Blogerka a drogerka #1 - co mě zaujalo v našich drogeriích?!

by - 29 dubna

Krásné středeční odpoledne,

dnes jsem tu s novým formátem videa, který vás, doufám, bude bavit tak jako mně. Vydala jsem se totiž do drogerie s kamerou a mrkla a ohodnotila novinky které teď momentálně v drogerii můžete najít. Určitě mi dejte vědět, zda se vám nápad na tento občasník líbí a co byste chtěli vidět příště.


↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓


natočeno na Olympus PEN.

šaty: Sheinside
lak: Rimmel Rita Ora Rain rain go away http://goo.gl/9WbtzI

eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
světýlka na pozadí: http://www.balldesign.cz



You May Also Like

42 komentářů

  1. Skvělý nápad! Tohle video bylo bomba :)

    OdpovědětVymazat
  2. Video se mi líbí, sama na blogu mívám pravidelně stejné posty s novinkami a akcemi z drogerie, akorát formou článků, ne videa. :)
    My Make-up Store

    OdpovědětVymazat
  3. Super video! Veľmi sa mi to páči :) Urobíš recenziu na ten Loreal Jelly? Veľmi by ma zaujímalo, či naozaj zosvetlí vlasy :) Inak ti to pristane ako vždy :)

    OdpovědětVymazat
  4. Wow! Zase úžasné video :o Jsi můj velký vzor a si úplně úžasná. Byla bych moc ráda, kdyby ses koukla na můj blog (www.lifestylebyribbon.blogspot.cz), protože by to pro mě moc znamenalo. :) Jsi úžasná a jsem moc ráda, že si tak úspěšná. Zasloužíš si to! :)

    OdpovědětVymazat
  5. tak tu si asi najkrajšia na svete :) a tieto vlasy ti neskutočne pristanú! a zaujímalo by ma či bude recenzia na ten zosvetlovač na vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  6. I love your style, personality and photos ! Love your work, keep going.
    Si skvelá Peťka, pozdravujem zo Slovenska :)

    Môj BLOG /KLIK/

    OdpovědětVymazat
  7. Super! Moc se mi Tvůj nápad líbí :). Aspoň jsem zjistila, co se teď prodává, jaké jsou novinky a nemusela jsem do DMka ani chodit :D. Ale i tak si tam zajdu moc ráda :).

    OdpovědětVymazat
  8. Moc povedené, díky za tipy, brzy vyrazím provětrat peněženku :-))

    OdpovědětVymazat
  9. Úplne super :-).....som rada že si to vymyslela a hlavne že vieš aj dobre poradiť....vidím že robíš pre nás veľmi veľa,za to ti vďaka......U nás je drogéria DM a 101,to neviem či tam tiež máte.....len u nás je ten problém v DM,že tie testery sú vždy buď úplne vybraté,celé upatlané,alebo chýbajú k tomu čísla,ja neviem ako niekto pri testovaní to tam dokáže úplne pokaziť,ja si trocha naberiem dám na ruku a poobzerám. Ja neviem či to tie ženy vylupujú,odlomia rúž alebo čo....
    Inak,som sa chcela ešte spýtať,dávaš si bázu pod make-up vždy? Alebo kedy ju netreba? Ja som si kúpila od Rimmel Stay Matte a dcérka mi kúpila tu Baby Skin,lebo som po nej túžila. Môžem ich použiť pod ten Rimmel Lasting finish 25 hr ? Mám mastnú pleť,tak preto som si kupila tú Stay matte. Som v tom začiatočník,tak skúšam....veľmi by som privítala aj video,kde radíš čo na pleť,čo sa k čomu hodí aká báza k akému make-upu,aké druhy kombinovať,aké konzistencie spolu idú a tak....také pre začiatočníkov....Ďakujem za odpoveď. Mám ťa rada. Pekný deň.

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Peti, určitě super nápad na video a já osobně bych to určitě uvítala častěji. ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Za tohle video jednoznačně palec nahoru ;) Z novinek mě zaujal ten zesvětlující gel na na vlasy od Loreálu. Mám také přírodní barvu vlasů a pokud ho vyzkoušíš, velmi bych uvítala, kdybys o tom natočila nějaké video nebo třeba nafotila výsledný efekt. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Super nápad, hezky jsem se prošla drogerkou a u toho si v klidu pila čaj :) Já bych byla pro, kdyby se ti podařilo vyjednat videa i v jiných drogerkách. Příp. se zaměřit na nějaká srovnání atd.

    OdpovědětVymazat
  13. Nápad je to výborný, dokonce to má český název pro rýpaly :D.. Laky jsou krásné a určitě bych si z nějakých tmavších vybrala. Miss Sporty má super laky, pár mám doma, po několika letech stále nevysichají, lakují stejně, barva stejná, no čubrním. Jinak co se té "naschvál-slepovací" řasenky týče, tak jsem to už někde viděla a příjde mi, že to u mladších ročníků jde docela do módy, jako docela se mi to i líbí, ale vzhledem k tomu, že jsem řasenku v životě neměla a nějak ji zatím neplánuju, to jde mimo mě. Marcela

    OdpovědětVymazat
  14. Výborný nápad! Jenom doufám, že v ostatních drogeriích budou taky tak vstřícní a další videa budou následovat! Přeji hezký večer! Jarka

    OdpovědětVymazat
  15. Musím říct, že video je perfektní! Shodou okolností jsem dneska v DM byla taky a jak to mám v živé paměti, připadá mi, jako bys tam byla se mnou a virtuálně jsme spolu nakupovaly:-))) Pěkný, díky Dana

    OdpovědětVymazat
  16. Super nápad! Drogerii dm mám ráda!

    OdpovědětVymazat
  17. Super video:) a i kdyz uz jsem se k tomu nechtela vracet...jsem moc rada, ze nejsi jen chodici hlasna trouba tech typicky blogerskych znacek, pro me tim tvuj blog ziskava strasne na cene!

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Péťo, video se mi moc líbilo, myslím, že se to výborný nápad a určitě bych uvítala, kdyby ses mohla dostat i třeba do Tety nebo Rossmanna. Mně, jako lenochovi, to ušetří spoustu času, když vím, co se třeba v drogerce objevilo a už z videa vidím, jestli mě to zaujalo a jestli má cenu, abych se tam taky vypravila. Strašně se mi líbí laky Rita Ora, ale mám teď docela zásobu, musím si nechat zajít chuť, už je nemám kam dát, ale ty barvy, to je nádhera. Ale koupila jsem minule aspoň ten top coat od essence, ten v tý stříbrný lahvičce, top coatů není nikdy dost, tak jsem zvědavá. Jinak co se třeba týká tý vůně od Miss Sporty, tak tu já zas můžu. Mám teda jinou, než cos ukazovala, mám zelenou a jsem z ní nadšená. Je mi jasný, že plno lidí se mnou nebude souhlasit, ale neva, protože na mě kupodiivu docela dlouho vydrží, což je docela zázrak, podobně dlouho na mě dokáže snad vydržet jen Jimmy Chooo a to je velkej cenovej rozdíl. Voní mi krásně svěže, nepřijde mi těžká ani moc sladká, jsem s ní moc spokojená. Ten makeup od Maybelline mě taky zaujal, ale za prvý nevim, jestli by se hodil na moji extra mastící se pleď, ani nevím, jestli dobře kryje a minule mi připadal v drogerce docela dost do růžova. Já vim, že Ty máš radši růžovej podtón, ale já právě mám radši spíš do žluta a bohužel se mi zdá, že v drogerkách když už je něco světlý, tak je to dost do růžova, ...samozřejmě, že každej s růžovým podtónem naopak řekne, že je všechno moc žlutý. Jenže prostě ono je to asi tak, že maj v drogerkách odstíny blbý, který nejsou ani dostatečně do žluta, ani dostatečně do růžova, takže si často nevybere ani jedna skupina. Ale jinak moc za video děkuji a budu ráda, když budou další :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Petka. Super video a super napad. Momentalne som na MD, na nakupy sa s detickami velmi casto nedostanem a takto si prehlad urobila za mna a tym mi ulahcila vyber :). Nakupy dekorativky ich teda vobec nebavia ( su to chlapci, tak to bude asi v tom :). Tesim sa na dalsie videa, najma som zvedava na outfitove video. Tusim si spominala, ze je nejake v dohladne. Maj sa pekne.

    OdpovědětVymazat
  20. Super video.Já sama takovéto "kolečko" absolvuju u nás v DM každý týden :-) Je sranda,jak to manžel nedokáže pochopit,že dokážu strávit v drogerii tolik času a raději tam se mnou nechodí.Pro mě je tohle prostě relax.Tento týden se potýkám s příšernou rýmou,tak jsem nikde nebyla,takže Péťo dík,dostala jsem se do drogerky aspoň takhle.......pěkně se zadkem na gauči,nohy na stole,noťas na klíně,kafčo po ruce a na nehtech schnou nová gel base coat a gel top coat od Essence a mezi nima krásná meruňková Rita Ora,které jsi zrovna ukazovala.Měj se krásně,těším se na další video.Lenka :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Super! Určitě by mě také zajimal ten zesvětlovač vlasů :)))

    OdpovědětVymazat
  22. Velice dobrý nápad. Navíc máš dvě cenná plus - dva tituly Blogerka roku, tak to se musí vedení drogerky ukecávat samo:-).

    OdpovědětVymazat
  23. Zajímá mě i další srovnání drogerek,třeba Rossmann v Olomouci má od MUR London jen 3kazety stínů Iconic,což je málo,rtěnky žádné takže si zase vybereme nejlíp na e-shopu.Také mají prošlé výrobky co smrdí-makeupy.Reklamovaly jsme.nejraději nakupujeme na e-shopech,v drogeriích chybějí testry,jsou zničené,většinou jsou jen u novinek.Chtěly jsme si koupit 16h rtěnku od dermacol v Dm,ale testry nebyly kompletní.Projděte víc drogerií,děkuzjeme za video dejte vědět jak chytá glossy gelly a jestli jsou po něm tak lesklé vlasy jak na internetu propagují.

    OdpovědětVymazat
  24. Normálně mě tvá videa typu lovely news, recenze na né-moc-dostupné-nedrogerkové věci nezajímají, ale tohle je bomba, strašně mě to baví u amerických youtuberek, brala bych to častěji! (hlavně tu Tetu a Rossmann teda :D v DM jsem hodně sporadicky, v předchozích dvou skoro bydlím :D)

    OdpovědětVymazat
  25. Zajímavě pojaté video :) jakože dobrý :-) těším se na další :-)

    OdpovědětVymazat
  26. Speciál pro bledulky, prosím prosím :-))))))) hlavně korektory, to je tragédie to sehnat... a Dermacol Cover (z netu teda :/) se zase nehodí na všechno, ráda bych vyzkoušela i krémovější korektory :) nebo nějaký 'highlighter' korektor pod oči :)

    OdpovědětVymazat
  27. tohle video mě bavilo! nad tím Maybelline make-upem přemýšlím, jen budu muset vyzkoušet ten odstín. ale když říkáš, že je opravdu světlý, tak by mi mohl sednout :)

    OdpovědětVymazat
  28. Super nápad,Peťa :) Veľmi ti fandím. Pozerám všetky tvoje kozmetické videá vyše roka a na základe tvojich nestranných recenzií som už vyskúšala veľa produktov a ani jeden nesklamal a neľutovala som jeho kúpu. Som mamina a nemôžem si dovoliť utrácať peniaze na kopec kozmetiky, preto keď niečo potrebujem nechám si "poradiť" od teba a nebanujem. Napr.o takú značku ako ziaja alebo essence by som ani nezakopla,lebo by som sa bála kvality no teraz na ňu nedám dopustiť. Mám od nich niekoľko produktov a sú super. Vyrovnajú sa aj o dosť drahším značkám. VEĽKÉ ĎAKUJEM!!!

    OdpovědětVymazat
  29. Tyhle vlasy ti teda neskutečně sluší.!!! Super nápad na vlog.. mám ty tvé moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  30. Video super, jen nechápu, jak můžeš pochválit laky na nehty od SHE??Lak, který se po dvou hodinách začne olupovat, je pro mě propadák nehledě na to, že je barevně pěkný

    OdpovědětVymazat
  31. Peti, moc chválím! Tento nápad s novým typem videí je super, člověk může brouzdat drogerií, okukovat, šmírovat a kochat se a neutratit ani korunu :) Prostě super :)

    Make-up speciál 2.část + Giveaway!!!

    OdpovědětVymazat
  32. Video z drogerie bylo super, budu se těšit na další:)

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj Peti, super nápad, video přímo v drogerii..minulý týden jsem byla v DM a hledala jsem bázi na oční víčka, pod stíny, ale nic jsem nenašla. Můžeš mi něco doporučit?

    OdpovědětVymazat
  34. Děkuji za tip se SUNKISS JELLY...přesně něco takového jsem hledala :) Mám hnědé nebarvené vlasy, odstín podobný jako ty...zatím mám za sebou první aplikaci, ale už to jde trošičku vidět...opravdu je to jemné zesvětlení jako od sluníčka :) A nádherně to voní!!! :) Chtěla bych docílit výsledku jako u této slečny: https://www.youtube.com/watch?v=WsrHhs1gJrY :)
    Monika

    OdpovědětVymazat
  35. Jsi krasna, kratsi vlasy jsou bozi! Slusi ti vic a hrozne si omladla :)

    OdpovědětVymazat
  36. Tohle video bylo pro mne zajímavé a moc se mi to líbylo,já bych na to koukala třeba hodinu.Vendula

    OdpovědětVymazat
  37. Vystresované video. Hruza !

    Andula

    OdpovědětVymazat
  38. Neumím si představit že by mě můj muž všude následoval. Teplý že?

    Terka

    OdpovědětVymazat
  39. Petro, parádní video! Jsem na nemocenské, do DM se nedostanu, a tak ráda bych všechny ty šminky aspoň očima pohladila:) Video mě proto moc potěšilo a musím říct, že v něm vypadáš naprosto nádherně! "Lejdy" jako vždy, kratší vlásky Ti hrozně sluší a vyzařuje z Tebe spokojenost:) Těším se na další "tour de drogoška":) Klára

    OdpovědětVymazat
  40. Super video. Doufám, že se dostaneš i do Rossmanna, protože tam to mám nejradši a většinou je tam levněji než v DM. Btw. moc hezké vlasy ;)

    OdpovědětVymazat
  41. Tohle video mě hrozně bavilo. Velmi ráda bych viděla i další díly z jiných drogerií příp. i další tipy z DM. Zaujala mne řasenka Maybelline Lash Sensational, kterou už jsi chválila v jednom videu, a tak jsem si ji koupila. Musím říct, že je skvělá - oddělí, prodlouží, natočí, zahustí. Taky už jsem zvládla koupit a vyzkoušet L'Oréal Paris Casting Sunkiss Jelly gel na zesvětlení vlasů. Mám je sice barvené, ale řekla jsem si, že to prubnu, chci své vlasy dostat na původní barvu. A světe div se i barvené vlasy mi zesvětlil, ke všemu jednoduchá manipulace a získání přirozeného odstínu.

    OdpovědětVymazat
  42. me by zajímaly sampony:)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!