36. vlog - krtek, běžkování, Praha, šaty na Míru?!

by - 22 ledna

Krásný mrazivý pátek vám všem,

ještě než přejdu k prologu dnešního vlogu, chtěla bych vám moc poděkovat za vaše reakce ke včerejšímu videu. Nebude asi v mých silách odpovědět jednotlivě na všechny vzkazy, ale chci vám říci, že vám moc děkuji za důvěru, kterou ve mě máte a ubezpečit vás, že vaše "tajemství" je u mne v bezpečí. Také jsem vám chtěla říci, že všechny vaše vzkazy čtu a že s vámi soucítím, s těmi životními příběhy a zkušenostmi s úzkostmi, které mi svěřujete. Ne vždy jsou radostné a někteří z vás jsou ještě třeba na začátku cesty, ale já věřím tomu, že každá bolest má svůj konec a po každé tmě následuje světlo. Proto se určitě nevzdávejte a pokud vás něco trápí, bojujte s tím a zvítězte ☺!
Abych pravdu řekla, doufala jsem tajně, že třeba někomu video maličko pomůže rozluštit některé hádanky, které nás naším životem provází, ale že mi napíše tolik z vás se stejným nebo podobným problémem, to jsem vážně nečekala.
Váš ohlas je neskutečný a jsem moc ráda, že naprostá většina z vás pochopila video tak, jak jsem ho myslela a že mým cílem nebylo nikomu ublížit, nikoho vystrašit nebo si stěžovat nebo snad dokonce vyvolávat lítost, ale jen si s vámi obyčejně popovídat, svěřit se a případně pomoci. Stejně tak mne těší, že jste pochopili, že i když ty startovní podmínky nemáme všichni stejné a někdo je má těžší než ostatní, jde jen o to se z toho lidově řečeno nepodělat a sebrat energii a jít si za svým a neustále na sobě pracovat.
Někdo mi také psal, že se bojí rodičům svěřit své pocity, nebojte se, já se také dlouho bála a i když mne některé věci trápily a trápí a přestože musíte být připraveni na to, že se nesetkáte s pochopením, tak je dobré o tom mluvit, to neznamená, že své rodiče nemáte rádi nebo obráceně, že rodič nemá rád své dítě. Taková láska neznamená, že nemůžete věci vidět rozdílně a že se, byť v těch zásadních, musíte shodnout, nemusíte a přesto se můžete milovat a respektovat. Stačí jen chtít, vím, že tyhle vztahy nejvíce bolí a že někdy prostě kladné řešení není, zvláště pokud druhá strana nechce respektovat váš postoj, přesto pro své dobro a klid v duši, udělejte pro to maximum a možná budete sami překvapeni. Někdy právě ten distanc, odstěhování se, nadhled, může mnohé vyřešit, někdy ne, ale za zkoušku to stojí a většinou to, co cítíte, že byste udělat měli, jen se toho bojíte, je to nejsprávnější řešení. A proto se nebojte, nikdy v tom nejste sami ♥.

A teď již k dnešnímu vlogu, jak jste zvyklí, je to zase sestřih momentů z několika posledních dnů či týdnů, tak s námi pojdte nahlédnout do toho, co se u nás dělo ☺, ať už je to lyžování, nový projekt s časopisem Burda nebo obyčejné pečení dortu ☺.

You May Also Like

24 komentářů

  1. Petro, Vy, která si zakládáte na zdravé výžívě, děláte Krtka z krabice? Z té hrůzy, zbytečné a hrozné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No bóže..... Se asi zboří svět, že si Péťa dovolila udělat něco z krabice!!!! Tohle fakt nechápu. Hlavně bejt anonymní, to je uměni, co???

      Vymazat
    2. Taky dělam Krtka z krabice.. Vaše starosti bych chtěla mít..

      Vymazat
    3. Kdyby ho Peťa dělala v každém vlogu tak neřeknu, ale jednou za čas si může "zahřešit" každý a jestli to člověku chutná :). Stejně z okolí získáváme takového hnusu, že se nějaký krtek v krabici může zahrabat :D.

      Vymazat
    4. A z čeho soudíte, že si zakládá na zdravé výživě? Já jsem si toho zatím nikde nevšimla. Často přece ve vlogu peče různé buchty atd.

      Vymazat
    5. Mrkněte na video o životním stylu nebo na článek, kde jsem podrobně o jídelníčku a dalších věcech mluvila, nikdy jsem neříkala, že si má člověk odpírat takové věci a že bych to nejedla, jen se to nesmí přehánět :). Nevím tedy tudíž, z čeho váš názor pramení a jak jste na něj přišla.

      Vymazat
    6. Hlavně když je to dobře zaplacená reklama, tak proč si to neupéct, že...Už jsem krtka viděla ve třech videích, i tu kávu bez kofeinu z Lidlu. :D Ach jo, lidi jsou tááák naivní.

      Vymazat
    7. Nebo to nebyla reklama na Krtkův dort a kafe, Peťo? ;-)

      Vymazat
    8. A ikdyby byla?! Proboha, opravdu mi zůstává rozum stát nad malostí českého národa!!!! Proboha,?! Vždyť je to také její práce, v zahraničí by se nad touto skutečností nikdo nepozastavil, bože ženské, fakt se někdy poslouchejte a proliskejte...! BRR

      Vymazat
    9. Bože, opravdu žasnu nad malostí českého národa... I kdyby, vždyt je to její práce?! Proboha....

      Vymazat
    10. Pokud se jedná o sponzorované video, vždy to uvádím v infoboxu, krtka i kafe z Lidlu máme rádi, takže logicky ho můžete vidět vícekrát, ale nic z toho sponzorováno není. Přesně o tomto jsem psala na facebooku někdy před Vánoci, můžete si post dohledat ;). Upřímně ale souhlas s komentářem Alžběty ;).

      Vymazat
    11. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    12. Mirku, žádnýho krtka! Podívej se na sebe! Dietu!

      Vymazat
  2. Super vlog, jsem ráda, že jsem zase viděla kousek nového podkroví! :) Nemáš náhodou zelené čočky? Vypadá to v dost záběrech tak :)

    OdpovědětVymazat
  3. já vaše vlogy miluju, Míra je prostě správnej a moc ho pozdravuj :) Petro, moc mi taky pomohlo tvoje video o úzkostech a jsem ti za něj doopravdy moc, moc vděčná :)
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Péťo,
    super vlog, jste s Mírou hrozně fajn. Video se povedlo, naštěstí nemám žádné stavy,ale věřím, že lidem určitě pomohlo. Líbí se mi,že jsi svá a držím pěsti.
    Podkroví vypadá parádně, toaletka je nádherná, těším se na ten zbytek zařízení .
    Petra

    OdpovědětVymazat
  5. Já ty vaše vlogy fakt zbožňuju, jste prostě skvělí :) Přírodu v okolí máte vážně nádhernou.
    Toaletní stolek je strašně krásnej a celkově to podkroví bude určitě super.

    Simple living: Chia snídaně ve skle

    OdpovědětVymazat
  6. To osetrenie ocneho okolia ma velmi zaujima. Dufam a pekne prosim, ze nas potom poinformujes, ako si s tym spokojna, aky to malo ucinok...Vyrovnalo/vyplnilo to vrasky? Dakujem. Janka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, trošku to vyplní a spíše jakoby zhydratuje, ale ještě je brzy soudit, určitě dám vědět :).

      Vymazat
  7. jaj to podkroví, už se těším, až si něco takového sama zařídím :) jen si to užívej, věřím, že z toho musíš být šťastná jako malá holka :D ♥ už se těším, až nám to ukážeš :)
    Měj se hezky,
    Šárka :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, Peti, moc krásný stoleček, ale myslím si, že z pohledové strany by neměli jít vidět šroubky u nožiček zdcadla? Neměly ty nožičky být nějak obráceně? Jinak úchvatný, hlavně ten potah na té malé stoličce. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, já ti nevím, Míra taky říkal, ale jinak to prý smontovat nešlo.....

      Vymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!