Vše o mých nehtech - gel lak, péče, top coaty, oblíbené podzimní laky

by - 28 září

Ahoj všem ♥,

dnešní téma je za poslední dobu od vás asi nejvíce požadované. Na nehty, jejich péči o ně, gel laky a všechny tyhle věci, se mne ptáte pořád dokola. Tímto videem tedy doufám zodpovím všechny otázky a nejasnosti a snad vám dám i pár tipů. Pokud by vás zajímalo cokoliv dalšího, nebojte se zeptat ☺.



↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓




svetr: SheIn
lak: Rimmel Gentle kiss

Sleduj náš vlogovací kanál: https://www.youtube.com/user/miraslife
eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
email: petra@lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701


o čem mluvím:
♥ Essence gel nails at home cleanser
♥ buničinové čtverečky lékárna
♥ pilníky smirkové kupuji kdekoliv na netu většinou 100/180
♥ Nevo vidlička na kůžičky, mají také všude v drogerii nebo na netu
♥ Sally Hansen k dostání v DM drogerii
♥ She k dostání v DM drogerii
♥ Madam Glam http://www.madamglam.com
♥ Madam Glam 419, 071
♥ Sally Hansen Cherry cherry bang bang, Plum´s the world, Wine not, Ping pong
♥ OPI Ski teal we drop
♥ China Glaze Stella, Skate night, Midnight mission
♥ Catrice Marilyn & me, First class up grape, Greige! The new beige!
♥ Madam Glam Drink with me, Electric five, Kiss nad tell, Text me later
♥ Gabriella Salvete Stars Blue imperiale
♥ Astor Dawn lilac
♥ She 323
♥ Rimmel Loose your lingerie
♥ Essence The gel nail polish top coat
♥ Catrice Gel like top coat
♥ Mavala Mavadry, Gel finish
♥ Astor Already dry!
♥ Essence gel nails at home cuticle oil
♥ Sally Hansen cuticle oil


You May Also Like

45 komentářů

  1. Na video jsem celé nekoukala, takže jsi to možná v něm zmínila, ale přesto se zeptám. Máš nějakou zkušenost s gel laky od essence? Koukala jsem na ně a ty se zapékat nemusí, že? :) já se po dvou letech chození do salonu rozhodla, že se o nehty začnu starat sama, ale za lampu se mi utrácet nechce :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lampa bude nutnost, pokud si chceš dělat gel lak.

      Vymazat
    2. Jestli pisatelka nemyslela The Gel Nail Polish od Essence - to jsou totiž normální laky s gelovým efektem, na ně lampa netřeba.

      Vymazat
    3. To mne také napadlo,ale to není gel lak jako takový,to jsou obyč laky :).

      Vymazat
    4. Ano, ale málokdo to ví, vidí nápis gel a už myslí na lampu ;)

      Vymazat
  2. Krásné, živelné, poučné, vyčerpávající video. Díky Peťulko za báječné tipy, ta petrol barvička mě bere už druhý rok, ale mám strach to vyzkoušet. Jsi fakt skvělá, a jen tak mimo, moc hezký svetřík.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc ti to ve videu sluší :) Já teď zbožňuji tmavší laky, musím pořídit nějaký hezký vínový :)
    The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Peti, mám doma už pár let pec na gelové nehty. Není to přímo LED lampa, Jdou gellaky od Sally Hansen zapékat iv této normální UV lampě?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jdou,ale musíš vychytat tu dobu působení, klasické jsou pomalejší tzn. bude to potřebovat třeba těch 180vteřin, na které bývaly, možná i dva cykly, musíš to zkusit, LEDky jsou rychlejší ☺.

      Vymazat
  5. Ahoj Peti,
    Moc krásné video, chci se zeptat, když si nedáváš barevný gellak, ale používáš jen ty "základní", tak je možné dát dvě vrstvy základního, pak vrstvu top coatu a na to pak lakovat? Nebo záladního dát jen jednu vrstvu? Děkuji Lenča :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lenčo, já dávám samostatně jen ten she 3vrstvy, který je base i top v jednom, jinak dávám barevný gel lak mezi,ale myslím, že by to nemělo vůbec vadit, že to tak můžeš udělat.

      Vymazat
  6. cožee? :-O jak můžeš tu "vidličku" (:D) používat 4/5 let?? to mi musíš teda říct tvoje tajemství, já už vyzkoušela všechny typy/značky těhle odstraňovačů a vždycky se po nějaké době otupí a spíše mi to začne tvořit záděrky, prostě už neřežou tak ostře... dá se to něčím zostřit? (třeba jako tupý nůž?) já si je kupuju snad každý měsíc :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hm, tak to netuším, já to nebrousila ☺, mně to teda drží,ale je fakt, že až tato, ty z DM a podobně se mi také ztupily

      Vymazat
  7. Ahoj, dala by jsi sem fotku tvých odlakovaných nehtů? Třeba až budeš sundávat gel lak a dávat nový, určitě nejsem jediná koho by to zajímalo :) děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to není problém, na instagramu ji už někde mám,ale není na tom nic zvláštního, prostě nehet ☺.

      Vymazat
  8. Ahoj Peťo, díky za super video! Chtěla jsem se zeptat, jestli se dá srovnat ještě výdrž s-he gel laku a gel laku Miracle od SH. Ten mi totiž vůbec nedržel (jako normální lak 2 dny) a zvažují koupi právě S- he lampy a laku a moje ambice je bezchybna trvanlivost tyden. Moc díky za radu. Měj se!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Marti, tak to se nedá, miracle je spíše klasický lak, gel lak vydrží mnohem déle a více zpevní nehet ☺. Je to dost individuální podle typu nehtů,ale mně she vydrží 7-10 dní.

      Vymazat
    2. Dekuji. Asi teda pujdu do lampy a gellaku s-he. A propos, moc Ti to slusi!! Ty uz mas ty vlasy zase tak dlouhe.. Nebo jsou to clipy? Ja to u Tebe vubec nepoznam. Kazdopadne se mi Tve ucesy moc libi., hlavne ta kreativita a zmena.

      Vymazat
  9. Dobrý deň Petra, na základe vášho tipu som si cez obednú pestávku v práci išla urobiť radosť :) a kúpila sadu She - pls ešte raz ako navrhujete aplikovať ? možno realizovať aj bez farebného laku, ktorý by sa potom až aplikovať ?
    Vopred ďakujem zo Slovenska za super rady a tipy ...
    Ivana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, Ivano, tak snad budete spokojena. Ano, můžete aplikovat bez barevného laku. Očistit nehte lihem, dát první vrstvu, zapéci v lampě a pak ještě další dvě. Nakonec opět setřít lihovým čističem a na to pak můžete vesele lakovat ☺.

      Vymazat
  10. Ahoj Peti, jsem stráááášně mooooc ráda, že jsi udělala toto video. Konečně v těch gel lacích mám jasno a vím, jak na to :-) Měj se krásně!!! Pa Míša

    OdpovědětVymazat
  11. Ešte stále by mala v drogérii DM platiť akcia na štartovací set Salon gel polish od Sally Hansen. Akcia spočíva v tom, že pri nákupe akýchkoľvek výrobkov značky Sally Hansen v minimálnej hodnote 32,99 eur dostanete celý set v hodnote 126 eur zadarmo :) Akcia platí na SR aj v ČR :)

    OdpovědětVymazat
  12. Dokelu, to by sa mi nechcelo, venovať toľko času lakovaniu a odlakovaniu nechtov :) Našťastie mám pekné prírodné nechty, ktorý teda rada lakujem aj dvakrát do týždňa, ale mám to aj s odlakovaním hotové za takých 20 minút. Podlak, dve vrstvy farebného, vrstva Insta-Dri od SH, ktorý zaschne do minúty. Hotovo.
    Čo sa týka farieb, vytiahla si presne moje odtiene. V tomto období rada nosím buď nude odtiene, alebo tmavé vínové, modré, zelené. A úplne najradšej mám odtiene, ktoré vyzerajú ako čierne, ale sú to veľmi tmavé farby.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vystihlas to přesně, já lakuji klidně třikrát do týdne a vše komplet hotovo za cca 20-30 min. Nedovedu si představit piplat se s nehty takovou dobu.

      Vymazat
    2. Anonymí: tak zase to neděláš tak často a pokud se s tím pipláš jednou za 3 týdny a pak na to nemusíš takovou dobu sáhnout když vyloženě nechceš,tak to tak špatné není :).

      Vymazat
    3. 3 týdny s odrostlými nehty bych tedy chodit nemohla.

      Vymazat
  13. Ahoj Peti, moc ti děkuju za video. <3 Zrovna jsem si koupila sadu SH, tak se video náramně hodí, moc mi pomohlo jako vždy. :)) Ty she laky prodávají normálně v drogerii? A existují i jiné značky, krom tří zmiňovaných ve videu, které jsou někde dostupné jako gellaky?? Díky moc :))))

    Renata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Renato, to já děkuji za sledování. Ano, prodávají se v DM, jak je v infoboxu :). Existuje plno značek Rocklac, Shelac atd

      Vymazat
  14. Mně se líbí delší nehty, ale ty tvoje se mi zdají až moc dlouhé. Ale možná jen můj pocit, nevím. Jinak zdá se mi to nebo pod tím lakem máš nějaký tmavý gel lak?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám, vždyt jsem to ve videu říkala ;).

      Vymazat
    2. No nevypadá to pěkně, nehty na mě působí špinavě nebo jak to říct.

      Vymazat
    3. Když si dáš tmavý lak, tak máš tak ti taky přece prosvítá z druhé strany nehtu, takže je to nesmysl, co píšeš, to bys musela nosit jen velmi světlé laky, aby to podle tebe působilo "čistě".

      Vymazat
    4. Ano, prosvítá z druhé strany nehtu, ale tady mi přijde, že prosvítá právě i pod tím nude lakem. Prostě to nevypadá hezky, když si na tmavý lak dáš nude. Můj názor.

      Vymazat
    5. Jinak ne všichni mají takové drápy jako ty, spousta holek má nehty krátké tak, že nepřesáhnou ani bříško prstu, takže nikde nic neprosvítá :)

      Vymazat
  15. Ahoj Peto, chtěla jsem se na toto téma zeptat, jestli nosíš gel lak opravdu nonstop, tzn. sundáš a zase lakuješ, nebo necháváš třeba 2-3 dny "off"? Nosím taky gel lak od Sally Hansen a dřív jsem se snažila nechávat aspoň pár dnů nehtům odpočinek, ale v poslední době mi přijde, že je pro moje nehty je lepší je mít pod gel lakem přikryté stále, protože když je nechám "nahé" tak se mi hned začnou zase oddělovat vrstvy atd. :( jak to děláš ty? Niki

    ps: mezi olejíčky také nevidím moc rozdíl, ale teď jsem si koupila jeden nový od Essence, který má být údajně s arganovým olejem, no nevím nevím, ovšem ta vůně!!! Voní doslova jako lipo :) takže ten doporučuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Niki, ano, nosím gel lak pořád, sundám a nalakuji znovu, přijde mi to nejpraktičtější a nehty jsou chráněné, zvláště když je hodně nemáhám.

      Vymazat
  16. Ahoj, to je super video! Prosim jeste o radu - pokud ma byt pred gelovanim nehet suchy/ocisteny, olejicek na vyzivu nevadi? Diky, Lucie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj,vadi to,ja to delam tak,jak jsem odkoukala od nehtove... sundam,upravim,odmastim,nanesu base,barvu a top a setru vypotek a az nakonec dam olejicek,ten nehet by mel byt suchy,aby se ti to pak neodlupovalo...

      Vymazat
  17. Ahoj Peťko, chtěla jsem se zeptat, zda jde taky udělat, že si dám base, na to normální lak a pak top? A jestli to tak jde, tak zda ten normální lak musím taky zapéct nebo nechat jen zaschnout a na to dát top, který zapeču? Je to moje první domácí manikúra, tak nevím co jde a co ne :)
    Děkuji Linda :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Peti,narazila jsme na tebe v casopise asi pred 2mesici a od te doby Te pravidelne sleduji,mas fajn typy a hlavne normalnich produktu i z drogerek.
    Chci si taky zacit delat nechty gel laky a zacla bych asi tema S-he,tu lampu sezenu normalne v drogerce?
    Moc dekuji

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Peto, mam takovy, asi dost blby dotaz, ale jistota je jistota... :-) To, ze ten gel top coat od Essence pracuje na principu vytvrzovani na dennim svetle, znamena, ze ho musim lakovat jen ve dne?! :-) Hodlam ho prave ted poprve pouzit, ale venku uz je tma a tak mne napadlo, jestli to bude fungovat i kdyz uz neni denni svetlo, ale jen lustr... :-) Moc dekuji za odpoved a preji krasny vecer!

    OdpovědětVymazat
  20. Péťo, nemáš nějaký tip na zahraniční ehop, kde bych mohla koupit jiné barvy gel laků Sally Hansen? Výběr barev v ČR je bohužel opravdu omezený :(

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!