17. vlog - Č. Budějovice, Hobby market, Běhání, Grilování, Kroupy

by - 14 června

Krásný nedělní podvečer vám všem,

jestli je u vás právě také taková bouřka jako u nás, možná vám přijde vhod víkendová desetiminutovka s naším dalším vlogem :). Jako vždycky jej můžete sledovat na kanále The Lovelyhairs! 
 
 

You May Also Like

24 komentářů

  1. Vsechny saty co sis zkousela, tak vypadali super. :)
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. To je škoda těch šatů, oni už nejsou nikde. Laky jsou krásné barvičky, nevěděla bych který dřív, asi bych i zkombinovala dvě barvy, ja jedné rude jeden prst a na druhé dva, vypadá to hezky.
    Jinak si myslím, že mě by se taky líbil víc ten pohodlný nábytek jako Péťe. Tak si ho Péťo pořiď. Já ho viděla v OBI, i jiný a taky se mi moc líbil. Kočička je moc úžasná, moc mě vždy potěší.

    OdpovědětVymazat
  3. Peti, vlog opět parádní, oddechovka jak blázen :-) Chci ti říct, nezanevři na šatičky! V IGY je neměli, jelikož tam není Divided kolekce, ta je jen na Lannovce.

    OdpovědětVymazat
  4. Zzzzz :-D :-D :-D

    Ty květovaný šatičky byly z kolekce Divided, ne? Ono totiž Igy nemá tuhle kolekci, ale mám Mamu a BiB :-)

    Mimochodem - my JSME město pantoflí...já pro manžela sháním cosi jakože sandále už od května :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám tahle videa tak ráda. :) Super. :))

    Kája

    OdpovědětVymazat
  6. Vy jste tak skvěli! Mě to hrozně baví na vás koukat. :-) Nemůžu se dočkat dalšího videa! Petrushca

    OdpovědětVymazat
  7. Jů ty jsi byla u nás v Uni Hobby. Škoda, že jsem tě tam nepotkala, pracuju tam v kanceláři a zrovna jsem sloužila. Doufám, že se ti u nás líbilo a sehnali jste co jste chtěli.
    A ještě otázku, máš naší zákaznickou kartu?
    Vaše 40 Lenka

    OdpovědětVymazat
  8. Super, jako vždy!!!;-)

    OdpovědětVymazat
  9. Peťo, vy jste fakt úžasní. Vůbec komentáře nepíšu, ale u vás fakt už podruhý musim. Líbí se mi, že si dokážete i obyčejnej nákup tak užít. Chlámu se od začátku do konce - "tady je to všude samej hajzl":-). Myslim, že byste klidně mohli mít nějakej pořad v TV:-). Mějte se Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to ne, to už by nebylo ono :) Baví mě, když Peťa točí takovýhle soukromý videa, je to lepší než kdyby tím v televizi bavila celou republiku.

      Vymazat
  10. Vy jste prdloši :-) Je to fakt sranda se na vás dívat :) A kóča je nejlepší! Jde vidět, že ví, co je dobré (válení a drbání) :)

    OdpovědětVymazat
  11. Kočička je nejlepší :) My máme kocoura a taky se takhle válí a říká "Néééé" :) A kde je Krtík? Ten už dlouho nebyl v záběru. Jinak opět skvělý video, zase jsem se super pobavila, vždycky se těším :)

    OdpovědětVymazat
  12. Péťo, Mírovi to moc sluší, jste fakt super dvojka :)

    OdpovědětVymazat
  13. Peti odkud mas tu ruzovou sukynku? :)

    OdpovědětVymazat
  14. Právě jsem shlédla vaše video a přistihla jsem se, že se U - S - M - Í - V - Á - M !!! Ne usmívám, směju se! Je to fajn.

    OdpovědětVymazat
  15. Přijde hrozně trapné, jak si povídáš s tou kočkou. Přijde mi, že ji máš místo dítěte, které nemáš (možná nechce, možná mít nemůžeš, ani bych se tomu s tvojí postavou nedivila..) Mám psa a mám ho moc ráda, je to jako můj sourozenec, protože jsme spolu od mala, ale abych na něj takto mluvila a chovala se k němu jako k děcku... Jsi divná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám děti dvě a mluvím na naší kočku úplně stejně, je to náš mazel. Sama jsi divná, chudák pes, když mu neumíš projevit lásku. Zuza

      Vymazat
    2. Moje matka má psa a taky na něj mluví jak na dítě. No a co? Vždyť ten pes (v Petině případě kočka) je jedinej tvor, co nás bude vždy vítat nadšeně, ať už se vracíme z parlamentu, nebo z kriminálu.

      Vymazat
    3. Panebože. Kdo tohle mohl napsat?

      Vymazat
    4. No jistě, teď ze mě děláte necitu... Ale prostě si myslím, že láska jde zvířeti projevovat jinak než tím, že s ním budu mluvit jako s miminem, a dávat mu stupidní otázky o kterých vím, že mi na ně nemůže odpovědět! (Když jste takoví zoologové, tak jistě víte, že zvíře reaguje na tón hlasu, né na otázky.)
      Myslím si, že vzít zvíře, pohladit ho, pomazlit se a mluvit na něho klidným a hezkým hlasem, je mnohem lepší než takovým hlasem po něm skřékat, jestli bude mít postavu do plavek..

      Vymazat
    5. To je fakt debata o ho.ně s prominutím. Ne že bys byl necita milý anonyme, spíš bych řekla, že nemáš smysl pro humor, ale není to nakonec jedno? Kočce to evidentně nijak neubližuje. Já bych tak spíš nemluvila s dítětem, ale beru, že to máme každý jinak. To bych tě stejně tak mohla napadnout, že není normální brát zvíře jako sourozence, ale neudělám to, protože respektuju, že to můžeš cítít jinak.
      Já takhle někdy mluvím na psa, protože mi připadá srandovní, co občas dělá. Jasně, že nerozumí tomu, co říkám, to od něj fakt nečekám, to by nerozumnělo asi ani třeba roční dítě, že jo.
      Anonyme, excituj se raději tím, když zvíře někdo týrá. Jak někdo šišlá na psa nebo děti... ha ha, takový starosti bych chtěla fakt mít.

      Vymazat
  16. aaa.....my máme deti aj psa (fenku anglického kokra) a všetci sa sa s ňou bavíme ako takí infantilní trotli:D dávame jej rôzne prezývky, maznavo sa jej prihovárame, dokonca ju "dabujeme" (hráme, akože nám odpovedá), takže keby nás niekto počul, asi si pomyslí svoje :P našej fenke to ale očividne vôbec nevadí a je s nami šťastná :) myslím, že vidíš problém tam, kde nie je, proste sú ľudia, pre ktorých sú takéto prejavy prirodzené a ja nič zlé na tom nevidím, s láskou k tomu zvieraťu či chýbajúcemu dieťaťu to podľa mňa nemá nič spoločné.

    OdpovědětVymazat
  17. Ahojky vám oběma. Musím vám napsat, že jste moc sympatický pár a opakovaně se u vašich vlogů směju a říkám si v duchu - ti dva Prdlouši... :-) Je příjemné vidět přirozenost a všední "starosti" a to, jak spolu společně budujete. My už máme dobudováno a tak vám chci něco napsat. U několika lidí jsem seděla na těch (pro mne příšerně nevkusných) ratanových sedačkách a dokonce je mívají i na zahrádkách před cukrárnami atd. Jsou to strašně nepohodlná křesla, a stolek je nízký a blbý, protože buď si do něj kopete, nebo je tak daleko, že já si prostě ten dort u něj nemůžu dát. Nechci si ani představovat grilované pochoutky :-((( Nebudu vás zrazovat, je to vaše rozhodnutí, váš vkus. Ale rozhodně nemá dlouhou životnost a dost lidí soupravu brzy vyměnilo za něco více účelného. Vůbec nebudu zdůrazňovat, že se hodí spíše k hypermoderním kostkám s přísnými liniemi. Ale to je na vkusu každého z nás.
    Každopádně sleduji vás již dlouho a krom toho, že jsi, Péťo, krásná a milá, tak vám to navíc sluší a klape i spolu a z toho mám radost. Mějte krásné léto. Jana

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj, moc se mi líbí Vaše vlogy :) jste moc oba sympatický :) je hezký, že se manžel taky kouká na PLL :-D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!