♥ Vítejte v mém botníku - moje sbírka bot ♥

by - 28 prosince

Krásný nedělní večer všem,

ačkoliv jsem předesílala blogoprázdniny, tak jsem našla v archivu jedno video, které jsem natočila už před nějakým časem na vaše přání. Berte to maličko s rezervou, protože botník ještě není ve finálním stavu, zrovna jsme ho v tu dobu čerstvě vymalovali a přemýšleli, co dál ☺.
Přeji pohodovou podívanou a hlavně užívejte zaslouženého volna ♥. A já se na vás těším příště, samozřejmě s tutoriály, pak bude následovat Lovely Top 10, Co jsem našla pod stromečkem atd atd....☺.

↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓


eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
facebook: https://www.facebook.com/petralovelyhair
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair
email: petra@lovelyhair.cz
P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
 
music:
youtube music gallery
licence creative commons 3.0 http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

 


You May Also Like

39 komentářů

  1. Paráda. :)) Tak třeba se do takovéhle zásoby taky dopracuju. Momentálně však můj botník sčítá 0 tenisek a čehokoliv podobného, takže u toho nejspíš začnu! Skvěle řešená spižírna!! :)) :P

    OdpovědětVymazat
  2. Na to, že botasky nenosíš ich máš dosť. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč myslíš, že je nenosím?

      Vymazat
    2. říkáš to ve videu :D :) že je moc nenosíš ;)) ale hezké boty:) Kristy

      Vymazat
    3. ale to bylo myšleno na běžné nošení, do města nebo tak, to je nenosím prakticky vůbec,ale hodně sportuju, takže jinak je nosím každý den ;)

      Vymazat
  3. Ahoj Péťo, máš pěkný botník a některé boty jsou skutečně krásné úlovky. Ale zase tolik bot nemáš (nemyslím to špatně :) ), musím se přiznat, že jsem tuto závislost podědila po mamince :). Na to, že jsem ,,vesnická" 26ti letá ženská tak mám přes 50 párů... :D a to hlavně lodičky, sandálky, baleríny a kozačky. Moje nejoblíbenější jsou barevné lodičky Catwalk, jsou pohodlné a krásné :)
    pa Bára

    OdpovědětVymazat
  4. Peti, takovej botník by se mi taky líbil :) Máš plno pěkných bot
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  5. hezkou sbírku bot máš :) akorát co mě zarazilo je, že máš přehly kozačky (nevím jak to jinak popsat). neničí se tak kozačky? a když si je pak nazuješ na nohu nejde ti vidět ohyb na kozačkách?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak ony nevydrží stát, to bych je musela vycpávat a pokaždé to vyndávat a to se mi nechce, jsou v pořádku, nic vidět není :)

      Vymazat
  6. Petro, nechceš si trochu zkrátit nehty? Dřív jsi je nosila kratší a vypadalo to mnohem líp.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nech si ty rady na leden ty zapšklá bramboro, teď jsou Vánoce.

      Vymazat
    2. já si je průběžně zkracuji, třeba ted je mám zase o něco kratší,ale přijde mi, že mým prstům a rukám více sluší nehty, které kousek přerůstají lůžko, cítím se v nich dobře

      Vymazat
  7. Kolik kdo má bot by mne ani nezajímalo, ale když takové video uveřejníš, ráda se na něj podívám, protože tě prostě ráda poslouchám a boty miluji.
    Zbožňuji boty. A především ty na podpatku. Nevím, jestli to je člověku dané, nebo je ovlivněn prostředím, ve kterém vyrůstá, ale moje babička si na pěkné boty potrpěla a i moje mamka. Vzpomínám si na dětství, kdy jsem dostala asi v jedenácti letech krásné zlaté kožené střevíčky na nízkém podpatku, abych si v nich mohla hrát na princezny. Byly jsem z nich nadšená, koupila mi je moje babička a dodnes na ně vzpomínám.
    Co se týká bot, do počtu jsme na tom přibližně stejně, já jsem si před pár lety musela dát pravidlo, že nebudu mít víc jak padesát párů bot, takže pokud si koupím nějaké nové, musím nějaké vyhodit. Takže díky tomu udržuji svůj botník ve standartním počtu. Upřednostňuji kvalitní kožené a to bohužel záležitost několika tisíc, ale párkrát jsem se "napálila" s levnějšími syntetickými z Deichmana a CCC, sice stály pod tisícovku, ale měla jsem je na nohou dvakrát. Po pravdě tě obdivuji, že některé sneseš na noze, mne připadají už od pohledu nepohodlné. Ale to máš velké štěstí, protože díky tomu si můžeš nakoupit spousty vzorů v podstatě za hubičku, snadno můžeš dokupovat a vyhazovat.
    Některé botičky máš pěkné, třeba ty semišky se špičkou a na štíhlém podpatku, to je taková pěkná klasika, co sluší, nevyjde z módy a líbí se i mužům. Pak ty prostřihávané kotníčkové s volnou špičkou a ty kontroverzní kozačky na klínku, co jedni milují a druzí nenávidí jsou designově velmi dobré. Ale to jsou právě dva typy bot, které se nemohou líbit většině, ale spíše jen fajnšmekrům. Já oceňuji kvalitu a také dobrý design. Mám ráda boty, na které když se podívám, vidím, že jsou kvalitní, pohodlné a ještě nápadité. Z těch pak "omdlévám" nadšením. Zbožňuji boty jako Carrie, asi tak.
    Slibuji si, že si jednou udělám radost a koupím si střevíčky od Manola Blahnika nebo Cesara Paciottiho, či jiného návrháře. Ale ne pro jejich značku, ale pro kvalitu a design.

    OdpovědětVymazat
  8. Ještě jsem zapomněla napsat, že jako blogerka si můžeš dovolit bot klidně i trojnásobek. Místo na ně máš, stačí jen přidělat poličky a bude se jim u tebe krásně bydlet.

    Ten správný krok v těch nejkrásnějších střevíčkách do nového roku 2015
    přeji tobě a všem ostatním čtenářkám!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gábi, moc děkuji za krásný komentář a úplně souhlasím, botník nebo i šatník jako Carrie, kdo by to nebral, že :D! Přeji vše nejlepší do nového roku 2015!

      Vymazat
  9. krásné video Peti :))

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Boty jsou moc hezké a nemyslím si že bys jich měla přehnaně moc. Závidím ti botky na podpatku, já si je bohužel při své výšce nemůžu dovolit (182 cm). Ve videu ti to sluší-máš moc hezky namalované oči a vlasy jsou super.

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Péťo,
    děkuji Ti za zvednutí nálady hned po ránu! Video ihned přeposílám svému příteli, aby viděl, že mých cca 40 párů bot je ještě v cajku, že jsou holky, co jich mají i víc (možná 60?).
    Máš pěkný botník, tak bych takový brala, ale v našem 1+1 jej není kam dát :0( Boty mám tedy po krabicích ve všech možný skulinkách a zákoutím bytu a někdy je těžké, na nějaké nezapomenout ...
    Měj se hezky a vše nejlepší do nového roku 2015!
    Šárka

    OdpovědětVymazat
  12. Teda nemyslím si, že jich je hodně. Já dlouho na boty moc nebyla, ale po 2 letech v Praze mám už slušnou zásobu. Mám hrozně ráda boty na podpatku, ale mám problém, že na mou "popelkovskou" nožičku jsou i 36 velké a tudíž se mi většina vyzouvá. Poslední dobou jsem si až moc zvykla na balerínky a některé mám i z dětského oddělení. :D

    OdpovědětVymazat
  13. Ráda bych byla maniak na boty, jenže mám hrozně úzkou nohu, takže jakékoliv lodičky, co nemají pásek přes nárt nebo kolem kotníku se mi prostě vyzoufaj. :-(( A bohužel těch lodiček s páskem nikdy moc není, když chci kožené... Je to vlastně typ boty, které nosím nejčastěji. Nebýt té nutnosti pásku, klidně si kupuju boty za pětikilo a střídala bych je, ale když musím mít ten pásek, tak jsem ráda, že ulovím jedny kvalitní, které pak nosím vlastně furt. :-( Můj sen jsou červené lodičky, ale s páskem je právěže vyhlížím každou sezonu marně...

    OdpovědětVymazat
  14. Máš moc hezkou sbírku, ale nepřijde mi, že bys jich měla nějak moc. Jen mě překvapilo, kolik máš botasek, když je skoro nenosíš. :-D A můžu se zeptat, jak jsi říkala, že doma cvičíš, tak co?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tenisky nosím právě hodně, jak jsi přišla na to, že je nenosím? A doma cvičím podle Jillian.

      Vymazat
    2. Myslela jsem, že jak jsi říkala, že miluješ podpatky a i outfity co sem dáváš jsou s podpatkama, tak jsem si tak nějak vyvodila, že tenisek moc mít nebudeš. Myslela jsem právě jen na to cvičení a nebo když se jdeš jen tak projít. Ani nevím jak jsem na to přišla. :-D A cvičení s Jillian ti vyhovuje? Mě přišlo, že mi z toho rychle rostly stehna.

      Vymazat
    3. Jojo, to mas pravdu, normalne, třeba do mesta a tak tenisky nenosim prakticky vubec, jrn výjimečně :). Ale sportuju kazdy den, takze jinak je vlastne nosim často, asi jsem se nevyjadrila úplně přesně :). Také je fakt, ze takové běžné nezajímavé outfity tricko, dziny, tenisky sem moc nedávám, protoze je jednak nenosim často a pak to nepovazuju za inspiraci, to nosi každý. S tou Jillan máš pravdu, je to účinné cvičení, ale ja kdyz bych to cvicils kszdy den, tsk mám taky takové natekle nohy.

      Vymazat
    4. Tak to je jasný, že sem nedáš jen outfit-tričko, džíny, tenisky. Já jsem Jillian cvičila jen chvíli, právě kvůli tomu růstu stehen. Teď cvičím podle Cassey Pop pilates a jsem spokojená. Ještě přemýšlím, že bych se začátkem hezkého počasí zkusila běhat, ale to nevím no. Jinak ty jsi úžasně štíhlounká, tak to máš asi lehčí.

      Vymazat
  15. Trapna stara opice. Takovy ten prestarly diblik slunickovy. fuj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těší mě opice, já jsem Peťa :-) Je milé, že jsi se představila, když zatím nemáš účet. Vítej a snad se Ti tu bude líbit!

      Vymazat
  16. Moc vám všem děkuji za komentáře a botám zdar ♥ ☺!

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj pekný blog , veľmi sa mi páčia tvoje videa prosím pozri si aj môj blog bude rada keď pridáš aj komentár :-) môj blog http://teresabeautyblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj!
    Ráda jsem se koukla. :-) Škoda že ve videu nejsou ještě ty baleríny a žabky aj. botky, co máš, aby byla sbírka kompletní.
    Pěkného silvestra! :-)

    Mouni

    OdpovědětVymazat
  19. bety, proč si nestojíš za svým názorem a hned se omlouváš? Vždyť to sama řekla ve videu čas 9:30....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář je snad na mě. Já se neomlouvala. Jen jsem napsala, že mě překvapilo kolik má Péťa tenisek. Vím, že ve videu to říkala, tak i proto jsem si to myslela. Ale tak je snad jedno kolik jich má. Nehodlám se tu kvůli tomu dohadovat, když je mi to stejně jedno...

      Vymazat
  20. Ty jooo! A já si vždy myslela, že mám velký botník :-) Asi budu muset na nákupy :-))
    PS. Šťastný nový rok! Těším se na den, třeba už v tomto roce, až budeš svým blogem vydělávat stejně, jako americké blogerky, moc bych Ti to přála! :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Velký botník? Krásné boty? Nevím, zda tento příspěvek Péťa myslela jako Silvestrovské zpestření nebo vážně. Sbírka takových hrůz, které by normální žena nevzala na sebe, se jen tak nevidí. Krásná je pouze obuv sportovní, jinak se vším do popelnice a obnovit. A majitelku taky i s manželem

    OdpovědětVymazat
  22. Krásna zbierka topánok :) zbožňujem topánky a hlavne ihličky - obdivujem tvoje čierne klasiky naozaj paráda :)

    OdpovědětVymazat
  23. možná to bude trochu bláznivý, ale přijde mi, že bys měla nějaké šílené množství bot :D jestliže si je nezničíš a všechny čas od času využiješ, tak to na tom bude třeba i líp než ten, kdo během sezóny dokáže zničit i dvoje boty - jako třeba já :D

    měj krásný nový rok!

    OdpovědětVymazat
  24. mě úplně překvapuje, jak tady většina píše, že tolik bot nemáš a že mají víc :D Já mám jako čtvery a to jsem jedny z nich dostala od přítele teď na Vánoce, protože jedny z těch tří jsem už onosila a trhají se a mám všechny značkové :D To je jako mazec... :D ale je fakt, že já vrážím zase peníze jinam, hodně utrácím za knihy, každé dva měsíce s přítelem nakoupíme knihy za několik tisíc :D

    OdpovědětVymazat
  25. To je teda sbírka. :-) Krásné kousky! Myslela jsem, kolik bot nemám... :-) Znáte Imeldu Marcos? Ta měla sbírku bot... Ale co je moc, to je moc...
    http://magazin.svetbot.cz/73-prokleti-vyjimecnosti-smutne-osudy-nejvetsich-sbirek-bot.xhtml

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!