Full face | First impression - minerální přírodní kosmetika | První dojmy

by - 08 září

Krásné úterý vám všem,

 
dost často si píšete o moje zkušenosti nebo tipy na kosmetiku přírodní a také mi přišlo během těch blogovacích let plno dotazů na kosmetiku minerální. Čirou náhodou jsem zrovna objevila v PO BOXu balíček s přírodní minerální kosmetikou, o které mi už dříve vyprávěla kamarádka a moc ji chválila, takže mne velmi zajímalo ji vyzkoušet. Původně jsem si myslela, že to nebude nic pro suchou pleť, ale mohu vám říci, že jsem celkově byla velice mile překvapena! Nadšená jsem hlavně z makeupu, tvářenky a stínů. Kromě toho v dnešním videu vyzkouším poprvé i pár dalších klasických produktů.
 
 
↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

značku Lucy minerals mají na eshopu http://www.blueberryhill.cz/
Já jsem použila minerální makeup v odstínech bisque, fair, finishing powder, oční pigmenty v odstínech Jasmine, Sunkissed a linky Plum liner, tvářenku v odstínu Petal.
 
Dále jsem vyzkoušela :
♥ korektor MUA Cover & conceal v odstínufair
♥ Koh - i noor tužku na obočí
♥ Mary Kay bázi pod oční stíny
♥ Flormar tužku na oči v čísle S09 Stylematic http://www.flormar.cz/
♥ MUA Undressed your skin shimmer highlighter
♥ řasenku Gabriella Salvete Panoramico
♥ balzám Clarins Instant light
♥ gel na obočí Essence Make me brow Browny brows
 
lak: Flormar Full color Tickled pink
 
Sleduj náš vlogovací kanál: https://www.youtube.com/user/miraslife
eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz/
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701

You May Also Like

14 komentářů

  1. Krása😊 jsem překvapená, že ani po běhu se make up nijak extra nezměnil! A ty oční stíny prostě chci :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den Petro, děkuji za hezké video. Mohla byste, prosím, doplnit odstín rozjasňovače? Prodává se totiž ve 3 odstínech. Děkuji moc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, bohužel na tom mém není žádný odstín napsaný, v té době byl jen jeden,ale zřejmě to bude pink shimmer odstínově....

      Vymazat
  3. Ahoj Peti,
    Minerální make up jsem nikdy nezkoušela, ale již mám objednané vzorečky, nevím, zda bude vhodný na smíšenou až mastnou pleť, ale uvidíme. Chtěla jsem si u tebe v eshopu objednat nový štětec, rozhodla jsem se pro M52, ale když jsem viděla, že chceš skoro 100,- za DOBÍRKU, tak jsem objednávku neodeslala, vůbec nechápu, proč je dobírka jednoho produktu tak vysoká, většinou se pohybuje do 40,- a to mluvím o balíku plném věcí a ne o jednom štětci, tímhle jsi mě docela dost zklamala, hezký den Lenča.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Leni, ceny poštovného máme nejníž jak to jde, naopak jsme jedni z mála, kteří mají zdarma poštu už od 500Kč, jinde to bývá od 2tis a pouhých 50Kč při platbě předem. Pokud si objednáš jeden štětec, pak samozřejmě cena za poštovné na dobírku je "vysoká", za to ale nemůžeme, nás to tak reálně stojí, my musíme navíc z poštovného odvádět ještě 21% DPH státu. Je úplně jedno zda si štětec objednáš jeden nebo deset, dobírka je pořád stejně vysoká.
      Pokud tedy nechceš platit předem, kde poštovné je jen 50Kč, nemůžeme s tím vůbec nic udělat. Naše štětce se dají koupit i na www.pinkpanda.cz, kde jsem ted zjišťovala poštovné a za jeden štětec je to 99Kč at už platíš předem nebo na dobírku, tedy vidíš, že ty ceny se tak pohybují všude. Dobírkovné je na různých eshopech většinou mezi 120 - 150Kč, tak ty ceny za poštovné bohužel jsou. Děkujeme za pochopení.

      Vymazat
  4. Ahoj Petro, chystám se zakoupit si od Tebe nějaký štětec na make-up, neboť mi děláš velké chutě =). Jen nevím, jaký je pro mne vhodný. Jako make-up denně používám klasický hutný dermacol, zlatý v tubě. Jaký štětec si mám tedy vybrat a jak s ním dermacol přesně nanášet? A jak často štětec čistit. Děkuji Ti za odpověď - jinak Tvůj blog mě baví stále více. Lucka

    OdpovědětVymazat
  5. Já nemluvila o poštovném, ale o DOBÍRCE. 99 procent eshopů má poštovné i s dobírkou do 100,- a ty chceš skoro 100 jen za DOBÍRKU, plus ještě poštovné, to jsme na nějakých 145 korunách za jeden štětec, který se dá poslat i doporučeně, tudíž jsou náklady nižší ;) mě nešlo o ty peníze, to vůbec ne, ale o ten princip, to stejné v obchodě pinkpanda mají poštovné i s dobírkou za 99,- Já chápu že na tom potřebuješ něco vydělat, ale tohle mi přijde přehnané, ty na poště zaplatíš ani ne 50 korun za odeslání balíčku, ale další 100 na tom vyděláš, hezký business.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To co píšeš není vůbec pravda, já na tom nevydělám nic, víš kolik stojí poštovné, obálky, obalový materiál atd? Mám ti to tu rozepsat? To si myslíš, že poštovné mám do kapsy? Jen z toho, že balíček pošlu platím 28Kč DPH státu - z toho poštovného, které mně jde dle tebe do kapsy, protože jsem plátce DPH! Také není pravda, že zaplatím za balíček na dobírku 50Kč, jak jsi na to vůbec přišla, víš jaké jsou ceny? Proč tedy nevybereš platbu předem, kde je poštovné pouze 50Kč a dotujeme ho? Nemůžeme dotovat všechny druhy poštovného a tak pokud si objednáš jeden štětec na dobírku, poštovné je nevýhodné, tak to prostě je. Navíc na sebe ještě bereme riziko, že si to příjemce nevyzvedne a my přesto z takto odeslaného balíčku musíme zaplatit DPH z poštovného i hodnoty zboží. To už si ale nikdo jako zázrakem asi spočítat neumí, že! Však já budu jedině ráda, když si to objednáš na Pink Pandě, tam je ale minimální hodnota objednávky 250Kč, takže jeden štětec s takovým poštovným ti nepošlou, to tak holt je, poštovné není levné, za to nemohou eshopy, ale česká pošta, to bohužel pláčeš na špatném hrobě. Pokud nechceš platit poštovné vůbec, pak je tu možnost osobního předání. Opravdu těch možností je tolik, že to na mne působí jen tak, že si chceš stěžovat a nadávat mi že na něčem vydělávám, otázka je, zda si vůbec něco objednat chceš.

      Vymazat
    2. A samozřejmě anonymní profil že....

      Vymazat
  6. Jé, LucyMinerals! Používám ten make-up už několik let, jeden ten kelímek dlouho vydrží. Objednávám ale přímo od výrobce z USA, kde mají i formuli určenou pro mastnou pleť. Na zimu mám odstín Pale Olive, na léto Creamy Olive a na přechodné období jsem si od LucyMinerals nechala udělat mix obou odstínů, rádi vám namíchají, jaký odstín potřebujete. Na mastnou pleť je super a kryje nejvíc ze všech mmu, co jsem zkoušela. Tvářenka Petal je má oblíbená a ještě doporučím oční stín Raisin - nádherný, třpytivý držák a já říkám i kouzelný, protože z mých šedomodrých očí najednou udělá zelené. B-)
    Magda

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Peti, prosím kde a za kolik se dá sehnat ten balzám Clarins Instant light? Na internetu jsem ho v českých e-shopech neviděla a nutně ho musím mít. Díky :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Na minerální make-up se chystám, ale jiné značky a je fajn, že se od nich dá pořídit i testovací balení, takže nejdřív vyzkouším, protože plné balení není zrovna levná investice.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!