Můj štědrovečení look z drogerky | My christmas makeup look | Full face drugstore

by - 21 prosince

Krásný večer vám všem,

Štědrý den klepe na dveře a já k vám proto přicházím, dalo by se říci již tradičně, se slavnostním lookem a tím, co budu mít na sobě v den D právě já ☺. Letos jsem zvolila třpytivé neutrální líčení s výraznějšími rty a třpytivé černostříbrné minišaty. Vlasy jsou pro mne nejjednodušší stažené, protože  při jídle a celkově práci v kuchyni nemám ráda, když mi padají do obličeje ☺.


↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

SOUTĚŽ:
1) ZANECH MI POD VIDEEM KOMENTÁŘ A NAPIŠ MI, JAKÉ LÍČENÍ LETOS ZVOLÍŠ TY
2) UVEĎ KONTAKTNÍ EMAIL PRO PŘÍPAD VÝHRY
3) SOUTĚŽ BĚŽÍ DO NEDĚLE 27.12. DO PŮLNOCI
4) VÝHERCE JAKO VŽDY VYHLÁSÍM NA FACEBOOKU


* toto video a soutěž pro vás sponzorovala Rowenta

Sleduj náš vlogovací kanál: https://www.youtube.com/user/miraslife
eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
email: petra@lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701

použité produkty:
* Dermacol Satin base gold
* Maybelline Fit me 110 klasická verze + matte and poreless
* Maybelline Fit me korektor č. 15
* Dermacol Wet and dry powder č. 1
* Maybelline Brow shape soft brown
* Loreal Brow artist plumper
* Maybelline Color tatto permanent taupe
* Loreal La palette nude beige
* Catrice Liquid metale Look me in the ice
* Essence Big bright eyes
* Maybelline Lash sensationel
* Essence Sun club Natural
* Loreal Le blush Sandalwood pink
* Essence Merry Berry highlight powder I love my golden pumps
* Loreal The nudes Julianne´s nude
* Maybelline Color drama Berry much
* Balea Trend it up ochrana před horkem 220st.
* tupírovací hřeben Ebelin DM drogerie
* lak na vlasy Aussie Shine & hold

šaty: HM
náušnice: Takko

You May Also Like

29 komentářů

  1. Krásné!!! :-) Přeji hezké Vánoce a v novém roce vše nej a jen samé spokojené čtenáře :-) K.

    OdpovědětVymazat
  2. Bez linky, umělých řas a s nude rtěnkou to byla pecka :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Peťko, nejprve i já tobě přeji vše nej, nej a nej. Hlavně zdravíčko, ano to je to nejdůležitější. Já se letos asi nijak moc malovat nebudu. Nevím, jak to všechno stihnu, ale určitě "voko hodim" :-) . Jinak doufám, že budeš točit nadále. Vím, že je to asi všechno náročný. Myslím na tebe a přeji tobě i Mírovi klidné svátky. Míša
    michalka43@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Super líčení, akorát já bych zvolila nude rtěnku, přece jenom jsou Vánoce (alespoň u nás) především o jídle a zkrátka by se mi nechtělo každou chvíli rtěnku opravovat :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Peto, ja zvolim letos dost nude liceni. Pouziju bazi od Dermacolu, sjednotim plet tonovacim kremem od Dermacolu, na oci dam stin Color Tatoo od Maybelline, černou tužku os Essence, řasenku Miss Sporty a na rty bezbarvý lesk Essence. Tak preji krasne a pohodove svatky a do roku 2016 hodne zdravi a splnenych prani. Email: novakova.kacenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, líčení se mi moc líbí, z těch dvou verzí asi víc ta s tmavými rty :)
    Letos zvolím nejspíš taky nějaké třpytivé líčení, chystám se na stříbrné stíny, které doplním tenkou černou linkou na horní víčko, rty budou v nude barvě.
    Kontaktní email: stelbaska.s@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Ahojky Peti, super video. Inspirace pro vánoční líčení se vždy hodí. Neskutečně ti to sluší a musím ti moc pochválit nápad udělat "vše z drogerky" :) Moc si užijte s Mírou svátky, vše nejkrásnější do Nového roku přeje Adéla <3 P.S pozdravuj Blairinku! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Péťo, vypadáš tady opravdu nádherně a přímo "svátečně" :) Nejspíš se něchám inspirovat tvým lookem , něco třpytivého na oči a určitě červené rty, to se pro Štědrý den přímo nabízí. Ten kartáč od Rowenty vypadá super,vidím že ti to dodalo hezký objem do vlasů. Přeju Tobě, Mírovi a celé Tvé rodině poklidné Vánoce a do Nového roku hlavně hodně zdraví, protože to je to nejdůležitější a ostatní už přijde samo :) Ivana.golisova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Péti, krásný look. A ty řasy jsou krásně výrazné, že sand ani těch umělých není třeba. Já letos zvolím nějaké méně výrazné nude líčení, možná trochu výyraznější rty, ale zase o to víc přidám na zdobení nehtů :-) A tobě a Mírovi přeji krásné Vánoce.... Romča
    flooa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Vynikajuce video a krasna ako vzdy.Pri stromceku budes neprehliadnutelna:)
    Prajem krasne sviatky a stastny novy rok:-*
    Co sa mna tyka ja tento rok pouzijem paletku Gwen Stefani od Urban decay a hlavnou hviezdou bude tien 1987 a samozrejme nejaky vyrazny ruz vinovej farby:)
    Email:jankamihalkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Péťo, moc krásné video, vzhledem k tomu, že teď před Vánoci se nic moc nedaří, tak jsem si alespoň zlepšila náladu videem :-) Já ke stomečku (který ještě nemáme :-)) zvolím asi stříbrné kouřovky a nude rty. Od té doby co jsem si koupila Naked paletku se nelíčím s ničím jiným :-) Drdol je taky krásný, bohužel z mých vlasů by nevypadal tak dobře. Takže přeji krásné Vánoce tobě i tvé rodině a budu se moc těšit na další videa!
    Míša
    mchmelova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj neviem este asi len nieco jednoduche som mamou 2 deti a nemam vela casu.Strasne rada pozeram tvoj blog najdem tam vela inspiracii a ziskam nazor na dobru kosmetiku a nemusim minat vela penazi.Dnes ti to tak ako vzdy velmi pristalo.

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Petro,moc ráda sleduju tvůj blog. Moje vánoční líčení bude jednoduché. Mám udělané řasy,takže oči jsou výrazné samy o sobě, takže jen gelová linka, nude stíny oživené zlatými třpytkami a do záhybu nádherný tmavě modrý stín Loreal Infallible All night blue. Je škoda,že tuhle řadu zrušili,ty nové už nejsou takové:/.
    A budou to naše první vánoce s prckem:)
    Lucka lucives@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Já zvolím spíše něco přirozeného, něco nude ;)
    Luciiis17@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Peťulko, dnes jsem na video nekoukala, ale přeji Ti krásné Vánoce :) Už se na net asi nedostanu :D Užijte si to pěkně s Mírou, papa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kristi tobě také, užij si pohodu a hodně zdraví a štěstí v novém roce 2016 ♥

      Vymazat
  16. Mě nejvíc pobavil komentář pod tímto videem na YT-"Kde si můžu koupit tvé štětce, ptám se tě už po druhé". Vtipné.:D Že by si paní nedokázala zadat do googlu "štětce PLH"? To mě rozsekalo.:D Vůbec nejde poznat, že je to nahrané.:D Taková nenápadná reklama na štětečky i s odkazem.:D Trapárna.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych takhle neurážela, ono pro hodně lidí je jednodušší se zeptat než si to dát do googlu,to by ses divila co mi chodí za dotazy. Jinak nechápu,co tím myslíš, odkaz na eshop mám přímo v infoboxu videa i tady na blogu, takže nechápu,proč nenápadná reklama a co jsi tím chtěla říct.

      Vymazat
  17. Velmi pekne licenie, musim povedat ze aj bez tych rias ti to velmi pristane, mozno este viac ako s nimi 😊 tento rok planujem podobny look lebo mam podobne saty ako ty a velmi sa mi toto video hodi, dakujem pekne ❤️
    Doda2906@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Peti, opat krasne licenie ako vzdy :-) ja tieto vianoce asi zvolim nejake smoky licenie, budem skusat novu paletku od UD smoky :-). Prajem tebe aj rodinke krasne sviatky plne radosti a pokoja a do noveho roku vela vela zdravicka :-) moj mail: katarina.hercekova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. Peti, děkuji za krásné video a přání a chci Ti též popřát krásné Vánoce, plné radosti a pohody! Musím podotknout jak neuvěřitelnou sílu mají tvoje videa. Když pominu návody na líčení a cenné rady, tak z nich vždy načerpám spoustu pozitivní energie a takovou tu ženskou sílu. Myslím, že dodáváš ženám seběvědomí a pocit, že jsou důležité a měly by o sebe pečovat a mít se rády. A to jde od make - upu potom dál do dalších sfér života v ruku v ruce :-) a za to Ti moc děkuji.
    Ať se Ti daří a ať si v novém roce spokojená a zdravá :)

    Jinak k odpovědím pro Tebe: Já se nalíčím jako obvykle - kouřové oči do hněda a nude rty. Na výrazné rty si bohužel moc nepotrpím :/ Lattenbergova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj, krásné líčení! Souhlasím s ostatními, že bez umělých řas ti to velice sluší. Letos volím klasické oči a nude rtěnku. Přeji krásné Vánoce a hodně štěstí do nového roku, ať se daří!:-)
    michaela.hojdova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Péťo, já letos zvolím nahé líčení a rtěnku Loreal v odstínu Blake 😊
    Jana.krydlova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. Krásné líčení i bez linky a umělých řas. :-) Mouni

    OdpovědětVymazat
  23. Já volám hurá- Péťa nemá nalepené řasy :D Na to jsem čekala dlouho :D A fakt ti to sluší...já když si zapomenu při pendlování někde kleštičky na řasy, tak je to děs při přímém pohledu :) Líčení krásné!
    Soutěž je lákavá, takže i já se připojuji. Líčení jsem zvolila jednoduché...nebyl moc čas to řešit. Takže světle hnědé kouřovky, řasenku a trochu bronzeru, rty jen tak hala bala :D připravené na konzumaci :D
    Pohodové svátky a v novém roce hlavně zdraví a mír kolem :) Kačka, katerina.cerna13@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  24. Moc ti to sluší. Vtipné je, že když se líčím podle tvých videí,tak výsledek je vždy jiný. U tebe to vypadá hrozně snadně... Jsi prostě šikovná.
    a.cejkova1990@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Zdravím Vás, Petro a všechny ostatní též! Já jsem letošní vánoce trávila na Vysočině a 24.12. jsme byli na dost dlouhé procházce v lese, takže po návratu se mně nechtělo ani vařit, natož tak líčit se. Nicméně jsem si řekla, že by to byla škoda, když je zrovna tak slavnostní den. Takže ve zbytku času (než se salát rozležel a než se ryby dopekly a než přítel roztopil krb) jsem provedla toto: podklad pod stíny- pudr zn. Astor Anti Shine+ Colour TATTOO od Maybeline v odstínu Pink Gold a znovu pudr (skvělá fixace), řasy Ardell č. 110, obočí Brown Artist od L´Oreal. Stíny (aniž by to byla skrytá reklama a cokoliv v podobném slova smyslu) Petra Lovelyhair Pop of colour: vnější koutek Chocolate, přechod do Oh boy a vnitřní koutek + pod obočí Bride. Makeup Super Stay od Maybelline, pudr zn. Astor Anti Shine (002), tvářenka Mary Kay, odstín Orchid; bronzer Rimmel Natural Bronzer. Rtěnku jsem si nedávala, stejně jsem pořád ochutnávala Kubu a glazovanou zeleninu, nemělo by to smysl :)
    Večeřeli jsme v místnosti lehce začouzené kouřem, ještě málo vytopené, takže skoro by se dalo říct, že ta námaha byla zbytečná, ale cítila jsem se dobře a o to jde :) Asi jako když se lesní žínka převlékne za ženu....Mám trochu obavy z reakcí některých lidí k použité značce očních stínů, ale co- lhát je přece absurdní :))))
    Zdraví chronický anděl: chronicalangel@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Zdravím Vás, Petro a všechny ostatní též! Já jsem letošní vánoce trávila na Vysočině a 24.12. jsme byli na dost dlouhé procházce v lese, takže po návratu se mně nechtělo ani vařit, natož tak líčit se. Nicméně jsem si řekla, že by to byla škoda, když je zrovna tak slavnostní den. Takže ve zbytku času (než se salát rozležel a než se ryby dopekly a než přítel roztopil krb) jsem provedla toto: podklad pod stíny- pudr zn. Astor Anti Shine+ Colour TATTOO od Maybeline v odstínu Pink Gold a znovu pudr (skvělá fixace), řasy Ardell č. 110, obočí Brown Artist od L´Oreal. Stíny (aniž by to byla skrytá reklama a cokoliv v podobném slova smyslu) Petra Lovelyhair Pop of colour: vnější koutek Chocolate, přechod do Oh boy a vnitřní koutek + pod obočí Bride. Makeup Super Stay od Maybelline, pudr zn. Astor Anti Shine (002), tvářenka Mary Kay, odstín Orchid; bronzer Rimmel Natural Bronzer. Rtěnku jsem si nedávala, stejně jsem pořád ochutnávala Kubu a glazovanou zeleninu, nemělo by to smysl :)
    Večeřeli jsme v místnosti lehce začouzené kouřem, ještě málo vytopené, takže skoro by se dalo říct, že ta námaha byla zbytečná, ale cítila jsem se dobře a o to jde :) Asi jako když se lesní žínka převlékne za ženu....Mám trochu obavy z reakcí některých lidí k použité značce očních stínů, ale co- lhát je přece absurdní :))))
    Zdraví chronický anděl: chronicalangel@centrum.cz

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!