Slavnostní vánoční zlatohnědočerné líčení | Festive christmas makeup look

by - 10 prosince

Krásný čtvrtek vám všem,


dnes mám pro vás další tutorial. Tohle líčení je poměrně výrazné a rozhodně je úplně skvělé pro nadcházející svátky, vánoční párty nebo silvestrovský večírek, protože třpytivé víčko neskutečně září pod umělým světlem a tak vaše oči přitáhnou všechny pohledy. Rty jsou pak zahaleny v jednoduchém nude odstínu. Mějte se krásně a užívejte Advent.


↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

lak: Essence nude sweet nude
náušnice: Takko

Sleduj náš vlogovací kanál: https://www.youtube.com/user/miraslife
eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701

použité produkty:
* Nivea After shave balm
* Sormé anti aging primer
* Maybelline Afinitone opal rose
* Dermacol wet&dry č. 1
* Urban Decay Brow beater neutral brown
* Loreal Brow artist plumper
* Maybelline Color tattoo on and on bronze
* Freedom Contour kit light http://www.freedommakeup.cz
* Freedom PRO Glow purr
* Freedom PRO highlight glow
* Flormar gel liner black
* Max Factor Clump defy false lash effect mascara
* řasy ebay
* Sormé lip liner baby doll
* Rimmel Asia
* Too Faced Melted sugar
* Freedom PRO studio fixing spray

You May Also Like

22 komentářů

  1. Je ta značka freedom dobrá? Já ji ještě nezkoušela, ale přemýšlím o ní. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak co, paletky jsou super, rtěnky špatné, zítra bude celá recenze na Freedom :)

      Vymazat
  2. Peti,moc krasny,ses kocka. Prosimte v minulem blogu si mela krivak z HM,koupila si ho tuhle sezonu nebo uz ho mas delsi dobu?strasne se mi libi,hned bych ho koupila. Diky

    OdpovědětVymazat
  3. Peti,moc krasny,ses kocka. Prosimte v minulem blogu si mela krivak z HM,koupila si ho tuhle sezonu nebo uz ho mas delsi dobu?strasne se mi libi,hned bych ho koupila. Diky

    OdpovědětVymazat
  4. Je to nádhera. Někdy bys měla ukázat krok za krokem, jak nalepit umělé řasy a které doporučuješ pro různé looky. Mně by zajímalo, které řasy (značku a přesný název) používáš pro přirozený vzhled.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťa má 2 starší videa jak nalepit umělé řasy krok za krokem na youtube, stačí si tam napsat umělé řasy a hned Ti to tam vyběhne. Používá hodně řasy Ardell Demi Whispies, pro přirozený vzhled Ardell Babies, i já mám obojí doma a Ardell Babies miluju, občas si je lepím, ale takový profík jako Péťa v tom teda nejsem, ona to umí skvěle. Jinak lepidlo Péťa používá Duo nebo Lash grip od Ardellu.

      Vymazat
    2. Ale přiznám se, že mě taky ty umělé řasy baví a přimlouvám se, Peti, abys udělala nové video o nalepovacích řasách, popř. i o vlastních řasách, které budou Tvá vlastní značka. Na ty jsem hoodně zvědavá.

      Vymazat
    3. Holky, tak mohla bych udělat update :), nejraději mám Ardell řasy i lepidlo, jsou skvělé!

      Vymazat
    4. díky za odpovědi. Mrknu na starší videa

      Vymazat
  5. Líčenie je naozaj slávnostné a veľmi nositeľné.
    Ja som práve dnes tiež skúšala ako bázu tento pánsky balzam po holení Nivea. Bežne bázy nepoužívam, ale nezdal sa mi byť zlý, akurát nepredĺžil výdrž makeupu na pleti, čo ma trocha sklamalo. Ešte vyskúšam s nejakým iným MU.
    Mimochodom, tento korektor ti mimoriadne ukázal vejáriky vrások pod očami, čo ma mrzí trocha aj za teba, lebo som ho dostala na Mikuláša... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To prave neni korektorem, ale tou Niveou, strasne me to stahlo a vysusilo a navic je to tim, ze jsem si podstatne priostrila kameru ve full HD, abyste meli co nejlepsi obraz, takze ted bude na pleti videt i to, co lidskym okem ani tolik nezaznamenas, ale zase pro tu kvalitu obrazu....☺

      Vymazat
  6. Krásná, Peti :) A ten lak je moc pěkný :)

    OdpovědětVymazat
  7. Peti, velmi rada sledujem tvoje videa a viem ze to sem nepatri, ale chcela by som sa spytat ci si uz skusala paletku z vianocnej limitky od essence.P.S Prepac za slovencinu :-) tvoje videa su fakt super, velmi originalne a inspirativne. Dakujem :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuji a preji krasny Advent, tuto paletku jsem zatim nezkousela.

      Vymazat
  8. Ahoj Péťo, určitě by to chtělo samostatné video na konturování nosu, to by bylo super. Look je nádherný, barvičky očí krásně sedí se zvolenou rtěnkou, je to paráda. Myslím si, že máš krásný řasy, ani bych nelepila umělé, zdá se mi, že Ti vyrostly. Bude recenze na sérum na řasy?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, bohuzel nevyrostly, zadne serum uz nepouzivam, to posledni mi nezafungovalo.

      Vymazat
  9. Mě opravdu "mrzí", že snad v každém tutorialu máš umělé řasy. Mám pocit, že bez nich snad nevyjdeš ani z baráku. Aspoň, že ty clipy už nenosíš tak často :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tohle líčení ti neskutečně sedlo. A jsi nádherná žena!!

    The World Of Makeup

    OdpovědětVymazat
  11. Tu si krásna Petra..ale ako na každom videu :) ..chcela som sa ťa opýtať..aké používaš osvetlenie pri natáčaní videa? ..možno si to už niekde spomínala, ak áno ospravedlňujem sa..:)

    OdpovědětVymazat
  12. Uz jsem psala. Peto prosssim video o korekci nosu. Ani nevim, jak ten muj nazvat. Orli? Jako kdyz mas trojuhelnik a tu spodni cast useknutou. Ta spicka ,,chybejici cast,, je zakulacena dolu. Ze predu to poznat nejde! Poslala bych Ti foto, ale nevim kam :-D.

    Moooc dekuji :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Peťo, neskutečně ti to tady sluší :) Měla bych na tebe dotaz..v Tescu momentálně prodávají spoustu paletek od značky Technic, vypadají bombasticky (jak barvy tak obaly) a jsou docela levné. Našla jsem si, že je to značka z Anglie, ale bohužel nikde žádné recenze.. Máš s touto značkou a jejich očními stíny nějaké zkušenosti? Děkuju :)
    A přeji tobě i Mírovi krásné Vánoce :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!