29. vlog - bílíme, nové štětce, focení s Cosmem a natáčení Proměny s Pavlem Bauerem a Avonem

by - 26 září

Krásné sobotní odpoledne vám všem,


dnešní vlog je opravdu všehochuť z uplynulého týdne. Takhle mne baví natáčet vlogy nejvíce, je to prostě 10 minut mého života, pár okamžiků, které právě prostřednictvím videa můžete prožívat se mnou a to je na vlozích tak super, že jsou interaktivní.
Hodně často se mne ptáte na mou sbírku kosmetiky a samozřejmě ji natočím, hned jak bude vše v podkroví dokončené a já budu nastěhovaná, už se vše blíží do, doufejme, zdárného konce, takže to snad bude brzy ☺.
Kromě toho mám potřebu se vyjádřit k tématu katalogová kosmetika, protože některé z vás, jak jsem pochopila z komentářů, mate, že jsem pro Avon něco točila, když jsem říkala, že tento způsob prodeje a kosmetiku nemusím. Je tomu skutečně tak, ráda si vše osahám a vyberu sama, ale na druhou stranu vím, že mnoho z vás právě Avon má rádo a nakonec, i já si v tom katalogu ráda zalistuji, i když objednám pak raději přes eshop než přes Avon lady. Ale víte jak to je, jako všechno, i tohle je především o lidech a tak můžete narazit jak na fajn osobu, tak na někoho, kdo vás úplně otráví tím jak něco vnucuje. Jak jsem zmiňovala ve videu a článku, po zhruba 10 letech jsem některé věci vyzkoušela a byla z některých příjemně překvapena a používám je, jedná se především o makeupy a rtěnky a řasenku Super shock. A právě proto, že si myslím, že jako bloggerka bych měla být profík a nezatracovat něco jen proto, že mně osobně kdysi něco nesedlo nebo vadil způsob prodeje, tak jsem se zúčastnila docela fajn projektu, se kterým mne Avon oslovil a který pořádal. Byla jím proměna jedné čtenářky mého blogu pod šikovnýma rukama věhlasného vizážisty Pavla Bauera, s nímž byla mimochodem velká čest se setkat a kterého je radost pozorovat při práci. Výsledek proměny uvidíte na stránkách Avonu a myslím, že je fajn a vážím si toho, že přesto nebo právě proto mne Avon k sobě pozval, abych se mrkla jak to u nich vypadá a abych otestovala nějaké novinky a musím moc poděkovat za pozvání, všichni byli opravdu moc milí. Z těch mne zaujaly především rtěnky, ty jsou vážně super a makeup, stíny mne nenadchly, myslím, že by mohly být pigmentované více a ani nová řasenka mi k srdci zatím nepřirostla, ale ještě budu testovat dále a vy se určitě můžete těšit na článek s recenzí. Jo a mimochodem, kdyby někdo chtěl rýt, toto není sponzorovaný příspěvek, nic jsem nemusela do vlogu točit ani vám nic říkat, protože se nejedná o projekt na můj blog, ale já chci abyste věděli, že považuji za své poslání zkusit nezaujatě vše a podat vám tak co nejobjektivnější recenzi ☺. Tak doufám, že tím jsem osvětlila situaci, protože vždycky, když se jedná o věci z katalogu, tak si přečtu proč to zkouším, když to nemám ráda, ale řekněme si na rovinu, kosmetika sama o sobě za to nemůže a navíc nebudu hodnotit něco, co jsem si nevyzkoušela. Takže odpověd na vaši otázku "proč to dělám" je zcela prostá, protože miluju kosmetiku, baví mě dělat nové věci a zkoušet nové produkty a svoje dojmy sdílet s vámi ♥. Doufám, že tím  téma mohu uzavřít ☺.


You May Also Like

43 komentářů

  1. Jelikoz jsem tvoje ctenarka, vim, ze vse co pro blog delas, delas proto, ze te to bavi. Oduvodneni proc je neco ve videu me tedy moc nezajima, to je tva vec, proc to tam je, tvuj blog, tvuj youtube, tvoje napady.. Ja se na to bud rada podivam nebo ne, takze pro me osobne zadne vysvetlovani treba neni. Ale chapu, proc to pises:) Moc se mi libil nahled do Avonu, maji to tam velice pekne. Doufam, ze sis vybrala ty dve rtenky, byly fakt krasne a rada bych je videla v akci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, vybrala a uz treti den nosim runway plum, vážně bozi, ta by se ti libila :).

      Vymazat
  2. No tak jsme se dozvěděli, že jsi strašně unavená, vyšťavená a je ti blbě. Proč si nedáš na chvíli pauzu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pokud je to jediné, co sis z videa odnesla, pak bude chyba na prijmu :).

      Vymazat
  3. Sada štětců je BOMBA !! O ty si rozhodně napíšu Ježíškovi... ;-) Jinak pěkný a zajímavý vlog, jako vždy. Snad už ti je lépe a trochu si odpočineš :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Petro, jsi pěkná žena, vždy upravená, máš krásný tvar nehtů, ale prosím, trochu si je zkrať! Jak jsi předváděla svoje nové štětce, které mimochodem vypadají božsky a nevím, jestli je nebudu opět potřebovat do své sbírky, tak bohužel musím říct, že už máš ty nehty až moc přerostlé, jako nějaké zvířecí drápy. Mně se delší nehty líbí, ale tohle je už fakt moc. Nevím, snad mě neukamenuješ, ale mě už se to prostě nelíbí a připadá mi to až nevkusné. Působí to hodně uměle, i když máš svoje přírodní nehty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavní je, že se to líbí Petře. Jsou to její nehty, ne tvoje.

      Vymazat
    2. Nejsou to přírodní nehty, ale potažené gelem. Také se mi to nelíbí.

      Vymazat
    3. Nejsou potazene gelem, jen si davam gel lak, to jen pro úplnost. Mne se delsi nehty libi, mam to rada a drive jsem je vzdy dlouhe nosila. Myslim, ze je to kazdeho vec :).

      Vymazat
    4. Tak se, milá čtenářko, trošičku odpoutej od předsudků a mrkni třeba na fotografie Rihanny nebo Rity Ory - asi nevíš, co ve světě letí.
      Peťko, nos si, co se Ti líbí a nikým si do toho nenech mluvit. Je těžké být pořád upravená a dobře naladěná, vím to - a proto Ti moc fandím!!!

      Vymazat
    5. Co ve světě frčí? :-D Odkdy se musíme řídit a nosit to, co právě frčí?

      Vymazat
  5. Peti, musím říct, že obdivuji tvoji energii, věřím, že toho musíš mít nad hlavu, já bych sena to prostě vys*ala :D Ale je pravda, že tu energii zase vkládám jinam a jinak :D (děti) Strašně ti to všude slušelo, musím říct, že Adélka vypadá moc pěkně i nenalíčená, v Cosmopolitanu ti udělali překrásný vlasy, úplně nádherná jsi byla :) A to líčení hned ze začátku naprosto úchvatné a to druhé také, kde ti vytáhly oranžové stíny barvu očí, už jsem tím lookem byla nadšená i na FB :) Pokud můžeš odpočívej, podzim je i pro mne hrozně únavný, ale miluji ho :) Pozdravuji i Míru, který se netěší na příští vlog :D Pa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuju za pochvalu a mas pravdu, Adelka byla prekrasna i nenalicena. A moc dekujeme za podporu. :)

      Vymazat
  6. Krásnou neděli!

    Super video jako vždy :) Baví mne sledovat co je u tebe nového a je mi jedno jestli se jedná o věci okolo blogu nebo o tvé soukromí. Jinak, pokud jsi na fialové rtěnky a ještě bys na to náhodou nenarazila - Rimmel 120, Cutting edge. Dokonalá fialová. Úplně jsem si na tebe v obchodě vzpomněla :)

    Jinak, doufám že ti bude brzy lépe. Nenapadlo tě že by to mohlo i nějak souviset se změnou ročního období?

    www.catherinexblack.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuju :)! Tak presne ten odstin mam doma, je to bozi zimni a podzimni barvicka. Ja myslim, ze u me to je hodně i stresem, kdyz toho mam hodne, tak mi vzdy byva hur nez jindy :/.

      Vymazat
    2. Říkala jsem si že by bylo zvláštní kdybys o té rtěnce nevěděla ale říkala jsem si že to zkusím :D Jojo :) Je to naprosto boží barva :)
      Tak možná nějaká meditace by mohla pomoci abys nebyla tak ve stresu. Znám pár lidí kterým to hodně pomáhá.

      Vymazat
  7. Moc hezký vlog, a chápu, že to byly velmi náročné dny, jak pracovně, tak soukromně, a jsem moc ráda, že ses s námi podělila o mnoho zajímavostí, ze světa kosmetika, ale i z tvého života, a řekla i napsala si vše jak to je. Toho si vážím. Jsi moc fajn, a určitě si zasloužíš úspěch, moc ti ho přeju. Takže hodně sil do další práce jak na domácím bojišti (podkroví), tak i ve světě blogování, pro mě jsi stále jednička. Pavel Bauer moc fajn člověk.
    A co se týká HM, tak ten béžový kabátek ti seknul moc, ale i ten vínový a o halence ani nemluvě, udělej si radost.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, tento vlog mě strašně bavil. S tím kabátem v F&F máš pravdu je úplně úchvatný, také váhám jakou barvu. Ta oranžová bude určitě poutat pozornost v podzimních ulicích, ale s tou zlatou je to božská kombinace. Rtěnky Luxe jsou skvělé, vlastním dvě High style coral a právě tu runway plum díky, které jsem zjistila, že fialové odstíny mi pasují. Ale myslím, že zrovna tento odstín musí slušet všem. Jsi moje nejoblíbenější blogerka a máš akorát jednu chybu... že máš modré oči a ne zelené, protože to bych mohla sbírat mnohem více inspirace na líčení. Ne samozřejmě to byl vtip, jsi krásná žena a jestli budu za 10 let vypadat jako ty, tak si budu pískat. Měj se krásně, Míša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, moc ti děkuju za krasny komentář <3 a za takovou podporu, jsi zlatá. Mimochodem, ta rteka runway plum je uzasna, mam ji na sobe uz treti den po sobě :).

      Vymazat
  9. Petro, klidně si to jen přečtěte a smažte, kdyby se Vám to sem nehodilo - ale rada.
    Nikomu nepřeju zdrav.problémy, ale když mám já "problémy se žaludkem", x-krát jsem před WC ležela na linu, jen abych se zchladila a nebylo mi víc na omdlení a nenašel mě tak můj syn.
    Nebudu se tu rozepisovat, ale opravdu si "říkáte" o ty rejpavé komentáře, když s dokonalým obličejem a úsměvem sdělujete, že dnes je vám opravdu špatně.
    Je to Váš blog, Vaše věty, ale pokud opravdu chcete sdělovat svou zdrav.situaci, asi bude lepší to omezit na to, že se necítíte dobře.
    X lidí s "problémy se žaludkem" by Vám i vysvětlilo, jak si někdy nejsou schopni něco napsat na papír, natož udělat make-up.

    Často ve videích ironicky nadhodíte, že to zase budou komentáře a pak Vás lidi obdivují, jak báječně a s nadhledem reagujete, ale víte co...pokud jste tak chytrá, domyslíte si zbytek...
    Magda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Magdo, verim, ze i Vy jste chytrá, takze chapete, ze okamziky, kdy je mi nejhur nenatacim a nesdílím, protože vam chci predat jen to pozitivni. Na druhou stranu nevim proc bych si nemohla dovolit rici, ze mam nejaky problem, jsem jen člověk. Mam se snad diky vasemu komentari citit spatne, ze nekomu jinemu je hůř? Vzdyt vubec nevite jak na tom jsem a co jsem si prozila.

      Vymazat
  10. máš vskutku pořádně napilno Péťo, tak hlavně ať slouží zdraví a jsi v pohodě! :) jsem moc zvědavá, jak si svůj nový ateliérek zařídíš a ty Tvé štětce mi dnes nedají spát - ty jednoduše musím mít <3

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj petko nebudou nejake slevy na tve stetce,je mi 13a rada bych je koupila mamince k vanocum,mamka na tebe rada kouka,dokonce se zacala i malovat ale ja jeste nemuzu,jen lesk obcas,ahoj sabca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabinko, ted momentálně asi ne, maminku moc pozdravuj,to mě těší ♥.

      Vymazat
  12. Ahojky Peti, už jsi přemýšlela jak si zařídíš podkroví?:) nemáš třeba vybraný už nějaký konkrétní kousek? myslím tím jaký kosmetický stolek apod. Nově jsem se totiž přestěhovala a potřebovala bych nějaký hezký kus nábytku na kosmetiku. Bylo by moc super kdyby jsi třeba udělala video o skladování kosmetiky :) dík za tip;) P.S to líčení s BH paletkou...fakt nádherný!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, předem moc děkuju a rozhodně! Jdnak už mám představu i tak nějak zhruba vybráno co v podkroví bude a určitě pak bude room tour natáčecí místnosti a skladování kosmetiky :).

      Vymazat
  13. ...který pořádal.
    ODSTAVEC
    ...moc milí.
    ODSTAVEC
    ...článek s recenzí.
    ODSTAVEC

    Prostě by se to jen lépe četlo. A ne, nejsem češtinář, jen oddělit odstavec-myšlenka.
    Vidím ve větách, jak je tam ta radost a euforie ze všeho a je těžké to shrnout do vět, ale jsou to dost dlouhá souvětí a jak je to nahuštěné, já "brejlovec" občas ztrácím řádku.

    Zvědavost:měl někdy P.Bauer možnost vyzkoušet si nebo alespoň prohlédnout Vaše štětce?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Se štětci moc dobrá myšlenka, taky mě to napadlo, a já bych je dala vyzkoušet i jiným, kteří Péťu líčili.

      Vymazat
    2. Já jsem pana Bauera viděla prvně a to takhle pracovně, takže by mi asi bylo hloupé ho s tím obtěžovat ☺.

      Vymazat
    3. btw odstavce tam jsou,ale text je do bloku, pokud čteš na mobilu, tak to bych je musela ještě odskakovat řádkem.

      Vymazat
  14. Moc vám všem děkuji za všechny komentáře a ohlasy ♥

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj peti,jsem rada ze jsi veselá,chci abys vedela ze pro nas jsi nejlepsi ikdyz ti neni hej! Jsi jen clovek a nekdy je mi te az lito kdyz nam reknes ze te trapi žaludek a tocis dal,jsi neuveritelna,nenech si nic od nikoho libit.tyna

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Péťo!
    Ta limitka štětců vypadá fakt skvěle, určitě do ní půjdu! Kdy bude k dostání? :-)
    Super vlog, děkuju za to, co děláš, vždycky mi to zvedne náladu :-)

    OdpovědětVymazat
  17. ... a díky této reklamě dostaneme celou novou mísu :-) :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Peťulko, koukni na tyhle stánky, mají tam ty křesla :)))) http://defakto.cz/pasha-2/

    OdpovědětVymazat
  19. Jo, tak to je přesně boží, dekuju moc.

    OdpovědětVymazat
  20. Super video jako vždy, baví mě čím dál víc!
    Ten hnědý kabátek z FF je super, nadčasový střih i barva! Hořčicovou bych až tak nebrala, vydrží max. 2 roky :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Ahojda Peti,
    ty tvoje štetce!!! To je naprostá bomba!!! Nevěděla jsem, ve kterém videu jsem je viděla a už jsem se bála, že se mi to jen zdálo :-D Chci tě požádat o informaci, určitě víš jejich přibližnou cenu, zajímalo by mě tedy, zda ty ceny budou podobné jako u bílých štětců, či úplně jiné a zda tyto štětce budou do Vánoc.
    Když už ti píšu, tak bych chtěla požádat o informace ohledně odličování. Co nejdříve používat( mléko, mycí gel, pleťová voda, tonikum, krém) jak se liší tonikum od pleťové vody? Někde jsem slyšela, že tonikum připravuje pleť na nanášení krému. Dále od kdy je dobré používat krém proti vráskám?
    Díky moc za Tvé odpovědi, ráda koukám na tvoje videa, není na ně moc času, ale například u vaření nebo žehlení se ráda podívám. Jsi taková moje kamarádka při domácích pracech :-D
    Měj se hezky! :-) Aneta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tyhle otázky ohledně štětců mě taky zajímají :-) Potřebovala bych po x letech vyměnit minimálně 3 štětce a chtěla bych si koupit ty tvé, ale nevím jak dlouho se mi podaří vyčkat ;-)

      Vymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!