☼ Dovolená 2015 - Valbandon Istrie ☼

by - 14 září

Ahoj všem ♥,

 dnešní video je oddechové a je na téma, které jste si hodně žádali. Na dovolené jsem sice nevlogovala, ale natočili jsme pár prostřihů a vyfotlili si na památku nějaké snímky, takže i tak věřím, že vás video potěší a že se s námi přenesete do naší dovolenkové atmosféry ☺.
Už poněkolikáté jsme byli ve Valbandonu na Istrii v apartmánech Lavanda.


↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓
Na sobě mám košili z HM
náhrdelník z http://www.jewelton.cz/
líčení: Freedom paletka Audacious3, The Balm Meet matte hughes commited
Sleduj náš vlogovací kanál: https://www.youtube.com/user/miraslife
eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz/
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
světýlka na pozadí: http://www.balldesign.cz/
 

You May Also Like

34 komentářů

  1. To je dobře, že jsi si dala oddych od natáčení vlogů (i když je mám asi nejradši. :D Zrovna dneska jsem si jich pár z minulosti pustila a ještě se chystám na video o Vaší svatbě, které jsem mimochodem u Tebe viděla jako první). Škoda, že dovolená se nevyvedla úplně dle představ. Ale tak nemůže být všechno úplně ideální. :) My letos do zahraničí nevyjeli. Vnitřně jsem neměla dobrý pocit díky tomu všemu, co se nyní děje, a stejně jako ty nemám ráda létání. I tak jsme si všechno báječně užili v Krkonoších, na vodě a i na Mácháči.

    Měj se hezky,
    Kája :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak taková hudební akce, věřím, dokáže asi fakt trochu tu dovolenou pokazit..no, ale také zkušenost =)
    My byli na Krétě a i přes všechna varování o krizi, uprchlících a nefunkčních bankách a bankomatech jsme nenarazili na jediný problém. Co občas zamrazilo byl fakt, jak málo turistů tam bylo. Před dvěma roky bylo všude plno, letos ani né z třetiny tolik.. Sice byl na pláži větší klid, ale když sedíte v celé restauraci sami, není to dvakrát příjemné ..

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Peťo, trochu mě mrzí, že dost často opakuješ, jak malý faktor při opalování používáš, a jak si pochvaluješ opalování.

    Když dáváš fotky svých rukou, všimla jsem si, jaké veliké a hojné pigmentové skvrny na nich toto léto máš. Já bych se sluníčku tolik nevystavovala a když už tak s pořádným faktorem. Myslím, že mám podobný typ kůže jako ty, a mně kožařka doporučila být u moře v tričku a i pod něj se namazat padesátkou! Nepodceňuj to, přestože teď to vypadá, že je všechno v pořádku.

    Myslím, že bys na sebe v tomto směru měla být opatrnější, nebo to aspoň neprezentovat tak okatě. Spoustu lidí ovlivňuješ, bohužel někdy i dost špatným směrem. Tvůj přístup k opalování se mi vůbec nelíbí :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to jsou normalni pihy a ne pigmentove skvrny samozřejmě, naskaci mi kazde leto a jelikoz letos jsem byla vic opalena, jsou vic viditelné, v zime zase blednou. Ale pihata jsem od malicka hodně, jen ma videich to neni tak vidět, spise na fotkach ;).

      Vymazat
    2. Ahoj, souhlasim s Vama. Jsem stejny fototyp jako Petra a kdyz jsem videla video kde si kupuje Nubian 10 nebo 15 tak me to dost zarazilo. Je to samozrejme jen jeji vec, ale vadi mi stejne jako Vam, ze tenhle pristup muze ovlivnit dalsi holky. Kozarka mi rekla da se rict to stejne, 50 + triko a nevystavovat se. Chodim k ni pravidelne proto, ze jsem i ja byla s odpustenim pitoma, hlavne abych byla opalena. Je mi 31, nechci nikoho poucovat, stoji to ale minimalne za zamysleni. Jinak Vam preji jen to nej Petro, moc rada chodim na Vas blog. Nikol

      Vymazat
    3. Tak snad máte, dámy svojí hlavu a to co dělá Petra nemusíte dělat hned taky ;) někdo maže a někdo ne. Rozhodně mi nepřijde normální jí tady za to hubovat, jak malé dítě. Každý se o svou pokožku stará tak jak uzná za vhodné a tak jak mu to vyhovuje a né že udělá všechno stejně jako bloggerka. Přemýšlíte někdy, dámy?

      Vymazat
    4. Ano, ale některé náctileté svoji hlavu nemají a Petra je může akorát negativně ovlivnit.

      Vymazat
    5. Dámy, prosím, zjistěte si fakta, nastudujte si něco málo o OF a pak tu straště ostatní, výše OF je přímo úměrná době pobytu na slunci. Tedy není špatně použít nižší OF, jen tam člověk nesmí ležet celý den nebo se musí namazat znovu. Mně osobně třeba 50 nedělá dobře, ucpává mi hrozně pory na obličeji i těle, to se raději vícekrát namažu 20 nebo 15 a zkrátím pobyt na slunci.

      Vymazat
    6. Ježiši,to jsou zase komenty...tak dřepte doma v triku,namazaný třeba sádlem a nepruďte tady!! Tohle už je pomalu šikana....tohle nesmíš,tamto nesmíš...

      Vymazat
  4. Do Chorvatska už nepojedeme,odradil nás personál v hotelu Hvar na Hvaru,měli jsme all -inclusive,stáli jsme fronty na pití a obsluha nás přehlížela,i Němce.Zmrzlinu podávali bez lžiček,každý si sháněl sám,v baru nic moc výběr a personál drzý.Jinak počasí vyšlo nádherné,ale hotel rozhodně nedoporučuji.Zdena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ja myslim, ze to je chyba personalu a sluzeb, meli jste to resit na místě. Chorvatsko je jinak krásné.

      Vymazat
    2. ono neni moc objektivni posuzovat zemi podle jednoho hotelu....já bych si all inclusive osobně nikdy nedala a určite ně v Chorvatsku...uvázat se na hotel mužete někde v Tunisu kam se plácnete na pláž a budete jíst protože nic jiného se tam skoro dělat nedá.

      Vymazat
    3. Evidentně jsi v Tunisku (ne Tunisu, Tunis je hlavní město) nebyla. Je tam spoustu krásných a zajímavých míst, které za návštěvu rozhodněstojí ;)

      Vymazat
  5. Moc pěkné video Péťo:) A naprosto chápu že si chtěla klid.. Ono jednou za čas to není na škodu, trochu zarelaxovat a nabrat nové nápady ♪ Jo a Chorvatsko je teď náhodou docela v kurzu ( kamarádka chorvatka potvrdí ) že se stávají mnohem oblíbenější destinací - 1. není tam islám, 2. nejsou tam uprchlíci a 3. dostupnost autem :)) Lidi co rejpou tak stejnak sedí doma u televize a sledují ordinaci .. není třeba se tím zatěžovat :))) Měj se krásně !

    Pozdrav z Dánska► LENNY MALI

    OdpovědětVymazat
  6. V Chorvatsku jsem nikdy nebyla! :D Ale vypadá to, že jste si to užili, někdy je potřeba úplně vypnout :) The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Peti, klidně si odpočiň od videí a tak. On se nikdo týden nepo... Musí to být náročné a každý občas potřebuje vypnout. V Pule jsem byla se střední školou před 14 lety a bylo to tam super, krásné moře. My letos nikde nebyli. Dělali jsme rekonstrukci bytu a už nebyly finance. Navíc máme 2,5 letou holčičku takže k moři vyrazíme později. Ale každý víkend jsme na nějakém výletě. I u nás je krásně. Jinak , naši jezdí do Řecka a taky rádi procestují ostrov a tak. Pujčí si tam buď auto nebo skůtr a to je taky super! :-) Mej se krásně a brzy se uzdrav! Pethrusca

    OdpovědětVymazat
  8. Istrie, sever Itálie a jih Francie. Dokonalá kombinace pro dovolenku :-D
    Jinak na Istrii jezdíme každý rok do Poreče - fantastické místo, kde to sice známe skrz naskrz, ale tak nějak nás to tam pořád táááhne :-) Jo a úplně nejlepší to bylo ten rok, kdy jsme se z Istrie vydali lodí do Benátek. Nádherný výlet! :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  9. Chorvatsko je náhodou bezva, jediný, co mi vadí, jsou ty kamenitý pláže, ale zase je tam díky tomu čistější moře. Je tam krásně. My jsme byli jenom na čtyři dny v Rimini (bydlíme asi hodinku a půl autem daleko), a tam to moře nic moc.

    OdpovědětVymazat
  10. Nečekala bych že to může takhle hezky vypadat v Chorvatsku!!! Je super, že sis užila trošku dovču protože 5 let být jen v Čechách to je na bednu.

    http://klariinka0.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Chtela bych timto reagovat na komentare doporucujici vysoky faktor na.opalovani: cetla jsem velmi zajimavy a poucny clanek v tydeniku Tema - Jedy v kosmetice kde mimo jine Prof. RNDr. Jiri Patocka, DrSc. doslova pise : opalovaci kremy s vysokym faktorem jsou zbytecne, jedna se spise o marketigovy tah. Kremy s faktory 30 a vice jsou nesmyslne -takhle vysoke faktory neochrani vice nez nizsi faktory -jenom delsi dobu a nikdo .eni na slunci 50x10min. Je lepsi se namazat treba 10 krat patnackou nez dvakrat padesatkou , protoze vysoke fakfory ucpavaji a drazdi kuzi. Takze doporucuji propagatorkam vysokych fakforu, aby si o tom to zjistily vice. Ani nevite kolikrat se Petra tou patnackou za den maze , a nebo to taky vite? Lucie J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jako sorry, ale já tedy vidím velký rozdíl, pokud se namažu dejme tomu xkrát patnáctkou nebo dvakrát padesátkou. I kdybych se tou patnáctkou mazala pořád, tak se spálím, takže tvůj velmi poučný článek je tak trochu nesmysl.

      Vymazat
    2. Přesně jak píše Lucie to je. Zjisti si, milý anonyme, fakta a pak tu dělejte bububu. Pěkně vysvětleno je to třeba zde:
      http://www.dermanet.cz/cs/vzdelavani/archiv-realizovanych-projektu/bezpecne-sluneni/jak-se-chranit__s584x7231.html

      OF je doba, o kterou se prodlouží pobyt na slunci, neznamená to tedy, že by 15 nebo 20 byla málo, ale že můžeš být na slunci o nějakou dobu méně a pak se namazat znovu. Jsou tam i doporučené OF a pro můj fototyp je to přesně tak, jak to používám, takže to, jak tu strašíte je skutečně nesmysl! Laicky řečeno, přirozená ochrana je 10 min, pokud si dám OF 15, můžu být na slunci 15*10 teda 150min, pokud si dám OF 30, můžu být na slunci 30*10 tedy 300min. Chápeme?
      Pokud ty si dáš 15 a ležíš na slunci stejnou dobu jako s 50, tak se logicky spálíš, to ale není vina OF,ale tvé neznalosti ;).

      Vymazat
    3. Přečti si můj komentář ještě jednou, buď tak laskava...

      Vymazat
    4. Já jsme ho četla a odmítám tímto způsobem debatovat a ztrácet čas s někým, kdo nemá slušné vychování. "I kdybych se tou patnáctkou mazala pořád" takže jsi to evidentně ani nezkoušela,ale jsi děsně chytrá....

      Vymazat
    5. Mám to právě osobně vyzkouśeno, jinak bych to nepsala. Každopádně je mi jasné, že tento komentář už nezveřejníš.

      Vymazat
    6. Vis o tom, ze je to nesmysl a co pises je fyziologicky nemožné? Pokud mas kvalitni krém, tak OF takhle proste funguji. Je možné, ze jsi mela treba nejaky spatny, byla na slunci dele a ted tvrdis tohle.

      Vymazat
    7. Ja jsem tedy nekdo jiny, nez puvodni autor anonymu, ale chtela bych tedy take rici, ze pokud se namazu nekolikrat treba 15, tak se spalim, ale kdyz se se stejnou frekvenci mazu 50, tak se proste nespalim. Neznamena to, ze se mazu s 50 min, mazu se stejne casto, ale proste me lepe chrani. K tomu chci ale rici, ze jezdime hodne do exotiky a opravdu si pri teplotach kolem 40 stupnu ve stinu a ostrem slunci nedovedu predstsvit mazat se jen 15 - to bych musela doslova lezet v kremu. Ani jsem tedy uprimne nikoho (z cizincu) mazajicich se tak nizkym faktorem nepotkala. Helena

      Vymazat
  12. naše rodina je posedlá Řeckem a to včetně mě, ale do Chorvatska bych se chtěla v nadcházejících letech také znovu podívat :) pamatuji si, že jako malá jsem tam byla s rodiči skoro každý rok. je fakt pech na dovolené onemocnět, tak doufám, že sis to přesto užila a odpočinula si :)

    OdpovědětVymazat
  13. Dobrý den,divím se že jezdíte pořád na Istrii,no já mám projeté Chorvatsko celé,také si nedovedu představit na dovolené vařit,dokupuju si inclusive,protože ceny pití a jídla jsou v Chorvatsku nepřiměřené.Tahat něco z domu nechci,ráda jím zdejší speciality.Na Istrii mi je většinou zima,volím Makarskou.Cestuji na vlastní pěst,většinou do velkých hotelů,a můžu potvrdit že personál je rok od roku drzejší,nedovoláte se ničeho,majitel není v hotelu a na recepci to neřeší.většinou spoléhají na dostatek turistů-Řecká krize,uprchlíci.No moji známí také mají letos špatné zkušenosti s přehlížením,no v soukromí se vám to stát určitě nemůže.Hotel nám vyhovuje,většinou to kazí personál u barů,jídlo a samoobsluha v pohodě bez problémů.Přála bych Vám zkusit nějaký velký hotelový komplex,záleží jestli by jste to cenově dala a pak by jste to mohla natočit.Určitě by jste se divila ,co je možné.Jinak mi 15faktor taky stačí,na obličej 50.Příští rok volím Řecko,kde si můžete auto půjčit a projet všechno co Vás zajímá,většinou si půjčujeme skůtr,je to levné.Hezký den Zuzana Sládečková Olomouc

    OdpovědětVymazat
  14. My jsme letos do zahraničí nejeli, protože jsme měli větší finanční výdaje. Rozhodli jsme se jet k vodě na Moravu a byli jsme úplně nadšení. Počasí letos bylo na koupání suprové a hlavně jsme byli úplně odvázání z místních lidí. Všude čtu jak jsou Češi netolerantní, ale my teda potkali tolik báječných lidí. Vrátili jsme se z dovolené nabití energií jako už dlouho ne. Odpadlo nám dlouhé cestování, výměna peněz, běhání okolo zdravotního pojištění atd. Fakt jsme jenom relaxovali, užívali si dovču a bez stresu.

    OdpovědětVymazat
  15. Dobrý den, za nás teda vede Istrie =) Vloni jsme projeli Chorvatsko od severu k jihu a pěkné, ale několik let jezdíme na Istrii a je to tu prostě nej. I co se cen týče, je to levnější a člověk tu potká míň Čechů :) Akorát tu jsme, protože sem jezdíme 2x ročně v červnu a září. Neradi se mačkáme v davu turistů a teploty mezi 25 a 30 Stupni Celsia nám úplně vyhovují :) Teď jsem si akorát sedla, že najdu něco o Valbandonu a narazila jsem na Váš vlog. Mohla byste dělat průvodkyni, jak Vám to pěkně povídá =) Píši Vám hlavně proto, že jsem se chtěla zeptat, jestli jsou to tyhle apartmány: http://www.ubytovanivchorvatsku.cz/fazana/apartmani-lavanda/ ? Hledáme něco na příští rok v červnu a docela by mě zajímalo, jak se Vám tam líbilo, hlavně co se týče čistoty, na to jsem háklivka =) Děkuji předem =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobry den, my mame Istrii take moc radi :), urcite apartmany Lavanda doporucuji, jsou ciste, nove a pěkné. Odkaz na nase ubytovani je primo pod videem, staci kliknout a dostanete se na stranky. Majitelka se jmenuje Vedrana Skoric.

      Vymazat
  16. Letíme dnes večer na Korfu, 4 roky jsme nebyli u moře, takže se moc těším! Hezké inspirativní video, díky😀

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!