OOTD - black & nude | nudečerná kombinace + pár random fotek z uplynulých dní

by - 15 září

Krásný úterní večer vám všem,

dnes mám pro vás docela dlouhý post z uplynulých pár dní. Sice jsem některé věci vlogovala, ale na samostatný vlog to úplně není, takže ho ještě potřebuji dokončit, než ho vydám a tudíž vám přináším fotodokumentaci v podobě fotek. Random články nejsou u mne na blogu úplně obvyklé, ale vím, že bývají hodně oblíbené a tak i já doufám, že vás u mne dnešní post zaujme. Abyste neřekli, že je to "odfláknuté", rozhodla jsem se článek spojit i s outfitem, který jsem měla na sobě v sobotu.

V pátek jsem se zúčastnila konference Videomarketing 2015 jako jeden z hostů panelové diskuze, bylo to velice zajímavé a pořádal ji Médiář.




V sobotu a v neděli jsem pak byla hostem OC Chodov v jejich proměnách. Celou akci moderovala Jitka Boho (Válková), Česká Miss 2010 a já jsem si to moc užila. Nejen na pódiu jsme mluvily o kosmetice, blogování a životě. Jitka je moc sympatická a příjemná a jsem moc ráda, že jsme se mohly takto seznámit.









Také mne moc moc těší, že tolik z vás se za mnou na Chodově zastavilo a přišlo se vyfotit nebo prohodit pár slov. Moc vám za to děkuji, obě odpoledne byla skvělá a díky vám mám zase zážitek a pozitivní energie na rozdávání ♥. Vidět vás osobně je pro mne vždycky neskutečný pocit a jsem za to moc vděčná, protože ke komentářům a profilům si najednou umím přiřadit obličej a člověka a to, že vás zajímám, mne vždycky neskutečně nakopne ☺.


Také již nějakou dobu používám sérum na řasy. Tentokrát testuji přípravek Synouvelle. Zatím ho nepoužívám určenou dobu, ale řekla bych, že nějaké výsledky to má, i když ne tak markantní. Řasy se lépe líčí a namalované jsou trošku delší a bohatší. Po uplynutí celé testovací doby se určitě těšte na recenzi.

Bioderma si pro nás bloggerky připravila zajímavou soutěž. Ceny jsou vážně báječné, ale já nejsem příliš soutěživý typ. Jediné, o co jsem ochotna soutěžit, je vaše přízeň. Zatím si teda nejsem jistá, zda se vůbec zapojím, ale v každém případě držím palce všem kolegyním ♥!

Novou paletku Carli Bybel od BH cosmetics se mi nepovedlo ulovit, ale mám informaci, že bude na oficiálním českém eshopu. Zatím jsem si tedy alespoň objednala z USA nové rtěnky, o kterých mluvila Shaaanxo a klobouk dolů, pigmentace i konzistence jsou vážně báječné!

Gabriella Salvete mě potěšila svými novinkami, dvěma řasenkami a pastelkami na rty. Barvy i design jsou opravdu krásné a již jsem stihla některé odstíny vyzkoušet a líbily se mi, moc hezky hydratují a drží na rtech.

Pink Panda má ve své nabídce novou značku Freedom. Poslali mi na vyzkoušení pár produktů, já jsem je už otestovala, uvidíte s nimi i tutorial a musím říci, že za ty peníze se mi kvalita nezdá vůbec špatná. Pokud byst plánovali něco zkusit, použijte kod na 15% slevu FREEDOM15.

Donnu Hair si kupuji a beru už hodně dlouho, recenzi jsem vám postovala již v únoru a přípravek jsem si natolik oblíbila, že si ho pořizuji dokola. Toho si všiml Cosmopolitan a oslovil mě s projektem a nabídkou soutěže o balíčky Donny pro vás, takže čekejte nadílku ☺.

Teď již k dnešnímu outfitu. V sobotu i v neděli jsem na sobě měla jednoduchý look s džínami, tričkem a bundičkou. Ten nedělní outfit jste v malé obměně již viděli a tak jsem ho nefotila, ten sobotní se mi ale zdál zajímavý a tak ho tu máte ☺.
Černé džíny v kombinaci s nude podpatky a černo-nude bundičkou vypadaly podle mého suprově. Look jsem  doplnila obyčejným bílým tričkem, náhrdelníkem a výraznou rtěnkou. V takových outfitech se cítím skvěle a mám pocit, že mi lichotí. Co na dnešní look říkáte vy?


boty - Baťa
džíny a kabelka - H&M
bundička - asi SheIn, mám ji už déle
tričko - Terranova
náhrdelník - Jewelton







Mějte krásný večer a zítra se těšte na nový tutorial ♥!

You May Also Like

39 komentářů

  1. Hezky clanek, libi se mi, jak pises, ze mas radost, kdyz si muzes k prezdivkam zde priradit konkretni lidi, to uplne chapu, take jsem moc rada, kdyz vim, kdo ten komentar pise, v mem pripade jen diky facebooku.
    Na akci s Valkovou ti to moc sluselo.
    Rtenky parada, mooc se tesim na fotky na rtech, snad se chystas je ukazat na blogu.
    Ja soutezim naopak moc rada, hrozne me bavi ta vyzva, ze se mam nalicit treba dle nejake predlohy, to me moc bavi. Jestli vyhraju je pak uz docela jedno, ale je to prijemne prekvapko, kdyz se zadari.
    No pekny clanek, dekujeme a hezky vecer:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, že, je to vážně zážitek potkat lidi, kteří mě čtou, vždycky se na to strašně těším, to je úplně takový příval energie ☺.

      Vymazat
  2. Skvělý outfit! Opravdu jeden z nejlepších za poslední dobu, alespoň podle mě :) Strašně se mi líbí bundička a krásná zářivá rtěnka! The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný outfit. Ty boty jsou krásný. Já moc do špičky nemusím, ale u těchto se mi moc líbi. Není to nějak extra přehnaně do špičky. Teď jsem na vážkách jestli do nich jít :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, moc děkuji...no botky jsou na pohled opravdu krásné, jsou i dobře ušité, na celodenní chození to ale určitě není ☺.

      Vymazat
  4. Supr článek Peti, moc ráda takové uvidím na tvém blogu i jindy :-) V outfitu ti to moc slušelo a makeup byl úžasný :) těším se na tvé recenze a další videa, pa:)

    OdpovědětVymazat
  5. Oba outfity moc pěkné a těch novinek :) Rtěnky vypadají skvěle!

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  6. k Donna hair, na tvůj popud jsem si vitamíny taky koupila. V lednu mě kadeřnice ostříhala mnohem víc, než bych chtěla, byla jsem zoufalá, a za půl roku mi díky jednomu balení dorostly vlasy skoro o 10 cm a i povyrostly podrůstky (ty mi jinak snad nerostou), nečekala jsem, že tak zafungují. Dobrý typ:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to mě těší, mně ten přípravek také skutečně vyhovuje, to bych ho ostatně nekupovala pořád dokola ☺.

      Vymazat
  7. To tricko n-one cares je skvely!

    xxx

    Cury in the City
    Instagram
    Fashion Paris & Prague

    OdpovědětVymazat
  8. Veverka hrozné zuby .😀😁😂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Broučku tomu ortodontisté (lékaři na rovnátkách) říkají skvěle srovnané zuby <3

      Vymazat
    2. Pokud stačí zuby jen srovnat rovnátky, tak je to ještě dobré. Horší je, pokud má člověk malé čelisti, druhé zuby se mu tam nevejdou, a proto musí ještě předtím, než vůbec může začít nosit rovnátka, podstoupit třeba i několik a ne zrovna zábavných a jednoduchých chirurgických zákroků v puse jen při lokální anestezii. Já a můj bratr bychom mohli vyprávět.

      Vymazat
  9. Opět ti to moc sluší Peti,jen tak dál

    OdpovědětVymazat
  10. Tohle je jeden z nejhezčích outfitů, které jsem na tobě za poslední dobu viděla. Opravdu nádhera, paráda, dokonalost. Hrozně ti to sluší a strašně tě to rozzáří! :)

    Monča

    OdpovědětVymazat
  11. Outfit je šik a líbí se mi, těším se taky na recenze tužek na rty (pokud tedy bude :-) ) do Prahy to mám daleko, takže na akci jsem nebyla, ale muselo to být fajn. Jitku Válkovou považuji za nejkrásnější Miss, jaká kdy byla u nás zvolena, je to přesně můj typ a vedle sebe jste opravdu krásky obě dvě. Jinak pozoruji že máme i stejný vkus na zahraniční blogerky - Carli je pro mě naprostý top a Shannon je jí hned v patách :-) Měj se hezky. Deni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Deni, moc děkuju, to mě těší, mně se Jitka taky moc líbí,je opravdu krásná a navíc příjemná a milá. Recenze určitě bude i se swatchi, už se na ni těším ☺.

      Vymazat
  12. Jsi kočka!!!! Skvělý outfit. Taky nemusím boty do špičky ale tyhle jsou krásné! Pethrusca

    OdpovědětVymazat
  13. A já jsem si podle fotek myslela, že jsi tu akci moderovala TY a že Jitka byla Tvůj host :-)))))))))) Tak třeba příště už to tak bude :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, popravdě, jako host to bylo příjemnější, akce trvala cca 3 hodiny a myslím, že pro Jitku to bylo dost náročné. I když já teda byla taky u mikrofonu furt :).

      Vymazat
  14. Nádherný outfit, vše úžasně sladěné, bundička a boty super!

    OdpovědětVymazat
  15. Ha, v neděli jsem Tě viděla, teda spíš mě upozornil přítel a to moc hezky chlapsky "Hele, neni to ta Mírova manželka z youtube?" :D Ale jelikož jsme byli na procházce v lese na daňcích, ve vytahaný mikině a s mastnou hlavu, nenalíčená, pak jsme skočili do costy na kafe, tak jsem si řekla, že Tě zbytečně nebudu strašit, že všechno Tvoje líčicí úsilí je takhle beznadějný :D Moc Ti to slušelo!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo, Míra je známější než já :D! Myslím, že bych se určitě nelekla, kdybyste mě viděli,když se maká na baráku,tak mě hned tak něco nerozhodí :).

      Vymazat
  16. Moc ti to sluší.Hezky sladěné barvičky.

    OdpovědětVymazat
  17. Zase ty boty! Aaaaaw *.*

    OdpovědětVymazat
  18. Look je parádní, svěží a ta bundička skvělá =)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  19. Super outfit, všechno krásně sladěné :) Na fotkách s Jitkou vám to moc sluší.

    OdpovědětVymazat
  20. Celou dobu si říkám, koho mi připomínáš a už jsem na to přišla - kobylu.

    OdpovědětVymazat
  21. Ty jsi prostě tak moc hezká až to vůči nám, obyčejným smrtelníkům, není fér :D
    Rtěnky vypadají hezky odstínově, ale balení se mi teda moc nelíbí :) A jsem zvědavá na ty tužky od GS, mám totiž pocit, že je asi musím vyzkoušet :))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!