počasí (ok, pozdě ☺), ale vůbec nedokážu pochopit, jak se do vánoční nálady dostávají tam, kde mají třeba 30st. Vím, vím, člověk si zvykne, ale přesto, já považuji za ideální alespoň nějakou nadílku sněhu a ledu. Tak mě napadá, slavili jste někdy nebo snad slavíte pravidelně, Vánoce někde v teple? Já si umím představit opustit ten předvánoční blázinec a někam do teplých krajin odletět a vlastně celé Vánoce sabotovat, ale to je něco jiného, než když je jaro u nás ☺......u nás to teplo na Vánoce prostě nechci.
No nic, k outfitu. Tuhle košili jste viděli už asi milionkrát, minimálně letošní podzim dvakrát, ale vězte, že jsem ji měla na sobě mnohonásobně vícekrát. Miluju kostky a zvláště v této barevné kombinaci tmavě modré a studené červenovínové. Pro můj barevný typ naprosto ideální! Dnes jsem relativně sportovní košili doplnila výrazným náhrdelníkem, který k ní stylově zdánlivě nejde. Já jsem ale tuto kombinaci viděla kdesi na netu a ohromně se mi zalíbila. Přijde mi to šik a zajímavé a rozhodně to tak občas hodlám nosit.
Košili jsem doplnila jednoduše černými kotníčkovými kozačkami a slimkami. Na košili jsem nahodila lehčí kabátek, který mám již několik let. Je z HM a pořád se mi moc líbí! Tentokrát jsem ho doplnila kostkovaným obrovským šátkem a kloboukem. Jak vidíte, kostky u mě vedou, dokonce jsem letos sehnala v HM sukýnku, kterou jsem sháněla již několik let ☺. Tento vzor mám ale ráda celoročně, v létě zase bezvadně ladí do "kovbojského" stylu.
Černá úplně jednoduchá kabela je perfektně praktická. Má totiž po stranách zipy, které když rozepnete, zvětšíte tak vnitřní objem, takže dovnitř se vám toho vejde opravdu hodně, třeba i menší nákup. Což já velmi oceňuji.
Makeup a vlasy jsou také úplně jednoduché, výrazná rtěnka long lasting od Dermacolu v odstínu č. 07 a klasická černá linka na horním víčku. Dala jsem si ale záležet na rozjasnění obličeje a dokonalé pleti, což z fotek bohužel vůbec není vidět, ale plánuji na toto téma tutorial, protože jsem začla konturovat a rozjasňovat trochu jinak a věřte, že to udělá s obličejem zázraky a tak se o to tajemství musím s vámi podělit.
 
Přeji vám pohodový předvánoční víkend a zítra se těšte na vánočně laděný oddechový tag ♥.
 

 
boty - Persunmall
džíny - HM
košile - Sheinside
náhrdelník - Lindex
kabát - HM
šátek - Newdress
klobouk - HM
kabelka - Choies
hodinky - Jet Set
 







 
foto a postprodukce: Miroslav Čížek
 

You May Also Like

47 komentářů

  1. Musím víc než souhlasit, to počasí poslední dva dny je vážně zajímavé :D:)
    Hrozně se mi líbí ta košile, takové miluju :)

    OdpovědětVymazat
  2. Za mě paráda, košile ti sekne! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta košile je nádherná! Moc ráda je nosím a takovou si určitě pořídím :-) Skvělý outfit jako vždy ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Za maxi šála s červeným kabátkem+ klobouk- wow!!! Super!
    Všimla jsem si, že máš stejně "divoké" vlasy jako já. Mám je ještě delší, zřejmě stejnou kvalitu, takže nechat je "jen tak" rozpuštěné nikdy nevypadá ideálně :-( A taky se mi nechce je stajlovat každý den, takže culík to jistí :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc. Ano, máš pravdu, moje vlasy jsou prostě neupravitelné a to je mám tady prosím vyžehlené,ale vůbec mi nedrží rovné, hned se začnou kroutit a točit a poletovat :(.

      Vymazat
  5. Nádherně sladěné, ta barva košile a rtěnky ti moc sluší. Celý outfit na jedničku s hvězdičkou! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný, fakt krásný :) Ty musíš vždycky rozzářit ulici. Já všude vidím jen samou černou a tak :)
    Ten šátek není vyloženě můj styl, ale tobě to fakt sluší :)
    Jinak u nás dneska svítí sluníčko a nebýt holých stromů, tak bych si při pohledu z okna myslela, že je jaro.

    OdpovědětVymazat
  7. Moc se mi libi kosile a nehty se trpytkami.. A kabelka a vlastne vsechno :) Nikdy by me nenapalo kombinovat tak vyraznou kosili s vyraznym nahrdelnikem, ale vypada to skvele!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju hrozně moc, já viděla inspiraci někde na netu a také by mě to nenapadlo,ale zalíbilo se mi to na první pohled :).

      Vymazat
  8. Opravdu krásné barevně, tato barevná kombinace ti moc sluší. Překvapil mě ten náhrdelník, ale je k tomu opravdu hezký. Krásnývelký šátek,to miluju, a klobouk ti taky moc sekne. Jsi fajn a krásná ženská.

    OdpovědětVymazat
  9. Zvolila by som menšiu veľkosť kabelky..v opačnom prípade drobná postava pôsobí ešte drobnejším dojmom. Inak pekne :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji a ano, máš pravdu,ale někdy jsou ty extravelké kabelky prostě praktická věc :).

      Vymazat
  10. Ten šál je BOŽÍ - pro takové mám slabost + taky miluju tartan, kostky nebo káro :-). Jo, a podobný klobouk sháním už řadu let, ale mám asi divný tvar hlavy nebo nevím, že mi nikde neseděl :-/. Btw. vůbec nevypadáš "na tolik", kolik ti je!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju hrozně moc! U mě letos kostky také frčí, ostatně jako každý rok kolem Vánoc :D.

      Vymazat
  11. Ahoj Peti, moc si to sluší. Oba outfity jsou krásně sladěné a seknou ti. Mě se nejvíc líbí kabelka a šála. Jinak to počasí je zajímavé, ale spíš by mě překvapilo, kdyby byl na Vánoce sníh :). Salad by Leni

    OdpovědětVymazat
  12. Strašně miluji tenhle typ košil! Myslím si, že sluší snad každému. Perfektní outfit! :)) L.

    OdpovědětVymazat
  13. Tá košela je super ale ten šál je uplne dokonalý :)

    OdpovědětVymazat
  14. Moc krásná košile, takovou už dlouho hledám, skvěle ladí s rtěnkou. Nevím, ale když máš na sobě ten šátek a klobouk, tak mi strašně připomínáš kovboje :D

    OdpovědětVymazat
  15. Přidávám se k veškerým kladným komentářům, moc ti to sluší Peti, ta košile je božská :-).
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  16. S tím komentářem k počasí naprosto souhlasím! Bohužel letos zase nebílé Vánoce... Outfit se mi také líbí a jsem zvědavá na nové konturovaní a rozjasňování obličeje :)

    OdpovědětVymazat
  17. Wow, to je moc zajimavy outfit, ktery upouta pozornost!!! Ten kabat a ta sala k sobe suprove ladi (takova kombinace by me nenapadla a pritom to tak dobre vypada!) a ten klobouk je tresinka na dortu! Mam tento stejny kabatek z HM, uz take nekolik let, ale porad ho rada nosim! Jinak Vanoce ve 30ti stupnich vazne nejsou nic moc :-( Zazivam takove Vanoce jiz nekolik let, ale vazne pect cukrovi v 25ti stupnich je vopruz, zdobit stromek za melodie modliteb z mesity... No vanocni atmosfera nulova, ale i tak se snazim dum vyzdobit, aby alespon trochu atmosferu navodil. 24. pak slavime Vanoce siroko daleko jako jedini, ale i tak je nam dobre :-) Loni se dokonce 24/12 vdavala manzelovo setrenice, tady se neslavi, takze je to pro ne uplne bezny den, tak jsme tedy pozvani na svatbu odmitli, ze mame ty Vanoce :-D Takze spis nez do tepla na jih, bych "utekla" nekam do Norska, Svedska, Kanady, tam to musi byt ty prave krasne zasnezene Vanoce... LV

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to úplně chápu! Jak je člověk zvyklý na typicky české Vánoce, nejlépe právě zasněžené, tak to pečení cukroví a stromek v tom vedru, to musí být zajímavé :D! Ale zase tě může těšit, že v ČR letos také vánoční počasí není a zdá se, že nebude a než to bláto a šedo, tak to je lepší moře a 25st :). Užijte si nádherné svátky, přeji také vše nejlepší do nového roku a moc moc Ti děkuji za krásné komentáře a sledování ♥. Vždycky se na ně těším a jsem moc ráda, že jsem Tě ještě neomrzela ☺.

      Vymazat
  18. Milá Petí,

    kabátek s kloboukem a šálou je super, krásné vánoční barvy a Tobě to v tom klobouku ohromně sluší. Též miluji klobouky, čepice, bekovky, barety a moc ráda je nosím. Díky bohu, mám výhodu že cokoliv si narvu na hlavu tak mi sedí :-D Druhý outfit není můj šálek kávy. Sluší Ti to o tom žádná ale já tyto košile opravdu nemusím až mi jdou trošku i proti srsti :-D a taky mi košile vůbec ale vůbec nesluší.

    Co se týče Vánoc a sněhu, ano ano ano!!! Už snad třetí Vánoce říkám že si přeji pořádní sníh, zimu. Prostě ty Ladovské bílé Vánoce které si pamatuji z dob svého dětství, kdy každé ráno když jsem šla do školy obdivovala zasněžené koruny stromů, jaké krásné květy umí vykreslit mráz na oknech. Zima a sníh k Vánocům patří. Já miluji tyto svátky, jsou pro mě svátkem rodiny, klidu a pohody. Nehrotím je, nešílím s úklidem ( jelikož pečlivě uklízím celoročně tak proč bych měla gruntovat na Vánoce ), cukroví peče tchýňka a nakupování a balení dárečků si užívám. A k tomu tedy i miluji výzdobu bytečku, to mě strašně baví a na to se celý rok těším. A to těšení mi ty nebílé Vánoce trošku kazí. Už jsme říkali s manželem že budeme muset jet s dětma někam na hory jelikož pořádný sních si dcerka užila když jí byl rok, dva a možná tři a pak už nic a to jí bude v lednu už sedm!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hani,

      děkuju hrozně moc a máš pravdu, fakt ti čepice atd moc sluší, máš na ně prostě obličej, vždycky obdivuji u tebe na facebooku fotky, hlavně ty s dětmi, jsou super ♥.
      S těmi Vánoci mi mluvíš z duše! U nás se také žádné velké gruntování nekoná, také uklízím celoročně a myslím, že kromě přestavby a občas nevyžehleného prádla, zas takový bordel nemáme, takže je to ok :).
      Přeji nádherné a pohodové svátky a vše nejlepší v novém roce ♥.

      Vymazat
  19. Košeľa je eňo-ňuňo a už som veľmi zvedavá na to kontúrovanie tváre! :)
    PS: Sneh ale fakt nemusím! :)
    saveonbeauty

    OdpovědětVymazat
  20. Péťo, jojo počasí na prd, ale outfit je super!!! Ta šála ta si je!

    OdpovědětVymazat
  21. No teda vypadas nadherne.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Páni, Peťo, neskutečně Ti to sluší! Kombinace kabátku, šály a klobouky je úžasné, kéž by se takto oblékalo více žen :)

    OdpovědětVymazat
  23. Ta kosile se mi u tebe moc libi. A ta kombinace s tim nahrdelnikem, super ★

    Jinak pocasi posledni dny radej nekomentuji, vanoce mam rada bile se snehem. Jesteze mame v Olomouci takove krasne trhy, aspon tam na me ta vanocni atmosfera dychne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju hrozně moc! To my v JH toho moc nemáme,ale město ej vyzdobené docela pěkně :).

      Vymazat
  24. Těším se na to konturování. Vypadáš tak nějak zdravěji a lépe. Teda ne že bys předtím vypadala špatně, ale jak jsem dnes rozklikla fotky, hned mě praštilo do očí, že vypadáš nějak víc odpočatě, ale myslela jsem, že je to spíš barvama košile a rtěnkou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! No ono to bude možná i fotkami, jelikož Míra je tentokrát upravil dle sebe, já je tolik needituji a ty barvy jsou zde zářivější,ale povedlo se mu to :).

      Vymazat
  25. Péťo, vidím, že nás zachvátila stejná nemoc, zvaná "kostkománie" :D, kdybych měla někomu sbírku svých kostek ukázat, tak se asi hanbou propadnu :D. Tobě hrozně moc sluší, respektive, jak víme, tobě sluší vše, ale kostky ti sluší výjimečně moc, mohla jsem si na fotkách "vodřít voči" :-)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ájo, děkuju hrozně moc! No přesně, kostky jsou nej, hlavně kolem Vánoc. Tobě moc seknou, moc se mi u tebe líbila ta šála s kloboukem, ale ty vypadáš bezvadně ve všem, co si budem povídat :)!

      Vymazat
  26. PS. boží lak na nehty a překrásná kabelka i boty, krásný, jednoduchý design, to miluju!

    OdpovědětVymazat
  27. Krásný outfit! já teď přesně takový i s kloboukem nosím nejraději. Košili mám v burgundy barvičce z Takka. Na to konturování jsem teda zvědavá. A taky mi vůbec nepřijde, že jsou ve středu Vánoce, spíš to vypadá na Velikonoce ;)

    OdpovědětVymazat
  28. Perfektní košile, těch není nikdy dost...! :D :)

    OdpovědětVymazat
  29. Krásný outfit Péťo :) Krásná košile, boty i kabelka
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  30. Tvoje outfity se mi většinou nelíbí, ale ten celkový look s kabátem a kloboukem je super! :)

    OdpovědětVymazat
  31. Moc krásná košile!! Opět inspirující outfit....žádnou košili dosud nemám, jsem spíš na trika a topy....no navnadila jsi mě ;)
    Co se počasí týče, tak u nás celý víkend dost foukalo a ochladilo se, pršelo...bylo zataženo a tím, jak je "tma" i ve dne, o to více vyniknou všechna ta vánoční světýlka a výzdoby, takže já vánoce docela cítím :) a vám všem tady závidím sluníčko. U nás je i trošku toho sněhu :)
    Petra M.

    OdpovědětVymazat
  32. Děkuju hrozně moc vám všem za ohlasy a komentáře ♥!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!