FOTD - podzimní líčení pro hnědé oči s paletkou BH cosmetics Missy Lynn

by - 21 září

Krásné pondělí vám všem,

hodně dlouho jsem tu neměla žádný FOTD makeup. Je to proto, že v létě se tak často nelíčím, je horko a já preferuji "nudný" rychlý makeup a tak nemám moc co fotit ☺. Proto jste v létě viděli mnohem více outfitpostů a teď na podzim se vrhneme po hlavě zase mnohem více do líčení a recenzování kosmetiky, což vám určitě chybělo, že je to tak ☺?!

Tentokráte spojím líčení s recenzí na paletku od BH cosmetics. Snažila jsem se na oficiálních stránkách objednat paletku od Carli Bybel, ale bohužel celý den stránka padala a k večeru už byla vyprodaná, takže jsem to nestihla. Mám ale dobré zprávy, z oficiálního českého eshopu mi psali, že ji naskladní hned jak ji BH uvolní pro velkoodběratele. Takže pokud jste dopadli jako já, tak nezoufejte, paletka od Carli by měla být i u nás.
Abych si spravila chuť, vyzkoušela jsem tedy paletku BH cosmetics Missy Lynn. Přiznám se vám, že tuto youtuberku jsem neznala a ani teď ji nesleduji, ale moc se mi líbilo barevné uspořádání paletky. Je totiž dokonale podzimní, protože obsahuje spoustu teplých odstínů fialové, bronzové, hnědé a zlatavé. Paletka je vyvedena v převážně hodně teplých tónech, jen nejtmavší hnědá a fialová jsou neutrální až studenější. Jak asi správně předpokládáte, k mé bledé porcelánové pleti to nejsou zrovna nejlepší barvy, nicméně paletka se mi natolik líbila, že i když jsem věděla, že je vhodnější pro tmavší a teplejší typy, neodolala jsem ☺.


Barevné složení  paletky přímo vybízí ke kombinacím mezi fialovou, bronzovou a zlatavou. Ostatně, právě tyto odstíny k sobě vypadají naprosto božsky a lze si s nimi pohrát jak na denní, tak na večerní kouřové líčení. Jak jsem již podotkla výše, tato paletka bude naprosto úžasná pro tmavší a teplejší typy!
Balení paletky je papírové s potiskem a prostorným zrcátkem na víčku. Potisk řetízků na přední straně a barevně korespondující obal s vnitřkem barevné palety se mi moc líbí. Za příjemnou změnu považuji i čtvercový půdorys produktu. Balení vypadá relativně bytelně a myslím si, že i nějaké to cestování přežije, v tomto směru je to takový průměr, nic extra, ale ani nic špatného.



Vnitřek paletky obsahuje 6 klasických očních stínů a dva rozjasňující stíny zapečené, které dle popisu výrobce, můžete použít buď jako oční stíny nebo jako rozjasňovač. No, upřímně, pokud nejste mulatka nebo černoška, tak je jako rozjasňovač pravděpodobně nevyužijete. Jsou hodně výrazné, tmavé a zlaté, ovšem jako oční stíny jsou nádherné! Zapečené stíny BH prostě umí, což dokázali již paletkou Galaxy chic. Všechny stíny jsou velmi dobře pigmentované, nijak výrazně nepráší a velice dobře se s nimi pracuje. Intenzita barev se během dne nevytrácí a ani se na víčku neslévají.



Pokud chcete docílit extrémní pigmentace a přilnavosti, navlhčete si před aplikací stínů štětec fixačním sprejem na makeup, stíny vám i déle vydrží!

Horní dvě řady obsahují buď shimmer nebo mají saténový finiš, ani jeden stín není matný. Spodní dva zapečené stíny jsou hodně třpytivé.

Pigmentace je slušná a se stíny se dobře pracuje.


Celkově bych paletku zhodnotila jako velmi povedenou (až na velkou podobnost dvou zapečených odstínů), barevně i obsahově, seženete ji na dekorativka.cz za 499Kč*.

Já jsem dnes s paletkou vytvořila poměrně jednoduché denní líčení, které mi evokuje právě podzimní období. Na celé víčko jsem nanesla zapečený bronzový odstín, do vnitřního koutku jsem volila nejsvětlejší stín a vnější koutek a spodní linku jsem zahalila do obou odstínů fialové, přičemž s tou tmavší jsem se držela vně oka. Spodní a vrchní linku jsem vykreslila fialovou tužkou a nanesla dvě vrstvy řasenky. Na tváře jsem zvolila bronzovou tvářenku a rty ponechala v přirozeném nude růžovém odstínu.

umělé světlo:


denní světlo:

Na tento look jsem použila:
♥ Garnier 5 sec Perfect blur
♥ Maybelline Fit me makeup v odstínu 110
♥ Maybelline Fit me korektor v odstínu 15
♥ Dermacol Wet & dry pudr v odstínu č. 1
♥ Milani Baked blush v odstínu 06 Bellissimo bronze
♥ W7 Hollywood glam Bronze & glam
♥ Maybelline Lash sensational řasenku
♥ Milani Shadow eyez v odstínu 17 Plum amour na vnitřní vodní linku
♥ Jordana Easy liner v odstínu Rose crush
♥ Gerard cosmetics rtěnku v odstínu Buttercup 
♥ NYC Expert last lip laquer v odstínu 200 chelsea cherry blossoms
♥ Rimmel On my gloss! v odstínu 330 snog

Jak se vám dnešní look líbí a nalákala vás paletka?

* Produkt mi byl zaslán nezávazně na otestování firmou nebo eshopem, můj názor na něj je zcela nezávislý a tato recenze není sponzorována. To, že mi byl produkt zaslán zdarma nemá absolutně žádný vliv na můj názor a vlastnosti produktu. Nejsem nikým nijak vázána a o produktu se zmínit mohu nebo nemusím podle toho jak sama uznám za vhodné.

You May Also Like

29 komentářů

  1. Jako vždy, skvělé Peti :)

    OdpovědětVymazat
  2. Péťo, nepsali ti i náhodou, jestli budou mít tu paletku rtěnek? :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene, já jsem sdílela na facebooku, že jsem neulovila tu Carli paletku a že už není a oni mi psali, že to viděli a že bude na eshopu,ale o paletce rtěnek jsme se nebavili ☺.

      Vymazat
  3. Jako vždy úžasné líčení. Moc Ti to Peti sluší :) A recenze je skvělá, paletka má však pro mě příliš teplé odstíny.. tak se mrknu po nějaké jiné od této značky:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Market, moc dekuju a jojo, ale treba pro podzimni typy bude uzasna.

      Vymazat
  4. Péťo, jaké světlo používaš na focení i točení když se už stmívá? hezké fotky. Díky moc! Bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baro, děkuju, ja pouzivam bud softboxy nebo jako v dnesni případě ringlight kruhove svetlo :).

      Vymazat
  5. Tato paletka mě svým vzhledem totálně ohromila. Vypadá fakt kvalitně a pigmentovaně a líčení s ní ti hrozně sluší. V poslední době se ze mě stal opravdu fanda očních stínů a to zvláště v nude hnědých barvičkách. Dneska, když jsem ráno vyrazila bez stínů, protože mi nebylo moc dobře a neměla jsem na to náladu, tak to byl hrozný nezvyk. Opravdu tebe a to co děláš obdivuji a strašně ráda tě sleduji. Je to pro mě takový oddech při školním týdnu. Díky za to co děláš!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, dekuju hrozně moc za krasny komentář a sledovani, moc jsi me potěšila a doufam, ze uz ti je lépe mne dnes take nebylo nic moc, asi blby tlak :).

      Vymazat
  6. Vypadá to krásně a líčení ti sluší. Na sobě si tyto barvy ale neumím představit, fialová je odvážná

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  7. opravdu krásné, opravdu krásná, krásně píšeš, moc mě bavíš.

    OdpovědětVymazat
  8. Pecka, překrásné a originální líčení, na podzim značka ideál. Moc by mne zajímalo, jak bys vypadala s hnědými čočkami, k tomu bych tě někdy docela ráda vyhecovala :o)))

    OdpovědětVymazat
  9. Wow, tak pigmentace se mi zdá víc než slušná, moc pěkné a jako vždy, skvělá práce, Peťo :)

    Bella z Belliny tajnosti - můj tajný, 100% autentický deníček o všem, co nemohu běžně řešit s ostatními

    OdpovědětVymazat
  10. Paletka se mi líbí a pigmentace je skvělá, ale nejsou to mé barvy. Jsem studený typ, jako ty, takže by mi asi krom fialové neslušely. Líčení se ti povedlo.

    OdpovědětVymazat
  11. nádhera! :) ty si čím staršia, tým krajšia :*

    OdpovědětVymazat
  12. Pigmentace a serazeni barev je uzasne. Zvolila jsi dobrou kombinaci, super!
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  13. To jsou přesně moje barvy, moc krásný!

    OdpovědětVymazat
  14. O té paletce od Carli Bybel jsi mi raději neměla nic říkat. Musela jsem si vygooglovat swatche, a asi ji nutně potřebuju :-) .

    Jinak je pravda, že jako hodně světlý typ bych v paletce Missy Lynn uvítala míň tmavě hnědých stínů.

    OdpovědětVymazat
  15. Úžasný!! Mě se poslední dobou libí právě teplé odstíny na očích. Tobě líčení krásne vytáhlo modrou barvu očí :)

    OdpovědětVymazat
  16. Odtiene v paletke sú nádherné. Sú síce extra teplé, ale mne sa práve takéto momentálne dosť páčia, lebo sú veľmi kontrastné na očiach. Škoda tých dvoch rovnakých zapečených. Páči sa mi, ako si farby skombinovala v líčení, myslím, že to čoskoro napodobním nejakými mojimi tieňmi :D

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Peti :) moc se mi to líbí a myslím, že ti to líčení opravdu sluší! ;) sleduješ youtuberku Camilu Coelho? Je jedna z mých nejoblíbenějších beauty guru ze zahraničí a také navrhla vlastní paletku pro značku Sigma. Vypadá parádně! Tady je odkaz, kdyby tě to zajímalo: https://www.youtube.com/watch?v=WR_X0YxCi5c Měj se krááásně! Moc ti fandím! ;)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!