OOTD - 70´ s are back! | 70´ jsou zpět!

by - 28 května

Krásný čtvrteční večer vám všem,

musím se s vámi podělit o radost, kterou jsem zažila včera, když jsem po delší době zavítala do pár obchodů v OC. Skoro všude totiž najdete hippie kousky. Ať už jsou to háčkované vestičky, bolerka, tuniky, květované čelenky, ponča, kimona a hlavně ZVONÁČE! Já vím, že moje posedlost tímto střihem kalhot je vám asi známá, protože je u mě vidíte každé jaro a léto (třeba tady, tady, tady a tady). A taky vím, že mnoho z vás tuto mou úchylku na zvonáče netoleruje, nicméně já vám musím říct, že když jsem letos viděla v obchodech, že mám oficiálně potvrzeno, že se vrací do mody, vyjekla jsem radostí! Ono totiž sehnat pěkné zvonáče nebylo v uplynulých pár letech vůbec jednoduché a tak jsem si ty své, které ostatně vidíte ve všech odkazovaných postech, pěkně šetřila. Mám je už několik let a náhodou jsem je tenkrát zahlédla ve výprodeji v Bershce. Jenže od té doby nikde nic a letos, letos je mají! Určitě si ještě nějaké pořídím do zásoby, to se musí využít! :)
Tak tedy moje posedlost 70´ a retrem je nejen potvrzena, ale dokonce schválena letošním módním trendem. No není to paráda?! Ale nebudu už juchat a půjdu rovnou k věci. Já jsem tentokrtá moje oblíbené zvonáče zkombinovala s klasickou bílou halenkou, korkovými sandálky na klínku a žebradlem s třásněmi. Upřímně řečeno, ta kabelka není moc kvalitní, no nebudu to přikrášlovat, je dost nekvalitní a je to na ní celkem vidět. Pořizovala jsem si ji na nějakém eshopu už dřív a obrázek bohužel vypadal jinak než realita a tak ted sháním něco podobného v lepší kvalitě. Docela fajn mají ted v H&M, F&F, Tally Weijl a vlastně skoro všude, samé kabelky s třásněmi nebo střapci, takže určitě něco pořídím :). No a aby byl celý look fakt sedmdesátkový, nechala jsem si rozpuštěné vlasy, nasadila velký klobouk a zvolila velice jemný makeup.
 
No a co vy? Jsou zvony vašemu srdci blízké a líbí se vám letošní retro trend, sdílíte mé nadšení?
 



sandálky - staré z Votočvohoz
zvony - Bershka
košile - Walktrendy
kabelka - asi Dresslink
klobouk - Choies
řetízek - Persjewel
lak - Mavala Freesia










  

You May Also Like

45 komentářů

  1. Makeup, vlasy, košile a botky super. Kalhoty, klobouk a kabela pryč.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jasne, kdyz pise, jak miluje zvonace, tak je urcite prestane nosit.

      Vymazat
    2. Ať si je klidně nosí dál. Mně je tu šumák. :D

      Vymazat
  2. Tyjo! Upřímně já bych si "zvonáče" nikdy nevzala. Ale k tobě tak neuvěřitelně sedí! Zase skvělý outfit! :) Můžu se zeptat jakou rtěnku/lesk to máš ? :)

    OdpovědětVymazat
  3. Boží Péťo!!! Jsem ráda, že máš pořád energii psát a upravovat fotky a videa. Díky.

    OdpovědětVymazat
  4. Wauu, super outfit. Zvonáče jsou super. Taky se po nich musím kouknout, fakt ti to sluší. S tím kloboukem a košilí je to jako ze 70´tek <3 100 procentně tě v "mánii" podporuji a asi se k tobě přidám! Kája
    Jinak jaký je tvůj názor na 15-ti letou dívku ve zvonáčích ?

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jo ty zvony s kombinací těch bot ti fakt dělají dlouhé nohy :) A moc se mi líbí líčení, je takové lehké, letní..jako by si ani nebyla namalovaná, což si myslím, že s tvojí pletí si klidně můžeš dovolit :) Ale krásná je i rtěnka/lesk - úplně ti rozzářila úsměv a vynikají ti tvoje krásně bílé zuby :) Jana

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Petro, na odkazovaných příspěvcích je skvělě vidět jakou jsi ušla s blogem cestu a jak jsi se vypracovala. Ačkoliv tvoje outfity mě příliš neberou a většinou mi přijde, že se až moc snažíš a nakonec to může působit trochu křečovitě, tak tentokrát se ti to opravdu povedlo. Jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  7. Petro, tak toto je fakt bomba! Zvonáče nemusím a dokonce dost často nemusím tvoje OOTD, ale toto je fakt pecka! Ten klobouk! Nádhera, krásně sladěné, palec nahoru a velká pochvala za nápad a inspiraci ;o)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Peťulko, :) osobně se mi retro styl moc líbí a tento outfit je super. Jednička s hvězdičkou, klobouk tomu dodá šmrnc a originalitu. Myslím si, že zvonové kalhoty vypadají dobře a dělají hezkou postavu a zvláště v kombinaci s botami na klínu. Ve své době byly zvonáče hodně populární. Móda se pořád vrací a navíc o čem by to bylo kdyby se nosilo pořád to samé. ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Zvony taky miluji a tento styl ti slusi snad nejvic! ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, Petulko. Slusi Ti to. Hlavne me nabyji tvuj optimismus a dobra nalada, kterou se snazis sirit dal. Extra siroke zvonace nemusim, ale upnute rifle taky ne. Mirny zvon to je presne on ! :-) Mej se fajn. Jana

    OdpovědětVymazat
  11. Na tobě se mi zvonáče líbí :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  12. haha, to je super! moc mi to k tebe sedí:)

    OdpovědětVymazat
  13. Já teda na zvonacich neujizdim, ale když se líbí tobě, tak to je hlavní :). Ale ten klobouk a košile jsou boží! Chválím :)

    OdpovědětVymazat
  14. Dokonalá postava a kabelka!! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Mně osobně zvonáče nejsou po chuti. Ale na holkách, které mají krásně dlouhé a hubené nohy, jako ty, vypadají poměrně pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  16. Nejdřív jsem si říkala "Pfff, zvonáče?!", ale pak jsem koukla na fotky a musím říct, že v nich vypadáš ale úplně neskutečně roztomile, s tím kloboučkem jsou dokonalé :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Velice povedené! Tento styl ti ohromně sluší. Líbí se mi všechno.

    OdpovědětVymazat
  18. Super! Pro dámy, co tady ohrnují nos nad zvonáčema: já třeba nosím džíny jenom do mírného zvonu. Sice černé, protože se mi modrá džínovina moc nelíbí, ale dole trochu rozšířené (a teda sehnat je je fuška, snad jich teď bude s návratem tohoto trendu v obchodech víc). Přijde mi, že mnohem víc lichotí postavě se středníma až kratšíma nohama. A že 90 % žen, co vidím na ulici ve skinny jeans, by se nad sebou měly zamyslet, protože jim skinny vůbec nesluší. Kratší nohy ještě víc zkracují, a když má daná osoba ještě třeba širší pozadí, tak je to vyloženě smutný pohled.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc a nemohu více souhlasit! Podle mě skinny jsou pro hodně žen ta nejhorší možná volba střihu.

      Vymazat
  19. Jsi opravdu moc krásná, sluší ti to, prostě tobě sedí i pytel. krásně sladěné a zvony se mi na tobě moc líbí a je pěkné jak máš ležerně zastrčenou halenku. A klobouk nemá chybu. Hezký den Peťulko.

    OdpovědětVymazat
  20. Moc ti to sluší, zvonáče se vážně teď vrátily do módy. Viděla jsem je i třeba na Jennifer Aniston nebo na dalších celebritách v časopise.
    Upřímně není to můj styl a nenosila bych je, ale na druhých se mi to moc líbí. :)
    www.sarkazelena.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  21. Já osobně tedy zvonáčům nefandím, ale tobě to tak sluší! :) Super Peťo!

    OdpovědětVymazat
  22. Skvěle sladěné, něco z Tebe bude :-))

    OdpovědětVymazat
  23. Peti perfektné! toto si proste TY! :-)

    OdpovědětVymazat
  24. Tvůj outfit se mi dnes moc líbí. Mám jen problém s kabelou,na mě má až moc těch dlouhých třásní a taky se nějak nemůžu srovnat s těma zvonáčema. Tobe sluší,ale pokud má ženská širší stehna,tak už to taková krása není. Jo,ať se klidně vrátí do módy,ale doufám,že to nebude nějak až moc striktně daný - jakože zvonáče jsou v módě a nic jinýho teď nenoste! :) Lenka

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  25. mám doma zvonáče a nosím je ráda.
    sluší ti to :) že ty jsi největší parádnice tam u vás na vesnici :)
    kabelka je hezká a nevypadá, že by byla nekvalitní.

    OdpovědětVymazat
  26. Velice ti prospělo zkrácení vlasů. Vypadají dobře vlnité i rovné. Jen tak dále :)

    OdpovědětVymazat
  27. Zvonové kalhoty Ti moc sluší. Musím říct, že daleko více než skinny. Dělají Ti hezčí postavu a hlavně více lichotí Tvým nohám. Dělají je delšími.

    OdpovědětVymazat
  28. Začnu asi tím, že ti strašne sluší ty vlasy! Já ty své už mám roky dlouhé do půli zad, ale když vidím, jak ti to zkrácení prospělo, normálně nad ním také přemýšlím :-) co se tohoto stylu týče, jsi pro něj narozená, cokoli šmrnclé hippie stylem ti neuvěřitelně sluší, já na to osobně moc nejsem a necítím se v tom, ale na tebe se nemůžu vynadívat :-)

    OdpovědětVymazat
  29. Tak Petro, paráda! Já miluji zvonáče a jiné kalhoty mi ani nesluší, mám silné nohy...ale tobě tedy sluší moc! Určitě nos! Já si také nosím co se mi líbí a je mi jedno co tomu řeknou "ostatní" :D

    OdpovědětVymazat
  30. Krásný outfit Peťi, já osobně zvonáčům moc nefandím, ale tady vypadají skvěle a neskutečně ti to v tomto outfitu sluší :)

    Bělení zubů s BeconfiDent + GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  31. Tenhle hippies styl nemám moc ráda, ale tobě sedí. Máš nádhernou rtěnku, prozradis jakou :-)? Lucka

    OdpovědětVymazat
  32. Mě se na Tobě zvonáče líbí, sama bych si je ale už nekoupila :)

    OdpovědětVymazat
  33. Vím,že je ten outfit laděn do 70.let ale já na zvonáče nejsem,vůbec se mi tato móda nebíli,nicméně zbytek outfitu je nádherný,moc ti to sluší Peti :-*

    OdpovědětVymazat
  34. Moc ti to sluší, chci se zeptat- mám podobný klobouk na zimu (taky je z té plsti nebo co je to za materiál) a nedovedu si představit, že bych ho ted nosila. I v zimě jsem měla problém s tím, že se mi pod ním vlasy potily a pak když jsem ho sundala byly splihlé. Nemáš s tím problém? :-)

    OdpovědětVymazat
  35. Mě se celkově outfit moc líbí! Je jednoduchý a zároveň efektní a není vůbec všední :) Zvonáče krásně prodlužují a zúžují nohy, navíc...teď tady všichni kecaj, jak nemaj rádi zvonáče...ale všichni ve své skříni alespoň jednou za život zvonáče měli :D a já si myslím, že móda je od toho, aby jsme si my ženy hrály! :) takže no stress...Moc se mi líbí dívčí elegantní klobouček, má krásný tvar a halenka působí také nádherným dojmem :) Palec nahoru
    PS: aktuálně osobně zvonáče nenosím, ale na léto si chci také nějaké pořídit. A ještě se chci vyjádřit ke kolekci v H&M: miluju jejich BOHO kolekci a consicous! Ty květované šatovky, jsou prostě naprosto úžasné!

    OdpovědětVymazat
  36. Ty tvoje fotky jsou vždycky tak nádherné, Míra odvádí dobrou práci !!!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!