Fall edition: Líčení v podzimních zemitých mauve tónech

by - 16 září

Krásný středeční podvečer,

také se tak těšíte na podzim a máte ho rády? Všechny ty teplé svetříky, ponožky, papuče a horké čokolády, čaje a ochucené kávy ♥. Já osobně podzim úplně miluji a tak jsem se na letošní podzimní tutoriály moc těšila. Dnes vám přináším první z nich, který je v krásných zemitých odstínech. V tomto období vždy sahám po teplejších a výraznějších barvách a ráda se vracím i ke třpytivějším stínům na víčku.
 

↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓
lak: Madam Glam Gel lak 245
Sleduj náš vlogovací kanál: https://www.youtube.com/user/miraslife
eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz/
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
světýlka na pozadí: http://www.balldesign.cz/
 
použité produkty:
♥ Dermacol Satin base gold
♥ Essence Pure nude makeup - 10 pure beige
♥ Freedom PRO correct palette http://www.pinkpanda.cz/ 15% sleva při zadání kodu FREEDOM15
♥ Dermacol Wet&dry makeup foundation č. 1
♥ UMA Eyebrow pencil brown
♥ Loreal Brow artist plumper medium/dark
♥ Urban Decay Primer potion Sin
♥ Freedom PRO 12 Audacious 3 http://www.pinkpanda.cz/ 15% sleva při zadání kodu FREEDOM15
♥ P2 Luminous shineeyeshadow 070 Sunset glimmer (DM Německo)
♥ Miss Sporty Studio lash The miaoww Look eyeliner
♥ Milani Shadow eyez 10 Almond cream http://www.milanicosmetics.eu/
♥ Miss Sporty Pump up booster mascara
♥ Essence Lashes to impress 02 single lashes mix (různě dlouhé trsy, nejdelší se dávají do vnějšího koutku a nekjratší směrem k vnitřnímu)
♥ Freedom PRO Blushpalette Bronze&baked http://www.pinkpanda.cz/ 15% sleva při zadání kodu FREEDOM15
♥ Sormé Smearproof eyeliner 22 Pure rose http://www.sormecosmetics.cz/
♥ The Balm Meet matte hughes Charming http://www.thebalm.cz/
 
music:
youtube music gallery Beat the competition
licence creative commons 3.0 http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/
 

You May Also Like

29 komentářů

  1. Na podzim se strašně těším! Přesně, svetry, křiváky, klobouky, polobotky, to je moje :) Z barev mám na podzim moc ráda vínovou a v líčení u mě vedou kouřovky!

    The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
  2. Krása... Můžeš někdy pohovořit o tom, jak k již nalíčeným očím vybrat barvu rtěnky? Já si kolikrát dám radši balzám a na rtěnku se vykašlu, protože si svou zamýšlenou kombinací vůbec nejsem jistá. :/ Zrovna červenou rtěnku bych k růžovým stínům vůbec nedala - a na tobě to vypadá dobře, tak já už nevim. :D A do toho mě pořád štvou ty teplý a studený tóny, nepoznám to s jistotou, ale i přesto mi přijde, že je v drogerii všechno studený (a já jsem teplá :D ).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju moc :D. Haha, to znam, vis jak ja to delam? Vysunu si rtenku uplne z obalu a prilozim ji pred rty, kdyz mam hotove oci, tak hned vidim jestli jo nebo ne :).

      Vymazat
    2. V drogerii je až na pár oranžově laděných odstínů snad všechno studené. Makeupy, rtěnky děs. Chtěla bych být studený typ. Navíc mám tak výraznou retní červeň, že i ty rádobyteplé rtěnky vypadají na mě mrtvolně. V tohle má Petra úžasnou výhodu, že je celá taková aristokraticky světlá, porcelánově chladná.

      Vymazat
    3. Tak já to zkusim, jestli mi to bude taky fungovat. :D Jinak dneska jsem nalíčená víceméně podle tebe (oči + tváře), jen tu rtěnku mám radši do růžova.

      Vymazat
  3. z ošklivého káčátka, labutí...neskutečný :D ještě, že mi stačí jen řasenka,zvírazněné obočí a bronzer. Asi vážně každá ženská může být krásná,když to umí..škoda jen, že je to jeden velkej klam..samozřejmě líčení bomba, a super jsou i ty řasy akorát bych na to neměla nervy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to vis, my oskliva kacatka musime zvYraznit vice nez oboci, abychom se vam krasavicim alespon trosku priblizily. ;)

      Vymazat
    2. Káčátka přiblížilA, když chceš být učitelkou.

      Vymazat
    3. Ale vždyť komentující to nemyslela zle, aspoň já jsem to tak nechápala. Jsou ženy, které mají nenalíčené tzv. vyblitý obličej (to o sobě prohlásila i jedna modelka a moderátorka, která je pokládána za krasavici), a pak ženy, které jsou opravdu hezké od přírody a nepotřebují si na obličej matlat moc líčidel (třeba jeden můj příbuzný má přesně takovou přítelkyni). Já bych taky řekla, že Ty spíš patříš to té první kategorie, soudě podle videí, kde se ukazuješ po ránu nenalíčená. A to není žádná urážka, tak to prostě vidím, není to hodnocení, ale konstatování. Vidím ten výrazný kontrast nenalíčená versus nalíčená.

      Vymazat
    4. Tak tak, Petro, úplně šeredná jsi bez malovátek. Raději ani nevycházej před dům bez burky. To anonymní, to bude krasavice, radost pohledět! :D

      Někteří lidé jsou neuvěřitelní hulváti a idioti.

      Vymazat
    5. já nechci být učitelkou, jen jsem to napsal tak jak mluvím - nespisovně, je rozdíl mluvit nebo napsat něco "hovorově" a dělat hrubky....

      Jinak samozřejmě kontrast to je, protože na tutoriálech a videích jsem nalíčená relativně výrazně a už mám také hodně zkušeností takže vím co a jak zvýraznit a podtrhnout. Rozhodně si ale o sobě nemyslím, že jsem nenalíčená ošklivé kačátko. Na druhou stranu, neplatím za makeup tolik peněz, abych vypadala stejně, žejo ☺ ☺ ☺......

      Vymazat
    6. Taky souhlasím, že se mi Petra nenamalovaná nelíbí. Ale tady se asi smí jen chválit. Myslím, že to ví i Petra, protože jinak by si na sebe nedávala pořád dokola ty umělé řasy a vlasy.

      Vymazat
    7. Ono v pravém slova smyslu je špatná koncovka u příčestí minulého v množném čísle středního rodu taky hrubka, aspoň ve škole ji tak učitelé odjakživa opravují. Není to otázka -i nebo -y, je to "jen" -a, ale hrubka to přesto je, nic naplat. A "hovorově" vlastně znamená ještě spisovně, existuje hovorová vrstva spisovné češtiny.

      Vymazat
    8. Nenamalovaná Petra je podle mě vyloženě ošklivá. Ale abych nebyla tak kritická, tak já jsem nenamalovaná ošklivá taky. Avšak podle mě stačí jen BB na sjednocení pleti, řasenka, tvářenka a lesk na rty, aby člověk vypadal nějak k světu a neděsil ostatní lidi. Chápu, že tohle je blog především o líčení apod., ale opravdu mi přijde, že těch líčidel na sebe patláš zbytečně moc, plus ty umělé řasy, nehty a vlasy... nelíbí se mi ani ta úprava obočí. Můj názor, snad mě za to nesežerete.

      Vymazat
    9. jé, tak to mě baví, kolik tu máme najednou přírodních krásek, kterým stačí minimum :D :D, přikládejte prosím fotografie, at vás nestraším jen já a at můžeme naopak potěšit oko něčím tak dokonalým ;), zatím je to jen anonymní holedbání......to já taky můžu někam anonymně napsat, že jsem Miss world a že mi stačí řasenka :D......

      Vymazat
    10. Jejdanečky, to jsou mi teda konstruktivní připomínky. Důležité je, že se Péťa líbí nenalíčená svému muži, ostatním to může být šumák. A pokud mi vadí, že na sebe patlá pořád nějaký makeup, tak asi nebudu sledovat beauty blog, ne? O čem by tu asi tak psala, kdyby chodila pořád jen s BB creamem a řasenkou? Holky, vážně, zkuste se někdy zamyslet, než postnete ten komentář... Evča

      Vymazat
  4. Ahoj :-) neplánuješ nějaké velké video na porovnání makeupů a BB/CC krémů? Díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, zatim jsem to v planu nemela, ale uvidime, pokud bude zájem...zatim jsi prvni kdo se pta :).

      Vymazat
  5. Můžu se zeptat... který štětec jsi použila na korektor?

    OdpovědětVymazat
  6. tohle je krásný a umím si to představit i na sobě - s barvičkami na obličeji si moc nehraju :)
    casual weekend outfit

    OdpovědětVymazat
  7. Prosimtě, netvrď nám furt, jak jsi nemocná, když evidentně nejsi. Nemocný člověk leží a odpočívá a neplácá na sebe tuny make-upu. Jinak líčení hezké, ale trošku přirozenosti by to chtělo, to obočí a řasy jsou moc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak, tak, nemocný patří do postete a dát si oddech, aby tělo mělo šanci se z toho dostat, jinak si člověk zahrává s chronickými obtížemi, když to pořádně nevyléčí. Jinak bych se taky přimlouvala za omezení umělosti. To třeba někdy v daleké budoucnosti, až chlapům neporostou vousy, ale vousy přijdou do prudké módy, se budou ve velkém vyrábět a prodávat běžně v obchodech umělé bradky, plnovousy, kníry a všelijaké částečné ovousení, jen aby byli pánové in. To bude legrace. A k tomu pochopitelně všelijaká lepidla a naopak odlepovadla, aby se to dalo na noc sundat. A na ta lepidla se časem určitě vyvine u některých jedinců přecitlivělost až alergie, takže výrobci budou stále vymýšlet, kterak předělat recepturu, a budou se prodávat lepidla na nejrůznější typy mužské pleti... mohla bych spekulovat dál.

      Vymazat
  8. Ahoj Peťko, supe video. I já mívám zhoršenou pleť, když jsem nemocná... Víc se mi mastí a pupínků mám taky víc... :-( Prostě se tělo brání no... Jinak jsem taky pro, aby jsi udělala srovnání BB, CC krémů a make-upů.
    Měj se krásně. Pa Míša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, děkuju moc, tak to já to asi budu muset připravit s těmi bíbíčky :)

      Vymazat
  9. Ahoj 😊 tenhle turorial je jeden z best ☺. Parada. I ja jsem pro hodnoceni bb, cc a make up 😇. Dekuji moc

    OdpovědětVymazat
  10. Petro,
    díky za úžasné líčení! Mám ráda podzim, zachumlání se pod deku s hrnkem čaje, procházky lesem, který hraje všemi barvami ♥
    Tvoje tutoriály mě vždycky inspirují :-) Těším se na další.
    Mariola

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!