❆ Purple - gold - turquoise christmas look ❆ | Fialovozlatotyrkysový vánoční makeup

by - 09 prosince

Krásný úterní večer,

další z  dílů předvánočních třpytivých tutoriálů je na světě. Dnes v netradiční barevné kombinaci, ale stále v krásných, zářivých a třpytivých odstínech. Fialová a vanilkovozlatá sluší na očích úplně všem, spodní linku si pak můžete odstínem přizpůsobit dle své duhovky. Já jsem sáhla po studené tyrkysové, na některém světle až do modra. Vy, kdo máte oči do zelena, můžete sáhnout po odstínu více do zelena, tmavovočkám naopak bude slušet temná námořnické modř.


↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701

lak: Sally Hansen gel lak Karat cake
 
použité produkty:
♥ Dermacol Satin base gold http://www.dermacol.cz
♥ Dermacol Truffle makeup č. 1
♥ Bobbi Brown tinted eye brightener light bisque
♥ NYC smooth skin powder
♥ Kardashian beauty bronzer Endless summer http://www.pinkpanda.cz
♥ Alverde Schimmer rouge secret rose
♥ Tha Balm Mary-Lou manizer http://www.thebalm.cz
♥ Dermacol Moon touch č. 18
♥ Maybelline Color tattoo matellic pomegranate
♥ Milani Runway eyes golden touch http://www.milanicosmetics.eu
♥ Milani Runway eyes aubergine
♥ Catrice Liquid meatl petrol pan
♥ Barry M Bold purple waterproof eyeliner http://www.pinkpanda.cz
♥ Essence Gel eye pencil blue lagoon
♥ Loreal color Infaillible goldmine
♥ Dermacol Star choise glitry
♥ Too Faced Better than sex mascara
♥ Dermacol mega lashes mascara
♥ řasy Petralovelyhair
♥ Ardell Lash grip
♥ Essence lip liner in the nude
♥ Astor lipstick heidi Sweety, Soft sensation Soft caramel
♥ štětce Real techniques Duo fiber limited edition http://www.pinkpanda.cz
 
music:
youtube music gallery
licence creative commons 3.0 http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/
 

You May Also Like

27 komentářů

  1. Opet nadherne liceni.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Super video :) Krásné barvičky :)
    http://svetkossmetiky.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezké líčení i nehtíky ! Peti já se tak nasmála u líčení očí,jak se tváříš :-) Dcera vyletěla z pokojíčku,co se stalo,že se tak zajíkám a prý moc se nesměj,ty děláš to samo :-) Jj, dělám ! Peti koupila jsem si tento make up od Dermacolu a úplně mně teče ! Dělá Ti to taky ? Děkuji Verča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Verco, makeup face dela kazdy :), ono se jinak nenalicis, treba u rasenky je to sranda :). Ja ti nevim, mne ten makeup tolik netece, nemuze to byt tim, ze treba neni promichany? Zkousela jsi tu lahvicku sejkovat?

      Vymazat
    2. Jj zkoušela a nic, teče to jak voda, steče to normálně ze hřbetu ruky :-( Přitom testr v drogerii byl super ! A trdlo jsem paragon vyhodila. No nějak si poradím, štětec od Tebe to bude muset zachránit :-) Verča

      Vymazat
    3. Tak to je zvlastni, ja ten makeup tak tekuty nemam, mam odstiny 1 a 2. To si rikam, zda to treba nemuze byt spatnym skladovanim v drogerii nebo nekde ve skladu :/. Ja mam ty makeupy primo od Dermacolu. No bojim se, ze kdyz to tak tece, ze stetec to nevythrne,ale mozna dat do dlane, natupat a pak natupat na oblicej tecky stetcem a krouzivymi pohyby rozetrit, to by mohlo fungovat. Ale je to zvlastni, jsi uz druhy clovek, co psal, ze ma tento makeup hrozne tekuty, tak by me samotnou zajimalo cim to je :).

      Vymazat
  4. Chci nosit třpytky a třpytivý stíny. Ale mně to všechno skoro hned popadá pod oči... :/ Co pod to dát hernajs.. Báze fakt nepomáhá. :) Nějaký lepidlo asi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lepidlo na rasy to udrzi urcite,ale zase to neni dvakrat prijemne :/. Essence ale ma nejaky tekuty fixator na trpytky a pigmenty,ale nevim, zda je to jeste v nabidce :(.

      Vymazat
    2. Já si pod hodně třpytivé stíny či pigmenty dávám nejdřív bázi, pak krémové color tattoo jako takovou "druhou bázi" a na ty to pak "příplácám" a musím říct, že to drží vážně skvěle - naopak mám občas problém to odlíčit (ještě že dvoufázové odličovače zvládají vše :D... )

      Vymazat
    3. Hlavně jestli ten fixátor vůbec funguje, že jo...
      Zajímavý je, že když ty třpytky popadají na tváře, tak z těch to už dostat nejde. :D
      Napadlo mě, že by to mohlo dobře držet i na hustějším korektoru. Ale to se mi zas slijou stíny do čárky... (mně jo).

      Vymazat
  5. Já nevím, ale mě se ty multibarevné oči zrovna moc nelíbí, méně je opravdu často více.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je jasne, neni to pro kazdeho, tak to se ti asi bude libit neutralnesi tutorial pristi utery :). Vzdy se snazim to stridat, aby si kazdy mohl prijit na sve :).

      Vymazat
  6. Když si představím, že bych si na horní víčka měla nanést tolik různých vrstev, asi by mi upadla – zkrátka bych se bála, že si tak můžu oči minimálně podráždit (zásadně si třeba nemaluju linku dovnitř oka, to považuju prostě za riskantní, nemůžu si pomoct, svých očí si cením). A ještě ty nánosy pak zase jiným přípravkem odličovat... Mám to nejspíš jinak: jsem spíš zastánkyní úspornějšího líčení (i co se týče očí), ostatně s takto barevně nalíčenýma očima snad jedině na maškarní, do práce či do města ne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, pojdme se zas a znovu na kosmetickem blogu divit, ze si nedam jen hnedy stin a rasenku :D. Pokud ty vrstvy neumis nanest tak,aby ti vicka neupadla, od toho je tu prave ten navod ;).

      Vymazat
    2. Mám alergii, nosím kontaktní čočky a nic mi neupadlo. Kde asi dělám chybu? Neví někdo? Možná bych neměla používat věci na to určené, ( oslepl někdo z alverdí řasenky a nebo z kajalu?), ale šťourat se v oku tužkou z tržnice za 10 kaček a už vůbec jí po každém použití okrouhat. Odlíčení provést nejlépe drhnutím ksichtu sprcháčem: Vona ta miceláka je celkem drahá, že jo...na nějaký krém se vykašlem, to jsou jen reklamy a tu vyrážku mám nevím z čeho.

      Vymazat
    3. Ještě co se týče líčení, pokud někdo ani z názvu videa a celého videa nepochopí, že se nejedná o líčení do města a na den, tak asi opravdu nebude problém na mé straně ;). Ale docela zajímavá je jiná věc. Zrovna v sobotu jsme se bavili s vizážistou Astoru o líčení českých dam a žen a ten prohlásil, že tak nudné líčení nikde ve světě nezažil. Že u nás se všichni všeho bojí, líčit se v podstatě neumí, ale mají potřebu hlásat, jak jsou za to přírodno a jednoduchost. Ve světě ženy o sebe mnohem více dbají a mnohem precizněji se líčí. Jenomže tady se radši řekne, že je to jak na maškarní, protože sama to neumím a tak radši práci druhému pomluvím. A to není o vkusu, ten má každý jiný a každému se něco jiného líbí, ale to není důvod urážet něčí práci, samozřejmě strašně hrdinsky anonymně :).

      Vymazat
    4. Upozorňuji anonymku, která se mě snaží pod tímto vláknem nadále urážet a rýpat a asi nemá co na práci, že stále posílá komentáře, že má smůlu, už jí nic schvalovat nebudu a také jí vzkazuji, že náladu mi opravdu nezkazila, jak se mylně raduje, na taková individua jsem bohužel zvyklá :). A můžeš přestat spamovat i pod vláknem u svetru s papouškem. Pro ostatní budiž vysvětlením, proč jsem zareagovala ostřeji, než běžně ;).

      Vymazat
  7. Tu tvářenku od Alverde mám, byl to dobrý kauf.

    OdpovědětVymazat
  8. Já bych asi vynechala tu spodní petrolejovou linku, ale jinak pecka :)

    OdpovědětVymazat
  9. Peti, nadherny tutorial! Kez bych si taky umela neco takoveho vykouzlit. Mohu zanechat konstruktivni ktiriku k videu, hehe? Takove ty popisky a ten nahled videa mi prijdou strasne kycovite. Moc prekombinovane. Marie

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné. Vánoční, sváteční.
    Pod některým z příspěvků jsem četla komentář, že někdo nesnáší Vánoce. Když jsem byla na střední, tak jsem také prožívala revoltu proti svátkům. Ale z dětství mám krásné vzpomínky plné pohody a teď se navracím k Vánocům s pocitem lásky, štěstí, pokory, klidu a voňavé atmosféry. MOC totiž záleží na tom, jak k nim sami přistupujeme. Stačí si z nich vybrat to krásné a vynechat to, co nechceme. Třeba davové šílenství po dárcích, které jsou kupované jen protože se musí každému něco koupit, nejlépe levně a výhodně. Takže záleží jen na nás, jaké máme Vánoce. My u nás doma krásné.

    Tak mne potěší každý vánočně laděný tutoriál na líčení. Takové líčení lze použít i na jiné příležitosti, třeba taneční vystoupení. Pro orientální tanec je to přesně to správné. A ještě se může přidat na výraznosti.

    Pohodu a vánoční atmosféru všem, co ji chtějí cítit.

    OdpovědětVymazat
  11. Člověk se až diví, proč chodí tolik žen jenon s hnědými stíny. Zvlášť když se bez předsudků podívá na Pétino video a zjistí, že je to vlastně primitivní:-). Dík za další inspiraci:-).

    OdpovědětVymazat
  12. Peti, krásné líčení! Chci se zeptat, neuvažuješ o permanentně prodloužených řasách? Máš s nimi zkušenosti? Já je používám už druhým rokem a jsem spokojená. Přišlo by mi asi zbytečné lepit si na každé večerní líčení řasy umělé....Evelyne

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Peťko, nádherné líčení a nevidím důvod ho nemít i na den. :-) Prostě WOW. Opravdu krásná kombinace barev. Určitě vyzkouším. A pokud bude slušet, je to na 24. jasná volba. Krásný víkend. Adel

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!