Fall edition: Bronzovotyrkysové podzimní líčení

by - 22 září

Krásné úterý vám všem ♥,

dnes vám přináším další líčení ze série podzimních looků, které jsem si letos oblíbila. Bronzové a zlatavé odstíny nemusíte s koncem léta schovávat do šuplíku. Naopak je nechte hezky v horní poličce, pokud k nim totiž přidáte třeba jen barevně kontrastní linku v modré, temně fialové nebo zelené, máte peckový a rychlý podzimní makeup, který upoutá.

↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓


nehty: Rimmel Gentle kiss
Sleduj náš vlogovací kanál: https://www.youtube.com/user/miraslife
eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
email: petra@lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701

použité produkty:
♥ Dermacol Satin base Gold
♥ Astor Lift me up 101 rose beige
♥ Astor Lift me up concealer 001 light
♥ Dermacol Wet&dry powder č. 1
♥ UMA eyebrow pencil grey
♥ Loreal Brow artist plumper dark
♥ Rimmel Kate eye shadow stick 100 rose gold
♥ Essence All about bronze palette 01 bronze
♥ Milani Shadow eyez 05 aquatic style a golden bronze http://www.milanicosmetics.eu
♥ Jordana Cat eye liner http://www.jordanacosmetics.eu
♥ Max Factor Velvet volume mascara
♥ řasy Ardell Lash grip demi wispies
♥ Essence Sun club bronzer lighter skin 01 natural
♥ Milani Baked blush 02 Rose D´Oro
♥ Essence Lip liner In the nude
♥ Kiko lipstick 500
♥ Loreal leskortěnka 101rose melody

You May Also Like

22 komentářů

  1. Pěkné líčení! Já mám teda na podzim ráda spíš kouřovky a takové tmavší barvy, ale ta tyrkysová vypadá vážně dobře! :)
    The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj,
    tento typ líčení v hnědých a bronzových tonech se mi fakt líbí. Uvažuji o té paletce už déle, protože se mi zdá dobře dostupná a z tvé recenze vím, že pigmentace taky není vůbec špatná. Asi se k ní odhodlám :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Péťo s tímhle videem si mi udělala moc velkou radost ♡ Já jsem si koupila paletku s té samé řady a to all abou sunrise a nemůžu si jí vynachválit ♡♡ Má nádherné barvy a skvělou pigmentaci :) Pokud ji nemáš určitě na ní koukni v drogerii ♡♡

    OdpovědětVymazat
  4. Opět krásné a velmi povedené líčení! Moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  5. užasné moc ti to sluší a ta paletka je skvěla

    OdpovědětVymazat
  6. Peto, koukala jsem na instagram,ale jelikož ho nemám tak píši sem. Ty nové zlaté štětce musím mít:))) aaaaaaaaaa%) plánuješ i sadu na oči? Ta by se mi zamlouvala ještě více :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuju za zájem :), ono tam budou štětce na oči 3 a 3 na plet :).

      Vymazat
  7. Nádhera! Ta spodní linka ti krásně zvírznila tvoje oči!♥ moc ti to v videu sluší :) -Monika

    OdpovědětVymazat
  8. Líčení se ti opět moc povedlo :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  9. ...vypadá to hezky, ....ten tyrkys sice nic pro mne, půjdu spíše do tmavší zelené.... :) s těmi paletkami je to pravda, už mám čtyři :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, moc hezké, kam ty na tyto nápady chodíš? Moc mě pobavilo co si řekla ve videu, co ti napsal nějaký zřejmě moc "krásný a velice schopný" člověk, o tom, jak vypadáš. Jsi úžasná ženská, krásná, asi mu to vadí, snaží se ublížit. Je vidět, že si lepší než on, jinak by po tobě toto individum takto nešlo. Vždycky se závidí těm lepším, schopnějším, ostatním není co. Já mám vždy touhu tyto lidi vidět, a slyšet, no jo, ale to se nepodaří ani tobě, natož mě. I když náhoda je blbec. Hezký den.

    OdpovědětVymazat
  11. Toto sa mi páči! Bronzovú som si obľúbila pred viac než rokom, predtým som sa jej pri svojom farebnom type dosť bála. Napokon sa ukázala ako skvelý zvýrazňovač mojich sivo-zelených očí :)

    OdpovědětVymazat
  12. Krásné, ta modrá linka tomu dodá šmrnc. Hodně podobné líčení nedávno dělala i Shannon XO a také to vypadalo nádherně. Já jsem si teď oblíbila tyrkysovou tužku na oči Essence a používám ji na horní linku, jediné co mě štve, že je hodně měkká, ale barva je skvělá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo,to jsme viděla, té sluší vše a mně se u ní líbila k tomu ta růžová rtěnka.

      Vymazat
  13. Ahoj Péťo. Jsem tvým pravidelným divákem, ale do komentářů píšu poprvé, jelikož se všem diskuzím na internetu vyhýbám ( blbců je všude plno a akorát bych se zbytečně rozčilovala) . Líčení ti moc sluší, ale píšu hlavně proto, že ti chci říct, že vypadáš hezky i nenamalovaná:-) Ten, co napsal tu blbost byl hňup a moc mě mrzí, že i takoví jsou mezi námi :-) Ono jde spíš o to, že se umíš tak skvěle nalíčit, že ten kontrast mezi nenalíčenou a nalíčenou je docela velký :-D Takže to by spíš pro tebe měla být pochvala, že se umíš tak krásně nalíčit :D :-p Přeju hodně úspěchu a to nejen v blogerské sféře, ale hlavně v osobním životě :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc Ti děkuji za krásný komentář a máš pravdu, já to tak i beru a opravdu si z toho hlavu nedělám, spíše mne to pobavilo :). Přeji krásný podzim a děkuji za podporu :)!

      Vymazat
  14. Prej hnusná a ještě anonymně, no já padám, madam :-D :-D Od smíchu mi praskají švy na břiše. No to psala nějaká krasavice inteligentní už od přírody a v hlavě má jeden monočlánek :-D
    Peťa je krásná roštěnka náhodou ... tak nerej!!!
    Zdraví Lendina Fiflená ;-)

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Péťo, tak tohle líčení se mi fakt líbí, děsně Ti sluší, opravdu bezva nápad s tou barevnou spodní linkou. Péti, prosím Tě, písni mi, jakou máš barvičku na vlasech a zda si barvila sama či u kadeřnice. Jo a jinak, dobře děláš, že jsi nad věcí co se týká některých jedovatých příspěvků, docela mě tuhle některé pobavily..no však to všechny víme, zlých a závistivých lidí je docela dost..Tvojí dokonalou pleť v Tvém věku Ti můžem závidět asi všechny..mně je 38 a to co se začíná dít v obličeji za změny, je celkem frustrující :-)..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, předem moc děkuji, no nemysli si, také nemám plet jak 20 a ty změny jsou už viditelné a bude hůře :D! Jinak co se týká vlasů, tak já si je nebarvím.

      Vymazat
  16. Moc vám všem děkuji za krásné komentáře, jsme ráda, že se vám líčení líbí :).

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!