Blogerka a drogerka #6 - vánoční balíčky | tipy na kosmetické dárky

by - 07 prosince

Ahoj a krásný podvečer všem,

Vánoce se kvapem blíží a nemálo z vás si určitě láme hlavu nad tím, jaký dárek ještě koupit. Pokud také rádi vybíráte menší dárečky v drogeriích, přispěchávám vám na pomoc s přehledem toho, co tam aktuálně můžete najít, abyste věděli, zda má smysl se tam do toho předvánočního shonu vypravit nebo ne ☺.


↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

*natočeno na Olympus PEN EPL7

Sleduj náš vlogovací kanál: https://www.youtube.com/user/miraslife
eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701


You May Also Like

11 komentářů

  1. Petro, mate nadherny prijemny hlas a strasne hezke vystupovani, vidim Vas brzy v nejake kosmeticke show v televizi jako moderatorku :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Peti. Diky za tvuj blog,moc rada te sleduju. Strasne se mi libi tvuj krivak z HM,koupila si ho tuhle sezonu nebo uz ho ma delsi dobu?hned bych pro nej letela. Pekny den a drzim ti palce. Elis

    OdpovědětVymazat
  3. To by bylo super, kdyby mela Petra svuj vlastni porad o kosmetickych produktech a trendech :-) Tajne doufam, ze tu knizku napises Peti, urcite by o ni byl obrovsky zajem :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Takovéhle kosmetické balíčky teď ale mají v každém supermarketu s potravinami (Penny, Lidl, Tesco apod.).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen pro pripomenuti, Petra, beauty blogerka, a tenhle pravidelny prispevek se jmenuje "blogerka, drogerka"

      Vymazat
    2. To já ale vím, jen jsem chtěla některým zde ulehčit třeba cestu do drogerie a nasměrovat je, když třeba budou teď před Vánoci určitě nakupovat v některém supermarketu, že jsem tytéž balíčky viděla tam. Nic zlého na tom nebylo.

      Vymazat
  5. Zbytečně předražené. Po Vánocích bude vše za pár kaček.

    OdpovědětVymazat
  6. To je taky pravda, asi předloni jsem tak po Novém roce koupila kosmetický balíček snad za méně než polovinu předvánoční ceny. Takže se vyplatí počkat.

    OdpovědětVymazat
  7. Já myslím, že vánoční balíčky jsou myšleny především jako dárky pro ostatní, a na to už je po Novém roce krapet pozdě teda... Nicméně, Peťo, video je skvělé, jsi moc šikovná, že jsi přišla s takovým aktuálním tématem. Já jsem dneska koupila tři balíčky jako takové doplňkové dárky pro dědečky, neteře a tak. Díky videu jsem šla najisto a celkem jsem strávila v DMku jen pár minut, takže za mě super - moc děkuju! Evča

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Peto. Nechtela bys nejake podobne video natocit i letos? Rada bych treba mamince a babicce nakoupila neco z kosmetiky, ale nechci jim kupovat kompletni balicky, spis jednotlive produkty, co stoji za to. A od koho jineho si nechat poradit nez od tebe:). Dekuji za tva videa a celou tvorbu! Gabc

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!