28. vlog - Videomarketing 2015, OC Chodov, sponzoring, podkroví

by - 17 září

Krásný čtvrteční večer vám všem,

konečně se mi podařilo sestřihat další vlog. Tentokrát je to taková všehochuť z uplynulých pár dní, které pro mne byly trochu hektické, ale zároveň krásné a plné zážitků ☺. Mějte se hezky a příště se těšte na Lovely Top 10 za srpen, které vám už dva týdny dlužím ☺.....





eshopy:

natáčíme na Olympus PEN EPl-7

rtěnky:
Milani amore matte romance
Milani Flamingo pose
Milani amore matte Flirt
lak: Madam Glam 245, Flormar Full color Love is blushing
 
 

You May Also Like

38 komentářů

  1. Ahoj Peťo, jak bude na půdě v létě? Nebude tam vedro a ještě žár ze zapnutých světel? V podkrovích to bývá peklo i přes izolaci :-)

    Moc se mi nelíbí teplákovka a výrazný make up. Takhle u nás v Praze chodí většinou Rusky :-) Ale ještě mívají podpatky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tak teplo tam asi bude, ale letos to bylo docela v pohodě.

      Vymazat
    2. Jinak s makeupem, jak jsem rikala ve videu, tocila jsem tutorial predtim ;), normalne se k teplakum nemaluju vubec.

      Vymazat
  2. Moc mily vlog toto ☺. Jste hrozne fajn par a rada se s vami takhle obcas zasmeju a pobavim. Je super, jak jste bezprostredni! 😉

    OdpovědětVymazat
  3. Podkroví vypadá nádherně, a až to bude i zařízený, vymalovaný, podlahy, tak to bude pecka. Teplákovka ti moc sluší, je krásná, a samozřejmě Bleky potěšila, to je mazel nádhernej. Ze sponzoringu si nic nedělej, to víš, jak by řekl klasik, lidé jsou různá, převážně ........., jo a na Chodově jsi byla úžasná, krásný rozhovor, moc mě bavil.

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den Peti,
    mám moc ráda Vaše videa, jste skvělá v tom co děláte, a s Mírou jste bezva pár....Ten traktor před Vámi jel dlouho?:-)
    Mějte se krásně, Nadja

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobry den, moc děkujeme :), ten traktor pred nami jel chvilku nez projela protijedouci auta a byla prerusovana čára a tim padem se dal predjet ;).

      Vymazat
  5. Suprové jako vždy, mne ta videa baví, i když jsou vlastně o ničem :-)) Škoda, že jsem nemohla na tu konferenci, jistě to bylo moc zajímavé! A co se týče JBV, tak Ty bys ji jako moderátorka strčila do kapsy!!!
    Ohledně reklamy, naopak, divím se, že ty značky zmiňuješ i bez toho, aby Ti za to platili! Měla by sis za to účtovat a basta!!! Přece musíš z něčeho platit účtenky, ne?? :-) Mně naopak vadí, že ty reklamy (a že to jsou!) zaplacené nemáš... To by si už měly konečeně české firmy uvědomit a čtenářky také - zřejmě všechny ještě bydlí i rodičů, takže se o peníze starat nemusí, ale až si jednou budou muset vydělávat samy, tak to možná pochopí...
    Hezký víkend!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc dekuju, no v podstatě mas uplnou pravdu! Jenže u nas to jeste porad neni na takove urovni jako v zahraničí.

      Vymazat
    2. Jinak s temi haty, je prave zvlastni, ze ja dostavam haty porad od tech samych a jsou to většinou naopak starsi lidi, treba mam jednu haterku, ktera pise pravidelne a te je 46 let ;). Naopak ty mladsi slecny jsou vetsinou v pohodě, ale samozrejme jak kdo :)......

      Vymazat
  6. Vy jste ňuňánci :))). Tereza

    OdpovědětVymazat
  7. Divný vlog? Vůbec ne, naopak, přitozený, opravdový, prostě ze života. Super.Opět jste mi rozsvítili den. Elena

    OdpovědětVymazat
  8. "To zas bude mít někdo pindy" :D to mě moc pobavilo, perfektní! Jinak samozrejme zase reklama na Jupí šťávu a Argus :D

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Peti, supr video. Mám tě moc rádam jsi pohodová holka, co to má v hlavě srovnaný a podle toho taky mluvíš a jednáš. Ty reklamy neřeš. Prostě lidi záviděj!!! Češi totiž nic jinýho neuměj. Je tolik zášti v lidech a je děsný, že se nebojej ji ukázat. Ale však to znáš...
    Jj podkroví. S manželem a dcerou bydlíme v bytě, který je v podkroví, dům dobře odizolovaný a stejně v teplech,které byly letošní léto jsme měli max.34 stupňů. Peklo... No uvidíš, jak budeš v podroví "žít".
    Jinak ti přeji mnoho úspěchu a štěstí. Pa Míša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, děkuju moc za podporu, máš pravdu, trochu mě děsí, co v lidech je a jak to pod rouškou anonymity hezky vyplouvá na povrch......pak to tu nemá tak vypadat. Já jsem na to zvědavá, letos to bylo docela v pohodě, ale fakt je ten, že my tam nebudeme spát, tak to snad tak hrozné nebude v tom podkroví,ale že tam bude tepleji než dole v kamenném, s tím počítám ☺.

      Vymazat
  10. Ahoj Péťo, mě se tenhle vlog taky líbil, divnej nebyl, naopak pohodový. Jste s mírou fajn lidi, takový normální, hrozně se mi líbilo, že ses tam s každou svou čtenářkou zastavila a popovídala.
    Co mě mrzí, že Tě lidi pořád osočujou z reklamy. Narovinu, jsi bloggerka, ukazuješ ženám, jak se mají líčit, které kosmetické produkty jsi sama už vyzkoušela a jak jsi s nima spokojená a tam to prostě o reklamě je, s tím nikdo nic neudělá. Jenže když si vezmu, kolik kolem toho všeho musíš mít práce, s točením, s líčením, abys na videích vypadala krásně (a fakt všude vypadáš nádherně a upraveně), pak to vše znovu zkouknout, sestříhat, oni lidi tu práci kolem vůbec nevidí. Já osobně bych Ti chtěla za Tvá videa moc poděkovat, hodně jsi mi s líčením poradila, jak používat správně make up, že pod oční stíny patří báze, jak lepit řasy, dala jsi nám strašně moc suprových rad, co nosit v kosmetické taštičce a já opravdu hodně věci nakoupila dle Tvých rad a s nečím jsem i spokojená. Takže za mě velký dík za to, co pro nás čtenářky děláš a doufám, že v tom budeš ještě moooc dlouho pokračovat. Mám ráda jak blogy, tak tutoriály i Vaše společné Mírovské vlogy :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje řeč! Za videa moc děkujeme, spoustě z nás určitě hodně pomohly. Jen tak dál :-) A na hatery se vykašlete stejně jako vaše kóča, ta je má určitě a háku (a má recht, šibalka jedna :) Evča

      Vymazat
  11. Ahoj peta. Tiez nevidim dovod tych nezmyselych kritik. Ja sama citam tvoj blog prave kvoli tomu aby som si precitala "reklamu" na nejaky produkt a je to velmi velmi uzitocne. Velakrat pomohli tvoje tutorialy. Netrap sa, v dnesnej dobe vztahov cez socialne siete a virtualneho zivota ludia velmi radi neznasaju a sudia niekoho, koho ani nepoznaju. Prajem Ti vela stastia a uspechu

    Miska

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, z negativních komentů si nic nedělej. Já si naopak myslím, že máš tu blogeřinu pořádně vydřenou. Začínala jsi z nuly (culíkatá holka s rovnátkama:), točíš už X let, padl ti na to všechen čas. Určitě musíš makat dlouho do večera a ještě se musíš starat o domácnost, zvířata, manžela, eshop. Máš můj maximální obdiv. Já nedokážu přes rok zkloubit pořádně domácnost, školu a čas na sebe nebo přítele. Vždycky něco trpí. Buď je doma neuklizeno nebo se nestíhám učit, nebo moje vizáž vypadá děsně a nebo si přítel stěžuje, že na něj nemám čas.:D Každý by rád dostal něco zdarma, ale ty to máš fakt zasloužený.♥ Ocenila bych video, jak využít svůj den/čas na maximum a všechno stíhat....Díky.

    OdpovědětVymazat
  13. ahojky Peti, super ukončení... "Ježiš já mám hezkej lak" :DD Jsi skvělá blogerka a to že si někdo myslí, že děláš reklamu, to je pouze jeho problém! Měj se hezky, Adéla :)

    OdpovědětVymazat
  14. Opět super vlog! Hatery bych vůbec neřešila, v porovnání s tím, kolika lidem se vlogy a články líbí to nestojí vůbec za řeč :) Škoda, že neprobíhala akce na Chodově v sobotu, to jsem tam zrovna byla :(
    The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
  15. Nejvetsi vyzirky blogersky jsou v Elite bllogers, jak psala na Instagramu Rendy po jejich srazu. To se teprv budete divit jak se delaj prachy blogovanim. Proti tomu je nejaka matonka nebo teplakovka od Adidasu naprosty nic.

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, tak nejdřív pochvalu.

    Jednak, holka, vypadáš čímdál líp. Fakt. Nevím, jak to děláš, ale i nenalíčená jsi nejen hezká, ale hezčí než dřív. :) Fakt až pžírdoní div :)!
    Taky Mírovi, nějak mi přestává vadit :O a začíná být sympatickej.

    Tak a teď ta druhá část, která teda pozivitní nebude. Přijde mi, že zbytečně děláš, že z blogování a toho kolem nemáš peníze, nemáš benefity. Proboha, proč? :) Jednak si je zasloužíš, jsi top beauty blogerka! a jednak na tom není nic špatného. Ty to spíš házíš do módu, že je to hlavně zábava, kvůli nám, atd., ale peníze z toho máš slušné. Což opakuji, není nic proti ničemu, musela sis to vydřít. ALE proč děláš jako by tomu tak nebylo, to nechápu. Taky zmiňovat Lidl a tak, což snad každý ví, že bylo v nadsázce nemusíš, na druhou stranu spolupráce s Adidasem - ANO, minerálka - dosud nepřiznaná :) ANO, atd. Zkrátka - něco zveličuješ, ale o tom, co probírají lidi na instagramech a blozích, mlčíš (viz tyhle dva příklady). A opět, proč bys nemohla mít Adidas? Můžeš, jen to nepřiznání a hraní si, že Ty jsi nikdy nic s Adidasem neměla je prostě blbé. A tu minerálku nebudu komentovat, to se s Tebou potáhne dlouho, to jsi zapotřebí fakt neměla a i tvé kamarádky (Rendy z OL, atd. si z toho utahují). A právem. Tohle brát nemusíš :)

    Tak to je nějak v kostce vše, držím Ti palce, není to nějaklý hejt, nebo plivání, spíš můj pohled.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, předem díky moc. Co se týče těch spoluprací a peněz z blogování, jak jsem říkala, nemusíte mi to věřit, ale já třeba ty sponzorované posty a videa opravdu nedělám, měla jsem letos tři projekty, které jsou označené v článku nebo pod videem a vzhledem k tomu, že mám svou práci, tak nemám zapotřebí tyhle věci nějak brát. Já chci být sama svým pánem a vést si blog jak chci a ne brát vše, abych pak o něčem psát musela, pro mě je blog odreagování a koníček, tak to prostě pořád je a chci, aby to tak zůstalo, nechci se jen hnát za tím, že ted musím něco napsat, protože mi za to zaplatí. Já chápu, že to tak možná u většiny blogerek není, že se ted hodně lidí chce živit jen blogováním, takže tomu nemusíte věřit, ale je to tak a pořád si píši a točím o čem chci, jinak by mě to ani nebavilo. Ano, mám tu bannery a dělám si reklamu na vlastní značku, to není žádné tajemství, ale vážně není pravda, že dělám sponzorované posty nebo videa a že je vše zaplacené a samá reklama atd, co se občas dočtu. Samozřejmě dostávám kosmetické novinky zadarmo, ale nezávazně, bud o nich napsat můžu nebo nemusím, na tom není nic domluveného ani placeného.
      Adidas mi nic neplatil, to bych klidně řekla, ale to nebyla žádná placená spolupráce, jen jsem si vybrala oblečení a nosit ho můžu nebo nemusím, nebylo to nic domluveného ani závazného, že to musím někde ukazovat a že mi za to zaplatí, takže vážně není co přiznat. Vloni mne oslovili s tím běháním, protože viděli, že ráda běhám a nabídli mi,at si na to vyberu oblečení, ale opět, nemusela jsem to nikde ukazovat, já v tom chodím dobrovolně a i jsem se dobrovolně zúčastnila toho projektu mych5km, protože prostě ráda běhám a přišlo mi to fajn. Nevím, možná by mi za to zaplatit měli, když to tak čtu teda a pokud bych s nimi ted šla do nějakého projektu,asi bych to už chtěla, protože pokud to na vás působí jako reklama a je to tak bráno,tak bych asi za to peníze dostat měla :).
      Schorle, nojo, to je velká bublina a myslím, že se to dost přehání, kdybych vám k tomu mohla říci více, ráda to udělám, ale momentálně nemůžu. Hlavně ale jsem to viděla jen u 3 blogerek a dělá se z toho šílená bublina, ona je to řetězová reakce totiž, někde to vidíš, chceš to taky ochutnat, koupíš si to a pak je to najednou všude po instagramu a podobně a přitom to ve většině případů ta reklama vůbec není, jen to tak vypadá, ale chápu, že to čtenáře dokáže otrávit, když je to všude. Je to prostě jen vlna jako s čímkoliv jiným, co bylo zrovna v modě, at už je to kosmetika nebo oblečení nebo pití atd atd....Taky nevím, proč zrovna to Schorle se tak řeší, když zrovna já ukazuju ve videu kdeco. Ono ten Lidl nebyl vtip, divila by ses kolik mi přistálo hejtů, že nakupuju v Lidlu nebo že piju kafe z Dolce Gusta nebo že ukazuju značku telefonu, notebooku nebo čehokoliv jiného......Těžko se ale s vámi můžu dělit o část svého života a tyhle běžné věci neukázat, to prostě nejde, takže to holt vždycky bude tak, že to někdo bude brát jako reklamu. Rozumím ale,co jsi chtěla říci a chápu tě, rozhodně to neberu jako hejt.

      Vymazat
    2. Víš Péťo, určitě ti dá dost práce odepisovat takovým závistivcům, já myslím, že si dávno pochopila, že lidem stejně nevysvětlíš, ztráta drahocenného času a energie. Kdo chce věřit uvěří a kdo nechce, tak neuvěří. Vše je jen o lidech.
      Já věřím, že nás skalních fanoušků, kteří ti věří, důvěřují je z celku tak 99,9%. No, a neschopný, závistivý a nepřející hlupák se bohužel najde všude. Neztrácej s ním čas, nemá to valného významu, žij si svůj život a dělej dál co tě baví, děláš to moc dobře. Hodně štěstí, a dle mého by sis nějaké penízky za to co děláš tutově zasloužila, v životě není nic zadarmo.

      Vymazat
  17. Mně se líbí, že je ve videu vidět, že si se čtenářkami i povídáš a není to jen rychlá fotka a čau :)
    Co se sponzoringu týče, mám pocit, že se to teď pořád řeší a moc nevidím důvod. Pokud někdo vyloženě nelže, že si to koupil a přitom to dostal, tak nevidím problém. Z těhle spoluprací pochází velká část věcí do soutěží a to lidem třeba nevadí :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si totiž myslím, že to téma peněz lidi hrozně rozčiluje, jak jde o peníze, tak se to hrozně řeší. Jo, je blbé a taky jsem to hodně viděla u blogerek "tohle jsem si koupila" "to jsme dostala od přítele" atd.....to je fakt trapný, když to bije do očí, že to je třeba barter nebo spolupráce.

      Vymazat
  18. nezávidím!
    neříkej mi, že z prodeje štětců a z focení si předěláváte dům!
    hezký vlog a moc vám to s Boho slušelo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Představ si, že jo, že z práce, kterou děláme předěláváme dům jako plno jiných lidí, to je překvápko, že ☺. Ono také exitstují stavebka atd, ne že by ti do toho něco bylo.....

      Vymazat
  19. To podkrovi bude jiste krasne, tolik mista najednou, ze, jen pro sebe:) Ted jeste ty schody:))
    No a to druhe tema.. Vis co, mne je docela jedno, zda nekdo ve videu dela na neco reklamu, je mi to fakt fuk a ani to vedet nepotrebuji, mam rozum, bud me to zajima a koupim si to nebo me to nezajima a i kdyby to youtuber ukazoval 30 minut ve videu, nekoupim si to.. Nehlede na to, jak jsi zminila i ty, jelikoz to vse docela sleduju, tak uz poznam, co z toho videa ci clanku je nejaka forma reklamy.. Rikam, je mi to docela sumak..
    Kazdopadne ohledne te Matonky schorle, myslim, ze tam lidem neslo ani tak o reklamu, jak spise o to, ze kdyz se dotycne zeptaly, o co jde, tak NIC, zadna odpoved. Cetla jsem diskuze na ruznych kanalech a lidi fakt nejvice stvalo, ze se jim nic nerekne, kdyz se normalne zeptaji.. A teda u tebe to ve videu bylo docela normalni, myslim, ze jste byli na nejakem vylete, ze, ale u nekterych to bylo fakt trosku trapne a hodne takove, jak to napsat, no proste honem vytasit flasku pres celej zaber, hlavne nenapadne.. Myslim, ze kdyby vsichni normalne rekli, dostala jsem piti, mrknete na to je to jablecne.. Proste dali tip na piti, tak by to vsem bylo sumak. Jak uz jsem psala, tyto veci jsou mi docela jedno, takze jsem se neptala, ale priznavam, zeptat se moji oblibene blogerky ci youtuberky, o co jde a jako ostatni zustat bez odpovedi, asi by mi to take nebylo prijemne..

    OdpovědětVymazat
  20. Ani nevis jak se na to tesim, my mame dole jen 2+1 a jak z domu i pracuju, tak uz to vazne pracovnu chtelo, aspon nebudu mit bordel v obyvaku a vsude lejstra a praci :). Fakt se na to tesim, az si pujcime dodavku a sjedem si do Ikey pro vybaveni, uz tam mam vyhlidnuty stul i supliky na kosmetiku :).
    Jojo, ja ti rozumim a mas pravdu. Jenze abych pravdu rekla, ja uz ani nemam chut, naladu ani nemuzu furt neco vysvetlovat, pak za to jen chytam hejty, ze vse moc resim. Prave jsem si taky vsimla, ze kdo je zticha, tak je to ok, lidi se jen dohaduji mezi sebou,ale jak se clovek snazi vysvetlit, tak fakt schyta hejty. A me uz tak nejak nebavi byt ten blbec co furt reaguje. Hele, my jsme si to piti treba fakt koupili, kdyz jsme na ten vylet jeli, mne prijde fakt dobry, kdyz je vychlazeny. Ja tohle hlavne ani nechci rozebirat a komentovat, jelikoz kdyz to jedina udelam, zas me za to vsichni zhejtuji a kor kdyz nejde jen o me je opravdu lepsi mlcet.
    To mas jako s UD paletkama, ja si tri koupila a jednu dostanu a kolik jsem dostala hejtu, ze bych si sama UD v zivote nekoupila a ze je to jen reklama, fakt tomu nerozumim. A kdo je hezky potichu a prdi na to, nahlas to nerekne, tak je v klidu. Uz jsem z toho vazne trochu znechucena.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, je mi to jasné, bude to super, dole se to trošku "pročistí" bude více místa a i ty budeš mít nahoře dost místa, bude to super:) Je mi jasné, že té kosmetiky máš také dost a ono se to nezdá, ale zabírá to místa + ty tvoje světla a takové věci, co máš pro točení, no musí to být mazec, ale jak se říká, kdo si počká, ten se dočká, takže se máš na co brzy těšit:)
      Ahaaa, tak pardon, já myslela, že to byla ta "tvoje ukázka/reklama", no tak vidíš, aj já jsem z toho zmatená:-D Já vím, že je to dobrý, také si ji občas koupím:) Proto mě docela pobavilo, když jsem četla, někdo psal: pijí to jen proto, že za to mají prachy, dyť je to hnusný, nepili by to, kdyby za to nedostali zaplaceno:)) Chtěla jsem někdy v těch diskuzích reagovat, ale nenapsala jsem tam, páč vím, že to nemá smysl...
      No já to jaksi vidím z obou stran a právě si nemyslím, že jsi blbec, když reaguješ a vysvětluješ, naopak, to si myslím dost lidí ocení, ale co se týká té schorle, tam nikdo na nic nereagoval a to mi přijde, z toho co jsem četla, že naštvalo i normální čtenářky, že nechápaly, o co jde a nikdo jim neodpověděl..
      Já fakt měla na mysli jen tu matonku, co se týká tady paletek a tak, to to jsou kraviny, to vůbec nemusíš nikomu nic vysvětlovat. No tak se umíš líčit, hezky fotíš, píšeš, no tak je o tebe zájem, každá má tu možnost, toto není talent, toto se člověk musel naučit, tak ať se to dámy naučí také a nemusí prudit:)
      Ale víš, co je ale na tom všem nejhorší? Že co tak vidím, čtu a dozvím se + kauzy, které za ty roky co mám blog proběhly u některých blogerek, tak takhle hejtujou skrze spolupráce hlavně blogerky.... Což mi přijde totálně smutné..
      A nenech se znechutit:) Však bloguj/youtubeř, když se ti chce, když se ti nechce, tak nebologuj, však o nic nejde, jsou důležitější věci:)

      Vymazat
    2. No právě, už jen té kosmetiky, co mám po obýváku, světla ve špajzu, už se těším, až to bude pryč.
      Jojo, to jsi pochopila dobře, ukázka to byla, ale my jsme si to normálně koupili, Míra to pil už dřív, ona to není žádná horká novinka, je to na trhu snad rok a pak se to celé nabalilo, já to nechci moc pitvat, abych zas něco neřekla a pak si za to nevyslechla. Právě mě pobavilo jak někdo psal, že nám Schorle poslalo pití a že je to hnusný a jinak by to nikdo nepil, to totiž není pravda, ale tak to jsou hejty, no....mně to přijde někdy vážně přehnané. Ale víš co, já to chápu, že to na lidi působilo blbě, kor když nikdo nechtěl nic říct, ale já se tomu ani moc nedivim, protože já už mám taky strach něco říct, že se to zas bude někde rozebírat a lidi to překroutí a pak z toho vyjdu jak úplný blbec, ono někdy je fakt lepší mlčet asi. Kdo mlčí, tak je v pohodě, u něj se to pak tolik neřeší. Ale děkuju, jsem ráda, že to oceňuje aspoň někdo a nemyslí si, že jsme blázen, že to chci těm lidem vysvětlit :).
      No přesně, to máš úplnou pravdu, taky mi přijde, že se hejtují blogerky navzájem, protože já třeba vím o několika, které mi hejty psaly a docela známé, že bys řekla nemá to zapotřebí. Ale tak co naděláme, to je asi v každém oboru....

      Vymazat
    3. Ne šak nic nepiš, já nechtěla vyzvídat, jen jsem ti to chtěla napsat tak trochu z pohledu čtenáře..
      No, tak hlavně, že to víš, to jsou trapky:)) A ono to dříve nebo později vždy praskne, jak už jsem psala, bylo to tady už několikrát, si asi dámy myslí, že to na netu funguje jako v las vegas:-D Co se stane na netu, tam i zůstane:-D Ale já bych se nedivila, kdyby jim jednou řekl šéf nebo číšník v restauraci, jéééé to jsi ty, ta šílená z netu:-DD

      Vymazat
  21. Péťo, vykašli se na to, stejně ti zas nějaký hlupák sám ničeho neschopný napíše, prostě závist. Nevysvětluj, to je opravdu jen a jen každého problém, a ať se třeba vzteky ukouše. A víš co, moc ti přeju, aby sis i vydělala, stojí tě to hodně času, tak co. Všichni pracují za plat, mzdu a ty nám budeš pomáhat jen tak a ještě číst přitroublé kraviny? Já být tebou tak to ani neuveřejním, a basta. Buď ráda, že jsi jaká jsi, a užívej si to.

    OdpovědětVymazat
  22. Peťo moc vám s Mírou přeju, ať se dostavba podkroví vyvede přesně podle vašich představ. My také dostavujeme podkroví - jen byt tedy ale je to fuška :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!